Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

eu/euro on tuonut suomeen pelkkää

näin -14

velkaa miten tämä voi olla mahdollista.kolme vanhaa puoluetta on syylisiä tähän.
nyt suomessa on aivan väärä hallitus ja tulokset näkyy kuinka maa makaa syvässä suonsilmässä ja upoaa koko ajan syvemmäksi.
jyrki vain puhuu ja pelkää populistia ja jutta erottaa omia demareita jotka on vastaan hänen mieli piteitä jutta ei oikein ymmärrä katsoa peiliin ja todeta että hän on epäonnistunut sdp johdosta täysin...kok,sdp on luonut täysin epäuskoista päätöksiä kansakunnalle...
olisi kiva tietää rehellisesti paljonko tuosta suomen velasta on pelkkää euro-tukipaketeista johtuvaa velkaa.?

10

55

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eu:n vastustaja

      Eurostoliitto on samanalainen toimimaton pulju kuin entinen-N-liitto, vielä pahempi. Siitä voi tulla vielä se tuleva antikristuksen unioni, koska ihmiset uskovat valheet mitä poliitikot kertovat.

    • lakkautetaan eu/euro

      sveitsi teki aivan oikein et rajoittaa maahanmuuttoa.
      sehän itsenäisen maan velvollisuus.
      suomessa ei saa puhua eikä kirjoittaa maahanmuutosta yhtään kysyjä leimataan populistiseksi.
      kyl,sumessakin pitää rajoittaa maahanmuuttoa ainakin sen suhteen että sukulaiset eivät pääse maahan.
      se joka oikeasti tulee työnperässä...niin ok.
      mut,maahanmuutto on mennyt siihen et sosiaalisesti tullaan maahan kun tiedetään et täältä saa toimeen tulon valtion kustannuksella.
      eu/euro on vain tiettyjen maitten järjestelmä jossa isot eu-maat kerää voittot itselleen.ja pienet maat maksaa eu-lainsäädännöllä kulut...
      pahemmaksi vain menee jos liittovaltio ja rahaunioni tulee valtaa....

      • Hyvä tavaton!

        Ei edes työn perässä! Sehän tuottaa kahdet työmarkkinat: ilmaismarkkinat ja suomalaisten markkinat. Vähän koulutetut suomalaiset eivät saa töitä, kun ulkomaalainen myy itsensä alle normien!

        Miksei tehdä niinkuin Australia: Ulkomaalainen saa työn, jos Australiasta ei löydy tarjokasta. Miksei Suomen väestöä suojella? No, se on taas tätä Kokoomuksen politiikkaa. Kokoomus haluaa ilmaistyövoimaa. Seuratkaa Risikon toimia. Hän rakentaa orjamarkkinoita Suomeen.


      • voihyvääpäivää

        Eu on syntynyt amerikkalaisten aloitteesta/ehdotuksesta/pakosta - miten vain.
        Tarkoitus onkin että velkaannutetaan - velka on paras keino alistaa . Mietin usein että mitä nuo eu-puolustajat ovat saaneet palkakseen pa...n puhumisestaan???!
        Tai natottajat.
        Koko eussa ei ole ollut vielä sen historian aikana kuin yksi järkevä parlamentaarikko, Nigel Farage.

        Miettikää hei mitä järkeä on että siellä istuu korkeapalkkaisia "idiootteja" säätämässä direktiivejä kuten oli käyrä kurkkudirektiivi, kumisaappaan käyttöohjedirektiivi, jne.
        Lastentarha keksisi järkevämpiä "direktiivejä".


      • No jaa...
        Hyvä tavaton! kirjoitti:

        Ei edes työn perässä! Sehän tuottaa kahdet työmarkkinat: ilmaismarkkinat ja suomalaisten markkinat. Vähän koulutetut suomalaiset eivät saa töitä, kun ulkomaalainen myy itsensä alle normien!

        Miksei tehdä niinkuin Australia: Ulkomaalainen saa työn, jos Australiasta ei löydy tarjokasta. Miksei Suomen väestöä suojella? No, se on taas tätä Kokoomuksen politiikkaa. Kokoomus haluaa ilmaistyövoimaa. Seuratkaa Risikon toimia. Hän rakentaa orjamarkkinoita Suomeen.

        "Miksei tehdä niinkuin Australia: Ulkomaalainen saa työn, jos Australiasta ei löydy tarjokasta. Miksei Suomen väestöä suojella? "

        Tuohan oli aikoinaan Suomessakin jopa perustuslaissa, että suomalaiset työntekijät ovat valtiovallan erityisessä suojelussa, mutta se ei oikein sopinut EU:n ideoihin ja se kohta laista muutettiin ja vesitettiin.


    • mittikää asiaa

      täytyy katsoa mistä maasta työvoima tulee maahamme..tietyjen maitten ihmiset tulee vain sosiaallisesti maahan jossa tiettyt suomen tiettyt tahot tuovat näitä ihmisiä maahamme,

    • Kova hinta

      Länsi- ja Itä-Saksan yhdistymisen hinnan muodostus on samanlainen kuvio, kuin koko Euroopan yhdistyminen EU:ksi.Meidän nettomaksajan kohtalo on ihan samanlainen, sosiaaliturvaa pulitetaan alueille, joissa sitä ei ole ollenkaan. Epätoivoinen yritys monen maan yhteiselle valuutalle.

      Lehti paljasti Saksan yhdistymisen huikean hinnan
      http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288684734581.html?pos=ksk-trm-uutu-ostu

      Taloustieteilijät arvioivat Welt am Sonntag -lehdelle, kuinka paljon rahaa saksalaiset veronmaksajat ovat syytäneet maan itäosiin vuodesta 1990.
      Berliinin muuri murtui syksyllä 1989. Siitä alkoi nopea kehitys, joka johti Saksan demokraattisen tasavallan eli DDR:n lakkauttamiseen ja viiden itäisen osavaltion liittämiseen Saksan liittotasavaltaan.

      Berliinin vapaan yliopiston asiantuntija laski, että Saksan yhdistyminen on vuoden 2013 loppuun mennessä maksanut noin 2 000 000 000 000 euroa, eli kaksi biljoonaa.

      Welt am Sonntagin mukaan valtaosa eli 60-65 prosenttia tästä huimasta summasta on kulunut sosiaalimenoihin, lähinnä eläkkeiden maksuun.

      Pelkästään kasvua tukeviin toimiin itäisessä Saksassa on kulunut vuosittain 8-14,5 miljardia euroa. Erilaiset tulonsiirrot itään olivat puolestaan noin 560 miljardia euroa. Tämän lisäksi itäisen Saksan osavaltioissa on kulutettu rahaa 1,5 miljardia euroa enemmän kuin ne ovat itse tuottaneet.

      Itäisten osavaltioiden asukkaat eivät vieläkään ole saaneet kiinni liittotasavallan läntisen osan elintasoa, eikä tilanne ole muuttumassa.

      - Itä ei näköpiirissä olevana aikana saavuta samaa tasoa lännen kanssa, sanoi Dresdenissä toimivan Ifo-instituutin asiantuntija Joachim Ragnitz.

      • EEC-vetommus19091973

        Hyvin vanhaa perua oleva EEC:n mainosteksti, keskustelusta poimittu:

        http://keskustelu.kauppalehti.fi/5/i/keskustelu/thread.jspa?threadID=240182&start=75&tstart=0

        Vaikka kommentoija sanoo, että asiasisältö ei olisi totta, se on totta, mutta erhe on siinä, että vasemmistopoliitikot ovat itse kääntäneet takin, he ovat nyt nähneet EU:ssa sosialismin, jota kohti kannattaa tavoitella hinnalla millä tahansa.

        Vasemmistopiireissä laaditun kannanoton voi lukea Helsingin Sanomissa 19.9. 1973 olleesta maksetusta kokosivun ilmoituksesta. Se alkaa näin:
        "EEC:n muodossa tapahtuva Länsi-Euroopan yhdentyminen ei ole ole Suomen eikä yleensäkään puolueettomien maiden etujen mukainen. Poliittisille päämäärille rakentuva suljettu talousliitto aiheuttaa uutta syrjintää. Se kuuluu kylmän sodan aatemaailmaan. Vapaakauppasopimuksen hyväksyminen on ristiriidassa jännityksen lieventämiseen johtavan kehityksen kanssa, jota kuvastaa muun muassa Suomen aloitteen mukainen Euroopan turvallisuus- ja yhteistyökokous. Mielestämme vain EEC-sopimuksen hylkääminen on varmuudella yhdenmukainen
        turvallisuuspoliittisten tavoitteidemme, Suomen ja Neuvostoliiton välisen YYA-sopimuksen ja muiden kansainvälisten velvoitteidemme kanssa."
        ...
        "...EEC-sopimus johtaa tosiasiassa vaihtotaseen alijäämän irtiryöstäytymiseen. Se johtaa vääjäämättömästi reaaliansioita, kokonaiskasvua ja työllisyyttä heikentävän talouspolitiikan käyttöön."
        ...
        "Sopimus on siten omiaan lisäämään ulkomaiden vaikutusta Suomen omaehtoisen päätöksenteon ja kehityksen kustannuksella. Ajan mittaan kauppa suuntautuisi vielä entistä voimakkaammin EEC-alueelle erityisesti Saksan liittotasavaltaan, lisäten riippuvuuttamme sieltä leviävistä vaikutteista ja taloudellisista suhdanteista."
        ...
        "...Tervehdimme tyydytyksellä Suomen sopimusta yhteistyöstä SEC-järjestön kanssa. SEV-sopimusta ei kuitenkaan voi poliittisesti eikä kaupallisesti rinnastaa EEC-sopimukseen. SEV ei ole jäsenmaidensa poliittisen päätöksenteon rajoittamiseen pyrkivä eikä ulkopuolisia maita vastaan tähdätty ylikansallinen laitos."

        Allekirjoittajat: Tarja Halonen, Erkki Tuomioja, Erkki Liikanen, jne jne."

        "#Tekstin lukeminen oli terveellinen muistutus siitä, miten vastenmielinen ja valheellinen Suomen poliittinen eliitti oli."


    • EEC tiesi mitä voisi
    • Epätoivon euroalue

      Tässä oli niin hyvä teksti, että se voi näkyä täälläkin. Wahlroos sanoo, että euron käyttöönotolla eliminoitiin mahdollisuus vaikuttaa hintoihin valuttakurssien kautta ja samaan aikaan työvoiman käyttö on lukittu eri maissa. Tosi hyvä yhteenveto tilanteesta. Kukaan ei kyennyt tähän aikaisemmin, että täytyy tuon Walhroosin olla perillä kansantalouden kierrosta.

      Euro on vähän niin kuin sosiaalidemari-valuutta, jolla kokoomus korjaa saldoa tukipakettien kautta ja sijoittamalla huonoille euro-alueille sekä jakamalla tukia, että saa niistä luvatut "korruptiolisät".

      Kotimaa 7.5.2014 klo 15:55 | päivitetty 7.5.2014 klo 18:07
      Wahlroos: Eurolla pyritty vakauteen - kuten Neuvostoliitossa
      http://yle.fi/uutiset/wahlroos_eurolla_pyritty_vakauteen_-_kuten_neuvostoliitossa/7226623

      Yhdysvalloissa työmarkkinat toimivat jotenkuten, meillä eivät, sanoo Sammon, Nordean ja UPM:n hallitusten puheenjohtaja.

      Talouselämän huippuvaikuttajan Björn Wahlroosin mielestäeuroalueen perusongema on, että sen työmarkkinat eivät toimi.

      Euron käyttöönotolla eliminoitiin mahdollisuus muuttaa hintoja valuuttakurssien kautta. Eurolla tämä mahdollisuus poistettiin. Tämä yhdistelmä tuottaa hänen mukaansa työttömyyttä, Wahlroos sanoi.

      - Olemme tavallaan lukinneet työvoiman hinnan kiinni jokaisessa yksittäisessä euromaassa. Ja mitään mekanismia, joka muuttaisi sitä, ei ole.

      Tämän seurauksena syntyy hänen mukaansa joukko epätasapainotiloja ja valtava hyvinvointimenetys.

      Wahlroosin mukaan työmarkkinoihin kohdistuu poliittisia intohimoja, ja asioita on vaikea muuttaa.

      Maailmalle on tullut paljon uutta työvoimaa. Yhdysvalloissa on jotakuinkin joustavat työmarkkinat, meillä ei. Euro ei toimi ilman työmarkkinoiden toimivuutta, Wahlroos korosti.

      Eurolla on pyritty vakauteen - kuten Neuvostoliitossa, hän sanoi.

      Wahlroos arvosteli myös ankarasti Euroopan keskuspankin EKP:n viime vuosien politiikkaa. Se on ollut "syvältä". Taitamatonta, hän tarkensi.

      Hänen mukaansa yksikään kehittynyt Länsi-Euroopan maa ei tule enää liittymään euroon, Wahlroos ennusti.

      Wahlroos toimii Sammon, Nordean ja UPM:n hallitusten puheenjohtajana. Hän osallistui keskiviikkona Euron tulevaisuus - Suomen vaihtoehdot -kirjan julkistamistilaisuuteen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      92
      2412
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2164
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      1993
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1868
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      11
      1702
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1622
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1476
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1450
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      74
      1419
    10. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1412
    Aihe