F-securen päivittäjille (chati aukeaa)

Jos sinulla on ongelmia chatin avauksessa, nniin mene f-secureen ja valitse
palomuuri ja sieltä otat ruksin pois kohdasta "älä anna sovellutusten ladata
haitallisia tiedostoja!, niin pelitää.

24

717

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eli ongelma siis ratkesi noin? Aika mielenkiintoista että tuo kohta esti sen chatin.

    • tumpeloinko taas

      tein eilen jonkin f-securen päivityksen, nyt en kuitenkaan tiedä on ko se oikeasti jo koneella, kun ei näy siellä lisäosissa, mutta kun avaan koneen niin se näkyy siinä etusivun yläreunassa olevassa palkissa 'useimmin avatut' kohdan alapuolella.Pitäisikö näkyä siellä lisäosissa myös, sitä nyt utsin tietäväisemmiltä.Olen uuno näitten juttujen kanssa eikä tämä ole mikään provo, vaan tumpelon tyhmyyttä, taaskin.

    • Katso alapalkista. Jos siellä on F-securen kuvake niin se on koneella.

    • tumpeloinko taas

      f-securen 'taulukossa' alapalkissa on tullut sellainen lisäruutu jossa lukee 'search'... onko asia nyt ok.

      • tumpeloinko taas

        ... ja tuli tuossa äsken uusi firefoxin päivityskin 27.01


      • Avautuuko F-secure?


    • tumpeloinko taas

      sieltä alareunasta f-securen kohdalla tulee 5 eri ruutua ja kun niistä klikkaa niin jokaiselle tulee oma taulukko... tämä uusi search tulee kokosivun kokoisena ja siinä on joku hakujuttu... se on se uusi,en kyllä tiedä mitä sillä pitää tehdä.... siinä on sellainen 'kirjoituskenttä' niinkuin kuukkelilla siinä etu sivulla kun koneen avaa.

    • tumpeloinko taas

      ei, vaan toisenlainen... voi kun olen niin tumpelo etten osaa noita kuvia laitella...ekana onsellainen Computer Security

      sitten OnlineSafety
      seuraavanaSafe Profile
      sitten se uusi Search
      ja lopuksi se F-secure
      Toivottavasti saat jotain tolkkua tuosta.Nuo kaikki avautuu siitä alalaidan f-securen kuvakkeesta.

      • tumpeloinko taas

        siinä Search'in kohalla tulee se sivu joka on kuin kuukkelin aloitus sivu ja siinä alla lukee ..'lisää f-secure search hakupalveluiden tarjoajaksi'... siitä voisi klikata, mutta en uskalla tehdä sitä jos kuukkeli poistuu ja tulee joku muu tilalle, en halua mitään toista.


    • Silloin siinä on F-Secure.

      • tumpeloinko taas

        tiedän että on kun olen sen ostanut joka vuosi mutta mikä on se uusi search, joka päivittyi eilen, onko se joku kuukkelin kaltainen hakujuttu vai onko joku f-securen turvajuttuja. Jos on pelkkä hakukone niin en halua vaihtaa kuukkelia, mutta jos on tietoturvajuttu niin tietysti haluan sen päivityksen pitää..


      • ;;;;;;;

        Ihan mainio, mutta tuossa noiden on pitänyt ehtiä jollain tavoin analysoimaan sivusto. Käyttäjähän voi olla rohkea, eikä välttämättä vieraile sivustoilla, jotka on jo ehditty analysoimaan. Toisaalta voi olla mahdotontakin analysoida kovinkaan hyvin kaikkia sivustoja. Upload-saitti, jossa kaikilla on vapaa pääsy kaikkiin tiedostoihin, ei sinänsä ole vaarallinen jos siellä vain vierailee, vaan potentiaalisen vaaran muodostavat sieltä ladattavat tiedostot. Sama juttu kun muistaakseni softpedia.com rankattiin erässä turvaselaimessa vielä joku vuosi sitten vaaralliseksi kokemattomien mutta varmasti vilpittömien käyttäjien arvioiden vuoksi.

        Heh, kriminaali voi käyttää kaikenlaisia kohdennettuja hyökkäyksiä ja lisäksi sivustotkin voi tehdä niin, että odotetaan muutamia kävijöitä, jotka saastutetaan, minkä jälkeen sivusto kadotetaan huitsin nevadaan. :) Siinä ajassa ei välttämättä ole sivustoa ehditty arvioida.

        Tässä on sama "ongelma" kuin haittaohjelmien kanssa. Monesti puhdas tiedosto on vain pakattu hämyllä tavalla, eikä käyttäjä tiedä, mitä esim. PUP/PUA tai Hacktool tarkoittaa. Toisaalta nuo pakkerit aiheuttavat näköjään myös sen, että tulee kaikenlaisia "false positiveja". Nuo sisältävät potentiaalisen vaaran. Sivustojenkaan vaarallisuuden arviointi ei aina oikein onnistu yksiselitteisesti. Jos rajataan pelkkiin haittiksiin, niin onko hyvä? Harvahan feikeista nettikaupoista sisältää mitään troijalaisia, mutta luottokorttinumero kyllä lähtee jos sen sinne naputtelet. Wanhat keissit on jo helppo huomata jos pelkän haun osumista lähes kaikki on joitakin ripoff-valituksia kuten esim. tässä: http://lmgtfy.com/?q="tvaddicts.tv"
        Uskoisin kuitenkin, että tämäkin otetaan jotenkin huomioon tuossa F-Secure Searchissa jos kerta "Search suodattaa myös aikuisille tarkoitetun sisällön hakutuloksista".


    • tumpeloinko taas

      kyllä, tuollainen siitä tulee... onko se jokin tärkeä turvajuttu vaiko vain vaihtoehto kuukkelille tai muille hakujutuille.

      • tumpeloinko taas

        ...ja tuo sama aukeaa siitä etusivulta, mihin se on tullut sinne vas. ylälaitaan...siinä lukee jotta....f-secure Haku/Protected by F-Service.... ja perässä kysymysmerkki, josta painamalla avautuu tuo mikä linkissäsikin on...'mikä on safe search'


      • tumpeloinko taas kirjoitti:

        ...ja tuo sama aukeaa siitä etusivulta, mihin se on tullut sinne vas. ylälaitaan...siinä lukee jotta....f-secure Haku/Protected by F-Service.... ja perässä kysymysmerkki, josta painamalla avautuu tuo mikä linkissäsikin on...'mikä on safe search'

        Ei sinänsä mikään tärkeä.


    • tumpeloinko taas

      eli kannattaako antaa sen olla vai poistaa...voiko sieltä tulla 'jotain' mitä se aiempi fs ei poista tai estä.... onko tuo joku lisäominaisuus vai ihan erillinen oma juttunsa siihen aikaisempaan f-secureen.

    • Jos et tarvitse sitä niin voi poistaa selaimen liitännäisistä tai hakukone valikosta.

    • tumpeloinko taas

      kun vielä tietäisi mihin sitä tarvii, mihin se vaikuttaa ja miten.Tai jos ei siitä mitään haittaa ole niin voihan se ollakin siellä, toivottavasti päivittyy itsekseen niinkuin fs muutenkin, ettei tarvitse vahtia sen päivityksiä.

    • Tuossa minun linkissäni on kerrottu siitä.

    • tumpeloinko taas

      saa olla siinä tapauksessa, kiitos kärsivällisyydestäsi... ajattelet varmaan taas jotta mistä noita piisaa, mutta kyllä meitä muutama tumpelo varmasti on, joten kiitosta vaan neuvoista.

    • Ei auta

      Ei tuo auttanut sätin toimivuuden osalta. Sehän on pelkästään hakua koskeva eikä se ole sama asia kuin sätti. Olen ottanut F-Secure-haun käyttöön eikä sätti toimi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 185
      2058
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1962
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      149
      1563
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1334
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1217
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      11
      1184
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1138
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1137
    Aihe