Femakkotutkimus

taas kerran

"Suomalaisista naisista lähes puolet on kokenut fyysistä tai seksuaalista väkivaltaa 15 ikävuoden jälkeen, kertoo tuore EU-tutkimus.

Viimeksi kuluneen vuoden aikana väkivaltaa on kokenut joka kymmenes.

Tutkimuksen mukaan Suomi on naisille EU:n toiseksi väkivaltaisin maa. Suomalaisnaisia enemmän väkivaltaa kohtaavat vain tanskalaiset naiset.

EU:n perusoikeusviraston tutkimukseen haastateltiin yhteensä 42 000 naista kaikista EU-maista."
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014030418094249_uu.shtml

Unohtavat kertoa, että Suomessa naiset ovat maailman väkivaltaisimmat ja parisuhteessa käyvät miehen kimppuun paljon useammin kuin mies naisen kimppuun. Femakkojen mielestä miehellä ei tietenkään ole oikeutta puolustautua. Ilmeisesti Tanskassa on myös paljon femakkoja, ryssänaiset taas muuten vaan hulluja, kuten videoista näkee.

Krimillä ryssäakat yllyttävät miehiä taistelemaan ja kun ryssämiehet tuovat ulos nuoria aseettomia kaupungin työntekijöitä, ryssäakat iskee nyrkeillä ja potkii vielä maassakin, samaa tekee tietysti ryssämiehet, erona vaan, että miehet ei hakkaa naisia, eikä naisetkaan pahemmin.
http://www.iltalehti.fi/ukrainan-kriisi/2014030318090377_uk.shtml

Netistä löytyy paljon enemmän videoita, missä naiset osallistuvat miesten kiduttamiseen kuin miehet naisten. Yksi pahimpia intialainen video, missä miehet kuulustelevat sidottua varkaaksi epäiltyä miestä, mutta nainen lyö jatkuvasti kasvoille ja lopuksi puhkoo silmät kynsillään.

Miesten tekemissä pahoinpitelyissä Suomessakin naiset ovat hyvin usein yllyttäjinä, usein aiheetta ja osallistuvat myös pahoinpitelyyn, silti ei tuomita. Viimeksi tänään lehdessä, miehet pidätettiin, mutta naista ei, vaikka oli mukana hakkaamassa.

4

75

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Semmosta se prkl

      Se on se väkivallan kierre. Ihmiset muuttaa yhteen asumaan. Sitten köyhyyttä ja mustasukkaisuutta. Niiden pitäisi erota muttei voi, kun on yhteistä velkaa ja muita kivoja pankkilainoja.

      Lisäksi me ollaan hirvee väkivaltainen kansa. Jo ala-asteella hakattiin ja tapeltiin ihan avoimesti. Puukotkin heiluivat. Mutta yläasteen jälkeen 'kasvettiin aikuisiksi'.

      Kyllä väkivaltaa sallitaan ja meidän aikana oli ihan normaalia että aikuinen antoi remmistä jos vain jäi siihen hakattavaksi.

    • Rasistitutkijat

      Olet täysin oikeassa. Sopii puoliperseiseen tutkimukseen, että sivuutetaan puolet väkivallan uhreista heidän sukupuolensa perusteella.

      Syön toki sanani, jos samainen EU-tutkimus jatkuu seuraavaksi siten, että se kattaa myös muut uhrit.

    • Tutkittu on

      "Pojat näyttävät joutuvan tyttöjä useammin väkivallan uhreiksi seurustelusuhteissaan. Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen tutkimuksessa yhdeksän prosenttia pojista ja kaksi prosenttia tytöistä ilmoitti nykyisen seurustelukumppaninsa lyöneen tai potkineen häntä.

      Nimittely ja loukkaava käytös olivat yhtä yleisiä tytöille ja pojille. Fyysisestä väkivallasta yleisimpiä olivat läimäisyt tai kiinni tarttuminen. Kun 22 prosenttia kyselyhetkellä seurustelevista pojista ilmoitti seurustelukumppaninsa läimäisseen häntä, tytöistä vastaavaa oli kokenut 6 prosenttia. Pojista 15 prosenttia ilmoitti, että kumppani oli heittänyt heitä esineellä, kun tytöistä oli joutunut kokemaan vastaavaa 7 prosenttia.

      Ainoa tytöille poikia yleisempi kokemus oli se, että kumppani oli estänyt liikkumasta tai tarttunut kiinni. Tämän oli vähintään kerran nykyisen kumppanin tekemänä kokenut 19 prosenttia tytöistä ja 14 prosenttia pojista.

      Vakavinta fyysistä väkivaltaa kartoitettiin 15-16-vuotiaille nuorille tehdyllä kysymyksellä nyrkillä tai kovalla esineellä lyömisestä tai potkimisesta. Pojista 9 prosenttia ja tytöistä 2 prosenttia oli kokenut tämän nykyisen tyttö- tai poikaystävän tekemänä. Pojat joutuivat tyttöjä useammin myös kumppaninsa väkivallalla uhkailun kohteeksi.

      Vähintään yhden mainituista teoista oli kokenut 28 prosenttia seurustelevista nuorista; 32 prosenttia pojista ja 24 prosenttia tytöistä.

      Nuorten kokema väkivalta ja sen uhka tapahtuu kuitenkin pääsääntöisesti seurustelusuhteiden ulkopuolella. Seurustelevista nuorista 29 prosenttia ilmoitti, että joku oli käynyt kuluneen vuoden aikana fyysisesti heidän kimppuunsa, kuten lyönyt, potkinut tai käyttänyt jotain asetta.

      Seurustelevista nuorista väkivallan uhkaa ylipäätään oli kokenut 34 prosenttia, kun nykyisen kumppaninsa taholta väkivallan uhkaa oli kokenut 4 prosenttia vastaajista.

      Kun Nuorisorikollisuuskyselyn tuloksia verrataan naisuhritutkimuksen tuloksiin, näyttää siltä, että suomalaiset nuoret joutuvat seurustelusuhteissaan aikuisia naisia useammin väkivallan kohteeksi. Tämä koskee erityisesti poikia. Vastaavaa vertailutietoa aikuisten miesten osalta ei ole.

      Ei aivan yllättävä tulos

      Se, että 15-16-vuotiaat suomalaispojat ovat joutuneet seurustelusuhteissaan tyttöjä enemmän väkivallan kohteeksi, ei ole aivan poikkeuksellinen tulos.

      Joidenkin kansainvälisten tutkimusten perusteella juuri pojat ovat kokeneet enemmän väkivaltaa seurustelusuhteissa, mutta toiset tutkimukset osoittavat tilanteen olevan päinvastainen. Osa tutkimuksista taas antaa varsin tasaisia lukuja sekä tytöille että pojille.

      Seurustelusuhdeväkivallan kokeminen oli pojille tyttöjä yleisempää myös vuonna 2004 kerätyssä Nuorisorikollisuuskyselyssä. Tuolloin 7 prosenttia seurustelevista tytöistä ja 14 prosenttia seurustelevista pojista ilmoitti, että heidän nykyinen kumppaninsa oli lyönyt, läimäyttänyt tai käyttänyt muuta ruumiillista väkivaltaa. Toistuvasti tämän oli kokenut 2 prosenttia tytöistä ja 8 prosenttia pojista.

      Pojat useammin myös toistuvan väkivallan uhreja

      Myös toistuvat väkivaltakokemukset seurustelusuhteessa olivat pojille selvästi yleisempiä kuin tytöille. Seurustelevista tytöistä 1-2 prosenttia ilmoitti seurustelukumppaninsa läimäisseen, heittäneen esineellä, lyöneen nyrkillä, potkineen tai käyttäneen muuta väkivaltaa useammin kuin kerran.

      Toistuvasta liikkumasta estämisestä tai kiinni tarttumisesta oli kokemus 6 prosentilla tytöistä. Pojista vastaavia toistuvia väkivallantekoja oli kokenut 5-10 prosenttia. Useammin kuin kerran väkivallalla uhkaamista oli kokenut 1 prosentti tytöistä ja 3 prosenttia pojista.

      Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen nuorisorikollisuuskyselyyn vastasi lähes 6000 iältään 15-16-vuotiasta nuorta."

      Femakot suoltaa samaa p-skaa jatkuvasti vaikka totuus on päinvastainen. Aikuisten suhteissa tilanne jatkuu aivan samanlaisena ellei pahene, vaikka ei ole ilmeisesti niin paljon tutkittukaan. Jokainen tietää miten herkästi naiset alkaa läiskiä, mutta mies ei saisi tehdä mitään tai kytät hakee heti putkaan.

      Naiset pitävät myös hyväksyttävänä käyttää puukkoa, koska mies vahvempi ja usein puukottavat täysin yllättäen takaapäin tai nukkuvaa, joskus ollut lehdessä jopa 5 puukotusta samana päivänä. Tästä poliisitkin kertoneet TV:ssä, että naiset puukottavat miestä useammin.

    • Tasa-arvon ja feministien tasa-arvon välillä on iso ero.

      Tasa-arvo on yhtäläisten mahdollisuuksen ja oikeuden mukaisuuden edistämstä: feminstien tasa-arvo on vallan tavottelua ja etujen kalastelua.

      Feminstien "tieteelliset" tutkimukset ei tee eroa todellisen, kokemuksellisen ja kuvitteellisen väkivallan välillä. Poliisilta saa joskus lausuntoja siitä miksi raiskaus ilmoitukset ei johda tuomioihin. Suurin syy siihen on, että paljastuu, että rikosilmoitus on tehty kännisekoilun jälkeen selitykseksi läheisille. Tai halutaan kostaa kun seksikumppani ei haluakaan jatkaa suhdetta. Näitä valheellisia ilmoituksia ei poliisin mukaan saa tutkia, kun feministit painostaa; jos voi saada syytteen perättömästä ilmoituksesta niin ei usklleta tehdä oikeita ilmoituksia. Vai onko pelkona, että femnistie tilastot osoittautuisivat vääriksi.

      NINEL

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      99
      2870
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2430
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2210
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      2022
    5. 171
      1852
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1846
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1797
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1736
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      133
      1539
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe