Mitä voi tehdä?

Naishunsvottiko?

Naisella lääkäri löysi kilpirauhasen vajaatoiminnan, kun potilas oli viiskymppisenä jatkuvasti kovin väsynyt. Hoito on halpaa, sillä joka päivä otettava tabletti maksaa muutaman euron per 3 kk.

Näihin aikoihin myös vaihdevuosivaivat olivat varsin pahoja mutta kilpirauhasvaivan takia potilas ei halunnut mitään lääkettä niihin, vaikka saatavilla on reseptilääke, joka on tarkoitettu juuri tällaisille potilaille.

Kilpirauhasvaivan yhteydestä ihmisen mieleen on paljon kirjoitettu. Toki vaihdevuodetkin vaikuttavat asiaan.

Joitakin vuosia sitten A. Johansson teki Åbo Akademissa tohtorinväitöksen alkoholin vaikutuksesta henkilöön. Kontrolloiduissa oloissa yliopistolla juotettiin satoja koehenkilöitä hallitusti ja kontrolloidusti humalaan pienissä ryhmissä. Havainto oli, että oksitosiini-geeni on 7 prosentilla suomalaisesta sellainen, että koehenkilö humaltuessaan tulee äkäiseksi ja häijyksi. Suurelle osalle koehenkilöistä tuli kokeessa "väsähtämistä", kuten ministerillekin voi tulla. Osa koehenkilöistä tulee aggressiivisiksi ja he aloittavat hajottaa paikkoja ja tavaroita. Kansan omaisesti: tulee juoppohulluja.

Tämä jo iällä oleva nainen tekee kodin ulkopuolella raskasta työtä, jonka takia selkävaivaa on kuin myös käsien vaivoja ja mm. reuman tapaista.

Pahinta on, että nainen ottaa oikein mieluusti valkoviiniä, kirkasta viinaa taikka erityistä lempijuomaa, konjakkia. Mutta kun hän jo arviolta 0,2 promillen tasolla alkaa häijyttelynsä, joka edelleen pahenee juopottelun jatkuessa. Kaikenlaista on sattunut - rattijuopumus, eksyminen talviyönä vieraaseen kaupunkiin, matkapuhelinen hukkaaminen humalassa. Lähimmäinen on pari kertaa tilannut poliisipartion rauhoittelemaan naista mutta häntä ei ole viety putkaan. Humalassa nainen antaa tappouhkauksia mutta hän ei ole vielä toteuttanut niitä. Vielä tässä kirjoitan! Rahasta ja tavarasta ei juurikaan ole puutetta taloudessa!

Kerran on saatu diakoni kotiin puhumaan järkeä mutta ei hänellä ole mitään auktoriteettia - molemmat vanhemmat aikoja sitten jo kuolleet, muu sisarusparvi muilla paikkakunnilla on suureksi osaksi julkijuoppoja renttuja. Naisen aviomieskin erään pitkän naisseikkailunsa jälkeen lähti metsään auton hinausköyden kanssa ja sille tielle jäi. Viranomaiset ottivat alas. Naisen poika on kolmikymppinen ja aivan persaukinen, tosin 47000 euroa on ulosotossa eikä naisystävääkään mutta hän pelaa sentään World of Warcraft-peliä jo 12. tuotta.

22

175

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dhfgjghj

      olet apina mene nukkumaan

      • Naishunsvottiko?

        Ei naishunsvotin tilanne nukkumalla parane!

        Potilas tarvitsisi jonkinlaista mielenterveyslääkitystä ja eritoten raittiutta, koska häijytysvaivat ovat vähäiset selvin päin mutta vähäisenkin alkoholin vaikutuksen alaisena aivan kammottavat.

        Paha on, jos häijytysvaivat ovat lopun elämää tuommoiset! Ei tuommoista kukaan halua eikä jaksa kuunnella enää vuosikausia!

        Ongelma on, että potilas ei ymmärrä ollenkaan omaa tilaansa ollessaan vähänkin humalassa!


    • tojota harmaa.

      voi herttanen veri sanoi hagelberi.

    • Naishunsvottiko?

      Ja taas on perjantai-ilta ja hänellä salassa alkoholin ottoa!

      On aivan kamalaa selvin päin kuunnella, kuinka on paska ja kusipää tuntikausia! Yhden peilinkin hajotti tahallaan! Toivottavasti taas hän sammuu jossakin vaiheessa!

      Pitääkö minun kutsua poliisi kotirauhan saamisen takia?

    • epäily

      näkeekö ne kilpirauhasen vajaatoiminnan tavallisist verinäytteestä ?

      • Huns vottiko

        Kilpirauhasen toiminnan selvittää lääkäri lähetteellä laboratorioon. Verikoe selvittää mutta samalla yleensä otetaan sairaalassa ns. ohutneulakoe asiassa!

        Sekin on tehty ja vajaatoiminta havaittu.

        Räyhäämisen ylitoimintaa esiintyy, kuten kirjoitun, A. Johanssonin väitöskirjan mukaan 7 prosentilla suomalaisista humalassa, vaikka vähänkin ottaneena!


    • Hunsvottiko

      Viittaan edelliseen ja kone oli automaattisesti poistanut kirosanat! Ne olivat k u s i p ä ä ja p a s k a, jotka kuulin useita kertoja. Toki muitakin! Rauhaisaa perjantai-iltaa!

    • Naishunsvottiko

      Nyt on mennyt ihan hyvin kun nainen on selvinnyt eikä ole ottanut lisää pöhnää!

    • Naishunsvottiko?

      Ja eilen illalla nainen taas alkoi salajuopottelun. Viina sekoitti taas pään!

      Onneksi ei juonut yöllä lisää, joten selvisi pöhnästä aamuksi ja oli ihan ihmisiksi selvin päin.

      • naapurit kiinnostaa

        kyylää


    • hiundsvottiko

      Ja taas nainen joi salaa ja tuli känkkäränkäksi

    • Ei voi olla totta!

      Viinan pään sekoittava vaikutus on kyllä melkoinen! Viime aikoina nainen on suunnitellut jo rekisteröityä parisuhdetta - onhan hänen pitkäaikainen kumppaninsa jo hautuumaalla, koska tämä käytti köyttä metsässä. Erikoista on parisuhteen toinen osapuoli - hänen nuorimmainen poikansa, 31 vuotta! Ajatus johti tekoihin eli käyntiin kirkkoherranvirastossa, jossa haettiin kuulutuksia. Kanslisti haki kirkkoherran paikalle, koska pari on epätavallinen. Kukaan paikkakunnan papeista ei suostunut heitä vihkimään - ei ainakaan kirkossa. Tällöin pariskunta koki syrjäytymistä ja jopa vainoa jopa kirkon taholta. Pari joutuu asumaan edelleen erillään mutta toki päivittäiset huoltoajot lapsosen luokse jatkuvat. World of Warcraft pelittää jo kahdettatoista vuotta 24/7. Onko katsottava lapsen olevan koukussa, josta rekisteröity parisuhde pelastaisi?

      • Ketään ei kiinnosta

        Huolehdi omista asioistasi juorukalkkuna


    • Hundsvottiko

      Lapsonen on hädässä ilman huolenpitoa!

    • huhhahhei,,,,

      pullonpohjat rilleinä ja vesirakkuloita leikelty aivoista,niin ja tietysti jossakin lääkefirmassa töissä niin saa tropit edullisesti jotta päässä pörisee..

    • Hundsvottiko

      Ja taas nainen sekosi pienestä viinimäärästä!

      • vittuku votti

        sinä ilmeisesti!


    • Hundsvottiko

      Tänään loputon möykkä alkoi vasta klo 22:09.

      Kammottava nainen!

      • sinua kiinnostaa

        muita ei kiinnosta


    • Hundsvottiko

      Tänään möykkä alkoi tänään jo klo 16:20, kun ei enää tarvitse lähteä autolla!

      Viinaksista aiheutuu potilaan oksitosiini -geenin vikaisuuden takia aina kammottava ilmiö läheisille. Ei tuommoista pöhnässäpäiten tehtyä vihankylvöä kukaan kestä pitempään. Mitään hoitoa ei potilas voi saada, koska potilas on edelleen "terveitten kirjoissa" eikä hän itse suostu menemään mihinkään hoitoon, eikä edes AA-kerhoon!

      Vain 7 prosentilla suomalaisista on tämä vikaisuus tohtori A. Johanssonin (Åbo Akademi) tutkima viallinen geeni! Onneksi he kaikki eivät käytä alkoholia!

    • Naishundsvottiko?

      Ja taas lapsosen luo tehtiin huoltoajo. Tuttipullot täyteen 31-vuotiaalle asukille!

      • häivy lutka

        ketään ei kiinnosta, paitsi sinua. vitun kalkkuna


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 169
      4709
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      124
      4290
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2800
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1911
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1774
    6. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1680
    7. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1679
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      94
      1635
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1583
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1531
    Aihe