Suora veikkaus

Villi Veikkaus

Tuo -11% kuulostaa aika pieneltä alennukselta asuntojen hinnoissa. Asuntojen hinnat ovat nousseet monta vuotta yli tavallisen inflaation. Halpa korko on sen aiheuttanut. Minusta -30% viiva -40% hintaleikkaus palauttaa asuntojen hinnat oikealle tasolle.


....Tiedän monta taloa, jotka ovat ylihinnoiteltu.

8

83

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tätä päivää

      Suunta on nyt selvästi se, että tingittään ja rohkeitakin tarjouksia jätetään tyyliin -15% -25%. Jotkut eivät osta ollenkaan ja ovat siirtyneet odottelijoiden leiriin? Alehinnat alkavat olla arkipäivää muussakin kaupankäynnissä kuin asunnoissa. Kässimiehet voivat tehdä todella hyviäkin kauppoja!

    • Luki.

      "Kässimiehet voivat tehdä todella hyviäkin kauppoja! "

      Voi tehdäkkin muttei ole vielä oston aika,uskon monien hätäilevän oston suhteen,eipä nimittäin kannata ostaa vaikka kohta laskeekin lisää,ihan voi vuoden loppuun mennessä olla 20% ja ylikin hävinnyt.(yleisellä tasolla)

      2015 vuonna on ostajilla hieno hetki edessä ja myyjillä ikävämpi.

      Saahan monet nytkin pyynnöistä kun tehdään yksityiskauppaa kiinteistöissä -30% aika helposti,jopa 40% ei ole mahdottomuus.

      Kovat miehet ottaa jo nyt 50% pyynnöstä jos myyjä oikeasti myy.

    • whoknowswins

      Käsittääkseni taantumatila Suomessa tulee olemaan pysyvä. Kyseessä ei nyt ole enää mikään hintojen korjausliike, vaan jatkuva ja pysyvä elintason lasku.
      Työttömyys nousee nykyisestä, oikeasta 10 prosentista jonnekin 20% tasolle, jopa 30% tasolle.
      Kaikki nyt nähty on pelkkää julkisen ja yksityisen sektorin velanotolla ylläpidettyä kulissia. Itse rahoitin kaikki hankinnat perheeni tuloilla, jotka olivat ainakin kolminkertaiset verrattuna lähipiirimme samankaltaisiin investointeihin pystyneille talouksille. Nyt nähty kotitalouksien investointiaste olisi terveellä pohjalla tehtynä vaatinut siis ainakin tuplatulot. Tai vaihtoehtoisesti asuntokuplaa ei olisi saanut päästää syntymään jolloin hinnat olisivat olleet puolet viimeaikaisista hinnoista.
      Talous EI nouse, kaikki indikaattorit ovat punaisella.

      • Lisää tätä!

        Mulla kanssa indikaattorit näyttävät samaan suuntaan. Nousut on puhuttu muutamaksi vuodeksi. Markkinat kyllä monesti yllättävät, kukaan ei voi tätä kieltää, edes luki? Tänään näyttää tältä, huomenna joltain toiselta. Itse kyllä ihmettelen mitä haittaa on kuluttajahintojen laskusta. Itse epäilen että ihmiset on kaavoihin kangistuneita. Kuitenkin etunsa on laskustakin. Itse olen hyötynyt jo taloudellisesti laskusta!


      • Luki.
        Lisää tätä! kirjoitti:

        Mulla kanssa indikaattorit näyttävät samaan suuntaan. Nousut on puhuttu muutamaksi vuodeksi. Markkinat kyllä monesti yllättävät, kukaan ei voi tätä kieltää, edes luki? Tänään näyttää tältä, huomenna joltain toiselta. Itse kyllä ihmettelen mitä haittaa on kuluttajahintojen laskusta. Itse epäilen että ihmiset on kaavoihin kangistuneita. Kuitenkin etunsa on laskustakin. Itse olen hyötynyt jo taloudellisesti laskusta!

        "Mulla kanssa indikaattorit näyttävät samaan suuntaan. Nousut on puhuttu muutamaksi vuodeksi. Markkinat kyllä monesti yllättävät, kukaan ei voi tätä kieltää, edes luki? "

        Niin ei luki olekkaan kieltänyt.

        Minä vaan kerroin tällekin palstalle vuosia sitten kuinka nyt käy,2010-2012 sai vielä ihan hyvän hinnan kiinteistöstä,kovasti oikeastaan tein suuren työn tänne palstalaisille kertoessani missä mennään,monikaan ei varmasti eds uskonut.

        Tutkin suomen aluetta kiinteistöjen osalta kesällä 2012 ja totesin varmaksi asuntokaupan olevan hiljainen pohjoista lappia myöten.(käytössäni oli asunto auto ja kaksi kannetaavaa tietokonetta mukana).


        Olin viimeisen päälle perillä asunto markkinoista,muttei se monille täällä kelvannut,palstahan on ihan onneton vänkääjien palsta.

        Ihmetyttää kuinka uppiniskaista sakkia on vakuituiset palstalaiset,keksittyjä hahmoja paljon niin kerro siinä sitten muille koska itse puhuin totta ja asia oli tärkeä kun muut uivat ihan vastavirtaan.

        Nyt sitten saavat syyttää itseään kun eivät myyneet ajoissa,he kirjoittivat että myyvät heti jos alkaa pahalta näyttämään,takuulla eivät enään myykkään noin vaan,ei ole ostajia ja hinnat on toiset kun oli 2010-2012 silloin sai vielä mukavasti myytyä,kovin moni välittäjäkään ei hahmottanut kokonaisuutta,oli siinä mulla viime vuosina ihmettelemistä kuinka hemmetin tyhmiä nämä suomalaiset on.


        Tänä päivänä olemme juuri siinä josta kerroin ja pahenee koko ajan pitkäksi aikaa ,2015 vuonna on edessä suur työttömyys suomessa.


    • ketä

      Ei mitään uutta auringon alla. On tosiaan ollut tiedossa pitkään, kuka vaan on halunnut sitä uskoa. Eikä kuunnella kaikkia "ajoissa ostaneita"

    • sopotis

      Hintojen nousu tulee jatkumaan kaupungeissa, syrjäkylillä voivat hinnat laskea, näillä syrjäisillä omakotialueilla, joissa ei ole palveluita, savijaakkojen talojen hinta siis putoaa ja muut hinnat nousevat.

      • whoknowswins

        Kaikkialla Suomessa on pudotus joko täydessä vauhdissa tai vasta alkaneena.
        Talouslamasta on tulossa 90-luvun alkuun verrattava, jopa pahempi.

        Viime laman synkimpänä kuukautena muuten Nokian Salon matkapuhelintehtaan vienti oli tasan puolet Suomen kokonaisviennistä. Nyt ei ole sitäkään tehdasta, ei laivavientiä eikä paljon muutakaan. Suomi menee todella syvälle ja asuntojen rommaus on vain yksi osa synkkää kokonaisuutta.

        Kenellä vain on mahdollisuus, kannattaa pyrkiä eroon mahdollisimman isosta osasta Suomeen sidotusta omaisuudesta ja sijoittaa varoja toimintakykyisten valtioiden alueille. Sosiaaliturvan säilymiseen ei tule luottaa, työpaikoista puhumattakaan.

        Jo useamman vuoden ajan olen suuttuneen hämmästyneenä seurannut eri toimijoiden antamia lapsellisen positiivisia ennusteita talouskasvusta. Ne ovat olleet ja yhä ovat oikeastaan maanpetokseen viittaavia tekoja. Ihmisiä on johdettu harhaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      217
      35643
    2. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      273
      22672
    3. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      444
      11364
    4. Onko tekijän nimi tiedossa?

      Joko tiedetään?
      Valkeakoski
      84
      9001
    5. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      29
      6721
    6. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      55
      5271
    7. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      199
      4165
    8. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      48
      2142
    9. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      38
      2051
    10. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      43
      1647
    Aihe