Kannattaako lähestyä?

Marianne89

Olen nähnyt jo parin kuukauden ajan ohimennen erään miehen, joka vaikuttaa hyvin kiinnostavalta. En puhu ulkonäöllisestä vetovoimasta, vaan kokonaisuudesta: vähän ujo ja epävarmakin katse aina välillä, mikä siis tekisi ainakin itselleni lähestymisen helpommaksi kuin jos toinen näyttäisi siltä että on liian täynnä itseään, hyvin kohtelias ja suht kiltin ja helposti lähestyttävän oloinen... Ja kun se pärstäKIN kuitenkin vielä siihen päälle miellyttää, niin ainakin sen verta mitä häntä tiedän (pelkkää ensivaikutelmaahan se edelleen on) hän vaikuttaa kaikin puolin sopivalta pakkaukselta. Ei siinä mielessä "täydellinen", että kropaltaan on jopa omasta mielestäni alipainoinen (enkä kovin herkästi miehiäkään sellaiseksi tuomitse ja olen seurustellut myös BMI 19 omaavan miehen kanssa), mutta se ei haittaa kun on onnistunut hurmaamaan mut yleisellä tasolla...

Mutta mutta, kysymys kuuluukin kannattaako edes yrittää mennä juttelemaan? Ja jos, niin millä tavalla se kannattaa tehdä? Olen kyllä sen verran jo tehnyt että nähdessäni hänet olen useimmiten yrittänyt katsoa suoraan silmiin ja alussa hymyillytkin, mutta alettuani miettiä että jos hän arvaa mun pitävän hänestä, niin pitääkö mua vaan naurettavana aloin vähentää liian suoraan hänelle kohdistettua hymyilyä. Alussa hymyili vähintäänkin rutiiniystävällisesti takaisin ja siksi tunnelmakin oli sellainen että enempikään lähestyminen ei välttämättä olisi poissuljettu kunhan aikaa vähän kuluisi, eli tuskin ainakaan heti piti hymyäni "naurettavana", mutta nykyisin katsoo itsekin aika neutraalisti eikä lähestyminen tunnu enää yhtä helpolta.

Mutta voisikohan varmuuden vuoksi yrittää niin että vaikka ehostaisin itseni ja laittaisin "parasta" ylleni kun seuraavan kerran sinne päin satun liikkeelle, ja yrittäisin lähestymistä vasta kunnolla laittautuneena? Tähän asti kun hän on nähnyt mut vaan arkisessa asussa eli täysin naturellina, koska en normaalisti meikkaa arkisin ja varsinkaan päivisin ollenkaan. Vai onko parempi hoitaa lähestyminen ilman meikkiä omana arki-itsenään?

Lähestyminen mietityttää myös siksi että toisaalta "tiedän" saavani mitä todennäköisimmin pakit, joten tavallaan "tiedän" yrityksen turhaksi. Olen nimittäin 3 kertaa aiemmin yrittänyt lähestyä itse jotain miestä ja aina saanut pakit (vaikka nuo aiemmin lähestymäni eivät olleet edes sen verta hyvännäköisiä kuin tämä tämänkertainen tapaus, yksi oli erittäin "tavallinen" ja vähän vinosilmäinen tapaus ja yksi jopa "ruma" ja hyvin epäsuosittu).

7

426

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aitoatuskaa

      Olet seurustellut ja ja kysyt isku vinkkejä????

      • ap.

        Olen, mutta iskenyt harvemmin. Omissa (2 kpl) seurusteluissani jutut lähtivät siitä, että satuttiin tapaamaan lenkkipolulla ja mies alkoi juttelemaan sitten kun en sillä hetkellä näyttänyt enää "liian hiljaiselta" (jolta olin kuulemma näyttänyt kun olin sattunut kerran aiemmin törmäämään häneen hänen työpaikallaan), ja toisen kerran ihan netin kautta jossa siis kumpikin tiesi jo etukäteen molempien olevan sinkkuja ja olevan siellä hakemassa deittiseuraa.


      • kokematonitsekkin
        ap. kirjoitti:

        Olen, mutta iskenyt harvemmin. Omissa (2 kpl) seurusteluissani jutut lähtivät siitä, että satuttiin tapaamaan lenkkipolulla ja mies alkoi juttelemaan sitten kun en sillä hetkellä näyttänyt enää "liian hiljaiselta" (jolta olin kuulemma näyttänyt kun olin sattunut kerran aiemmin törmäämään häneen hänen työpaikallaan), ja toisen kerran ihan netin kautta jossa siis kumpikin tiesi jo etukäteen molempien olevan sinkkuja ja olevan siellä hakemassa deittiseuraa.

        ihan vaan vinkkinä, ujolle miehelle/kokemattomalle silmiin tuijotus sekä hymyily on potku kiveksille, joten ne ahdistuvat ja menevät kuoreensa. Suosittelen kysymään suoraan kadulla lähtisitkö kahville, tms,,, joko hän ei ole ujo ja pystyy kertomaan vastauksensa heti, tai jos hän alkaa empiä, sanot vain nopeasti etä mieti asiaa, ja pikku hymy jatkaen matkaa, seuraavana päivänä hän takuulla itse kysyy sinulta jos häntä kiinnostat.


    • Make the first move

      Tottakai kannattaa lähestyä jos kerran olet hänestä kiinnostunut. Ja jos tulee pakit niin ei siihen maailma kaadu ja eipä kaduta sitten jälkeenpäin kun et tehnyt mitään asian eteen silloin aikanaan. Mutta voihan olla että mieskin on sinusta kiinnostunut ja kerran vaikuttaa vähän ujolta niin ei ehkä ole vaan vielä uskaltanut tehdä minkäänlaista aloitetta. Veipä tuo itseltäkin aikaa melkoisesti ennenkuin uskalsin/ymmärsin erästä tyttöstä ulos pyytää vaikka teki aika selväksi jo eleillään että oli kiinnostunut minusta mutta ei itse uskaltanut tehdä aloitetta.

    • plösö.

      Älä ole niin tyrkky.

    • Jariy Zaratshwuokkon

      No ei muuta kuin yrittämään, kerran tässä vaan eletään..

    • Taunuslahos!!

      Eli olen juuri yöelämästä kotiutunut mies ja perhanan laskuhumalainen joten anteeksi jo etukäteen etenkin palsatan kielioppipoliiseille kaikki mahdollset yhdyssana ja myös kielioppivirheet joita tulee tässäkin tkestissä varmaan miljoonia.

      Sinun, (siis alkuperäisen otsikon kirjoittajan), Kannattaisi mennä reippaasti juttelemaan, mutta ei kannata suoraan töksäyttää mitään että olet aivan silmittömän ihastunut yms.. sen seikan voi tuoda ilmi vähän epäsuoremminkin.
      Tuskin moni aikuinen mies suhtautuu sillä tavoin, että pitäisi hölmönä tai nolona naista jolla on tunteita itseään kohtaan, luulisi että on mies on sellaisesta vain otettu. Ja luulen että tuo epävarmuus joka hänessä "näkyy", saattaa olla tehnyt hänestä hieman ymmärtäväisemmän kömpelömmänkin lähestymisen suhteen.

      Muuta en osaa sanoa kuin vain että on aika paljon kiinni myös siitä missä tilanteessa tähän ihmiseen törmäät, mikä olisi paras tapa lähestyä ja koska se jäi tekstisäsi mysteeriksi en voi neuvoa muuta kuin vanhojen kunnon junttien sanonta "tee tikusta asiaa" voisi sopia tähän tilanteeseen. Ja voit katsoa silmiin, mutta voihan sen katseen toki kääntää myös välillä muuallekin, jos hän tuntuu kiusaantuneelta etc..

      Onnea!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    9. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe