Tarvitaan tutkittua tietoa

EräsKansanparantaja

Kansanparantajan oikeudenkäynti osoittaa sen, kuinka tarpeellista on saada ihmisen kyvyistä tutkittua tietoa, ettei menisi puurot ja vellit sekaisin. Ymmärrettäisiin mikä on ihmiselle luontaista, mikä uskoon ja uskomuksiin perustuvaa.

Tietoa siis tarvitaan ettei ala uudelleen noitavainot, joita valtaapitävät harjoittivat omaa asemaansa pönkittäessään. Mielestäni on tietämättömyydellä aivan riittävästi saatu pahaa aikaan ja on aika valjastaa ihmisen kyvyt hyvään, kuten rauhaan ihmisten kesken, terveyteen ja hyvinvointiin.

Tätä tietoa olen pyrkinyt tuomaan esille myös valtaapitäville ja saada tutkimusta ja sitä kautta tutkittua tietoa ihmisen kyvyistä. Tieto ei kuitenkaan ole saanut vastakaikua ja edelleen usko, uskomukset ja vajavainen tieto ihmisestä hallitsee päätöksen tekoa.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014032818164131_uu.shtml
http://keskustelu.skepsis.fi/Message/FlatMessageIndex/377409?Page=1#377428

Olen laittanut vuosien varrella kaikille kansanedustajille ja monelle ajankohtaisohjelmalle ja lehdelle materiaalia terveysjumpasta ja sen vaikutuksista, mutta ei ole ylittänyt uutiskynnystä. On vain ollut syvä hiljaisuus.

Samoin skepsikselle (alla lista)

http://www.skepsis.fi/Yhdistys/Yhteystiedot.aspx

Alla skepsiksen puheenjohtajan vastaus, josta käy selville se, että terveysjumppa on todellista, jonka myös skepsiksen yhteistiedoissa olevat henkilöt ovat omin silmin nähneet, mikäli ovat katsoneet.

Vastaus 25.02.2013 Otto Mäkelä:
Kiitokset lähettämästäsi tietopaketista (20 kuvaa, video ja selitykset), mutta valitettavasti en oikein ymmärrä mitä paranormaalia näissä jumppaliikkeissä oletetaan olevan?

Selostuksessasi esitetty "kaikki tapahtuu sisäisen tietoisuuden ohjaamana, henkilön itsensä millään tavalla vaikuttamatta liikkeiden ja venyttelyjen suorittamiseen" ei oleellisesti poikkea suhteellisen hyvin tunnettujen ilmiöiden (hypnoosi/suggestiot) avulla saaduista vaikutuksista.

--
Otto J. Makela, [email protected], 358 40 7655772
Skepsis ry, Tieteiden talo, Kirkkokatu 6, FI-00170 HELSINKI
http://www.skepsis.fi/

116

147

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vankila opettaa.

      --Kansanparantajan oikeudenkäynti osoittaa sen, kuinka tarpeellista on saada ihmisen kyvyistä tutkittua tietoa, ettei menisi puurot ja vellit sekaisin. --

      http://www.skepsis.fi/lehti/2010/2010-5-galkin.html

      Tätäkö tarkoitat vellien sekaisin menemisellä ?

      • Tarvitaan tutkittua tietoa en jonkin (plasebo, hypnoosi, suggestio ym.) ympärille kyhättyjä yksittäisiä olettamia, joita mm. skepsis viljelee ja joista pitää selityksissään tiukasti kiinni. Ellei jokin ilmiö sovi näihin raameihin, sitä ei ole olemassa. Ei haluta nähdä eikä oikein kuulla.

        P.S. Vankilaa opettaa näkemään pahaa, ei hyvää (Lauerma)


      • oikea tuomio
        EräsKansanparantaja kirjoitti:

        Tarvitaan tutkittua tietoa en jonkin (plasebo, hypnoosi, suggestio ym.) ympärille kyhättyjä yksittäisiä olettamia, joita mm. skepsis viljelee ja joista pitää selityksissään tiukasti kiinni. Ellei jokin ilmiö sovi näihin raameihin, sitä ei ole olemassa. Ei haluta nähdä eikä oikein kuulla.

        P.S. Vankilaa opettaa näkemään pahaa, ei hyvää (Lauerma)

        Tässä korkeimman oikeuden perustelut tuomiolle. Linkissä on myös käräjäoikeuden ja hovioikeuden päätöksistä.

        http://www.korkeinoikeus.fi/fi/index/ennakkopaatokset/precedent/1395832009769.html

        Melko korutonta kertomaa. Kyllä maalaijärjen mukaan kyseessä on auktoriteettiasemaan perustuva pitkään jatkunut hädänalaisten ihmisten seksuaalinen hyväksikäyttö.
        Paljonko tällaista sitten harrastetaan ilman, että se tulee julki?


      • oikea tuomio kirjoitti:

        Tässä korkeimman oikeuden perustelut tuomiolle. Linkissä on myös käräjäoikeuden ja hovioikeuden päätöksistä.

        http://www.korkeinoikeus.fi/fi/index/ennakkopaatokset/precedent/1395832009769.html

        Melko korutonta kertomaa. Kyllä maalaijärjen mukaan kyseessä on auktoriteettiasemaan perustuva pitkään jatkunut hädänalaisten ihmisten seksuaalinen hyväksikäyttö.
        Paljonko tällaista sitten harrastetaan ilman, että se tulee julki?

        ’Viisaat’, jotka vastustavat vaihtoehtohoitoja antavat ymmärtää, että kansanparantajanimikkeellä ja vaihtoehtohoitoja käyttävät ja hoitoja antavat ovat vastuuttomia ja ihmisiä hyväksikäyttäviä konnia. Tälläkin palstalla tämä yleistävä skepsiksen ajama linja tulee heidän äänenkannattajiensa sanomana varsin selvästi esille.


      • ljhygiy
        EräsKansanparantaja kirjoitti:

        ’Viisaat’, jotka vastustavat vaihtoehtohoitoja antavat ymmärtää, että kansanparantajanimikkeellä ja vaihtoehtohoitoja käyttävät ja hoitoja antavat ovat vastuuttomia ja ihmisiä hyväksikäyttäviä konnia. Tälläkin palstalla tämä yleistävä skepsiksen ajama linja tulee heidän äänenkannattajiensa sanomana varsin selvästi esille.

        Osa heistä varmasti sitä onkin. Ei niin, ettei kansanparannuksessa olisi hyvää ja toimivaakin, mutta osa vaihtoehthoidoista on silkkaa hömelöintiä.
        Nyt kyseessä olevassa tapauksessa hoitaja opettaja käytti asemaansa hyväksi ja syyllityi rikokseen. Se lienee vaihtoehtohoitojen piirissä kuitenkin harvinaista, jos ei rikokseksi lasketa lääketieteen vastaista puoskarointia, joka vaarantaa ihmisten terveyttä. Mielestäni kehoitus lopettaa syöpälääkitys ja juoda sen sijaan pakurikääpäuutetta tai vastaavaa olisi rinnastettava tapon yritykseen.


      • Tuskin entisajan kansanparantajat ovat lahkoista ja guruista kuulleetkaan kun ovat maaseudun ihmisiä auttaneet tai savottakämpillä jätkien selkiä ja koko kroppaa kunnostaneet ja kupanneet. Ihmiset ovat kiitollisin mielin ottaneet avun vastaan ja kertoneet parantumisista lajitovereille. Näin on syntynyt monia parantumistarinoita, osin liioiteltuja, osin uskomuksin lisättynä ja uskonnollisesti värittyneitä. Kirjoihin ja kansiin laittaneet ovat lisänneet vielä oman käsityksensä ja puumerkkinsä parantumistarinoihin. Yhtä kaikki, avun saaneet ovat olleet varmaankin tyytyväisiä ja antaneet siitä hyvästä jonkun roposen parantajalle tai leivänkyrsän ja särvintä päälle.

        Nykyinen suuntaus on kupata kukkaron pohjatkin mahdollisimman tehokkaasti ja vaivattomasti tunnontuskia tuntematta, eli suggeroida hyvässä uskossa olevia tieteen kaikkivoipaisuudella maksamaan tyhjästä tyhjänpuhujille. Tarkoitan tässä tapauksessa noita, jotka psykologista manipulointia hyväksikäyttäen pyrkivät mustamaalaamaan kansanparantajat pahantekijöiksi. Tätä samaa saarnaavat, ehkä jotkut mytomaniaa sairastavat uskonpuhdistajat tälläkin palstalla ja tuovat omaa uskoaan framille, korostaen näin omaa erinomaisuuttaan.

        Nämä koulunsa käyneet ja läksynsä lukeneet psykologisen manipuloinnin osaajat ovat nykyajan noitia, jotka haluavat tehdä makkaran mieleisekseen sisällöstä välittämättä ja pakottavat kansalaiset maksumieheksi vailla valinnanvapautta. Tämä kaikki tapahtuu valtiovallan suosiollisella avustuksella loukaten näin kansalaistensa perusoikeuksia.

        http://www.netikka.net/mpeltonen/lahkot.htm

        Tuntuuko tutulta, osui ja upposi, mikäli on uskominen skepsiksen sanomaa ja miksi emme uskoisi, sillä niin paljon skepsiksen äänitorvet magiasta elämästä ja guruista ääntä pitävät. Usko tai älä, eikä skeptikko usko ennen kuin on omakohtainen kokemus tieteellisesti todistettu. Onkohan skepsiksessä tieteellinen koe menossa, kun skepsislahko tappaa sisällä ja ulkona, itse kipua tuntematta.

        Että semmoista puuroa ja velliä tällä kertaa, vaikka jotkut haluavat antaa vettä ja leipää.


    • oikeutta kehiin

      Onhan konnia poliiseissakin, jopa suurrikollisia. Vaihtoehtohoitoja antava mies on syyllistynyt rikokseen ja saanut tuomion. Ihan oikein sille.

      • Häpeäpilkku.

        On niitä konnia joka paikassa, mutta näihin vaihtoehtohoitajiin niitä on pesiytynyt ihan kohtalaisen paljon.
        Käytetään hyväksi sellaisia ihmisiä joilla on muutenkin jo vaikeaa, ei paljon törkeämpää toimintaa voi enää kuvitella.


      • Mikä oikeus?

        Miettikääs vähän: oikeus on uskonut kaiken, mitä naiset ovat kertoneet. Mutta mitä todisteita tällaisessa jutussa heillä on ja yleensäkin voi olla? Kansanparantajan muut oppilaat, jotka ovat olleet paikalla, eivät ole huomanneet mitään hyväksikäyttöä, ei kulttia eikä muutakaan rikollista. Mutta kaikki todistajat on vain ohitettu ja oikeus tukeutuu yhteen ainoaan avaintodistajaan, oikeuden kutsumaan asiantuntijaan, joka on dosentti Lauerma.

        Lauerma ei ole kansanparannuksen eikä jäsenkorjauksen asiantuntija. Hän ei oel myöskään tavannut näitä naisia sen eenmpää kuin jäsenkorjaajaa ennen käräjäoikeuden lausuntoaan. Hän on siis tehnyt päätelmänsä naisten esitutkinnassa eli ilmiantojen yhteydessä kertoman mukaan. Siinä vaiheessa asiaa ei siis ole vielä tutkittu mitenkään, joten mitään ei ole osoitettu sen eenmpää todeksi kuin epätodeksi. Mutta sen pohjalta "asiantuntija" tekee päätelmänsä.

        Koska Lauerma ei tunne kansanparannusta tai jäsenkorjausta lainkaan, hän olettaa omien kokemuksiensa pohjalta, että kaikki muutkin käyttävät hypnoosia tai suggestiivisia menetelmiä. Mutta ei se kuulu jäenkorjaukseen, kyllä paranemista tapahtuu ihan sormilla tehdyn manipulaation jälkeen. Tämän Lauerma siis selittää vain hypnoosilla aikaansaaduksi.

        Lauerma ei ole selittänyt mitenkään sitä, mitä tekniikkaa käyttämällä mahdollisesti kansanparantaja olisi saanut naiset hypnoosiin. Hän ei myöskään kerro, että seimerkiksi hän itse ei osaisi moista eikä kai kukaan Suomessa. On vain periaatteessa mahdollista, että naisia hypnotisoitaisiin.

        Mutta kun kansanparantaja ei osaa suggestiivisia menetelmiä. Ei ole missään koskaan harjoitellut eikä opiskellut eikä yhtään ihmsitä löydy, joka olisi ollut koekaniinina. Kuinka todennäköistä siis on, että kansanparantaja todellisuudessa pystyisi edes tähän?

        Mikään oikeusaste ei ole asiaa mitenkään tutkinut. Todistajan väitteille muista hyväksikäytöistä on seuraavaan oikeusasteeseen tuotu kirjalliset todisteet, joissa allekirjoituksellaan nimetty ihminen kumoaa itselleen tapahtuneen mitään pahaa kansanparantajan taholta, mutta se vain ohitetaan ja kirjoitetaan Korkeimman oikeuden selosteeseen muka totena. Nämä paperit allekirjoituksineen on kansanparantajan asianajajalla. Miten tällaista voi tapahtua?

        Lauerma on ollut kaikissa kolmessa oikeudenkäynnissä todistajana. Samaan aikaan hän on julkisuudessa näyttävästi vaatinut vaihtoehtohoitojen kieltoa ja varsinkin suggestiivisten menetelmien kieltämistä muilta kuin lääkäreiltä ja psykologeilta, vain rentoutusta saisi enää muut harjoittaa. Mutta kun edes hypnoosia ei ole määritelty, niin miten sen voi kieltää?

        Onko siis asiantuntijan mielipide puolueeton, jos hän samalla istuu puoskarilakityöryhmässä ajamassa näitä kieltoja?

        Lauerma on itse ollut myös hyvin närkästynyt siitä, että häntä on tästä kehdattu arvostella. Vieläpä arvostelijoina maallikot, tietämättömät moukat. Mutta lakia ei Lauermakaan ole lukenut, joten hän on tässä yhtä moukka, vaikka onkin krimiminaalipsykiatri. Mutta kun lääkäri on aina parempi ihminen kuin kansanparantaja tai häntä puolustava, joka on suunnilleen rikollinen myös.

        Kansanparantaja on siis tuomittu noitanan yliluonnollsiten kykyjen käytöstä kahdessa oikeusasteessa. Korkein oikeus taas tukeutuu pitkälti näihin asiakirjoihin, vaikka onkin käyty lyhyt suullinen oikeudenkäynti. Se oli kuitenkin huomattavasti lyhyempi kuin esimerkiksi käräjäoikeudessa ja monta asiaa on jäänyt näköjään aivan pimentoon, sen huomaa selosteesta. Saa nähdä miten korkein oikeus perustelee tuomion, se ei voi enää käyttää yliluonnollisia kykyjä perusteluissa, sillä nyt on sen verran korkeatasoiset oikeusoppineet.


        Jos olisikin kyseessä oikeasti hyväksikäyttö, jos seksi olisikin jatkunut pitkään kuten seloste kertoo ja jos naiset eivät olisi itse järjestäneet aikaa ja paikkaa ja jos kansanparantaja olisikin ohjaillut tilannetta, niin tilanne olisi toinen. Mutta nyt on kaksi tai kolme ihmistä kertonut muuta, heidät on vain sivuutettu, leimattu valehtelijoiksi siis.


      • Mikä oikeus
        Mikä oikeus? kirjoitti:

        Miettikääs vähän: oikeus on uskonut kaiken, mitä naiset ovat kertoneet. Mutta mitä todisteita tällaisessa jutussa heillä on ja yleensäkin voi olla? Kansanparantajan muut oppilaat, jotka ovat olleet paikalla, eivät ole huomanneet mitään hyväksikäyttöä, ei kulttia eikä muutakaan rikollista. Mutta kaikki todistajat on vain ohitettu ja oikeus tukeutuu yhteen ainoaan avaintodistajaan, oikeuden kutsumaan asiantuntijaan, joka on dosentti Lauerma.

        Lauerma ei ole kansanparannuksen eikä jäsenkorjauksen asiantuntija. Hän ei oel myöskään tavannut näitä naisia sen eenmpää kuin jäsenkorjaajaa ennen käräjäoikeuden lausuntoaan. Hän on siis tehnyt päätelmänsä naisten esitutkinnassa eli ilmiantojen yhteydessä kertoman mukaan. Siinä vaiheessa asiaa ei siis ole vielä tutkittu mitenkään, joten mitään ei ole osoitettu sen eenmpää todeksi kuin epätodeksi. Mutta sen pohjalta "asiantuntija" tekee päätelmänsä.

        Koska Lauerma ei tunne kansanparannusta tai jäsenkorjausta lainkaan, hän olettaa omien kokemuksiensa pohjalta, että kaikki muutkin käyttävät hypnoosia tai suggestiivisia menetelmiä. Mutta ei se kuulu jäenkorjaukseen, kyllä paranemista tapahtuu ihan sormilla tehdyn manipulaation jälkeen. Tämän Lauerma siis selittää vain hypnoosilla aikaansaaduksi.

        Lauerma ei ole selittänyt mitenkään sitä, mitä tekniikkaa käyttämällä mahdollisesti kansanparantaja olisi saanut naiset hypnoosiin. Hän ei myöskään kerro, että seimerkiksi hän itse ei osaisi moista eikä kai kukaan Suomessa. On vain periaatteessa mahdollista, että naisia hypnotisoitaisiin.

        Mutta kun kansanparantaja ei osaa suggestiivisia menetelmiä. Ei ole missään koskaan harjoitellut eikä opiskellut eikä yhtään ihmsitä löydy, joka olisi ollut koekaniinina. Kuinka todennäköistä siis on, että kansanparantaja todellisuudessa pystyisi edes tähän?

        Mikään oikeusaste ei ole asiaa mitenkään tutkinut. Todistajan väitteille muista hyväksikäytöistä on seuraavaan oikeusasteeseen tuotu kirjalliset todisteet, joissa allekirjoituksellaan nimetty ihminen kumoaa itselleen tapahtuneen mitään pahaa kansanparantajan taholta, mutta se vain ohitetaan ja kirjoitetaan Korkeimman oikeuden selosteeseen muka totena. Nämä paperit allekirjoituksineen on kansanparantajan asianajajalla. Miten tällaista voi tapahtua?

        Lauerma on ollut kaikissa kolmessa oikeudenkäynnissä todistajana. Samaan aikaan hän on julkisuudessa näyttävästi vaatinut vaihtoehtohoitojen kieltoa ja varsinkin suggestiivisten menetelmien kieltämistä muilta kuin lääkäreiltä ja psykologeilta, vain rentoutusta saisi enää muut harjoittaa. Mutta kun edes hypnoosia ei ole määritelty, niin miten sen voi kieltää?

        Onko siis asiantuntijan mielipide puolueeton, jos hän samalla istuu puoskarilakityöryhmässä ajamassa näitä kieltoja?

        Lauerma on itse ollut myös hyvin närkästynyt siitä, että häntä on tästä kehdattu arvostella. Vieläpä arvostelijoina maallikot, tietämättömät moukat. Mutta lakia ei Lauermakaan ole lukenut, joten hän on tässä yhtä moukka, vaikka onkin krimiminaalipsykiatri. Mutta kun lääkäri on aina parempi ihminen kuin kansanparantaja tai häntä puolustava, joka on suunnilleen rikollinen myös.

        Kansanparantaja on siis tuomittu noitanan yliluonnollsiten kykyjen käytöstä kahdessa oikeusasteessa. Korkein oikeus taas tukeutuu pitkälti näihin asiakirjoihin, vaikka onkin käyty lyhyt suullinen oikeudenkäynti. Se oli kuitenkin huomattavasti lyhyempi kuin esimerkiksi käräjäoikeudessa ja monta asiaa on jäänyt näköjään aivan pimentoon, sen huomaa selosteesta. Saa nähdä miten korkein oikeus perustelee tuomion, se ei voi enää käyttää yliluonnollisia kykyjä perusteluissa, sillä nyt on sen verran korkeatasoiset oikeusoppineet.


        Jos olisikin kyseessä oikeasti hyväksikäyttö, jos seksi olisikin jatkunut pitkään kuten seloste kertoo ja jos naiset eivät olisi itse järjestäneet aikaa ja paikkaa ja jos kansanparantaja olisikin ohjaillut tilannetta, niin tilanne olisi toinen. Mutta nyt on kaksi tai kolme ihmistä kertonut muuta, heidät on vain sivuutettu, leimattu valehtelijoiksi siis.

        ...jatkuu

        Esimerkiksi puhelintietoja ei ole tarkistettu, mutta on silti oikeuden mielestä toteenäytetty, että kansanparantaja on usein harrastanut puhelinseksiä. Puhelintiedoista näiksi kuka on soittanut ja kenelle ja kuinka usein. Vain kansanparantajan puhelimessa on tallennettu saapuneita lemmekkäitä tekstiviestejä, ei naisten. Nämä ovat ajalta, jolloin tätä suunniteltiin.

        Mitään muutakaan selvää asiaa ja todistetta ei ole tarkistettu tai jos on kansanparantajan tai todistajan taholta, niin se on ohitettu.

        Miettikää nyt itse: uskoisitko, jos joku kertoisi, että seksi kanssasi tekee sinusta paremman kokin, rallikuskin tai lääkärin? Kaikki jututhan ovat ihan samaa tasoa! Kuinka tyhmiä te uskotte korkeastikin koulutettujen naisten oikein olevan?

        Nämä naiset ovat aivan täysvaltaisia kansalaisia, eivät he ole mitään henkisesti kehittymättömiä tai edes alaikäisiä! Omien sanojensa mukaan he eivät meneet siihen vain kerran, vaan jatkuvasti. Ja he ovat itse tarjonneet asiakkailleen jäsenkorjausta! He ovat itse vonkuneet kursseille, yhdellekään ei ole sitä kananparantaja ehdottanut. Tämänkin voi kansanparantajan vaimo todistaa, hän on ollut kuulemassa.

        Ja siis kerran vielä: ei edes Sami Minkkinen kai väitä olevansa niin hyvä hypnotisoija, että pystyisi hypnotisoimaan naisia seksiin kerta toisensa jälkeen, ilman, että he huomaavat edes olleensa suggeroituina? Ei kukaan Suomessa.

        Miettikää ja käyttäkää ihan omia aivojanne, älkääkä vain uskoko auktoriteettia.


      • oufy7tf9
        Mikä oikeus kirjoitti:

        ...jatkuu

        Esimerkiksi puhelintietoja ei ole tarkistettu, mutta on silti oikeuden mielestä toteenäytetty, että kansanparantaja on usein harrastanut puhelinseksiä. Puhelintiedoista näiksi kuka on soittanut ja kenelle ja kuinka usein. Vain kansanparantajan puhelimessa on tallennettu saapuneita lemmekkäitä tekstiviestejä, ei naisten. Nämä ovat ajalta, jolloin tätä suunniteltiin.

        Mitään muutakaan selvää asiaa ja todistetta ei ole tarkistettu tai jos on kansanparantajan tai todistajan taholta, niin se on ohitettu.

        Miettikää nyt itse: uskoisitko, jos joku kertoisi, että seksi kanssasi tekee sinusta paremman kokin, rallikuskin tai lääkärin? Kaikki jututhan ovat ihan samaa tasoa! Kuinka tyhmiä te uskotte korkeastikin koulutettujen naisten oikein olevan?

        Nämä naiset ovat aivan täysvaltaisia kansalaisia, eivät he ole mitään henkisesti kehittymättömiä tai edes alaikäisiä! Omien sanojensa mukaan he eivät meneet siihen vain kerran, vaan jatkuvasti. Ja he ovat itse tarjonneet asiakkailleen jäsenkorjausta! He ovat itse vonkuneet kursseille, yhdellekään ei ole sitä kananparantaja ehdottanut. Tämänkin voi kansanparantajan vaimo todistaa, hän on ollut kuulemassa.

        Ja siis kerran vielä: ei edes Sami Minkkinen kai väitä olevansa niin hyvä hypnotisoija, että pystyisi hypnotisoimaan naisia seksiin kerta toisensa jälkeen, ilman, että he huomaavat edes olleensa suggeroituina? Ei kukaan Suomessa.

        Miettikää ja käyttäkää ihan omia aivojanne, älkääkä vain uskoko auktoriteettia.

        Tietenkin oikeuslaitos on väärässä. Kyllä kuusitoistakesäinen tytteli hyppää kuusikymppisen sänkyyn silkasta rakkaudesta.

        Älä jaksa. Oikeus on todennut rikoksen tapahtuneeksi. Turha sinun on yrittää vääntää mustaa valkoiseksi.


      • shsthrjdyjdey
        Häpeäpilkku. kirjoitti:

        On niitä konnia joka paikassa, mutta näihin vaihtoehtohoitajiin niitä on pesiytynyt ihan kohtalaisen paljon.
        Käytetään hyväksi sellaisia ihmisiä joilla on muutenkin jo vaikeaa, ei paljon törkeämpää toimintaa voi enää kuvitella.

        Kaikki skeposet ovat 100% konnia, valehtelijoita väärintekijöitä ja yhteiskunnan pohjasakkaa.


    • Mielestäni on järjenvastaista ’viisaiden’ päätelmä, että energiahoito toimii vain pahassa, mutta ei hyvässä. Heidän mukaansa kansanparannus on pahasta ja siksi tuomittavaa. Ihmisten kokemukset puhuvat kuitenkin toista kieltä, mutta ei tieteellisesti tutkittua.

      Tieteellisiä tutkimuksia tekevät ’viisaat’, joilla on siihen välineet, muttei halukkuutta. Miksi on näin, onkin hyvä kysymys ja miksi ei haluta tutkittua tietoa vaan pidetään itsepintaisesti kiinni jonkun ’viisaan’ aiemmista päätelmistä. Ainakaan tässä asiassa ei tieteen itsekorjaavuus toimi tai se toimii verraten hitaasti ehkä sukupolvien päästä tai pakon edessä.

      • puyfgiytfrd

        Energiahoidon ei ole todettu toimivan hyvässä eikä pahassa.


      • Jee!
        puyfgiytfrd kirjoitti:

        Energiahoidon ei ole todettu toimivan hyvässä eikä pahassa.

        Ei niin, vaan kaiken, myös jäsenkorjauksen, on nyt todettu olevan vain hypnoosia.

        Toisaalta käräjäoikeus ja hovioikeus hyväksyivät yliluonnolliset kyvyt olemassaoleviksi. Mutta kai niilläkin voi tehdä vain pahaa, noituutta. Kuten luomota naisia.


      • lotgucirfutx
        Jee! kirjoitti:

        Ei niin, vaan kaiken, myös jäsenkorjauksen, on nyt todettu olevan vain hypnoosia.

        Toisaalta käräjäoikeus ja hovioikeus hyväksyivät yliluonnolliset kyvyt olemassaoleviksi. Mutta kai niilläkin voi tehdä vain pahaa, noituutta. Kuten luomota naisia.

        Missä on todettu, että jäsenkorjaus olisi hypnoosia? Onko sinulla suuriakin vaikeuksia ymmärtää lukemaasi? Voin kävellä ja pureskella purkaa samaan aikaan. En silti väittäisi, että kävely on purkan pureskelemista.

        Oikeus ei ole missään kohtaa hyväksynyt yliluonnollisia kykyjä olemassa oleviksi. Jos luit KKO:n selonteon, siinä puhuttiin uhrien uskoneen hoitajan yliluonnollisiin kykyihin. Se on aivan eri asia kuin että oikeus olisi uskonut.

        Missä ihmeen maailmassa elät?


      • Eno.
        lotgucirfutx kirjoitti:

        Missä on todettu, että jäsenkorjaus olisi hypnoosia? Onko sinulla suuriakin vaikeuksia ymmärtää lukemaasi? Voin kävellä ja pureskella purkaa samaan aikaan. En silti väittäisi, että kävely on purkan pureskelemista.

        Oikeus ei ole missään kohtaa hyväksynyt yliluonnollisia kykyjä olemassa oleviksi. Jos luit KKO:n selonteon, siinä puhuttiin uhrien uskoneen hoitajan yliluonnollisiin kykyihin. Se on aivan eri asia kuin että oikeus olisi uskonut.

        Missä ihmeen maailmassa elät?

        -- siinä puhuttiin uhrien uskoneen hoitajan yliluonnollisiin kykyihin.--

        Eli uhrit olivat valmiiksi sekavassa elämäntilanteessa ja tämä kansankynttilä päätti käyttää tilannetta hyväkseen.
        Olisi eräs hoito joka sopisi tälle parantajalle mutta en viitsi sitä tässä julkisesti sanoa.


      • tässä tietoa
        Eno. kirjoitti:

        -- siinä puhuttiin uhrien uskoneen hoitajan yliluonnollisiin kykyihin.--

        Eli uhrit olivat valmiiksi sekavassa elämäntilanteessa ja tämä kansankynttilä päätti käyttää tilannetta hyväkseen.
        Olisi eräs hoito joka sopisi tälle parantajalle mutta en viitsi sitä tässä julkisesti sanoa.

        Suoraa lainausta KKO:n ennakkopäätöksestä:
        " Kuten kohdissa 23 ja 24 on todettu, asianomistajat ovat olleet alisteisessa asemassa X:ään nähden ja kokeneet tämän olevan arvostettuna hoitajana, opettajana ja kansanparantajana auktoriteetti, jolla on myös yliluonnollisia kykyjä esimerkiksi poistaa kivut ja ottaa opetetut taidot pois."

        Seuraavasta voi lukea kaikkien oikeusasteiden lausunnoista asiaa koskien. Ei tarvitse arvuutella, uskoiko oikeus yliluonnolliseen. Ei uskonut.

        http://www.korkeinoikeus.fi/fi/index/ennakkopaatokset/precedent/1395832009769.html


      • Yliluonnollista
        Eno. kirjoitti:

        -- siinä puhuttiin uhrien uskoneen hoitajan yliluonnollisiin kykyihin.--

        Eli uhrit olivat valmiiksi sekavassa elämäntilanteessa ja tämä kansankynttilä päätti käyttää tilannetta hyväkseen.
        Olisi eräs hoito joka sopisi tälle parantajalle mutta en viitsi sitä tässä julkisesti sanoa.

        > Olisi eräs hoito joka sopisi tälle parantajalle mutta en viitsi sitä tässä julkisesti sanoa.

        Nytpä skepo on löytänyt omimman aiheensa, jota toistelee taas iät ja ajat. Niistä terveydenhoidollisista aiheista ei voinutkaan sanoa samaa!

        Kovin tehokkaitahan nuo yliluonnolliset kyvyt sitten käytännössä kuitenkin ovat, vaikka tämä "erästä hoitoa tarjoava" on kaiken aikaa kiistänyt yliluonnollisen olemassa olon!


      • Helppoja uhreja.
        Yliluonnollista kirjoitti:

        > Olisi eräs hoito joka sopisi tälle parantajalle mutta en viitsi sitä tässä julkisesti sanoa.

        Nytpä skepo on löytänyt omimman aiheensa, jota toistelee taas iät ja ajat. Niistä terveydenhoidollisista aiheista ei voinutkaan sanoa samaa!

        Kovin tehokkaitahan nuo yliluonnolliset kyvyt sitten käytännössä kuitenkin ovat, vaikka tämä "erästä hoitoa tarjoava" on kaiken aikaa kiistänyt yliluonnollisen olemassa olon!

        Tällaisten uskontojen ja uskomusten seasta löytyy kaikenlaisia hyväksikäyttäjiä.


      • Vai että parantaja.
        Helppoja uhreja. kirjoitti:

        Tällaisten uskontojen ja uskomusten seasta löytyy kaikenlaisia hyväksikäyttäjiä.

        On se hurjaa menoa näiden "parantajien" kanssa, hyvä että laittoivat linnaan.
        Eiköhän noista piireistä löydy muitakin jotka joutaisivat samaan paikkaan.


      • Yli yliluonnollissta
        Vai että parantaja. kirjoitti:

        On se hurjaa menoa näiden "parantajien" kanssa, hyvä että laittoivat linnaan.
        Eiköhän noista piireistä löydy muitakin jotka joutaisivat samaan paikkaan.

        Onpa todellakin yliluonnollisen tehokkaista kyvyitä kyse, skepon päinvastaisista todistuksista huolimatta, että oikein linnaan pannaan näiden kykyjen takia!


      • taas väärin
        Yliluonnollista kirjoitti:

        > Olisi eräs hoito joka sopisi tälle parantajalle mutta en viitsi sitä tässä julkisesti sanoa.

        Nytpä skepo on löytänyt omimman aiheensa, jota toistelee taas iät ja ajat. Niistä terveydenhoidollisista aiheista ei voinutkaan sanoa samaa!

        Kovin tehokkaitahan nuo yliluonnolliset kyvyt sitten käytännössä kuitenkin ovat, vaikka tämä "erästä hoitoa tarjoava" on kaiken aikaa kiistänyt yliluonnollisen olemassa olon!

        Oikeuslaitos ei uskonut yliluonnollisiin kykyihin. Toteen näytettynä oikeuslaitos piti sitä, että rikoksen uhrit uskoivat rikollisen omaanvan yliluonnollisia kykyjä.


      • Pöljäkonääoot?
        Yli yliluonnollissta kirjoitti:

        Onpa todellakin yliluonnollisen tehokkaista kyvyitä kyse, skepon päinvastaisista todistuksista huolimatta, että oikein linnaan pannaan näiden kykyjen takia!

        Uhrit uskoivat yliluonnollisiin kykyihin. Ei oikeuslaitos.


      • Taas väärin
        taas väärin kirjoitti:

        Oikeuslaitos ei uskonut yliluonnollisiin kykyihin. Toteen näytettynä oikeuslaitos piti sitä, että rikoksen uhrit uskoivat rikollisen omaanvan yliluonnollisia kykyjä.

        Korkein oikeus ei uskonut yliluonnollisiin kykyihin, mutta se pohjaa tuomionsa käräjäoikeuden ja hovioikeuden selosteisiin ja tuomioihin, ja ne taas uskoivat yliluonnollisiin kykyihin! Kannattaa lukea vähän tarkemmin mitä toiset kirjoittavat, että ei mene itsellä puurot ja vellit sekaisin.

        Lauerma on katsonut, että jäsenkorjaus, jolla kansanparantaja hoiti näitä naisia, oli pelkkää hypnoosia. Menetelmää ei ole kerrottu, viitattu laisaknmiehen hierontaan, jossa ei taatusti naisia saa. Kai se tapahtui sitten silmillä, pelkällä katseella hypnotisoiden, sillä näin naiset kertoivat selosteessa. Kaikki parantaminen jäsenkorjauksella oli siis hyonoosia, vaikka jäsenkorjauksen tehosta on ihan tutkimustakin, se on ohitettu Lauerman lausunnoissa.


      • Roskaa...
        Taas väärin kirjoitti:

        Korkein oikeus ei uskonut yliluonnollisiin kykyihin, mutta se pohjaa tuomionsa käräjäoikeuden ja hovioikeuden selosteisiin ja tuomioihin, ja ne taas uskoivat yliluonnollisiin kykyihin! Kannattaa lukea vähän tarkemmin mitä toiset kirjoittavat, että ei mene itsellä puurot ja vellit sekaisin.

        Lauerma on katsonut, että jäsenkorjaus, jolla kansanparantaja hoiti näitä naisia, oli pelkkää hypnoosia. Menetelmää ei ole kerrottu, viitattu laisaknmiehen hierontaan, jossa ei taatusti naisia saa. Kai se tapahtui sitten silmillä, pelkällä katseella hypnotisoiden, sillä näin naiset kertoivat selosteessa. Kaikki parantaminen jäsenkorjauksella oli siis hyonoosia, vaikka jäsenkorjauksen tehosta on ihan tutkimustakin, se on ohitettu Lauerman lausunnoissa.

        Eivät uskoneet. Uhrit uskoivat, jonka oikeus huomioi tuomiota julistaessaan. Jos tuomari julistaa tuomionsa yliluonnollisiin kykyihin perustuen, ei hän pitkään ole Suomassa tuomarina.
        Tuollaiset jutut osoittavat vain, kuinka pihalla olet. Joko et ole lukenut tuomiota tai olet ymmärtänyt lukemasi väärin.


      • kärsimään
        Vai että parantaja. kirjoitti:

        On se hurjaa menoa näiden "parantajien" kanssa, hyvä että laittoivat linnaan.
        Eiköhän noista piireistä löydy muitakin jotka joutaisivat samaan paikkaan.

        Skepopiireistä sais kaikki panna heti vankilaan!


      • Rikospoliisi.....
        Helppoja uhreja. kirjoitti:

        Tällaisten uskontojen ja uskomusten seasta löytyy kaikenlaisia hyväksikäyttäjiä.

        Tarkoitat varmaan skeptikkouskovaisia?
        Sieltähän löytyy rikollisia laidasta laitaan!


    • Kuten käydyistä keskusteluista huomataan tarvitaan todellakin tutkittua tietoa kansanparannuksesta. Kansanparannus ei ole jonkin asennon tai menetelmän oppiminen ja osaaminen (perskynkkä, jäsenkorjaus, hieronta, kalanruotomenetelmä ym.), vaan paljon enemmän.

      Kansanparannus on osa ihmisen kykyä parantaa ja vain yksi ihmisen kyvyistä, jotka jokaisella on. Joita ei kuitenkaan ole osattu tai haluttu tieteellisesti tutkia ja näin ollen myöskään löytää ja ottaa käyttöön. Jokainen hyökkäys ja vihapuhe suuntautuu siis jokaista ihmistä ja myös jokaista itseään kohden. Ken haluaa kieltää energiahoidon kieltää hän myös omat kykynsä hoitaa itseään ja kanssaihmisiä.

      Miten paljon onkaan ihmisellä oppimista omasta itsestään ja käyttäytymisestään.

      • Niinpä niin.

        Huomenta

        Nyt sinä opetat että, jokainen joka arvostelee vaihtoehtohoitoja ja niihin liittyvää huijausta ja hyväksikäyttöä loukkaa kaikkia ihmisiä. Oletko varma tuosta mietteestäsi?

        Palstalla esiintyy yhteiskuntajärjestelmiä haukkuvia vihapuheita juuri sinun ja sinua palvovien toimesta. Oletko osannut ajatella loukkaako esim. koko terveydenhuoltojärjestelmän tai koko yhteiskuntarakenteen haukkuminen ketään.
        Sinuahan se ei loukkaa.
        Ymmärrän kyllä sinua että harmittaa kun kukaan ei ota tosissaan.

        Jatka vaan hyvä veli niitä energiahoitojasi. Jos niillä saavutetaan jotain tuloksia, on varmaa että tieto leviää taidoistasi ja hoitojen voimallisuudesta hetkessä myös maan rajojen ulkopuolelle.
        Olen aivan varma että sen jälkeen tuotteellasi on kysyntää.


      • Niinpä niin. kirjoitti:

        Huomenta

        Nyt sinä opetat että, jokainen joka arvostelee vaihtoehtohoitoja ja niihin liittyvää huijausta ja hyväksikäyttöä loukkaa kaikkia ihmisiä. Oletko varma tuosta mietteestäsi?

        Palstalla esiintyy yhteiskuntajärjestelmiä haukkuvia vihapuheita juuri sinun ja sinua palvovien toimesta. Oletko osannut ajatella loukkaako esim. koko terveydenhuoltojärjestelmän tai koko yhteiskuntarakenteen haukkuminen ketään.
        Sinuahan se ei loukkaa.
        Ymmärrän kyllä sinua että harmittaa kun kukaan ei ota tosissaan.

        Jatka vaan hyvä veli niitä energiahoitojasi. Jos niillä saavutetaan jotain tuloksia, on varmaa että tieto leviää taidoistasi ja hoitojen voimallisuudesta hetkessä myös maan rajojen ulkopuolelle.
        Olen aivan varma että sen jälkeen tuotteellasi on kysyntää.

        Sanonta joukossa tyhmyys tiivistyy pitänee paikkansa, mutta ’viisaiden’ joukossa ahneus varsin tiivistetyssä muodossa. En kuulu ’viisaisiin’ enkä jätetarpeista tehtynä päässyt oppineiden kirjoihin ja kansiin. Suomen kansalaisena on kuitenkin sananvapaus kirjoittaa omista kokemuksista ja tuoda epäkohtia esille ja myös parannusehdotuksia terveyden ja hyvinvoinnin hyväksi.

        Se että epäkohdista kirjoittaminen ei sovi ’viisaiden’ pirtaan on ’viisaiden’, mutta samalla yhteiskunnan ongelma. Rakenteellisia uudistuksia tarvitaan ja vaikka se ’viisaita’ kirpaiseekin on se Suomen kansalaisten kannalta elintärkeä.


      • Vitamiineja,soodaa..
        Niinpä niin. kirjoitti:

        Huomenta

        Nyt sinä opetat että, jokainen joka arvostelee vaihtoehtohoitoja ja niihin liittyvää huijausta ja hyväksikäyttöä loukkaa kaikkia ihmisiä. Oletko varma tuosta mietteestäsi?

        Palstalla esiintyy yhteiskuntajärjestelmiä haukkuvia vihapuheita juuri sinun ja sinua palvovien toimesta. Oletko osannut ajatella loukkaako esim. koko terveydenhuoltojärjestelmän tai koko yhteiskuntarakenteen haukkuminen ketään.
        Sinuahan se ei loukkaa.
        Ymmärrän kyllä sinua että harmittaa kun kukaan ei ota tosissaan.

        Jatka vaan hyvä veli niitä energiahoitojasi. Jos niillä saavutetaan jotain tuloksia, on varmaa että tieto leviää taidoistasi ja hoitojen voimallisuudesta hetkessä myös maan rajojen ulkopuolelle.
        Olen aivan varma että sen jälkeen tuotteellasi on kysyntää.

        --Palstalla esiintyy yhteiskuntajärjestelmiä haukkuvia vihapuheita juuri sinun ja sinua palvovien toimesta.--

        Tällä palstallahan haukutaan ihan järjestelmällisesti lääketiedettä, terveydenhoitojärjestelmää ja lääkäreitä.

        Täällähän oli aiemin esitetty linkki blogiin joka oli keskittynyt haukkumaan ja kyseenalaistamaan Suomalaista syöpähoitoa, loukkasikohan se ketään, sairasta toimintaa.


      • Skepoilua?
        Vitamiineja,soodaa.. kirjoitti:

        --Palstalla esiintyy yhteiskuntajärjestelmiä haukkuvia vihapuheita juuri sinun ja sinua palvovien toimesta.--

        Tällä palstallahan haukutaan ihan järjestelmällisesti lääketiedettä, terveydenhoitojärjestelmää ja lääkäreitä.

        Täällähän oli aiemin esitetty linkki blogiin joka oli keskittynyt haukkumaan ja kyseenalaistamaan Suomalaista syöpähoitoa, loukkasikohan se ketään, sairasta toimintaa.

        > Tällä palstallahan haukutaan ihan järjestelmällisesti lääketiedettä, terveydenhoitojärjestelmää ja lääkäreitä...

        Ovatko ne skepon havaintojärjestelmät todellakin aivan vinksin ja vonksin?
        Eikö se todellakaan havaitse aiheita mistä palstoilla kirjoitellaan, vaan esittelee vain niitä omia esityksiään?

        Jos normaali havaintokyky olisi tallella, niin havaitsisi, myös aiheet mistä kirjoitellaan. Kirjoitukset kun perustuvat paljolti kirjoittajien kokemuksiin, jopa henkilökohtaisiin kokemuksiin mitä potilaat ovat kohdanneet yrittäessään hoidattaa sitä, asiantuntijoidenkin taholta mainostettua, kalleinta pääomaansa, terveyttään, myös sairauttaan. Jos näistä skepo tekee kertomiaan johtopäätöksiä, niin voi vain kuvitella millaisia päätöksiä ne muutkin skepon esitykset ja päätökset ovat?


    • Miksi ’viisaat’ ovat edelleenkin kiinni keskiajassa, vaikka nykyteknologia mahdollistaa paljon paremmat mahdollisuudet tutkia ihmisen fyysistä ja psyykkistä toimintakykyä. Tämä koskee myös skepsiksen toimintaa johtavia henkilöitä ja tiedemyönteisinä olisivat otollinen kohde ja verrokkeja myös löytyisi.

      Miksi sitten ei tutkita on miljoonan taalan ja myös kansalaisoikeudellinen kysymys. Mistä kumpuaa se viha toisinajattelijoita kohtaan ja joukkohysteria, jota skepsis ja skepsiksen toimia kannattavat lietsovat. Eikö tieto ihmisen fyysisistä ja psyykkisistä kyvyistä olekaan tutkimisen arvoista.

      http://www15.uta.fi/yky/arkisto/historia/noitanetti/ajat.html

      • miljoona ruusua

        >Miksi sitten ei tutkita on miljoonan taalan

        Olet aiemmin väittänyt, että tuotteellasi saataisiin miljardisäästöt heti vuositasolla. Nytkö olet kohtuullistanut laskelmaasi?


      • miljoona ruusua kirjoitti:

        >Miksi sitten ei tutkita on miljoonan taalan

        Olet aiemmin väittänyt, että tuotteellasi saataisiin miljardisäästöt heti vuositasolla. Nytkö olet kohtuullistanut laskelmaasi?

        http://www.skepsis.fi/Toiminta/Skepsiksenhaastejastipendi.aspx

        Skepsis muistuttaa, että tämän 10 000€ haasteen voittaja voi matkustaa Yhdysvaltoihin ja ottaa vastaan myös taikuri James Randin vastaavan haasteen, jolle tämä haaste voi myös toimia esitestinä. Randin palkinto on yli US$1 000 000!


      • parempi tuote
        EräsKansanparantaja kirjoitti:

        http://www.skepsis.fi/Toiminta/Skepsiksenhaastejastipendi.aspx

        Skepsis muistuttaa, että tämän 10 000€ haasteen voittaja voi matkustaa Yhdysvaltoihin ja ottaa vastaan myös taikuri James Randin vastaavan haasteen, jolle tämä haaste voi myös toimia esitestinä. Randin palkinto on yli US$1 000 000!

        Mahtavaa! Ei muuta kuin kehität vaan äkkiä paranormaalin kyvyn ja nykäiset rahat pois.

        Toivottavasti tuotteesi on parempi kuin ns. keskipohjanmaalainen koskettelemalla tapahtuva kansanparannus.

        http://www.korkeinoikeus.fi/fi/index/ennakkopaatokset/precedent/1395832009769.html


      • parempi tuote kirjoitti:

        Mahtavaa! Ei muuta kuin kehität vaan äkkiä paranormaalin kyvyn ja nykäiset rahat pois.

        Toivottavasti tuotteesi on parempi kuin ns. keskipohjanmaalainen koskettelemalla tapahtuva kansanparannus.

        http://www.korkeinoikeus.fi/fi/index/ennakkopaatokset/precedent/1395832009769.html

        Miksi ’viisaat’ suuressa ’viisaudessaan’ toimivat näin. Onko halu hallita itseään ja ympäristöä järjellä, eli järkiperäisesti ja hallinnan menettämisen pelko ei ole ’viisasta’. Ajaako suuri ’viisaus’ järjenvastaisiin päätelmiin ja tekoihin, kuten noitavainoihin ja usko uskomuksineen sumentaa järjenäänen.


      • Miljardisäästöjä!
        miljoona ruusua kirjoitti:

        >Miksi sitten ei tutkita on miljoonan taalan

        Olet aiemmin väittänyt, että tuotteellasi saataisiin miljardisäästöt heti vuositasolla. Nytkö olet kohtuullistanut laskelmaasi?

        Miljardisäästöjä olisi tulossa kovin yksinkertaisilla keinoilla, JOS vain haluttaisiin. Eikä se ole edes mitään "tähtitiedettä"!

        Lääkkeitten myynti kohtullistetaan. Kerrotaan, että jopa PUOLET myydyistä lääkkeistä on liikaa, joka kokonaissumma on yli kaksi miljardia! Siitä puolet pois on yksi miljardi säästöä!
        Näiden ylilääkittyjen hoitokustannukset ovat sitten noin miljardi euroa. Tämä kustannuserä jäisi pois, jos pysyttäisiin siinä, vain tarpeellisessa lääkityksessä. Säästöjä jo kaksi miljardia!

        Jos otettaisiin käyttöön myös niitä luontaisempiakin hoitomuotoja, joissa hoidot, korjaukset kohdistuvat kipujen AIHEUTTAJIIN, eikä lääkitä vain oireita, niin säästöjä olisi luvassa taas miljardiluokkaa!

        Säästöjä olisi luvassa miljardikaupalla, JOS vain haluttaisiin, mutta se pillerien ja piikkien myynti taitaa kuitenkin olla bisneksien kannalta tuloksellisempaa?


      • Vetelin mies
        Miljardisäästöjä! kirjoitti:

        Miljardisäästöjä olisi tulossa kovin yksinkertaisilla keinoilla, JOS vain haluttaisiin. Eikä se ole edes mitään "tähtitiedettä"!

        Lääkkeitten myynti kohtullistetaan. Kerrotaan, että jopa PUOLET myydyistä lääkkeistä on liikaa, joka kokonaissumma on yli kaksi miljardia! Siitä puolet pois on yksi miljardi säästöä!
        Näiden ylilääkittyjen hoitokustannukset ovat sitten noin miljardi euroa. Tämä kustannuserä jäisi pois, jos pysyttäisiin siinä, vain tarpeellisessa lääkityksessä. Säästöjä jo kaksi miljardia!

        Jos otettaisiin käyttöön myös niitä luontaisempiakin hoitomuotoja, joissa hoidot, korjaukset kohdistuvat kipujen AIHEUTTAJIIN, eikä lääkitä vain oireita, niin säästöjä olisi luvassa taas miljardiluokkaa!

        Säästöjä olisi luvassa miljardikaupalla, JOS vain haluttaisiin, mutta se pillerien ja piikkien myynti taitaa kuitenkin olla bisneksien kannalta tuloksellisempaa?

        Voistko hiukan avata edellistä, eli mitkä ovat mielestäsi ne luontaisemmatkin hoitomuodot, jotka kohdistuvat kipujen aiheuttajiin? Minkä kivun ja minkä hoitojen osalta näiden kustannusvaikuttavuus on sinun käsityksesi mukaan selvitetty?

        Entä haluatko tällä sanoa, että pelkästään oireisiin keskittyvät hoidot kuten homeopatia ovat hyödyttömiä?


      • Olet jäävi

        Miksi kieltäydyit tulemasta tutkittavaksi?


      • ljkhkljhkjhkjh
        parempi tuote kirjoitti:

        Mahtavaa! Ei muuta kuin kehität vaan äkkiä paranormaalin kyvyn ja nykäiset rahat pois.

        Toivottavasti tuotteesi on parempi kuin ns. keskipohjanmaalainen koskettelemalla tapahtuva kansanparannus.

        http://www.korkeinoikeus.fi/fi/index/ennakkopaatokset/precedent/1395832009769.html

        Koskettamatta tapahtuva jäsenkorjaus olisi riittänyt 10 000:n palkkioon, jos hoitosessiossa olisi tapahtunut EKP:n useissa yhteyksissä kuvailemia asioita.
        Eipä tullut EKP testiin.


      • Luontaisemmat hoitom
        Vetelin mies kirjoitti:

        Voistko hiukan avata edellistä, eli mitkä ovat mielestäsi ne luontaisemmatkin hoitomuodot, jotka kohdistuvat kipujen aiheuttajiin? Minkä kivun ja minkä hoitojen osalta näiden kustannusvaikuttavuus on sinun käsityksesi mukaan selvitetty?

        Entä haluatko tällä sanoa, että pelkästään oireisiin keskittyvät hoidot kuten homeopatia ovat hyödyttömiä?

        > Voistko hiukan avata edellistä, eli mitkä ovat mielestäsi ne luontaisemmatkin hoitomuodot, jotka kohdistuvat kipujen aiheuttajiin?

        Tässä hiukan avausta, jos aihe on sinulle aivan uusi! Kovinpa on perspektiivi kaponen, ja sekin hiukan väärään suuntaan näyttävä, jos nämä aiheet ovat aivan tuntemattomia! "Vetelin miehellä" taitaa olla ne omat suunnat mielenkintoisemmat, jonne se kaponen putkinäkö on suuntautunut?

        http://www.youtube.com/watch?v=al2OTUEUeqs


      • Kuka tutkii?
        Olet jäävi kirjoitti:

        Miksi kieltäydyit tulemasta tutkittavaksi?

        > Miksi kieltäydyit tulemasta tutkittavaksi?

        Ihan vai sivusta kommentoin tuohon jatkuvasti toistelemaasi kysymykseen?

        Oletko koskaan kuullut sellaisesta aiheesta kuin psykologia? Vaikuttaa, että aihe on sinulle kovin vieras, ettei suorastaan tuntematon. Hankippa jostain aihetta käsittelvä kirja, tai selaile aihetta vaikkapa netistä, ihan sieltä alkupäästä, niin moniin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiisi voit löytää jo sieltäkin vastauksen!


      • Olet jäävi kirjoitti:

        Miksi kieltäydyit tulemasta tutkittavaksi?

        Voin näyttää kuinka energiahoito toimii sen luontaisessa tapahtumassa ja toimivuuden voi myös lääketieteellisin menetelmin todentaa. Niin kuin olen aiemmin kirjoittanut, etten lähde pelleilemään jollakin keinotekoisella koeasetelmalla niin tärkeässä asiassa kuin ihmisen kyvyllä parantaa,.

        Tiede ja skepsis voi sitten väitellä tuloksista ja tehdä makkaran mieleisekseen senhän osaavat parhaiden.


      • tuloksia?
        EräsKansanparantaja kirjoitti:

        Voin näyttää kuinka energiahoito toimii sen luontaisessa tapahtumassa ja toimivuuden voi myös lääketieteellisin menetelmin todentaa. Niin kuin olen aiemmin kirjoittanut, etten lähde pelleilemään jollakin keinotekoisella koeasetelmalla niin tärkeässä asiassa kuin ihmisen kyvyllä parantaa,.

        Tiede ja skepsis voi sitten väitellä tuloksista ja tehdä makkaran mieleisekseen senhän osaavat parhaiden.

        Ei tarvi näyttää. Luotan miehen sanaan, kun esität laskelmasi ja miten olet niihin päätynyt. Eli minkä sairauden tai oireen hoidossa olet tähän mennessä saanut sellaisia tuloksia, että kykenet esittämään säästöt nyt käytössä oleviin menetelmiin nähden?

        Tilanne on vähän epäselvä, kun välillä esität asiaa varmana tietoja ja hetkittäin selittelet, että ei sinulla ole osaamista tietää, onko hoito vaikuttava ollenkaan.


      • Keski-Pohjanmaa
        Luontaisemmat hoitom kirjoitti:

        > Voistko hiukan avata edellistä, eli mitkä ovat mielestäsi ne luontaisemmatkin hoitomuodot, jotka kohdistuvat kipujen aiheuttajiin?

        Tässä hiukan avausta, jos aihe on sinulle aivan uusi! Kovinpa on perspektiivi kaponen, ja sekin hiukan väärään suuntaan näyttävä, jos nämä aiheet ovat aivan tuntemattomia! "Vetelin miehellä" taitaa olla ne omat suunnat mielenkintoisemmat, jonne se kaponen putkinäkö on suuntautunut?

        http://www.youtube.com/watch?v=al2OTUEUeqs

        Hetken jo kävi mielessä, että olisiko sinulla joku järkevä idea. Ei sitten ollut. Kalevalainen niksauttelu ei satu olemaan niitä syihin tarttuvia hoitoja, joista olisi kustannusvaikuttavuudesta inakaan positiivista infoa.

        Et tarttunut sellaisiin pelkkiä oireita katsoviin hoitoihin kuten homeopatia. Nekö ovat nyt sitten kriteereilläsi kelvottomia?


      • Kerro paremmat ratka
        Keski-Pohjanmaa kirjoitti:

        Hetken jo kävi mielessä, että olisiko sinulla joku järkevä idea. Ei sitten ollut. Kalevalainen niksauttelu ei satu olemaan niitä syihin tarttuvia hoitoja, joista olisi kustannusvaikuttavuudesta inakaan positiivista infoa.

        Et tarttunut sellaisiin pelkkiä oireita katsoviin hoitoihin kuten homeopatia. Nekö ovat nyt sitten kriteereilläsi kelvottomia?

        > Kalevalainen niksauttelu ei satu olemaan niitä syihin tarttuvia hoitoja, joista olisi kustannusvaikuttavuudesta inakaan positiivista infoa....

        Minkäs alan tohtori sitä oikein ollaan? Tässä videossa on melkoisen hyvät ja tietävät asiantuntijat asialla. Sinä esität, että heidän esityksensä ei ollut järkevä.
        Kerropa Sinä nyt ne paremmat ja toimivat ratkaisut näihin ongelmiin, joista suuri osa kansalaisista kärsii, ja aiheuttaa suuria kärsimyksiä ja vaivoja ihmisille.
        Huomioiden vielä ne suuret rahalliset kulut niin yksilöille, yrityksille kuin yhteiskunnallekin!


      • syy vai oire
        Kerro paremmat ratka kirjoitti:

        > Kalevalainen niksauttelu ei satu olemaan niitä syihin tarttuvia hoitoja, joista olisi kustannusvaikuttavuudesta inakaan positiivista infoa....

        Minkäs alan tohtori sitä oikein ollaan? Tässä videossa on melkoisen hyvät ja tietävät asiantuntijat asialla. Sinä esität, että heidän esityksensä ei ollut järkevä.
        Kerropa Sinä nyt ne paremmat ja toimivat ratkaisut näihin ongelmiin, joista suuri osa kansalaisista kärsii, ja aiheuttaa suuria kärsimyksiä ja vaivoja ihmisille.
        Huomioiden vielä ne suuret rahalliset kulut niin yksilöille, yrityksille kuin yhteiskunnallekin!

        >Sinä esität, että heidän esityksensä ei ollut järkevä.

        Esitän, että sinä et lupailuistasi huolimatta vieläkään esittänyt yhtäkään sellaista hoitomuotoa, joka
        1) puuttuisi syihin, ei seurauksiin ja
        2) jonka kustannusvaikuttavuudesta olisi lisäksi positiivinen näyttö.

        Veit homman vitsiksi tyyttäilemällä jotain epämääräisiä youtubevideoita.

        Mutta kysymys syistä ja oireista taisi olla sinulle itselleis kiusallinen pala, koska toistamiseen yritit ohittaa esimerkiksi homeopatian kokonaan. Siinä vain oireet merkitsevät.


      • peruspsykaa
        Kuka tutkii? kirjoitti:

        > Miksi kieltäydyit tulemasta tutkittavaksi?

        Ihan vai sivusta kommentoin tuohon jatkuvasti toistelemaasi kysymykseen?

        Oletko koskaan kuullut sellaisesta aiheesta kuin psykologia? Vaikuttaa, että aihe on sinulle kovin vieras, ettei suorastaan tuntematon. Hankippa jostain aihetta käsittelvä kirja, tai selaile aihetta vaikkapa netistä, ihan sieltä alkupäästä, niin moniin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiisi voit löytää jo sieltäkin vastauksen!

        Olen jopa lukenut psykologiaa. Tiedän kyllä, että kyvyillään ylvästelevat hyvin harvoin rohkenevat antaa näytettä kyvyistään. Yleensä he itsekin tietävät pohjimmiltaan, ettei kyky toimi heidän väittämällään tavalla, mutta elävät mieluummin haavemaailmassaan kuin, että kohtaisivat todellisuuden.


      • Harjoittele lisää
        peruspsykaa kirjoitti:

        Olen jopa lukenut psykologiaa. Tiedän kyllä, että kyvyillään ylvästelevat hyvin harvoin rohkenevat antaa näytettä kyvyistään. Yleensä he itsekin tietävät pohjimmiltaan, ettei kyky toimi heidän väittämällään tavalla, mutta elävät mieluummin haavemaailmassaan kuin, että kohtaisivat todellisuuden.

        Kerroit siis omakohtaisista kokemuksistasi.
        Vai noin sinulle kävi.


      • Skepoiluksi meni!
        syy vai oire kirjoitti:

        >Sinä esität, että heidän esityksensä ei ollut järkevä.

        Esitän, että sinä et lupailuistasi huolimatta vieläkään esittänyt yhtäkään sellaista hoitomuotoa, joka
        1) puuttuisi syihin, ei seurauksiin ja
        2) jonka kustannusvaikuttavuudesta olisi lisäksi positiivinen näyttö.

        Veit homman vitsiksi tyyttäilemällä jotain epämääräisiä youtubevideoita.

        Mutta kysymys syistä ja oireista taisi olla sinulle itselleis kiusallinen pala, koska toistamiseen yritit ohittaa esimerkiksi homeopatian kokonaan. Siinä vain oireet merkitsevät.

        > Kerropa Sinä nyt ne paremmat ja toimivat ratkaisut näihin ongelmiin, joista suuri osa kansalaisista kärsii, ja aiheuttaa suuria kärsimyksiä ja vaivoja ihmisille....

        Etkö todellakaan osaa lukea, vai ymmärryskö tekee tenän? Et esittänyt minkäänlaista hoitoa näihin ongelmiin, vaikka pyydettiin, joissa olisit saanut puuttua niin syihin kuin seurauksiinkin, mutta mitään et osanut esittää. Yotubevideo olisi ylittänyt jo odotukset! Vain se tavallinen skepoilu täytyi kaivaa taas esiin, kun muuhun rahkeet eivät riittäneet.

        Mitäs se tiede, lääketiede moisesta sanoo?


      • Olen lukenut?
        Harjoittele lisää kirjoitti:

        Kerroit siis omakohtaisista kokemuksistasi.
        Vai noin sinulle kävi.

        > Tiedän kyllä, että kyvyillään ylvästelevat hyvin harvoin rohkenevat antaa näytettä kyvyistään. Yleensä he itsekin tietävät.....

        Tuossahan sinä taas kerrot vain itsestäsi. Ei se ole sama, jos tutkit aihetta todellisen asiantuntijan esityksistä, tai kerrot vain itsestäsi!


      • miljaardit
        Skepoiluksi meni! kirjoitti:

        > Kerropa Sinä nyt ne paremmat ja toimivat ratkaisut näihin ongelmiin, joista suuri osa kansalaisista kärsii, ja aiheuttaa suuria kärsimyksiä ja vaivoja ihmisille....

        Etkö todellakaan osaa lukea, vai ymmärryskö tekee tenän? Et esittänyt minkäänlaista hoitoa näihin ongelmiin, vaikka pyydettiin, joissa olisit saanut puuttua niin syihin kuin seurauksiinkin, mutta mitään et osanut esittää. Yotubevideo olisi ylittänyt jo odotukset! Vain se tavallinen skepoilu täytyi kaivaa taas esiin, kun muuhun rahkeet eivät riittäneet.

        Mitäs se tiede, lääketiede moisesta sanoo?

        Kerrataanpa vielä, mihin asti pääsit:

        "Säästöjä olisi luvassa miljardikaupalla, JOS vain haluttaisiin,"

        Miten siinä kävikin niin, että juuri kun lupailit miljardisäästöt, niin homma hajosi ihme skepotteluksi? Oliko sinulla lupauksesi tueksi jotain vai onko tämä pelleily luettava niin, että ei ollutkaan?


      • oufy6ddr
        Olen lukenut? kirjoitti:

        > Tiedän kyllä, että kyvyillään ylvästelevat hyvin harvoin rohkenevat antaa näytettä kyvyistään. Yleensä he itsekin tietävät.....

        Tuossahan sinä taas kerrot vain itsestäsi. Ei se ole sama, jos tutkit aihetta todellisen asiantuntijan esityksistä, tai kerrot vain itsestäsi!

        Minä en ole ikinä ylvästellyt millään poikkeuksellisilla kyvyilläni.
        Kyllä tämä kuvaus sopii nimen omaan nimimerkkiin Eräskansanparantaja. Hän on kertonut mielikuvituksellisia juttuja hoitosessioistaan, mutta kun näytön paikka tuli mies otti pakit.
        Lisäksi hän on jo myöntänyt sekä junnujoukkueen, että paikalislehden toimittajan sihteereineen seuraamassa parantamistoimintaa fiktioksi. Taittaa ukko paralla olla vuoroin sekavampia ja selvempiä hetkiä. Ne sekavavimmat hetket selitetään hyvänä päivänä fiktioksi.


      • Vai olet Vetelistä!
        Vetelin mies kirjoitti:

        Voistko hiukan avata edellistä, eli mitkä ovat mielestäsi ne luontaisemmatkin hoitomuodot, jotka kohdistuvat kipujen aiheuttajiin? Minkä kivun ja minkä hoitojen osalta näiden kustannusvaikuttavuus on sinun käsityksesi mukaan selvitetty?

        Entä haluatko tällä sanoa, että pelkästään oireisiin keskittyvät hoidot kuten homeopatia ovat hyödyttömiä?

        Palstan skepo vajakki tunnustaa asuvan Vetelissä!
        Eli on se kuuluisa Vetelin vajakki-skeponen.


      • oufy6ddr kirjoitti:

        Minä en ole ikinä ylvästellyt millään poikkeuksellisilla kyvyilläni.
        Kyllä tämä kuvaus sopii nimen omaan nimimerkkiin Eräskansanparantaja. Hän on kertonut mielikuvituksellisia juttuja hoitosessioistaan, mutta kun näytön paikka tuli mies otti pakit.
        Lisäksi hän on jo myöntänyt sekä junnujoukkueen, että paikalislehden toimittajan sihteereineen seuraamassa parantamistoimintaa fiktioksi. Taittaa ukko paralla olla vuoroin sekavampia ja selvempiä hetkiä. Ne sekavavimmat hetket selitetään hyvänä päivänä fiktioksi.

        oufy6ddr 31.3.2014 23:06 kirjoitti:

        ”Minä en ole ikinä ylvästellyt millään poikkeuksellisilla kyvyilläni.
        Kyllä tämä kuvaus sopii nimen omaan nimimerkkiin Eräskansanparantaja. Hän on kertonut mielikuvituksellisia juttuja hoitosessioistaan, mutta kun näytön paikka tuli mies otti pakit.
        Lisäksi hän on jo myöntänyt sekä junnujoukkueen, että paikalislehden toimittajan sihteereineen seuraamassa parantamistoimintaa fiktioksi. Taittaa ukko paralla olla vuoroin sekavampia ja selvempiä hetkiä. Ne sekavavimmat hetket selitetään hyvänä päivänä fiktioksi.”

        Skeposetä kertoo yllä satuja aivan tosissaan ja mytologiasta on tullut mytomania, jota kääntelevät ja vääntelevät aina tilanteen mukaan, miten kulloinkin parhaaksi näkevät.

        Kaiken takan on nainen ja skeposedän tapauksessa kolme ämmää, mania, mania, mytomania, eli asialla on kolmen ämmän timpermanni.


      • tulokset
        EräsKansanparantaja kirjoitti:

        oufy6ddr 31.3.2014 23:06 kirjoitti:

        ”Minä en ole ikinä ylvästellyt millään poikkeuksellisilla kyvyilläni.
        Kyllä tämä kuvaus sopii nimen omaan nimimerkkiin Eräskansanparantaja. Hän on kertonut mielikuvituksellisia juttuja hoitosessioistaan, mutta kun näytön paikka tuli mies otti pakit.
        Lisäksi hän on jo myöntänyt sekä junnujoukkueen, että paikalislehden toimittajan sihteereineen seuraamassa parantamistoimintaa fiktioksi. Taittaa ukko paralla olla vuoroin sekavampia ja selvempiä hetkiä. Ne sekavavimmat hetket selitetään hyvänä päivänä fiktioksi.”

        Skeposetä kertoo yllä satuja aivan tosissaan ja mytologiasta on tullut mytomania, jota kääntelevät ja vääntelevät aina tilanteen mukaan, miten kulloinkin parhaaksi näkevät.

        Kaiken takan on nainen ja skeposedän tapauksessa kolme ämmää, mania, mania, mytomania, eli asialla on kolmen ämmän timpermanni.

        Mielenkiintoista. Nytkö sinä taas oletkin päässyt oikeasti energiajumppauttamaan juniorijoukkueita?


      • kyseenalaistan
        EräsKansanparantaja kirjoitti:

        oufy6ddr 31.3.2014 23:06 kirjoitti:

        ”Minä en ole ikinä ylvästellyt millään poikkeuksellisilla kyvyilläni.
        Kyllä tämä kuvaus sopii nimen omaan nimimerkkiin Eräskansanparantaja. Hän on kertonut mielikuvituksellisia juttuja hoitosessioistaan, mutta kun näytön paikka tuli mies otti pakit.
        Lisäksi hän on jo myöntänyt sekä junnujoukkueen, että paikalislehden toimittajan sihteereineen seuraamassa parantamistoimintaa fiktioksi. Taittaa ukko paralla olla vuoroin sekavampia ja selvempiä hetkiä. Ne sekavavimmat hetket selitetään hyvänä päivänä fiktioksi.”

        Skeposetä kertoo yllä satuja aivan tosissaan ja mytologiasta on tullut mytomania, jota kääntelevät ja vääntelevät aina tilanteen mukaan, miten kulloinkin parhaaksi näkevät.

        Kaiken takan on nainen ja skeposedän tapauksessa kolme ämmää, mania, mania, mytomania, eli asialla on kolmen ämmän timpermanni.

        "Lisäksi hän on jo myöntänyt sekä junnujoukkueen, että paikalislehden toimittajan sihteereineen seuraamassa parantamistoimintaa fiktioksi. "

        Eikö asia ole juuri näin? Mikä tässä oli satuilua, siis muu kuin sinun aiemmat kertomuksesi.
        Ja mahtoiko kukaan juoksennella puutarhamyymälääkään edestakaisin ja onkohan sitä skeptikkoakaan olemassa, jonka kädet pyörivät hoidossasi kuin tuulimyllyt ?


      • Minä en ole ikinä...
        oufy6ddr kirjoitti:

        Minä en ole ikinä ylvästellyt millään poikkeuksellisilla kyvyilläni.
        Kyllä tämä kuvaus sopii nimen omaan nimimerkkiin Eräskansanparantaja. Hän on kertonut mielikuvituksellisia juttuja hoitosessioistaan, mutta kun näytön paikka tuli mies otti pakit.
        Lisäksi hän on jo myöntänyt sekä junnujoukkueen, että paikalislehden toimittajan sihteereineen seuraamassa parantamistoimintaa fiktioksi. Taittaa ukko paralla olla vuoroin sekavampia ja selvempiä hetkiä. Ne sekavavimmat hetket selitetään hyvänä päivänä fiktioksi.

        > Minä en ole ikinä ylvästellyt millään poikkeuksellisilla kyvyilläni....

        Kukahan palstoilla esittelee niitä ainoita oikeita kykyjä ja hoitoja? Kaikki muut ovat hörhöjen huuhaata ja humpuukia ja vain rahastusta!
        Ettei asialla olisi vain se innolla tieteistä toisteleva "tiedemies"?
        Vastaavaa kirjoittelua ja tasoa saa hakea. Eipä vastaavaa ole muilta näppäimistöiltä näkynyt lähtevän.

        Se on mielenkiintoista tuo skepoilu. Kun negatiivisista tapahtumasta tulee kyse, niin esitys etenee kuin siellä hiekkalaatikolla: enhän se minä ollut, kyllä se on tuo naapurin ville mikä on kaiken pahan tehnyt!


      • kyseenalaistan kirjoitti:

        "Lisäksi hän on jo myöntänyt sekä junnujoukkueen, että paikalislehden toimittajan sihteereineen seuraamassa parantamistoimintaa fiktioksi. "

        Eikö asia ole juuri näin? Mikä tässä oli satuilua, siis muu kuin sinun aiemmat kertomuksesi.
        Ja mahtoiko kukaan juoksennella puutarhamyymälääkään edestakaisin ja onkohan sitä skeptikkoakaan olemassa, jonka kädet pyörivät hoidossasi kuin tuulimyllyt ?

        Skeposedän iltasatu


        Minä olen Herra ja sinun Jumalasi.

        Olkoon kansa minulle kuuliainen ja tulkoon minun tyköni.

        Annettakoon minulle leipä ja särvin, vaikken itse sitä ansaitsisi.

        Kannettakoon roposet kartuttamaan paratiisitiliäni.

        Tapahtukoon tahtoni myös maan päällä ja yläilmoissa.

        Saakoon siipiveikko ja hyväveli myös osansa.

        Olkoon verottaja armollinen palkkatyölle, eläkkeelle ja osingoille.

        Katsokoon verottaja toisaalle, kun vapaaehtoinen Herralle työtä tekee.

        Älköön totuus tulko ihmisen kyvyistä koskaan ilmi.

        Älköön kukaan uskoko, mitä kansalaiset kertovat parantumisistaan.

        Seuratkoon Herran pelko totuuden puhujia, että pitäisivät suunsa kiinni.

        Langetkoon viisaiden viha parantajien ja vaihtoehtohoitojen ylle.


        Totisesti, totisesti, niin olkoon.


      • Miljardisäästöt
        miljaardit kirjoitti:

        Kerrataanpa vielä, mihin asti pääsit:

        "Säästöjä olisi luvassa miljardikaupalla, JOS vain haluttaisiin,"

        Miten siinä kävikin niin, että juuri kun lupailit miljardisäästöt, niin homma hajosi ihme skepotteluksi? Oliko sinulla lupauksesi tueksi jotain vai onko tämä pelleily luettava niin, että ei ollutkaan?

        > Miten siinä kävikin niin, että juuri kun lupailit miljardisäästöt, niin homma hajosi ihme skepotteluksi?....

        Eikö skepo osannut lukea mistä olisi luvassa kovin helposti jo miljardien säästöt?
        Haittaako ymmärrystä se, että säästöt voisivat vähentää sitä skepon aina peräänkuuluttamaa rahaa ja sen liikkumista hoidoissa. Sen siirtymistä skepon esittämille tileille?

        Miten hajosi skepotteluksi?
        - No.
        Kuten on havaittu, kun skepo astuu kuvioihin, niin skepotteluksihan se menee!


      • ouiuiigh
        EräsKansanparantaja kirjoitti:

        Skeposedän iltasatu


        Minä olen Herra ja sinun Jumalasi.

        Olkoon kansa minulle kuuliainen ja tulkoon minun tyköni.

        Annettakoon minulle leipä ja särvin, vaikken itse sitä ansaitsisi.

        Kannettakoon roposet kartuttamaan paratiisitiliäni.

        Tapahtukoon tahtoni myös maan päällä ja yläilmoissa.

        Saakoon siipiveikko ja hyväveli myös osansa.

        Olkoon verottaja armollinen palkkatyölle, eläkkeelle ja osingoille.

        Katsokoon verottaja toisaalle, kun vapaaehtoinen Herralle työtä tekee.

        Älköön totuus tulko ihmisen kyvyistä koskaan ilmi.

        Älköön kukaan uskoko, mitä kansalaiset kertovat parantumisistaan.

        Seuratkoon Herran pelko totuuden puhujia, että pitäisivät suunsa kiinni.

        Langetkoon viisaiden viha parantajien ja vaihtoehtohoitojen ylle.


        Totisesti, totisesti, niin olkoon.

        Et näköjään pysty muuhun kuin pelleilyyn.


      • Pysyhän asiassa
        Minä en ole ikinä... kirjoitti:

        > Minä en ole ikinä ylvästellyt millään poikkeuksellisilla kyvyilläni....

        Kukahan palstoilla esittelee niitä ainoita oikeita kykyjä ja hoitoja? Kaikki muut ovat hörhöjen huuhaata ja humpuukia ja vain rahastusta!
        Ettei asialla olisi vain se innolla tieteistä toisteleva "tiedemies"?
        Vastaavaa kirjoittelua ja tasoa saa hakea. Eipä vastaavaa ole muilta näppäimistöiltä näkynyt lähtevän.

        Se on mielenkiintoista tuo skepoilu. Kun negatiivisista tapahtumasta tulee kyse, niin esitys etenee kuin siellä hiekkalaatikolla: enhän se minä ollut, kyllä se on tuo naapurin ville mikä on kaiken pahan tehnyt!

        Näytä yksikin kohta, jossa minä tai joku muu palstan skeptikoista olisi väittänyt omaavansa poikkeuksellisia kykyjä.


      • Skepon iltarukous
        EräsKansanparantaja kirjoitti:

        Skeposedän iltasatu


        Minä olen Herra ja sinun Jumalasi.

        Olkoon kansa minulle kuuliainen ja tulkoon minun tyköni.

        Annettakoon minulle leipä ja särvin, vaikken itse sitä ansaitsisi.

        Kannettakoon roposet kartuttamaan paratiisitiliäni.

        Tapahtukoon tahtoni myös maan päällä ja yläilmoissa.

        Saakoon siipiveikko ja hyväveli myös osansa.

        Olkoon verottaja armollinen palkkatyölle, eläkkeelle ja osingoille.

        Katsokoon verottaja toisaalle, kun vapaaehtoinen Herralle työtä tekee.

        Älköön totuus tulko ihmisen kyvyistä koskaan ilmi.

        Älköön kukaan uskoko, mitä kansalaiset kertovat parantumisistaan.

        Seuratkoon Herran pelko totuuden puhujia, että pitäisivät suunsa kiinni.

        Langetkoon viisaiden viha parantajien ja vaihtoehtohoitojen ylle.


        Totisesti, totisesti, niin olkoon.

        Tosi hyvä skeposen iltarukous!

        BUAHAHAHAHAHABUAHAHAHAHAHHAHHBUABAHAHAHHAHAAAAAA

        BUAHAHAHAHAHABUAHAHAHABUAHAHAHAHHA

        BUAHAHAHAHBUAHAHAHAHHAAAAAAAAA


      • oiuytre
        ouiuiigh kirjoitti:

        Et näköjään pysty muuhun kuin pelleilyyn.

        Sinä et edes pysty sihen, koska olet vajakki skeponen.


      • Niin pysyn
        Pysyhän asiassa kirjoitti:

        Näytä yksikin kohta, jossa minä tai joku muu palstan skeptikoista olisi väittänyt omaavansa poikkeuksellisia kykyjä.

        Lue omat tekstisi!
        Vai oletko niin s...tanan tyhmä, ettet osaa lukea omia tekstejäsi?

        Niin tietysti, olet dementoitunut ja unohdat välittömästi kaiken kirjoittamasi.


      • Poikkeuksellisia kyk
        Pysyhän asiassa kirjoitti:

        Näytä yksikin kohta, jossa minä tai joku muu palstan skeptikoista olisi väittänyt omaavansa poikkeuksellisia kykyjä.

        Tuo poikkeuksellisen innokas saman jankkaaminen on niin poikkeuksellista, että se voidaan katsoa jo poikkeuksellisten kykyjen ryhmään. Normaalissa tapauksissa jankkaaja tarkistaisi tai ainakin perustelisi esityksensä, mutta se näyttää olevan aivan mahdottomuus noissa poikkeuksellisissa esityksissä ja kyvyissä!


      • Pelleilyä?
        ouiuiigh kirjoitti:

        Et näköjään pysty muuhun kuin pelleilyyn.

        Mitä pelleilyä skepo sadussaan näkee? Eikö todellakaan ole tiedossa, että sadussa se totuuden siemen piilee!


      • ruikkuperä
        Niin pysyn kirjoitti:

        Lue omat tekstisi!
        Vai oletko niin s...tanan tyhmä, ettet osaa lukea omia tekstejäsi?

        Niin tietysti, olet dementoitunut ja unohdat välittömästi kaiken kirjoittamasi.

        Sinulla on mahdollisuus todistaa väitteesi lainaamalla tekstiäni. Et kykene löytämään niistä kohtaa, jossa väittäisin omaavani poikkeuksellisia kykyjä, koska sellaista väitettä ei tekstissäni ole ikinä ollut.
        Kun jäät valheesta kiinni alat nimitellä vastapuolta s..tanan tyhmäksi ja dementointuneeksi. Myötäisit edes omat virheesi, mutta kun ei. p.askahousu kun olet.


      • Mölinäääääääääää
        Skepon iltarukous kirjoitti:

        Tosi hyvä skeposen iltarukous!

        BUAHAHAHAHAHABUAHAHAHAHAHHAHHBUABAHAHAHHAHAAAAAA

        BUAHAHAHAHAHABUAHAHAHABUAHAHAHAHHA

        BUAHAHAHAHBUAHAHAHAHHAAAAAAAAA

        Caps Lock mölisijä on taas antamassa viiltävän älykästä analyysiaan.


      • EräsKansanparantaja kirjoitti:

        Skeposedän iltasatu


        Minä olen Herra ja sinun Jumalasi.

        Olkoon kansa minulle kuuliainen ja tulkoon minun tyköni.

        Annettakoon minulle leipä ja särvin, vaikken itse sitä ansaitsisi.

        Kannettakoon roposet kartuttamaan paratiisitiliäni.

        Tapahtukoon tahtoni myös maan päällä ja yläilmoissa.

        Saakoon siipiveikko ja hyväveli myös osansa.

        Olkoon verottaja armollinen palkkatyölle, eläkkeelle ja osingoille.

        Katsokoon verottaja toisaalle, kun vapaaehtoinen Herralle työtä tekee.

        Älköön totuus tulko ihmisen kyvyistä koskaan ilmi.

        Älköön kukaan uskoko, mitä kansalaiset kertovat parantumisistaan.

        Seuratkoon Herran pelko totuuden puhujia, että pitäisivät suunsa kiinni.

        Langetkoon viisaiden viha parantajien ja vaihtoehtohoitojen ylle.


        Totisesti, totisesti, niin olkoon.

        Skeposedän iltasadulla on totuuspohja, valitettavasti. Herran pelko on viisauden alku, mikäli uskomme ’viisaita’.

        Entä ellemme usko, vaan katsomme asioita toisin ja toiselta kantilta, eli kokemusperäisesti, ei ainoastaan kirjoista lukemalla. Mitä silloin tapahtuu, poistuuko pelko, tuskin. Tuntematon pelottaa ehkä edelleen, mutta luottamus elämän jatkuvuuteen kasvaa tiedon myötä. Kokemusperäisen tiedon lisääntyessä ja omakohtaisten kokemusten myötä pystyy itse kukin ymmärtämään monia asioita, joista mytologioissa kerrotaan.


      • olet tyhmä
        Mölinäääääääääää kirjoitti:

        Caps Lock mölisijä on taas antamassa viiltävän älykästä analyysiaan.

        Taaspalstan tyhmin skeponen antoi näytteen tyhmyydestään vastaamalla tyhmälle mölisijälle.
        Olet todella tyhmä aina provosoitavissa oleva palstan tyhminskeponen.


      • mistä nimi tulee?
        ruikkuperä kirjoitti:

        Sinulla on mahdollisuus todistaa väitteesi lainaamalla tekstiäni. Et kykene löytämään niistä kohtaa, jossa väittäisin omaavani poikkeuksellisia kykyjä, koska sellaista väitettä ei tekstissäni ole ikinä ollut.
        Kun jäät valheesta kiinni alat nimitellä vastapuolta s..tanan tyhmäksi ja dementointuneeksi. Myötäisit edes omat virheesi, mutta kun ei. p.askahousu kun olet.

        Skeponen, asut siis ruikkuperällä!
        Onpas mielenkiintoinen asuinpaikka skeposella!
        Ovatko kaikki ruikkuperän skeposet aina ruikulla?


    • Kaukoparannusta?
      • Potkut THL:lle

        Virolaiset siis alkavat kaukoparantamaan meitä suomalaisia!
        Hieno juttu saadaan vihdoinkin apua ja parannusta ja voidaan antaa potkutTHL:lle!


      • Vironkävijä
        Potkut THL:lle kirjoitti:

        Virolaiset siis alkavat kaukoparantamaan meitä suomalaisia!
        Hieno juttu saadaan vihdoinkin apua ja parannusta ja voidaan antaa potkutTHL:lle!

        Kannattaa mennä Viroon lääkäriin!
        Ensinnäkin osaavat hommat paljon paremmin!
        Ja toisekseen on ainakin puolta halvenpaa!


    • ennenkuulumaton

      Kaikkea soopaa täältä tulee.
      Voin kertoa jäsenkorjauksen ja kansanparannuksen oppilaana, että se koulutus ei ole mitään lasten leikkiä, jossa muutaman vuoden tai kurssin jälkeen tullaan jo pyytämään kansanparantajanimikettä. Koulutus kestää tosi , tosi pitkään jopa 10- 20 vuotta saattaa mennä ennenkuin tuo nimike oppilaalle annetaan. Sempä takia Suomessa on hyvin vähän aitoja kansanparantajia ,valeparantajia sitäkin enemmän.
      Koulutuksen aikana täytyy koko ajan kuoria itsestään luuloja hienosta parantajasta, nöyrtyä kerta toisensa jälkeen , täytyy ottaa vastuuta itsestään ja omien rajojen rikkomisesta, koska mikään ei minussa muutu , jos kulje jo tallattuja polkuja. Koko ajan on haastettava itsensä uskomaan, että on oikealla tiellä ja että tätä minä haluan oppia. Uskon on oltava tosi vahva , jos jo mennessään kurssille luulee olevansa jotain ja kahdenkymmenen vuoden päästä huomaakin ettei ole yhtään mitään. Mutta polku itsessään onkin se tärkein ja ihanan raskas. Lopputuloksena ehkä ego on kuorittu ja sen myötä suurin osa ahneudesta, ilkeydestä ja mustasukkaisuudesta.

      Terv. jäsenkorjaaja

      • Parnatajan tie

        Kiitos asiallisesta kirjoituksesta. Mitä mieltä olet tuomioon johtaneista tapahtumista? Olisi hyvä kuulla, miten muut kansanparantajat ovat asiaan suhtautuneet. Onko tästä seurannut muutoksia koulutukseen, esimerkiksi eettistä ohjeistusta siitä, mikä on oikein ja mikä väärin?


      • Outoa on
        Parnatajan tie kirjoitti:

        Kiitos asiallisesta kirjoituksesta. Mitä mieltä olet tuomioon johtaneista tapahtumista? Olisi hyvä kuulla, miten muut kansanparantajat ovat asiaan suhtautuneet. Onko tästä seurannut muutoksia koulutukseen, esimerkiksi eettistä ohjeistusta siitä, mikä on oikein ja mikä väärin?

        Kuka näitä ohjeistuksia jakaisi?

        Tällä nimenomaisella kurssillä näistä asioista on puhuttu ja ne ovat olleet tiedossa. Asian on esille ottanut tämä kansanparantaja.

        Siksipä tuntuukin erittäin ihmeelliseltä koko juttu. Hän on samaan aikaan muka ohjeistanut kaikkia oppilaita siitä, että asiakkaan sukupuolielimiin tai lähialueille tai tisseihin ei kosketa, mutta joillekin valituille oppilailleen ehdotellut seksiä?


      • Normit
        Outoa on kirjoitti:

        Kuka näitä ohjeistuksia jakaisi?

        Tällä nimenomaisella kurssillä näistä asioista on puhuttu ja ne ovat olleet tiedossa. Asian on esille ottanut tämä kansanparantaja.

        Siksipä tuntuukin erittäin ihmeelliseltä koko juttu. Hän on samaan aikaan muka ohjeistanut kaikkia oppilaita siitä, että asiakkaan sukupuolielimiin tai lähialueille tai tisseihin ei kosketa, mutta joillekin valituille oppilailleen ehdotellut seksiä?

        Aivan. Kiitos tiedosta. Nimimerkin "ennenkuulumaton" selostuksesta saa sen käsityksen, että joku antaa parantajan tittelin toiselle. En tunne alan sisäistä hierarkiaa ja valtarakenteita kovin tarkkaan. Onko niin, että joku yhteisö tunnustaa toiset parantajiksi ja pitää toisia valeparantajina?

        Monissa hoitokulteissa on sellainen käytäntö, että Mestari säätelee oppilaiden seksuaalikäyttäytymistä, esimerkiksi niin, että häntä eivät koske samat säännöt vaan peniksen työntäminen alaikäisen hoidettavan vaginaan saattaisi olla vielä moraalikoodin puitteissa.


      • Parnatajan tie kirjoitti:

        Kiitos asiallisesta kirjoituksesta. Mitä mieltä olet tuomioon johtaneista tapahtumista? Olisi hyvä kuulla, miten muut kansanparantajat ovat asiaan suhtautuneet. Onko tästä seurannut muutoksia koulutukseen, esimerkiksi eettistä ohjeistusta siitä, mikä on oikein ja mikä väärin?

        Kuten olen aiemminkin kirjoittanut, etten voi itseäni tituleerata parantajaksi tai oppineeksi kansanparantajaksi, mutta eräänlaiseksi kansanparantajaksi kuitenkin. En tunne kansanparantajan koulutusta, eikä näin ollen ole evidenssiä ottaa kantaa oppineiden kansanparantajien eettiseen ohjeistukseen.

        Jokainen voi olla eräänlainen kansanparantaja omine kykyineen ja auttaa itseään ja kanssaihmisiä. Näistä hoitokokemuksista olen kirjoittanut ja pyrkinyt saamaan joku tai jokin taho kiinnostumaan niin, että saataisiin tutkittua tietoa. Ilman tieteellistä tutkimusta siitä, mikä on ihmisen oma kyky, kuinka se ilmenee, kuin se voidaan ottaa käyttöön ja hyödyntää esim. terveydenhoidossa ei voida osoittaa syyttävällä sormella yleistäen yksittäistä ammattikuntaa epäeettisestä toiminnasta.

        Epäeettisenä pitäisin oikeuden toimintatapaa jättää tutkimatta mitä kansanparannus on, mitä se ei ole tai mitä siihen sisältyy. Onko Ihmisestä, Jumalasta vai Saatanasta. Miten voidaan tehdä oikeudenmukaista päätöstä, ellei ole tietoa kaikista asiaan vaikuttavista tekijöistä. Tämän ko. oikeuden käynnin ennakkotapausluonteen huomioon ottaen olisi ensiarvoisen tärkeää tutkia kansanparannuksessa käytettävät menetelmät, eikä luottaa nykytietämyksen uskomuksiin ja oletuksiin.

        Pelkään pahoin, että tässäkin tapauksessa on kolme ämmää asialla, eli mania, mania ja mytomania.


      • tää menee jo yli
        Normit kirjoitti:

        Aivan. Kiitos tiedosta. Nimimerkin "ennenkuulumaton" selostuksesta saa sen käsityksen, että joku antaa parantajan tittelin toiselle. En tunne alan sisäistä hierarkiaa ja valtarakenteita kovin tarkkaan. Onko niin, että joku yhteisö tunnustaa toiset parantajiksi ja pitää toisia valeparantajina?

        Monissa hoitokulteissa on sellainen käytäntö, että Mestari säätelee oppilaiden seksuaalikäyttäytymistä, esimerkiksi niin, että häntä eivät koske samat säännöt vaan peniksen työntäminen alaikäisen hoidettavan vaginaan saattaisi olla vielä moraalikoodin puitteissa.

        Tunnet siis monia hoitokultteja?

        Tässä ei ole kysymys kultista. Nämä ovat ihan tavallisia suomalaisia ihmisiä, joilla on järki jokseenkin päässä. Kukaan ei ole säädellyt mitään.
        Noitaoikeudenkäynti, luullaan kaikenlaista, mutta ei oteta selvää lainkaan! Miksi ihmeessä näitä muita kurssilaisia ei ole edes poliisi tai oikeus haastatellut??

        Silti kaikkea moskaa väitetään tapahtuneen ja uskotaan tuosta vain! Lauerma haluaa uskoa, siinä se. Hän on lukenut tällaisista kulteista kirjoista ja haluaa itse kirjoittaa nyt näistä, kirja myy ja maine kasvaa! Kohta putkahtaa "tieteellinen artikkeli", varmaankin englanniksi, että oikein saa alan lehteen!

        Ja uusi kirja tulee taas. Vanhassa eli juuri ilmestyneessä hän haukkuu näitä naisia tyhmiksi! Ensin puolustaa ja uskoo kaiken, mitä he kertovat ja sitten haukkuu nämä julkisesti tyhmiksi!
        Ilmeisesti on haukkunut kansanparantajankin, kun kerran naisetkin, niin joku kirjoittaa tuolla hypnoosipalstalla. Ei sentään haukkunut ihan julkisesti omalla nimellään kuten haukkui naiset.


      • parantavaa energiaa
        EräsKansanparantaja kirjoitti:

        Kuten olen aiemminkin kirjoittanut, etten voi itseäni tituleerata parantajaksi tai oppineeksi kansanparantajaksi, mutta eräänlaiseksi kansanparantajaksi kuitenkin. En tunne kansanparantajan koulutusta, eikä näin ollen ole evidenssiä ottaa kantaa oppineiden kansanparantajien eettiseen ohjeistukseen.

        Jokainen voi olla eräänlainen kansanparantaja omine kykyineen ja auttaa itseään ja kanssaihmisiä. Näistä hoitokokemuksista olen kirjoittanut ja pyrkinyt saamaan joku tai jokin taho kiinnostumaan niin, että saataisiin tutkittua tietoa. Ilman tieteellistä tutkimusta siitä, mikä on ihmisen oma kyky, kuinka se ilmenee, kuin se voidaan ottaa käyttöön ja hyödyntää esim. terveydenhoidossa ei voida osoittaa syyttävällä sormella yleistäen yksittäistä ammattikuntaa epäeettisestä toiminnasta.

        Epäeettisenä pitäisin oikeuden toimintatapaa jättää tutkimatta mitä kansanparannus on, mitä se ei ole tai mitä siihen sisältyy. Onko Ihmisestä, Jumalasta vai Saatanasta. Miten voidaan tehdä oikeudenmukaista päätöstä, ellei ole tietoa kaikista asiaan vaikuttavista tekijöistä. Tämän ko. oikeuden käynnin ennakkotapausluonteen huomioon ottaen olisi ensiarvoisen tärkeää tutkia kansanparannuksessa käytettävät menetelmät, eikä luottaa nykytietämyksen uskomuksiin ja oletuksiin.

        Pelkään pahoin, että tässäkin tapauksessa on kolme ämmää asialla, eli mania, mania ja mytomania.

        Sinä se jaksat puolustella seksuaaliseen hyväksikäyttöön tuomittua, kertoo jo aika paljon ajatusmaailmastasi.


      • parantavaa energiaa kirjoitti:

        Sinä se jaksat puolustella seksuaaliseen hyväksikäyttöön tuomittua, kertoo jo aika paljon ajatusmaailmastasi.

        Viisaalla on ’viisaan’ kommentti. Laittaisit jäitä hattuun, ettei yli keitä. Vaikka näetkin punaista kansanparannuksesta ja vaihtoehtohoidoista keskusteltaessa, niin silti on hyvä pitää järki päässä ja pää kylmänä. Kokeilisit hiljentyä hetkeksi ja pikku hiljaa ja varovasti lähestyä taas aihetta. Aina kun huomaat kuumentuvasi pidät pienen tauon. Kyllä se siitä pikkuhiljaa ja pikku Hiljakin ehtii kasvaa aikuiseksi.


      • lakia noudatettava
        EräsKansanparantaja kirjoitti:

        Viisaalla on ’viisaan’ kommentti. Laittaisit jäitä hattuun, ettei yli keitä. Vaikka näetkin punaista kansanparannuksesta ja vaihtoehtohoidoista keskusteltaessa, niin silti on hyvä pitää järki päässä ja pää kylmänä. Kokeilisit hiljentyä hetkeksi ja pikku hiljaa ja varovasti lähestyä taas aihetta. Aina kun huomaat kuumentuvasi pidät pienen tauon. Kyllä se siitä pikkuhiljaa ja pikku Hiljakin ehtii kasvaa aikuiseksi.

        EKP:" Epäeettisenä pitäisin oikeuden toimintatapaa jättää tutkimatta mitä kansanparannus on"

        Tämä onkin hyvin mielenkiintoinen näkemys. Peruskansalainen saattaisi ajatella, että KKOn kuuluu toimia lain mukaan ja ratkaista sellaisia kysymyksiä kuin, onko oikein, että Kansanparantaja käyttää seksuaalisesti hyväkseen hänestä riippuvaisia ihmisiä.


      • Puolueeton 8
        lakia noudatettava kirjoitti:

        EKP:" Epäeettisenä pitäisin oikeuden toimintatapaa jättää tutkimatta mitä kansanparannus on"

        Tämä onkin hyvin mielenkiintoinen näkemys. Peruskansalainen saattaisi ajatella, että KKOn kuuluu toimia lain mukaan ja ratkaista sellaisia kysymyksiä kuin, onko oikein, että Kansanparantaja käyttää seksuaalisesti hyväkseen hänestä riippuvaisia ihmisiä.

        Mutta juuri tämä on se pointti. EräsKansanparantaja on yksi niistä harvoista, jotka näkevät asian selkeästi.

        Jokaisen olisi kyettävä luottamaan oikeuslaitokseen ja sen päätöksiin. Laki sanoo, että näytön on oltava varma. Tässä tapauksessa näyttö ei voi olla varma, sillä on vain sana sanaa vastaan, kansanparantajan kolme todistajaa on ohitettu ja leimattu valehtelijoiksi, sen sijaan naisten kertomusta on uskottu vain yhden todistajan voimalla.

        Lauerma on ollut tärkein todistaja. Hän on sanonut, että on mahdollista käyttää hypnoosia ja suggestiivisia menetelmiä näin. Mutta kukaan ei ole koskaan nähnyt tai kokenut kansanparantajan käyttävän suggestiivisia menetelmiä tai hypnoosia. Hän ei osaa eikä ole opetellut tai harjoitellut sellaisia ja on mahdotonta osata tuosta vain!

        Lisäksi tuomio on laiton, jos sen perusteluissa sanotaan käytetyn yliluonnollisia kykyjä kuten hovioikeuden tuomiossa sanotaan yhden naisen osalta.

        Lauermalla on ollut oma lehmä ojassa: hän on ajanut vaihtoehtoisten hoitomuotojen sääntelyä tai kieltämistä jo pitkään. Hän on varoitellut vaihtoehtoisista hoitomuodoista kaikissa kirjoissaan ja on väittänyt näiden olevan huijausta, vaikka esimerkiksi jäsenkorjauksesta on myös tieteellistä näyttöä. Tämä tapaus oli hänelle lahja taivaasta, sillä hän pystyi yhdistämään tässä hypnoosin ja vaihtoehtohoidot. Hypnoosin käytön muilta kuin lääkäreiltä ja psykologeilta Lauerma haluaisi kieltää kiihkeimmin. Lisäksi Lauerma kirjoittaa näistä asioista kirjoja ja pitää luentoja, tästä tulee herkullinen juttu hänelle! Myynti kasvaa. Onko tämä siis enää millään tavalla puolueeton tuomio?

        Nimenomaan lakin käyttö tässä mättää!


      • Puolueeton 8
        Puolueeton 8 kirjoitti:

        Mutta juuri tämä on se pointti. EräsKansanparantaja on yksi niistä harvoista, jotka näkevät asian selkeästi.

        Jokaisen olisi kyettävä luottamaan oikeuslaitokseen ja sen päätöksiin. Laki sanoo, että näytön on oltava varma. Tässä tapauksessa näyttö ei voi olla varma, sillä on vain sana sanaa vastaan, kansanparantajan kolme todistajaa on ohitettu ja leimattu valehtelijoiksi, sen sijaan naisten kertomusta on uskottu vain yhden todistajan voimalla.

        Lauerma on ollut tärkein todistaja. Hän on sanonut, että on mahdollista käyttää hypnoosia ja suggestiivisia menetelmiä näin. Mutta kukaan ei ole koskaan nähnyt tai kokenut kansanparantajan käyttävän suggestiivisia menetelmiä tai hypnoosia. Hän ei osaa eikä ole opetellut tai harjoitellut sellaisia ja on mahdotonta osata tuosta vain!

        Lisäksi tuomio on laiton, jos sen perusteluissa sanotaan käytetyn yliluonnollisia kykyjä kuten hovioikeuden tuomiossa sanotaan yhden naisen osalta.

        Lauermalla on ollut oma lehmä ojassa: hän on ajanut vaihtoehtoisten hoitomuotojen sääntelyä tai kieltämistä jo pitkään. Hän on varoitellut vaihtoehtoisista hoitomuodoista kaikissa kirjoissaan ja on väittänyt näiden olevan huijausta, vaikka esimerkiksi jäsenkorjauksesta on myös tieteellistä näyttöä. Tämä tapaus oli hänelle lahja taivaasta, sillä hän pystyi yhdistämään tässä hypnoosin ja vaihtoehtohoidot. Hypnoosin käytön muilta kuin lääkäreiltä ja psykologeilta Lauerma haluaisi kieltää kiihkeimmin. Lisäksi Lauerma kirjoittaa näistä asioista kirjoja ja pitää luentoja, tästä tulee herkullinen juttu hänelle! Myynti kasvaa. Onko tämä siis enää millään tavalla puolueeton tuomio?

        Nimenomaan lakin käyttö tässä mättää!

        Oho, ei sentään lakin, vaan lain.


      • riskit olemassa
        Puolueeton 8 kirjoitti:

        Mutta juuri tämä on se pointti. EräsKansanparantaja on yksi niistä harvoista, jotka näkevät asian selkeästi.

        Jokaisen olisi kyettävä luottamaan oikeuslaitokseen ja sen päätöksiin. Laki sanoo, että näytön on oltava varma. Tässä tapauksessa näyttö ei voi olla varma, sillä on vain sana sanaa vastaan, kansanparantajan kolme todistajaa on ohitettu ja leimattu valehtelijoiksi, sen sijaan naisten kertomusta on uskottu vain yhden todistajan voimalla.

        Lauerma on ollut tärkein todistaja. Hän on sanonut, että on mahdollista käyttää hypnoosia ja suggestiivisia menetelmiä näin. Mutta kukaan ei ole koskaan nähnyt tai kokenut kansanparantajan käyttävän suggestiivisia menetelmiä tai hypnoosia. Hän ei osaa eikä ole opetellut tai harjoitellut sellaisia ja on mahdotonta osata tuosta vain!

        Lisäksi tuomio on laiton, jos sen perusteluissa sanotaan käytetyn yliluonnollisia kykyjä kuten hovioikeuden tuomiossa sanotaan yhden naisen osalta.

        Lauermalla on ollut oma lehmä ojassa: hän on ajanut vaihtoehtoisten hoitomuotojen sääntelyä tai kieltämistä jo pitkään. Hän on varoitellut vaihtoehtoisista hoitomuodoista kaikissa kirjoissaan ja on väittänyt näiden olevan huijausta, vaikka esimerkiksi jäsenkorjauksesta on myös tieteellistä näyttöä. Tämä tapaus oli hänelle lahja taivaasta, sillä hän pystyi yhdistämään tässä hypnoosin ja vaihtoehtohoidot. Hypnoosin käytön muilta kuin lääkäreiltä ja psykologeilta Lauerma haluaisi kieltää kiihkeimmin. Lisäksi Lauerma kirjoittaa näistä asioista kirjoja ja pitää luentoja, tästä tulee herkullinen juttu hänelle! Myynti kasvaa. Onko tämä siis enää millään tavalla puolueeton tuomio?

        Nimenomaan lakin käyttö tässä mättää!

        "Nimenomaan lakin käyttö tässä mättää! "

        Laki -> lain.

        Oikeudenkäynti oli suljettu. Mikäli et ole itse kyseisestä rikoksesta tuomittu henkilö, sinulla ei ole mahdollisuutta päästä tuomioon käsiksi. Ainoastaan selosteeseen. Kaikki tajuavat, että bluffaat tai sitten tuomittu on valehdellut sinulle, että näin olisi hovissa kerrottu.

        KKOn selosteen mukaan asiassa oli riidatonta se, että tuomittu on ollut useissa yhdynnöissä neljän hoidettavansa kanssa niin, että suurin osa toiminnasta ajoittuu muuhun yhteyteen kuin kursseihin. Myös tästä asiasta sinulla on ennen selosteen julkistamista ollut erilainen käsitys.

        EKP on omalla todistuksellaan vahvistanut uhrien kertomusten uskottavuutta ja on siis hyvin samoilla linjoilla kuin Lauerma. "Kansanparannuksen" yhteydessä on mahdollista rakentaa sellainen tilanne, jossa seksuaalisen hyväksikäytön edellytykset ovat olemassa.

        Onko tämä ollut se seikka, mistä syystä lasten energiajumppauttaminen on vastatuulessa ja sellaisen tapahtuminen välillä kielletäänkin fiktiona?


      • riskit olemassa kirjoitti:

        "Nimenomaan lakin käyttö tässä mättää! "

        Laki -> lain.

        Oikeudenkäynti oli suljettu. Mikäli et ole itse kyseisestä rikoksesta tuomittu henkilö, sinulla ei ole mahdollisuutta päästä tuomioon käsiksi. Ainoastaan selosteeseen. Kaikki tajuavat, että bluffaat tai sitten tuomittu on valehdellut sinulle, että näin olisi hovissa kerrottu.

        KKOn selosteen mukaan asiassa oli riidatonta se, että tuomittu on ollut useissa yhdynnöissä neljän hoidettavansa kanssa niin, että suurin osa toiminnasta ajoittuu muuhun yhteyteen kuin kursseihin. Myös tästä asiasta sinulla on ennen selosteen julkistamista ollut erilainen käsitys.

        EKP on omalla todistuksellaan vahvistanut uhrien kertomusten uskottavuutta ja on siis hyvin samoilla linjoilla kuin Lauerma. "Kansanparannuksen" yhteydessä on mahdollista rakentaa sellainen tilanne, jossa seksuaalisen hyväksikäytön edellytykset ovat olemassa.

        Onko tämä ollut se seikka, mistä syystä lasten energiajumppauttaminen on vastatuulessa ja sellaisen tapahtuminen välillä kielletäänkin fiktiona?

        Oletko koskaan lukenut tai mistään kuullut, että laillistettujen lääkäri tai hoitoalan opintojen oppilaiden keskuudessa harrastetaan seksuaalista kanssakäymistä. Lääkärileikit eivät liene harvinaisia vallankäytön välineenä tai uralla etenemisen. Olisiko sen vuoksi lääketieteelliset opinnot ja hoidot kiellettävä.

        On järkevää kieltää luulojen ja oletusten vuoksi ihmisen luontainen kyky parantaa. On suorastaan edesvastuutonta ja järjenvastaista toimia niin kuin Lauerman kanta on. Samoin heittää ilmoille mielenvikaista läpändeerusta niinkin vakavasta asiasta kuin ihmisten terveys ja hyvinvointi.

        ’Viisaana’ on hyvä elää, mutta se tulee ihmiskunnalle kalliiksi.


      • Lakiton
        Puolueeton 8 kirjoitti:

        Oho, ei sentään lakin, vaan lain.

        Sinä et ymmärrä mitään, koska käytät pipoa, etkä lakkia.


      • luyhfoldty
        Puolueeton 8 kirjoitti:

        Mutta juuri tämä on se pointti. EräsKansanparantaja on yksi niistä harvoista, jotka näkevät asian selkeästi.

        Jokaisen olisi kyettävä luottamaan oikeuslaitokseen ja sen päätöksiin. Laki sanoo, että näytön on oltava varma. Tässä tapauksessa näyttö ei voi olla varma, sillä on vain sana sanaa vastaan, kansanparantajan kolme todistajaa on ohitettu ja leimattu valehtelijoiksi, sen sijaan naisten kertomusta on uskottu vain yhden todistajan voimalla.

        Lauerma on ollut tärkein todistaja. Hän on sanonut, että on mahdollista käyttää hypnoosia ja suggestiivisia menetelmiä näin. Mutta kukaan ei ole koskaan nähnyt tai kokenut kansanparantajan käyttävän suggestiivisia menetelmiä tai hypnoosia. Hän ei osaa eikä ole opetellut tai harjoitellut sellaisia ja on mahdotonta osata tuosta vain!

        Lisäksi tuomio on laiton, jos sen perusteluissa sanotaan käytetyn yliluonnollisia kykyjä kuten hovioikeuden tuomiossa sanotaan yhden naisen osalta.

        Lauermalla on ollut oma lehmä ojassa: hän on ajanut vaihtoehtoisten hoitomuotojen sääntelyä tai kieltämistä jo pitkään. Hän on varoitellut vaihtoehtoisista hoitomuodoista kaikissa kirjoissaan ja on väittänyt näiden olevan huijausta, vaikka esimerkiksi jäsenkorjauksesta on myös tieteellistä näyttöä. Tämä tapaus oli hänelle lahja taivaasta, sillä hän pystyi yhdistämään tässä hypnoosin ja vaihtoehtohoidot. Hypnoosin käytön muilta kuin lääkäreiltä ja psykologeilta Lauerma haluaisi kieltää kiihkeimmin. Lisäksi Lauerma kirjoittaa näistä asioista kirjoja ja pitää luentoja, tästä tulee herkullinen juttu hänelle! Myynti kasvaa. Onko tämä siis enää millään tavalla puolueeton tuomio?

        Nimenomaan lakin käyttö tässä mättää!

        "Tässä tapauksessa näyttö ei voi olla varma, sillä on vain sana sanaa vastaan, kansanparantajan kolme todistajaa on ohitettu ja leimattu valehtelijoiksi, sen sijaan naisten kertomusta on uskottu vain yhden todistajan voimalla. "

        Sukupuolinen kanssakäyminen on myönnetty tosiasia. Olivatko kansanparantajan todistajat todistamassa tilannetta, jossa kansanparantaja painosti naisia seksiin? Tuskinpa vaan. He edustivat toisen käden tietoa, jolle laki ei kovin suurta painoarvoa anna.


    • Kuten huomataan tämänkin palstan kirjoituksista se. että tarvitaan tutkittua tietoa. Vaihtoehtohoitoja vihaavat ja etenkin energiahoitojen kieltäjät eivät tiedä mitä vihaavat tai minkä kieltävät.

      Kansanparantajan oikeuskäsittely tuo selvästi esille sen, kuin tarpeellista on ymmärtää ja käsittää mitä ihminen on ja miten esim. energiahoito toimii ja mitä energiahoidon aikana tapahtuu, olkoon kyse lähi- tai kaukohoidosta.

      Olen lähestynyt monia eri tahoja ja myös presidenttiämme ja kansanedustajia. Alla kuvaus siitä, mitä energiahoidon aikana voi tapahtua.


      TERVEEMMÄN SUOMEN PUOLESTA
      2011-08-08

      Kansanedustajat 2011
      Liitteenä kuvamateriaalia, joista selviää, kuinka sisäinen tietoisuus käyttää ’työkaluja’ hoitaessaan ja testatessaan hermottamista ja lihasten yhteistoimintaa. Henkilön tuolilla tekemä koordinaatioharjoitus tapahtui silmät kiinni ja kaikki nämä liikkeet tapahtuvat henkilön itsensä niitä tietoisesti tekemättä. Siis sisäinen tietoisuus ohjaa liikkeitä ja tekijä on vain sivustaseuraaja. Liikkeet ovat todella monipuolisia ja niin vaikeita ettei ko. henkilö pysty itse tietoisesti jälkeenpäin niitä tekemään tai ainakin vaatii pitkäaikaisen harjoittelun.

      Henkilön tuolilla tekemä koordinaatioharjoitus tapahtui silmät kiinni ja kaikki nämä liikkeet tapahtuvat henkilön itsensä niitä tietoisesti tekemättä. Siis sisäinen tietoisuus ohjaa liikkeitä ja tekijä on vain sivustaseuraaja.


      Alla otteita oikeudenpöytäkirjasta

      http://www.korkeinoikeus.fi/fi/index/ennakkopaatokset/precedent/1395832009769.html

      ”Toimenpiteessä siirrettiin energioita ja siitä tuli asianomistajien mukaan hervoton olo, jolloin kaikki sopi eikä millään ollut enää väliä. Hoidettava oli rentoutunut ja vastaanottavainen, eikä pystynyt hallitsemaan sitä mitä teki. Kysymyksessä oli ajatukseton ja paikaton tila, joka oli verrattavissa hypnoosiin. Kursseilla oli tehty myös muita energioiden siirtoon liittyviä toimenpiteitä, kuten ˮsuojaustaˮ, ˮpesuaˮ ja energiahoitoja.”

      ”Sukupuoliyhteyksien aikana asianomistajat olivat kokeneet olleensa tahdottomia ja voimattomia, heille oli tapahtunut se, mitä X oli heille tehnyt. He olivat ikään kuin ulkopuolelta katsoneet tilannetta ja olleet kykenemättömiä estämään tapahtumaa tai poistumaan tilanteesta, vaikka eivät olleet sitä halunneet. He eivät olleet ymmärtäneet olotilaa eivätkä olleet osanneet selittää sitä. Heillä ei ollut ollut missään muualla sellaista olotilaa, eivätkä he mielestään olleet olleet oma itsensä.”

      Yllä olevasta huomataan samankaltaisuuksia energiahoitokokemusteni kanssa ja kuinka tärkeää on saada tutkittua tietoa ja opetusta ihmisen kyvyistä, ettei ylilyöntejä pääsisi tapahtumaan.

      • kansanparannus

        Hyvin mielenkiintoista. Tarkoitatko sanoa, että kokemuksesi näiltä osin vahvistavat uhrien kertomuksen?


    • ennenkuulumaton26

      Suomessa on vain muutamia kansanparantajia, jotka opettavat sukujensa ulkopuolisia ihmisiä. Yleensä opetus menee suvuttain ja siten myös kansanparantajan titteli. Ei ole mitään muuta kanavaa saada tätä titteliä käyttöön.

      • Eikö ole jo korkea aika saada tutkittua tietoa ihmisen luontaisista kyvyistä. Omat kokemukseni puhuvat aivan muuta kieltä, mitä kansanparannuksesta annetaan ymmärtää.

        P.S. En ole erityinen, valittu tai mitä nyt kansanparannukseen liitetään. Enkä myöskään tittelin kipeä, vaan eräs kansanparantaja, niin kuin meistä jokainen voi olla.


      • Kaikilla on lahja
        EräsKansanparantaja kirjoitti:

        Eikö ole jo korkea aika saada tutkittua tietoa ihmisen luontaisista kyvyistä. Omat kokemukseni puhuvat aivan muuta kieltä, mitä kansanparannuksesta annetaan ymmärtää.

        P.S. En ole erityinen, valittu tai mitä nyt kansanparannukseen liitetään. Enkä myöskään tittelin kipeä, vaan eräs kansanparantaja, niin kuin meistä jokainen voi olla.

        Mitä kieltä kansanparannuskesta annetaan ymmärtää? En oikein tajunnut.

        Tämä kansanparantaja on saanut oppinsa pääasiassa Pentti Penttilältä Kaustisen kansanlääkintäkeskuksessa sen aivan ensimmäiseltä kurssilta. Koko kansanlääkintäkeskus oli silloin vielä erilainen eikä kalevalaista jäsenkorjausta oltu keksittykään.

        Hän ei siis ole saanut mitään suvulta, vaikka suvusta löytyy kaksikin jäsenkorjaajaa ajalta ennen sotia. Toinen kuoli sodassa ja toinen muutti ulkomaille.

        Ei tarvita mitään erikoista kykyä, mutta toiset ovat herkempiä kuin toiset ja toisista tulee parempia parantajia. Esimekiksi lääkäriä on lähes mahdoton opettaa, koska hän ajattelee koko ajan kuin lääkäri, herkkyys ei ole sormissa eikä mielessä. Tarvitaan kamalan paljon harjoitusta ja kärsivällisyyttä, jotta oppii uuden tavan lähestyä asiaa.

        Syntymälahjana kaikki saa lauluäänenkin. Toisilla soi kauniimmin kuin toisilla ja nuotissa pysytään eri tavoin. Silti jokainen oppii laulamaan ja ammattilaulajat käyvät vielä laulutunneilla, opiskelevat ja harjoittelevat. Kukaan ei ole valmis syntyessään, ei sellaisia lahjoja ole. Jokaisella meillä on lahja, sillä jokaisessa meissä on enrgiaa ja jokaisella meillä on sormet. Kokonaan ilman sormia on vähän vaikea tehdä jäsenkorjausta, ainakin kädet pitää olla. Tarvitaan vain halua ja halua opetella. Näillä naisilla halu opetella tyssäsi ja olisi pitänyt saada heti kaikki.

        Tämä kansanparantaja ei ole mikään valittu. Hän on valinnut ja harjoitellut ahkerasti, innolla ja auttamisen halulla. Hoitaa aina lapset ilmaiesksi, aivan kuten oppi-isänsä Penttilä teki, sillä "lapset eivät ole itse aiheuttaneet tilaansa".

        Kansanparantaja ei kylläkään jaa kaikkia taitojaan kaikille. Vain valitsemilleen luotettaville ja hyville jäsenkorjaajille, omistautuneille. Kuka tahansa opettaja tekee samoin, valitaan parhaat ja opetetaan heille. Kyllä näitä taitoja voi käyttää väärinkin. Tuskin seksin saamiseen, en tiedä, mutta vahingoittamiseen. Suurin riski tietysti on, että uskoo itse olevansa niin hyvä ja täydellinen parantaja, että tekee liian rohkeasti jäsenkorjauksen juttuja, joita ei hyvin osaa. Vain sellaisia asioita saa tehdä, jotka tietää, tuntee ja osaa. Opettelu täytyy tapahtua opettajan läsnäollessa, jos on vaarallinen juttu eli vaikkapa lantion laitto paikoilleen tai niskan käsittely. Näissä täytyy olla tarkkana.


      • lapset ilmaiseksi
        Kaikilla on lahja kirjoitti:

        Mitä kieltä kansanparannuskesta annetaan ymmärtää? En oikein tajunnut.

        Tämä kansanparantaja on saanut oppinsa pääasiassa Pentti Penttilältä Kaustisen kansanlääkintäkeskuksessa sen aivan ensimmäiseltä kurssilta. Koko kansanlääkintäkeskus oli silloin vielä erilainen eikä kalevalaista jäsenkorjausta oltu keksittykään.

        Hän ei siis ole saanut mitään suvulta, vaikka suvusta löytyy kaksikin jäsenkorjaajaa ajalta ennen sotia. Toinen kuoli sodassa ja toinen muutti ulkomaille.

        Ei tarvita mitään erikoista kykyä, mutta toiset ovat herkempiä kuin toiset ja toisista tulee parempia parantajia. Esimekiksi lääkäriä on lähes mahdoton opettaa, koska hän ajattelee koko ajan kuin lääkäri, herkkyys ei ole sormissa eikä mielessä. Tarvitaan kamalan paljon harjoitusta ja kärsivällisyyttä, jotta oppii uuden tavan lähestyä asiaa.

        Syntymälahjana kaikki saa lauluäänenkin. Toisilla soi kauniimmin kuin toisilla ja nuotissa pysytään eri tavoin. Silti jokainen oppii laulamaan ja ammattilaulajat käyvät vielä laulutunneilla, opiskelevat ja harjoittelevat. Kukaan ei ole valmis syntyessään, ei sellaisia lahjoja ole. Jokaisella meillä on lahja, sillä jokaisessa meissä on enrgiaa ja jokaisella meillä on sormet. Kokonaan ilman sormia on vähän vaikea tehdä jäsenkorjausta, ainakin kädet pitää olla. Tarvitaan vain halua ja halua opetella. Näillä naisilla halu opetella tyssäsi ja olisi pitänyt saada heti kaikki.

        Tämä kansanparantaja ei ole mikään valittu. Hän on valinnut ja harjoitellut ahkerasti, innolla ja auttamisen halulla. Hoitaa aina lapset ilmaiesksi, aivan kuten oppi-isänsä Penttilä teki, sillä "lapset eivät ole itse aiheuttaneet tilaansa".

        Kansanparantaja ei kylläkään jaa kaikkia taitojaan kaikille. Vain valitsemilleen luotettaville ja hyville jäsenkorjaajille, omistautuneille. Kuka tahansa opettaja tekee samoin, valitaan parhaat ja opetetaan heille. Kyllä näitä taitoja voi käyttää väärinkin. Tuskin seksin saamiseen, en tiedä, mutta vahingoittamiseen. Suurin riski tietysti on, että uskoo itse olevansa niin hyvä ja täydellinen parantaja, että tekee liian rohkeasti jäsenkorjauksen juttuja, joita ei hyvin osaa. Vain sellaisia asioita saa tehdä, jotka tietää, tuntee ja osaa. Opettelu täytyy tapahtua opettajan läsnäollessa, jos on vaarallinen juttu eli vaikkapa lantion laitto paikoilleen tai niskan käsittely. Näissä täytyy olla tarkkana.

        Valitettavasti ihailemasi "lasten hoitaminen ilmaiseksi" näyttäytyy nyt ihan eri valossa kun paljastui, että tekijän seksuaalisen hyväksikäytön uhrien joukossa on ollut myös nuori nainen, jota hän on hoitanut alakouluikäisestä lapsesta saakka ja toinen, joka tekojen alkaessa on ollut vasta 16.


      • Kaikilla on lahja kirjoitti:

        Mitä kieltä kansanparannuskesta annetaan ymmärtää? En oikein tajunnut.

        Tämä kansanparantaja on saanut oppinsa pääasiassa Pentti Penttilältä Kaustisen kansanlääkintäkeskuksessa sen aivan ensimmäiseltä kurssilta. Koko kansanlääkintäkeskus oli silloin vielä erilainen eikä kalevalaista jäsenkorjausta oltu keksittykään.

        Hän ei siis ole saanut mitään suvulta, vaikka suvusta löytyy kaksikin jäsenkorjaajaa ajalta ennen sotia. Toinen kuoli sodassa ja toinen muutti ulkomaille.

        Ei tarvita mitään erikoista kykyä, mutta toiset ovat herkempiä kuin toiset ja toisista tulee parempia parantajia. Esimekiksi lääkäriä on lähes mahdoton opettaa, koska hän ajattelee koko ajan kuin lääkäri, herkkyys ei ole sormissa eikä mielessä. Tarvitaan kamalan paljon harjoitusta ja kärsivällisyyttä, jotta oppii uuden tavan lähestyä asiaa.

        Syntymälahjana kaikki saa lauluäänenkin. Toisilla soi kauniimmin kuin toisilla ja nuotissa pysytään eri tavoin. Silti jokainen oppii laulamaan ja ammattilaulajat käyvät vielä laulutunneilla, opiskelevat ja harjoittelevat. Kukaan ei ole valmis syntyessään, ei sellaisia lahjoja ole. Jokaisella meillä on lahja, sillä jokaisessa meissä on enrgiaa ja jokaisella meillä on sormet. Kokonaan ilman sormia on vähän vaikea tehdä jäsenkorjausta, ainakin kädet pitää olla. Tarvitaan vain halua ja halua opetella. Näillä naisilla halu opetella tyssäsi ja olisi pitänyt saada heti kaikki.

        Tämä kansanparantaja ei ole mikään valittu. Hän on valinnut ja harjoitellut ahkerasti, innolla ja auttamisen halulla. Hoitaa aina lapset ilmaiesksi, aivan kuten oppi-isänsä Penttilä teki, sillä "lapset eivät ole itse aiheuttaneet tilaansa".

        Kansanparantaja ei kylläkään jaa kaikkia taitojaan kaikille. Vain valitsemilleen luotettaville ja hyville jäsenkorjaajille, omistautuneille. Kuka tahansa opettaja tekee samoin, valitaan parhaat ja opetetaan heille. Kyllä näitä taitoja voi käyttää väärinkin. Tuskin seksin saamiseen, en tiedä, mutta vahingoittamiseen. Suurin riski tietysti on, että uskoo itse olevansa niin hyvä ja täydellinen parantaja, että tekee liian rohkeasti jäsenkorjauksen juttuja, joita ei hyvin osaa. Vain sellaisia asioita saa tehdä, jotka tietää, tuntee ja osaa. Opettelu täytyy tapahtua opettajan läsnäollessa, jos on vaarallinen juttu eli vaikkapa lantion laitto paikoilleen tai niskan käsittely. Näissä täytyy olla tarkkana.

        Olen ollut Penttilän opissa (viime vuosituhannen puolella) ja monen muun ns. kansanparantajan. Tutustunut heidän käyttämiinsä menetelmiin, mutta tuhannet energiahoitokokemukseni ovat tuoneet esille seikkoja, joita ei uskalleta ottaa yleisesti puheeksi.

        Tiedostan vastuuni ja sen vuoksi olen pyrkinyt saamaan tutkimusta aikaan, koska ’viisaat’ eivät näyttäisi tietävän, mitä energiahoidon aikana voi tapahtua. Enkä myöskään voi tietää mihin se johtaa, jos mieleltään epätasapainoiset lähtevät hoitoja tekemään. Sen vuoksi tarvitaan tieteellistä tutkimusta, ettei tulisi hallitsematonta tilannetta ja energiahoito voitaisiin ottaa hyötykäyttöön terveyden ja hyvinvoinnin hyväksi.

        TERVEEMMÄN SUOMEN PUOLESTA
        2011-08-08


        Kansanedustajat 2011

        Rohkenen lähestyä asiassa, joka koskettaa jokaisen kansalaisen terveyttä ja myös sairauksien ennaltaehkäisyä ja hoitoa. Kyse on elollisten välisestä ’energian siirrosta’, jonka vaikutukset ihmisten terveyteen ja sairauksista paranemiseen on mitä ilmeisin. Tätä kutsutaan energiahoidoksi, josta maailmalla on monia eri muunnoksia tai ’versioita’, joille kaikille yhteinen piirre on niiden samankaltainen vaikuttavuus, jota ei kuitenkaan ole tutkittu riittävästi, eikä vaikutusmekanismia selvitetty.

        Olen toistakymmentä vuotta tehnyt energiahoitoja ja pyrkinyt selvittämään mitä vaikutuksia energiahoidolla on, mistä ja miten kansanparantajat ovat oppineet tai omaksuneet käyttämänsä hoitomenetelmän. Tavallaan olen kävellyt saman tien, mitä kansanparantajat ja pyrkinyt myös jakamaan tietoa kanssaihmisille.

        Energiahoidon vaikutukset ovat mitä moninaisimmat ulottuen solutasolta aina fyysiseen kehon käsittelyyn asti (hermo, nikama- ja nivelkäsittely). Tämä on tullut varsin selkeästi esille niiden henkilöiden kohdalla, jotka ovat käyneet viikoittain hoidoissani pitemmän ajanjakson (1-3 v.). Mielenkiintoisin on sisäisen tietoisuuden ohjaama terveysjumppa, joka voimisteluttaa kehoa paljon paremmin ja juuri oikeat liikkeet tehden mitä esim. fysioterapeutti voi konsanaan tehdä. Tässä ei ole mistään huuhaasta kyse, vaan ihmisen luonnollisesta ominaisuudesta, joka on ilmeisesti jokaisella olemassa, mutta piilevänä ja energiahoidolla käyttöön otettavissa.

        Mielestäni tässä on niin merkittävästä asiasta kyse, ettei sitä kannattaisi sivuuttaa pelkällä olankohautuksella, vaikka tieteentekijät näin tekevätkin. Kyse on siis vielä selvittämättömästä ja terveydenhoidossa hyödyntämättömästä ihmisen kyvystä, joka pystyy parantamaan ihmisen elimistön mitä erilaisimmat terveysongelmat. Tässä on todella kyse enemmästä, kuin Nobel palkinnon arvoisesta tutkimus kohteesta.

        Terveydenhoitomenot kasvavat merkittävästi seuraavien vuosien aikana väistön ikääntyessä ja energiahoito olisi vastaus ihmisten terveysongelmien hoitamiseen ja sitä kautta saataviin yli miljardi euron vuotuisiin säästöihin välillisiin ja välittömiin terveydenhoitomenoihin.

        Kirjoitan ajatuksistani plazan ja suomi 24 vaihtoehtohoito ja yliluonnolliset palstalla EräsKansanparantaja (EKP) nimimerkillä ja myös kuvaten KTJ-hoitotapahtumia (Koskettamatta tapahtuva jäsenkorjaus ns. terveysjumppa).


      • Kaikilla on lahja
        lapset ilmaiseksi kirjoitti:

        Valitettavasti ihailemasi "lasten hoitaminen ilmaiseksi" näyttäytyy nyt ihan eri valossa kun paljastui, että tekijän seksuaalisen hyväksikäytön uhrien joukossa on ollut myös nuori nainen, jota hän on hoitanut alakouluikäisestä lapsesta saakka ja toinen, joka tekojen alkaessa on ollut vasta 16.

        Sinä haluat kaivaa kaikenlaisia likaisia asioita mielikuvituksestasi, mutta se kertoo enemmän sinusta kuin tästä asiasta. Tiedätkö minkälaisia asioita minä pystyn kuvittelemaan sinusta? Aivan tuntematta sinua voin kuvitella, että sinulla on vaikka mitä... Ja voit tehdä vaikka mitä minulle. Mutta sellaiset mielikuvitusasiat eivät kuulu tähän. Mene sellaisille palstoille!

        Puhut ihmisten paranemisista kuin pan....sista. Olet kuvottava!


      • ei mielikuvitusta
        Kaikilla on lahja kirjoitti:

        Sinä haluat kaivaa kaikenlaisia likaisia asioita mielikuvituksestasi, mutta se kertoo enemmän sinusta kuin tästä asiasta. Tiedätkö minkälaisia asioita minä pystyn kuvittelemaan sinusta? Aivan tuntematta sinua voin kuvitella, että sinulla on vaikka mitä... Ja voit tehdä vaikka mitä minulle. Mutta sellaiset mielikuvitusasiat eivät kuulu tähän. Mene sellaisille palstoille!

        Puhut ihmisten paranemisista kuin pan....sista. Olet kuvottava!

        Kehottaisin pitämään fantasiasi omina tietoinasi. Et ole ilmeisesti seurannut keskustelua kovin syvällisesti. Taustana on kuitenkin jo kaikki suomalaiset oikeusasteet läpikäynyt tapaussarja, jonka seloste löytyy KKOn sivulta ennakkotapausluonteensa vuoksi.

        Kukaan ei olisi halunnut tällaista tapahtuvan.


      • kustannus/hyöty
        EräsKansanparantaja kirjoitti:

        Olen ollut Penttilän opissa (viime vuosituhannen puolella) ja monen muun ns. kansanparantajan. Tutustunut heidän käyttämiinsä menetelmiin, mutta tuhannet energiahoitokokemukseni ovat tuoneet esille seikkoja, joita ei uskalleta ottaa yleisesti puheeksi.

        Tiedostan vastuuni ja sen vuoksi olen pyrkinyt saamaan tutkimusta aikaan, koska ’viisaat’ eivät näyttäisi tietävän, mitä energiahoidon aikana voi tapahtua. Enkä myöskään voi tietää mihin se johtaa, jos mieleltään epätasapainoiset lähtevät hoitoja tekemään. Sen vuoksi tarvitaan tieteellistä tutkimusta, ettei tulisi hallitsematonta tilannetta ja energiahoito voitaisiin ottaa hyötykäyttöön terveyden ja hyvinvoinnin hyväksi.

        TERVEEMMÄN SUOMEN PUOLESTA
        2011-08-08


        Kansanedustajat 2011

        Rohkenen lähestyä asiassa, joka koskettaa jokaisen kansalaisen terveyttä ja myös sairauksien ennaltaehkäisyä ja hoitoa. Kyse on elollisten välisestä ’energian siirrosta’, jonka vaikutukset ihmisten terveyteen ja sairauksista paranemiseen on mitä ilmeisin. Tätä kutsutaan energiahoidoksi, josta maailmalla on monia eri muunnoksia tai ’versioita’, joille kaikille yhteinen piirre on niiden samankaltainen vaikuttavuus, jota ei kuitenkaan ole tutkittu riittävästi, eikä vaikutusmekanismia selvitetty.

        Olen toistakymmentä vuotta tehnyt energiahoitoja ja pyrkinyt selvittämään mitä vaikutuksia energiahoidolla on, mistä ja miten kansanparantajat ovat oppineet tai omaksuneet käyttämänsä hoitomenetelmän. Tavallaan olen kävellyt saman tien, mitä kansanparantajat ja pyrkinyt myös jakamaan tietoa kanssaihmisille.

        Energiahoidon vaikutukset ovat mitä moninaisimmat ulottuen solutasolta aina fyysiseen kehon käsittelyyn asti (hermo, nikama- ja nivelkäsittely). Tämä on tullut varsin selkeästi esille niiden henkilöiden kohdalla, jotka ovat käyneet viikoittain hoidoissani pitemmän ajanjakson (1-3 v.). Mielenkiintoisin on sisäisen tietoisuuden ohjaama terveysjumppa, joka voimisteluttaa kehoa paljon paremmin ja juuri oikeat liikkeet tehden mitä esim. fysioterapeutti voi konsanaan tehdä. Tässä ei ole mistään huuhaasta kyse, vaan ihmisen luonnollisesta ominaisuudesta, joka on ilmeisesti jokaisella olemassa, mutta piilevänä ja energiahoidolla käyttöön otettavissa.

        Mielestäni tässä on niin merkittävästä asiasta kyse, ettei sitä kannattaisi sivuuttaa pelkällä olankohautuksella, vaikka tieteentekijät näin tekevätkin. Kyse on siis vielä selvittämättömästä ja terveydenhoidossa hyödyntämättömästä ihmisen kyvystä, joka pystyy parantamaan ihmisen elimistön mitä erilaisimmat terveysongelmat. Tässä on todella kyse enemmästä, kuin Nobel palkinnon arvoisesta tutkimus kohteesta.

        Terveydenhoitomenot kasvavat merkittävästi seuraavien vuosien aikana väistön ikääntyessä ja energiahoito olisi vastaus ihmisten terveysongelmien hoitamiseen ja sitä kautta saataviin yli miljardi euron vuotuisiin säästöihin välillisiin ja välittömiin terveydenhoitomenoihin.

        Kirjoitan ajatuksistani plazan ja suomi 24 vaihtoehtohoito ja yliluonnolliset palstalla EräsKansanparantaja (EKP) nimimerkillä ja myös kuvaten KTJ-hoitotapahtumia (Koskettamatta tapahtuva jäsenkorjaus ns. terveysjumppa).

        Sinulla on varmaankin esittää jonkintasoinen tarkempi laskelma, miten olet päätynyt miljardiin euroon vuodessa.


      • kustannus/hyöty kirjoitti:

        Sinulla on varmaankin esittää jonkintasoinen tarkempi laskelma, miten olet päätynyt miljardiin euroon vuodessa.

        Eipä kummoista laskutaitoa tarvita siihen mitä merkitsee esim. aikuisiän diabetekseen sairastuneiden lukumäärän puolittuminen tai erilaisista aineenvaihdunta sairauksista kärsivien ja lähes miljoonan kipupotilaan kuntoutuminen. Näihin kaikkiin energiahoito on todella erinomainen hoitomuoto ja muutaman kymmenen prosentin paraneminen näissä tilastoissa tekee todella mittavia summia.

        TERVEEMMÄN SUOMEN PUOLESTA
        2011-09-12

        Kansanedustajat 2011

        Lähestyin aiemmin terveemmän Suomen puolesta energiahoitojen mahdollisuuksista terveydenhoidossa. Mielestäni on aika syyskauden alkaessa palauttaa mieliin, miten voidaan vaikuttaa ihmisten terveyteen ja samalla terveydenhuollon kasvaviin menoihin.

        Ravinto, liikunta ja omaehtoinen terveydenhoito energiahoidon muodossa pystyy pitämään nykyajan ihmistä vaivaavat terveysongelmat lähes 90%:sti loitolla. Käytännössä luku lienee noin 50%:n luokkaa johtuen vakaumuksesta, uskosta, uskonnosta, maailmankatsomuksesta ja asenteista energiahoitoja kohtaan, koska moni kieltäytyy omien voimavarojen käytöstä oman terveyden hoidossa. Kuitenkin energiahoidolla voidaan ylläpitää ihmisen elintoiminnot normaalina mahdollisimman pitkään elinvuosien karttuessa ja korjaamaan elimistön erilaiset häiriötilat, mikäli tarvittavat rakennusaineet (oikeanlainen ravinto) ovat saatavilla.

        Jokainen voi päätellä mikä kansantaloudellinen vaikutus työstä johtuvien ja elintasosairauksien puolittumisella on. Energiahoidolla on hyvin yksinkertaista pitää elimistön häiriötilat kurissa, kuten päätetyöskentelijöiden niska/hartia ja hiirikäsi vaivat, sekä erilaiset lihasperäiset vaivat, jotka taasen aiheuttavat monia nivel ja nikamaongelmia. Diabetes, verenpaine, kolesteroli, MS, reuma, migreeni, ym. ovat pääosin energiahoidolla hoidettavissa ja nämä terveysongelmat aiheuttavat suurimman osan terveydenhoitomenoista, sairaalakäynneistä, toimenpiteistä, lääkekuluista, sairaus poissaoloista, vajaakuntoisuudesta ja ennenaikaisesta eläkkeelle jäämisestä.

        Pyytäisin ottamaan jokaisen mietintämyssyn alle, mitkä mahdollisuudet on itse kullakin viedä kansantaloudellisesti näin merkittävää asiaa eteenpäin ja myös toimia terveemmän Suomen puolesta parhaansa mukaan.


      • Elintapamuutos.
        EräsKansanparantaja kirjoitti:

        Eipä kummoista laskutaitoa tarvita siihen mitä merkitsee esim. aikuisiän diabetekseen sairastuneiden lukumäärän puolittuminen tai erilaisista aineenvaihdunta sairauksista kärsivien ja lähes miljoonan kipupotilaan kuntoutuminen. Näihin kaikkiin energiahoito on todella erinomainen hoitomuoto ja muutaman kymmenen prosentin paraneminen näissä tilastoissa tekee todella mittavia summia.

        TERVEEMMÄN SUOMEN PUOLESTA
        2011-09-12

        Kansanedustajat 2011

        Lähestyin aiemmin terveemmän Suomen puolesta energiahoitojen mahdollisuuksista terveydenhoidossa. Mielestäni on aika syyskauden alkaessa palauttaa mieliin, miten voidaan vaikuttaa ihmisten terveyteen ja samalla terveydenhuollon kasvaviin menoihin.

        Ravinto, liikunta ja omaehtoinen terveydenhoito energiahoidon muodossa pystyy pitämään nykyajan ihmistä vaivaavat terveysongelmat lähes 90%:sti loitolla. Käytännössä luku lienee noin 50%:n luokkaa johtuen vakaumuksesta, uskosta, uskonnosta, maailmankatsomuksesta ja asenteista energiahoitoja kohtaan, koska moni kieltäytyy omien voimavarojen käytöstä oman terveyden hoidossa. Kuitenkin energiahoidolla voidaan ylläpitää ihmisen elintoiminnot normaalina mahdollisimman pitkään elinvuosien karttuessa ja korjaamaan elimistön erilaiset häiriötilat, mikäli tarvittavat rakennusaineet (oikeanlainen ravinto) ovat saatavilla.

        Jokainen voi päätellä mikä kansantaloudellinen vaikutus työstä johtuvien ja elintasosairauksien puolittumisella on. Energiahoidolla on hyvin yksinkertaista pitää elimistön häiriötilat kurissa, kuten päätetyöskentelijöiden niska/hartia ja hiirikäsi vaivat, sekä erilaiset lihasperäiset vaivat, jotka taasen aiheuttavat monia nivel ja nikamaongelmia. Diabetes, verenpaine, kolesteroli, MS, reuma, migreeni, ym. ovat pääosin energiahoidolla hoidettavissa ja nämä terveysongelmat aiheuttavat suurimman osan terveydenhoitomenoista, sairaalakäynneistä, toimenpiteistä, lääkekuluista, sairaus poissaoloista, vajaakuntoisuudesta ja ennenaikaisesta eläkkeelle jäämisestä.

        Pyytäisin ottamaan jokaisen mietintämyssyn alle, mitkä mahdollisuudet on itse kullakin viedä kansantaloudellisesti näin merkittävää asiaa eteenpäin ja myös toimia terveemmän Suomen puolesta parhaansa mukaan.

        -- esim. aikuisiän diabetekseen sairastuneiden lukumäärän puolittuminen --

        Ei siihen puolittumiseen sinua tarvita, se on hoidetavissa muuttamalla elintapoja, vai ajattelitko ottaa hommasta kunnian itsellesi ?


      • Elintapamuutos. kirjoitti:

        -- esim. aikuisiän diabetekseen sairastuneiden lukumäärän puolittuminen --

        Ei siihen puolittumiseen sinua tarvita, se on hoidetavissa muuttamalla elintapoja, vai ajattelitko ottaa hommasta kunnian itsellesi ?

        Juuri näin. Tarvitaan elintapamuutos ja energiahoito käypähoidoksi jo lapsesta saakka tai oikeammin jo ennen syntymää, eli vanhemmat energiahoidon piiriin. Tätä olen koko ajan pyrkinyt tuomaan esille, mutta, mutta se suurin mutta näyttäisi olevan kolme ämmää, eli mania, mania, mytomania.


      • säästöosuus
        EräsKansanparantaja kirjoitti:

        Juuri näin. Tarvitaan elintapamuutos ja energiahoito käypähoidoksi jo lapsesta saakka tai oikeammin jo ennen syntymää, eli vanhemmat energiahoidon piiriin. Tätä olen koko ajan pyrkinyt tuomaan esille, mutta, mutta se suurin mutta näyttäisi olevan kolme ämmää, eli mania, mania, mytomania.

        Aivan mahtavaa. Olisiko iso vaiva, jos kertoisit, paljonko tässä kakkostyypin diabeteksen estämisessä olisi elämäntapavalintojen osuus ja paljonko mainitsemasi energiahoito?

        Jos ilman enerkiakanavointia pelkillä elämäntapavalinnoilla suurin osa kakkostyypin diabeteksista olisi estettävissä, niin miksi enerkiakanavoinnin kanssa tulos laskee puoleen?


      • säästöosuus kirjoitti:

        Aivan mahtavaa. Olisiko iso vaiva, jos kertoisit, paljonko tässä kakkostyypin diabeteksen estämisessä olisi elämäntapavalintojen osuus ja paljonko mainitsemasi energiahoito?

        Jos ilman enerkiakanavointia pelkillä elämäntapavalinnoilla suurin osa kakkostyypin diabeteksista olisi estettävissä, niin miksi enerkiakanavoinnin kanssa tulos laskee puoleen?

        Olen jo jonkin aikaa ounastellut ja aluksi ihmetellen, mutta nyt asia alkaa pikkuhiljaa valjeta, miksi tiede elää edelleen vainoharhaisesti noitavainojen aikaa. Tämän todistaa todeksi skepsiksen kirkkain kynttilä kirjoituksillaan, jotka edustavat tietämättömyyden huippua. Ellei ymmärrä ei tietokaan mene perille.

        Alla linkki tosielämän käsillä parantamiseen. En ole uskovainen, vain tavantallaaja, mutta samoja energiahoitokokemuksia tapahtuu päivittäin.

        http://keskustelu.plaza.fi/ellit/kristallipallo/vaihtoehtoiset-hoitomuodot/1931502/kasilla-parantaminen/


      • Liirumlaarum...
        EräsKansanparantaja kirjoitti:

        Olen jo jonkin aikaa ounastellut ja aluksi ihmetellen, mutta nyt asia alkaa pikkuhiljaa valjeta, miksi tiede elää edelleen vainoharhaisesti noitavainojen aikaa. Tämän todistaa todeksi skepsiksen kirkkain kynttilä kirjoituksillaan, jotka edustavat tietämättömyyden huippua. Ellei ymmärrä ei tietokaan mene perille.

        Alla linkki tosielämän käsillä parantamiseen. En ole uskovainen, vain tavantallaaja, mutta samoja energiahoitokokemuksia tapahtuu päivittäin.

        http://keskustelu.plaza.fi/ellit/kristallipallo/vaihtoehtoiset-hoitomuodot/1931502/kasilla-parantaminen/

        Niin että et sitten taaskaan pystynyt vastaamaan sinulle esitettyyn kysymykseen.


      • Liirumlaarum... kirjoitti:

        Niin että et sitten taaskaan pystynyt vastaamaan sinulle esitettyyn kysymykseen.

        Aatteleppa aivan ite ensi ja kysy vasta sitten. Liika ’viisaus’ saattaa saaha ympyrän sulkeutumaan, vai onko jo näin kohdallasi käynyt.


      • sinua ei tarvita
        Elintapamuutos. kirjoitti:

        -- esim. aikuisiän diabetekseen sairastuneiden lukumäärän puolittuminen --

        Ei siihen puolittumiseen sinua tarvita, se on hoidetavissa muuttamalla elintapoja, vai ajattelitko ottaa hommasta kunnian itsellesi ?

        Eikä myös todellakaan sinua!


      • laarumliirum
        Liirumlaarum... kirjoitti:

        Niin että et sitten taaskaan pystynyt vastaamaan sinulle esitettyyn kysymykseen.

        Etkä sinäkään!
        Mitäs täällä jarittelet joutavia, kun et pysty vastaamaan yhteenkään kysymykseen.


      • kaiku vastaa
        laarumliirum kirjoitti:

        Etkä sinäkään!
        Mitäs täällä jarittelet joutavia, kun et pysty vastaamaan yhteenkään kysymykseen.

        Apinointiautomaatti iski taas.


    • Kansantaloudellista

      > Jokainen voi päätellä mikä kansantaloudellinen vaikutus työstä johtuvien ja elintasosairauksien puolittumisella on....

      Totta. Jokainen voi päätellä luonnollisten hoitojen ja korjausten merkityksen myös kansantaloudellisesti. Mutta niiden vaikutus ei näytä skepoa kiinnostavan.
      Päin vastoin! Ne ovat menettäneet skepon kiinnostuksen, kun ne niin mielenkiintoiset pillerit ja piikit ovat tulleet tarjolle ja myyntiin.

      • lisäinfoa

        Itse asiassa minua tosiaankin kiinnostaa esiemerkiksi mainittu kakkostyypin diabeteksen ilmaantuvuuden puolittaminen. Kuinka suuri populaatio sinulla on intervention kohteena ollut, kuinka pitkän ajan ja mihin ryhmään vertasit, kun puolitit tilanteen?


    • Skepo hoitaa
    • ennenkuulumaton26

      Terveiset tältä kansanparantajalta, että jäsenkorjauskurssit aloitetaan heti tuomion jälkeen.
      Kurssiohjelmaan sisältyy tietysti jäsenkorjausta, laiskanmiehen hierontaa ja lisäksi noitumista (kiroilua) ja sitä tuleekin paljon.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2823
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2390
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2170
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      1972
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1816
    6. 160
      1804
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1777
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      132
      1513
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe