Khao Lak laguna resort

Bachata

Olisko kellään kokemuksia hotellista ja muusta kuten menovinkeistä...? Suunnitteella ensi talveksi, jos noita venäläisiä ei olisi ihan joka paikassa siellä....

6

290

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Matkatuumailija

      Tuoreet kokemukset. Ekaksi yhtään venäläistä ei Lagunassa ollut maaliskuun eka viikolla. Ylipäänsä heikäläisiä näin vain yhden kerran pikkubussilastillisen Khao Lakin keskustassa.
      Laguna on isolle alueelle levittyvä hotelli. Bungalowit ovat erittäin viihtyisiä ja siivouksen taso hyvä. Osa tavallisista hotellihuoneista on päätien läheisissä,rakennuksissa ja saattavat olla altiit liikenteen melulle, mutta kaikki Bungalowit ovat varmasti tosi rauhallisia. Tunnelma hotellissa rauhallinen ja leppoisa. Aamiainen on keskellä hotellialuettta olevassa rakennuksessa 2. kerroksessa, jonne mentävä portaita pitkin, kuten myös vastaanottorakennukseen. En tiedä onko siellä hissejä lainkaan, en ainakaan nähnyt, joten hotelli ei sovi huonojalkaisille. Aamiaisalue on vähän karu, rannassa sijaitseva ravintola viihtyisämpi. Allasalue on viihtyisä ja lähimpänä merta sijaitsevissa aurinkotuoleissa oli kiva lekotella kuumallakin, kun niihin tuuli sopivasti mereltä. Ranta on hotellin kohdalla ihana, heinohiekkainen ja puhdas.
      Jos itse lähtisin uudestaan Khao Lakiin, menisin ehkä viereiseen Baan Khaolak hotelliin, joka näytti aivan yhtä hyvältä mutta siellä oli vähemmän portaita kiitettävänä ja ranta yhtä hyvä.
      Khao Lakissa ei ole juuri ostosmahdollisuuksia paitsi krääsäkaupat ja räätälit. Ravintolavaihtoehtoja oli riittävästi viikon reissulle.
      Retkikohteita : norsuratsastus ja norsujen kanssa uiminen oli tosi kiva retki. Similanin saariretki oli kallis ja ruuhkainen, suosittelen saariretkikohteeksi Ko Surin -saarta, jonne retkiä järjestää mm. KhaoLak Land Discovery. Khao Sok kansallispuistoon emme ehtineet mutta kuvien perusteella on hieno paikka. Aivan khao lakin kylän eteläpuolella on Lamru- kansallispuisto, jossa voi tehdä lyhyen mutta vaativan kävelyretken ja pulahtaa uimaan melkein autiolla paratiisirannalla.
      Khao Lak on rauhallinen ja rentouttava lomakohde, ei biletys- eikä ostosmekka.

      • muori ja kumppani

        Laguunaan myös menossa. Osaatko sanoa kuinka pitkä veden hakumatka olisi hotellilta. Vähän iäkkäämpiä kun olemme ei kaukaa jaksaisi kanniskella Huoneissa yleensä on vettä, mutta se ei ole ainakaan aikaisemmin riittänyt alkuunkaan muissa hotelleissa ollessamme.


      • Matkatuumailija
        muori ja kumppani kirjoitti:

        Laguunaan myös menossa. Osaatko sanoa kuinka pitkä veden hakumatka olisi hotellilta. Vähän iäkkäämpiä kun olemme ei kaukaa jaksaisi kanniskella Huoneissa yleensä on vettä, mutta se ei ole ainakaan aikaisemmin riittänyt alkuunkaan muissa hotelleissa ollessamme.

        Noin 10 min kävelymatkan päässä (500m) oli lähin minimarket.


    • Joko Taas

      Kuinkahan monta kertaa tästäkin on keskustelu ollut. Mielipiteitä on useanlaisia lisäksi suomalaiselle tuulipuku kansalle ei kelpaa mikkään,aina riittää valittamista ja huomauteltavaa jos ei muuten niin hakemalla haetaan että päästäisi sanomaan jotai negatiivista.Thaimaassa hotellien hinta/Laatu suhde maailman huippua ja hotellin omilta siuilta kyllä kaikki tarpeellinen selviää.

      • Kyllä vain

        Jos haittaa keskustelu niin on hyvä ja vaihtaa foorumia.


    • Bacahta

      Kiitos matkatuumailija asiallisesta ja kattavasta vastauksesta. Seuraavaksi *klik-klik* ja matka varattuna ko hotelliin.... : )

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1857
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1709
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      17
      1553
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1256
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1202
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1176
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1151
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1150
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      8
      1139
    Aihe