Poliisi löi hanskat tiskiin - FB sivut tai lumiukko ei rikos

PNurminen nyreissään

Poliisi Pentti Nurminen on nyt käärmeissään.
Kaksi asiaa ketuttaa.
1) kukaan ei suostunut tekemään mustasta lumiukosta rikosilmoitusta, ei voitu tutkia, voi voi.
2) Facebook sivut Lieksa maahanmuutto kuvia ei ollutkaan, harmi kyllä, rikos.

Turvat piti tukkia ja lumiukkojen ja FB sivujen rakentajat piti saada linnaan, kaveritkin sitä halusivat.

Nurtsi kysyy: Minkä takia FB sivut perustettiin?
Vastataan nyt Nurtsille. Että vääryys mamu asioissa paljastuu.
http://yle.fi/uutiset/poliisi_lieksan_maahanmuuttajien_facebook-kuvat_ei_salakatselua/7181145

62

542

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hohhoijaaaa

      Käärmeissään? Ketuttaa? Nyreissään? Löi hanskat tiskiin?
      Ihan asiallisestihan tuo kertoo, että sivut on katsottu ja kynnys ei ylity, eikä ole rikollista toimintaa.
      Nyt taas pieni provo trollipeikko yrittää saada lisää tyhjänpäiväistä urputusta palstalle.

      • Jäljet sylttyteht

        Kylhän nyt on asiallinen vaan kukas polkaisi taas tutkinnan alulle.


    • mikko para

      kaikki sivut netissä ei kiihota

    • Mahtaa kyrsiä

      Näille "syytteen nostajille" on tullut "pataan" koko ajan aina Saastamoisen tapauksesta lähtien. Mikään syyte ei ole mennyt läpi. Aina vesiperä ja monta yritystä on ollut. Soilellakaan ei tarpännyt, tuli huti Hallista vastaan. Revakuvatkin taisi jäädä selvittämättä.

      • Kärsä, suuri

        Prova harvoin astuu aivojeni tyhjään huoneeseen. Ei kyrsi minua, tuskin muitakaan. Sinua ymmärtämättömyyden suuri avaruus, ehkä jotain siihen suuntaan. Harmittaako. Vadelmassakaan ilmeisesti et ole käynyt, vai vatuttaako?


      • thihi
        Kärsä, suuri kirjoitti:

        Prova harvoin astuu aivojeni tyhjään huoneeseen. Ei kyrsi minua, tuskin muitakaan. Sinua ymmärtämättömyyden suuri avaruus, ehkä jotain siihen suuntaan. Harmittaako. Vadelmassakaan ilmeisesti et ole käynyt, vai vatuttaako?

        Eli kyrsi?


    • Kyselijä

      Vieläkö Lieksassa on mustia lumiukkoja. Saastettako?? Niin se vaan ilma pilaantuu, vai piipunrassejako???

    • lieksanläpyskä
    • Noloa

      Minä tunnen ympäri suomea ihmisiä ja he ovat nauranut tälle koko touhulle täällä. Parhain oli tämä tumma lumiukko heistä.
      Ymmärrätte varmasti, että nolottaa asua täällä kun kaverit mahat kippurassa räkättää ja odottaa mitä seuraavaksi.

    • lumikukko

      Mitäs vikaa mustassa lumiukossa? Mukava vaan jos sillä saa ihmiset hilpeelle mielelle. :)

    • Enseminäollutseolipi
    • Harvard melkein

      Minkälaiset tietorekisterit ovat poliisilaitoksella. Heillä on jopa kansalaisäänestyksen ylikäypä eettismoraalinen kyky todeta: "…valtaosa lieksalaisista on tottunut maahanmuuttajiin". Toisaalta mietin, ei ole todellakaan helppoa todeta kaikkea tasapuolisesti. Tutkivan viranomaisen ei kuitenkaan pitäisi sanoa uutisiin mitään tuonkaltaista. Oikeammin olisi ollut todeta:" Tutkimme onko syytä huolestua tiettyjen ryhmien vääränlaisesta tai oikeanmukaisesta myötämielisyydestä. Tutkimme myös sitä tärkeää seikkaa, onko perustuslakia, ja kaikkea lainsäädäntömme oikeuskäytäntöä kuntalain ja muun ohessa oikein noudatettu".

    • tuuli tuo tuuli vie_

      Hyvä mies tuo Nurminen..Ymmärtää asioita . Kova polkupyräilijä..Siis hän ei enää palvele Lieksan poliisissa, vaan Pohjois-Karjalan poliisilaitoksella..lakimiespoliisina..Sinä olet ihminen IHMISELLE..Kiitos ja hyvää jatkoa (tuntien valtion säästökuurit), luulen että sinun toimipaikkasi tulee olemaan KUOPIO = itä-suomen piäökaupunki.ja samalla mietin ja muistelen,,,,.os. Pentti vastaa kysymykseen, MIKÄ ON NIMISMIES????

    • herran pelko

      jospa se nurmisen pitää virkansa puolesta jollainlailla toimia noissa. Kai se hänelläkin on joku yläpuolella, joka valvoo hänen toimiaan. Se, että joka helevetin asiasta pitää nousta tuollainen mediakohu, niin sitä en ymmärrä. Kai se mogadishun asukkaankin ja ennen kaikke sos.puolen johtajan pitäisi kestää lievää "mustaa huumuria"!

    • Suitsit päälle

      Nurmisenkin kohdalla tilanne rauhoittuisi kun osaisivat tehdä lait oikein tuolla Arkadianmäellä. Hänen on noudatettava laillista velvollisuuttaan, joskus kovassakin ristitulessa. Usein tälle somelle kirjoitellaan vain ilman parempaa tietoa ja jopa kaljapäissään. Oikeus poliisiakin kohtaan tapahtuisi jos osattaisiin säätää lait oikein. Hyvä lakiuudistus oli esim. tuo koulurauhalakiuudistus. Häiriköinti väheni kertalaakista ja opettajiakin varmaan helpotti. Niin minuakin. Komppaan oikeinsäädettyjä lakeja.

    • Etätyö on poikaa!

      Nurminen seuraa Lieksan maahanmuuttokeskustelua etätyönä Joensuussa. Nykyään on suositeltavaa muuttaa työpaikaltaan jonnekin etäämmälle tekemään omaa työtään. Etäämmällä tekemisen mahdollistavat tietokoneet ja nettiyhteydet. Joensuu on sopivan matkan päässä käydä Lieksasta käsin tekemässä etätyötä. Edestakaista matkaa etätyöpaikalle tulee pari sataa kilometriä. Jotkut voivat käydä tekemässä omaa työtään etänä kauempanakin. Nalle Wahlroos lähti tekemään omaisuuden keruuta etätyönään Tukhomaan.

      • Etätyön poika

        Niinpä. Etätyö se vasta poliisin toimenkuvaan sopiikin! Hah. Nyt oikein pistää vihaksi kun säästöt väärässä paikassa vie koko homman ryssimiseksi. Juoppoputkan vietävällekin pitää ostaa matkanvarrella varmaan lisää kossua, ettei vaan selviäisi kesken toimenkuvan.


    • C duuriin.

      Nyt on asiaa, ei Pena tai penaalit ole käärmeissään, eivätkä hanskoja tiskiin laittaneet. Odottelevat vain rauhassa, että toimivaltaan tulisi oikeat mahdollisuudet. Turha heitä on syyttää ilman ymmärrystä.

    • hommalta

      Nurmisen toimenkuvana on Lieksan maahanmuuttotilanteen seuraaminen.
      Tämä tapaus on yksi esimerkki koordinoidusta pelottelutoiminnasta. Tässä tavoitteena oli pelotella julkisiin tilaisuuksiin osallistuvat mamukriitikot olemaan yksinkertaisesti hiljaa ja mieluummin pysymään poissa tilaisuuksista, jotta sankaripoliisi Nurminen voisi viestittää: Lieksassa kaikki tykkäävät somaleista.

      Tähän toimenpideketjuun luuluvat joukkovangitsemiset, rikosilmoituskalastelut ja nyt viimeksi aivan ilmeinen rikosseuraamuksilla pelottelu koskien julkisten rakennusten kuvaamista.

    • Homma ei lopu vkt.

      Hommalta tulee kovia väitteitä silloin tällöin. Missä ovat todelliset faktat? Poliisihan joku aika sitten totesi, että ei ole rikollista mamujen kuvaaminen kaupungin kaduilla ja julkisten rakennusten kuvaaminen. Faktaa. Tiedoksi hommallekin, kuspissitte kohta omaan nilkkaanne. Katsokaa joskus oman hameenne alle.
      PS. En hyväksy kyllä mamu politiikkaakaan, se on ahterista

      • Kantis vaa

        Niinhän Nurminen joutui toteamaan kun ensin oli aloittanut tutkinnan itse.
        Kyllä tämä meininki on nähty Lieksassa monta kertaa.


    • Hommaa riittää

      Näinhän voi kuvitella olevansa ihan oikeassa työssä kun keksii itselleen tutkittavaa. Kuukauden ahkeran tutkimisen jälkeen voi sitten todeta, ettei vesitornin tai lumiukon kuvaaminen ollutkaan rikollista toimintaa.

      • Terä tylsä hommalla.

        Kuvitella? Kyllä. Jos vain kuvittelee, hommaa riittää. Poliisin toiminta perustuu lakiin ja ohjeistuksiin, jotkatulee ylemmältä taholta. turha syyttää muita kuin omaa ymmärrystä. varsinkaan jos ei enempää tiedä, mistä on kysymys.


      • Reppana N
        Terä tylsä hommalla. kirjoitti:

        Kuvitella? Kyllä. Jos vain kuvittelee, hommaa riittää. Poliisin toiminta perustuu lakiin ja ohjeistuksiin, jotkatulee ylemmältä taholta. turha syyttää muita kuin omaa ymmärrystä. varsinkaan jos ei enempää tiedä, mistä on kysymys.

        Tällä kyläpoliisilla on muita vaikuttimia kuin ohjeistukset ylempää.


    • ilmojen halki

      Nurminen on ilmapiirin vartija. Kädet levällään hän tavoittelee tuulia, mistäs nyt tuulee? Hän on pyramidiuskonnon uhri, hän uskoo yhdessä ystävä Soile-sossutädin kanssa, pyramidiin.
      Ensimmäinen uskonkappale, pyramidin jalusta: Runsaalla rahalla kotiutetaan paljon mamuja.
      Toinen uskonkappale, pyramidin runko: Ilmapiiri pitää olla kunnossa, niin mamut työllistyvät.
      Kolmas uskonkappale, pyramidin huippu: Mamut alkavat tahkota rahaa, tienata ja maksaa veroja.

      Suomessa on uskonnon vapaus, hallalujaa!

    • Kapteeni ilman lento

      Edu Kettunen jo aikoinaan lauloi: " Tämä ei ole uskon asia, jos jää kerosiinin katkuiseen tuoksuun..." Hah

    • Kapteeni ilman lento

      Naurettavaa. Jos syyllisiä etsitään, niin syytön on mamu. Syytön on Nurminen. Syytön on Soli seli sali ratti, tai Esso, jolla on ollut kerosiiniakin;) Karhut kohta jättävät tilapäisesti lämpimänsä, talven taas tullessa on uusi kasvu ollut vaiston varassa. Syyllinen on luonto. Sen mukana tuodaan rehelliset (tai katalat) lieveilmiöt. Siihen ei edes ihmisten laki, tai uskonnot pysty. Oppikaa edes imemään, tai jospa, joskus osaisitte imettää. Silloin pennut selviäisitte, kovan luonnonlain kanssa.

    • dingbang

      Kuka höynä ensinnäkin ilmoitti poliisille siitä facebook-sivusta. Kuullut että Irma Nykänen ja Marja-Liisa (Ilmakankaan tytär somalin kanssa mustissa kaavuissa) olisivat olleet hyvin kiihottuneita talojen kuvista.

      • Rasssisti I

        Irma poisti heti afrikkalaistaustaisen kuvat Tukipisteen sivuilta. Rasistinen siivous, kun vain valkonaamat Irma hyväksyy.


      • stt
        Rasssisti I kirjoitti:

        Irma poisti heti afrikkalaistaustaisen kuvat Tukipisteen sivuilta. Rasistinen siivous, kun vain valkonaamat Irma hyväksyy.

        Nurtsille tutkimisen paikka. :d


      • valheen jäljet

        Miksi nurminen ei tutki pakistanin orpokodin keräysrahojen kohtaloa? Minne hävisi hyysäreitten naukumat keräysrahat joita köyhä kansa hyväuskoisena antoi ?


    • Haistan

      Kuten sanottu, eihän tarvitse edes höyniä etsiä. Ilman höyheniä, tulee kylmät olot. Antakaa jo olla rauhassa vanhat jutut.

      • _____

        Miksi tästä ei saisi keskustella?


      • Hupsut. Te

        Mä ajoin takaa kunniaa. Sain hattuhuni tupsun. Nyt tupsu mua huvittaa, se huiskuu päässä hupsun. Lainattu:Einari Vuorela


      • Mitä tulossa
        Hupsut. Te kirjoitti:

        Mä ajoin takaa kunniaa. Sain hattuhuni tupsun. Nyt tupsu mua huvittaa, se huiskuu päässä hupsun. Lainattu:Einari Vuorela

        Valtion tarkastajat ei taida pitää hupsuina, tarkistus jatkuu edelleen.


    • Stenberg

      Olipas viisasta politiikkaa. Ainoa keinoko on suututta ihmiset? Siitäkö he muistavat sinut?

    • mitä mitä mitä??

      Opettaja ja kokoomusvaltuutettu Ilmakankaan tytär on somalin kanssa ja kulkee täysin mustissa kaavuissa, ei näy kasvoja, ei silmiä, käsissä mustat käsineet.

      • Sitä sitä sitä!

        Megalomaanikko, suuruudenhullu,eroaa narsistista siinä, että hän haluaa mieluummin olla vaikutusvaltainen kuin charmikas, mieluummin vihattu kuin rakastettu. Tähän luonnetyyppiin kuuluvat monet mielisairaat ja useimmat historian suurmiehet. Hah. En ole. Olen.


      • Årea
        Sitä sitä sitä! kirjoitti:

        Megalomaanikko, suuruudenhullu,eroaa narsistista siinä, että hän haluaa mieluummin olla vaikutusvaltainen kuin charmikas, mieluummin vihattu kuin rakastettu. Tähän luonnetyyppiin kuuluvat monet mielisairaat ja useimmat historian suurmiehet. Hah. En ole. Olen.

        Olipas vattumaisen vaikeasti ymmärrettävä vastaus. Pitäisi käydä varmaan Harvard opistolla, lunttaamassa.


      • Reps
        Årea kirjoitti:

        Olipas vattumaisen vaikeasti ymmärrettävä vastaus. Pitäisi käydä varmaan Harvard opistolla, lunttaamassa.

        Hän kommentoi Ilmakankaan tyttären nykyistä asua.


      • kopis 2
        tietoooo kirjoitti:

        ei taida olla enäää valtuutettu?
        http://yle.fi/uutiset/matikkamaasta_helpotusta_oppimisvaikeuksiin/5907987

        sai 29 ääntä
        http://www.vaalikone.fi/kunta2012/tulos/11/422/

        Matikkamaa on ajatuksena ja toimintana hyvä. Sääli vaan, että hyvä ajatus on pölyttynyt hyllyihin ja tuota kymppitonnin investointia ei käytetä.

        Ja tämähän ei ole matikamaan ideoijan syy.

        Syyt siihen ettei sitä käytetä, löytyy kyllä laiskuudesta opetushenkilöstön puolelta laajastikin. Ja tietämättömyydestä sekä haluttomuudesta, kuten moni muukin asia opetustoimessa.


    • Ikävä ilmoittaa

      On valtuutettu edelleen. Vävynä somali ja tytär pukeutuu kokomustaan, ei niinkuin ennen pikkumustaan. Äänesti jees Roni&Nasrille kaupungin korvauksista.

      • Natsisiva

        Totuus kestää, vaikka tulessa, kuumassa. Onko totta, että kauppaketju tahtoo kuumaa? En kohta ymmärrä?


      • varkoulan varaj.

        Ilmakangas on Varhaiskasvatus- ja koulutuslautakunnan varajäsen, osallistui kokoukseen jossa päätettiin Iljankadun Ryhmiksen asioista.


      • Molempien asiakas
        Natsisiva kirjoitti:

        Totuus kestää, vaikka tulessa, kuumassa. Onko totta, että kauppaketju tahtoo kuumaa? En kohta ymmärrä?

        Tuli kuuma on muistaakseni Keskon mainoskamppiksen teema, näinä aikoina. Olipahan kenen tahansa, harhalaukaus. En ymmärrä minäkään.


    • Siriuksenne

      Tästä ketjustahan on tullut harvinaisen "fiksu" ; meininki. Muistakaamme kuitenkin. Kaikki ketjut tanssivat. Tylyttäkää. Kestän. Hyvä meininki. Kauhea kokemus. Jos tylytätte. Vastaan. Ilman tärinää... Naurakaamme, onnellisesti.

      • Keijusi..

        Eikö olisi aika ottaa iltalääke? Huonoista nettikopiosta ei voi syyttää kuin itseään.


    • Hassu vitsi

      Asu ilma tai kangas ei kiinnosta. Enemmän kiinostaa oikeat kansalaiten suhteet yleensä. Sattuko se, vain kun naurat. Faija mehiläinen. Selittämättömät... kansanedustajaksi.

      • Ilmakangas

        kansalaiten ?


      • Lopeta jo

        kiinostaa


      • Lopeta jo
        Lopeta jo kirjoitti:

        kiinostaa

        Kiinnostaako vielä? Kerro, mikä?


    • Sytytys kohdalleen
    • Näkökyky.

      JA Kenelle kenen äärettämän suuri vastaus? hah.

      • Jykevä

        Ajassamme on silti ihmisiä, joiden elämässä on toteutunut: Laajoilla maantieteisillä.


      • seksin suunnassa.
        Jykevä kirjoitti:

        Ajassamme on silti ihmisiä, joiden elämässä on toteutunut: Laajoilla maantieteisillä.

        Miten muuten Pentti käsittää kolmannen vuosituhannen alussa : " eudaimonisimon?" ? Olipas hassu ja vaikea sivistyssana? mitä on suomeksi?


    • Yön kotka.

      Nukkumatit. Oikeamieliset. On kaukana. Jos sinä. Tahdot niin.

    • Tarkka.

      Oloittaja. Olet tutkimuksissasi, tuhatpöterö, ehkä, sen tasolla. Kannattaa katsoa ja seurata kvalitatiivia. Sillä millä olet. Määrä ei riitä. Ja se on kvantitatiivi. Hassutettettva. Silti. Hymyilen kuin lapsi.

    • Pallokorva dekkari

      Sinä olet paljas pöljä. Väittämälläsi. Aasiksi koulutettu koiranikin ummaa asioita paremmin. Toivon sinule hyviä, oppijaksoja.

    • Kikuju

      Kun norsut taistelevat, se on ruoho mikä kärsii. (Lyhyt oppimäärä)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe