Mitä 1. treffeillä?

treffivirgin

Treffiosaajat kertokaa! Miten kuuluu ennä ekat treffit ja miten sen jälkeen toimitaan ja edetään suhdeportaissa? Milloin seksiä harrastetaan 1. kerta uuden treffikumppanin kanssa?

3

505

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • g5623

      Ei nyt julkisesti voi parhaita kikkoja paljastaa, mutta kädenojennuksen ehkä...

      Eli pohdi, lue vähän mitä muut ovat tehneet ja millaisia treffejä muut ovat järjestäneet ja tytöt käyneet. fiilistele sieltä mistä on pidetty ja mitkä on olleet turn-offeja. Esim. kahvilla käynti tuntuu olevan suosiossa monien miesten puolelta -> Itse en taas ikinä veisi tyttöä ekoille treffeille "kahville". (Ellei hän varta vasten vaatisi..) Käyttäen mielikuvitusta ja toimintaympäristöä hyväksi, erotu joukosta - mutta älä liikaa. Parhaat jutut ovat ihan yksinkertaisia, ja helposti toteutettavissa.

      Ylläolevan vakuukdeksi, tuossa kun olin vielä vapaa, minulle todettiin yli viidenkymmenen naisen suusta että "parhaat treffit ikinä", ja periaatteessa jokainen kävi samoilla treffeillä, vähän eri muunnelmilla.

      Kikka ei ollut siinä että olisin järjestänyt NIIN hyvät treffit, vaan vertailukohdat olivat vain niin paljon heikompia treffejä. (Tosin... Olihan ne ihan hyvät ja loppuun asti yksityiskohtia myöten mietityt treffit :)

      Treffien rakenne on suht yksinkertainen.

      Tarvitset jonkin hyvän idea, minkä varjolla luot tapaamisen/kohtaamisen - sen pitää tapahtua "luonnostaan", tai ainakin näyttää siltä :)

      Kun treffit on sovittu, pitää treffipaikan olla sopiva - säävaraus ulkotiloissa, meluinen on paha, ei liikaa ihmisiä, jne. Mieluiten joku sellainen paikka jossa viihtyy ja jossa on joku tarina minkä tunnet ja tiedät - Siitä voi sitten keskustella vaikka jos jutunaiheet on vähissä.

      Joku varasuunnitelma, tai mieluiten pussillinen! Eli jos joku asia ei toimi, niin olet jo miettinyt vaihtoehdon. eg. hän onkin maitoallergikko, ja sinulla oli tarkoitus viedä hänet jäätelöbaariin. No ei hätää, kun hän kertoo siitä, niin olit jo miettinyt varalle että tässä tapauksessa vietkin hänet hedelmäsalaattilounaalle..
      Jos istutte iltaa merenrannalla keskustellen, niin sinulla "yllättäen" löytyykin huopa, jonka hän voi kiskaista harteilleen kun iltatuuli alkaa käymään kylmäksi.

      Eli olet varautunut erilaisiin juttuihin - Se kertoo että olet tosissasi, ja hyvä saalis :)

      Joku twist. Vaikka oletkin jo erottunut eduksesi, niin ei haittaa vaikka vielä yllätätkin jollain tavalla. Itse esim ajoitin treffit kerran siten että järven vastarannalla olit kesäillan torstaitanssit. Musiikki kantautui järven yli auringonlaskun aikaan juuri oikealla hetkellä, ja olimme sitä ennen keskustelleet lavatansseista kunnon vanhanajan kesätansseista. Ja HUPS, vähän sen jälkeen alkoi tulla musiikkia kesäillassa :)

      tietty jos hän ei olisi pitänyt sellaisesta, olisin päättänyt treffit tai siirtynyt hänen kanssaan johonkin "varapaikkaan".

      Joku EXIT. Aina joku sopiva poistumistie/syy. Eli selkeä päätekohta treffeille - milloin prinssi rohkean täytyy lähteä ja jatkaa matkaa. Mieluiten juuri silloin kun meno parhaimmillaan, jotta toiselle jää vielä mieleen jotain asioita joita hän haluaa selvitellä kanssasi. ja treffeistä jää kokonaisuudessaan hyvä maku, kun ne eivät ole vielä päässeet väljähtämään loppua kohti (eg. no mitäs vielä juteltaisiin, mitäs seuraavaksi yms. täytelauseet...)

      Mutta tuossa jotain asioita. jos tuntuu liian haastavalta, niin tiedät kuitenkin että joku panostaa enemmän, ja joku vähemmän. Kun teet sitä mikä parhaiten sopii itsellesi, niin et voi tehdä väärin. ...Tosin ne jotka panostavat vähän enemmän, vievät parhaat päältä :)

    • piiu

      Mä taas naisena koen että se mitä tehdään tai minne mennään on täysin toissijainen asia. Jos treffikumppani on oikea niin juttu luistaa ihan itsestään ja aika kuluu kuin siivillä. Mutta yleisesti ottaen itse suosin ihan vaan kahvittelua tai vaikka pikaisia kävelytreffejä jos kyseessä on sokkotreffit, koska ikinä ei voi tietää toimiiko homma livenä ja noissa ei tarvitse kauheen kauaa märehtiä. Jos taas kokee olevansa kovin hermostunut niin joku kiva tekeminen voi rentouttaa. Voi mennä esim. keilaamaan, pelaan minigolffia tai vaikka bilistä. Leffassa käynnin miinuksena on se että ei voi oikein jutella, paitsi tietysti leffan jälkeen. Syömäänkin voi tietty mennä mutta sitä suosittelen vasta toisille treffeille tai siitä eteenpäin. Tämäkin tietysti makuasia ja itse oon sitä mieltä että kiva varautua siihen että ekat treffit on lyhyet ja ytimekkäät jos homma ei vaikka toimikaan. Sitten tietysti jos juttu kulkee niin voi tehdä vaikka jatkosuunnitelman. Esim. kahvin jälkeen kävelylle, keilaamisen jälkeen kaljalle, mitä ikinä keksiikään..
      Ja kaikki tämä riippuu tietysti ihan ihmisistä ja mikä itsestä ja toisesta osa puolesta tunuu hyvälle.

      Seksin harrastamiseenkaan ei ole olemassa mitään aikataulua. Jotkut innostuu heti ekoilla treffeillä, jotkut muutaman tapaamisen jälkeen ja joillain menee useita viikkoja, ellei kuukausia. Itselläni ei ole koskaan ollut mitään tiettyä kaavaa. Joitain tyyppejä olen saattanut tapailla pidempäänkin mutta juttu ei ole edennyt sänkyyn asti koska ei ole vaan tuntunut hyvältä. Joku toinen kumppani on taas tuntunut heti alkuun niin hengenheimolaiselta että suhde on edennyt intiimiksi paljon lyhyemmän ajan jälkeen.

      Kyllä ne jutut sit omalla painollaan etenee :)

    • jos heti seksiin

      en tuu enää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2916
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      105
      2478
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2240
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      22
      2072
    5. 177
      1886
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      44
      1873
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1807
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1756
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1558
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe