Nuoret aivopesty tehokkaasti rasismipropagandalla?

Klaus

"Nykyään esimerkiksi baarissa ei voi kieltäytyä seksistä neegerin kanssa olematta rasisti, joten siksi suurin osa siihen suostuukin." - 17 vuotias tyttö

Mover varmaan ylpeä, kun yhteiskunta on niin "edistynyt", että afrikkalaiset voivat kiristää seksiä valkoihoisilta tytöiltä haukkumalla heitä rasisteiksi. Tytön kommentin perusteella ei kuulosta siltä, että valkoihoiset tytöt voisivat toimia vapaasti vaan "antirasistinen" ilmapiiri painostaa heitä tekemään asioita, joita he eivät oikeasti halua tehdä.

Mikä on käyttäjätunnus ja salasana naisen pikkuhousuihin?
käyttäjätunnus: tumma ihonväri
salasana: rasismi

Uusi uljas maailma?

160

282

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • liL gANGSTA

      Viisitoistavuotiaan koululaisen isäpuoli ja veli tuomittiin Helsingin käräjäoikeudessa sakkoihin, kun he puuttuivat kovakouraisesti koulukiusaamiseen ja uhkailuun. Oikeuden pahoinpitelyksi katsoman teon uhrina oli 14-vuotias nuorukainen.

      Tapahtumat sattuivat eteläisessä Helsingissä sijaitsevassa peruskoulussa vuosi sitten.

      14-vuotias maahanmuuttajataustainen poika oli kiusannut ja kiristänyt 15-vuotiasta poikaa mm. tekstiviestein ja facebookissa. Viesteissä oli vaadittu rahaa ja uhattu myös pojan perhettä.

      Kiusattu 15-vuotias oli ollut maalis-huhtikuun vaihteessa häirinnän takia viikon pois koulusta. Kun poika palasi kouluun, niin aamulla hän sai uhkaavan tekstiviesten 14-vuotiaalta. Pelästynyt 15-vuotias pyysi isäänsä hakemaan hänet koulusta pois.

      30-vuotias isäpuoli ja 24-vuotias veli olivat lähteneen koululle peläten välittömän väkivallan uhkaavan perheenjäsentään.

      Ristiriitaiset kertomukset

      Kun aikuiset saapuivat koululle, 14- ja 15 -vuotiaat olivat vastakkain koulun käytävällä.

      Osapuolten kertomukset seuraavista tapahtumista olivat ristiriitaiset. 14-vuotiaan mukaan aikuiset pahoinpitelivät hänet kuristamalla ja potkaisemalla, mutta aikuisten mukaan nuorta korkeintaan tönäistiin kerran.

      Aikuisten mukaan 14-vuotiasta oli pidetty lasivitriiniä vasten kymmenisen sekuntia. Veli oli sanonut: ”Tajuuksä v**tu yhtään mitään”. Tarkoituksena oli antaa opetus.

      Kun aikuiset lähtivät koululta 14-vuotias oli lähtenyt heidän peräänsä kavereidensa kanssa ja huutanut ”mitä v**tua te tänne tulette”. Aikuisten mukaan huuto oli tauotonta ja sisälsi uhkailua hakkaamisesta.

      14-vuotian mukaan hän oli vain sanonut ulkona, että ”tämä ei jää tähän”.

      Aikuiset soittivat poliisille ja palasivat kouluun, jossa asiaa selvitettiin poliisin ja opettajien kanssa.

      15-vuotias joutui tapahtumisen seurauksena vaihtamaan koulua.

      Sana sanaa vasten

      Silminnäkijöitä ei ollut. Oikeus katsoi kertomusten perusteella, että aikuiset ovat tarttuneet poikaa rinnuksista ja työntäneet häntä kaapin vitriiniä vasten. Asianomistajan pää oli tässä vaiheessa kolahtanut oveen. Oikeus uskoi myös, että nuorelle oli työntämisestä tai nostamisesta syntynyt hetkellinen kuristamisen tunne. Lääkäritodistuksessa mainittiin myös polven ruhjevamma, aristusta pikkusormeen ja ääneen käheyttä.

      Kun tilanne oli sanaa sanaa vasten -tilanne, niin nimenomaisesta potkusta tai kuristamisesta ei ollut näyttöä. Syytetyt olivat kuitenkin vastuussa aiheuttamistaan vammoista, oikeus totesi.

      Oikeus pohti myös hätävarjelutilannetta, mutta sellaisesta ei ollut kyse kun 14-vuotias ei ollut kiinni 15-vuotiaassa eikä tilanteessa ollut mitään astaloa.

      - Vastaajien menettely on ollut vallitsevaan tilanteeseen nähden liian pitkälle menevä.

      Käräjäoikeuden mukaan aikuisilta olisi kohtuudella voinut vaatia muunlaista suhtautumista, vaikka reaktioon olikin ollut inhimillisesti tarkastellen hyvin ymmärrettävä peruste.

      Rangaistus ja korvaukset

      Oikeus totesi aikuiset syylliseksi retuuttamis- ja työntämistyyppiseen pahoinpitelyyn, jossa vammat jäivät vähäisiksi.

      Käräjäoikeus piti 14-vuotiaan vakavaa ja raukkamaista uhkailua ja ilmeistä koulukiusaamista hyvin moitittavana ja näki uhrin perheenjäsenten menettelyssä yleisen oikeustajun mukaisesti ymmärrettäviä perusteita.

      Oikeus päätyi lievähköön sakkorangaistukseen ja määräsi molemmille 20 päiväsakkoa, jotka heidän tuloillaan olivat 200 ja 120 euroa.

      Lisäksi isäpuoli ja veli joutuvat maksamaan 14-vuotiaalle korvauksia kivusta ja särystä 450 euroa sekä tämän oikeusavustajan kuluja 715 euroa.

      • ¢­­

        herää kysymys, mistä nämä sakot ja korvausmaksut oikein tulivat. Rasismistako? Ja vielä olevinaan lievennettynä.

        Aivan käsittämätöntä toimintaa poliiseilta ja oikeuslaitokselta. Ihme että pääsi edes lehteen.


      • Onneksi ei pahempaa

        sattunut jos vain pää kolahti.


      • asdfasdf

        mutta vittuilu loppui väkivallalla?
        lopputuloksena tuo on minusta ihan hyvä vai olisiko kantislaisen pitänyt kärsiä koko loppulukuvuotensa primitiivikulttuurillisen oikuista?
        eihän nämä usko kotimaassaankaan muuta kuin väkivaltaa miksi siis täälläkään?
        esimerkkejä on monia yhtenä niistä vaikka vähäpukeiset naiset.


      • olen rasismi

        Miten kivusta ja särystä voi saada 450e, kun mitään varsinaista kipua tai edes lievää vammaa ei syntynyt?
        Yleensä tuon luokan korvauksia saadakseen täytyy olla vähintään musta silmä. Mutta suojaväri.


    • juhiz4

      Jos tuo on totta, niin tytöt ovat kyllä melko lammasaivoista porukkaa.

      • näin toimii hyvin

        Eräälle paikkakunnalle muutti muutama Algeriasta olivat turisti viisumilla ensin heti nainen lapsi


      • sittemmin hävisivät
        näin toimii hyvin kirjoitti:

        Eräälle paikkakunnalle muutti muutama Algeriasta olivat turisti viisumilla ensin heti nainen lapsi

        Äidit varoittivat tytärtään sekaantumisesta ulkomailta tulevista oudosti puhuvista miehistä Algeriasta


      • Ei se ole!


      • Yppärin Ylläh

      • Gruber

        Oma neuvoni tytöille on, että älkää edes katsoko näitä mamuja ja vältelkää kontaktia. Kaikenlaista keskustelua kannattaa välttää, koska sen tietää mihin se johtaa ja usein ne raivostuvat, jos niille sanoo ei. He eivät ole samanlaisia kuin suomalaiset.

        Hyvä esimerkki tästä erilaisuudesta oli taannoinen juttu raiskatuista tytöistä. Tapauksessa raiskaajan lähipiiri (somaleita / muslimeita) alkoi haukkumaan tyttöjä huoriksi ja naureskelivat tyttöjen kärsimykselle facebookissa. Suomalaisten keskuudessa raiskaajan tekoa ei hyväksyttäisi ja vielä vähemmän alettaisiin ilakoimaan raiskattujen kärsimyksellä suurella joukolla.

        Ei ole kovin tavatonta, että maahanmuuttajaryhmän kyky empatiaan rajoittuu lähinnä heidän omaan viiteryhmäänsä. He ovat pahemmin "me vs he" henkisiä kuin suomalaiset ns. "rasistit".


    • Kyllä propaganda on ihan puolellasi.

      Uskomatonta soopaa.

      Jos joskus ylimalkaan miehellä on Suomessa ollut ylivaltaa sukupuolien välillä - niin on ihan satavarmaa, että koulutettu suomalainen nykynainen tietää oikeutensa.

      Jos joku ei tiedä, hän on syyntakeeton.

      • iso d

        oikeus on nuolla toiseuden edustajien persettä.

        muuten on automaattisesti rasisti.

        haluatko kuulla kokemuksia helsingin baarerista? juuri niistä joihin ei somaleilla oikein ole asiaa?


      • iso d kirjoitti:

        oikeus on nuolla toiseuden edustajien persettä.

        muuten on automaattisesti rasisti.

        haluatko kuulla kokemuksia helsingin baarerista? juuri niistä joihin ei somaleilla oikein ole asiaa?

        Esimerkkien kertominen katteena jostakin yleisestä on juuri rasismia.

        Olen myös kuullut - lehdissähän oli tuo toimittajien tekemä testi, joka toden totta näytti, että somaleilla ei aina ole baariin asiaa, vaikka olisi siististi lukeutunut, hyvin käyttäytyvä ja vesiselvä.

        Entä jos sinulta torpattaisiin ravintolaan pääsy vain siksi kun olet suomalainen?


      • Ideologinen sokeus

        Taas kajahti mahtava mielipide norsunluutornista. Mitä sinä muka tiedät tästä asiasta?

        Muutamia vuosia sitten kun tyttäreni vielä oli biletysiässä kuuntelin tukka pystyssä kun sopivat iltamenoista kaveriensa kanssa. Joka keskustelu sisälsi pääpiirteissään seuraavat asiat: minne mennään, onko siellä yleensä somaleita, ai on, no täytyy sitten laittaa farkut hameen sijasta. Ihmettelin moneen kertaan kuinka tällainen voi olla mahdollista Suomen kaltaisessa maassa. Kysyin että eikö ravintoloissa enää ole portsareita jotka ulostavat tyypit jotka punkevat ilman lupaa hameen alle. Kuulemma ei ole, tai eivät uskalla puuttua kunniakansalaisten tekemisiin. Helpointa on kuulemma pukeutua järkevästi ja paeta tarvittaessa. Uskomatonta mutta totta. Laitoin aina sitten muutaman kympin ylimääräistä mukaan että tulee taksilla kotiin. Tyttäreni muutti sittemmin pois maasta, eikä aio enää palata - enkä ihmettele yhtään.

        Sinä voisit joskus tulla kansan pariin sieltä missä näitä kirjoitteletkin jonkun teoreettisen ideologian pohjalta. Monesta kommentistasi olen huomannut että olet täysin pihalla siitä mitä tässä maassa oikeasti tapahtuu.


      • Ideologinen sokeus kirjoitti:

        Taas kajahti mahtava mielipide norsunluutornista. Mitä sinä muka tiedät tästä asiasta?

        Muutamia vuosia sitten kun tyttäreni vielä oli biletysiässä kuuntelin tukka pystyssä kun sopivat iltamenoista kaveriensa kanssa. Joka keskustelu sisälsi pääpiirteissään seuraavat asiat: minne mennään, onko siellä yleensä somaleita, ai on, no täytyy sitten laittaa farkut hameen sijasta. Ihmettelin moneen kertaan kuinka tällainen voi olla mahdollista Suomen kaltaisessa maassa. Kysyin että eikö ravintoloissa enää ole portsareita jotka ulostavat tyypit jotka punkevat ilman lupaa hameen alle. Kuulemma ei ole, tai eivät uskalla puuttua kunniakansalaisten tekemisiin. Helpointa on kuulemma pukeutua järkevästi ja paeta tarvittaessa. Uskomatonta mutta totta. Laitoin aina sitten muutaman kympin ylimääräistä mukaan että tulee taksilla kotiin. Tyttäreni muutti sittemmin pois maasta, eikä aio enää palata - enkä ihmettele yhtään.

        Sinä voisit joskus tulla kansan pariin sieltä missä näitä kirjoitteletkin jonkun teoreettisen ideologian pohjalta. Monesta kommentistasi olen huomannut että olet täysin pihalla siitä mitä tässä maassa oikeasti tapahtuu.

        Muuttiko hän samaan maahann kuin Abu-Hanna?

        T. "Pihalla oleva"


      • Ideologinen sokeus
        Mover kirjoitti:

        Muuttiko hän samaan maahann kuin Abu-Hanna?

        T. "Pihalla oleva"

        Miksi hän sinne olisi muuttanut - siellähän tilanne on vielä pahempi kuin Suomessa, vielä toistaiseksi. Mutta vastauksestasi päätellen hyväksyt status quon - suomalaiset naiset ovat vapaata riistaa.


      • Varusmies evp.
        Mover kirjoitti:

        Esimerkkien kertominen katteena jostakin yleisestä on juuri rasismia.

        Olen myös kuullut - lehdissähän oli tuo toimittajien tekemä testi, joka toden totta näytti, että somaleilla ei aina ole baariin asiaa, vaikka olisi siististi lukeutunut, hyvin käyttäytyvä ja vesiselvä.

        Entä jos sinulta torpattaisiin ravintolaan pääsy vain siksi kun olet suomalainen?

        On torpattukin, monesti. Varusmiesaikoina iltalomilla tuli monasti kylmää kättä Stadin keskustan juottoloissa. Perustelukin annettiin - varusmiehet ovat aiheuttaneet ongelmia aikaisemmin. Ei tullut mieleenkään nostaa melua rasismista - ravintoloilla on oikeus valita asiakkaansa. Ainahan sitä jonnekin pääsi ne pari tuopposta nauttimaan joihin päivärahoilla oli varaa.


      • juoppo musulumaani
        Mover kirjoitti:

        Esimerkkien kertominen katteena jostakin yleisestä on juuri rasismia.

        Olen myös kuullut - lehdissähän oli tuo toimittajien tekemä testi, joka toden totta näytti, että somaleilla ei aina ole baariin asiaa, vaikka olisi siististi lukeutunut, hyvin käyttäytyvä ja vesiselvä.

        Entä jos sinulta torpattaisiin ravintolaan pääsy vain siksi kun olet suomalainen?

        Mitä muslimi tekee baarissa koska hän ei saa juoda alkoholia?

        Eikö allah näe jos menee verhon taakse?

        Ja miksi somalityttöjä ei näe baarissa?

        Eräänä päivänä tässä kaksi mustaa miestä mulkoili mua pysäkillä ja sönkötti koko ajan jotain kielellään. Kyselivät kummia ja minä sivistyneenä toki vastasin heille ja se mulkoilu ja omalla kielekkä sönkötys vaan jatkui ja jatkui. Olikohan ne rasisteja?

        Eivät muuten olleet somaleita.


      • juoppo musulumaani kirjoitti:

        Mitä muslimi tekee baarissa koska hän ei saa juoda alkoholia?

        Eikö allah näe jos menee verhon taakse?

        Ja miksi somalityttöjä ei näe baarissa?

        Eräänä päivänä tässä kaksi mustaa miestä mulkoili mua pysäkillä ja sönkötti koko ajan jotain kielellään. Kyselivät kummia ja minä sivistyneenä toki vastasin heille ja se mulkoilu ja omalla kielekkä sönkötys vaan jatkui ja jatkui. Olikohan ne rasisteja?

        Eivät muuten olleet somaleita.

        Eikö baarisra saa limua !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        Minne sivistyksesi häipyi tultuasi tänne kirjoittamaan?


      • Ideologinen sokeus kirjoitti:

        Miksi hän sinne olisi muuttanut - siellähän tilanne on vielä pahempi kuin Suomessa, vielä toistaiseksi. Mutta vastauksestasi päätellen hyväksyt status quon - suomalaiset naiset ovat vapaata riistaa.

        Päättelysi ovat aivan ikiomasi - ja kernaasti pidä ne!

        Mutta - älä levittele niitä missään minun käsityksinäni, ok?


      • hihihahahehe
        Mover kirjoitti:

        Eikö baarisra saa limua !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        Minne sivistyksesi häipyi tultuasi tänne kirjoittamaan?

        Jee, että oikein limubaari?

        Eikö tavallinen kahvila riitä? Miksi harras muslimi menee kapakkaan juomaan limua vääräuskoisten juoppokoirien sekaan? Mikä siellä kapakassa niin kiinnostaa?

        Sivistyneenä ihmisenä nimenomaan kierrän nämä juottolat ja porttolat kaukaa. Ne edustavat minulle rappiota sen pahimmassa muodossa ja en ole edes harras muslimi, enkä edes harras kristitty, vaikka kirkkoon kuulunkin.

        Kummallinen paikka tämä planeetta. Varsinainen kosminen hullujenhuone ja hulluista pahimpia ovat ne, jotka pitävät itseään terveenä ja leikkivät jotain uskovaista, vaikka ovat pelkkiä tekopyhiä paskiaisia.


      • tulee ja hakee pois
        hihihahahehe kirjoitti:

        Jee, että oikein limubaari?

        Eikö tavallinen kahvila riitä? Miksi harras muslimi menee kapakkaan juomaan limua vääräuskoisten juoppokoirien sekaan? Mikä siellä kapakassa niin kiinnostaa?

        Sivistyneenä ihmisenä nimenomaan kierrän nämä juottolat ja porttolat kaukaa. Ne edustavat minulle rappiota sen pahimmassa muodossa ja en ole edes harras muslimi, enkä edes harras kristitty, vaikka kirkkoon kuulunkin.

        Kummallinen paikka tämä planeetta. Varsinainen kosminen hullujenhuone ja hulluista pahimpia ovat ne, jotka pitävät itseään terveenä ja leikkivät jotain uskovaista, vaikka ovat pelkkiä tekopyhiä paskiaisia.

        Kiersit kysymylseni koska tiedät olevasi heikoilla, joten vastaan itse.

        Se miksi somalinaisia ei baareissa näy johtuu siitä että nämä tekopyhät eivät salli heidän mennä sinne synnin pesään. He ovat täysin tietoisia siis siitä, että kapakat ovat todellakin juottoloita ja porttoloita, mutta sallivat silti itsellensä siellä käymisen. Teeskenteleviä tekopyhiä paskiaisia siis.

        Miten helvetin syvälle tähän paskaan pitää oikein sukeltaa, että tajuaa sen täydeksi paskaksi?

        Hullujenhuone koko planeetta todellakin...


      • Ideologien sokeus
        Mover kirjoitti:

        Päättelysi ovat aivan ikiomasi - ja kernaasti pidä ne!

        Mutta - älä levittele niitä missään minun käsityksinäni, ok?

        Siitä levittelystä näytät itse pitävän huolta aivan riittävällä tasolla. Kyllä lukijat osaavat vetää oikeat johtopäätökset noista sun jutuistasi.Suomalaiset ihmiset näyttävät olevan sulle arvottomia, pelkkää massaa aatteen rattaisiin.


      • setiä hui
        juoppo musulumaani kirjoitti:

        Mitä muslimi tekee baarissa koska hän ei saa juoda alkoholia?

        Eikö allah näe jos menee verhon taakse?

        Ja miksi somalityttöjä ei näe baarissa?

        Eräänä päivänä tässä kaksi mustaa miestä mulkoili mua pysäkillä ja sönkötti koko ajan jotain kielellään. Kyselivät kummia ja minä sivistyneenä toki vastasin heille ja se mulkoilu ja omalla kielekkä sönkötys vaan jatkui ja jatkui. Olikohan ne rasisteja?

        Eivät muuten olleet somaleita.

        Ei kait antanut hänelle oli vailla yhtä asiaa


      • hihihahahehe kirjoitti:

        Jee, että oikein limubaari?

        Eikö tavallinen kahvila riitä? Miksi harras muslimi menee kapakkaan juomaan limua vääräuskoisten juoppokoirien sekaan? Mikä siellä kapakassa niin kiinnostaa?

        Sivistyneenä ihmisenä nimenomaan kierrän nämä juottolat ja porttolat kaukaa. Ne edustavat minulle rappiota sen pahimmassa muodossa ja en ole edes harras muslimi, enkä edes harras kristitty, vaikka kirkkoon kuulunkin.

        Kummallinen paikka tämä planeetta. Varsinainen kosminen hullujenhuone ja hulluista pahimpia ovat ne, jotka pitävät itseään terveenä ja leikkivät jotain uskovaista, vaikka ovat pelkkiä tekopyhiä paskiaisia.

        Hyvä!

        Sinun sivistyksesi kiertää ihmiset.

        Sinun sivistyksesi ei kierrä ihmisten luokittelua.

        Jospa siis menisit sivistyksesi kanssa ihan siltä muslimilta kysymään!


      • Uni vain
        Mover kirjoitti:

        Hyvä!

        Sinun sivistyksesi kiertää ihmiset.

        Sinun sivistyksesi ei kierrä ihmisten luokittelua.

        Jospa siis menisit sivistyksesi kanssa ihan siltä muslimilta kysymään!

        Oot sä sellanen "Isä Teresa", että sun pitäs jo saada mitali täällä osoittamastasi kansalaisrohkeudesta ja laupeudentyöstä. Ehkä se jonain päivänä toteutuukin tässä absurdistanissa.

        Suomalainen heteromies paha, ulkomaalainen mikä vaan mies hyvä!

        Näänköhän mä vaan unta?


      • Uni vain kirjoitti:

        Oot sä sellanen "Isä Teresa", että sun pitäs jo saada mitali täällä osoittamastasi kansalaisrohkeudesta ja laupeudentyöstä. Ehkä se jonain päivänä toteutuukin tässä absurdistanissa.

        Suomalainen heteromies paha, ulkomaalainen mikä vaan mies hyvä!

        Näänköhän mä vaan unta?

        Minä kerron sinulle salaisuuden ja ilouutisen.

        Meidän ei tarvitse edes miettiä ihmisiä ollenkaan - kuka on paha, kuka hyvä: Riittää että kunnioitamme keskinäistä kuinnioitusta - sääntöjä, jotka meille sen kertovat.

        Ongelma ei ole se, etteikö suomalaista, varsinkaan heteromiestä kunnioitettaisi. Totuus on, että hän ohjaa tämän maan asioita. Ongelma on, ettei sinun kaltaisesi ihminen hyväksy ollenkaan sen enempää seksuaalisia vähemmistöjä kuin etnisiäkään mahdollisuutena ylipäätään olla ja elää.


      • Kuin allah!
        Mover kirjoitti:

        Minä kerron sinulle salaisuuden ja ilouutisen.

        Meidän ei tarvitse edes miettiä ihmisiä ollenkaan - kuka on paha, kuka hyvä: Riittää että kunnioitamme keskinäistä kuinnioitusta - sääntöjä, jotka meille sen kertovat.

        Ongelma ei ole se, etteikö suomalaista, varsinkaan heteromiestä kunnioitettaisi. Totuus on, että hän ohjaa tämän maan asioita. Ongelma on, ettei sinun kaltaisesi ihminen hyväksy ollenkaan sen enempää seksuaalisia vähemmistöjä kuin etnisiäkään mahdollisuutena ylipäätään olla ja elää.

        No, nyt sä olet jo korottanut itsesi jumalaksi, jolla on oikeus tuomita muita vaikkapa sitten rasisteiksi parin nettiin kirjoitetun lauseen perusteella. Täytyy vaan ymmärtää se, että sulla on aina vaan se "pyhä missio" rasismia vastaan jota ajat täällä lähes uskonnollisella kiihkolla. Kaveriasi välillä nimitellään ja se tuntuu niin pahalta, että on pakko jotenkin se kostaa aiheuttamalla jatkuvasti myrskyn vesilasiin tällä sontapalstalla.

        Juttelin kerran erään kauniin naisen kanssa jota oli kiusattu lapsena. Tuo nainen kertoi kostaneensa täysin syyttömille miehille sitä kiusaamista kun hänestä oli tullut miehiä puoleensavetävä. Otti ja jätti samantien. Kummaa touhua...


      • Kuin allah! kirjoitti:

        No, nyt sä olet jo korottanut itsesi jumalaksi, jolla on oikeus tuomita muita vaikkapa sitten rasisteiksi parin nettiin kirjoitetun lauseen perusteella. Täytyy vaan ymmärtää se, että sulla on aina vaan se "pyhä missio" rasismia vastaan jota ajat täällä lähes uskonnollisella kiihkolla. Kaveriasi välillä nimitellään ja se tuntuu niin pahalta, että on pakko jotenkin se kostaa aiheuttamalla jatkuvasti myrskyn vesilasiin tällä sontapalstalla.

        Juttelin kerran erään kauniin naisen kanssa jota oli kiusattu lapsena. Tuo nainen kertoi kostaneensa täysin syyttömille miehille sitä kiusaamista kun hänestä oli tullut miehiä puoleensavetävä. Otti ja jätti samantien. Kummaa touhua...

        Jotkut ovat täällä ylpeitä rasistisuudestaan, jotkut väittävät sitä muuksi.

        Suurimmasta osasta tajunnan omaavista ihmisistä rasismi on kuitenkin yksiselitteisesti pelkästään huono juttu - kommnttisi perustella myös sinusta.

        Minä en aja rasisminvastaisuutta uskonnollisella, vaan yhteiskunnallisella agendalla. Uskonnosta sen näen eroavan siinä, että vaadin siltä perusteita (mitä uskonnossa ei joitakin nahoja dokumentteja lukuunottamatta) tarvita.

        Mielestäni vain yhtäläiset oiikeudet ihmisillä ovat näkyvillä olevista se paras tapa rakentaa yhteisöä. Ja siihen rasistisuus ei totta vie kuulu.

        Ajatuksiini - ja yhteiskunnalliseen ajatteluun yleisestikään - ei "kosto" liity mitenkään. Tunteita pitää olla - mutta niille ei saa antaa mielivaltaa.

        Rasismin vastustamista ajan - jos osaan itseäni oikein tulkita - sen vuoksi, että en yksiselitteisesti ole nähnyt yhtään, en pineintäkään, vohjettä siitä, että rasistisuus voisi olla jonunlainen yhteiskuntamme tai yhteisömme rakennuspilari. Olen näitä perusteita täällä pyytänyt ja anellut - mutta näyttää siltä, että rasistiseen ilmaisuun ei kuulu perustelu. Se saa voimansa jostain muusta.


      • hullu eläin
        Mover kirjoitti:

        Jotkut ovat täällä ylpeitä rasistisuudestaan, jotkut väittävät sitä muuksi.

        Suurimmasta osasta tajunnan omaavista ihmisistä rasismi on kuitenkin yksiselitteisesti pelkästään huono juttu - kommnttisi perustella myös sinusta.

        Minä en aja rasisminvastaisuutta uskonnollisella, vaan yhteiskunnallisella agendalla. Uskonnosta sen näen eroavan siinä, että vaadin siltä perusteita (mitä uskonnossa ei joitakin nahoja dokumentteja lukuunottamatta) tarvita.

        Mielestäni vain yhtäläiset oiikeudet ihmisillä ovat näkyvillä olevista se paras tapa rakentaa yhteisöä. Ja siihen rasistisuus ei totta vie kuulu.

        Ajatuksiini - ja yhteiskunnalliseen ajatteluun yleisestikään - ei "kosto" liity mitenkään. Tunteita pitää olla - mutta niille ei saa antaa mielivaltaa.

        Rasismin vastustamista ajan - jos osaan itseäni oikein tulkita - sen vuoksi, että en yksiselitteisesti ole nähnyt yhtään, en pineintäkään, vohjettä siitä, että rasistisuus voisi olla jonunlainen yhteiskuntamme tai yhteisömme rakennuspilari. Olen näitä perusteita täällä pyytänyt ja anellut - mutta näyttää siltä, että rasistiseen ilmaisuun ei kuulu perustelu. Se saa voimansa jostain muusta.

        Kysehän on oikeastaan vain biologiasta. Miehet haluavat levittää geenejään ja vartioida naaraita vierailta miehiltä, että nämä eivät pääsisi levittämään omia geenejään. Tämä biologinen tosiasia on vain muuntunut aikaa myöten rasisimikäsitteeksi. Me olemme todellakin vain elämiä, jotka haluavat levittää ja suojella omia geenejään. Siinä koko jutun juoni.

        Olen joskus töideni puolesta liikkunut somalinaisen kanssa yhdessä julkisissa liikennevälineissä ja voi sitä mulkoilua minkä olen saanut somalimiehiltä osakseni. Koko juttu tietenkin lähinnä huvitti itseäni. Sivistyneenä ymmärrän kyllä, että hekin haluavat suojella omia geenejään tällä suhtautumisellaan.

        Jos ihminen kuvittelee olevansa jotain muuta kuin vain älykäs eläin, niin hän vain pettää itseään. Tosiasioiden tunnustaminen on viisauden alku, jossa moni jää lähtöruutuun. Kaikkein parasta on ottaa koko ihmiskunnan sekopäisyys huumorin kannalta. Oikeastaan siihen ei ole muuta järkevää tapaa suhtautua.


      • hullu eläin kirjoitti:

        Kysehän on oikeastaan vain biologiasta. Miehet haluavat levittää geenejään ja vartioida naaraita vierailta miehiltä, että nämä eivät pääsisi levittämään omia geenejään. Tämä biologinen tosiasia on vain muuntunut aikaa myöten rasisimikäsitteeksi. Me olemme todellakin vain elämiä, jotka haluavat levittää ja suojella omia geenejään. Siinä koko jutun juoni.

        Olen joskus töideni puolesta liikkunut somalinaisen kanssa yhdessä julkisissa liikennevälineissä ja voi sitä mulkoilua minkä olen saanut somalimiehiltä osakseni. Koko juttu tietenkin lähinnä huvitti itseäni. Sivistyneenä ymmärrän kyllä, että hekin haluavat suojella omia geenejään tällä suhtautumisellaan.

        Jos ihminen kuvittelee olevansa jotain muuta kuin vain älykäs eläin, niin hän vain pettää itseään. Tosiasioiden tunnustaminen on viisauden alku, jossa moni jää lähtöruutuun. Kaikkein parasta on ottaa koko ihmiskunnan sekopäisyys huumorin kannalta. Oikeastaan siihen ei ole muuta järkevää tapaa suhtautua.

        Olet varmaan pitkälle oikeassa.

        Nyt tuo urosten oman reviirin suojeleminen on vain johtanut jo siihen, että perinnölliset tauditkin ovat alkaneet lisääntymään.

        "Jos ihminen kuvittelee olevansa jotain muuta kuin vain älykäs eläin, niin hän vain pettää itseään. Tosiasioiden tunnustaminen on viisauden alku, jossa moni jää lähtöruutuun. Kaikkein parasta on ottaa koko ihmiskunnan sekopäisyys huumorin kannalta. Oikeastaan siihen ei ole muuta järkevää tapaa suhtautua."

        Olen tässäkin hyvin pitkälle samaa mieltä kanssasi.

        Ja lisään, että - jatkakaamme itsepetosta - siitä on koitunut pelkkää hyvää.

        Tosiasioiden tunnustaminen todella on viisauden alku.


      • tää hommahan etenee
        Mover kirjoitti:

        Olet varmaan pitkälle oikeassa.

        Nyt tuo urosten oman reviirin suojeleminen on vain johtanut jo siihen, että perinnölliset tauditkin ovat alkaneet lisääntymään.

        "Jos ihminen kuvittelee olevansa jotain muuta kuin vain älykäs eläin, niin hän vain pettää itseään. Tosiasioiden tunnustaminen on viisauden alku, jossa moni jää lähtöruutuun. Kaikkein parasta on ottaa koko ihmiskunnan sekopäisyys huumorin kannalta. Oikeastaan siihen ei ole muuta järkevää tapaa suhtautua."

        Olen tässäkin hyvin pitkälle samaa mieltä kanssasi.

        Ja lisään, että - jatkakaamme itsepetosta - siitä on koitunut pelkkää hyvää.

        Tosiasioiden tunnustaminen todella on viisauden alku.

        Kyllä suomalaisten geeniperimä hajaantuu enemmän kuin koskaan aiemmin, kiitos kaupungistumisen.

        Mitenhän ihmisen biologiaa voitaisiin muuttaa niin, että ihminen ei enää suojelisikaan reviiriään? Vapaamielisyyden lisääntymisellä? Sillä, että ihminen ei enää vakiintuisikaan vaan pitäisi hauskaa kenen kanssa vaan ja missä vaan. En oikein näe muuta ratkaisua kuin sen, että tuo reviiri siis tuhotaan sillä, että ihmiset hässivät reviirit niin sekaisin, että niitä ei enää kertakaikkiaan erota toisistaan.

        Ehkä se sitten on sitä tulevaisuutta. Ihminen seuraa halujaan ja viettejään.

        En kyllä tiedä haluaisinko elää sellaisessa maailmassa, jossa eletään jatkuvissa orgioissa. Hippikommuunit ovat olleet elävä esimerkki tästä kehityksestä, eivätkä ne ole toimineet kuin vain jonkin aikaa. Ihmiset ovat palaneet vähitellen normaaliin yhteiskuntaan.

        Olemme niitä älykkäitä elämiä, mutta myös moraalisia elämiä. Moraalinkin tarkoitus on kai se, että sen avulla lapsemme saavat turvallisemman kasvualustan. Ihmisen ja simpanssin lapsuusaika on hyvin pitkä ja tarvitsee suojakseen jonkin kehittyneemmän suhtautumistavan ja siitä se moraali on varmaan saanut alkunsa. Kaikki hyveellisyyskin on vain luonnon tapa suojella omiaan.

        Ihmisen kohdalla luonto saattoi tosin mennä liian pitkälle ja ihmisen kohtalo on tuhoutua. Ihminen kun pystyy paljon pahempiin kauheuksiin kuin mikään muu eläin.


      • tytyjuj
        Mover kirjoitti:

        Olet varmaan pitkälle oikeassa.

        Nyt tuo urosten oman reviirin suojeleminen on vain johtanut jo siihen, että perinnölliset tauditkin ovat alkaneet lisääntymään.

        "Jos ihminen kuvittelee olevansa jotain muuta kuin vain älykäs eläin, niin hän vain pettää itseään. Tosiasioiden tunnustaminen on viisauden alku, jossa moni jää lähtöruutuun. Kaikkein parasta on ottaa koko ihmiskunnan sekopäisyys huumorin kannalta. Oikeastaan siihen ei ole muuta järkevää tapaa suhtautua."

        Olen tässäkin hyvin pitkälle samaa mieltä kanssasi.

        Ja lisään, että - jatkakaamme itsepetosta - siitä on koitunut pelkkää hyvää.

        Tosiasioiden tunnustaminen todella on viisauden alku.

        Olet oikeassa, että eräissä kulttuureissa erittäin yleiset serkusavioliitot ovat jälkeläisten kannalta haitallisia. Jopa länsimaisen lääketieteen parissa eräiden kulttuurien edustajien lapsikuolleisuus on huomattavasti muita suurempaa. Myös keskenmenot ovat erittäin yleisiä.
        Hengissä säilyneillä on perinnöllisiä sairauksia ja heidän älykkyytrensä ja työkykynsä on alentunut.

        Mielestäni näiden kulttuurien geneettistä pohjaa pitäisi laajentaa, mutta sitkeästi he pitävät lähisukulaista lapselleen parempana aviopuolisona.
        Tähän puuttumista väitetään rasismiksi, mutta lapsen etu on, ettei hänen lähisukunsa mene satoja vuosia keskenään naimisiin.


      • tää hommahan etenee kirjoitti:

        Kyllä suomalaisten geeniperimä hajaantuu enemmän kuin koskaan aiemmin, kiitos kaupungistumisen.

        Mitenhän ihmisen biologiaa voitaisiin muuttaa niin, että ihminen ei enää suojelisikaan reviiriään? Vapaamielisyyden lisääntymisellä? Sillä, että ihminen ei enää vakiintuisikaan vaan pitäisi hauskaa kenen kanssa vaan ja missä vaan. En oikein näe muuta ratkaisua kuin sen, että tuo reviiri siis tuhotaan sillä, että ihmiset hässivät reviirit niin sekaisin, että niitä ei enää kertakaikkiaan erota toisistaan.

        Ehkä se sitten on sitä tulevaisuutta. Ihminen seuraa halujaan ja viettejään.

        En kyllä tiedä haluaisinko elää sellaisessa maailmassa, jossa eletään jatkuvissa orgioissa. Hippikommuunit ovat olleet elävä esimerkki tästä kehityksestä, eivätkä ne ole toimineet kuin vain jonkin aikaa. Ihmiset ovat palaneet vähitellen normaaliin yhteiskuntaan.

        Olemme niitä älykkäitä elämiä, mutta myös moraalisia elämiä. Moraalinkin tarkoitus on kai se, että sen avulla lapsemme saavat turvallisemman kasvualustan. Ihmisen ja simpanssin lapsuusaika on hyvin pitkä ja tarvitsee suojakseen jonkin kehittyneemmän suhtautumistavan ja siitä se moraali on varmaan saanut alkunsa. Kaikki hyveellisyyskin on vain luonnon tapa suojella omiaan.

        Ihmisen kohdalla luonto saattoi tosin mennä liian pitkälle ja ihmisen kohtalo on tuhoutua. Ihminen kun pystyy paljon pahempiin kauheuksiin kuin mikään muu eläin.

        Emme tarvitse orgioita, vaan ainoastaan mahdollisimman vapaan matkustamisen ja pariutumisen. Toki pitää pitää huolta että yhteiskunnalla on tarjota paikka jokaiselle - työtä, opsikelua ja kohtuullista elämää.

        Ihminen "kulttuurieläimenä" todella näyttää kaivavan omaa kuoppaansa. Mutta se lienee toisen pohdiskelun paikka.


      • tytyjuj kirjoitti:

        Olet oikeassa, että eräissä kulttuureissa erittäin yleiset serkusavioliitot ovat jälkeläisten kannalta haitallisia. Jopa länsimaisen lääketieteen parissa eräiden kulttuurien edustajien lapsikuolleisuus on huomattavasti muita suurempaa. Myös keskenmenot ovat erittäin yleisiä.
        Hengissä säilyneillä on perinnöllisiä sairauksia ja heidän älykkyytrensä ja työkykynsä on alentunut.

        Mielestäni näiden kulttuurien geneettistä pohjaa pitäisi laajentaa, mutta sitkeästi he pitävät lähisukulaista lapselleen parempana aviopuolisona.
        Tähän puuttumista väitetään rasismiksi, mutta lapsen etu on, ettei hänen lähisukunsa mene satoja vuosia keskenään naimisiin.

        Varmaan näin.

        Suomessahan serkusavioliitot ovat myös sallittuja.


      • ⋆⊄⋆
        Mover kirjoitti:

        Emme tarvitse orgioita, vaan ainoastaan mahdollisimman vapaan matkustamisen ja pariutumisen. Toki pitää pitää huolta että yhteiskunnalla on tarjota paikka jokaiselle - työtä, opsikelua ja kohtuullista elämää.

        Ihminen "kulttuurieläimenä" todella näyttää kaivavan omaa kuoppaansa. Mutta se lienee toisen pohdiskelun paikka.

        sinulle riittää että yhteiskunta tarjoaa somalille taikaseinän jos saa "kohtuullista elämää".

        Ulkomaalaislaki edellyttää maahanmuuttajalta että tämä kykenee elättämään itse itsensä täällä asuessaan. Miksi tämä laki ei päde näitten sinun 'kulttuurieläimien' suhteen?


      • ⋆⊄⋆ kirjoitti:

        sinulle riittää että yhteiskunta tarjoaa somalille taikaseinän jos saa "kohtuullista elämää".

        Ulkomaalaislaki edellyttää maahanmuuttajalta että tämä kykenee elättämään itse itsensä täällä asuessaan. Miksi tämä laki ei päde näitten sinun 'kulttuurieläimien' suhteen?

        Kulttuurieläimiä olemme me kaikki - varsinkin kehittyneiden maiden ihmiset.

        Pakolaisten suhteen asia on eri. He ovat muutaman vuoden tuilla - mutta sitten ihan normisti siirtyvät yövoimahallinnon piiriin ja samoille ehdoille kuin muutkin.


      • prohveetta X
        Mover kirjoitti:

        Emme tarvitse orgioita, vaan ainoastaan mahdollisimman vapaan matkustamisen ja pariutumisen. Toki pitää pitää huolta että yhteiskunnalla on tarjota paikka jokaiselle - työtä, opsikelua ja kohtuullista elämää.

        Ihminen "kulttuurieläimenä" todella näyttää kaivavan omaa kuoppaansa. Mutta se lienee toisen pohdiskelun paikka.

        Länsimainen elämäntapa tulee tuhoutumaan moraaliseen rappion, jonka merkit ovat jo ilmassa. Niin on käynyt kaikille muillekin kulttuureille historian kuluessa. Sekasorto alkaa ns. monikulttuurista joka on oikeasti vain jännitteitä aiheuttava sekasikiö.

        Mutta mitä tulee tilalle?


      • ⋆⊄⋆
        Mover kirjoitti:

        Kulttuurieläimiä olemme me kaikki - varsinkin kehittyneiden maiden ihmiset.

        Pakolaisten suhteen asia on eri. He ovat muutaman vuoden tuilla - mutta sitten ihan normisti siirtyvät yövoimahallinnon piiriin ja samoille ehdoille kuin muutkin.

        taas menit sähläämään. Pakolainen on ihan erikseen ulkomaalaislaissa. Niitten suhteen asia on ymmärrettävissä. Niitten myös oletetaan palaavan kotiinsa kun se on mahdollista. Suurin osa ns haittamaahanmuutosta esim somalit, tulevat maahan väärin tehdyn ulkomaalaislain takia. Tänne pääsee porukkaa elämään suomalaisia varten tehdyllä sosiaaliturvalla ja vieläpä saavat siihen roimat harkinnanvaraiset lisäbonuksena. Näin ei pitäisi olla, mutta teidän lahopäähyysäreitten takia niin vaan on. Varmasti tajuatte itsekkin että se on suuri vääryys, mutta käsittämätön vihanne suomalaisia ja suomalaisuutta kohtaan jalompaa. Näkeehän sen siitäkin, että nää mustat rosvot ja raiskaajat saavat teiltä hiljaisen hyväksynnän. Raiskaahan ne kantiksetkin.. ym pas­kaa.

        z
        z

        ja taas tuli banni:

        Keskusteluihin osallistuminen on estetty sääntöjen vastaisen toiminnan vuoksi. Huom! Osa operaattoreista käyttää jaettuja ip-osoitteita (esimerkiksi Saunalahden mobiililaajakaistat) ja ip-osoitteesi on voinut joutua estolistalle sen takia.
        Lähetä

        -on tää foorumi todellakin maanpetturirikollisten ylläpitämä. Täysin mielisairasta porukkaa.


      • ⋆⊄⋆ kirjoitti:

        taas menit sähläämään. Pakolainen on ihan erikseen ulkomaalaislaissa. Niitten suhteen asia on ymmärrettävissä. Niitten myös oletetaan palaavan kotiinsa kun se on mahdollista. Suurin osa ns haittamaahanmuutosta esim somalit, tulevat maahan väärin tehdyn ulkomaalaislain takia. Tänne pääsee porukkaa elämään suomalaisia varten tehdyllä sosiaaliturvalla ja vieläpä saavat siihen roimat harkinnanvaraiset lisäbonuksena. Näin ei pitäisi olla, mutta teidän lahopäähyysäreitten takia niin vaan on. Varmasti tajuatte itsekkin että se on suuri vääryys, mutta käsittämätön vihanne suomalaisia ja suomalaisuutta kohtaan jalompaa. Näkeehän sen siitäkin, että nää mustat rosvot ja raiskaajat saavat teiltä hiljaisen hyväksynnän. Raiskaahan ne kantiksetkin.. ym pas­kaa.

        z
        z

        ja taas tuli banni:

        Keskusteluihin osallistuminen on estetty sääntöjen vastaisen toiminnan vuoksi. Huom! Osa operaattoreista käyttää jaettuja ip-osoitteita (esimerkiksi Saunalahden mobiililaajakaistat) ja ip-osoitteesi on voinut joutua estolistalle sen takia.
        Lähetä

        -on tää foorumi todellakin maanpetturirikollisten ylläpitämä. Täysin mielisairasta porukkaa.

        Unohdat nyt jatkuvasti mielisairaista taas liikenneministerin, joka näistä hommista vastaa - ja Kataisen. Kaikki maanpettureita ja salaliitossa sinunkaltaisiasi rasiminvastustajia vastaan.

        Ja korjaus. Pakolaiset todella ovat samalla viivalla muitten kanssa kun siirtyvät tyvoimahallinnon piiriin. Siellä nostetaan sitten samalla tavalla tarvittaessa myös sossurahoja.


      • prohveetta X kirjoitti:

        Länsimainen elämäntapa tulee tuhoutumaan moraaliseen rappion, jonka merkit ovat jo ilmassa. Niin on käynyt kaikille muillekin kulttuureille historian kuluessa. Sekasorto alkaa ns. monikulttuurista joka on oikeasti vain jännitteitä aiheuttava sekasikiö.

        Mutta mitä tulee tilalle?

        Rasismin vastustaminen ei liene koskaan kenellekään haitaksi.


      • tyytighu
        Mover kirjoitti:

        Varmaan näin.

        Suomessahan serkusavioliitot ovat myös sallittuja.

        Ovat sallittuja siksi, etteivät ne ole kovin yleisiä ja tästä samasta syystä niillä ei ole kovin merkittävää terveydellistä haittaa.
        Jos ne olisivat meillä kulttuurisesti yleisempiä, niin ne olisi lasten terveyden takia jo kielletty.
        Kohta joudumme ehkä muuttamaan lakia tulijoiden takia, sillä lasten etu on kuitenkin tärkeintä.


      • ¢­­
        Mover kirjoitti:

        Rasismin vastustaminen ei liene koskaan kenellekään haitaksi.

        aivan

        ja rasistin vastustaminen, eli sinun(!) OK


      • Gruber
        Mover kirjoitti:

        Esimerkkien kertominen katteena jostakin yleisestä on juuri rasismia.

        Olen myös kuullut - lehdissähän oli tuo toimittajien tekemä testi, joka toden totta näytti, että somaleilla ei aina ole baariin asiaa, vaikka olisi siististi lukeutunut, hyvin käyttäytyvä ja vesiselvä.

        Entä jos sinulta torpattaisiin ravintolaan pääsy vain siksi kun olet suomalainen?

        Moverille tiedoksi, että rasismi tarkoittaa rotusortoa. Mitenhän tarinat, keksityt tai todelliset sortavat kokonaista rotua? Vaikka ampuisit täyslaidallisen loukkauksia tummaihoisen niskaan, niin ei sekään olisi rasismia vaan ihan perinteistä vittuilua. Jos vittuilu häiritsee liikaa, niin henkilö voi nostaa syytteen kunnianloukkauksesta aivan kuten tavallisetkin suomalaiset.

        Lopeta tuon rasismi-sanan viljely, kun et näemmä tiedä edes mitä se tarkoittaa.


      • ASDFASDF
        Mover kirjoitti:

        Unohdat nyt jatkuvasti mielisairaista taas liikenneministerin, joka näistä hommista vastaa - ja Kataisen. Kaikki maanpettureita ja salaliitossa sinunkaltaisiasi rasiminvastustajia vastaan.

        Ja korjaus. Pakolaiset todella ovat samalla viivalla muitten kanssa kun siirtyvät tyvoimahallinnon piiriin. Siellä nostetaan sitten samalla tavalla tarvittaessa myös sossurahoja.

        miten ne työtä tekee kun eivät opi edes Suomen kieltä laeista puhumattKAAN.


      • ⋆⊄⋆
        Gruber kirjoitti:

        Moverille tiedoksi, että rasismi tarkoittaa rotusortoa. Mitenhän tarinat, keksityt tai todelliset sortavat kokonaista rotua? Vaikka ampuisit täyslaidallisen loukkauksia tummaihoisen niskaan, niin ei sekään olisi rasismia vaan ihan perinteistä vittuilua. Jos vittuilu häiritsee liikaa, niin henkilö voi nostaa syytteen kunnianloukkauksesta aivan kuten tavallisetkin suomalaiset.

        Lopeta tuon rasismi-sanan viljely, kun et näemmä tiedä edes mitä se tarkoittaa.

        ai'vaaan

        Jollakin rikoksella voi olla rasistinen motiivi, mutta se on vain motiivi.

        Varsinainen rasistinen rikos on laissa ns kiihottaminen kansanryhmää vastaan. Tällaisesta on tuomittu täysin rasistisin motiivein aivan syyttömiä ihmisiä.


      • ASDFASDF kirjoitti:

        miten ne työtä tekee kun eivät opi edes Suomen kieltä laeista puhumattKAAN.

        Aionoat, jotka ei opi mitään, on rasistit.


      • asdfasdf
        Mover kirjoitti:

        Minä kerron sinulle salaisuuden ja ilouutisen.

        Meidän ei tarvitse edes miettiä ihmisiä ollenkaan - kuka on paha, kuka hyvä: Riittää että kunnioitamme keskinäistä kuinnioitusta - sääntöjä, jotka meille sen kertovat.

        Ongelma ei ole se, etteikö suomalaista, varsinkaan heteromiestä kunnioitettaisi. Totuus on, että hän ohjaa tämän maan asioita. Ongelma on, ettei sinun kaltaisesi ihminen hyväksy ollenkaan sen enempää seksuaalisia vähemmistöjä kuin etnisiäkään mahdollisuutena ylipäätään olla ja elää.

        voitko kertoa tuon saman niille muualta tulleille raiskaajille ja henkirikoksen tekijöillekin jotka suurena lauamana täyttävät Suomen vankiloita.
        mene tiedä pääset niiden kanssa suihkuun ja saippua on varmasti mukana


      • asdfasdf
        Mover kirjoitti:

        Kulttuurieläimiä olemme me kaikki - varsinkin kehittyneiden maiden ihmiset.

        Pakolaisten suhteen asia on eri. He ovat muutaman vuoden tuilla - mutta sitten ihan normisti siirtyvät yövoimahallinnon piiriin ja samoille ehdoille kuin muutkin.

        harkinnanvaraisilla joilla saavat hankkia esimerkiksi kaikki mahdolliset huonekalut nbiihin asuntoihin jotka valtio eli veronmaksajat niille kustantavat samaan aikaan kun omat laitapuolen kulkijat viettävät yönsä yleisissä vessoissa.


      • asdfasdf
        Mover kirjoitti:

        Aionoat, jotka ei opi mitään, on rasistit.

        eli siis nämä muualta tulleet elintasopakolaiset.
        mina ei oppi soomikeeli se liika vaikeeta


      • asdfasdf

        muslimimiehen ylivalta kiteytyi sellon tapauksessa jossa muslimi tappoi entisen naisystävänsä ja tämän neljä työkaveria koska ne juttelivat naisen kanssa tämän ruokatauolla.


      • asdfasdf kirjoitti:

        eli siis nämä muualta tulleet elintasopakolaiset.
        mina ei oppi soomikeeli se liika vaikeeta

        Yhden asian muualta tulleet monesti osaavat - jota rasistit eivät, vaikka kuinka puhuvat suomenkieltä: Toisen ihmisen kunnioittaminen hänen taustastaan riippumatta.


      • asdfasdf kirjoitti:

        voitko kertoa tuon saman niille muualta tulleille raiskaajille ja henkirikoksen tekijöillekin jotka suurena lauamana täyttävät Suomen vankiloita.
        mene tiedä pääset niiden kanssa suihkuun ja saippua on varmasti mukana

        En.

        Kaikki on laissa.

        Jos sinulaisesi suomensuomalainen ei ole ymmärtänyt, että laki on se joka säätelee niin raiskaajia kuin henkirikosten tekijöitä lahjomattomalla kourallaan - ei maata, systeemiä, lakia, saati minua ole syyttäminen.


      • asdfasdf
        Mover kirjoitti:

        Yhden asian muualta tulleet monesti osaavat - jota rasistit eivät, vaikka kuinka puhuvat suomenkieltä: Toisen ihmisen kunnioittaminen hänen taustastaan riippumatta.

        ja tämä kunnioittaminen näkyy ylimielisenä käyttäytymisenä ja tönimisenä yleisillä paikoilla riippuen nimenomaisesti juuri tausta eritoten sukupuolesta ja vaatetuksesta.


      • asdfasdf
        Mover kirjoitti:

        Rasismin vastustaminen ei liene koskaan kenellekään haitaksi.

        siksi en ymmärräkään miksi Suomen kansa on alistettu orjan asemaan ja muun maailman elättäjäksi ja tämän kyseenalaistajat automaattisesti käsitellään rasisteina.


      • asdfasdf
        Mover kirjoitti:

        En.

        Kaikki on laissa.

        Jos sinulaisesi suomensuomalainen ei ole ymmärtänyt, että laki on se joka säätelee niin raiskaajia kuin henkirikosten tekijöitä lahjomattomalla kourallaan - ei maata, systeemiä, lakia, saati minua ole syyttäminen.

        miksi sinä SuomenSuomalisille sitä lakia paasaat kun muualta tulleet ovat niitä jotka eivät sitä noudata.


      • ~¢~
        Mover kirjoitti:

        Yhden asian muualta tulleet monesti osaavat - jota rasistit eivät, vaikka kuinka puhuvat suomenkieltä: Toisen ihmisen kunnioittaminen hänen taustastaan riippumatta.

        Taas tätä propagandamaista yleistämistä, joka näkyy olevan pää syy tällä palstalla hillumiseesi.

        -ja taas on bannittu. Käytät rikollisia keinoja rasismiisi.


      • asdfasdf kirjoitti:

        ja tämä kunnioittaminen näkyy ylimielisenä käyttäytymisenä ja tönimisenä yleisillä paikoilla riippuen nimenomaisesti juuri tausta eritoten sukupuolesta ja vaatetuksesta.

        Kyllä - tai sitten oven avaamisena, silmiin katsomisena, tien antamisena paremmin kuin kantsuomalaiset keskimäärin.

        Tiesitkö, että he ovat ihmisiä?


      • ~¢~ kirjoitti:

        Taas tätä propagandamaista yleistämistä, joka näkyy olevan pää syy tällä palstalla hillumiseesi.

        -ja taas on bannittu. Käytät rikollisia keinoja rasismiisi.

        En osallistu millään tavoin sinun banneihisi.

        Ylläpito tasan tarkkaan tietää mitä tekee ja heillä on omat konstinsa.

        Hyvä niin!


      • asdfasdf kirjoitti:

        siksi en ymmärräkään miksi Suomen kansa on alistettu orjan asemaan ja muun maailman elättäjäksi ja tämän kyseenalaistajat automaattisesti käsitellään rasisteina.

        Pääsiäissitaatti, mukaellen - sinusta:

        "Antakaa hänelle anteeksi, sillä hän ei tiedä mitä tekee."


      • Gruber kirjoitti:

        Moverille tiedoksi, että rasismi tarkoittaa rotusortoa. Mitenhän tarinat, keksityt tai todelliset sortavat kokonaista rotua? Vaikka ampuisit täyslaidallisen loukkauksia tummaihoisen niskaan, niin ei sekään olisi rasismia vaan ihan perinteistä vittuilua. Jos vittuilu häiritsee liikaa, niin henkilö voi nostaa syytteen kunnianloukkauksesta aivan kuten tavallisetkin suomalaiset.

        Lopeta tuon rasismi-sanan viljely, kun et näemmä tiedä edes mitä se tarkoittaa.

        Rasismista on ollut aika tiukka määrittely tuossa ylhäällä, joka kertoo, mitä sa kattaa mitä ei.

        Siinä aika hyvin paljastuu nämä väärät yleistykset - jotka on kyllä aika helposti erotettavissa tavallisesta pottuilusta.


      • asdfasdf kirjoitti:

        miksi sinä SuomenSuomalisille sitä lakia paasaat kun muualta tulleet ovat niitä jotka eivät sitä noudata.

        Koska kaikki suomensuomalaiset eivät näköjään ymmärrä, että kyllä lain olemassolo on tiedossa myös maahanmuuttaneilla.


      • iso d
        Mover kirjoitti:

        Koska kaikki suomensuomalaiset eivät näköjään ymmärrä, että kyllä lain olemassolo on tiedossa myös maahanmuuttaneilla.

        mutta sen noudattaminen ei kiinnosta. koeta nyt muffe takoa kalloosi ettei niillä laeilla ole mitään väliä ellei niitä noudateta.

        jos muslimi uskoo että vääräuskoinen hunuuttamaton nainen on h uora jonka saa raiskata niin lopputulema on juuri sellainen kuin tilastot tälläkin hetkellä sen kertovat olevan.

        mene länkyttämään laista ja tasavertaisuudesta sekä ihmisoikeuksista niitä rikkoville ärväturpa-kavereillesi.

        turhaan sinä niistä meille räkätät.


      • iso d
        Mover kirjoitti:

        Rasismista on ollut aika tiukka määrittely tuossa ylhäällä, joka kertoo, mitä sa kattaa mitä ei.

        Siinä aika hyvin paljastuu nämä väärät yleistykset - jotka on kyllä aika helposti erotettavissa tavallisesta pottuilusta.

        millainen on oikea yleistys? suomalaiset ovat rasisteja???


      • iso d kirjoitti:

        mutta sen noudattaminen ei kiinnosta. koeta nyt muffe takoa kalloosi ettei niillä laeilla ole mitään väliä ellei niitä noudateta.

        jos muslimi uskoo että vääräuskoinen hunuuttamaton nainen on h uora jonka saa raiskata niin lopputulema on juuri sellainen kuin tilastot tälläkin hetkellä sen kertovat olevan.

        mene länkyttämään laista ja tasavertaisuudesta sekä ihmisoikeuksista niitä rikkoville ärväturpa-kavereillesi.

        turhaan sinä niistä meille räkätät.

        Räkätän sekä sinulle että muille, jotka lakia eivät halua kunnioittaa.


      • iso d kirjoitti:

        millainen on oikea yleistys? suomalaiset ovat rasisteja???

        Oikea yleistys

        - on myönteinen ryhmää kohtaan. Kehua saa.

        - voi kuvata myös ryhmään liittyviä kielteisiä ilmiöitä, mutta sen muotoilusta tulee ymmärtää, että yleistys se koskee ryhmästä ainoastaan osaa.

        - jäsentää.

        - pelkistämällä lisää informaatiota poistamatta siitä mitään.


      • iso d
        Mover kirjoitti:

        Kyllä - tai sitten oven avaamisena, silmiin katsomisena, tien antamisena paremmin kuin kantsuomalaiset keskimäärin.

        Tiesitkö, että he ovat ihmisiä?

        miksi eivät käyttäydy niin?

        ai niin, me olemme vääräuskoisia koiria ja sikoja sekä naiset alempiarvoisia h uoria...

        anteeksi herrakansa että unohdin. täällä meilläpäin kun kaikki ovat samanarvoisia ja tasavertaisia, lainkuuliaisuus, rehellisyys, ahkeruus ja korkea moraali on arvostettua niin pääsee unohtumaan etää teidän paskalassanne asiat ovat juuri päinvastoin.


      • iso d
        Mover kirjoitti:

        Räkätän sekä sinulle että muille, jotka lakia eivät halua kunnioittaa.

        voit aloittaa kertomalla somaliystävillesi että naiset ovat samanarvoisia eikä niitä saa raiskata.


      • iso d kirjoitti:

        voit aloittaa kertomalla somaliystävillesi että naiset ovat samanarvoisia eikä niitä saa raiskata.

        Minun somaliystäväni eivät ole raiskanneet naisia - sinä olet puhunut rasistisuuksia.


      • Mover kirjoitti:

        Esimerkkien kertominen katteena jostakin yleisestä on juuri rasismia.

        Olen myös kuullut - lehdissähän oli tuo toimittajien tekemä testi, joka toden totta näytti, että somaleilla ei aina ole baariin asiaa, vaikka olisi siististi lukeutunut, hyvin käyttäytyvä ja vesiselvä.

        Entä jos sinulta torpattaisiin ravintolaan pääsy vain siksi kun olet suomalainen?

        ruotsissakin on ollut..en muista missä oli juttu, mutta ovessa lappu, että "suomalaisilta pääsy kielletty":D. Minä en loukkaantunut.


      • ⁰₀₵⁰₀
        Mover kirjoitti:

        En osallistu millään tavoin sinun banneihisi.

        Ylläpito tasan tarkkaan tietää mitä tekee ja heillä on omat konstinsa.

        Hyvä niin!

        tuo on valhetta. Miksi valehtelet aina?

        Mistä konsteista oikein vihjailet? Johan tämä bannihomma selvitettiin muutama vuosi sitten. Onko banneista ollut mitään hyötyä? Täh? Ei ollut edes silloin kun minulla oli kiinteä IP. Silti bannipommitus on suorastaan kiimaista.

        Mistä S24 kassaan tulee rahaa? Sontasivujen mainoksista ja sitä enemmän mitä enemmän sivuilla on klikkauksia. Tienaan luultavasti enemmän S24:lle kuin sinä. Sinun klikkaukset tuskin edes rekisteröityy mainosten maksulistoihin, kun olet S24 leivissä.

        Tämä rikollinen touhusi tällä palstalla ilmeisesti katsotaan läpi sormien, koska todellinen vaikutus mihinkään on yhtä kuin nolla ja jos jotain oikeusjuttuja tulee, niin S24 pesee sinun suhteesi kätensä. Aiheutat palstalla häiriötä, ja se taas aiheuttaa liikennettä mikä tuo rahaa S24. Ilman sinua tämä palsta olisi luultavasti täysin kuollut, koska ammattirollitkin suosii mieluummin palstoja, joissa on muitakin kuin iso d, olee rasisti ja minä.


      • iso d
        Mover kirjoitti:

        Minun somaliystäväni eivät ole raiskanneet naisia - sinä olet puhunut rasistisuuksia.

        se on sinun väitteesi.

        useimmiten totuus on päivastainen niiden suhteen.


      • iso d kirjoitti:

        se on sinun väitteesi.

        useimmiten totuus on päivastainen niiden suhteen.

        Raiskauksiin syyllistyy prosentin osia soamliväestöstä. Voin kaivaa tilastoja jos haluat?

        Eli väitteesi on rasismia.


      • iso d
        Mover kirjoitti:

        Raiskauksiin syyllistyy prosentin osia soamliväestöstä. Voin kaivaa tilastoja jos haluat?

        Eli väitteesi on rasismia.

        ja juuri ne "prosentin osat" tekevät länsimaissa yli puolet raiskauksista. (ei toki somalit pelkästään, muutkin ärväturvat ja äh-dullahit tekevät osuutensa...)

        muusta rikollisuudesta puhumattakaan.

        laita mieluummin prosentteja niistä somaleista jotka elättävät itsensä ja elävät maassa maan tavalla?

        minkälaisia prosentin osia silloin tarkastellaan?


      • iso d kirjoitti:

        ja juuri ne "prosentin osat" tekevät länsimaissa yli puolet raiskauksista. (ei toki somalit pelkästään, muutkin ärväturvat ja äh-dullahit tekevät osuutensa...)

        muusta rikollisuudesta puhumattakaan.

        laita mieluummin prosentteja niistä somaleista jotka elättävät itsensä ja elävät maassa maan tavalla?

        minkälaisia prosentin osia silloin tarkastellaan?

        Eli lausuntosi oli rasistinen.


      • Naamanpesu
        Mover kirjoitti:

        Yhden asian muualta tulleet monesti osaavat - jota rasistit eivät, vaikka kuinka puhuvat suomenkieltä: Toisen ihmisen kunnioittaminen hänen taustastaan riippumatta.

        Ahaa - olenkin ymmärtänyt täysin väärin esim. somalien käytöksen. Naamaan sylkeminen onkin ilmeisesti heidän tapansa osoittaa kunnioitusta.


    • iso d

      jos suomalaiset olisivat sikailleet, ahdistelleet ja jopa pahoinoidelleet naisasiakkaita niin varmasti tehtäisiin.

      alkaisitko muffe uikuttamaan rasismista jos vartija seuraa sinua kaupassa?

      • Väitätkö ihan oikeesti, että jos esimerkiksi somali jossain ravintolassa kaikkien nähde ottaa otteen tytön hameen alta, sitä ei noteerata?!

        Älä puhu iloista roskaa!


      • Paskaherätyksiä
        Mover kirjoitti:

        Väitätkö ihan oikeesti, että jos esimerkiksi somali jossain ravintolassa kaikkien nähde ottaa otteen tytön hameen alta, sitä ei noteerata?!

        Älä puhu iloista roskaa!

        Voi helvetti - kuinka voit olla noin tietämätön asioista? Juttele joskus kantasuomalaisten teinityttöjen kanssa niin kuulet miten maa makaa. Silloin tällöin on pitänyt herätä keskellä yötä ja rynnätä bussipysäkille kun tytär soittaa hädissään että joku musta mies on lähtenyt perään raflasta, tuijottanut koko bussimatkan ja lähtenyt seuraamaan pysäkiltä. Onneksi ovat aina antaneet periksi ja poistuneet paikalta liukkaasti ettei tule vaikeuksia.


      • iso d
        Mover kirjoitti:

        Väitätkö ihan oikeesti, että jos esimerkiksi somali jossain ravintolassa kaikkien nähde ottaa otteen tytön hameen alta, sitä ei noteerata?!

        Älä puhu iloista roskaa!

        syy siihen että vartija seuraa mustalaisakkaa tai somalia ei päästetä baariin on sama.

        kummassakaan tapauksessa ei ole rasismin häivääkään.

        tervettä järkeä, kokemusperäistä varovaisuutta ja kunniallisten veronmaksajien etujen valvontaa senkin edestä.

        muffen mielestä varkaat, raiskarit, väkivaltaiset muslimit yms. p askasakki tulee aina asettaa kunnollisten itsensä elättävien ja lainkuuliaisten kansalaisten edelle.

        kantaväestöllä ei siis tule olla oikeuksia muffen mielestä.

        ellei sitten ole oikeus kun saa elättää maailman surkeinta roskaväkeä ja olla heidän rikostensa uhreina.


      • iso d
        Mover kirjoitti:

        Väitätkö ihan oikeesti, että jos esimerkiksi somali jossain ravintolassa kaikkien nähde ottaa otteen tytön hameen alta, sitä ei noteerata?!

        Älä puhu iloista roskaa!

        on noteerattu ja noteerataan. juuri siksi niitä ei useimmiten päästetä sisälle.


      • iso d kirjoitti:

        syy siihen että vartija seuraa mustalaisakkaa tai somalia ei päästetä baariin on sama.

        kummassakaan tapauksessa ei ole rasismin häivääkään.

        tervettä järkeä, kokemusperäistä varovaisuutta ja kunniallisten veronmaksajien etujen valvontaa senkin edestä.

        muffen mielestä varkaat, raiskarit, väkivaltaiset muslimit yms. p askasakki tulee aina asettaa kunnollisten itsensä elättävien ja lainkuuliaisten kansalaisten edelle.

        kantaväestöllä ei siis tule olla oikeuksia muffen mielestä.

        ellei sitten ole oikeus kun saa elättää maailman surkeinta roskaväkeä ja olla heidän rikostensa uhreina.

        Odotus on eri asia kuin ennakkoluulo.

        Niillä ei ole välttämättä eroa toiminnassa ollenkaan, mutta aina motiivissa.

        Ammattihenkilöstön, kuten vartijahenkilökunnan, kannattaa työssään käyttää odotuksiaan hyväkseen.

        Niiden perusteella ihmistä ei kuitenkaan tule suoraan syyttää, saati pidättää - niin kuin rasistit tekevät.


      • iso d kirjoitti:

        on noteerattu ja noteerataan. juuri siksi niitä ei useimmiten päästetä sisälle.

        Ja se, kansalainen D, on lain vastaista! Kenenkään pääsyä et saa mihinkään viiteryhmään liittyvän taustatekijän perusteella evätä yleiseen tilaan.

        Minä suosittelen sinulle ihan oikeasti tutustumista Suomen lakiin. Jos yhtään suomalaisuudesta tykkäät, niin se tarjoaa sitä yllin kyllin.

        Ilman "likiarvoja" - joita täällä näkee paljon.
        '


      • iso d
        Mover kirjoitti:

        Ja se, kansalainen D, on lain vastaista! Kenenkään pääsyä et saa mihinkään viiteryhmään liittyvän taustatekijän perusteella evätä yleiseen tilaan.

        Minä suosittelen sinulle ihan oikeasti tutustumista Suomen lakiin. Jos yhtään suomalaisuudesta tykkäät, niin se tarjoaa sitä yllin kyllin.

        Ilman "likiarvoja" - joita täällä näkee paljon.
        '

        ravintola ei ole yleinen tila.

        rautatieasema on.

        äly hoi.


      • iso d kirjoitti:

        ravintola ei ole yleinen tila.

        rautatieasema on.

        äly hoi.

        Yleinen ravintola on yleinen tila.

        Jos ei ole yksityitilaisuudesta kysymys.

        Jätä älykkyystestaukseni pois - se kertoo vain omasta käsityskyvystäsi jotain.


      • ­⋆⊄⋆
        Mover kirjoitti:

        Yleinen ravintola on yleinen tila.

        Jos ei ole yksityitilaisuudesta kysymys.

        Jätä älykkyystestaukseni pois - se kertoo vain omasta käsityskyvystäsi jotain.

        yleisessä tilassa vallitsee esim kaupungin järjestyssääntö. Yleisiä ravintoloita ei ole. Taksikaan ei ole mikään yleinen tila, kuten jotkut kuvittelee, että sinne saa kus­ta, pas­koa ja kaadella kaljansa ja aukoa päätään miten tykkää. Tämäkään palsta ei ole yleinen tila, muuten tänne kutsuttaisi poliisi hakemaan sut hoitoon ja täällä täytyisi muutenkin noudattaa Suomen Lakeja.


      • ­⋆⊄⋆ kirjoitti:

        yleisessä tilassa vallitsee esim kaupungin järjestyssääntö. Yleisiä ravintoloita ei ole. Taksikaan ei ole mikään yleinen tila, kuten jotkut kuvittelee, että sinne saa kus­ta, pas­koa ja kaadella kaljansa ja aukoa päätään miten tykkää. Tämäkään palsta ei ole yleinen tila, muuten tänne kutsuttaisi poliisi hakemaan sut hoitoon ja täällä täytyisi muutenkin noudattaa Suomen Lakeja.

        Ravintolat ovat kaikki yleisiä.


      • iso d
        Mover kirjoitti:

        Ravintolat ovat kaikki yleisiä.

        eivät ole.

        niillä on oikeus valita asiakkaansa.


      • iso d
        Mover kirjoitti:

        Ja se, kansalainen D, on lain vastaista! Kenenkään pääsyä et saa mihinkään viiteryhmään liittyvän taustatekijän perusteella evätä yleiseen tilaan.

        Minä suosittelen sinulle ihan oikeasti tutustumista Suomen lakiin. Jos yhtään suomalaisuudesta tykkäät, niin se tarjoaa sitä yllin kyllin.

        Ilman "likiarvoja" - joita täällä näkee paljon.
        '

        muffe hyvä. on olemassa oikein ja väärin.

        lailla ei aina, varsinkaan kun on kyse mamujen perseennuolennasta, ole mitään tekemistä oikean kanssa.

        minä voin sanoa ettei yksikään mutumba tai äh-dullah astu kynnykseni yli tai istu pöytääni.

        vai onko talonikin yleinen talo ja ruokapöytäni yleinen pöytä? veronmaksajat asuttavat, vaatettavat ruokkivat ja juottavat kaikki mustaturpaiset p askaelätit.

        on jo liikaa vaadittu että niitä pitäisi katsella ja kuunnella sekä sietää niiden perseilyä ravintolassakin.


      • ⋆⊄⋆
        Mover kirjoitti:

        Ravintolat ovat kaikki yleisiä.

        älä valehtele
        Ne on yksityisten omistuksessa. Ei kenenkään yksityisen omistamat tilat ole yleisiä tiloja kuten esim rautatieasemat, lentokenttien terminaalit, kansallispuistot, valtion metsät ja maantiet.


      • iso d kirjoitti:

        eivät ole.

        niillä on oikeus valita asiakkaansa.

        Ei ole - etnisyyden mukaan.

        Säännöt pitää olla "yleiset: Pukeutuminen, ikä tms.

        Niin tiukkaa jopa on, ettei esim. "kansallispuku" voi olla este tulla sisään.


      • ⋆⊄⋆ kirjoitti:

        älä valehtele
        Ne on yksityisten omistuksessa. Ei kenenkään yksityisen omistamat tilat ole yleisiä tiloja kuten esim rautatieasemat, lentokenttien terminaalit, kansallispuistot, valtion metsät ja maantiet.

        Et tunne asiaa.

        Omistusuhteella ei ole minkään valtakunnan merkitystä asiassa.


      • iso d kirjoitti:

        muffe hyvä. on olemassa oikein ja väärin.

        lailla ei aina, varsinkaan kun on kyse mamujen perseennuolennasta, ole mitään tekemistä oikean kanssa.

        minä voin sanoa ettei yksikään mutumba tai äh-dullah astu kynnykseni yli tai istu pöytääni.

        vai onko talonikin yleinen talo ja ruokapöytäni yleinen pöytä? veronmaksajat asuttavat, vaatettavat ruokkivat ja juottavat kaikki mustaturpaiset p askaelätit.

        on jo liikaa vaadittu että niitä pitäisi katsella ja kuunnella sekä sietää niiden perseilyä ravintolassakin.

        Lailla on, hyvä D, tekemistä k-a-i-k-e-n kanssa.

        "minä voin sanoa ettei yksikään mutumba tai äh-dullah astu kynnykseni yli tai istu pöytääni."

        Kyllä - koska sallii sinulle yksityisyyden.

        Oppia ikä kaikki, ja yhteiskunnallista meininkiä!


      • tyjurgjgtjtdg
        ⋆⊄⋆ kirjoitti:

        älä valehtele
        Ne on yksityisten omistuksessa. Ei kenenkään yksityisen omistamat tilat ole yleisiä tiloja kuten esim rautatieasemat, lentokenttien terminaalit, kansallispuistot, valtion metsät ja maantiet.

        Itseasiassa tuossa asiassa luotsi on poikkeuksellisesti oikeassa.
        Ravintoloissa saa myös vapaasti kuvata ihmisiä, vaikka ne yrittävätkin väittää ettei saa. Sama muuten kaupoissa ja ihan kylteistä huolimatta.

        (olen media-alalla)


      • ˞ ­¢­
        tyjurgjgtjtdg kirjoitti:

        Itseasiassa tuossa asiassa luotsi on poikkeuksellisesti oikeassa.
        Ravintoloissa saa myös vapaasti kuvata ihmisiä, vaikka ne yrittävätkin väittää ettei saa. Sama muuten kaupoissa ja ihan kylteistä huolimatta.

        (olen media-alalla)

        ja taas täyttä sontaa.

        Jos kuvaat ravintolassa, niin et voi käyttää kuvaa mihinkään ilman kuvassa olevien ihmisten suostumusta.

        Yleisellä paikalla kuvatuissa esim urheilukilpailuissa ei tarvita mitään lupia keneltäkään kuvassa olevalta.


      • ¢­­
        Mover kirjoitti:

        Et tunne asiaa.

        Omistusuhteella ei ole minkään valtakunnan merkitystä asiassa.

        joo joo

        Hyysäri Moverin mielestä esim minun kotini on yleinen tila.

        Esim poliisilla ei ole mitään asiaa yksityisiin tiloihin, eikä kellään muullakaan hampparilla.


      • fdhdhsdh
        ˞ ­¢­ kirjoitti:

        ja taas täyttä sontaa.

        Jos kuvaat ravintolassa, niin et voi käyttää kuvaa mihinkään ilman kuvassa olevien ihmisten suostumusta.

        Yleisellä paikalla kuvatuissa esim urheilukilpailuissa ei tarvita mitään lupia keneltäkään kuvassa olevalta.

        Voin, jossen julkaise kuvia kuvattavia halventavalla tavalla.

        Miten muuten luulet että skandaalilehdet kykenisivät julkaisemaan mitään jos lupia tarvittaisiin.

        Ja minä olen tosiaan alalla.
        Mover on kyllä yleensä kaikessa väärässä, mutta tässä kumma kyllä ei, sillä yleinen paikka on tila johon periaatteessa kenellä tahansa on pääsy, eikä edes lippujen myyminen muuta asiaa.
        Tästä on myös ennakkotapauksia ja esimerkiksi metrovartijoille on erään tilanteen jälkeen annettu tarkemmat ohjeet kuvauksen sallimisesta.


      • dfhjdfhdfh
        Mover kirjoitti:

        Lailla on, hyvä D, tekemistä k-a-i-k-e-n kanssa.

        "minä voin sanoa ettei yksikään mutumba tai äh-dullah astu kynnykseni yli tai istu pöytääni."

        Kyllä - koska sallii sinulle yksityisyyden.

        Oppia ikä kaikki, ja yhteiskunnallista meininkiä!

        Kenen lailla, valtakunnan lailla, vai uskonnon mukanaan tuomalla rinnakkaisella lailla?

        Ei liene oikein että perheväkivalta käsketään pimittää poliisilta???
        Islamhan kannustaa vaimon ruumiilliseen kuritukseen ja ruotsin televisio teki taannoin asiasta salaa kuvatun jutun jossa paikalliset imaamit antoivat eri ohjeita julkisuudessa ja yksityisesti.


      • ¢­­
        fdhdhsdh kirjoitti:

        Voin, jossen julkaise kuvia kuvattavia halventavalla tavalla.

        Miten muuten luulet että skandaalilehdet kykenisivät julkaisemaan mitään jos lupia tarvittaisiin.

        Ja minä olen tosiaan alalla.
        Mover on kyllä yleensä kaikessa väärässä, mutta tässä kumma kyllä ei, sillä yleinen paikka on tila johon periaatteessa kenellä tahansa on pääsy, eikä edes lippujen myyminen muuta asiaa.
        Tästä on myös ennakkotapauksia ja esimerkiksi metrovartijoille on erään tilanteen jälkeen annettu tarkemmat ohjeet kuvauksen sallimisesta.

        metro? Mikähän olisi sen yleisempi paikka, täh(?)

        Onko näissä sinun skandaalilehdissä Suomessa otettuja kuvia suomalaisista yksityisissä tiloissa? Tarkoitatko jotain itsenäisyyspäivien jatkoja. Mitä hyödyttää silloin sumentaa esim Ilkka Kanervan naamaa kun kuvan alla lukee sen nimi.

        Tapa millä kuvia julkaistaan, ei merkitse mitään, koska kuvaajan ja julkaisijan ja kuvatun suhtautuminen on subjektiivista.


      • dfhjdfhdfh kirjoitti:

        Kenen lailla, valtakunnan lailla, vai uskonnon mukanaan tuomalla rinnakkaisella lailla?

        Ei liene oikein että perheväkivalta käsketään pimittää poliisilta???
        Islamhan kannustaa vaimon ruumiilliseen kuritukseen ja ruotsin televisio teki taannoin asiasta salaa kuvatun jutun jossa paikalliset imaamit antoivat eri ohjeita julkisuudessa ja yksityisesti.

        Voi pieksun kikkurat.

        Unohda islam, olemme Suomen maassa.

        Täällä ei todellakaan ole työväenopistossa vaimohakkausnopetuskursseja.

        En tiedä sinusta paljon. Tiedän että nimimerkkisi on dfhjdfhdfh.

        Ja sen tiedän ettet lue lehtiä.

        Suosittelen sinua lukemaan jokaikinen päivä ensiksi päivälehden sivut kaksi ja kolme. Niissä on yleensä uutissivu eli pääkirjoitus ja kolumnit, ts. jonkun toimittajan tai vierailevan asiantuntijan puheenvuorot. Sitten voit katsoa sivut neljä ja viisi. Ne ovat pääuutissivuja, joista viitataan sisäsivuille, joissa on aiheesta tarkemmin. Lue niistä mitä haluat.

        Kun teet em. poseduurin kahden kuukauden ajan, en usko, että enää kirjoittelet tuollaisia kommentteja.

        Ihan hyvä siis, että olet täällä yhteiskunnallisella palstalla. Asiantuntemuksesi vain kaipaa nyt boostia, että pääset syvällisemmin ymmärtämään ja kommentoimaan ko. asioita.


      • ftjkfgjdgj
        ¢­­ kirjoitti:

        metro? Mikähän olisi sen yleisempi paikka, täh(?)

        Onko näissä sinun skandaalilehdissä Suomessa otettuja kuvia suomalaisista yksityisissä tiloissa? Tarkoitatko jotain itsenäisyyspäivien jatkoja. Mitä hyödyttää silloin sumentaa esim Ilkka Kanervan naamaa kun kuvan alla lukee sen nimi.

        Tapa millä kuvia julkaistaan, ei merkitse mitään, koska kuvaajan ja julkaisijan ja kuvatun suhtautuminen on subjektiivista.

        Ihan turha keskustella tästä.
        Lue itse:

        http://www.journalistiliitto.fi/journalisti/lehti/2010/06/artikkelit/minullakin_on_oikeus/missa_saa_ja_missa_ei_saa_kuvata/

        Syyttäjä päättää lopulta siitä subjektiivisuudesta.
        Yleensä saa julkaista ja se raja on melko selvä.


      • cxgnvcbnvcb
        Mover kirjoitti:

        Voi pieksun kikkurat.

        Unohda islam, olemme Suomen maassa.

        Täällä ei todellakaan ole työväenopistossa vaimohakkausnopetuskursseja.

        En tiedä sinusta paljon. Tiedän että nimimerkkisi on dfhjdfhdfh.

        Ja sen tiedän ettet lue lehtiä.

        Suosittelen sinua lukemaan jokaikinen päivä ensiksi päivälehden sivut kaksi ja kolme. Niissä on yleensä uutissivu eli pääkirjoitus ja kolumnit, ts. jonkun toimittajan tai vierailevan asiantuntijan puheenvuorot. Sitten voit katsoa sivut neljä ja viisi. Ne ovat pääuutissivuja, joista viitataan sisäsivuille, joissa on aiheesta tarkemmin. Lue niistä mitä haluat.

        Kun teet em. poseduurin kahden kuukauden ajan, en usko, että enää kirjoittelet tuollaisia kommentteja.

        Ihan hyvä siis, että olet täällä yhteiskunnallisella palstalla. Asiantuntemuksesi vain kaipaa nyt boostia, että pääset syvällisemmin ymmärtämään ja kommentoimaan ko. asioita.

        Et siis ole selvillä että imaamit noudattavat koraanin ohjeita ja että vaimon pahoinpitely on sen sääntöjen mukaan sallittua.
        Netissä on jopa videoita oikeaoppisesta pieksennästä.


      • cxgnvcbnvcb kirjoitti:

        Et siis ole selvillä että imaamit noudattavat koraanin ohjeita ja että vaimon pahoinpitely on sen sääntöjen mukaan sallittua.
        Netissä on jopa videoita oikeaoppisesta pieksennästä.

        Ja rasistit antavat eri ohjeita poliisin nokan alla kuin iltapimeällä.

        Aika kelmejä kummatkin.


      • olen r
        Mover kirjoitti:

        Ja rasistit antavat eri ohjeita poliisin nokan alla kuin iltapimeällä.

        Aika kelmejä kummatkin.

        Juurihan keskustelin poliisin kanssa mustalaisten välttämisestä. Oli valoisaa.
        Poliisit tietävät paremmin kuin kukaan rasismin tärkeyden.


      • zxdfzxcvzxcv
        Mover kirjoitti:

        Ja rasistit antavat eri ohjeita poliisin nokan alla kuin iltapimeällä.

        Aika kelmejä kummatkin.

        Rinnastat nuo imaamit siis rasisteihin.
        Eikö suvaitsevaisuusideologia kiellä tuollaiset ajatukset?


      • olen r kirjoitti:

        Juurihan keskustelin poliisin kanssa mustalaisten välttämisestä. Oli valoisaa.
        Poliisit tietävät paremmin kuin kukaan rasismin tärkeyden.

        Sinä et tiedä rasismista mitään.

        Ennen kuin joudut itse sen uhriksi.


      • zxdfzxcvzxcv kirjoitti:

        Rinnastat nuo imaamit siis rasisteihin.
        Eikö suvaitsevaisuusideologia kiellä tuollaiset ajatukset?

        Ei todellakaan!

        Jokaikinen lastensilpoja, naisen kivittäjä - ja rasisti - vastuuseen!


      • asdfasdf
        Mover kirjoitti:

        Väitätkö ihan oikeesti, että jos esimerkiksi somali jossain ravintolassa kaikkien nähde ottaa otteen tytön hameen alta, sitä ei noteerata?!

        Älä puhu iloista roskaa!

        mitäs otteita siellä hameen alla on,koraanista?


      • asdfasdf
        Mover kirjoitti:

        Ei todellakaan!

        Jokaikinen lastensilpoja, naisen kivittäjä - ja rasisti - vastuuseen!

        eikö näihin voisi käyttää uskonsa mukaista rangaistusta happoa ja irti hakattuja raajoja?


      • asdfasdf kirjoitti:

        eikö näihin voisi käyttää uskonsa mukaista rangaistusta happoa ja irti hakattuja raajoja?

        Tarkoitatko nyt rasisteja vai fundamentalistiuskovaisia?


      • asdfasdf

      • asdfasdf
        Mover kirjoitti:

        Tarkoitatko nyt rasisteja vai fundamentalistiuskovaisia?

        muualta tulleita rikollisia.


      • asdfasdf kirjoitti:

        muualta tulleita rikollisia.

        Vai niin - sivistyvaltion rasisti käyttäisi happoa!

        Onneksi täälllä on laki ja järjestys, ettei sinulaisesi itsekritiikittömät vihapuhujat pääse toimimaan vapaasti.


      • fjfcjjfcfjgvhj
        asdfasdf kirjoitti:

        lieksassa ei saa kuvata muualta tulleita ja asuinrakennuksia julkisilta paikoilta,voi joutua poliisitutkintaan.

        Jos on noin, niin toimitaan laittomasti.

        Yksityispihojen kuvaamisessa on kuitenkin hiukan rajoituksia, joihin Googlekin on törmännyt, sillä alastomia ihmisiä ei saisi kuvata aidatuilla pihoillaan tms. Sinänsä rakennusten kuvaaminen on täysin sallittua.


      • olen r
        Mover kirjoitti:

        Sinä et tiedä rasismista mitään.

        Ennen kuin joudut itse sen uhriksi.

        Olen joutunut usein. Eivät mustalaisetkaan olisi minulta varastaneet, jos olisin mustalainen. Eivätkä mullahit yllätyslyöneet.


      • olen r kirjoitti:

        Olen joutunut usein. Eivät mustalaisetkaan olisi minulta varastaneet, jos olisin mustalainen. Eivätkä mullahit yllätyslyöneet.

        No sitten löysit kaltaisesi!


      • Vain suomalainen
        Mover kirjoitti:

        Väitätkö ihan oikeesti, että jos esimerkiksi somali jossain ravintolassa kaikkien nähde ottaa otteen tytön hameen alta, sitä ei noteerata?!

        Älä puhu iloista roskaa!

        No käypä jossain nuorten suosimassa raflassa muutamana iltana, saatat hämmästyä. Tule sitten tänne väittämään että kaikki ideologiastasi poikkeavat kokemukset ovat roskaa.

        En vieläkään ymmärrä mikä on saanut sinut katkeroitumaan tälle maalle niin että haluat tuhota sen. Eikö olisi parempi muuttaa muualle - varsinkin sinulle itsellesi?


      • Slutku huja
        Mover kirjoitti:

        Vai niin - sivistyvaltion rasisti käyttäisi happoa!

        Onneksi täälllä on laki ja järjestys, ettei sinulaisesi itsekritiikittömät vihapuhujat pääse toimimaan vapaasti.

        Sitä vartenhan tässä taistellaan että Suomi säilyisi sivistysvaltiona, ja haponkäyttö ei koskaan tulisikaan lailliseksi täällä. Sinä toiminnallasi tasoitat tietä moiselle kehitykselle pyrkimällä estämään kaiken kritiikin mamujen tekemiä rikoksia kohtaan.


      • Slutku huja kirjoitti:

        Sitä vartenhan tässä taistellaan että Suomi säilyisi sivistysvaltiona, ja haponkäyttö ei koskaan tulisikaan lailliseksi täällä. Sinä toiminnallasi tasoitat tietä moiselle kehitykselle pyrkimällä estämään kaiken kritiikin mamujen tekemiä rikoksia kohtaan.

        Ei mamujen rikokset tarvitse mitään muuta kritiikkiä kuin muutkaan rikokset!


      • iso d
        Mover kirjoitti:

        Ei mamujen rikokset tarvitse mitään muuta kritiikkiä kuin muutkaan rikokset!

        vaikka olisivat monikymmen- jopa monisatakertaiset kantaväestöön verrattuna?


      • Parta-ankkuri
        Mover kirjoitti:

        Ei ole - etnisyyden mukaan.

        Säännöt pitää olla "yleiset: Pukeutuminen, ikä tms.

        Niin tiukkaa jopa on, ettei esim. "kansallispuku" voi olla este tulla sisään.

        Pukeutumiseen pitää olla säännöt, mutta ne eivät koske kaikkia, esim. kansanpukuisia? Siinäpä taas kerrakseen kaksoisstandardia. Koskeeko tämä sitten kaikkia kansanpukuja - esim. onko velvollisuus päästää maorien taisteluasuun sonnustautunut mies sisään, entä nainen jolla afrikkalaiseen tyylin lannevaate ja munkit paljaina?

        Entä ikä? Suuri joukko "pakolaisia" on otettu maahan kun ovat valehdelleet ikänsä alakanttiin. Saavatko ravintolaan pyrkiessään valehdella sen yläkanttiin?


      • Slutku huja
        Mover kirjoitti:

        Ei mamujen rikokset tarvitse mitään muuta kritiikkiä kuin muutkaan rikokset!

        Totta hemmetissä tarvitsevat. Meillä on täällä jo ennestään aivan riittävä kirjo rikosten tekotapoja, uusia ei enää tarvita.

        Perinteinen ja tyypillinen suomalainen henkirikos on juopporingissä syntynyt tappelu jossa joku kuolee, sattumalta tai hetkellisen juoppohulluuden seurauksena. Nuo haponheitot, parvekkeelta heitot, pizzerian murhapoltot, reviirien jako rautaputkilla hakkaamalla, vanhusten pahoinpitelyt ja ryöstöt sekä joukkoraiskaiskaukset joissa uhri viillellään lopuksi ovat uudempaa tuontikamaa jota täällä ei kaivata. Niitä pitää kritisoida ja rankasti, joka käänteessä.


      • Parta-ankkuri kirjoitti:

        Pukeutumiseen pitää olla säännöt, mutta ne eivät koske kaikkia, esim. kansanpukuisia? Siinäpä taas kerrakseen kaksoisstandardia. Koskeeko tämä sitten kaikkia kansanpukuja - esim. onko velvollisuus päästää maorien taisteluasuun sonnustautunut mies sisään, entä nainen jolla afrikkalaiseen tyylin lannevaate ja munkit paljaina?

        Entä ikä? Suuri joukko "pakolaisia" on otettu maahan kun ovat valehdelleet ikänsä alakanttiin. Saavatko ravintolaan pyrkiessään valehdella sen yläkanttiin?

        Säännöt koskevat kaikkia.


      • iso d kirjoitti:

        vaikka olisivat monikymmen- jopa monisatakertaiset kantaväestöön verrattuna?

        Ei syyttömiin kohdistuvaa.


      • Slutku huja kirjoitti:

        Totta hemmetissä tarvitsevat. Meillä on täällä jo ennestään aivan riittävä kirjo rikosten tekotapoja, uusia ei enää tarvita.

        Perinteinen ja tyypillinen suomalainen henkirikos on juopporingissä syntynyt tappelu jossa joku kuolee, sattumalta tai hetkellisen juoppohulluuden seurauksena. Nuo haponheitot, parvekkeelta heitot, pizzerian murhapoltot, reviirien jako rautaputkilla hakkaamalla, vanhusten pahoinpitelyt ja ryöstöt sekä joukkoraiskaiskaukset joissa uhri viillellään lopuksi ovat uudempaa tuontikamaa jota täällä ei kaivata. Niitä pitää kritisoida ja rankasti, joka käänteessä.

        Mutta ei syyttömiä. Kollektiivisyyttelykään ei kuulu oikeuskulttuuriimme.


      • Vain suomalainen kirjoitti:

        No käypä jossain nuorten suosimassa raflassa muutamana iltana, saatat hämmästyä. Tule sitten tänne väittämään että kaikki ideologiastasi poikkeavat kokemukset ovat roskaa.

        En vieläkään ymmärrä mikä on saanut sinut katkeroitumaan tälle maalle niin että haluat tuhota sen. Eikö olisi parempi muuttaa muualle - varsinkin sinulle itsellesi?

        Vastaatko ihan tuohon kysymykseeni?


      • Slutku huja
        Mover kirjoitti:

        Mutta ei syyttömiä. Kollektiivisyyttelykään ei kuulu oikeuskulttuuriimme.

        Puhuit kommentissasi mamujen tekemistä rikoksista ja niihin kohdistuvasta kritiikistä. Ovatko rikolliset mamut syyttömiä, vai mitä tarkoitat? Entä onko rikoksen hiljaisesti hyväksyvä syytön? Minun mielestäni eivät ole.


      • Vain suomalainen
        Mover kirjoitti:

        Vastaatko ihan tuohon kysymykseeni?

        Tätäkö kysymystä tarkoitat: "Väitätkö ihan oikeesti, että jos esimerkiksi somali jossain ravintolassa kaikkien nähde ottaa otteen tytön hameen alta, sitä ei noteerata?!"

        Mitä tarkoitat "noteeraamisella"? Kyllä monet sen huomaavat, mutta kukaan ei uskalla toimia. Eiväthän itse uhritkaan uskalla nostaa asiasta meteliä vaan pukeutuvat kiltisti housuihin. Kukaan ei halua itselleen rasistisyytöksiä, koska ne voivat pahimmassa tapauksessa pilata elämän pahasti. Tähän on johtanut se "rasisteihin" kohdistettu noitavaino jota tämä palsta on pyrkinyt edistämään.

        Somalit kyllä on opetettu käyttämään rasistikorttia taitavasti. Pariin kertaan olen päässyt todistamaan tällaista aitiopaikalta. Yksi jäi kiinni eräässä Itiksen urheiluliikkeessä näpistyksestä. Kun vartija saapui paikalle, rosvo alkoi kiljua kovaan ääneen: "Saatanan rasisti, älä hakkaa!", vaikka vartija pysyi metrin päässä. Toisella kerralla poliisi oli ratsaamassa Kehä I:llä, ja edellä ajavasta hekilöautosta löytyi kaikkiaan seitsemän somalia sisältä. Ulos autosta ja kuorohuutoa: "Helvetin rasistit!" Sellainen on meininki Suomessa 2010-luvulla.

        Vastaisitko nyt ystävällisesti minun kysymykseeni.


      • ¢­­
        Vain suomalainen kirjoitti:

        Tätäkö kysymystä tarkoitat: "Väitätkö ihan oikeesti, että jos esimerkiksi somali jossain ravintolassa kaikkien nähde ottaa otteen tytön hameen alta, sitä ei noteerata?!"

        Mitä tarkoitat "noteeraamisella"? Kyllä monet sen huomaavat, mutta kukaan ei uskalla toimia. Eiväthän itse uhritkaan uskalla nostaa asiasta meteliä vaan pukeutuvat kiltisti housuihin. Kukaan ei halua itselleen rasistisyytöksiä, koska ne voivat pahimmassa tapauksessa pilata elämän pahasti. Tähän on johtanut se "rasisteihin" kohdistettu noitavaino jota tämä palsta on pyrkinyt edistämään.

        Somalit kyllä on opetettu käyttämään rasistikorttia taitavasti. Pariin kertaan olen päässyt todistamaan tällaista aitiopaikalta. Yksi jäi kiinni eräässä Itiksen urheiluliikkeessä näpistyksestä. Kun vartija saapui paikalle, rosvo alkoi kiljua kovaan ääneen: "Saatanan rasisti, älä hakkaa!", vaikka vartija pysyi metrin päässä. Toisella kerralla poliisi oli ratsaamassa Kehä I:llä, ja edellä ajavasta hekilöautosta löytyi kaikkiaan seitsemän somalia sisältä. Ulos autosta ja kuorohuutoa: "Helvetin rasistit!" Sellainen on meininki Suomessa 2010-luvulla.

        Vastaisitko nyt ystävällisesti minun kysymykseeni.

        heikkolahjaisilla ja väkivaltaisilla nee­kereillä ei ole minkäänlaisia käytöstapoja.
        Ei ihme etteivät osaa muuta kuin tappaa toisiaan siellä Afrikassa.


      • iso d
        Slutku huja kirjoitti:

        Puhuit kommentissasi mamujen tekemistä rikoksista ja niihin kohdistuvasta kritiikistä. Ovatko rikolliset mamut syyttömiä, vai mitä tarkoitat? Entä onko rikoksen hiljaisesti hyväksyvä syytön? Minun mielestäni eivät ole.

        kummaa logiikkaa. jos vastustaa epäoikeudenmukaisuutta, ihmisoikeuksien polkemista ja rikoksia se onkin syyttömien syrjintää.

        hyvä slutku, elämme jonkinlaisessa käänteistodellisuudessa, muuta selitystä ei enää ole.


    • saan valita ketä tulee

      En laske somalia ravintolaan

      • Et näköjään ole ravintoloitsija.


    • Mover=typerys

      ´´ Et näköjään ole ravintoloitsija. ´´

      sinä et näköjään ole kovin älykäs ihminen, mutta se nyt ei yllätä ketään.

    • Ohjeeni tytöille on, että toimikaa niin kuin aina - käyttäkää omaa järkeänne. Jos sen avulla pääsette autotien yli ja pysytte liukkaalla pystyssä, osaatte toimia myös ihmisten kanssa.

      Koiraa ei ole karvoihin katsominen - vaikka rasistit niin väittävät.

      • Logiikkaa

        Totta ja sen mukaisesti onkin niin, että kaikki koirat ovat yhtä kilttejä ja lisäksi samaa rotua. Paitsi tietysti ne yksittäistapaukset, jotka kuitenkin ovat samaa rotua vaikka olisivatkin taistelukoiria?


      • Logiikkaa kirjoitti:

        Totta ja sen mukaisesti onkin niin, että kaikki koirat ovat yhtä kilttejä ja lisäksi samaa rotua. Paitsi tietysti ne yksittäistapaukset, jotka kuitenkin ovat samaa rotua vaikka olisivatkin taistelukoiria?

        Koirat ovat oma lukunsa.

        Niitä ei - valitettavasti koske ihmisoikeudet. Suuri osa niistä on "jalostettu" pilalle.

        Älköön siis ikinä, kukaan, missään asettako ihmisille ehtoja oman parinvalintansa suhteen.


      • iso d

        "koiraa ei ole karvoihin katsominen?" jesus mikä idiootti. on sillä vähän väliä pureeko koira vai antaako tassua?
        jos puistossa on somalilauma, tai lauma japanilaisia turisteja, kummassa tapauksessa nuoren yksin kulkevan naisen kannattaa oikaista puiston läpi?

        vastaapa siihen, p aska.

        ja selvennökseksi, olet p aska koska propagandallasi altistat nuoret naivit tytöt raiskaaja-elukoiden armoille, koska tytöt yrittävät olla "suvaitsevaisia" eivätkä katso koirankarvoja.

        ettäs tiedät, pask aelukka.


      • iso d kirjoitti:

        "koiraa ei ole karvoihin katsominen?" jesus mikä idiootti. on sillä vähän väliä pureeko koira vai antaako tassua?
        jos puistossa on somalilauma, tai lauma japanilaisia turisteja, kummassa tapauksessa nuoren yksin kulkevan naisen kannattaa oikaista puiston läpi?

        vastaapa siihen, p aska.

        ja selvennökseksi, olet p aska koska propagandallasi altistat nuoret naivit tytöt raiskaaja-elukoiden armoille, koska tytöt yrittävät olla "suvaitsevaisia" eivätkä katso koirankarvoja.

        ettäs tiedät, pask aelukka.

        Mistä ihmeestä tuo viha tulee?

        Mikä saa ihmisen halventamaan toisen - sanoi hän kuinka omasta mielestään virheellistä tai ei?


      • iso d
        Mover kirjoitti:

        Mistä ihmeestä tuo viha tulee?

        Mikä saa ihmisen halventamaan toisen - sanoi hän kuinka omasta mielestään virheellistä tai ei?

        koska et ole pelkästään vahingollinen. olet vaarallinen. kaltaisesi mokukiimaiset mustan perseennuolijat aiheuttavat suunnattomat määrät hätää ja kärsimystä.

        olet yhtä syyllinen kuin syylliset itse.


      • iso d kirjoitti:

        koska et ole pelkästään vahingollinen. olet vaarallinen. kaltaisesi mokukiimaiset mustan perseennuolijat aiheuttavat suunnattomat määrät hätää ja kärsimystä.

        olet yhtä syyllinen kuin syylliset itse.

        Vastustamalla rasismia ja korostamalla yhteisten sääntöjen merkitystä?


      • iso d
        Mover kirjoitti:

        Vastustamalla rasismia ja korostamalla yhteisten sääntöjen merkitystä?

        levittämällä valheellista propagandaa. kerro niille somaliystävillesi niistä yhteisistä säännöistä.


      • iso d kirjoitti:

        levittämällä valheellista propagandaa. kerro niille somaliystävillesi niistä yhteisistä säännöistä.

        Vastaatko kysymykseen!


      • iso d
        Mover kirjoitti:

        Vastaatko kysymykseen!

        mitä kohtaa vastauksestani et ymmärtänyt?


      • iso d kirjoitti:

        mitä kohtaa vastauksestani et ymmärtänyt?

        Mitä on valheellinen propaganda jota levitän?


      • ­¢­
        Mover kirjoitti:

        Mitä on valheellinen propaganda jota levitän?

        niitä juttuja joita sinulta jatkuvasti kysellään, mutta et suostu mihinkään vastaamaa, vaan sensuroit.


      • iso d
        Mover kirjoitti:

        Mitä on valheellinen propaganda jota levitän?

        etkö muista omia sepostuksiasi?


      • iso d kirjoitti:

        etkö muista omia sepostuksiasi?

        Tää ei kuule D toimi.

        Jos syytät, niin sitten perustelet.

        Tällaiset jätän sitten sivuun, jos asia ei etene.


    • fhfhgf

      apinasta kehittyi afrikan ihminen, afrikan ihmisestä kehittyi euroopan ihminen?

      • ⋆⊄⋆

        ja pas­kat

        Kaikilla ihmisapinoilla oli sama kantaisä joka pärjäsi hyvin kaikkialla maapallolla älynsä takia. Mantereiden ja suotuisien lisääntymisalueiden takia eri populaatiot eriytyivät ja kehittyivät omia polkujaan. Ilmaston ym mullistusten seurauksena suurin osa ihmislajeista kuoli pois. Euroopan ihminen ei ole kehittynyt mistään afrikkalaisesta.

        Miksi levität valheellista propagandapaskaa kuten Mover? Oletko idiootti?


      • ⋆⊄⋆
        ⋆⊄⋆ kirjoitti:

        ja pas­kat

        Kaikilla ihmisapinoilla oli sama kantaisä joka pärjäsi hyvin kaikkialla maapallolla älynsä takia. Mantereiden ja suotuisien lisääntymisalueiden takia eri populaatiot eriytyivät ja kehittyivät omia polkujaan. Ilmaston ym mullistusten seurauksena suurin osa ihmislajeista kuoli pois. Euroopan ihminen ei ole kehittynyt mistään afrikkalaisesta.

        Miksi levität valheellista propagandapaskaa kuten Mover? Oletko idiootti?

        jos ihmisellä olisi joku afrikkalainen kantapopulaatio, josta sitten on lähtenyt maailmalle leviämään haaroja eri manterille, niin silloin tämän afrikkalisen kantapopulaation pitäisi olla huimasti kehityksestä edellä näitä siitä karanneita. Tilanne on vain täysin päinvastainen. Aikajanalla tällainen älyllinen kehitys on todella nopeaa evoluutiota. Miksi siis väitetty alkuihminen Afrikassa on kaikkein tyhmin. Selitys siihen ei ainakaan ole se, että eurooppalaiset olisivat afrikkalaisten jälkeläisiä. Näkeehän sen jo naamasta tyhmempikin, paitsi tietenkin Moveri, joka ei erota kastematoa kengurusta.


    • nasismsiti

      paljastettu jusi hallaahon kootut sananas syömiset

    • sdsdssd
    • tamaonfasismi

      15-kuisille vauvoille tehty tutkimus osoitti, että he suosivat leikkitoveria, joka oli myötämielinen näiden omaa rodullista ryhmää kohtaan.
      Washingtonin yliopiston tekemässä tutkimuksessa kaksi valkoihoista aikuista jakoi leluja 40 valkoiselle 15 kuukautta vanhalle lapselle. Toinen tutkijoista jakoi lelut oikeudenmukaisesti ja toinen ei. 70 prosenttia lapsista suosi tällöin aikuista, joka jakoi lelut oikeudenmukaisesti.
      Toisessa testissä, jossa oli mukana myös aasialaistaustaisia lapsia, tulokset olivat erilaisia. Kun tutkija jakoi lelut epäoikeudenmukaisesti valkoisten lasten eduksi, suosivat muut valkoihoiset lapset kyseistä aikuista useammin kuin reilusti käyttäytynyttä tutkijaa.
      Tutkimus osoitti, että leikkitoveria valittaessa lapset sietivät epäoikeudenmukaisuutta, mikäli valkoihoinen lapsi hyötyi tästä. He valitsivat reilun tutkijan harvemmin, kun epäreilu tutkija antoi enemmän leluja valkoiselle lapselle kuin aasialaiselle. Tutkijoiden mukaan tämä osoitti, että lapset tarkkailevat sekä rotua että sosiaalista historiaa valitessaan parhaimman leikkitoverin.
      ”Mikäli kaikki vauvat olisivat välittäneet oikeudenmukaisuudesta, olisivat he aina valinneet sen, joka jakoi lelut reilusti, mutta havaitsimme myös, että he olivat kiinnostuneita oman ryhmän jäsenille koituvista seurauksista”, kertoi yliopiston professori Jessica Sommerville.
      Lähde: Daily Mail

    • Rasistimees

      Olen rasisti ja todella ylpeä siitä!
      Musut, neegerit ja muut apinat ovat tieteellisten tutkimustenkin mukaan yksinkertaista väkeä.

      Musut, neegerit ja muut apinat on pantava kuriin - vaikka väkisin!

      • Onko kliffaa, kun sinä olet tyhmempi ja rikollisempi kuin moni musu ja neegeri?


    • Tämä asia on ilmeisestikin kokonaan unohdettu monikulttuurisuus- ja rasismivalistuksessa. Ehkä siitä johtuen, että valistajat uskovat suojavärin estävän rasistisuuden esiintymistä.

      Ajatellaanpas asiaa. Mies B pyytää naista A tanssimaan ja saa pakit. Jos molemmat ovat samanvärisiä, syyttääkö mies A:ta rasistiksi? No eipä syytä. Mutta jos hän sitten syyttääkin eriväristä A:ta rasimista, niin hänhän todistaakin itse olevansa rasisti, koska suhtautuu ihmisiin ihonvärin perusteella eri tavalla.

      Valistuksen ja logiikan puute näkyy maassammekin. Oikein vaaleissa äänestämällä asiaan tulee pientä korjausta. Tummissa äänestäminen ei taas korjaa mitään.

      • iso d

        rasisminvastaisesta työstä on tullut n eekerin perseennuolentaa ja kantaväestön syyllistämistä.

        olipa tilanne mikä tahansa tai syyllinen tilanteeseen kuka tahansa.

        juuri husein muhamatin kaltaiset ammattihyysärit ovat sen aiheuttaneet. ensiksi opetetaan mitä tulee valehdella että saa turvapaikan, ja millä valheilla ja syytöksillä voi elää täysihoidossa, kutsua sukunsakin ilonpitoon ja perseillä afrikan malliin aivan vapaasti.

        ja sitten tuollaisia pitäisi kunnioittaa?

        en huoli rikollista p askaelättilaumaa loisimaan kotiini, joten miksi minun pitäisi sietää sitä kotimaassanikaan?

        (ei koske niitä prosentin osia jotka elävät maassa maan tavalla ihmisiksi ja noudattavat lakeja)


    • LAITOSHOITAJA

      RASISMI ON VAKAVA HOITOA VAATIVA KEHITYSVAMMA

      • YLI-laitoshoitaja

        Mitens olet aikonut hoitaa itseäsi? Napsimalla sieltä osaston lääkekaapista?


    Ketjusta on poistettu 117 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4995
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3167
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1256
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1237
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1217
    Aihe