Ilman seksiä pitkään eron jälkeen - silti tyytyväinen?

Outolintunen

Olemme mieheni kanssa päättäneet pitkähkön (14 v) parisuhteen syksyllä. meillä on kaksi pientä lasta, olemme edelleen paperilla naimisissa, mutta käytännössä asuneet jo yli puoli vuotta eri osoitteissa.

Käyn kohtuullisen usein baarissa ja tapaan paljon ystäviäni, elän melko sosiaalista elämää, ja olen näennäisesti selvinnyt erosta hyvin. En haikaa ex-mieheni perään, meidän parisuhde oli jo kauan ennen eroa enemmän kaveri- ja kämppissuhde, lisänä miljoonat ongelmat. Ikävöin kuitenkin tavallaan vierelleni jotain ihmistä, mutta en silti kiinnostu tarpeeksi esim. baarissa tehdäkseni aloitteen, vaikka takuulla tarjolla olisi yhden illan juttuja ja ehkä muutakin, jos vain jaksaisin yrittää. Tuntuu välillä, että olen outo, kun olen harrastanut seksiä viimeksi viime kesänä ex-mieheni kanssa, sen jälkeen olen ollut yhtä pientä sylittelyä lukuunottamatta ilman, ja useimmiten se ei haittaa ollenkaan. Tiedän, että jos vastaan tulee sellainen mies, joka kolahtaa, olen valmis. Mutta sellaista ei ole tullut.

En nyt oikeastaan tiedä mikä pointti tässä kirjoituksessa on. Ehkä se, olenko jotenkin outo, kun en kaipaa seksiä tarpeeksi? Onko normaalia olla vähän päälle kolkyt ja ihan tyytyväinen ilman seksiä näinkin kauan? Toisaalta parisuhteessakaan emme olleet kovin aktiivisia vuosiin, ja omasta mielestäni seksi ei edes aina ollut kovin laadukasta.

Huokaus. Teen ehkä ongelman asiasta, joka ei ole ongelma.

8

338

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olet normaali

      Ei se ole ongelma, etkä ole outo. Sanoisin, että tässä seksinnälkäisessä maailmassa olet juuri niitä normaaleimpia -haluat odottaa, kunnes löydät jonkun joka kolahtaa. Eikä niitä laastarisuhteitakaan kauhean montaa kannata olla ;) Kaikkea hyvää jatkoon!

    • silver dragonfly

      Don't worry... Täällä toinen, joka ei edes enää muista, milloin on harrastanut seksiä "koko kattauksen" verran. Erosta on jo vuosia, jotain säpinääkin on ollut, mutta... Jotenkin vain sotii omaa perusluonnetta vastaan se, että harrastaisin seksiä jonkun kanssa vain, koska aikuisen ihmisen mielletään sitä tekevän. .
      Päättynyt parisuhde ei ollut seksinkään osalta mitenkään hekumallinen ja aktiivinen, joten tässähän tämä elämä menee... Itselle kun seksi on jotain sellaista, jota haluan sellaisen ihmisen kanssa, johon tunnen voivani luottaa ja jonka tunnen jo paremmin niin, että käyn häneen henkisestikin totaalisen kuumana.

      Ystäväpiirissä tapahtui muitakin eroja samaan aikaan ja ystäväni ovat olleet huomattavan aktiivisia saadakseen seksiä eron jälkeenkin, no kukin tyylillään.
      En koe omaa "saamattomuuttani" ongelmaksi, vaan odotan aikaa parempaa kaikessa rauhassa.

    • Naishenkilö

      Jokainen taaplaa tyylillään, ei se todellakaan ole outoa ettei kaipaa seksiä. Kyllä Se Mies vielä tulee elämääsi, joka vie jalat alta ja sitä rataa.
      Itse olen juuri eroamassa suht lyhyestä avioliitosta, enkä kaipaa siitä muuta kuin erittäin ihanaa seksiä mieheni kanssa. Kaikki muu oli, lopussa varsinkin, yhtä helvettiä, mutta sängyssä toimi. No, nyt olen ilman, vaikka mieheni ehdottikin petihommia vielä kun oltiin muutettu erilleen. Ja uutta miestä en tähän hässäkkään halua, Kaikki aikanaan.

    • nyt huipussaan

      Ei tuossa mitään outoa ole. Minä en harrastanut minkäänlaista seksiä yhdeksään vuoteen eron jälkeen. Sitten vasta tapasin sen miehen joka kolahti kertasilmäyksellä. Kyllä näitä rästejä tässä sitten ahkeraan on purettu pois.

    • .-.-.--.

      "Teen ehkä ongelman asiasta, joka ei ole ongelma."

      No juuri noin. Jos olet tyytyväinen, niin älä valita :).

    • Kultanutri

      Eikai tuossa mitään ihmeellistä ole. Minä en harrastanut seksiä edes avioliitossa viimeisen neljän vuoden aikana, ei vaan haluttanut.

      • gggdgggd

        ilmankos sitä avioliitto sitten loppuikin


    • Pidä kunniasi korkea

      Et todellakaan ole outo vaan tervejärkinen ihminen.

      Täällä lietsotaan, että seksi on ainut autuaaksi tekevä asia maailmassa, sinä olet huomannut että niin ei ole, etkä ryntää suhteeseen seksin vuoksi.

      Mieluiten kuulisin, miksi pitää ikään kuin olla jo takataskussa se uusi suhde kun entisestä lähdetään.
      Siinä on jonkinlainen ristiriita, sillä joka on juossut vieraisiin ja sehän onnistuu, kun on vähän viinaa päässä aika monelta. Silloin maailma tuntuu niin vapaalta ja ihanalta. Samalla käy niin, että vaikka siellä kotona ei suurempia ongelmia olisi ollutkaan, niin tämä vieras maisti on niin jännittävää, että enää ei kodin toimet kiinnosta, on tullut vahva uskomus että tämä löydetty on nyt ainutkertainen.

      Jo kapakasta löydetty, pitäisi jokaisen ymmärtää, että viina kelpaa, muutoin siellä ei istuta. Sitäkö todella haluat istua noissa pölyisissä baareissa, puhua hölynpölyä kännisenä, sillä eihän tuollainen mies pois sieltä pysy.
      Luultavammin on persaukinen hölöttäjä, naisten naurattaja.
      Haluatko todella tuollaisen kotiisi.

      Ehkä olisi hyvä pidättäytyä noista baarireissuista ja kulkea enemmän lasten kanssa ja osallistua johonkin kasvattavaan asiaan.
      Jos se uusi onni löytyy, sen kohtaa aivan odottamatta, mutta älkää lähtekö niin alentavaan kuin iskemään baareista ja kapakoista ketään.
      Niistä reissuista voi monesti sanoa, että "itku pitkästä ilosta".

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      68
      3159
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      200
      2791
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      22
      2608
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2578
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      20
      2456
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2295
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      210
      1743
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1697
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      36
      1545
    10. Dear mies,

      Hymyiletkö ujosti, koska näet minut? 😌
      Ikävä
      18
      1416
    Aihe