Wahlroosin lähdön todelliset syyt.

Haans.

Wahlroosin väitetään häippässeen ruotsiin perintöverojen takia. Tämä on sumutusta, sillä tuskin nallenkaan elämäntehtävä on elää perintöjensä puolesta. Silloin kun niitä jaellaan, itse pääpukari on matojen ruokaa, ruotsalaisen mullan alla.

Todellinen syy mainittiin sanomalehti Kalevassa:

"Tällainen toiminta lisää painetta vaatia verotuksen yhtenäistämistä EU:n alueella, jotta verotuksellinen vapaamatkustelu saadaan loppumaan ainakin yhteisön sisällä."


Eli suomennetaan vielä suomenkin osalta. Tasaverojen kiristäminen alkaa olla jo tiensä päässä ja rikkaiden viekkaudella luotuihin omaisuuksiin on päästävä käsiksi. Kahdesta syystä.

A) Ellei toimita, Sosialidemokratia tulee kuolemaan

B) Uhrit on jo käytännössä loppuunkynitty. Suurperkuu on vain edessä
http://keskustelu.suomi24.fi/node/12179922

Wahlroos tietää tasan tarkkaan VELKAKUSETUKSEN seuraukset, joista olen teitä jo kiitettävästi informoinutkin aina perusteita myöten: http://keskustelu.suomi24.fi/node/11491251
Suomalaiset eivät siis selviä enää veloistaan ja ulosotot iskevät peräti kuusinkertaisesti verrattuna edellisen porvarillisen politiikan kliimaksiin. Kokoomuksen ja kepun kusetukseen 90-luvun taitteessa, sen molemmin puolin.

Wahlroos tietää, että uhrit on kohta kynitty täysin tyhjiin - siis se pelivara joka velalla kulutukseen jätetiin - ja jäljellä kyvykkäinä kiristyvien verojen maksumiehinä ovat vain kusettajat, miljonäärit jotka velkakusetuksella luotiin. Hän itse siis. Siksi rotta luikki tiehensä. Eli suomen velkaantuminen pahenee päivä päivältä ja nyt on käytävä käsiksi niihin, jotka tekivät tilin muuleja kusettamalla. Työvoimapula valheilla ja sen sellaisilla.

On väitetty, että olisi muitakin syitä. Sitä en kyllä ihmettelisi:
http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?p=15734289

8

153

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • maataloustukiaisista

      Kyllä Wahlroos näistä Suomessa sijaitsevista maistaan saamista maataloustukiaista pystyy nauttimaan Ruotsiin muutostaan huolimatta. Maataloustukiaiset ovat maapinta-ala eli hehtaarisidonnaisia, ja kun nämä Wahlroosin maat sijaitsevat Suomessa niin tämän sijainnin ja omistuksessaan olevan maapinta-alan mukaan hänelle maataloustukiaiset myönnetään ihan riippumatta siitä josko hän asuu Suomessa tai missä tahansa muussa maassa.

    • 44555556666666666666

      Ehkä tosiaankin nuo mainitut pelotkin voivat olla lisäsyynä muuttoon, perintöverojutut kuitenkin lienevät hänellä päällimmäisinä tässä mielessään.

      • muut syyt

        >>perintöverojutut kuitenkin lienevät hänellä päällimmäisinä tässä mielessään



        Kyllähän se tuokin, jos avaajan epäillykset nk. muista syistä pitäisivät paikkansa


    • game over

      Kuinka omaisuutta luodaan tyhjästä? Vivutin velalla nallen sampoa siinä 14egen tietämissä. Myin tuossa taannoin ja maksoin bulletin pois. Näin luotiin omaisuutta tyhjästä toisten rahoilla.

      Nallelta pelimiehen liike näpäyttää suomalaisia juntti poliitikkoja. Seuraavana päivänähän melko moni astui kaapista ulos paheksuakseen nallen toimintaa. Toivon sydämmestäni että nalle laukaisi efektin että moni muukin rikas pakkaa kamansa. Sillä muuten nämä suomalaiset juntti poliitikot eivät mitään tajua.

      Ja tämä maa tukehtuu omaan ähky verotukseensa.

    • Nyt vielä ehtii

      > "Tällainen toiminta lisää painetta vaatia verotuksen yhtenäistämistä EU:n alueella, jotta verotuksellinen vapaamatkustelu saadaan loppumaan ainakin yhteisön sisällä."

      Helvetistä katsoen kaikki muu näyttää paratiisilta.
      Koska muut maat eivät suostu sellaiseen himoverotukseen kuin Suomi, ainoa mahdollisuus on alentaa veroja täällä. Vapaamatkustelu loppuu, kun täkäläiset verot ovat kohtuulliset verrattuna muihin. Se edellyttää valtion porsastelua lähentelevän menotalouden armotonta kiristämistä ja vieläpä melko nopeasti. Nämä rakennepaketin leikkaukset ovat pelkkää alkusoittoa.

      • game over

        moni palstan tyffeli vielä itkee palatessaan fattasta kun rahaa ei enää herunutkaan ja läski laittaa kyytä sauvaansa saadakseen vuokran perittyä. Tyffelsonille tulee vielä äiteetä ikävä.


    • fattast massii

      Ikävä jo nyt. t: Tyfelsön

      • Nalle Valle

        "Sampo-konsernin, UPM:n ja Nordean hallituksen puheenjohtaja Björn Wahlroos sai viime vuonna 262 630 euroa viljelijätukea"

        http://www.hs.fi/talous/a1305643743933

        Maataloustuet nostetaan Suomesta ja verot maksetaan Ruotsiin.

        Tänä vuonna summa on varmaan jo isompi kuin 262 630 euroa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4935
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3124
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1807
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1760
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1625
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1481
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1233
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1207
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1197
    Aihe