dna DATAPREPAID

nipero

Kun rahaa on vähän sitä mielellään säästää. Minulla on tuo nettiliittymä ja se maksaa 29.90 € / 30 Megaajotain? Se kestää minulla yleensä 1-2 kk. Tiedän että liikkuvan kuvan katselu kai vie enemmän noita Megojajotain. Katkaisen yhteyden aina kun en nettiä käytä. Onko kuvaruudun koolla väliä kun säästää yrittää? Koneeni on vanha iMac 24". Muutoin mokkula toimii ihan hyvin ja kuva juoksee tarpeeksi nopeasti. Onko kulutuksella merkitystä jos katselee pikkukuvalla tai koko ruudun suurennoksena? Onkohan tietäväisillä jotain säästökikkoja? Otan niitä ilosylin vastaan.

13

143

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei sinänsä ole väliä. Ja nettivideoiden katselu riippuu niiden resoluutiosta. Eli jos videopalvelu laittaa max resoluution päälle jos videon laittaa pyörimään kokonäytöllä niin se vie enemmän dataa.

      Eli kannattaa tarkistaa mikä resoluutio on käytössä. Tämän näkee helposti ainakin Youtuben videoissa.

    • digi-info

      Halvempi pelkällä prepaid liittymällä ja ostaa tekstarilla kuukauspaketti - kännykkääkin voi ajaa mokkulana. Ilman latausta se maksaa 1,90 vuorokausi - lue hinnasto. Sen sijaan 30 gigaa kuukausi kotikäytös tolla hinnalla on ihan vedätystä.
      Soneran ämpäristä lähtösin koko juoni. Ei se välttämättä riitä ja lisägigat maksaa mansikoita päälle. 30gigaa kk rajotus kyseessä, megojahan sä et saa siitä linjasta yleensä enempää ku 6 dual carrierilla irti, LTE kokemusta ei niinkää ole.
      Mulla on tabletissa dna prepaid plus mikä liene ja sen taksoilla ainakin toi data oli halvempi kuin data prepaidissa - tossa on 3G DC mokkula integroitu.... pääsen täysiä nettiin ilman mitään sopimusta maksimi 1,90 päivä kun dataa tarvin. Hyvin harvoin meen muuten ku wifilla kotoa tai töistä..tai ees tabletilla nettiin. Se on vaan kenttätyökalu softineensa.

    • Säästövinkki

      Saunalahden data prepaid maksaa vain 66 senttiä vuorokaudessa.

      • dfsdfsdffggghfgg

        niin, mutta pitää ladata joka kuukausi lisää...


    • hyvin menee DNA:lla

      hohhoijakkaa...

      Meillä DNA dataprepaid ja siinä 2 konetta kiinni yhtä aikaa.
      Tuo 30 gigaa on käytettävissä 180 päivän aikana, joten päivähinnat voi unohtaa.
      Meille 30 gigaa riittää ainakin 3 kuukautta (90 päivää) vaikka katselen melkein päivittäin youtubesta kaikenlaista.

      Mikäli olet rekisteröitynyt oma DNA palveluun niin näet sitä kautta prepaid saldosi tai ainakin ne jotka olet rekisteröinyt sinne...

      • zderrtdh

        Niin idea tuossa on se 180pv käyttöaika ja jos et ole kuluttanut kaikkea sen aikana lisätään entiset jäljelle jäänet gigat uuden 180pv latauksen päälle näin esim itsellä on liittymässä jo 75gigaa käyttövaraa.Rajoitus on kuitenkin 200gigaa eli enempää ei dna dataprepeidissä voi olla saldoa.


    • nipero

      Kiitän herroja. Päädyin dataprepaidiin kun luottotiedot menivät. Sitä ennen minulla oli liittymä iPhonen kautta superprepaidilla. Sehän maksoi aivan sikana eli tuon melkein 2 € /pv. Tämä nykyinen 30 gigaa(ei megoja! kiitos) kestää nyt sen 1-2 kk. Eräs hra kertoi että hänellä se kestää 3 kk. Minusta se on jo hyvin. Vaikuttaako kuvaruudun koko paljonkin gigojen kulutukseen?
      Itse pidän tuota tikkua loistavana juttuna, muutoissa ja missä vain. Eikä tikku maksanut kun 10 euroa, oli asiakaspalautus ja iskin pojalle silmää.

    • Riippuu taas siitä että mitä resoluutiota video käyttää ja millä laadulla se on kuvattu.

    • 3322323

      Oletko katsonut kaikki vaihtoehdot läpi? Prepaid kuulostaa huonolta ja kalliilta ratkaisulta. Tuohon hintaan tai halvemmalla luulisi saavan jo kiinteän liittymän ilman rajoituksia

      • prepaid ainoa vaiht

        Lueppa uudestaan alottajalla luottotiedot menny


    • Suosittelisin ottamaan sitten jonkun muun nimiin kiinteän liittymän tai kattomaan onko saatavilla jotain kiinteitä prepaid liittymiä.

      Kaikenlaiset datasiirtorajoitukset ja mobiilinetit on aivan naurettavaa skeidaa kotikäytössä.

      Itsellänikään ei luottotietoja ole, nettinä 50/10 Soneran VDSL2, 10,86€/kk kaupungin taloyhtiön sopparilla toisten nimissä.

    • Mobiilinetti on hyödyllinen mikäli se toimii alueella hyvin. Nyt 4G aikana nopeudetkin päihittävät jo välillä ADSL yhteyden nopeudet.

      • Niin, mikäli toimii alueella hyvin, sepä se. Ja kauanko toimii? Kyse on kuitenkin radioaalloista, joihin vaikuttaa käyttäjämäärä, sää, erilaiset fyysiset esteet, kakarat leikkimässä signaaliblokkereilla yms.

        Toinen ongelma on niiden nettitikkujen yhteensopivuus harvinaisempien distrojen kanssa.

        Kolmas tosiaan se, että ne datasiirtorajoitukset ovat naurettavia (vaikka ymmärrettviä). Esim. tuolla ylempänä mainittu 30 gigaa ei minun käyttöön riittäisi kovinkaan pitkäksi aikaa. Huonoimmillaan voidaan puhua alle päivästä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      135
      5429
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3355
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1873
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1855
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1695
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      72
      1542
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      12
      1443
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1327
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1326
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      21
      1295
    Aihe