Parhaat lentoyhtiöt/koneet usaan?

fewwa

Ensimmäistä pitkä lentoa ollaan varaamassa perheen kanssa ja suht samanhintaisia lentoyhtiöitä Miamin kentälle on useita. Mikä yhtiö on mielestänne ollut paras ja miksi? Onko istumatiloissa eroa eri yhtiöiden tai saman yhtiön eri koneiden välillä? Viihdejärjestelmät? Meillä on perheessä kaksi lentopelkoista joten halutaan valita mahdollisimman mukava kone tuolle matkalle, mutta bisnesluokkaan ei ole varaa... Kaikki vinkit otetaan ilolla vastaan!

10

322

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • LH 462

      Eipä noissa reittilentoyhtiöissä paljoa eroa ole. Istuinvälit /- 1 tuuma perus turistiluokan paikoilla. Enemmän katselisin lentoaikataulujen ja vaihtoaikojen sopivuutta.
      Lufthansa lentää Frankfurtista Miamiin A380:llä.
      Mä ehkä eniten välttelisin AY/AA yhdistelmää JFK kautta. Tällöin maahantulotarkastus JFK:llä ja perillä Miamissa vasta illalla ja paluu tapahtuu aamupäivällä. Muissa vaihtoehdoissa lentoajat lähtö aamulla Hesasta ja perillä jo puolenpäivän jälkeen. Kotimatka alkaa Miamista iltapäivästä/illalla.

      • matkamies15

        Ainoastaan lufthansa perillä n. klo 1500. Finnairin suorat perillä jo 14:05. Muut 17 - 21.


      • lähtö 7.00
        matkamies15 kirjoitti:

        Ainoastaan lufthansa perillä n. klo 1500. Finnairin suorat perillä jo 14:05. Muut 17 - 21.

        AirBerlin Berliinistä klo14:10.


    • käyty ja käydään

      Jostain luin, ettei kaikissa lentoyhtiöissä välttämättä ole esim. omaa monitoria, josta katsella leffoja tms. Aika kuluu paremmin jos lapset voi keskittyä leffoihin, peleihin jne. eikä tarvii roudata omia tabletteja mukana. Pohtisin myös eri yhdistelmien kokonaisaikoja eli jossain tapauksessa pääsette yhdellä vaihdolla n. 14 h kokonaisajalla ja toisaalla voi joutua vaihtamaan kaksikin kertaa...lasten kanssa välttelen itse vaihtoja, liikaa härdelliä. Hesasta pääsee ainakin ensi talvena myös suoraan Miamiin, pitkästä aikaa ja tätä vaihtoehtoa me käytetään, kun käytettävissä on.

    • fewwa

      Finnairin koneita on haukuttu vanhoiksi, ahtaiksi ja huonoiksi, uskaltaako sillä lähteä vai olisiko parempi etsiä esim Virgin?

      • käyty ja käydään

        Me mentiin toissa vuonna yhdistelmällä BA (operoi Flybe) Virgin ja Virginin kone oli mukava, tilava jne. Tutkailin hieman Finnairin kalustoa ja huomasin, että ne lentää samanlaisella koneella Miamiin kuin millä me mentiin Orlandoon. Ainoa ero on se, että Finnairin koneessa on vähän enemmän jalkatilaa kuin Virginillä...vaikka siinäkin mun mielestä ihan hyvin. Molemmissa on omat montitorit jokaisella matkustajalla eli voi katsella mitä haluaa ja nappulat sitten omia leffojaan...eli tilojen ja tason puolesta luulisin niiden olevan liki samalla tasolla.

        Toisaalta jos menette esim. Lontoon kautta, niin Virginin kone saattaa olla perinteinen jumbojetti ja niitäkin on kait uudistettu ajan saatossa, mutta en tiedä miten kattavasti. Virgin on siis ihan hyvä, mutta edelleen pohtisin tuota välilaskua ja sen järkevyyttä lapsiperheellisille. Meilläkin oli viimeksi välilasku melkein 2,5h eikä silti ehditty välilaskun aikana edes vessaan, kun lentokentän byrokratia kulutti kaiken ajan. Kiva oli sitten lasten kanssa juosta koneeseen ilman eväitä tai mitään ja edessä 10h lento. No Virginin koneessa tarjoilupuoli pelasi kyllä hyvin ja sieltä sai omatoimisesti hakea alkoholittomia juomia, kun tarjoilupuoli oli "kiinni". Silti olisi ollut kiva olla jotain omiakin snackejä tms.


    • igsy

      Finnair lentää suoraan Miamiin, suosittelisin sitä.

    • LH 462

      Vaikka Finnair lentää suoraan ja vaikka se olis halvin, en sitä sitä ostaisi. Mä meen Lufthansan A380 ja paikalla 76A.

    • Americano

      Kerran Floridassa käyneenä suosittelen Lufthansaa Frankfurtin kautta, mutta myös American Airlines(jolla lensin Los Angelesiin) on varteenotettava vaihtoehto, paljon jalkatilaa, pehmeät penkit, erinomainen musiikki elokuva ja pelivalikoima sekä erittäin mukava henkilökunta.

    • WDW

      Itse lentänyt Finnair/AA, Air Berlinillä ja Lufthansalla. Syksyllä lähdetään taas Luftilla. A380 on mukava kone lentää pikkulapsen kanssa ja aikataulu on hyvä. Lisäksi pikkulapsen kanssa sujuu boarding ja vaunujen kanssa meno sujuvasti. Meillä on turvaistuin koneessa, jos otatte mukaan niin kannattaa tarkastaa onko malli hyväksytty lentoyhtiöllä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      254
      2516
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      65
      1645
    3. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      74
      1454
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      59
      1305
    5. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      161
      1232
    6. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      95
      1162
    7. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      84
      1039
    8. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      87
      998
    9. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      57
      942
    10. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      103
      896
    Aihe