Asun matikan maikan kanssa 4

so little sex

Tarina on jatkoa Asun matikan maikan kanssa -2 ja -3

Pahoittelen sydämeni pohjasta että tämän tarinan tulo kesti. Puolet oli valmiina jo pitkään ja loppu vaan antoi odottaa itseään. Lukekaa 1-3 osat jos olette unohtaneet mitä on aiemmin tapahtunut.

http://keskustelu.suomi24.fi/node/9473767
http://keskustelu.suomi24.fi/node/10059856
http://keskustelu.suomi24.fi/node/10826827


REHTORIN KANSILIASSA

Heräsin aamulla Ollin sängystä yksin. Hän oli siis jo lähtenyt lukiolle. Venyttelin raukeasti ja katselin kun aurinko leikitteli sädekaihtimien takana. Nousin ylös ja lähdin katsomaan olisiko Lotta jo herännyt minun huoneessani. Avatessani Ollin makuuhuoneen oven ihana kahvin tuoksu valpasti aistini. Lotta oli siis herännyt ja keittänyt kahvia. Menin keittiöön ja näin kuinka Lotta hyräili jotain tuttua biisiä, samalla kun laittoi paahtoleivät paahtimeen. "Huomenta Martta" Hän huikkasi iloisesti. "Kahvi on juuri tippunut." Toivotin myös Lotalle hyvät huomenet. Kaadoin itselleni vaaleanpunaiseen mukiin kahvia etsin jääkaapista maidon. Istuimme nauttimaan aamiaista vastakkain keittiönpöydänääreen. Huomasin Lotan ranteissa vielä punaiset jäljet eilisestä sidonnasta. Vaikka katkaisinkin narut eilen oli niiden toiset päät olleet koko yön puristamassa Lotan siroja ranteita. Kerroin Lotalle että hänen ei tarvitsisi tulla enää tänään koululle, mutta minun pitäisi olla siellä jo tunnin kuluttua.
Kun olimme syöneet, menimme yhdessä suihkuun. Virkistävä sitruksen tuoksu valtasi koko kylppärin kun pesimme toistemme hiukset. Suihkusta tultuamme aloin kuivata hiuksiani hiustenkuivaajalla samalla kun Lotta alkoi miettiä mitä minä pukisin päälleni. Lotan mielestä sen piti olla jotain erikoista. Kun olin saanut hiukset kuivattua, rasvasin vartaloni hunajaisella kosteusvoiteella. Sitten menin katsomaan mitä vaatteita Lotta oli minulle valinnut. Lotta seisoi alasti vaatekaappini edessä, pyyhe oli pudonnut lattialle hänen jalkoihin. Hän penkoi jotain vaatekaappini syövereistä ja veti sieltä ulos valkoisen mekon. "Laita tämä" Lotta sanoi topakasti. Yritin väittää vastaan ja sanoa että se näyttää hyvältä vasta syksyllä kun olen ruskettuneempi. Vilkaisin kelloa ja huomasin että jos en aivan kohta lähde myöhästyisin. Joten minulla ei jäänyt vaihtoehtoja. Otin kaapista valkoiset pitsisringit ja rintaliivit. Puin mekon nopeasti päälleni ja vedin vetoketjun sivusta kiinni. Vaikka mekossa oli leveä helma ja se ulottui ylipolvien sen kaulaukko oli hyvin paljastava. Laitoin vielä farkkutakin päälleni ja sipaisin ripsiväriä. Vilkaisin itseäni vielä peilistä ja en näyttänytkään niin pahalta kun kuvittelin. Koska kello oli niin paljon, tiesin että minun pitäisi melkein juosta laitoin lenkkarit jalkaan ja viskasin korkkarit koululaukkuun ja ryntäsin pihalle. Lotta jäi vielä minun ja Ollin asuntoon. Hän lupasi laittaa keittiön ja minun huoneen kuntoon ja lähteä sitten kotiinsa. Kello oli viittä vailla kymmenen kun saavuin koululle. Koulun pihassa oli kaksi autoa toisen tunnistin Ollin autoksi ja toisen tiesin kuuluvan rehtorille. Vaihdoin koulunportailla nopeasti kenkiä ja soitin Ollille että olin saapunut paikalle.

Pian Olli tuli avaamaan henkilökunnan käyttämän sivuoven ja päästi minut sisään. Hän katsoi minua huvittuneena. Hiukseni olivat varmasti pörrössä ja olin vielä hieman hengästynyt juoksemisesta. Seurasin Ollia luokkaan jossa olimme eilenkin olleet. Luokka näytti siltä kun pitikin kaikki pulpetit ja tuolit olivat oikeilla paikoillaan. Yhdellä pulpetilla oli papereita ja Olli viittasi minua istumaan siihen. Istuin paikalleni ja kaivoin laukusta kynän ja laskimen. Aloin tutkia laskutehtäviä samalla kun Olli kierteli minun ympärilläni. Hän siveli minun hartioitani. Juoksutti kättään minun käsivarsia pitkin. Olli ryömi pulpetin alle ja sukelsi mekkoni helman alle. Tunsin kuinka hän raotti strigejäni ja alkoi hyväillä suullaan minua. Voihkaisin nautinnosta. Ollin lämmin kieli nuoli pitkiä vetoja ja välillä kieli upposi vakooni joka alkoi kostua syljen ja kiihotukseni takia. Laskemisesta ei meinannut tulla mitään, mutta tiesin että Olli halusi minun laskevan samalla. Lopulta en enää kestänyt vaan huohotin ja voihkin nautinnosta. Olli työnsi kielen syvälle sisälleni samalla kun hyväili sormilla klitoristani. Sitten putosin rajan yli ihanan nautinnon sekaiseen tunnelmaan. Olli kömpi pois pulpetin alta ja suoristi paitansa helmaa ja pyyhkäisi naamansa hihaan. Kun Olli oli asettunut pöytänsä taakse, kuului keskusradion kautta rehtorin ääni "Martta Mustonen Martta Mustonen VÄLITTÖMÄSTI Rehtorin kansliaan. Katsoin kauhuissani Ollia. Rehtori kyllä tiesi että olisin koulussa lauantaina mutta en uskonut että hän haluisi tavata minua. Ollin kasvoille palasi opettajan ilme ja hän sanoi vakavasti "Nyt äkkiä sinne rehtorin kansliaan senkin huligaani". Nousin pulpetista Riisuin farkkutakin ja lähdin korkokengät kopisten kohti Rehtorin valtakuntaa.

3

987

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • so little sex

      Rehtorin huoneen ovessa oli nimi kyltti jossa luki "Rehtori Kalevi Pikkarainen" ovi oli kiinni koputin varovasti oveen ja jäin odottamaan että se avattaisiin minulle. Pian Rehtori tulikin avaamaan oven.

      ”Käy sisään Martta ja istu ole hyvä.” rehtori sanoi asiallisesti. Istuin kovalle tuolille joka oli rehtorin työpöydän edessä. Rehtori kiersi pöydän taakse ja istui omalle työtuolille. Hän risti kätensä ja nosti kyynärpäät pöydälle. Hän katsoi minua ankarasti semmoisella ”rehtori ilmeellä” Tiedätte kyllä mitä tarkoitan. ”Kerrohan Martta nyt niistä rästiin jääneistä matematiikan tehtävistä joita sinulla on? Olen ihmeissäni niistä, olet pärjännyt loistavasti lukiossa ja saanut hyviä arvosanoja, miksi sinulla nyt yhtäkkiä on jotain rästissä?” Punastuin ja vääntelehdin tuolissani. Yritin selittää että eräs projekti oli vain päässyt unohtumaan. Rehtori ei oikein näyttänyt uskovan selitystäni. ” Sinähän asut Matematiikan opettajasi luona? Vai mitä? Miten ihmeessä voit unohtaa hänen kurssinsa tehtävän?”

      Olin aivan paniikissa en tiennyt mitä enää vastaisin rehtorille. Yritin selittää jotain epämääräistä jota kyllä lapsikaan ei olisi uskonut. Lopulta rehtori kertoi asiallisesti että hän tiesi minun ja Ollin asumisjärjestelyistä ja meidän vuokrasopimuksesta. APUA ajattelin, mitä tämä tarkoittaa? Rehtori myhäili tyytyväisenä, kun oli saanut järkyttää minua. Rehtori kertoi puhuneensa Ollin kanssa asiasta ja homman nimi oli se että Ollin ja minun suhde tulee julkiseksi ja Olli erotetaan, jos minä en tee niin kuin rehtori haluaa. Ja minä arvasin MITÄ rehtori haluaa…

      ”En halua että Olli saa potkut” sanoin hiljaa ja katsoin rehtoria silmiin. ”Hieno sitä minäkin” Rehtori Kalvevi Pikkarainen sanoi, ja jatkoi: ”Sinua kuulemma eilen piiskattu, halun nähdä punoittaako takapuolesi vielä? Rehtori käski minun nousta ylös ja kumartua nojamaan hänen työpöytäänsä vasten. Samalla kuin tein niin rehtorikin nousi ja kävi sulkemassa sälekaihtimet ikkunan eteen. Sitten hän tuli minun taakseni ja nosti hameeni ylös.

      Koska minulla oli alla sringit rehtori näki heti ohuet jo vaalentuneet viivat jotka oli jääneet eilisestä koitoksestani. Minua hävetti ja inhotti olla siinä näytillä viisikymmentä vuotiaan rehtorin sivellessä takapuoltani. ” Voi kultasen taisit olla todella tuhma tyttö, kun opettaja on tuolla tavalla sinua piiskannut. ”Rehtori huokaili. En vastannut mitään pidin vain silmäni kiinni. Rehtori tarttui sringeihini ja veti ne hitaasti alas. ” Nosta jalkojasi niin saadaan nuo pois” hän sanoi. Rehtori noukki sringini lattialta ja sulloi ne taskuunsa. Hän tunnusteli sormellaan minun herkkiä paikkoja ja alkoi varovasti hyväillä minun herkkää nipukkani. En tiennyt miten olisin suhtautunut: Ei ollut kiva ajatus että irstas tukeva rehtori hyväili minua, mutta toisaalta se tuntui niin hyvältä. Aloin kostua tahtomattani ja nautin rehtorin sormen liikkeestä. Vaistomaisesti levitin hieman jalkojani. Ja ennen kuin huomasinkaan, oli rehtori työntänyt sormensa sisääni. Se mitä rehtori teki, tuntui niin hyvältä. ”Sinä olet niin märkä” rehtori kuiskasi korvaani haluaako tuhma tyttö rehtorin kullia? ” Tahdon Tahdon” huohotin. Rehtori löysi mekkoni vetoketjun ja auttoi minua riisuutumaan sen. Minulle jäi vain valkoiset rintaliivit korkokengät. Rehtori levitti mekkoni työhuoneensa nahkasohvalle ja pyysi minua riisumaan hänet alasti. Kumarruin alas ja aloin avaan rehtorin kengän nauhoja. Samalla rehtori hyväili minun takapuoltani, joka oli upeasti esillä rehtorille. Lopulta rehtorilla oli päällä enää alushousut. Niiden läpi erottui jotain, joka halusi esiripun vedettävän syrjään ja valloittaa yleisönsä. Olin päättänyt etten ala katsomaan rehtorin penistä, mutta kun laskin alushousut alas silmäni väkisin eksyivät rehtorin valtikkaan. Se oli paksu, ei niin pitkä kuin Ollin penis mutta selvästi paksumpi.

      • so little sex

        ”Pidätkö näkemästäsi?” Rehtori kysyi. Nyökkäsin rehtorille. Sitten hän ohjasi minut sohvalle makaamaan. Sitten hän kaivoi rintani ulos kupeita mutta ei irrottanut hakasia. Rehtori hyväili nännejäni peukalollaan ja imaisi toisen niistä suuhunsa. Toisella kädellä hän hyväili minun märkää vakoani. En kestänyt kauaa ja lopulta sain ihanan orgasmin.

        Juuri kun olin saamassa hengitykseni tasaantumaan, rehtori työntyi sisääni täydellä voimalla. Levisin rehtorin paksun kalun mukaan ja tunsin venyväni äärimmäisen ihanasti. Rehtori aloitti vaativat työnnöt, voihkin nautinnosta. ” Silmät auki neiti Mustonen” Rehtori komensi. Avasin silmäni ja näin kuinka vanha tanakka mies pani minua pitkin voimakkain liikkein otsa jo hiestä helmeillen. Kaiken järjen mukaan minun ei olisi pitänyt pitää näkemästäni. Mutta kun katsoin rehtoria silmiin ja näin niiden himokkaan kiillon. Joka niihin oli syttynyt hänen pannessaan nuorta teinityttöä, minä kiihotuin vain lisää. Ei mennyt enää kauankaan kun rehtori laski siemen-nesteensä minun tiukkaan vakooni. Hän lysähti päälleni ja huohotti raskaasti, minäkin huohotin rehtorin painavan vartalon alla. Sitten rehtori nousi. Hän heitti minulle nenäliinan jolla voisin pyyhkiä valuvat nesteet pois, ja alkoi itse pukeutua reippaasti niin kuin mitään ei olisi tapahtunut. Nousin hämillään ylös ja samalla sohvan suojana olleelle mekolle valui valkoista eritettä. Kun rehtori oli saanut puettua housut ja paidan hän tuli minun luokse paljain jaloin. Hän siirsi rintani takaisin kuppeihin ja auttoi minua pukeutumaan rypistyneeseen mekkoon jota koristi vatsankohdalle levinnyt tahra.

        Sitten rehtori käski minun istua samalle tuolille jolla olin aiemminkin istunut. Hän kävi avaamassa sälekaihtimet ja istuutui omalle tuolilleen hän katsoi minua ja sanoi: minun olleen upea nuorityttö ja Ollin olevan onnekas hän saa panna minua säännöllisesti. Rehtori lupasi että Olli saa pitää työpaikkansa. Sitten rehtori toivotti minulle hyvää kesälomaa ja minä poistuin hän toimistostaan. Kävellessäni takaisin matikan luokkaan muistin että pitsipöksyni olivat jääneet rehtorille.

        Kesäloma alkoi ja matkustin kotipaikkakunnalleni, kävin viisi kertaa kesän aikana kaupungissa ”maksamassa” vuokraa. Kun lukion toinen vuosi elokuussa alkoi: Olli järkytti minua uutisillaan. Mutta mitä ne uutiset on, siitä kuulette ensi kerralla.

        Rakkaudella so little sex


      • I love this
        so little sex kirjoitti:

        ”Pidätkö näkemästäsi?” Rehtori kysyi. Nyökkäsin rehtorille. Sitten hän ohjasi minut sohvalle makaamaan. Sitten hän kaivoi rintani ulos kupeita mutta ei irrottanut hakasia. Rehtori hyväili nännejäni peukalollaan ja imaisi toisen niistä suuhunsa. Toisella kädellä hän hyväili minun märkää vakoani. En kestänyt kauaa ja lopulta sain ihanan orgasmin.

        Juuri kun olin saamassa hengitykseni tasaantumaan, rehtori työntyi sisääni täydellä voimalla. Levisin rehtorin paksun kalun mukaan ja tunsin venyväni äärimmäisen ihanasti. Rehtori aloitti vaativat työnnöt, voihkin nautinnosta. ” Silmät auki neiti Mustonen” Rehtori komensi. Avasin silmäni ja näin kuinka vanha tanakka mies pani minua pitkin voimakkain liikkein otsa jo hiestä helmeillen. Kaiken järjen mukaan minun ei olisi pitänyt pitää näkemästäni. Mutta kun katsoin rehtoria silmiin ja näin niiden himokkaan kiillon. Joka niihin oli syttynyt hänen pannessaan nuorta teinityttöä, minä kiihotuin vain lisää. Ei mennyt enää kauankaan kun rehtori laski siemen-nesteensä minun tiukkaan vakooni. Hän lysähti päälleni ja huohotti raskaasti, minäkin huohotin rehtorin painavan vartalon alla. Sitten rehtori nousi. Hän heitti minulle nenäliinan jolla voisin pyyhkiä valuvat nesteet pois, ja alkoi itse pukeutua reippaasti niin kuin mitään ei olisi tapahtunut. Nousin hämillään ylös ja samalla sohvan suojana olleelle mekolle valui valkoista eritettä. Kun rehtori oli saanut puettua housut ja paidan hän tuli minun luokse paljain jaloin. Hän siirsi rintani takaisin kuppeihin ja auttoi minua pukeutumaan rypistyneeseen mekkoon jota koristi vatsankohdalle levinnyt tahra.

        Sitten rehtori käski minun istua samalle tuolille jolla olin aiemminkin istunut. Hän kävi avaamassa sälekaihtimet ja istuutui omalle tuolilleen hän katsoi minua ja sanoi: minun olleen upea nuorityttö ja Ollin olevan onnekas hän saa panna minua säännöllisesti. Rehtori lupasi että Olli saa pitää työpaikkansa. Sitten rehtori toivotti minulle hyvää kesälomaa ja minä poistuin hän toimistostaan. Kävellessäni takaisin matikan luokkaan muistin että pitsipöksyni olivat jääneet rehtorille.

        Kesäloma alkoi ja matkustin kotipaikkakunnalleni, kävin viisi kertaa kesän aikana kaupungissa ”maksamassa” vuokraa. Kun lukion toinen vuosi elokuussa alkoi: Olli järkytti minua uutisillaan. Mutta mitä ne uutiset on, siitä kuulette ensi kerralla.

        Rakkaudella so little sex

        Milloin ajattelit jatkaa?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Maailman menoa
      258
      2366
    2. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      81
      2075
    3. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      98
      1790
    4. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      115
      1629
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      169
      1191
    6. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      65
      1190
    7. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      65
      1042
    8. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      115
      1036
    9. Olisi hauska tietää

      Koska huomasit pitäväsi minusta? Itse taisin ihastua sinuun heti silloin kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Miehelle, jon
      Ikävä
      60
      1026
    10. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      33
      1023
    Aihe