JUMALA LOI JEESUKSEN: Tässä todisteet!

jumalan_pete

Raamatussa on runsaasti viitteitä ja todisteita siitä että Jeesus on luotu:

Ensimmäiseksi mainitsen Joh.3:16, mikä kertoo meille Jumalan ainokaisesta pojasta. "Ainokainen Poika" ei tuossa jakeessa ole viittaus siihen, että Jeesus on ainoa poika Jumalalle, vaan viittaus siihen, että Jeesus on ainut jonka Jumala on luonut ilman Jeesusta, koska kaiken muun hän loi Jeesuksen kautta. Onhan tätä nykyä maailmassa ja taivaassakin miljoonia ihmisiä jotka ovat tulleet Jumalan lapsiksi (Joh.1:12).

Jeesus tunnustaa syntyneensä kaksi kertaa, josta ensimmäinen syntyminen tapahtui ennen maailman luomista. Toinen syntymä oli Marian kautta, kun maailma oli jo luotu. JEESUS TUNNUSTAA, että hänet on luotu enne kuin Isä loi maailman hänen kauttaan. Hän tunnustaa sen kaksi kertaa tässä:

Snl.8:24 Ennenkuin syvyyksiä oli, SYNNYIN MINÄ, ennenkuin oli lähteitä, vedestä rikkaita
Pro 8:25 Ennenkuin vuoret upotettiin paikoilleen, ennen kukkuloita, SYNNYIN MINÄ,

Jeesus asetettiin olemaan ennen maailman luomista. Jos hän olisi se sama Jumala joka hänet loi ja asetutti olemaan, niin häntä ei olisi koskaan ASTETTU OLEMAAN, vaan olisi olemassa omasta takaa:

Snl.8:23 "Iankaikkisuudesta minä OLEN ASETETTU OLEMAAN, alusta asti, hamasta maan ikiajoista."

On myös typerää uskoa että meidän veljemme on se sama Jumala joka on hänen Isänsä. Veljeys tulee sen kautta, että veljillä on sama Isä josta he kaikki ovat. Tässä Jeesus puhuu omista veljistään:

Joh.20:17 ... MENE MINUN VELJIENI TYKÖ ja sano heille, että minä menen ylös, minun Isäni tykö ja teidän Isänne tykö, ja minun Jumalani tykö ja teidän Jumalanne tykö".

Myös Paavali tunnustaa että Jeesus on meidän veljemme, mikä tekee mahdottomaksi sen että Jeesus on se sama Jumala joka teki Jeesuksesta meidän veljemme, sillä kaikilla veljillä on aina ollut yksi yhteinen Isä:

"Sillä ne, jotka hän on edeltä tuntenut, hän on myös edeltä määrännyt Poikansa kuvan kaltaisiksi, ETTÄ HÄN OLISI ESIKOINEN MONIEN VELJIEN JOUKOSSA..." (Room.8:29).

Sana esikoinen on viittaus perheen ensimmäisen lapseen, ja Jeesus oli juuri sitä, silloin kun hän sanoi ennen maailman luomista, että hän syntyi (Snl.8:24,25).

Kait sinä ymmärrät mitä tässä äsken kerroin? Kerron sen uudelleen, uusin sanankääntein, jotta varmasti ymmärrät:

Esikoinen on viittaus ensimmäiseen lapseen, ensimmäiseen luotuun tai syntyneeseen. Ja se on juuri tuossa, jossa Jumalan Isyys tulee esille, ja Pojan poikuus, jossa Jeesus tunnustaa että hänellä on sama Isä ja sama Jumala, mikä meilläkin on:

Joh.20:17 ... mene minun veljien tykö ja sano heille, että MINÄ MENEN YLÖS, MINUN ISÄNI TYKÖ ja teidän Isänne tykö, JA MINUN JUMALANI TYKÖ ja teidän Jumalanne tykö".

Kun olet sisäistänyt kaiken edellämainitun, sinä saatat myös ymmärtää miksi Jeesuksesta sanotaan että HÄN ON LUOMAKUNNAN ENSIMMÄINEN (Kol.1:15, Ilm.3:14). Luomistyön alku alkoi, kun "ainokainen Poika" oli luotu Jumalan toimesta. LUOMAKUNNAN ALKU ON OSA LUOMAKUNTAA.

On myös olemassa lisää todisteita siitä että Jumala on yli kaiken ja että Jeesus ei voi siten myöskään olla se sama Jumala joka on hänen Isänsä, joka on jopa yli Kristuksen (1.Kor.3:23). Yksi on se, että Jumala pitää Kristusta alistettuna itselleen (1.Kor.15:28). Tottakai hän pitää häntä alistettuna itselleen; hänhän on ainut Jumala, Jeesuksen mukaan (Joh.5:44, Joh.17:3).

Oikein Pietari sanoi Jeesuksesta:
"Sinä olet JUMALAN Kristus" (Luuk.9:20).

Ja jokaisella joka usko ja tunnustaa että Jeesus on JUMALAN Poika, hänellä on toivoa:

1.Joh.4:15 Joka tunnustaa, että JEESUS ON JUMALAN POIKA, hänessä Jumala pysyy, ja hän Jumalassa.

Miten Jeesus on Jumalan Poika? Siten että Jumala hänet "synnytti":

Heb.5:5 Niinpä Kristuskaan ei itse korottanut itseänsä ylimmäisen papin kunniaan, vaan hän, joka sanoi hänelle: "Sinä olet minun Poikani, TÄNÄ PÄIVÄNÄ MINÄ SINUT SYNNYTIN";

Tässä puhutaan myös Jeesuksen hengellisestä syntymästä (Jeesuksen ensimmäinen syntymä oli hengellinen eikä biologinen, sillä liha ja veri ei peri taivasten valtakuntaa):

1. Joh.5:1 Jokainen, joka uskoo, että Jeesus on Kristus, on Jumalasta syntynyt; ja jokainen, joka rakastaa häntä joka on synnyttänyt [JUMALAA], rakastaa myöskin sitä [esim. JEESUSTA], joka hänestä on syntynyt.

Lopuksi tuhannen taalan kysymys:

Miten joku, jonka luullaan aina olleen olemassa, voi olla syntynyt, luomakunnan ensimmäisenä, niin että hänestä tuli Poika Jumalalle, jos hän - kuten luullaan - on se sama Jumala joka hänet synnytti?

94

333

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • "3 Ja minä kuulin suuren äänen valtaistuimelta sanovan: "Katso, Jumalan maja ihmisten keskellä! Ja hän on asuva heidän keskellänsä, ja he ovat hänen kansansa, ja Jumala itse on oleva heidän kanssaan, heidän Jumalansa;
      4 ja hän on pyyhkivä pois kaikki kyyneleet heidän silmistänsä, eikä kuolemaa ole enää oleva, eikä murhetta eikä parkua eikä kipua ole enää oleva, sillä kaikki entinen on mennyt."
      5 Ja valtaistuimella istuva sanoi: "Katso, uudeksi minä teen kaikki". Ja hän sanoi: "Kirjoita, sillä nämä sanat ovat vakaat ja todet".
      6 Ja hän sanoi minulle: "Se on tapahtunut. MINÄ OLEN A ja O, ALKU JA LOPPU. Minä annan janoavalle elämän veden lähteestä lahjaksi.
      7 Joka voittaa, on tämän perivä, ja MINÄ OLEN oleva hänen JUMALANSA, ja hän on oleva minun poikani." ( Ilmestyskirja )


      "12 Katso, MINÄ TULEN PIAN, ja minun palkkani on minun kanssani, antaakseni kullekin hänen tekojensa mukaan.
      13 MINÄ OLEN A ja O, ensimmäinen ja viimeinen, ALKU JA LOPPU.
      14 Autuaat ne, jotka pesevät vaatteensa, että heillä olisi valta syödä elämän puusta ja he pääsisivät porteista sisälle kaupunkiin!
      15 Ulkopuolella ovat koirat ja velhot ja huorintekijät ja murhaajat ja epäjumalanpalvelijat ja kaikki, jotka valhetta rakastavat ja tekevät.
      16 MINÄ, JEESUS, lähetin enkelini todistamaan näitä teille seurakunnissa. Minä olen Daavidin juurivesa ja hänen suvustansa, se kirkas kointähti." ( Ilmestyskirja )


      Luonnollinen ihminen ei voi ymmärtää kun puhutaan Hengellisiä. Silloinkuin Jumalan Sana opettaa Hengellisiä, se on luonnolliselle ihmiselle vierasta ja ikään kuin kätkettyä. Hengelliset tulee selittää Hengellisesti ja vain Hengestä syntynyt, voi ymmärtää Hengellistä Jumalan Sanasta. Juuri tämän tähden ristikin on hullutus maailmalle ja juuri tämän tähden Herra Jeesus Kristus, Hänen olemus on vieras heille jotka eivät Hengestä ole syntyneet.

      Mutta jotka ovat Hengestä syntyneet, ovat Jumalasta, ja sen tähden he totisesti ovat kutsuttu Herran veljiksi.

      Vain Hengessä voi todistaa Jeesuksen Herraksi ja ilman Henkeä se on ihmiselle mahdotonta, kuten tällä palstalla suruksemme myös näemme...
      Tee pete parannus epäuskostasi ja usko Herraan Jeesukseen niinkuin Jumalan Sana todistaa. Hän on ainoa Totuus ja ainoa Tie.

      • Voihan vitalis.

        Nyt se selvis Jumala on luonut itsensä. Jes.43:10. Ennen minua ei ole luotu yhtäkään jumalaa, eikä minun jälkeeni toista tule. Jumalalle kaikki on mahdollista!


      • >>>Mutta jotka ovat Hengestä syntyneet, ovat Jumalasta, ja sen tähden he totisesti ovat kutsuttu Herran veljiksi.>MINÄ OLEN A ja O, ALKU JA LOPPU>7 Joka voittaa, on tämän perivä, ja MINÄ OLEN oleva hänen JUMALANSA, ja hän on oleva minun poikani." ( Ilmestyskirja )>Mutta jotka ovat Hengestä syntyneet, ovat Jumalasta,>Vain Hengessä voi todistaa Jeesuksen Herraksi>Luonnollinen ihminen ei voi ymmärtää kun puhutaan Hengellisiä. >tämän tähden Herra Jeesus Kristus, Hänen olemus on vieras heille jotka eivät Hengestä ole syntyneet.>Tee pete parannus epäuskostasi


      • jumalan_pete kirjoitti:

        >>>Mutta jotka ovat Hengestä syntyneet, ovat Jumalasta, ja sen tähden he totisesti ovat kutsuttu Herran veljiksi.>MINÄ OLEN A ja O, ALKU JA LOPPU>7 Joka voittaa, on tämän perivä, ja MINÄ OLEN oleva hänen JUMALANSA, ja hän on oleva minun poikani." ( Ilmestyskirja )>Mutta jotka ovat Hengestä syntyneet, ovat Jumalasta,>Vain Hengessä voi todistaa Jeesuksen Herraksi>Luonnollinen ihminen ei voi ymmärtää kun puhutaan Hengellisiä. >tämän tähden Herra Jeesus Kristus, Hänen olemus on vieras heille jotka eivät Hengestä ole syntyneet.>Tee pete parannus epäuskostasi

        Ilmestyskirjan 21 luvussa ilmoitetaan selvästi Jumalan olevan "alku ja loppu".
        Ilmestyskirjan 22 luvussa Jeesus sanoo olevansa tämä "alku ja loppu".

        Päätä nyt pete kumpi on "alku ja loppu", Jumala vaiko Jeesus vai olisiko kuitenkin niin, että et vain tahdo uskoa Jumalan Sanan ilmoitusta, vaan kamppailet sitä vastaan näillä kirjoituksillasi...


      • nikojt kirjoitti:

        Ilmestyskirjan 21 luvussa ilmoitetaan selvästi Jumalan olevan "alku ja loppu".
        Ilmestyskirjan 22 luvussa Jeesus sanoo olevansa tämä "alku ja loppu".

        Päätä nyt pete kumpi on "alku ja loppu", Jumala vaiko Jeesus vai olisiko kuitenkin niin, että et vain tahdo uskoa Jumalan Sanan ilmoitusta, vaan kamppailet sitä vastaan näillä kirjoituksillasi...

        Tuohan on täysin naurettava pyyntö, että tässä on päätettävä kumpi heistä on "alku ja loppu", vain koska he yhdessä ovat alku ja loppu. Ikään kuin se, että jos kahdella olemuksella on samat atribuutit niin heidän täytyy silloin olla yksi ja sama olemus. Tuo on täyttä pelleilyä kun yritetään jostakin mystiikasta todistella jotain opinkappaleita joita Ramatusta ei löydy.

        Molemmat heistä ovat alku ja loppu, koska he loivat meidät yhdessä. Se mitä sinä yrität tehdä "todisteillasi" on loppujen lopuksi vain tuulen tavoittelua, koska et ole lainkaan onnistunut todistamaan, että Jeesus on aina ollut olemassa, samalla tavalla kuin hänen Isänsä. Etkö voi sitä edes todistaa koska Jeesus on Jumalan synnyttämä, mikä tarkoittaa hänen luoma.

        Tämä päättämisvaatimuksesi on yhtä tyhjän kanssa. Olisi yhtä typerää jos sanoisin sinulle, että yritä nyt päättää, onko Jumala Isä taikka Poika, kun kerran uskottelet että he ovat yksi ja sama olemus.


      • Yrittääkö Niko todistaa että Isä ja Poika ovat samaa olemusta? Miksi sinun pitää sellaista todistaa? Siksikö, että Jumala sanoi olevansa vain yksi eikä kaksi? (5.Moos.6:4). Älä kierrä kysymystä kuin kissa kuumaa puuroa. Yritätkö todistaa että Isä ja Poika ovat yksi ja samao olemus?

        Yhden olemuksen todistellut ovat typeriä, koska silloinhan Isä ja Poika ovat ainoastaan Jumalan roolileikkejä (mikä on käytännössä samaa kuin jos kieltäisi Isän ja Pojan oikean olemassaolon). Mutta jos he olisivat ainoastaan Jumalan roolileikkejä (kuten ilmeisesti uskot), niin miten he toisiansa rakastavat, tai ylipäätänsä keskustelevat keskenään, kun toinen heistä jopa rukoilee sitä Jumalaa joka hänet lähetti ja synnytti? Miksi "jumala" yhä rukoilee Jumalaa (Heb.7:25, Room.8:34), vaikka hänet on jo kirkastettu, tai jos hän on sama Jumala kuin se Jumala jota hän rukoilee? Hän rukoilee, koska hän on ainoastaan "niin sanottu jumala" (1.Kor.8:5,6), samalla tavalla kuin ne, joita Jeesus kutsui jumaliksi koska heille oli tullut Jumalan sana (Joh.10:34-36). Mitä Niko arvelee: Tuliko Jeesukselle Jumalan sana, jotta häntäkin voitaisiin kutsua "jumalaksi"? Kyllä. Jeesukselle tuli Isän Jumalan sanat ja hän ei julistanut omiaan, vaan sitä mitä Isä oli käskenyt hänen puhua. Pitääkö hakea jakeet Raamatusta, vai löydätkö sinä ne itse?

        Osaako Niko kertoa meille uskottavalla tavalla millä tavalla Jeesus on samaa olemusta Isän kanssa? Oletko sinä ja vaimosi yksi ja sama olemus koska olet tullut yhdeksi lihaksi vaimosi kanssa? Oletko yhtä aikaa mies ja nainen koska olet yksi liha vaimosi kanssa? Jos et, niin miten siis uskot että Jumala joka on yksi, on yhtä aikaa Isä ja Poika?


      • jumalan_pete kirjoitti:

        Tuohan on täysin naurettava pyyntö, että tässä on päätettävä kumpi heistä on "alku ja loppu", vain koska he yhdessä ovat alku ja loppu. Ikään kuin se, että jos kahdella olemuksella on samat atribuutit niin heidän täytyy silloin olla yksi ja sama olemus. Tuo on täyttä pelleilyä kun yritetään jostakin mystiikasta todistella jotain opinkappaleita joita Ramatusta ei löydy.

        Molemmat heistä ovat alku ja loppu, koska he loivat meidät yhdessä. Se mitä sinä yrität tehdä "todisteillasi" on loppujen lopuksi vain tuulen tavoittelua, koska et ole lainkaan onnistunut todistamaan, että Jeesus on aina ollut olemassa, samalla tavalla kuin hänen Isänsä. Etkö voi sitä edes todistaa koska Jeesus on Jumalan synnyttämä, mikä tarkoittaa hänen luoma.

        Tämä päättämisvaatimuksesi on yhtä tyhjän kanssa. Olisi yhtä typerää jos sanoisin sinulle, että yritä nyt päättää, onko Jumala Isä taikka Poika, kun kerran uskottelet että he ovat yksi ja sama olemus.

        Voiko luotu olla alku ja loppu?
        Voiko luotu olla Totuus?
        Voiko luotu olla Elämä?
        Voiko luotu olla Pelastaja?
        Voiko luotu olla Luoja?

        Kenet luotu voisi pelastaa?


      • jumalan_pete kirjoitti:

        Yrittääkö Niko todistaa että Isä ja Poika ovat samaa olemusta? Miksi sinun pitää sellaista todistaa? Siksikö, että Jumala sanoi olevansa vain yksi eikä kaksi? (5.Moos.6:4). Älä kierrä kysymystä kuin kissa kuumaa puuroa. Yritätkö todistaa että Isä ja Poika ovat yksi ja samao olemus?

        Yhden olemuksen todistellut ovat typeriä, koska silloinhan Isä ja Poika ovat ainoastaan Jumalan roolileikkejä (mikä on käytännössä samaa kuin jos kieltäisi Isän ja Pojan oikean olemassaolon). Mutta jos he olisivat ainoastaan Jumalan roolileikkejä (kuten ilmeisesti uskot), niin miten he toisiansa rakastavat, tai ylipäätänsä keskustelevat keskenään, kun toinen heistä jopa rukoilee sitä Jumalaa joka hänet lähetti ja synnytti? Miksi "jumala" yhä rukoilee Jumalaa (Heb.7:25, Room.8:34), vaikka hänet on jo kirkastettu, tai jos hän on sama Jumala kuin se Jumala jota hän rukoilee? Hän rukoilee, koska hän on ainoastaan "niin sanottu jumala" (1.Kor.8:5,6), samalla tavalla kuin ne, joita Jeesus kutsui jumaliksi koska heille oli tullut Jumalan sana (Joh.10:34-36). Mitä Niko arvelee: Tuliko Jeesukselle Jumalan sana, jotta häntäkin voitaisiin kutsua "jumalaksi"? Kyllä. Jeesukselle tuli Isän Jumalan sanat ja hän ei julistanut omiaan, vaan sitä mitä Isä oli käskenyt hänen puhua. Pitääkö hakea jakeet Raamatusta, vai löydätkö sinä ne itse?

        Osaako Niko kertoa meille uskottavalla tavalla millä tavalla Jeesus on samaa olemusta Isän kanssa? Oletko sinä ja vaimosi yksi ja sama olemus koska olet tullut yhdeksi lihaksi vaimosi kanssa? Oletko yhtä aikaa mies ja nainen koska olet yksi liha vaimosi kanssa? Jos et, niin miten siis uskot että Jumala joka on yksi, on yhtä aikaa Isä ja Poika?

        Jeesus itse kertoi olevansa Isän kanssa yksi.


      • nikojt kirjoitti:

        Voiko luotu olla alku ja loppu?
        Voiko luotu olla Totuus?
        Voiko luotu olla Elämä?
        Voiko luotu olla Pelastaja?
        Voiko luotu olla Luoja?

        Kenet luotu voisi pelastaa?

        >>>Voiko luotu olla alku ja loppu?>Voiko luotu olla Totuus?>>Voiko luotu olla Pelastaja?


      • nikojt kirjoitti:

        Jeesus itse kertoi olevansa Isän kanssa yksi.

        Niko. Sinun olisi hyvä lukea Raamattua avarakatseisemmin. Heitä nyt uskonnollisuuden silmälasit pois silmiltäsi, niin tulet näkemään Isän ja Pojan kahtena eri olemuksena, sillä edelleen he rakastavat toisiaan ja toinen heistä rukoilee edelleen sitä Jumalaa josta hän on lähtöisin (Heb.7:25, Room.8:34).

        Mainitsemassasi jakeessa Jeesus puhui YKSEYDESTÄ jolla hän on Isän kanssa!

        Tässä on toinen esimerkki ykseydestä, mikä ei todista, että he olivat kaikki yksi ja sama olemus:

        Apt.4:32 Ja uskovaisten suuressa joukossa oli YKSI SYDÄN ja YKSI SIELU; eikä kenkään heistä sanonut omaksensa mitään siitä, mitä hänellä oli, vaan kaikki oli heillä yhteistä.

        Tässä on kolmas esimerkki ykseydestä:

        Mark.10:8 Ja ne kaksi TULEVAT YHDEKSI LIHAKSI.' Niin eivät he enää ole kaksi, vaan yksi liha.

        Tässä on neljäs esimerkki ykseydestä, mikä ei tarkoita että meistä tulee Jumala:

        1.Kor.6:17 Mutta joka yhtyy Herraan, on YKSI HENKI HÄNEN KANSSAAN.

        Tässä on viides esimerkki ykseydestä, ja mielestä melko vakuuttava, koska se paljastaa että Isä ja Poika olivat kaksi eri olemusta...

        Luk 22:41,42
        Ja hän vetäytyi heistä noin kivenheiton päähän, laskeutui polvilleen ja rukoili sanoen:
        "Isä, jos sinä tahdot, niin ota pois minulta tämä malja; ÄLKÖÖN KUITENKAAN TAPAHTUKO MINUN TAHTONI, VAAN SINUN".

        Huomasiko velikulta? "Minun tahtoni" ja "sinun tahtosi" ovat viittauksena siihen, että he ovat kaksi eri olemusta, koska yhdessä olemuksessa ei voi olla monipersoonaisuutta, paitsi jos on mielenterveysongelmia. Mutta sitähän tuskin Jeesuksella oli.

        Tiesikö Niko että Jeesus kutsui Isäänsä Jumalakseen? Ovatko he siis kaksi Jumalaa, vaikka Jumala sanoi olevansa vain yksi? (5.Moos.6:4).

        Valehteliko Jeesus, kun hän sanoi että ainoastaan hänen Isänsä on Jumala? (Joh.5:44, Joh.17:3).


      • jumalan_pete kirjoitti:

        >>>Voiko luotu olla alku ja loppu?>Voiko luotu olla Totuus?>>Voiko luotu olla Pelastaja?

        Et vastannut suoranaisesti kysymyksiin ollenkaan.

        Kun Jeesus sanoi olevansa Totuus, ei Hän sanonut olevansa totuus, vaan Totuus, siis Totuus isolla T:llä.

        Vain yksivoi sanoa olevansa Totuus.
        Yksikään luotu ei voisi sanoa olevansa ITSE TOTUUS.
        Kyse ei siis ole, totuudessa olemisesta, totuudellisuudesta tai totuuden ajatuksesta, vasn itse persoonana itse Totuus! Siis koko Totuus kaikkinensa, senkaikessa mitassaan on itse Jeesus Kristus. Hän ON Totuus.

        Samoin on myös sen laita, kun Hän sanoi olevansa Elämä. Elämä isolla E;llä.
        Hän on Elämä ja eläväksi tekijä, ilman Häntä ei ole elämää ja vain Hänessä on ikuinen Elämä, sillä vain Hän on Elämä. Kukaan luotu ei voisi sanoa olevansa itse Elämä.

        Ei Jeesus sanonut olevansa pelkästään alussa ollut, vaan Hän on itse alku. Jos Hän on alku, ei Häntä ennen ole mitää, eikä ketään. Hän on totinen alku. Samoin Hän on loppu, kukaan ei seiso Hänen jälkeensä, Hän on totinen loppu.
        Kukaan luotu ei voisi koskaan sanoa olleensa alku tahi loppu.

        Jaak.5:20 on ainoa syy miksi sinullekin Hänestä todistan, mutta usko Häneenei ole minun kädessäni, eikä liioin minun tehtäväni. Se on Jumalan tehtävä!
        Mutta evankeliumin ilmoittaminen on Hänen omiensa tehtävä.


      • jumalan_pete kirjoitti:

        Niko. Sinun olisi hyvä lukea Raamattua avarakatseisemmin. Heitä nyt uskonnollisuuden silmälasit pois silmiltäsi, niin tulet näkemään Isän ja Pojan kahtena eri olemuksena, sillä edelleen he rakastavat toisiaan ja toinen heistä rukoilee edelleen sitä Jumalaa josta hän on lähtöisin (Heb.7:25, Room.8:34).

        Mainitsemassasi jakeessa Jeesus puhui YKSEYDESTÄ jolla hän on Isän kanssa!

        Tässä on toinen esimerkki ykseydestä, mikä ei todista, että he olivat kaikki yksi ja sama olemus:

        Apt.4:32 Ja uskovaisten suuressa joukossa oli YKSI SYDÄN ja YKSI SIELU; eikä kenkään heistä sanonut omaksensa mitään siitä, mitä hänellä oli, vaan kaikki oli heillä yhteistä.

        Tässä on kolmas esimerkki ykseydestä:

        Mark.10:8 Ja ne kaksi TULEVAT YHDEKSI LIHAKSI.' Niin eivät he enää ole kaksi, vaan yksi liha.

        Tässä on neljäs esimerkki ykseydestä, mikä ei tarkoita että meistä tulee Jumala:

        1.Kor.6:17 Mutta joka yhtyy Herraan, on YKSI HENKI HÄNEN KANSSAAN.

        Tässä on viides esimerkki ykseydestä, ja mielestä melko vakuuttava, koska se paljastaa että Isä ja Poika olivat kaksi eri olemusta...

        Luk 22:41,42
        Ja hän vetäytyi heistä noin kivenheiton päähän, laskeutui polvilleen ja rukoili sanoen:
        "Isä, jos sinä tahdot, niin ota pois minulta tämä malja; ÄLKÖÖN KUITENKAAN TAPAHTUKO MINUN TAHTONI, VAAN SINUN".

        Huomasiko velikulta? "Minun tahtoni" ja "sinun tahtosi" ovat viittauksena siihen, että he ovat kaksi eri olemusta, koska yhdessä olemuksessa ei voi olla monipersoonaisuutta, paitsi jos on mielenterveysongelmia. Mutta sitähän tuskin Jeesuksella oli.

        Tiesikö Niko että Jeesus kutsui Isäänsä Jumalakseen? Ovatko he siis kaksi Jumalaa, vaikka Jumala sanoi olevansa vain yksi? (5.Moos.6:4).

        Valehteliko Jeesus, kun hän sanoi että ainoastaan hänen Isänsä on Jumala? (Joh.5:44, Joh.17:3).

        Miksi et usko Herraa Jeesusta kun Hän sanoi olevansa Isän kanssa yksi?
        Miksi se ei kelpaa sinulle?

        Moinen on suoraa epäuskoa Herraa Jeesusta kohtaan.


      • nikojt kirjoitti:

        Et vastannut suoranaisesti kysymyksiin ollenkaan.

        Kun Jeesus sanoi olevansa Totuus, ei Hän sanonut olevansa totuus, vaan Totuus, siis Totuus isolla T:llä.

        Vain yksivoi sanoa olevansa Totuus.
        Yksikään luotu ei voisi sanoa olevansa ITSE TOTUUS.
        Kyse ei siis ole, totuudessa olemisesta, totuudellisuudesta tai totuuden ajatuksesta, vasn itse persoonana itse Totuus! Siis koko Totuus kaikkinensa, senkaikessa mitassaan on itse Jeesus Kristus. Hän ON Totuus.

        Samoin on myös sen laita, kun Hän sanoi olevansa Elämä. Elämä isolla E;llä.
        Hän on Elämä ja eläväksi tekijä, ilman Häntä ei ole elämää ja vain Hänessä on ikuinen Elämä, sillä vain Hän on Elämä. Kukaan luotu ei voisi sanoa olevansa itse Elämä.

        Ei Jeesus sanonut olevansa pelkästään alussa ollut, vaan Hän on itse alku. Jos Hän on alku, ei Häntä ennen ole mitää, eikä ketään. Hän on totinen alku. Samoin Hän on loppu, kukaan ei seiso Hänen jälkeensä, Hän on totinen loppu.
        Kukaan luotu ei voisi koskaan sanoa olleensa alku tahi loppu.

        Jaak.5:20 on ainoa syy miksi sinullekin Hänestä todistan, mutta usko Häneenei ole minun kädessäni, eikä liioin minun tehtäväni. Se on Jumalan tehtävä!
        Mutta evankeliumin ilmoittaminen on Hänen omiensa tehtävä.

        >>>Ei Jeesus sanonut olevansa pelkästään alussa ollut, vaan Hän on itse alku.>Kun Jeesus sanoi olevansa Totuus, ei Hän sanonut olevansa totuus, vaan Totuus, siis Totuus isolla T:llä.>Kun Jeesus sanoi olevansa Totuus, ei Hän sanonut olevansa totuus, vaan Totuus, siis Totuus isolla T:llä.>Jaak.5:20 on ainoa syy miksi sinullekin Hänestä todistan,


      • jumalan_pete kirjoitti:

        >>>Ei Jeesus sanonut olevansa pelkästään alussa ollut, vaan Hän on itse alku.>Kun Jeesus sanoi olevansa Totuus, ei Hän sanonut olevansa totuus, vaan Totuus, siis Totuus isolla T:llä.>Kun Jeesus sanoi olevansa Totuus, ei Hän sanonut olevansa totuus, vaan Totuus, siis Totuus isolla T:llä.>Jaak.5:20 on ainoa syy miksi sinullekin Hänestä todistan,

        Alkuteksti on pete koinee kreikkaa.

        Jeesuksen sanoma, "olen Totuus" alkutekstin mukaan kuuluu näin;
        "ho aletheia"
        Koinee kreikan aletheia -sana = Totuus.
        Artikkeli "ho" sanan aletheia edessä on määräävä artikkeli joka vastaa englannin kielen "the" artikkelia.

        Jeesus siis sanoi, kääntäen englanniksi; "Iam THE Truth"

        Suomenkieli ei "the" artikkelia kieliopissaan sisällä pidä ja huomanen sen sotkeneen myös sinun teologiaasi.
        Ei Jeesus puhunut olevansa totuus yleisessä muodossaan, vaan Hän selvästi sanoi olevansa ITSE TOTUUS sen koko merkityksessään.


      • jumalan_pete kirjoitti:

        >>>Ei Jeesus sanonut olevansa pelkästään alussa ollut, vaan Hän on itse alku.>Kun Jeesus sanoi olevansa Totuus, ei Hän sanonut olevansa totuus, vaan Totuus, siis Totuus isolla T:llä.>Kun Jeesus sanoi olevansa Totuus, ei Hän sanonut olevansa totuus, vaan Totuus, siis Totuus isolla T:llä.>Jaak.5:20 on ainoa syy miksi sinullekin Hänestä todistan,

        Ja kyllä pete, syy miksi sinulle Herrastani tässä todistan on juurikin Jaak 5:20 Sana.


      • nikojt kirjoitti:

        Ja kyllä pete, syy miksi sinulle Herrastani tässä todistan on juurikin Jaak 5:20 Sana.

        No siinä tapauksessa voin sanoa että sinun on turha yrittää pelastaa minut epäjumalapalvontaasi, koska olen jo Jumalan lapsi ja taivaan perillinen, koska uskon ja tunnustan että Jeesus on Herra (kyrios) ja että Jumala on hänet kuolleista pelastanut, ja lisäksi sydämelläni ei ole mitään syntiä.

        Jos siis koet että minä olen syntinen sen perusteella että uskon Jumalan luoneen Jeesuksen, koska hän kertoo synnyttäneen hänet luomakunnan aluksi, tai koska uskon että Jumala on vain yksi, mutta ei kaksi tai kolme, niin omapahan on häpeäsi.

        Et ilmeisesti et tunne ensimmäisen käskyn ensimmäistä osaa, joka sanoo että Jumalamme, JHVH, on yksi. Käsky ei sano, että JHVH on yksi Jumala, vaan että Jumalamme JHVH on yksi. Huomaatko edes eron noitten kahden välillä?

        En ota osaa epäjumalanpalvontaasi jossa sinulla on kaksi epäjumalaa ainoan Jumalan rinnalla.


      • nikojt kirjoitti:

        Alkuteksti on pete koinee kreikkaa.

        Jeesuksen sanoma, "olen Totuus" alkutekstin mukaan kuuluu näin;
        "ho aletheia"
        Koinee kreikan aletheia -sana = Totuus.
        Artikkeli "ho" sanan aletheia edessä on määräävä artikkeli joka vastaa englannin kielen "the" artikkelia.

        Jeesus siis sanoi, kääntäen englanniksi; "Iam THE Truth"

        Suomenkieli ei "the" artikkelia kieliopissaan sisällä pidä ja huomanen sen sotkeneen myös sinun teologiaasi.
        Ei Jeesus puhunut olevansa totuus yleisessä muodossaan, vaan Hän selvästi sanoi olevansa ITSE TOTUUS sen koko merkityksessään.

        >>>Alkuteksti on pete koinee kreikkaa.>Artikkeli "ho" sanan aletheia edessä on määräävä artikkeli joka vastaa englannin kielen "the" artikkelia.>Ei Jeesus puhunut olevansa totuus yleisessä muodossaan, vaan Hän selvästi sanoi olevansa ITSE TOTUUS sen koko merkityksessään.>Suomenkieli ei "the" artikkelia kieliopissaan sisällä pidä ja huomanen sen sotkeneen myös sinun teologiaasi.


      • nikojt kirjoitti:

        Miksi et usko Herraa Jeesusta kun Hän sanoi olevansa Isän kanssa yksi?
        Miksi se ei kelpaa sinulle?

        Moinen on suoraa epäuskoa Herraa Jeesusta kohtaan.

        Kerroin jo laajasti edellisessä viestissä. Mutta sinulla on vaikeuksia ymmärtää luettua tekstiä?

        Ei moinen ole epäuskoa Jeesusta kohtaan, koska uskon sen olevan totta mitä Jeesus sanoi, kun hän sanoi että ainoastaan hänen Isänsä on Jumala (Joh.5:44, Joh.17:3). Lisäksi "heis"-sana jakeessasi on vittaus ykseyteen, kuten jo kerroin, eikä suinkaan siihen että Isä ja Poika ovat yksi Jumala.


      • uskomuksia
        jumalan_pete kirjoitti:

        >>>Ei Jeesus sanonut olevansa pelkästään alussa ollut, vaan Hän on itse alku.>Kun Jeesus sanoi olevansa Totuus, ei Hän sanonut olevansa totuus, vaan Totuus, siis Totuus isolla T:llä.>Kun Jeesus sanoi olevansa Totuus, ei Hän sanonut olevansa totuus, vaan Totuus, siis Totuus isolla T:llä.>Jaak.5:20 on ainoa syy miksi sinullekin Hänestä todistan,

        oliko se pete isäänsä ennen vai jälkeen sano


      • jumalan_pete kirjoitti:

        >>>Alkuteksti on pete koinee kreikkaa.>Artikkeli "ho" sanan aletheia edessä on määräävä artikkeli joka vastaa englannin kielen "the" artikkelia.>Ei Jeesus puhunut olevansa totuus yleisessä muodossaan, vaan Hän selvästi sanoi olevansa ITSE TOTUUS sen koko merkityksessään.>Suomenkieli ei "the" artikkelia kieliopissaan sisällä pidä ja huomanen sen sotkeneen myös sinun teologiaasi.

        Tarkastellaan esille nostamiasi hienoja Jumalan Sanan jakeita niiden oikeissa asiayhteyksissään;

        "46 Ei niin, että KUKAAN olisi Isää nähnyt; ainoastaan hän, joka on Jumalasta, on nähnyt Isän.
        47 Totisesti, totisesti minä sanon teille: joka uskoo, sillä on iankaikkinen ELÄMÄ.
        48 Minä olen ELÄMÄN LEIPÄ.
        49 Teidän isänne söivät mannaa erämaassa, ja he kuolivat.
        50 Mutta tämä on se leipä, joka tulee alas taivaasta, että se, joka sitä syö, ei kuolisi." ( Johanneksen evankeliumi )

        Jeesus on Totinen Elämä ja Totinen Elämän leipä sekä tyäydessä määräävässä artikellissaan!

        "4 niissä uskottomissa, joiden mielet tämän maailman jumala on niin sokaissut, ettei heille loista valkeus, joka lähtee Kristuksen kirkkauden evankeliumista, hänen, joka on JUMALAN KUVA.
        5 Sillä me emme julista itseämme, vaan Kristusta Jeesusta, että HÄN ON HERRA ja me teidän palvelijanne Jeesuksen tähden.
        6 Sillä Jumala, joka sanoi: "Loistakoon valkeus pimeydestä", on se, joka loisti sydämiimme, että JUMALAN KIRKKAUDEN TUNTEMINEN, sen kirkkauden, joka loistaa Kristuksen kasvoissa, levittäisi valoansa." ( Korinttolaisille )

        Paholainen totisesti on tässä maailmassa sokaissut ihmisten kirkkauden ymmärtämistä ja juuri sen tähden risti on hullutus niin monelle ja juuri sen tähden Herran Jeesuksen olemuksen tunnustaminen on niin monelle mahdottomuus.
        Luonnollinen ihminen ei taivu tunnustamaan Häntä kirkkauden Herraksi, sillä se on mahdollista vain Hengessä.


      • jumalan_pete kirjoitti:

        Kerroin jo laajasti edellisessä viestissä. Mutta sinulla on vaikeuksia ymmärtää luettua tekstiä?

        Ei moinen ole epäuskoa Jeesusta kohtaan, koska uskon sen olevan totta mitä Jeesus sanoi, kun hän sanoi että ainoastaan hänen Isänsä on Jumala (Joh.5:44, Joh.17:3). Lisäksi "heis"-sana jakeessasi on vittaus ykseyteen, kuten jo kerroin, eikä suinkaan siihen että Isä ja Poika ovat yksi Jumala.

        Alkutekstin mukaan Joh 10:30;

        "εγω( = minä ) και( = ja ) ο( = määräävä artikkeli vrt. eng. the ) πατηρ( = Isä, ennenkaikkea Jeesuksen puhuessa Sanssa Isästä ) εν ( = yksi ) εσμεν ( = olla )"

        Englanniksi;
        "I and my Father are one"

        Alkukielen sana heis ( = yksi ), on sanaluokassa numeerit ja sen täysi ja selvä merkitys on lukusana = yksi.


      • nikojt kirjoitti:

        Alkutekstin mukaan Joh 10:30;

        "εγω( = minä ) και( = ja ) ο( = määräävä artikkeli vrt. eng. the ) πατηρ( = Isä, ennenkaikkea Jeesuksen puhuessa Sanssa Isästä ) εν ( = yksi ) εσμεν ( = olla )"

        Englanniksi;
        "I and my Father are one"

        Alkukielen sana heis ( = yksi ), on sanaluokassa numeerit ja sen täysi ja selvä merkitys on lukusana = yksi.

        Siinä ei ollut mitään uutta mistä kirjoitit. Sana "heis" on varmasti numeerinen, mutta sitä on käytetty myös kuvakielisesti monen monta kertaa Raamatussa, kuten esimerkiksi mainitsemassasi jakeessa Joh.10:30.

        Koska olet niin viisas että tiedän sanan "heis" aina tarkoittavan kirjaimellisesti "yksi", ja että se jakeessasi Joh.10:30 on todisteena siitä, että sekä isä ja Poika ovat yksi Jumala, niin kerropa minulle vastaus seuraavaan asiaan:

        Olemmeko miljoonat uskovaiset maailmassa yksi ihminen, tai kenties yksi ruumis, siksi koska meistäkin on käytetty samaa sanaa?

        Joh.17:22 Ja sen kirkkauden, jonka sinä minulle annoit, minä olen antanut heille, että he olisivat yhtä (HEIS), niinkuin me olemme yhtä (HEIS)-

        Joh.17:21 että he kaikki olisivat yhtä (HEIS), niinkuin sinä, Isä, olet minussa ja minä sinussa, että hekin meissä olisivat, niin että maailma uskoisi, että sinä olet minut lähettänyt.

        Aha, vain niin. Okei, sovitan sitten niin, että Liisa on Matti ja Matti on Liisa, tai että sinä olet minä ja minä sinä, koska olemme kaikki yksi (heis)... ja kun tuota sanaa ei koskaan käytetä kuvakielissä.

        Oliko kreikankielen opiskeluistasi hyötyä? :)


      • jumalan_pete kirjoitti:

        Siinä ei ollut mitään uutta mistä kirjoitit. Sana "heis" on varmasti numeerinen, mutta sitä on käytetty myös kuvakielisesti monen monta kertaa Raamatussa, kuten esimerkiksi mainitsemassasi jakeessa Joh.10:30.

        Koska olet niin viisas että tiedän sanan "heis" aina tarkoittavan kirjaimellisesti "yksi", ja että se jakeessasi Joh.10:30 on todisteena siitä, että sekä isä ja Poika ovat yksi Jumala, niin kerropa minulle vastaus seuraavaan asiaan:

        Olemmeko miljoonat uskovaiset maailmassa yksi ihminen, tai kenties yksi ruumis, siksi koska meistäkin on käytetty samaa sanaa?

        Joh.17:22 Ja sen kirkkauden, jonka sinä minulle annoit, minä olen antanut heille, että he olisivat yhtä (HEIS), niinkuin me olemme yhtä (HEIS)-

        Joh.17:21 että he kaikki olisivat yhtä (HEIS), niinkuin sinä, Isä, olet minussa ja minä sinussa, että hekin meissä olisivat, niin että maailma uskoisi, että sinä olet minut lähettänyt.

        Aha, vain niin. Okei, sovitan sitten niin, että Liisa on Matti ja Matti on Liisa, tai että sinä olet minä ja minä sinä, koska olemme kaikki yksi (heis)... ja kun tuota sanaa ei koskaan käytetä kuvakielissä.

        Oliko kreikankielen opiskeluistasi hyötyä? :)

        Joh. 17:21 kyseessä todellakin on yksi.
        Jumalan Henki Hänen omissaan, on totisesti yksi.


      • Ei syntiä !
        jumalan_pete kirjoitti:

        No siinä tapauksessa voin sanoa että sinun on turha yrittää pelastaa minut epäjumalapalvontaasi, koska olen jo Jumalan lapsi ja taivaan perillinen, koska uskon ja tunnustan että Jeesus on Herra (kyrios) ja että Jumala on hänet kuolleista pelastanut, ja lisäksi sydämelläni ei ole mitään syntiä.

        Jos siis koet että minä olen syntinen sen perusteella että uskon Jumalan luoneen Jeesuksen, koska hän kertoo synnyttäneen hänet luomakunnan aluksi, tai koska uskon että Jumala on vain yksi, mutta ei kaksi tai kolme, niin omapahan on häpeäsi.

        Et ilmeisesti et tunne ensimmäisen käskyn ensimmäistä osaa, joka sanoo että Jumalamme, JHVH, on yksi. Käsky ei sano, että JHVH on yksi Jumala, vaan että Jumalamme JHVH on yksi. Huomaatko edes eron noitten kahden välillä?

        En ota osaa epäjumalanpalvontaasi jossa sinulla on kaksi epäjumalaa ainoan Jumalan rinnalla.

        Väitteesi siitä, että sydämessäsi ei ole syntiä, sekin on myös Sanan vastainen !

        1. Joh. 1:8 Jos sanomme, ettei meillä ole syntiä, niin me eksytämme itsemme, ja totuus ei ole meissä.

        Siis the Totuus ei ole sinussa tältäkään osin !

        Siis:

        Joh. 14:6 Jeesus sanoi hänelle: "Minä olen Tie ja Totuus ja Elämä;

        Tuohon liittyen seuraava Johanneksen todistus:

        1. Joh. 5:20 Mutta me tiedämme, että Jumalan Poika on tullut ja antanut meille ymmärryksen, tunteaksemme sen Totisen; ja me olemme siinä Totisessa, hänen Pojassansa, Jeesuksessa Kristuksessa. Hän on totinen Jumala ja iankaikkinen elämä.

        Luetko tämänkin pete kunnolla oikein, ja kerrotko mitä siinä sanotaan ?


      • muista se pete
        jumalan_pete kirjoitti:

        >>>Mutta jotka ovat Hengestä syntyneet, ovat Jumalasta, ja sen tähden he totisesti ovat kutsuttu Herran veljiksi.>MINÄ OLEN A ja O, ALKU JA LOPPU>7 Joka voittaa, on tämän perivä, ja MINÄ OLEN oleva hänen JUMALANSA, ja hän on oleva minun poikani." ( Ilmestyskirja )>Mutta jotka ovat Hengestä syntyneet, ovat Jumalasta,>Vain Hengessä voi todistaa Jeesuksen Herraksi>Luonnollinen ihminen ei voi ymmärtää kun puhutaan Hengellisiä. >tämän tähden Herra Jeesus Kristus, Hänen olemus on vieras heille jotka eivät Hengestä ole syntyneet.>Tee pete parannus epäuskostasi

        Älä johda ihmisiä harhaan. Jehovan todistajan HARHA oppisi ei kuulu tänne !

        "12 Katso, MINÄ TULEN PIAN, ja minun palkkani on minun kanssani, antaakseni kullekin hänen tekojensa mukaan."


      • Ei syntiä ! kirjoitti:

        Väitteesi siitä, että sydämessäsi ei ole syntiä, sekin on myös Sanan vastainen !

        1. Joh. 1:8 Jos sanomme, ettei meillä ole syntiä, niin me eksytämme itsemme, ja totuus ei ole meissä.

        Siis the Totuus ei ole sinussa tältäkään osin !

        Siis:

        Joh. 14:6 Jeesus sanoi hänelle: "Minä olen Tie ja Totuus ja Elämä;

        Tuohon liittyen seuraava Johanneksen todistus:

        1. Joh. 5:20 Mutta me tiedämme, että Jumalan Poika on tullut ja antanut meille ymmärryksen, tunteaksemme sen Totisen; ja me olemme siinä Totisessa, hänen Pojassansa, Jeesuksessa Kristuksessa. Hän on totinen Jumala ja iankaikkinen elämä.

        Luetko tämänkin pete kunnolla oikein, ja kerrotko mitä siinä sanotaan ?

        Nuo sanat, "Jos sanomme, ettei meillä ole syntiä, niin me eksytämme itsemme, ja totuus ei ole meissä", ovat näkemykseni mukaan viittauksena siihen, että me me voimme langeta syntiin, mutta ei ole viittauksena siihen että me olemme vanhurskautettuina syntisiä. Kun joku julistetaan vanhurskaaksi, se on julistus syyttömyydestä Jumalan silmien edessä. Syntisiä vanhurskaita ei ole olemassa. Emme elä lain alla, vaan armon alla (Room.6:14). Ja siellä missä ei ole lakia, siellä ei syntiä lueta. Ja joka päivä on armo uusi. Saammeko tehdä syntiä koska olemme armon alla eikä lain alla? "Pois se" (Room.6:15).

        1.Joh.3:9 Ei yksikään Jumalasta syntynyt tee syntiä, sillä Jumalan siemen pysyy hänessä; eikä hän saata syntiä tehdä, sillä hän on Jumalasta syntynyt.

        Eli teemme syntiä, mutta emme sittenkään, koska siellä missä ei ole lakia, sillä ei syntiä lueta (Room.5:13). Me olemme irti laista ja "kuolleet siitä pois" (Room.7:6). Milloin me kuolimme siitä pois?

        >>>1. Joh. 5:20 Mutta me tiedämme, että Jumalan Poika on tullut ja antanut meille ymmärryksen, tunteaksemme sen Totisen; ja me olemme siinä Totisessa, hänen Pojassansa, Jeesuksessa Kristuksessa. Hän on totinen Jumala ja iankaikkinen elämä.


      • jumalan_pete kirjoitti:

        Nuo sanat, "Jos sanomme, ettei meillä ole syntiä, niin me eksytämme itsemme, ja totuus ei ole meissä", ovat näkemykseni mukaan viittauksena siihen, että me me voimme langeta syntiin, mutta ei ole viittauksena siihen että me olemme vanhurskautettuina syntisiä. Kun joku julistetaan vanhurskaaksi, se on julistus syyttömyydestä Jumalan silmien edessä. Syntisiä vanhurskaita ei ole olemassa. Emme elä lain alla, vaan armon alla (Room.6:14). Ja siellä missä ei ole lakia, siellä ei syntiä lueta. Ja joka päivä on armo uusi. Saammeko tehdä syntiä koska olemme armon alla eikä lain alla? "Pois se" (Room.6:15).

        1.Joh.3:9 Ei yksikään Jumalasta syntynyt tee syntiä, sillä Jumalan siemen pysyy hänessä; eikä hän saata syntiä tehdä, sillä hän on Jumalasta syntynyt.

        Eli teemme syntiä, mutta emme sittenkään, koska siellä missä ei ole lakia, sillä ei syntiä lueta (Room.5:13). Me olemme irti laista ja "kuolleet siitä pois" (Room.7:6). Milloin me kuolimme siitä pois?

        >>>1. Joh. 5:20 Mutta me tiedämme, että Jumalan Poika on tullut ja antanut meille ymmärryksen, tunteaksemme sen Totisen; ja me olemme siinä Totisessa, hänen Pojassansa, Jeesuksessa Kristuksessa. Hän on totinen Jumala ja iankaikkinen elämä.

        >>>Väitteesi siitä, että sydämessäsi ei ole syntiä, sekin on myös Sanan vastainen !


      • muista se pete kirjoitti:

        Älä johda ihmisiä harhaan. Jehovan todistajan HARHA oppisi ei kuulu tänne !

        "12 Katso, MINÄ TULEN PIAN, ja minun palkkani on minun kanssani, antaakseni kullekin hänen tekojensa mukaan."

        Olen paperilla helluntailainen, ja sen lisäksi taivaan perillinen uskon kautta Jeesukseen Kristukseen. Painavin asia on se, että nimeni on ollut elämän kirjassa ennen kuin edes synnyin maailmaan. Ja Jeesus on puolustajani Isän tykönä.


      • so what ?
        jumalan_pete kirjoitti:

        >>>Mutta jotka ovat Hengestä syntyneet, ovat Jumalasta, ja sen tähden he totisesti ovat kutsuttu Herran veljiksi.>MINÄ OLEN A ja O, ALKU JA LOPPU>7 Joka voittaa, on tämän perivä, ja MINÄ OLEN oleva hänen JUMALANSA, ja hän on oleva minun poikani." ( Ilmestyskirja )>Mutta jotka ovat Hengestä syntyneet, ovat Jumalasta,>Vain Hengessä voi todistaa Jeesuksen Herraksi>Luonnollinen ihminen ei voi ymmärtää kun puhutaan Hengellisiä. >tämän tähden Herra Jeesus Kristus, Hänen olemus on vieras heille jotka eivät Hengestä ole syntyneet.>Tee pete parannus epäuskostasi

        No mitä sitten jos Jumala loi Jeesuksen ? Onhan Jumala luonut kaiken muunkin.


    • Käännös virhe !

      King James käännös joka on uskollisempi alkukielen verisolle, eikä ole liberaali käännös !

      Sananlaskut 8
      24 When there were no depths, I was brought forth; when there were no fountains abounding with water.
      25 Before the mountains were settled, before the hills was I brought forth:

      Siis ei born, vaan brought forth, eli tuotu ilmi ?

      Mutta syntymisestä siinä ei siis mitään puhuta !

      Näin ollen perusta katosi jo syntymis selitykselle !

      Toki muualla toisissa yhteyksissä puhtutaan Jeesuksen syntyneen ihmiseksi ja syntyneen Mariasta, mutta se on oma juttunsa se.

      Kun Jeesus sanoi, Minä Olen, niin se on Jumaluuden määritelmä, eli se sisältää "Minä Olen" ja "Olen aina Ollut" ja "Tulen aina Olemaan" ja se siis viittaa seuraavaan Raamatun kohtaan osaltaan, jonka juutalaiset hyvin ymmärsivät, ja siksi syyttivät Jeesuksen sanoneen itseään Jumalaksi siis jakeessa 14 :

      2. Mooseksen kirja 3
      13 Mooses sanoi Jumalalle: "Katso, kun minä menen israelilaisten luo ja sanon heille: 'Teidän isienne Jumala on lähettänyt minut teidän luoksenne', ja kun he kysyvät minulta: 'Mikä hänen nimensä on?' niin mitä minä heille vastaan?"

      14 Jumala vastasi Moosekselle: "Minä olen se, joka minä olen". Ja hän sanoi vielä: "Sano israelilaisille näin: 'Minä olen' lähetti minut teidän luoksenne".

      15 Ja Jumala sanoi vielä Moosekselle: "Sano israelilaisille näin: Herra, teidän isienne Jumala, Aabrahamin Jumala, Iisakin Jumala ja Jaakobin Jumala, lähetti minut teidän luoksenne; tämä on minun nimeni iankaikkisesti, ja näin minua kutsuttakoon sukupolvesta sukupolveen.

      • Siinä Isä Jumala itse puhui jonkun enkelin kautta Moosekselle, sillä samaa enkelinäkyä Raamattu kutsuu sekä enkeliksi, Jumalaksi että Herraksi ! :

        postolien teot 7
        30 "Ja kun neljäkymmentä vuotta oli kulunut, ilmestyi hänelle Siinain vuoren erämaassa - e n k e l i - palavan orjantappurapensaan liekissä.
        31 Kun Mooses sen näki, ihmetteli hän tätä näkyä; ja kun hän meni tarkemmin katsomaan, kuului - H e r r a n - ääni, joka sanoi:
        32 'Minä olen sinun isiesi - J u m a l a, - Aabrahamin ja Iisakin ja Jaakobin - J u m a l a'. - Niin Mooses alkoi vapista eikä tohtinut katsoa sinne.
        33 Mutta Herra sanoi hänelle: 'Riisu kengät jalastasi; sillä paikka" - - -

        Heprealaiskirje 1
        1 "Sitten kun Jumala muinoin monesti ja monella tapaa oli puhunut isille profeettain kautta,
        2 on hän näinä viimeisinä päivinä puhunut meille - P o j a n
        k a u t t a, - jonka hän on pannut kaiken perilliseksi, jonka kautta hän myös on maailman luonut."

        Matteus 10
        20 "Sillä ette te itse puhu, vaan teidän Isänne Henki puhuu teissä."


      • Nm Käännösvirhe kirjoitti:
        >>>Sananlaskut 8
        24 When there were no depths, I was brought forth; when there were no fountains abounding with water.
        25 Before the mountains were settled, before the hills was I brought forth:

        Siis ei born, vaan brought forth, eli tuotu ilmi ?
        Mutta syntymisestä siinä ei siis mitään puhuta !
        Näin ollen perusta katosi jo syntymis selitykselle !


      • >>>Kun Jeesus sanoi, Minä Olen, niin se on Jumaluuden määritelmä, eli se sisältää "Minä Olen" ja "Olen aina Ollut" ja "Tulen aina Olemaan"


      • trinity
        jumalan_pete kirjoitti:

        >>>Kun Jeesus sanoi, Minä Olen, niin se on Jumaluuden määritelmä, eli se sisältää "Minä Olen" ja "Olen aina Ollut" ja "Tulen aina Olemaan"

        Jumaaton pate!

        Vai tänne olet luikerrellut "synnyttämään, luomaan ja tekemään" rajoja, joilla kaikkiuvaltias voi toimia! Kalpihan vastaamaan toisaalle, korskeasti aloittamallesi palstalle! Toivoo _trinity


      • nikojt on oikeassa
        Jonah kirjoitti:

        Nm Käännösvirhe kirjoitti:
        >>>Sananlaskut 8
        24 When there were no depths, I was brought forth; when there were no fountains abounding with water.
        25 Before the mountains were settled, before the hills was I brought forth:

        Siis ei born, vaan brought forth, eli tuotu ilmi ?
        Mutta syntymisestä siinä ei siis mitään puhuta !
        Näin ollen perusta katosi jo syntymis selitykselle !

        SAN:8:22
        Luoda sanaa ei alkutekstissä ole ollenkaan. http://biblehub.com/lexicon/proverbs/8-22.htm

        nikojt on tasan oikeassa tässä asiassa.


      • nikojt on oikeassa kirjoitti:

        SAN:8:22
        Luoda sanaa ei alkutekstissä ole ollenkaan. http://biblehub.com/lexicon/proverbs/8-22.htm

        nikojt on tasan oikeassa tässä asiassa.

        Näin on, ja siksi en ottanut sitä luetteloon mukaan (eli tämän viestiketjun alkuun). Mutta syntynyt hän on kaksi kertaa (ensimmäisen kerran ennen maailman luomista) mikä tarkoittaa silloin sitä, että hän on luomakunnan alkuna myös osa luomakuntaa. Ja siksi häntä myös Pojaksi kutsutaan, koska hänellä on alku. Hänellä on Isä.


      • nikojt on oikeassa
        jumalan_pete kirjoitti:

        Näin on, ja siksi en ottanut sitä luetteloon mukaan (eli tämän viestiketjun alkuun). Mutta syntynyt hän on kaksi kertaa (ensimmäisen kerran ennen maailman luomista) mikä tarkoittaa silloin sitä, että hän on luomakunnan alkuna myös osa luomakuntaa. Ja siksi häntä myös Pojaksi kutsutaan, koska hänellä on alku. Hänellä on Isä.

        Englantilainen King James kääntää ihan oikein: "The Lord possessed me in the beginning." Oikea käännös on: "Herra omisti minut jo aikojen alusta lähtien."

        Jeesus oli jo ajattomuudessa Isänsä kanssa ennen kuin mitään luotiin.


    • uskon puute

      Kyllä uskon tuohon kun ensin todistatte väitteenne, voi olla vaikea todistaa

    • odotan.

      Paljon tekstiä, mutta unohdit laittaa ne todisteet.

    • Vastaus nimimerkille "Käännös virhe !" 10.5.2014 klo 14:12 kirjoitukseen:
      -----------------
      1. Mooseksen kirja 1
      1 "Alussa loi Jumala taivaan ja maan.
      2 Ja maa oli autio ja tyhjä, ja pimeys oli syvyyden päällä, ja Jumalan Henki liikkui vetten päällä.
      3 Ja Jumala sanoi: "Tulkoon valkeus". Ja valkeus tuli.' - - -

      Raamattu kertoo vain että "Alussa loi Jumala taivaan ja maan.", mutta ei kerro miten Jumala kaiken loi, teki tai synnytti, sillä kaikkia näitä muotoja Raamattu käyttää maailmankaikkeuden luomisesta!

      Kukaan ei voi väittää sitä vastaan että Sananlaskujen kirjan 8:1-29 jakeet kertovat Jumalan pojasta joka kertoo totuuden:

      22 "Herra loi minut töittensä esikoiseksi, ensimmäiseksi teoistaan, ennen aikojen alkua."Tässä Voideltu sana" sanoo olevansa Isän Jumalan ensimmäinen teko, luomakunnan alku, (Ilm.3:14) joka on syntynyt ja esille vedetty "asetettu olemaan."

      Sana itse sanoo Luojaa ja tekijää Herraksi, joka hänet, teki, valmisti, synnytti ja - o m i s t i,! - Samaa todisti itse Jeesus lihansa päivinä ja apostoli Paavali:

      1. Korinttolaiskirje 3
      23 "Mutta te olette Kristuksen, ja Kristus on Jumalan."

      2. Korinttolaiskirje 4
      6 "Sillä Jumala, joka sanoi: "Loistakoon valkeus pimeydestä", on se, joka loisti sydämiimme, että Jumalan kirkkauden tunteminen, sen kirkkauden, joka loistaa Kristuksen kasvoissa, levittäisi valoansa."

      Tämä "Kristuksen kirkkaus" tehtiin ensimmäisenä luomispäivänä. Auringon, kuun ja tähtien kirkkaus vasta neljäntenä luomispäivänä!

      • trinity

        ekivaari!

        Sananlaskujen 8. luku kertoo Viisaudesta, Sofiasta, joka Kaikkivaltiaan tietäen on ikuinen jumalallinen ominaisuus, mutta tuotu julki käsiteltäessä luomisen nerokkuutta. Mitä varten kaikki-
        voivan olisi pitänyt erikseen luoda viisaus?
        Jumalan ikuinen viisaus "purkautui" esiin käskysanana ja niin tapahtui ilman mitään väliviisauksia. Käskysana oli itse Jumala ja Hänen, Kristuksen kautta luotiin kaikki!


      • Jumala ei luotu

        Joh. 1:1 Alussa oli Sana, ja Sana oli Jumalan tykönä, ja Sana oli Jumala.
        2 Hän oli alussa Jumalan tykönä.
        3 Kaikki on saanut syntynsä hänen kauttaan, ja ilman häntä ei ole syntynyt mitään, mikä syntynyt on.

        Ei syntynyt ei luotu !!!

        10 Maailmassa hän oli, ja maailma on hänen kauttaan saanut syntynsä, ja maailma ei häntä tuntenut.
        11 Hän tuli omiensa tykö, ja hänen omansa eivät ottaneet häntä vastaan.
        12 Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä,
        13 jotka eivät ole syntyneet verestä eikä lihan tahdosta eikä miehen tahdosta, vaan Jumalasta.
        14 Ja Sana tuli lihaksi ja asui meidän keskellämme, ja me katselimme hänen kirkkauttansa, senkaltaista kirkkautta, kuin ainokaisella Pojalla on Isältä; ja hän oli täynnä armoa ja totuutta.
        15 Johannes todisti hänestä ja huusi sanoen: "Tämä on se, josta minä sanoin: se, joka minun jälkeeni tulee, on ollut minun edelläni, sillä hän on ollut ennen kuin minä."
        16 Ja hänen täyteydestään me kaikki olemme saaneet, ja armoa armon päälle.
        17 Sillä laki on annettu Mooseksen kautta; armo ja totuus on tullut Jeesuksen Kristuksen kautta.
        18 Ei kukaan ole Jumalaa milloinkaan nähnyt; ainokainen Poika, joka on Isän helmassa, on hänet ilmoittanut.


      • lue historiaa
        Jumala ei luotu kirjoitti:

        Joh. 1:1 Alussa oli Sana, ja Sana oli Jumalan tykönä, ja Sana oli Jumala.
        2 Hän oli alussa Jumalan tykönä.
        3 Kaikki on saanut syntynsä hänen kauttaan, ja ilman häntä ei ole syntynyt mitään, mikä syntynyt on.

        Ei syntynyt ei luotu !!!

        10 Maailmassa hän oli, ja maailma on hänen kauttaan saanut syntynsä, ja maailma ei häntä tuntenut.
        11 Hän tuli omiensa tykö, ja hänen omansa eivät ottaneet häntä vastaan.
        12 Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä,
        13 jotka eivät ole syntyneet verestä eikä lihan tahdosta eikä miehen tahdosta, vaan Jumalasta.
        14 Ja Sana tuli lihaksi ja asui meidän keskellämme, ja me katselimme hänen kirkkauttansa, senkaltaista kirkkautta, kuin ainokaisella Pojalla on Isältä; ja hän oli täynnä armoa ja totuutta.
        15 Johannes todisti hänestä ja huusi sanoen: "Tämä on se, josta minä sanoin: se, joka minun jälkeeni tulee, on ollut minun edelläni, sillä hän on ollut ennen kuin minä."
        16 Ja hänen täyteydestään me kaikki olemme saaneet, ja armoa armon päälle.
        17 Sillä laki on annettu Mooseksen kautta; armo ja totuus on tullut Jeesuksen Kristuksen kautta.
        18 Ei kukaan ole Jumalaa milloinkaan nähnyt; ainokainen Poika, joka on Isän helmassa, on hänet ilmoittanut.

        3000 v, sitten juutalaisten keskuudessa syntyi käsite jumalasta josta muodostui palvonnan kohde, siis juutalaisten keksintö


      • trinity kirjoitti:

        ekivaari!

        Sananlaskujen 8. luku kertoo Viisaudesta, Sofiasta, joka Kaikkivaltiaan tietäen on ikuinen jumalallinen ominaisuus, mutta tuotu julki käsiteltäessä luomisen nerokkuutta. Mitä varten kaikki-
        voivan olisi pitänyt erikseen luoda viisaus?
        Jumalan ikuinen viisaus "purkautui" esiin käskysanana ja niin tapahtui ilman mitään väliviisauksia. Käskysana oli itse Jumala ja Hänen, Kristuksen kautta luotiin kaikki!

        Totta tuossa toinen puoli, nimittäin se että Jumalan poika, Jumalan viisaus, on osa Jumalaa, mutta erona Jumalaan on se, että Jumalan viisaus ei tee mitään omasta tahdostaan vaan Isän Jumalan tahdosta, jonka vallassa ajat ja hetket ovat;

        Matteus 6
        9 Rukoilkaa te siis näin: - I s ä - meidän, joka olet taivaissa! Pyhitetty olkoon sinun nimesi. [Luuk. 11:1-4 : 5. Moos. 32:6; Ps. 115:3; Jes. 63:16; Room. 8:15; 1. Piet. 1:17 | Jes. 8:13, Jes. 29:23]
        10 Tulkoon sinun valtakuntasi. - T a p a h t u k o o n
        s i n u n - t a h t o s i, - myös maan päällä niin kuin taivaassa. [Matt. 20:23; Mark. 10:40; Joh. 5:30; 6:38]

        Esimerkiksi taivaallinen paikkajako ja Isää lähimmät istujat on Isä määrännyt, eikä poika voi sitä järjestystä muuttaa!


      • tiedä se
        ekivaari kirjoitti:

        Totta tuossa toinen puoli, nimittäin se että Jumalan poika, Jumalan viisaus, on osa Jumalaa, mutta erona Jumalaan on se, että Jumalan viisaus ei tee mitään omasta tahdostaan vaan Isän Jumalan tahdosta, jonka vallassa ajat ja hetket ovat;

        Matteus 6
        9 Rukoilkaa te siis näin: - I s ä - meidän, joka olet taivaissa! Pyhitetty olkoon sinun nimesi. [Luuk. 11:1-4 : 5. Moos. 32:6; Ps. 115:3; Jes. 63:16; Room. 8:15; 1. Piet. 1:17 | Jes. 8:13, Jes. 29:23]
        10 Tulkoon sinun valtakuntasi. - T a p a h t u k o o n
        s i n u n - t a h t o s i, - myös maan päällä niin kuin taivaassa. [Matt. 20:23; Mark. 10:40; Joh. 5:30; 6:38]

        Esimerkiksi taivaallinen paikkajako ja Isää lähimmät istujat on Isä määrännyt, eikä poika voi sitä järjestystä muuttaa!

        rukoilkaa tyhjää tyhjän saa pyytämättäkin


      • Jumala ei luotu kirjoitti:

        Joh. 1:1 Alussa oli Sana, ja Sana oli Jumalan tykönä, ja Sana oli Jumala.
        2 Hän oli alussa Jumalan tykönä.
        3 Kaikki on saanut syntynsä hänen kauttaan, ja ilman häntä ei ole syntynyt mitään, mikä syntynyt on.

        Ei syntynyt ei luotu !!!

        10 Maailmassa hän oli, ja maailma on hänen kauttaan saanut syntynsä, ja maailma ei häntä tuntenut.
        11 Hän tuli omiensa tykö, ja hänen omansa eivät ottaneet häntä vastaan.
        12 Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä,
        13 jotka eivät ole syntyneet verestä eikä lihan tahdosta eikä miehen tahdosta, vaan Jumalasta.
        14 Ja Sana tuli lihaksi ja asui meidän keskellämme, ja me katselimme hänen kirkkauttansa, senkaltaista kirkkautta, kuin ainokaisella Pojalla on Isältä; ja hän oli täynnä armoa ja totuutta.
        15 Johannes todisti hänestä ja huusi sanoen: "Tämä on se, josta minä sanoin: se, joka minun jälkeeni tulee, on ollut minun edelläni, sillä hän on ollut ennen kuin minä."
        16 Ja hänen täyteydestään me kaikki olemme saaneet, ja armoa armon päälle.
        17 Sillä laki on annettu Mooseksen kautta; armo ja totuus on tullut Jeesuksen Kristuksen kautta.
        18 Ei kukaan ole Jumalaa milloinkaan nähnyt; ainokainen Poika, joka on Isän helmassa, on hänet ilmoittanut.

        >>>Ei syntynyt ei luotu !!!


      • trinity
        ekivaari kirjoitti:

        Totta tuossa toinen puoli, nimittäin se että Jumalan poika, Jumalan viisaus, on osa Jumalaa, mutta erona Jumalaan on se, että Jumalan viisaus ei tee mitään omasta tahdostaan vaan Isän Jumalan tahdosta, jonka vallassa ajat ja hetket ovat;

        Matteus 6
        9 Rukoilkaa te siis näin: - I s ä - meidän, joka olet taivaissa! Pyhitetty olkoon sinun nimesi. [Luuk. 11:1-4 : 5. Moos. 32:6; Ps. 115:3; Jes. 63:16; Room. 8:15; 1. Piet. 1:17 | Jes. 8:13, Jes. 29:23]
        10 Tulkoon sinun valtakuntasi. - T a p a h t u k o o n
        s i n u n - t a h t o s i, - myös maan päällä niin kuin taivaassa. [Matt. 20:23; Mark. 10:40; Joh. 5:30; 6:38]

        Esimerkiksi taivaallinen paikkajako ja Isää lähimmät istujat on Isä määrännyt, eikä poika voi sitä järjestystä muuttaa!

        ekivaari!

        Jumalan Viisaus, Sofia, eli Pyhä Henki on samaa Jumalaa, Siitä sanotaan, että se on kuin tuuli, puhaltaa,: missä tahtoo! isä ja Minä olemme yhtä, sanoo Jeesus.
        Ei taivaassa kysellä, "onko tämä paikka vapaa?", vaan kaikki palautuu yhteen jumaluuteen. Luomistyö on loppunut - on tultu vaiheeseen omega.
        Jeesuksen Henkeä ja Pyhää Henkeä, käytetään vaihtoehtoisesti apostolien teossa, kuten asiaan kuuluukin.


      • trinity kirjoitti:

        ekivaari!

        Jumalan Viisaus, Sofia, eli Pyhä Henki on samaa Jumalaa, Siitä sanotaan, että se on kuin tuuli, puhaltaa,: missä tahtoo! isä ja Minä olemme yhtä, sanoo Jeesus.
        Ei taivaassa kysellä, "onko tämä paikka vapaa?", vaan kaikki palautuu yhteen jumaluuteen. Luomistyö on loppunut - on tultu vaiheeseen omega.
        Jeesuksen Henkeä ja Pyhää Henkeä, käytetään vaihtoehtoisesti apostolien teossa, kuten asiaan kuuluukin.

        Mistä tule tuo sana Sofia Raamattuun? Missä jakessa se löytyy, kysyy tietämätön.


      • ei Jehovan todistaja
        tiedä se kirjoitti:

        rukoilkaa tyhjää tyhjän saa pyytämättäkin

        SAN:8:22

        Kyseessä on vuoden 33/38 Raamattuun lipsahtanut käännösvirhe. Oikea Hebrean teksti korjaa KR38:ssa tehdyn virheen ja ilmaisee Jeesuksen olleen työmestari maailman luonnin alussa Isänsä rinnalla eikä "luotu olento" http://biblehub.com/lexicon/proverbs/8-22.htm

        "Minä olin Herran omana (hepr. qanah), hänen tiensä (hepr. derek) alussa (hepr. reshiyth), ennen hänen tekojaan, ennen aikojen alkua." Heprea käyttää sanaa "qanah". Luoda sanaa ei käytetä ollenkaan.

        Biblia 1776 kääntää sen näin: San.8:22 Minä olen ollut Herran oma hänen teidensä alussa: ennenkuin mitään tehty oli, olin minä.

        King James kääntää näin: San.8:22 The LORD possessed me in the beginning of his way, before his works of old.


    • hui kauhistus!

      Ovatko kopiokoneet vallanneet tämän palstan?

    • höpö höpö - itse itsessään Hän sen teki,,, myös Jeesuxen Hän loi tällälailla ja sentähden Hän On ja Oli Puhdas. Mitä Jumalasta on Syntynyt on Jumala .. Menikö jo jakeluun ??

      • Voihan vitalis.

        "Menikö jo jakeluu ?? Näin Raamattu: Room.1:3. Hänen Pojastansa - joka lihan puolesta on syntynyt Daavidin siemenestä. Ilm.22:16. Minä Jeesus, lähetin enkelini todistamaan näitä teille seurakunnissa. Minä olen Daavidin juurivesa ja hänen suvustansa, se kirkas kointähti. Menikö jakeluun?


    • Panther123

      Raamatussa on puhtaasti juutalaista oppia sisältäviä tekstejä, joissa odotetaan messiasta. Messias on ihminen, luotu.

      Raamatussa on myös tekstejä, jotka on kirjoitettu kauan Jeesuksen elämän jälkeen. Niissä alkaa näkyä jo kristillisiä piirteitä. Enää ei odotetakaan juutalaisten messiasta, vaan on jo olemassa oppi H*lvetistä ja Pelastaja.

      En ymmärrä, miksi näistä asioista pitäisi väitellä.

      Toisaalta en myöskään ymmärrä, miksi Raamattuun piti ottaa mukaan koko Vanha testamentti. Se aiheuttaa vain sekaannusta ja halventaa juutalaisten uskoa.

      Kristinusko on juutalaisille sama kuin mormonismi kristityille.

    • 10+5

      Sinut on sokeutettu pahasti, tee parannus, ehkä sinulle vielä anteeksi annetaan. Olet kiero kuin korkkiruuvi.

    • 10+5

      Lisään vielä, että tuo sinun jumalasi pitääkin kirjoittaa pienellä.

    • * Missä on paljon sanoja, sieltä ei syntiä puutu. Yrität vesittää Jumalan pojan . Tietenkin Jeesus on syntynyt, mutta on aina ja iankaikkisesti ollut Isän helmassa, Ei ole Isää ilman Poikaa, eikä Poikaa ilman Isää, ja Jumalan kolminaisuuden kruunaa Pyhä Henki.

      * Ja Isä valmisti Pojalleen ruumiin, vain ja ainoastaan Hänelle määrättyä tehtävää varten. Poika on aina Poika Isässä, ei ole koskaan poistunut Isäsn helmasta, silloinhan Jumala olisi jakautunut, nyt Hän on YKSI YKSEYS, tosi Jumala. Eikä tämä totuus koskaan muutu miksikään, vaikka pete yrittää kaikkensa talloa Pojan jalkoihinsa, ja muutamat muutkin !

    • Lisäys

      Miksi näin ?

      24 Niin juutalaiset ympäröivät hänet ja sanoivat hänelle: "Kuinka kauan sinä pidät meidän mieltämme kiihdyksissä? Jos sinä olet Kristus, niin sano se meille suoraan."
      25 Jeesus vastasi heille: "Minä olen sanonut sen teille, ja te ette usko. Ne teot, joita minä teen Isäni nimessä, ne todistavat minusta.
      26 Mutta te ette usko, sillä te ette ole minun lampaitani.
      27 Minun lampaani kuulevat minun ääntäni, ja minä tunnen ne, ja ne seuraavat minua.
      28 Ja minä annan heille iankaikkisen elämän, ja he eivät ikinä huku, eikä kukaan ryöstä heitä minun kädestäni.
      29 Minun Isäni, joka on heidät minulle antanut, on suurempi kaikkia, eikä kukaan voi ryöstää heitä minun Isäni kädestä.
      30 Minä ja Isä olemme yhtä."
      31 Niin juutalaiset ottivat taas kiviä maasta kivittääksensä hänet.
      32 Jeesus vastasi heille: "Minä olen näyttänyt teille monta hyvää tekoa, jotka ovat Isästä; mikä niistä on se, jonka tähden te tahdotte minut kivittää?"

      huom. !
      33 Juutalaiset vastasivat hänelle: "Hyvän teon tähden me emme sinua kivitä, vaan jumalanpilkan tähden, ja koska sinä, joka olet ihminen, teet itsesi Jumalaksi".

      • Unohdit jatkoketomuksen mikä kertoo mitä Jeesus oikeasti sanoi itsestään:

        Joh 10:36 "...niin kuinka te sanotte sille, jonka Isä on pyhittänyt ja lähettänyt maailmaan: 'Sinä pilkkaat Jumalaa', sentähden että MINÄ SANOIN: 'MINÄ OLEN JUMALAN POIKA'?"


    • usko järkeen

      Mielikuvitus loi jumalan, uskoa saa vaikka sahapukkiin

      • Mörkö.

        Kuka loi peikon? 3Moos.17:7. Ja älkööt he enää uhratko uhrejansa metsänpeikoille, joiden jäljessä he haureudessa kulkevat. Tämä olkoon heille ikuinen säädös sukupolvesta sukupolveen.


      • Mörkö. kirjoitti:

        Kuka loi peikon? 3Moos.17:7. Ja älkööt he enää uhratko uhrejansa metsänpeikoille, joiden jäljessä he haureudessa kulkevat. Tämä olkoon heille ikuinen säädös sukupolvesta sukupolveen.

        Nuo "metsäpeikot" ovat metsässä olevia demoneja jotka ovat ruumiillistuneita henkiolentoja.

        Tässäkin tapahtui ruumiillistumista, tai materialisoitumista (muuten naiset eivät olisi tulleet raskaaksi eivätkä synnyttäneet):

        1.Moos.6:4 "Siihen aikaan eli maan päällä jättiläisiä, ja myöhemminkin, kun Jumalan pojat yhtyivät ihmisten tyttäriin ja nämä synnyttivät heille lapsia; nämä olivat noita muinaisajan kuuluisia sankareita."

        Vastaavasti tässä tapahtui "dematerialisaatio":

        1.Moos.4:2 Herra sanoi hänelle: "Mikä sinulla on kädessäsi?" Hän vastasi: "Sauva".
        1.Moos.4:3 Hän sanoi: "Heitä se maahan". Ja hän heitti sen maahan, ja se muuttui käärmeeksi; ja Mooses pakeni sitä.
        1.Moos.4:4 Mutta Herra sanoi Moosekselle: "Ojenna kätesi ja tartu sen pyrstöön". Niin hän ojensi kätensä ja tarttui siihen, ja se muuttui sauvaksi hänen kädessänsä.

        Ja tässä Saatana ehdottaa Jeesukselle deformaatiota:

        Luuk 4:3 Niin perkele sanoi hänelle: "Jos sinä olet Jumalan Poika, niin sano tälle kivelle, että se muuttuu leiväksi".

        Ystäväni Pekka ajoi ulos demojena eräästä naisesta erään toisen miehen kanssa. Molemmat näkivät kaksi sikaa lähtevän ulos naisesta ja jotka hävisivät eri ilmansuuntiin. Eivät tietenkään olleet oikeita sikoja, vaan hengillä oli ainoastaan se muoto (mikä kertoo heidän luonteensa/tehtävänsä?), koska monet heistä voivat ottaa itselleen eri muodon kuin se mikä on se heidän oikea muotoa.

        Baptisti saarnaaja Howard Pittman kuoli leikkauspöydällä vuonna 1979, mutta heräsi eloon myöhemmin ja kertoi mitä hän näki. Hänet vietiin "tuonpuoleiseen" ja hän sai nähdä demoneja tuhansissa eri muodoissa eri sfääreissä:
        https://www.youtube.com/watch?v=wivgDck1l88


      • trinity
        jumalan_pete kirjoitti:

        Nuo "metsäpeikot" ovat metsässä olevia demoneja jotka ovat ruumiillistuneita henkiolentoja.

        Tässäkin tapahtui ruumiillistumista, tai materialisoitumista (muuten naiset eivät olisi tulleet raskaaksi eivätkä synnyttäneet):

        1.Moos.6:4 "Siihen aikaan eli maan päällä jättiläisiä, ja myöhemminkin, kun Jumalan pojat yhtyivät ihmisten tyttäriin ja nämä synnyttivät heille lapsia; nämä olivat noita muinaisajan kuuluisia sankareita."

        Vastaavasti tässä tapahtui "dematerialisaatio":

        1.Moos.4:2 Herra sanoi hänelle: "Mikä sinulla on kädessäsi?" Hän vastasi: "Sauva".
        1.Moos.4:3 Hän sanoi: "Heitä se maahan". Ja hän heitti sen maahan, ja se muuttui käärmeeksi; ja Mooses pakeni sitä.
        1.Moos.4:4 Mutta Herra sanoi Moosekselle: "Ojenna kätesi ja tartu sen pyrstöön". Niin hän ojensi kätensä ja tarttui siihen, ja se muuttui sauvaksi hänen kädessänsä.

        Ja tässä Saatana ehdottaa Jeesukselle deformaatiota:

        Luuk 4:3 Niin perkele sanoi hänelle: "Jos sinä olet Jumalan Poika, niin sano tälle kivelle, että se muuttuu leiväksi".

        Ystäväni Pekka ajoi ulos demojena eräästä naisesta erään toisen miehen kanssa. Molemmat näkivät kaksi sikaa lähtevän ulos naisesta ja jotka hävisivät eri ilmansuuntiin. Eivät tietenkään olleet oikeita sikoja, vaan hengillä oli ainoastaan se muoto (mikä kertoo heidän luonteensa/tehtävänsä?), koska monet heistä voivat ottaa itselleen eri muodon kuin se mikä on se heidän oikea muotoa.

        Baptisti saarnaaja Howard Pittman kuoli leikkauspöydällä vuonna 1979, mutta heräsi eloon myöhemmin ja kertoi mitä hän näki. Hänet vietiin "tuonpuoleiseen" ja hän sai nähdä demoneja tuhansissa eri muodoissa eri sfääreissä:
        https://www.youtube.com/watch?v=wivgDck1l88

        pete!

        Et olis sortunu tähän! Luulin sinusta enemmän! Älä seurustele "pekkojen" kanssa, vaan kehoita heitä hoitoon!


      • trinity kirjoitti:

        pete!

        Et olis sortunu tähän! Luulin sinusta enemmän! Älä seurustele "pekkojen" kanssa, vaan kehoita heitä hoitoon!

        Sortunut mihin?


      • trinity
        jumalan_pete kirjoitti:

        Sortunut mihin?

        pete!

        Jos et itse tiedä, kukaan muukaan ei sitä voi sinulle kertoa! Sanon yksinkertaistaen, että valehtet, ja siitä syytöksestä et muuten pääsekään, kuin latomalla pöytään todisteita, ei huuhaata, varsinkaan jehovalaista, Jää sinä vartioimaan sitä "Tornia", valheen ja petoksen pesäkettä! It is all over now - forever!


      • trinity kirjoitti:

        pete!

        Jos et itse tiedä, kukaan muukaan ei sitä voi sinulle kertoa! Sanon yksinkertaistaen, että valehtet, ja siitä syytöksestä et muuten pääsekään, kuin latomalla pöytään todisteita, ei huuhaata, varsinkaan jehovalaista, Jää sinä vartioimaan sitä "Tornia", valheen ja petoksen pesäkettä! It is all over now - forever!

        >>>Jos et itse tiedä,>kukaan muukaan ei sitä voi sinulle kertoa>että valehtet,>latomalla pöytään todisteita>huuhaata, varsinkaan jehovalaista>Jää sinä vartioimaan sitä "Tornia">petoksen pesäkettä>It is all over now - forever!


      • singularity1
        jumalan_pete kirjoitti:

        >>>Jos et itse tiedä,>kukaan muukaan ei sitä voi sinulle kertoa>että valehtet,>latomalla pöytään todisteita>huuhaata, varsinkaan jehovalaista>Jää sinä vartioimaan sitä "Tornia">petoksen pesäkettä>It is all over now - forever!

        jumalan-pete!

        Onpa vahinko, että"trinity" kyllästyi jaarituksiisi ja lähti. Olen seurannut sivusta keskustelua ja vastaan kysymyksiin! Anteeksi trinity, että tuppaudun!.
        Yksi : täten todistan, että et ole helluntailainen. Nämä tunnustavat kolmiyhteisen Jumalan ( kokemus ja wikipedia sen kertoo) Sinä olet jehovalaisten kannalla teko- jeesuksinesi.
        Sinun kertomuksesi ei oikein riitä todistamaan tuota sikademoni juttua. Sairaalat on täynnä ihmisiä, jotka näkevät vielä ihmeelisempää- Miten todistat, ettei Pekka kuulu noihin?

        "Metsänpeikot ovat "demoneja" , ruummillistuneita henkiolentoja! " Ihanko totta, aikuisten oikeestiko, todistetusti! Mites Joulupukki, Hammaskeiju ja saunatonttu? Tämä ei ole helluntailaisuutta minkän määritelmän mukaan.
        Jos jonkun, joka" herää henkiin" sanotaan olleen kuollut, on yhtä perusteltua väittää , ettei hän sitä todella ole ollut. Miksi nämä "ihmeet" eivät koske todella kuolleita, haisevia ruumiita, kuten Lasaruksen tapauksessa.. Miksi nämä rajatapaustilat noudattavat samaa kaavaa, niin ateistien, hindujen kuin kristittyjen kohdalla, Sama valo, sama tunneli, sama paluu! Sama kemiallisfysikaalinen reaktio aivoissa!
        Kun aivojen happikato on kyllin syvä, näitä kokemuksia ilmestyy lähes kelle vain. Sveirsissä tästä oin tehty kokeitakin. Ilmeisesti tähän ilmiöön liittyy se ajoittain ilmaantuja villitys, euforian tavoittelu, jossa, ollaan hirressä niin pitkälle, kuin sielu sietää, onnettomuulsiakin on kuulemma sattunut. TV:ssä eräs ateisti todisti kokeneensa juuri niin, muttei se horjuttanut hänen ateismiaan, vaan totesi aivojen reagoineen hassusti puutokseen.


      • ei Jehovan todistaja
        singularity1 kirjoitti:

        jumalan-pete!

        Onpa vahinko, että"trinity" kyllästyi jaarituksiisi ja lähti. Olen seurannut sivusta keskustelua ja vastaan kysymyksiin! Anteeksi trinity, että tuppaudun!.
        Yksi : täten todistan, että et ole helluntailainen. Nämä tunnustavat kolmiyhteisen Jumalan ( kokemus ja wikipedia sen kertoo) Sinä olet jehovalaisten kannalla teko- jeesuksinesi.
        Sinun kertomuksesi ei oikein riitä todistamaan tuota sikademoni juttua. Sairaalat on täynnä ihmisiä, jotka näkevät vielä ihmeelisempää- Miten todistat, ettei Pekka kuulu noihin?

        "Metsänpeikot ovat "demoneja" , ruummillistuneita henkiolentoja! " Ihanko totta, aikuisten oikeestiko, todistetusti! Mites Joulupukki, Hammaskeiju ja saunatonttu? Tämä ei ole helluntailaisuutta minkän määritelmän mukaan.
        Jos jonkun, joka" herää henkiin" sanotaan olleen kuollut, on yhtä perusteltua väittää , ettei hän sitä todella ole ollut. Miksi nämä "ihmeet" eivät koske todella kuolleita, haisevia ruumiita, kuten Lasaruksen tapauksessa.. Miksi nämä rajatapaustilat noudattavat samaa kaavaa, niin ateistien, hindujen kuin kristittyjen kohdalla, Sama valo, sama tunneli, sama paluu! Sama kemiallisfysikaalinen reaktio aivoissa!
        Kun aivojen happikato on kyllin syvä, näitä kokemuksia ilmestyy lähes kelle vain. Sveirsissä tästä oin tehty kokeitakin. Ilmeisesti tähän ilmiöön liittyy se ajoittain ilmaantuja villitys, euforian tavoittelu, jossa, ollaan hirressä niin pitkälle, kuin sielu sietää, onnettomuulsiakin on kuulemma sattunut. TV:ssä eräs ateisti todisti kokeneensa juuri niin, muttei se horjuttanut hänen ateismiaan, vaan totesi aivojen reagoineen hassusti puutokseen.

        Täällä Suomi24:ssa pyörii Jehovan todistajia tai Jehovan todistajien palkkaamia "apulaisia" todistelemassa kolminaisuusoppia vastaan.


    • Pinipä on tuhanen taalankysymys.Jeesus on ollut ennen tätä maaiman kaikeutta,enne kuin yksikään on ollut olemassa.
      Koska hänee on kaikki luotu häntä vareten,jos viisivät luke Raamattunsa paremmin tietäisivät.

      • Siinä pahkinä.

        Olen lukenut paremmin, mutta ihmettelen kun Raamatussa, puut ja pensaat puhuvat. Tuom.9:8-15. Kummalla vippaa, minulla vai Raamatun sanalla?


      • Siinä pahkinä. kirjoitti:

        Olen lukenut paremmin, mutta ihmettelen kun Raamatussa, puut ja pensaat puhuvat. Tuom.9:8-15. Kummalla vippaa, minulla vai Raamatun sanalla?

        Raamattu on oikeassa,puut puhivat koska tilanne oli vertauskuvalliseti kerrottu,oli kuningaaksi tulelmisesta,pyyväitä pähe orjatappuraakin kuningaakisi.
        Kysymys on Israelin heimoita välistä kiistasta.
        Siinä pahkinä. kyse on vain ymmärryksestä vertauskuvan muodossa kun puut puhuvaat ja orjantappura pensaasn muodossa.


      • singularity1
        kuulija1 kirjoitti:

        Raamattu on oikeassa,puut puhivat koska tilanne oli vertauskuvalliseti kerrottu,oli kuningaaksi tulelmisesta,pyyväitä pähe orjatappuraakin kuningaakisi.
        Kysymys on Israelin heimoita välistä kiistasta.
        Siinä pahkinä. kyse on vain ymmärryksestä vertauskuvan muodossa kun puut puhuvaat ja orjantappura pensaasn muodossa.

        puhuu tämäkin!

        Eikös sitä sanota, että´menneysyys puhuu´. historian siivet havisevat´, avoliitto natisee´, ´poissaolo huutaa´ omatunto kolkuttaa ´y.m.
        Mitäs outoa metafoorissa on, ellei sitten heittäydy tyhmäksi ja ymmärtämättömäksi?


    • Menneisyys on elettyä elämää,silloin mitä tapahtui on mennyttä,varoitukseksi tulevalle.
      singularity1

      • singularity1

        kuulija1 !

        Miksi näin negatiivinen näkökulma? Päinvastoin, kielikuvissa on yhtä usein rohkaisua elää parempaa tulevaisuutta!


    • >Miksi näin negatiivinen näkökulma? < ei tarkoita negattivistä näkökulmaa,vaan sitä että menneyydessä tehdyt synnit,ovat poissa,niistä olevat rangaistukset evät toisituisi tulevaisuudessa.
      Ei siitä tulismitään jos samalainen synti elämä olisi jatkossakin,jotkut kansakunnat hävisi maan päältä sen vuoksi etteivät luopuneet synti elämästään.
      Jeesus on kärsinyt kaikien ihmisten tekemät synnit,ristinpuulla.
      Kyllä minä ainakin odota hyvää tulevaisuutta,kaikille,jota kieltäytyisivät synti elämästä.
      Antaisivat pelastaa itsenetä tästä nurjasta sukukunnassa.

      singularity1

    • Niin kaikki muut on synnissä siitettyy niin kuin sinäkin. Sitten meidän tulis muista Adam ja Eva joka myös luotiin. Siinä se sitten se totuus Jeesuxesta sitt oli.

    • Jeesuksen Kristuksen luominen ja esille kutsuminen kerrotaan 1. Moos.1:1-3 jakeissa. Sen jälkeen vasta kerrotaan tarkemmin kaiken esille kutsuminen, valmistaminen, luomisjärjestys ja asettaminen, joista Jumalan valon, Kristuksen kutsuminen ympärillä olevasta pimeydestä tapahtui ensimmäisenä (3. jae.)

      1. Mooseksen kirja 1
      1 "Alussa loi Jumala taivaan ja maan.
      2 Ja maa oli autio ja tyhjä, ja pimeys oli syvyyden päällä, ja Jumalan Henki liikkui vetten päällä.
      3 Ja Jumala sanoi: "Tulkoon valkeus". Ja valkeus tuli.
      4 Ja Jumala näki, että valkeus oli hyvä; ja Jumala erotti valkeuden pimeydestä."

    • Ei ole luotuna jeesusta hän on syntynyt,ja vieläpä syntyi ihmisesksikin,tänne maaimaan. Tämä maaimakin on luotu häntä varten,ihminen on luotu Jumlan kuvakasi kaltaiseksi,niin he sanovat tehkäämme ihminen kaltaiseksimme,ja vallitkoon hän kaikia eläimiä.
      Kaikkeen ei ihminen saa vastausta tässä ajassa,me olemme rajallisa,ymmärtämään kaikea luotua.

      • >>>Ei ole luotuna jeesusta hän on syntynyt,ja vieläpä syntyi ihmisesksikin,tänne maaimaan.


      • jumalan_pete kirjoitti:

        >>>Ei ole luotuna jeesusta hän on syntynyt,ja vieläpä syntyi ihmisesksikin,tänne maaimaan.

        Niin on lihaksi syntyneenä,pelastaakseen ihmissuvun,aukaisi elämän ijankaikkiseen elämään,hän on portti toiseen elämään. Hän on esikoinen koska on kuoleman voittaja,hänessä mekin jota uskomme myös voitamme kuoleman vaikka ruumis kuoleekin,palajaa maaksi jälleen.


      • kuulija1 kirjoitti:

        Niin on lihaksi syntyneenä,pelastaakseen ihmissuvun,aukaisi elämän ijankaikkiseen elämään,hän on portti toiseen elämään. Hän on esikoinen koska on kuoleman voittaja,hänessä mekin jota uskomme myös voitamme kuoleman vaikka ruumis kuoleekin,palajaa maaksi jälleen.

        >>>Hän on esikoinen koska on kuoleman voittaja


      • jumalan_pete kirjoitti:

        >>>Hän on esikoinen koska on kuoleman voittaja

        >Hän on esikoinen koska on kuoleman voittaja< ei ihan näillä sanoilla mutta ensimäisenä
        Hänet nähdessäni minä vaivuin hänen jalkoihinsa kuin kuollut. Mutta hän laski oikean kätensä päälleni ja sanoi: "Älä pelkää. Minä olen ensimmäinen ja viimeinen, näin hän se meni.


      • kuulija1 kirjoitti:

        >Hän on esikoinen koska on kuoleman voittaja< ei ihan näillä sanoilla mutta ensimäisenä
        Hänet nähdessäni minä vaivuin hänen jalkoihinsa kuin kuollut. Mutta hän laski oikean kätensä päälleni ja sanoi: "Älä pelkää. Minä olen ensimmäinen ja viimeinen, näin hän se meni.

        Sana "ensimmäinen" on viittaus tähän:

        Kol.1:15 ja hän on näkymättömän Jumalan kuva, esikoinen ennen kaikkea luomakuntaa.

        Sana "esikoinen" tarkoittaa "ensimmäinen lapsi". Englantilaiset kääntävät sen usein muotoon "firstborn", eli ensimmäiseksi syntynyt. Näin on esikoinen osa luomakuntaa, sen ensimmäinen, ainut jonka Jumala on luonut itse, sillä kaiken muun hän loi esikoisen kautta.

        Sana "viimeinen" on viittaus mm. tähän:

        Job.19:25 Mutta minä tiedän lunastajani elävän, ja viimeisenä hän on seisova multien päällä.


      • efox
        jumalan_pete kirjoitti:

        Sana "ensimmäinen" on viittaus tähän:

        Kol.1:15 ja hän on näkymättömän Jumalan kuva, esikoinen ennen kaikkea luomakuntaa.

        Sana "esikoinen" tarkoittaa "ensimmäinen lapsi". Englantilaiset kääntävät sen usein muotoon "firstborn", eli ensimmäiseksi syntynyt. Näin on esikoinen osa luomakuntaa, sen ensimmäinen, ainut jonka Jumala on luonut itse, sillä kaiken muun hän loi esikoisen kautta.

        Sana "viimeinen" on viittaus mm. tähän:

        Job.19:25 Mutta minä tiedän lunastajani elävän, ja viimeisenä hän on seisova multien päällä.

        Pete: "Näin on esikoinen osa luomakuntaa"

        Näinhän se on jos Jeesus on luotu. Kol. 1:15 kumoaa väitteesi.

        esikoinen ENNEN KAIKKEA luomakuntaa.


      • efox kirjoitti:

        Pete: "Näin on esikoinen osa luomakuntaa"

        Näinhän se on jos Jeesus on luotu. Kol. 1:15 kumoaa väitteesi.

        esikoinen ENNEN KAIKKEA luomakuntaa.

        Ei Jeesuta ole luotu hän on ollut ennen luomakunnan syntyä Kol 1:15 hänen kattaan kaikki on luotu,siis luomakunta on hänen kautaan tehty.
        Monet ymmärtävät väärin.
        Hän on ollut olemassa ennen kaikkea muuta, ja hän pitää kaiken koossa. Kol 1:17


      • kuulija1 kirjoitti:

        Ei Jeesuta ole luotu hän on ollut ennen luomakunnan syntyä Kol 1:15 hänen kattaan kaikki on luotu,siis luomakunta on hänen kautaan tehty.
        Monet ymmärtävät väärin.
        Hän on ollut olemassa ennen kaikkea muuta, ja hän pitää kaiken koossa. Kol 1:17

        Tottakai hän luotu koska Jumala synnytti hänet ennen kaikkea muuta luomakuntaa.

        Snl.8:24 Ennenkuin syvyyksiä oli, SYNNYIN MINÄ, ennenkuin oli lähteitä, vedestä rikkaita
        Pro 8:25 Ennenkuin vuoret upotettiin paikoilleen, ennen kukkuloita, SYNNYIN MINÄ,

        Eikä Jeesus pystyisi olemaan mikään esikoinen saatikka Poika Jumalalle, mikäli hän ei olisi syntynyt ja luotu ennen kaikkea luomakuntaa.

        Sanat "Hän on ollut olemassa ennen kaikkea muuta" tarkoittaa käytännössä että hän on ollut olemassa ennen kaikkea muuta luomakuntaa koska Jumala loi kaiken muun Jeesuksen kautta. Sillä jos ottaisit kirjaimellisesti sanat "ennen kaikkea muuta" niin silloin hän on ollut olemassa jopa ennen Isäänsä (=Jumalaa). Mutta näinhän ei tietenkään ole koska...

        Jumala on sanonut synnyttäneensä Jeesuksen:

        Heb.5:5 Niinpä Kristuskaan ei itse korottanut itseänsä ylimmäisen papin kunniaan, vaan hän, joka sanoi hänelle: "Sinä olet minun Poikani, tänä päivänä minä sinut synnytin"...

        Ja Jeesus on sanonut että joku muu (kuin hän itse) on synnyttänyt hänet ennen maailman luomista:

        Snl.8:24 Ennenkuin syvyyksiä oli, SYNNYIN MINÄ, ennenkuin oli lähteitä, vedestä rikkaita
        Pro 8:25 Ennenkuin vuoret upotettiin paikoilleen, ennen kukkuloita, SYNNYIN MINÄ,

        Tässä todistetaan että Jeesuksella on alku:

        Heb 2:11 Sillä sekä hän, joka pyhittää, että ne, jotka pyhitetään, OVAT KAIKKI ALKUISIN YHDESTÄ. Sentähden hän ei häpeä kutsua heitä veljiksi,

        Miten jollakin voi olla alku, jos hän on aina ollut olemassa? Ei mitenkään!

        Miten joku voi syntyä ennen maailman luomista, jos hän on aina ollut olemassa? Ei mitenkään!

        Miten Poika voi olla Isän Poika, jos Poika ei ole lähtöisin Isästä? Ei mitenkään.

        Miten joku voi väittää että Jeesus ei ole luotu, kun Raamattu ei kerro että hän on ollut aina olemassa? Ei mitenkään.

        Miten joku voi sanoa että Jeesus on luotu? Siten että hän on itse paljastanut syntyneensä ennen maailman luomista (Snl.8:24,25).

        1.Joh.4:7 Rakkaani, rakastakaamme toinen toistamme, sillä rakkaus on Jumalasta; ja JOKAINEN, JOKA RAKASTAA, ON JUMALASTA S-Y-N-T-Y-N-Y-T ja tuntee Jumalan.

        K-A-I-K-K-I jotka rakastavat, ovat Jumalasta. Jeesus rakastaa! Hän on siis Jumalasta!

        Miten Jeesus voi olla Jumalasta, eikä itsestään? Sen paljastaa meille Jumala:

        "Sinä olet minun Poikani, tänä päivänä minä sinut synnytin" (Heb.1:5).

        Nyt on siis romutettu sekin erheellinen aate, että Jeesus on aina ollut olemassa, kun hänellä on selkeästikin alku, kuten muillakin veljillään:

        Heb.2:11 Sillä sekä hän, joka pyhittää [Jeesus], että ne, jotka pyhitetään [uskovaiset], ovat kaikki alkuisin yhdestä [Jumalasta]. Sentähden hän [Jeesus] ei häpeä kutsua heitä veljiksi,

        Sellainen veli joka ei ole koskaan syntynyt, ei ole oikeasti mikään veli kenellekään. Mutta koska Jeesus syntyi ennen maailman luomista ensimmäisen kerran (Snl.8:24,25), hän voi olla meidän veljemme, koska meillä on sama Isä:

        Joh.20:17 ... MENE MINUN VELJIENI TYKÖ ja sano heille, että minä menen ylös, minun Isäni tykö ja teidän Isänne tykö, ja minun Jumalani tykö ja teidän Jumalanne tykö".

        Miksi joudun muistuttamaan teitä yhä uudestaan ja uudestaan siitä että Jeesus todisti syntyneensä ennen maailman luomista? Nämä tällaiset asiat kuuluvat Kristuksen opin alkeisiin, jota ei edes vahvaksi ruuaksi voi luokitella. Vauvakristityille pitää näköjään juottaa maitoa, kun eivät vahvaa ruokaa siedä:

        Heb 5:11 Tästä meillä on paljon sanottavaa, ja sitä on vaikea selittää, koska olette käyneet hitaiksi kuulemaan.
        Heb 5:12 Sillä te, joiden olisi jo aika olla opettajia, olette taas sen tarpeessa, että teille opetetaan Jumalan sanojen ensimmäisiä alkeita; te olette tulleet maitoa tarvitseviksi, ei vahvaa ruokaa.
        Heb 5:13 Sillä jokainen, joka vielä nauttii maitoa, on kokematon vanhurskauden sanassa, sillä hän on lapsi;
        Heb 5:14 mutta vahva ruoka on täysi-ikäisiä varten, niitä varten, joiden aistit tottumuksesta ovat harjaantuneet erottamaan hyvän pahasta.


    • 222222kkkkkkkkkk8888
      • rahamiesten jumla on epä jumala jota he palvovat.


    • lirho

      Jeesus on se sama Jumala.
      Jeesus on Jumala.

      Hyvää salapoliisityötä,pääsit maaliin.
      Onnea muuhun etsintään.

      • >>>Jeesus on se sama Jumala.


      • jumalan_pete kirjoitti:

        >>>Jeesus on se sama Jumala.

        Kristuxen salaisuus on myös niin suuri että siinä tarvitaan Pyhä Henki ymmärtää jotain Hänestä. Mieleenkiintoa on myös että kolme Persoona keskustelee ja neuvottele Jumalassa keskenään. Ei kannattaa yrittää ymmärtää sitä. : )


      • savonarola kirjoitti:

        Kristuxen salaisuus on myös niin suuri että siinä tarvitaan Pyhä Henki ymmärtää jotain Hänestä. Mieleenkiintoa on myös että kolme Persoona keskustelee ja neuvottele Jumalassa keskenään. Ei kannattaa yrittää ymmärtää sitä. : )

        Miksi sitä ei kannata ymmärtää sinun mielestäsi?

        Ja missä on todisteet siitä että Jumala keskustelee itsensä kanssa?


      • jumalan_pete kirjoitti:

        Miksi sitä ei kannata ymmärtää sinun mielestäsi?

        Ja missä on todisteet siitä että Jumala keskustelee itsensä kanssa?

        Näin helteessä on vaarallista vääntä näin moniutkaista ja raskaasta aivosolutyöskentely ja siinä voi käydä huonosti ja sitä en lähimmäiselle tahtois niin ota iisisti ja käy kylmässä suihkussa välillä niin kuin minä. : )

        Todisteet ? hmm,, Jeesus keskusteli Isän kanssa ja neuvotteli jospa hän pääsis Ristinkuolemasta mutta päädyi siihen että Tapahtuuko sittenkin Sinun Tahtoasi.


      • savonarola kirjoitti:

        Näin helteessä on vaarallista vääntä näin moniutkaista ja raskaasta aivosolutyöskentely ja siinä voi käydä huonosti ja sitä en lähimmäiselle tahtois niin ota iisisti ja käy kylmässä suihkussa välillä niin kuin minä. : )

        Todisteet ? hmm,, Jeesus keskusteli Isän kanssa ja neuvotteli jospa hän pääsis Ristinkuolemasta mutta päädyi siihen että Tapahtuuko sittenkin Sinun Tahtoasi.

        Niin muuten Jeesushan luotiin ja syntyi tähän maailmaan ja sitä vain voi tapahtua Jumalalle ja Jumalan kautta !!


    • Jumala Jumalasta

      Jumala on henki. Jumalalla ei ole olemusta. Keskustelu näyttää menevän vähän siihen suuntaan, että Jumalalla olisi 'ruumis', joka synnyttää jotain.

      Jumala on henki ja kun Jumala jakaa henkensä osiin, ne osat ovat samaa Jumalaa, ei eri Jumalia. Niillä ei voi olla eri tahtoa, koska ne ovat Jumalan hengestä jaettu. Kun Jumala päätti jakaa itsensä kolmeksi, se oli Jumalan päätös. Jumala olisi voinut jakaa itsensä vaikka tuhanteen osaan ja kaikilla olisi sama tahto ja viisaus ja tieto. Jumala ei siis synnytä ketään, koska ei hänellä ole 'ruumista', jotta voisi sanoa, että Jumala synnyttää. Jumala on siis ihmisen käsityskyvyn ulkopuolella. Jeesusta tai Pyhää Henkeä ei ole luotu, koska molemmat ovat samaa iankaikkista henkeä, jota Jumala itse on; ne ovat Jumalaa Jumalasta. Toimivat niinkuin Jumala toimii.

      Se että Jeesus tuli lihaksi, on kertomus siitä, että Jumala tuli näkyvällä tavalla maailmaan, jotta ihmiset uskoisivat.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1887
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1574
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1296
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1234
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1222
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1186
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1170
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1161
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1150
    Aihe