Työvaatteet, kokemuksia?

7+18

Saatteko työvaatteet työnantajalta? Mitä pidätte työantajan valitsemasta vaatetuksesta? Ovatko vaatteet mukavia päällä ja muuten työhön sopivia? Onko laatu ollut ok? Käytättekö joka kohteessa aina työvaatteita, vai joustetaanko asiassa?
Onko teillä eri pukeutumisohjeet talvella ja kesähelteillä?

Oletteko saaneet oikeankokoisia työvaatteita? Ja oletteko saaneet tarpeeksi työvaatteita (esim. pesuvara huomioiden)? Kuinka helposti saatte uusia vaatteita kuluneiden tilalle?

7

3276

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Siivooooja

      On ollut käytännöllisiä ja epäkäytännöllisiä vaatetuksia. Aina olen jotain vaatetta työnantajalta saanut, joskus se tosin oli pelkkä t-paita ja toisessa paikassa liivi.

      Siellä missä olin pisimpään, oli mukavat työvaatteet ja ihan kivan värisetkin, vaikka ainahan niistä osa valitti. Sellaiset suht neutraalit, mutta sellaiset joissa ei heti lika tai pöly näy. Kestivät hyvin kuumaakin pesua eivätkä liiemmin hiostaneet. Suoristuivat tarpeeksi pesun jälkeen ilman silittämistä. Olivat sellaiset samantapaiset kuin hoitohenkilökunnallakin. Niitä oli riittävästi ja aina tarvittaessa sai helposti uudet.

      Yhdessä paikassa jossa olin sen jälkeen, oli taas ihan järkyttävät vaatteet. Eivät kestäneet yli 40 asteen pesua, mikä on minusta jo itsessään ihan käsittämätön seikka. Ne myös hiostivat ikävästi ja väri oli täysin väärä, sellainen aika tumma. Itse siivoilin mm. puutyötilaa, josta sahanpuru tarrasi ja suorastaan imeytyi kankaaseen. Samoin kaikki pöly oikein paistoi vaatteiden pinnalla. Saumat ratkeilivat ja napit irtoilivat. Niitä valitessa ei oltu kyllä tasan varmasti ajateltu _mitään_ muuta kuin sitä miltä ne näyttävät. Siis puhtaina, silitettyinä ja mallinuken päällä. Kaiken kruunasi se, että näitä komeuksia pihisteltiin, eikä niitä todellakaan saanut tarpeeksi. Jossain vaiheessa ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin pestä niitä illalla kotona ja tuoda aamuksi takaisin.

      Koko on minulla aina ollut helposti sopiva, mutta olenkin niin perusstandardikokoa kuin olla ja voi. Muistelisin, että jollakin tavalla harvinaisemman kokoisilla on ollut ongelmia ja niitä on sitten itsekin fiksailtu sopivammiksi. Kesällä ja talvella ei ole muistaakseni missään ollut eri vaatetusta, vaan samoilla on menty.

    • Pellevaatteet

      Ikinä en ole saanut oikeankokosia vaatteita. Oma koko on XS ja tällä hetkellä käytössä M-kokoiset vaatteet. Pienintä mitä löysin. T-paita mallisen paidan hihat ovat kyynärpäissä asti ja paidan helmat roikkuu melkein polvissa. Köytän omia housuja kun missään jättihousuissa en pystyisi edes kövelemään. Sama homma ollut joka paikassa missa olen ollut töissä.

      • Lyhyehkö huoltomies

        Kannattaa käydä vilkaisemassa verkkokauppa www.työvaatemyynti.fi läpi.

        Sieltä löytyy työvaatteissa ja paidoissa kokoja ja valikoimaa mukavasti.
        Paidoissa ja vaatteissa myös pieniä kokoja:)


    • 11+1=12

      Eräässä pienessä siivousfirmassa oli istuvat ja mukavat työvaatteet. Sen jälkeen siirryin eräälle näistä isoista siivousfirmoista eikä vaatteita vuoden aikana kuulunut vaikka useaan otteeseen niiden perään kyselin. Sen jälkeen olin pienessä siivousfirmassa, jossa sain mukavat ja istuvat työvaatteet. Tälläkin hetkellä olen pienessä firmassa, mutta vaatteista ei ole vielä puhuttu halaistua sanaakaan.

      • Anonyymi

        Sollilla nykyään kissan kokoisin kirjaimin selässä lukee sol. Kävelevä mainos työntekijä on sen takia , aika ärsyttävää.


    • luuli

      Työskentelen kaupungilla ja en saa työvaatteita. Olen itse joutunut ostamaan.

    • Anonyymi

      Nopea toimitus tuolla tyovatemyynti.fi ja edullisiakin löytyy.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 176
      5209
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      127
      4686
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      2986
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1961
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1747
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      109
      1735
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1730
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1633
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1571
    Aihe