Isabella Hotelli Alanya + aurinkomatkat

Lääkekauppias

Tässä lyhyt kokemukseni hotellista. Suosittelen hotellia muillekin. Bilehirmuille paikka ei sovi, se on lapsiperheiden ja rauhaa rakastavien suosiossa. Aiemmilta kävijöitä lukemaani palautetta ihmisten pitämisestä hotellilta en kokenut, enkä myöskään kokenut huonoa palvelua.

Perillä kohteessa majoitusjärjestelyt olivat moitteettomat ja toimivat. Hotellissa oli myös verrattaen hyvä kokki, joten en lähtenyt useana päivänä merta edemmäs kalaan ruokaa saadakseni. Ruoan hintakaan ei pilviä hiponut, joten siitäkin hotellille plussaa. 20 liiralla sai eteensä usein ison ja maistuvan annoksen sapuskaa. Pizzoja tai hampurilaisia en syönyt, joten en ota niihin kantaa. Hyvästä ruoasta samaa mieltä oli myös moni muu hotellissa majaileva suomalainen. Hotellissa ei kyllä muita ollutkaan. :D

Aivan gourmet tasoista ruoka ei kuitenkaan täysin ollut mutta kelpaa varmasti hyvänlaatuista kotiruokaa arvostaville matkaajille. Ruoka on omin sanoin rehellistä ja mutkatonta. Kovempia vaatimuksia esittäville suosittelen hakeutumista Trip Advisorissa rankattuihin ravintoloihin. Huomautuksena muuten, että Alanyassa vaihtelu ravintolatasossa lienee suurta, joten tason seuraaminen kannattaa.

Hotellilla oli omaa ohjelmaa 2-3 iltana viikossa. Näinä iltoina ohjelma juomat ja ruoat kuuluivat noin 30 eur hintaiseen pakettiin eli all inclusive. Sijoitus kannatti.

Uima-altaalla asiakkaita palveltiin aurinkotuoleihin, mikä varmasti herättää monen kiinnostuksen hotellia kohtaan.

Huoneistoissa oli myös riittävästi ruoanlaittovälineitä ja astioita mutta tiskiharja, terävä puukko sekä kapustat ja lastat kannattaa tuoda varmuudeksi suomesta, mikäli aikoo laittaa huoneistossa enemmälti ruokaa. Itse en aamiasita kummempaa huoneessa tehnyt, niin jotenkin pärjäsin. Vehkeiden taso ja määrä on varmasti tarkoituksella sellainen, ettei kenenkään tulisi mieli ottaa niitä mukaansa lähtiessään.

Hotellissa ei käy kortti maksuvälineenä tai sitä vierastetaan tarkoituksella. Syytä en ala erikseen miettimään mutta se kannattaa ottaa huomioon matkalle lähtiessään.

llmastointo maksaa erikseen 49 eur viikko. Et välttämättä tarvitse sitä alkukesästä mutta ehdoton se saattaa olla, kun lämpötilat kohoavat 30 asteen yläpuolelle. Kannattaa ottaa huomioon, kun vertaat hotellien hintoja keskenään.

Hotellissa asusti ainoastaan suomalaisia ja kooltaan se oli melko pieni. Kansainvälistä ja suurempaa bilemeininkiä odottaville en suosittele mutta paikka on kyllä tarpeeksi rauhallinen lapsiperheille silloinkin, kun hotellissa on iltaelämää. Siis rauhaa etsiville ihmisille suositus.

Aurinkomatkojen retkistä olin mukana ainoastaan Managavatin markkinoilla ja jokiristeilyllä. Muuta huomautettavaa ei ollut kuin se, että jokiristeilyn lounas ei ollut mairitteleva mutta ajaa kyllä nälkäisille asiansa.

Alanyasta vielä muutama sananen sään suhteen. Tällä kertaa säät eivät täysin suosineet matkustajaa, mukaan mahtui niin sadetta, ukkosta kuin auringon paistettakin. Omalla kohdallani rusketusta tuli kuitenkin riittävästi, koska aurinko paistoi juuri silloin, kun satuin miettimään lähtöä altaalle.

8

522

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Harkinnassa..

      Onko tämä itäisellä vai kleopatran puolella tämä
      Hotelli? Tarkoitus olisi ehkä valita kyseinen hotelli

      • Rauhallisempi

        Itäisellä puolella.


    • mama9016

      Kun meidän perhe oli Isabellassa, siellä oli suomalaisia, kännisiä pariskuntia. Uivat omilla alushousuilla altaassa. Vaikka hotelli oli ihan ok ja henk.kunta ystävällistä, ei lasten kanssa ole kiva katsoa suomalaisten ryyppäämistä. Emme itsekkään sylje kuppiin ja olemme matkustaneet paljon, mm Alanyassa eri hotelleissa. Kyllä Isabella on ollut huonoin kokemus. Ja niin kaukana keskustasta, etenkin kun piti kävellä lasten kanssa.

      Minä en ikinä menisi sinne lasteni kanssa uudelleen.

      • tw3

        Voi voi. Vai ei kännisiä örveltäjiä ole muissa hotelleissa? Itse tulin juuri viikon matkalta Isabellasta eikä siellä ollut yhtään örveltäjää vaikka porukka kuppia ottikin.


      • Lääkekauppias
        tw3 kirjoitti:

        Voi voi. Vai ei kännisiä örveltäjiä ole muissa hotelleissa? Itse tulin juuri viikon matkalta Isabellasta eikä siellä ollut yhtään örveltäjää vaikka porukka kuppia ottikin.

        En myöskään havainnut yhtään örveltäjää reissulla lukuunottamatta grilli-iltaa, jolloin keski-ikäinen nainen jouduttiin taluttamaan huoneeseensa. Näitä on aina silloin, kun saa juoda samaan rahaan niin paljon kuin huvittaa ihan riippumatta hotellista. Se oli ainut tapaus koko viikolla. Muina päivinä porukka pystyi käyttäytymään asiallisesti.


    • mama9016

      Joo on muissakin hotelleissa mutta se fiilis mikä jäi Isabellasta ei ole hyvä. Ei silloin tee mieli mennä uudelleen. Eikös tässä saa sanoa mielipiteensä?? Sehän näiden keskustelujen idea on että saa kirjoittaa miltä itsestä tuntuu.

    • järkyttävä läävä

      Kävin tänä keväänä ks.hotellissa tapaamassa tuttaviani jotka olivat majoittuneet Isabellaan.Mielestäni hotellin sijainti oli syrjäinen ja tylsä .
      Alanyasta löytyy paljon hotelleja jotka ovat paljon viihtyisämmän oloisia ja keskeisemmällä paikalla kuin Isabella ja hinta-laatusuhde parempi.
      Oli hyvä että kävin siellä ja näin missä se sijaitsi ,en ikimaailmassa varaisi itselleni majoitusta sieltä kun pajon parempiakin vaihtoehtoja on tarjolla samalla rahalla.

      • mama9016

        juurikin näin. Se oli tylsä hotelli pienineen altaineen. En lähtisi lasteni kanssa sinne enään.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      129
      4880
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3076
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1787
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1750
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1601
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1471
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      18
      1228
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1213
    9. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1177
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1177
    Aihe