Chat-huoneissa muutoksia!

Hei!

Ikäryhmähuoneista on viime viikkoina keskusteltu paljon ja saadun palautteen perusteella ikäryhmähuoneet on nyt nimetty uudelleen.
Jotta löytäisit parhaiten vanhan lempihuoneesi, tässä uudelleennimetyt huoneet:

22 on nykyään Ranta
30 on nykyään Baana
40 on nykyään Kävelykatu
50 on nykyään Terassi
60 on nykyään Rantasauna
70 on nykyään Veranta

Huoneet nimettiin uudelleen, koska saadun palautteen mukaan kaikki halusivat pitää huoneensa ennallaan sillä väellä, joka siellä oli. Koska kuitenkaan emme voi pitää Ikäryhmäkategoriassa ikäryhmättömiä huoneita, löytyvät nämä huoneet nyt Ajanvietteen alta.

Tästä huolimatta nousi esiin toive ikäryhmittäin tehdyistä huoneista, varsinkin nuoremmalle väelle. Siksi luotiin erikseen Ikäryhmät-kategorian alle
Teini-ikäiset (vain alle 20-vuotiaille)
Nuoret aikuiset
Aikuiset
Keski-ikäiset
Vanhimmat

Näissä huoneissa nimi toimii viitteenä siitä ikäryhmästä, joka huoneessa liikkuu mutta mitään tiettyyn vuoteen sitoutuvaa rajoitusta ei ole. Koska haluttiin pitää vanhat huoneet mutta ottaa käyttöön uudet huoneet mutta vanhoilla jäsenillä mutta ikäryhmävalvonnalla, päädyimme ratkaisuun joka miellyttäisi mahdollisimman monta.

Vanhoja ikäryhmähuoneita emme enää palauta.


Terveisin,

Suomi24 Ylläpito // Martta

81

2233

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kiitän , terveisin pihtiss

      • apua vailla

        kuin pääsee suomi24 cafe romano autakaa kun en millään pääse voisiko joku vastaa tai johokin huoneisiin


    • Kiitos!

      Hieno ratkaisu kaikin puolin ja kivat nimikkeet huoneille!

      Terkuin,

      EC

      • wewe

        Nuo nimikkeet on ihan per..seestä


    • Sauna on paras... siis rantasauna (y)

      • Sähä nopsaan vanhennuit cooll :D


      • mina2

        kuin pääsit 24 huoneisiin en osaa mennä voisitko neuvoo


    • Ainakin kiinnittävät huomion ja toivottavasti tällä pärjätään nyt paremmin. Nimetki ihan pirtsakat, mennään näillä=)

    • Saunassa viihdyn tai sitten en( ikä ei ihan täyty,välläkö sillä :D ) Mutta ei ole livesaunan voittanutta •mieltä•

    • Höh. Miksi noilla on rantasauna.

      Tahon kävelykadun ... siis ehdotan kävelykadun uudeksi nimeksi

      Savusauna. Meillekin oma sauna!!

      Mielipiteitä!

    • eikö ole enään normi ikä ryhmiä ?

      • Ilmeisesti nyt on tehty pieni kirurginen toimenpide ja ne entiset ikäryhmät on siirretty eri nimillä ajanviete-valikon alle. Entinen 40 on nyt kävelykatu.

        Samalla on poistettu ikärajat niistä huoneista. Eli sama huone, eri tavat.


    • Tiinatipsukka

      Ihan soma uudistus ja vekkulit nimet.Jokainen varmaan löytää oman juttuseuransa!

    • patalappu

      Puurot ja vellit sekaisin, nooo sattuuhan sitä

    • Täti Cool

      Hei!

      Mikähän mahtaa olla vikana kun en pääse chattailemään, lataa mutta kun poistun huoneesta niin näkyy hetkellisesti nikkini?
      Kertoisiko joku ystävällisesti.

      • Aa Pee

        Ihan sama juttu minulla. Voisiko joku vastata kysymykseen?


      • chatin bugi


    • somaaaaaaaaaaaaaaaaa

      soma uudistus todellakin, hutut ja vellit nyt sekaisin..jos huoneet jaetaan 5 kategoriaan eli niin huoneessa vanhimmat ovat 30 ylöspäin ja huoneeseen niin paljon tulijoita, jotta täynnä aina vain vipilliset sinne lopulta pääsee....ihan paska uudistus, käyttäkää järkeänne jossain asiassa

    • chattailija iita

      Niimpä niin eli mistäs nämä huoneet sitten nykyisin löytyvätkään???

      • chattailija iita_01

        No nämä uudet huoneet ovatkin tällä hetkellä Ajanviete ryhmässä, etsivä löytää. Aika sisäsiittoista porukkaa muuten tuolla Ikäryhmien Vanhimmat huoneessa, kun ei kukaan vaivautunut neuvomaan uutta paikkaa sitä kysellessä.


    • Ehdottomasti takaisin ikäryhmähuoneisiin..ihmiset eivät löydä entisiä huoneita ja eivät todellakaan ala niitä etsiä vaikka miten linkkiä chatissa laittelisi..tyhjään huoneeseen ei kukaan halua mennä. Toivon että nyt siirrätte takaisin kaikki uudistetut huoneet ikäryhmiin.

      Tää ei vaan toimi ollenkaan!

      • Olen osittain samaa mieltä, toki ymmärrän, että nyt ollaan vielä lähtökuopissa, mutta kyllä muutama käyttäjä on ilmoittanut, ettei ala etsiä huoneita. Toisaalta ainakin osalla heistä harmitusta aiheuttaa ikärajojen poistuminen. Tämä harmittaa itseänikin, oman ikäistensä kanssa on eletty eräänlaisessa maailmassa, joka on muokannut kaikkia meitä jollakin tavalla ja ne muistot ovat yhteisiä, on siis oikeasti jotain joka yhdistää, sen numeraalisen iän lisäksi.

        Kun ikärajoja tiukennettiin, oli hetken rauhallisempaa keskustelut huoneissa, toki se rähinä ikärajoista velloi taustalla. Ainahan häiriköitä on myös oman ikäisissä, mutta toisaalta ne väärässä huoneessa olijat saatettiin ohjata omaan huoneeseensa ja tilanne rauhoittui siltä osin. Toisaalta niitä yleisiäkin huoneita oli riittävästi, jotta eri-ikäisetkin pystyivät juttelemaan keskenään.

        Omasta mielestäni, parasta olisi jos ikäryhmähuoneet ikärajoineen palautettaisiin ja nämä uudetkin ajanvietehuoneet pidettäisiin, siten varmaan olisi helpompi jutella rauhassa oman ikäistensä kanssa ja toisaalta tutustua myös uusiin käyttäjiin toisessa ympäristössä.


    • VIP-uudistus

      Nyt on ikäryhmähuone täynnä piripintaan. Vipatut pääsevät etuilemaan ja muut joutuvat jonottamaan. Nyt on ehdottomasti aika tehdä VIP-uudistus, jossa vippauskäytäntö poistetaan kokonaan. Se eriarvoistaa keskustelijat.
      Muutoinkin vip on pelkästään luotsin vallankäytönväline. Uhkaavat viedä vipin, jos et miellytä. (Vaatii jonkinsortin perseennuolentaa.) Taparähisijöihin sillä ei ole mitään merkitystä eikä he jonkun vipin toivossa paranna tapojaan.

      • Totta, että nyt on monia huoneita tyhjänä, eikä keskusteluja synny, sitten taasen ne joissa ihmisiä on täyttyvät ja on melkoista hälinää. Ymmärrän toki, että muutos on tuore ja ihmiset hakevat paikkaansa (jos viitsivät) ja tämä on osin alkukankeutta.

        Pyytäisin nyt, että luotsit ottaisivat tehtäväkseen ohjata huoneessa olijoita siitä ikäryhmien poistosta (siksi lienee nämä kadut ja saunat siirtyivät ajanvietteen puolellekin). Nyt ainakin eräässä huoneessa rähistään uusille huoneeseen saapujille, että tämä on heidän huoneensa, uudet ja oudot pilaavat heidän keskustelunsa (kuulostaa aika tutulta).

        Vipeistä, kyllä tuolla muutama rähisijä suorastaan nuoleskelee luotseja vipin toivossa, silloin kun nämä ovat huoneessa ja ovat hyvinkin mielin kielin, mutta sen uskoakseni luotsitkin näkevät, sillä se käytös ei todellakaan ole yleisesti muuttunut. Noita häiriköitsijöitä ikävä kyllä on aina, mutta ehkä heillekin voitaisiin harrastaa ryhmäkurinpalautusta, vaikkapa ruksien joukossa, sillä ainakin osa heistä elää huomiosta.


    • Kivat nimet kyllä huoneilla, menivät vaan nyt "väärän" otsakkeen alle! :/ yli 40v käyttäjät eivät osaa etsiä näitä "ajanviete" ryhmästä -.-

    • chattariN

      mikä ihmeen temppu oli tämä huoneiden uudelleen nimeäminen, ja sitten kuitenkin luotsit ohjaa tiettyihi huoneisiin eri ikäiset. eikö me olla jo sen ikäsiä että osataan itse päättää missä ollaan, eihän ne ikähuoneet mihinkään tällä tempulla hävinnyt.

    • Hei :)
      Minä toivoisin, että Terassit ym laitetaan takaisin ikäryhmät nimikkeen alle.
      Tuo vanhimmat on masentava nimike :(

    • Uudistus on tervetullut. Jos olet 43 vuotias ja haluat keskustella 33 vuotiaan kanssa niin tämä ei ole mahdollista ikäryhmissä. Toisaalta on taas älytöntä luotsausta monottaa ihmisiä iän perusteella ulos huoneesta. Moni nelikymppinen viihtyi 30 huoneessa jo pelkästä tottumuksesta koska oli aloittanut kolmekymmpisenä.

      Loppujen lopuksi on aivan yhdentekevää mikä nimi huoneella on. Huoneen tunnelma muodostuu AINA siitä, millaisia ihmisiä siellä käy ja millä ilmapiirillä huone kulkee.

      40 huoneessa oli ainakin paha mätäpaise, joka vain odotti puhkaisua ja en mainitse asiasta enempää.

      Nyt näen lobbausta vanhojen ikäryhmähuoneiden palauttamisen puolesta jota en ymmärrä. Jopa jotkut luotsit osallistuvat aktiivisesti luotsaukseen ja tarjoaa linkkinä tätä viestiketjua. Tietenkin luotsi on myös luonnollinen henkilö ja liikuu keskustelijana omana itsenään eikä luotsina.

      Oli niin tai näin niin koskaan ei ole hyvä

    • no tää muutos on ihan syvältä,,, huvittaa ku zamio ja diisu tuli kertoon näist uudistuksista 50 huoneeseen ni kaikki oli heti et jeee jeeee kiva kiva,,mä olin ainoo joka uskalsi yleen purnaa siit etten tykkää koko jutusta,, mut annas olla ku tänään menin si terassille ni siel oliki vaan muutama nikki,,, ihmettelin et mishän kaikki on ja lähin seikkaileen,, ettiin niitä ja löysinki koko oman porukkani IKÄRYHMIEN VANHEMMISTA,, NÄIN NE KUITENKI ÄÄNESTIKI JALOILLAAN TEIJÄN UUDISTUKSILLENNE,,, miks meette muuttaan näitä jos muutamat sättärit valitta asioista,, ne ei vastaa suuren enemmistön mielipidettä,,, tässähän ny sit näitte mitä tapahtu,,, LAITTAKAA TAKAS NE IKÄRYHMÄT,, TÄÄ OLI FIASKO KOKO JUTTU,,,en minäkään haluu 20,sten joukossa aikaani viettää ja jutella niitten kans tunnista, päivästä toiseen,, niil niin erilainen maailmankatsomus, asenteet verrattuna jo meihin vanhimpiin,,, niihin en aikaani tuhlaa,, toki jutella voin sillon tällön hetken aikaa mutten enempää,,, mul itellä nuorisoo omast takaa joiden kanssa ihan tarpeeks jo saan jutella,,,,,ETTÄ NÄIN,,,,,KIITOS JA VAIHTAKAA TAKAS IKÄRYHMÄT,,, nekku,,,,

      • Chattaaja

        Ryhmien nimet vaan uusiksi !!! Ei yksityisten huoneiden nimet.


      • rgergergeg

        No ei ole mikään pakko mennä koko sättiin!


        HALOOOOOOOOOO...


    • Tämmönen uudistus on ihan täys floppi. Miten jonkun päästä onkin voinu lähtee tämmönen uudistus. Tarkotus on kai lopettaa koko chat-palvelu. Tällainen uudistus varmasti vähentää käyttäjiä niin siinä hyvä tekosyy lopettaa chat kun ei oo käyttäjiä

    • yksinainen28v

      Ehdotus: VIP pois kaikista huoneista.

      Syy:

      VIP eriarvoistaa käyttäjiä, jossa VIP käyttäjät pääsevät etuilemaan huoneissa, ja ei VIP käyttäjät joutuvat tällöin odottamaan huoneeseen pääsyä. Ja Luotsit uhkaavat viedä VIP oikeudet jos ei osaa käyttäytyä. Suomi24 chatit pitäisi olla tasavertaisia kaikille käyttäjille, ja tällä hetkellä VIP arkistoi käyttäjät eri asemaan mikä on rasistista. VIP oikeudet pois jolloinka kaikki käyttäjät on tasavertaisia.

      VIP oikeuksien poistamiseen vaikuttaa myös se että moni VIP käyttäjä kerää vaan chat minuutteja huoneissa, sama käyttäjä voi olla kymmenessä huoneessa samaan aikaan puhumatta kuitenkaan sanaakaan, koska VIP käyttäjä pääsee huoneisiin toisia ennen mikä rikkoo tasa-arvoisuutta.

      Olen vuosien mittaan seurannut VIP käyttäjien chattaamista ja kaikki yllämainitsemani pitää paikkaansa, VIP käyttäjät idlaa kymmenessä huoneessa samaan aikaan estäen ei VIP käyttäjien pääsyn huoneeseen, ja kun Luotsi (aiemmin Seriffi) vie VIP oikeudet niin sitten häiriökäyttäytyminen eskaloituu siihen pisteeseen että käyttäjä miltä vietiin VIP oikeudet alkaa häiriköimään huoneissa ja tätä voi jatkua kuukausikaupalla.

      Suom24 chatit tasa-arvoiseksi kaikille käyttäjille ja VIP oikeudet pysyvästi pois.

      • tätämieltä

        Tuo ylläoleva on enimmäkseen pelkkää puppua ja kateutta. VIP:n saamiseksi on kaikkien pitänyt täyttää määrätyt vaatimukset, esim. asiallinen käytös ja puhetapa, aktiivisuus, ja määrätty minuuttimäärä. Monessa huoneessa oleminen samaanaikaan kyllä joutasi saada jonkinlaisen eston, siitä olen samaa mieltä.
        Myös kellarissa olo aika pitäisi lyhentää ja suora meno sinne estettävä. Liian monet tulevat huoneeseen ja heti samantien kellariin kytikselle, mitään eivät puhu eivätkä pukahda.


      • samaamieltä
        tätämieltä kirjoitti:

        Tuo ylläoleva on enimmäkseen pelkkää puppua ja kateutta. VIP:n saamiseksi on kaikkien pitänyt täyttää määrätyt vaatimukset, esim. asiallinen käytös ja puhetapa, aktiivisuus, ja määrätty minuuttimäärä. Monessa huoneessa oleminen samaanaikaan kyllä joutasi saada jonkinlaisen eston, siitä olen samaa mieltä.
        Myös kellarissa olo aika pitäisi lyhentää ja suora meno sinne estettävä. Liian monet tulevat huoneeseen ja heti samantien kellariin kytikselle, mitään eivät puhu eivätkä pukahda.

        VIPIN poisto saa kyllä kannatusta! Ihmetyttää että VIP annetaan myös semmoisille jotka sätissä eniten häiriköi ja joka on tiedossa. Myös VIPIN rinnalla ollaan toisella nikillä eikä sättiin pääse, kun sitten pääsee niin isoin osa porukkaa on hiljaa eikä edes privassa. Chätin henkeä parantaisi kun kaikki samalla viivalla ja vain yksi nikki, yksi huone kerallaan mahdollinen.


      • Vip
        tätämieltä kirjoitti:

        Tuo ylläoleva on enimmäkseen pelkkää puppua ja kateutta. VIP:n saamiseksi on kaikkien pitänyt täyttää määrätyt vaatimukset, esim. asiallinen käytös ja puhetapa, aktiivisuus, ja määrätty minuuttimäärä. Monessa huoneessa oleminen samaanaikaan kyllä joutasi saada jonkinlaisen eston, siitä olen samaa mieltä.
        Myös kellarissa olo aika pitäisi lyhentää ja suora meno sinne estettävä. Liian monet tulevat huoneeseen ja heti samantien kellariin kytikselle, mitään eivät puhu eivätkä pukahda.

        Huoneita tullut lisää ja on tilaa mennä eri huoneisiin.
        Kateus vaan on syynä Vippejä kohtaa. En ole riidellyt tai tunkeutunut vaikka olen Vip.


      • poiiiiiisss

        Kannatetaan!

        VIP pois kokonaan


    • näin ajattelen

      Niin VIPIT pois kaikilta silloin ollaan samalla viivalla kaikki, ja ikähuoneet takaisin. Jos kuka ei ikäänsä galleriassa kerro, niin annetaan olla, Meiltä aikuisilta ei kysytä henkkareitakaan kun mennään Alkoon, niin miksi pitäisi chatissa niitä esitellä. Kyllä ollaan sen verran aikuisia että ne nuoret osataan ruksia ja mitä enemmän ruksimme, he eivät tule takaisin.

      • Aasinhattu ja Vip

        Entäpä jos luotsi valtuutettaiskin antamaan Aasinhatun semmoselle keskustelijalle, joka ei osaa käyttäytyä. Ei bannata ku ehkä hetkeksi, mutta rangaistus ois, että joutuis kantamaan Aasinhattua määrätyn ajan. Oma valinta sitten ois, tuleeko aasinhattupäässä keskustelemaan.


    • Just takin käänsin

      Uudistukseen tottuu ja huoneiden jaotukseenkin. Annetaan aikaa sille.
      En menisi poistaman VIP-käytäntöä, sillä vain harvat vippaajat ovat häiriöksi.
      Huoneiden näkymistä etusivulla voisi kuitenkin parantaa, niin ettei tarvitsis mennä klikkaamaan seuraavaa tasoa.
      Aika mainio nimi "Vanhimmat" , lienee nuorimpien nimeämä. Toisaalta mielleyhtymä, jonka se aiheuttaa estääkin angstisten nikkien parveilun sinne.
      Ihana huone kokemukseni mukaan, siellä voin viihtyä seuraavat vuosikymmenet... Rajaton rules :)

      • VIP katoavaa kamaa

        "vain harva vippaaja on häiriöksi"... hmmm. No se vippaaja on luotsi ja hän myöntää vipin mielitietyilleen.
        Ainakin 40 ja 50 huoneessa valtaa pitää ja porukkaa päsmäröi enemmän ja vähemmän asialliseen tyyliin juurikin vipatut hlöt. Käyttävät jopa psykologista sodankäyntiä avukseen kaikesta muusta ikävästä, josta en viitsi edes alkaa kertomaan yksityiskohtia, puhumattakaan.
        Vipit pois vaan ja kaikki samalle viivalle. Ei jonossa etuilua eikä sefujen perseennuolentaa!
        Luultavasti tätä uudistusta vastustavat juurikin eniten luotsit. Heiltä menee vipinmyöntöoikeuden myötä viimeinenkin valta hallita.


      • Just takin käänsin
        VIP katoavaa kamaa kirjoitti:

        "vain harva vippaaja on häiriöksi"... hmmm. No se vippaaja on luotsi ja hän myöntää vipin mielitietyilleen.
        Ainakin 40 ja 50 huoneessa valtaa pitää ja porukkaa päsmäröi enemmän ja vähemmän asialliseen tyyliin juurikin vipatut hlöt. Käyttävät jopa psykologista sodankäyntiä avukseen kaikesta muusta ikävästä, josta en viitsi edes alkaa kertomaan yksityiskohtia, puhumattakaan.
        Vipit pois vaan ja kaikki samalle viivalle. Ei jonossa etuilua eikä sefujen perseennuolentaa!
        Luultavasti tätä uudistusta vastustavat juurikin eniten luotsit. Heiltä menee vipinmyöntöoikeuden myötä viimeinenkin valta hallita.

        Kiitos kun kerroit mielipiteesi. Minun mielipiteeni on edelleen sama.


    • hu-sa

      Chattaajat eivät löydä omaa huonettaan - siinä se vika nyt on.

      Aiemmissa ikäryhmähuoneissa (ennen tarkkaa ikämääritystä) esim. 31-vuotias saattoi mennä 22 tai 30 :aan kumpaan halusi. Tai jos halusi 40 :aan niin vaikka sinne. Kuitenkin luulisin, että ikäryhmä antoi hieman osviittaa siitä, minkä ikäistä porukkaa huoneessa on, vaikka jokainen chattaaja ei olisikaan ollut ikärajan sisällä. Nyt kukaan ei tiedä yhtään minkä ikäistä porukkaa missäkin chatissa on. Esim. tuo vanhimmille tarkoitettu chattihan on nyt täynnä 25-30-vuotiaita.

    • mielummin savusauna kun joku rollattori katu

      • sossossooo!

        PO: mieluummin savusauna kuin joku rollaattorikatu.
        Oikeinkirjoitus on tärkeä asia, myös silloin kun valitsee vieraskielisen nikin.
        Tapa jolla kirjoitat luo lukijoille mielikuvan sinusta.


    • valitettavasti näin tämä homma ei toimi. Kaikki sikinsokin huoneissa.

      • toimiipa, eikä haittaa vaikka chattaajat tutustuvat uusiin chattaajiin. kaikki vaan menee sinne missä on jo chattaajia. jos vielä vain saisivat chatata rauhassa ilman poistamisuhkaa vääränikäisyyden takia tms.


    • mapimapi

      Typerä muutos, hautausmaan kohdalle ala-arvoinen!

      • Chattaaja

        Onhan tuo hautausmaa ollut jo kauan käytössä ennen näitä uusia huoneita.


    • äh,

      miksi luotsit lkor ja EvilCat väittävät että ikäryhmien huone 'nuoret aikuiset' eivät ole yli 30 vuotta täyttäneille? Jos näin on niin ainakin on huonosti nimetty huone, huonosti kuvailtu 'baana' sekä huonosti tiedotettu ikärajoituksista, paitsi vaihteeksi teinien kohdalla.
      Jos tarkoitus on rajoittaa 'nuoret aikuiset'-huone 20-29 vuotiaisiin olisi hyvä taas ilmoittaa se huoneen kuvauksessa sekä mainita säännöissä että ikärajoitusten rikkominen johtaa poistoon sekä jatkuvana estoon, eli ip banniin.

      • Enpä ole sellaista väittänyt, joten se siitä. Muista en tiedä...

        Kaikki chattaajat ainakin ovat melko tyytyväisiä uuteen järjestelyyn, eikä tuo minuakaan haittaa, koska lähes tällaista itse pyysin ylläpidolta. Aiempi touhu järjettömän tiukkoine sääntöineen alkoi muistuttaa keskitysleirin menoa. HALOOO... tämä on chat ja kaikilla pitäisi olla mukavaa...


      • EvilCat kirjoitti:

        Enpä ole sellaista väittänyt, joten se siitä. Muista en tiedä...

        Kaikki chattaajat ainakin ovat melko tyytyväisiä uuteen järjestelyyn, eikä tuo minuakaan haittaa, koska lähes tällaista itse pyysin ylläpidolta. Aiempi touhu järjettömän tiukkoine sääntöineen alkoi muistuttaa keskitysleirin menoa. HALOOO... tämä on chat ja kaikilla pitäisi olla mukavaa...

        tuota noin, ei todellakaan ole läheskään kaikki tyytyväisiä tähän järjestelyyn - olen saanut todella paljon valituksia ja moitteita tämän muutoksen vuoksi


      • emrys-warlock kirjoitti:

        tuota noin, ei todellakaan ole läheskään kaikki tyytyväisiä tähän järjestelyyn - olen saanut todella paljon valituksia ja moitteita tämän muutoksen vuoksi

        No, sinulla sellainen kokemus, mutta minulla sitten aivan päinvastainen. Valituksia on tullut kyllä minulle, mutta koskee aivan muuta, kun tätä uutta järjestelyä... lähinnä joistakin luotseista / luotsista ja ne valitukset ei edes kuulu minulle vaan ne kuuluu osoittaa suoraan arvoisalle Ylläpidolle.


    • Huononpaan suuntaan meni. Vanha systeemi takas.

    • Hämmentynty!

      EI VOI OLLA TOTTA!!! Eikö oikeesti ihmisillä oo muuta tekemistä kun norkoilla chateissa ja vaahdota niistä ihan noin tosissaan ?????? :)))

    • Ois suotavaa että nää tiedot olis helpompi löytää, es.m. että Rantasauna =60 ja löytyy "ajanvietteestä"

    • Ikäryhmillä ei kuitenkaan ole mitään väliä, koska kaikenikäistä porukkaa liikkuu kaikissa huoneissa

    • Target (^_^)

      Mua kyrsii toi ettei chattiin oo päässyt enää moneen vuoteen rekisteröitymättä. Mua ei huvita olla joka saitilla rekisteröityneenä. Luulin, että tämä uusi muutos koskisi sitä, että taas voisi tulla chattiin rekisteröitymättä.

    • Itse olen ollut kyllä tyytyväinen tähän näin enkä ole kuullut nurinaa muiltakaan ja tottakai aina alkuun on tottutelemista kaikessa uudessa, mutta tämä on nyt kyllä hyvä=)

    • erittäin hyvä uudistus, loppui ikärasismi.
      iso kiitos

      • 14+1

        No ei todellakaan, täälläkään ei kovin moni kiitä tätä uudistusta. >Sinä kiität ja kummarrat kun ei ole elämässäsi mitäänn muuta kuin päivät sättiä.


    • kalle bestman

      Muuttakaa nyt ihmeessä takaisin nimeksi niinkuin ennen..20 ,30 jne. Nyt tämä systeemi on yhtä sekahedelmäsoppaa!! Vanhimmat ja viisaat, ei herranjestas teidän päätöksiänne. Ketä te oikein kuuntelette? Nyt on vanhemmissa ihan terroritien meininkiä, nuoria aseenomistajia, mitä se kuuluu chattiin??

      • Vilma Viikari

        Olen samaa mieltä kalle bestmanin kanssa chatin nykyisistä huoneiden jaosta. Vanhimmat ja viisaimmat huoneissa on kaikki ikäryhmät sekaisin nuorista varttuneisiin. Siellä vilisee nuoret vonkaamismielessä ja heidän jutut on alle ala-arvoisen suurimmaksi osaksi heidän taholtaan.
        Meno on kuin sekahdelmäsopassa, kuten kalle bestman kirjoitti. Paluu entisiin huone-ja ikäryhmiin olisi paras ratkaisu.


    • nammen

      Niin perseestä kuin olla ja voi .

    • mummu tippu pois

      No jo oli huikee idis jollain sekoittaa koko sätti. Ne jotka kehuu muutosta on noita "vakkareita" jotka ovat vuodesta toiseen keskenään jutelleet, eihän ne mitään ole menettäneet, sama meno jatkuu. Kukaan harvemmin käyvä ei niitten juttuihin uskalla seota, eikä ne kakarat niitä pommita. Näin vanhempana mummuna en ehdi 70 henkilön huoneessa kaikkea lukemaan saati jotain kirjoittamaan. Haluaisin olla ikäisteni joukossa rauhallisessa keskustelussa enkä 20-30 v pommituksessa. Nythän on uusia nikkejä paljon eikä niistä voi tietää kuka takana joten kaikilta kyseltävä mikäs sun ikä on. Toki nuorten joukossa muutama fiksukin on mutta, mutta...haluaisin kuitenkin ikäistäni seuraa. Eli, pistäkää joku niistä tyhjänä olevista huoneista vaikka eläkeläisille, ehkä se rajoittaisi nuorisoa hieman.

    • Alle 20-vuotiaiden huoneessa on yksi perustavanlaatuinen ongelma. Siellä pitää olla ikä näkyvissä, eli profiili avonaisena. Mitä jos en halua näyttää kuviani kuin kavereille? Ikä näkyy vain, jos kaikki muukin näkyy. Huoneen vaatimukseen pitää tulla muutos, koska se on epätasa-arvoista muihin huoneisiin verrattuna, missä saa olla profiili puoliksi piilossa. Vaihtoehtoisesti profiiliin pitää tehdä muutos, että ikä näkyy vaikkei muut asiat näkyisikään.

    • lapputassuunjabaanal

      Haha, tulee mieleen kuin olisi irtisanottu kun 30 huoneesta laitettiin baanalle... :D

    • Pöllömpi

      Tämä chat lie tarkoitettu vakkareille. Mistä uudet tietää, missä mitäkin seuraa, kysyn vaan.
      Täällä puhutaan ikärasismista, ei se sitä ollut. 70 mummot ja papat valloittivat 50 huoneen, siellä ei ollut enää sopivaa keskusteluseuraa. Kiusanhenget eivät piruuttaan siirtyneet seuraavan ikäluokan huoneeseen. Mummomafia hääti kaikki uudet tulokkaat. Nyt saivat tahtonsa läpi tällä uudistuksella ja terrorisointi jatkuu. Kaikkein suosittu huone näyttää olevan vanhimmat ja VIISAAT. Viisaita ovat varmaankin tuhmia puhuvat peräkamarin kakarat.
      Bittinikkarit työllistävät itse itseään näillä uudistuksilla. Lopettakaa näpräily, menee huonompaan koko ajan. Kohta huomaatte ettei uudistukset onnistu, kaikki menee uusiksi.

      • Crammed

        "Täällä puhutaan ikärasismista, ei se sitä ollut. 70 mummot ja papat valloittivat 50 huoneen, siellä ei ollut enää sopivaa keskusteluseuraa. Kiusanhenget eivät piruuttaan siirtyneet seuraavan ikäluokan huoneeseen. Mummomafia hääti kaikki uudet tulokkaat. Nyt saivat tahtonsa läpi tällä uudistuksella ja terrorisointi jatkuu."

        Mitäpä tuohon lisäämään!


    • sarah169

      Olen uusi chatin käyttäjä. Kiertelin eilen eri huoneissa, kokemus aika pöyristyttävä. Todellakin huoneissa, nuoret ja aikuiset sekaisin, valvontaa ei pahemmin ollut huoneissa., illalla valvontaa kuitenkin oli jonkunverran. Punaiselle rynnättiin, joka huoneessa ja esitettiin mitä typerämpiä kysymyksiä, jopa sex pyydettiin, maksua vastaan. Onneksi tuo ruksi on olemassa ja sitä tulen käyttämään jatkossakin.

    • KIITOS KIITOS

      Iso kiitos tästä uudistuksesta. Pääsin vihdoinkin eroon chattaamisesta. Ei enää synny mitään hyviä keskusteluja. Jokainen hölisee omiaan ja ihan höpöjä.

    • Crammed

      KMuutaman kuukauden sisäänajon jälkeen on huomattavissa, että uudistus ei toimi. Se pitäisi nyt nöyrästi myöntää ja aloittaa tarvittavat korjaustoimenpiteet.

      22 on nykyään Ranta
      30 on nykyään Baana
      40 on nykyään Kävelykatu
      50 on nykyään Terassi
      60 on nykyään Rantasauna
      70 on nykyään Veranta

      Uudistus aiheutti sen, että 40 , 50 , 60 ja 70 ovat nykyään yksi täyteen ahdettu VANHIMMAT eli yllä oleva hieno suunnitelma ei toiminut, keskustelu huoneessa on mahdotonta ja loput huoneet kauniine nimineen ovat tyhjinä.

      Sitäkö uudistuksella tavoiteltiin?

      Korjausehdotukseni on lopettaa kaikki ikäryhmähuoneet lukuunottamatta NUORET, jolloin chattailijat hakeutuisivat väljemmin ajanviete-huoneisiin.

      "Vanhoja ikäryhmähuoneita emme enää palauta" - kommentti antaa vaikutelman, että uudistuksen ideoija ei pysty myöntämään tehneensä sutta ja sekundaa - ellei se sitten ollut tarkoituskin.


      Ystävällisin terveisin,


      Suomi24:n Pettynyt Käyttäjä //

      • En sano edes nikkiä

        Juuri näin. Vanhimmat- sättiä kutsutaankin jo terminaalisätiksi, jossa kärtyt vahtivat kieltä ja puhetta - ilman tähteä.
        Ja on paljon esim. viisikymppisiä, joiden kaverit ovat nelikymppisiä yms...
        ...eikä noita uusia ikärajasalattuja huoneita kukaan tunne.

        Jos häviää käyttäjät => häviää mainokset => häviää sätti


      • aitojore

        Olihan vanhankin systeemin aikana nuoria 50 ja 60 huoneissa. Ongelmaa ei poisteta mitenkään, koska nuoret sitten tekevät uusia profileita ikä muutettuna vanhemmaksi. Oli niin tai näin, koskaan ei kaikkien mieleen. Myöskin aina on Nuoret aikuiset huoneessa ollut yli 50 ja 60 miehiä ja naisia. Nuoria ei voi aina syyttää.


      • yleinen mielipide ollut valvijoa johtaan aika riittistä mutä mulle on monet sätääjät kertoneet. kun olen monien kanssa jutellut ja kertonut mitä valvojien tehtävä on ja mitä ne uhraavat vapaa aikaa olessa täällä olen saanut muutettua mielipiteitä positiivisesti ja on varmaan valaiseminesi vuoksi saaneet kannustusta ja kunioitusta. jotenkin levinnyt hyvin väärää tietoa valvojien toiminasta. jatkan paremalla aikaa


    • Ruotsitar43

      Mielestäni me 60 kuuluttais myös Ikäryhmiin. Miks meidät eristetty "Ajanvietteelle" minne monetkaan ei edes löydä.
      Enimmikseen huone on tyhjillään.

      • Saattehan te mennä minne huoneeseen haluatte, teitä ei ole eristetty mitenkään. Chatin yleinenikäraja 16v. sex sivut 18v. Kaikki muut paitsi sexsivut ovat kaikkienkäytössä. T:Luotsi


    • Miksi noihin chat huoneisiin ei pääse sisälle, kun yrittää yrittää kirjautumisen jälkeen niin lataa ja lataa vaan??? sitten kun lähtee pois niccilista välähtää hetkeksi oikeassa reunassa??

      • oikeajore

        Sivu täynnä, liianhidas kone tai tai selainhäiriö.


    • golfmies2

      Ei ole hidas kone, monta vuotta päässyt ihan normaalisti ja aina, keväällä vaan muuttui, ja selaa ja selaa vaan???

    • kevään uudistuksella ollut montaa puolta ka hyvin monella ollut haittavaikutuksia.
      joista mainitakoon muutaman asimeksiksi. eri ikäryhmäisillä on niin erinlainen elämän katsomus jotta joku 20 taikka vanhempi on kun toiselta planetaalta jokkun 50-60 kanssa jutelessa. sitten kun yleensä nuori tuntee olevan jotenkin ulkopuolinen alkaa kiukuilemaan sekä sätimään vanhempia kuin pieni kakara ja nimenomaan vanhempien sättääjien viihtyisyyden kannalta olisi tarkoitus jotta on edes 1 huone minne nuorilta on pääsy kieletty. Ei olisi paljon vaadittu. 5-60 tarkoitetuun huoneeseen pääsee 40V. täytänyt joka pitää tarvitaissa osoitaa ikänsä aivan kun selaisissa huvipaikoissa missä on alaikä raja . ja tämän estäisi huoneeseen pääsemästä häiriökäytäytyjiä. onhan paljon nuoria jotka käytäytyy esimerkillisesti ja tämä olisi kyllä heitä kohtaan epäoikeuden mukaista kun eivät ole aiheutanee minkään laista häiriötä. mutta johonkin on ikävä kyllä raja vedetävä. ja onhan noita sekahuoneita siitä huolimatta tarpeeksi.
      sitten valitetavaa naisiin kohdistuvaa seukuaalista häirintää mihin valvojien pitäisi saada vapaampia valtuuksia puuttua. olen saanut naiselle tarkoitettuja törkyviestejä ja en kyllä yhtään ihmetele miksi monet naiset on jätäneet tämän sätin pois keskustelu foorumistaan. sillä normaalissa elämässä takuuvarmasti olisi käräjä reissu ja täällä ei valvoja voi puuttua taikka puututtua otetaan valtuudet pois. ja kun valvojan aultureteettia pitää kunioitaa jotta säilyy järjestys, ja tältä kun vedetään matto alta mitä ihmeen merkitystä valvojan vakansilla on kun eivät voi puutttua törkyyksiin siinä pelossa jotta menetää valvojan pestin. tässä on mielestäni hyvin suuri ristiriita. ja mitä YP aikoo tämän korjaamiseksi tehdä?? valvojille enämpi valtuuksia sekä toimivaltaa on kohtuudella paikalaan. nostan hattua miten valvojat koitavat pitää järjestystä häiriö käytäytyjien kanssa

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1888
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      119
      1858
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1620
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1442
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe