Minkälaisia koiria teilläpäin?;)

ParsonParson

Elikkäs minkälaisia koiria teillä on? (Esim. koko, rotu, uros vai narttu, luonne ymn.)

Elikkä itellä 3v. elokuussa täyttävä parsonipoika. Oikein rento ja rauhallinen kaveri, mutta syttyy kun kuulee: lenkille, pissalle, agilitypuistoon, metsään, herkkua, ruokaa ymn. Olisi tullut näyttelykoira mutta toinen kives ei laskeutunut ja se sairastui SARDS:siin. Vaikka se on sokea se rakastaa agilityä, varsinkin A-estettä ja "korkeushyppyä". Se myös osaa melkein sata temppua. :) Se ei törmäile eikä mitään vaikka järjestystä vaihdettaisiin ja saa välillä "sekouskohtauksia". :DD Kissoja vihaa yli kaiken ja jos kuuleekaan puhuttavan kissoista, se sekoaa. :D Se rakastaa uimista ja aina tilaisuuden tullen hyppää sänkyyn nukkumaan. Oikea sohvaperunan ja energiapakkauksen yhdistelmä! :P

8

124

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ParsonParson

      Anteeksi tuli väärään paikkaan.^_^

    • ParsonParson

      Mutta saa toki vastata! :D

    • 844566

      Itselläni kohta 1,5v punainen irlanninsetteri Cola sekä 1v 3kk Kääpiöpinseri Lila. Molemmat kauheita energiapakkauksia varsinkin Cola koko ajan häslää jotain! Lenkillä vetää. Sekä yrittää nylkyttää joka ikistä narttukoiraa jota ei ole leikattu. Myös minua... Lila on vähän rauhallisempi räksyttäjä. Siis se haukkuu koko ajan. Molemmat koirat harrastavat: Näyttelyitä, Tokoa, Agilityä, Koiratanssia sekä flyballia. Cola nytkin nylkyttää pehmokoiraansa penis ulkona tupesta... Kauhee seksihullu!!!!!

    • Meilläpäin

      näyttäisi olevan koiria melkein joka rodusta mitä maa päällään kantaa. Jos muutaman muistaisin joita EN ole täälläpäin nähnyt niin Afgaaninvinttikoiraa, Faaraokoiraa, Seiskarinkoiraa, Vihikoiraa, ja Napolinmastiffia sekä Kangalia ei taida tässä lähiseudulla kellään olla. Melkein kaikkia muita onkin sitten bongattu ainakin läpikulkumatkallaan.

    • 6v4kk & 5v2kk koirat

      Itselläni:

      6v4kk ikäinen pun.setterin / sakemannin mix narttu, säkä 67.5cm, paino 31kg, luonne energinen, tottelevainen, villi, tulee toimeen toisten koirien sekä lasten kanssa, rakastaa uimista yli kaiken, keppi ja pallohullu. Entinen remmirähjä (tosin haukkuu vielä hieman ohikulkeville koirille). Harrastaa agilityä, tokoa, ihmishakua, jälkeä, vetoa, lenkkeilyä, pyöräilyä, uimista

      5v2kk ikäinen näyttelylinjainen sakemanni narttu, säkä 63cm, paino 32.2kg, luonne energinen, tottelevainen, rauhallinen, tulee toisten toimeen koirien sekä lasten kanssa, rakastaa uimista yli kaiken, keppi ja pallohullu. Entinen remmirähjä (tosin haukkuu vielä hieman ohikulkeville koirille). Harrastaa tokoa, ihmishakua, jälkeä, lenkkeilyä, uimista.

    • Five dogs!

      Itselläni on 5-koiraa.

      1. Blue merle värinen australianpaimenkoira narttu Femma. Femma on 3v 2kk. Femma on rauhallinen ja hyvin tottelevainen. Joskus villi, mutta yleensä hyvin rauhallinen. Femma on tosi älykäs ja osaa yli 30 temppua. Femma pitää uimisesta sekä palloista ja kepeistä. Muihin koiriin Femma suhtautuu välinpitämättömästi. Joskus kärttyisästi. Femmaa ei ole leikattu. Säkää en osaa sanoa, mutta Femma on aika paljon normaalin kokoinen. Femma on leikattu.

      2. MUSTA VALKOINEN SIPERIANHUSKY UROS SHAKI.
      Shaki on 2v. Shaki on villi ja hyvin itsepäinen. Se ei osaa kuin peruskäskyt ja nekin vain joten kuten ja silloin kun haluaa osata. Shaki ei välitä uimisesta. Se on keppihullu, mutta ei pidä palloista. Muita koiria Shaki rakastaa yli kaiken. Shaki on työlinjainen. Shaki on leikattu.

      3. FAWN VÄRINEN MOPSI UROS TAAVI.
      Taavi on 2v. Taavi on energinen lenkkeily hullu. Se haluaa koko ajan olla ulkona (paitsi oikein kuumalla kesähelteellä) Taavi ei osaa mitään muita käskyjä kuin istu ja maahan. Taavi on niin jääräpäinen. Taavi ei tykkää kepeistä eikä palloista. No, kepeistä ehkä ihan vähän. Uimisesta Taavi ei pidä. Se tykkää mieluummin leikkiä rantavedessä. Taavi pelkää toisia koiria eikä muutenkaan pidä niistä, paitsi kaverini koirista. Taavia ei voi pitää missään vapaana, koska se ei pysy vapaana ja sitä ei voi viedä koirapuistoon. Taavi on leikattu.

      4. MUSTA VALKOINEN PAPILLON UROS SANTTU
      Santtu on 1v 10kk. Santtu on äänekäs ja energinen. Santtu on älykäs ja osaa noin 10 temppua. Santtu ei pidä hirveästi ulkoilusta. Santtu ei pidä uimisesta. Santtu rakastaa palloja ja ei tykkää hirveästi kepeistä. Santtu rakastaa toisia koiria ja sitä voi pitää vapaana. Santtua ei ole leikattu.

      5. PUNA VALKOINEN PAPILLON NARTTU MINTTU.
      Minttu on kohta 8vko. Minttu on osoittautunut melko hiljaiseksi pennuksi. Minttu on villi ja hieman arka. Minttu osaa jo istu ja tänne käskyn. Minttu on osoittautunut melkoiseksi jääräpääksi. Minttu pitää ulkoilusta. Minttu pelkää ainakin vielä hieman vettä. Minttu pelkää muita koiria eikä pidä niistä, mutta yritän sosiaalistuttaa sitä pikkuhiljaa. Minttu pitää kepeistä ja lehdistä. Minttu on aika pieni yksilö. Minttua ei ole leikattu.

      • Five dogs!

        Hupsis. Niin vielä että siis Femma on leikattu;-)


    • cbaarghhggg

      Belgian malinois: uros, "työlinjainen". Tosi häseltäjä. Yli energinen frisbee hullu. Rakastaa ihmisiä ylikaiken, mutta vieraitten koirien päälle hyökkää ja antaa verilöylyn. Tuttujen kanssa ei yleensä ongelmaa. Koiran nimi on Caro :). Harrastan Caron kanssa pääasiassa hakua ja suojelua. Kerran Carolta hajosi hihna/lukko kun veti niin paljon nii siinä sitä mentiin, hyökkäsi oisko ollu saksanpaimenkoiran päälle... molemmat sairaala kuntoon. Caro ei vaan siedä koiria! Kun Caro on vapaana lenkillä niin ei hyöki toisten päälle kun muistaa vaan kutsua koiran luokse vierelle seuraamaan. Extreme pakkaus ;)

      Sileäkarvainennoutaja narttu: perus ylivilkas Flatti ♥♡ koiran nimi on Nella, väriltään musta. Nellan ainoa miinus on ajoittainen remmirähjä ja arkuus. Rakastaan uimista yli kaiken!

      On myös muita koiria, mutta kerron niistä myöhemmin!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5750
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3637
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      221
      1836
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1752
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1202
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1155
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      278
      929
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      867
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe