Turunseutulaisilta katos taas ns. sanan ymmärrys,

katos sanataju!

vaikka muuten ovatkin olevinaan verbaalisesti lahjakkaita ns. vitsiensä kanssa. Vitsien, joiden tarkoitus on solvata ja nöyryyttää ihmistä, joka ei edes kyseisiä nöyryyttäjiä tunne nimeltä tai tiedä heille mitään pahaa tehneensä. Sellaisia raukkoja.

Mutta siis: Runkkaa jonkun asian kanssa.
Hetkinen, tarkoittaako toi, että vispaa jalkoväliään? Turkulaisen verbaalisen neron mielestä tarkoittaa! Että joo, runkkaa jalkovälissään!

Pitääkö selvittää asiaa, jopa sellaisille neropateille, jotka työskentelevät teidän terveyskeskuskessanne! Sellaisille oikein ammattihenkilöille, jotka kokevat tulleensa niin pal pahasti loukatuiksi, että oikein törkeää, sen sijaan nämä tyypit itse eivät mukamas loukkaavasti käyttäydy, ei toki, sitä voi pelleillä iänikuisesti yhden ja saman asian kanssa, oikein pistää halvalla, niin kuin on ihan alusta asti pistetty halvalla ja solvattu! Että siinä sitä runkkaamista, aina vaan, yks ja sama asia!

Että toivottavasti tämän nyt lukee sekin iso äijä, keski-ikäinen, joka lyhytkarvaisia shäfereitään kuljettelee (ai niin, ovat siis rotukoiria, no, siellä terkkarissahan on yks varmaan hirveesti loukattu, jolla on kans niin kuin sellainen oikein koiratarha vissiin), vastaantullessaan alkaa syytämään suustansa kaikenlaista ja vispaa sitä jalkoväliään! Ei sunkas se äijä ole virkavallan edustaja tai sitten terkkarin tyyppejä, kehotti oikein tunkemaan kulkaa radan vierestä mikä lie kokomääritys,kakkosnelonen ei ainaskaan, niin vittuun! Että sillai!

Ja siis tämä teidän terkkarinne, kaikkine tyyppeineen, joo, että sieltä ei mukamas ole sitä solvaamista ja törkeyttä tullut! No, nehän ovatkin niitä jotka tekevät mitä mielivät, ja itkevät aina tilaisuuden tullen sitten kun on niin kamalaa!

Että sillai, miettikääs nyt sitä mitä se runkkaaminen vois tarkottaa! Ja omat vitsinne voitte pitää sisällänne!

Kyllä on, iänkaiken, ei lopu, ei lopu koskaan! Hyvät oli vitsit jo alun alkaenkin, että joo..... Kuset housuissa hillui sekin yks terkkarin täti,,,,,,,,, On niillä ja huumorintaju, vaan annas olla, jos ne vitsit ja älyttömyydet kääntää niihin itteensä, niin...

Että runkkaa!

6

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • katos sananymmärrys

      Ja paskaakos se teitä liikuttaa, jos tässä ei ihan sattuneesta syystä mitään
      suurempaa pokkurointia enää tohon virkavaltapuoleen tunneta, mitäs se teitä liikuttaa. Sen kun fanitatte! Vai olisko toikin seeferin omistaja ollut vaan niin kuin suuresti fanittamassa näitä jotka niin suurella äänellä omaa arvoansa korostavat ja kehuvat kuinka oikein ihmisarvoa kunnioittaen hoidetaan ynnä muuta ynnä muuta.

      Siks toisekseen, eiks ne oo kans ihan samaa kastii että siellähän nekin kännipäissään varmaan jossain rafloissa tollasten karjujen kanssa hilluvat ja pistävät halvalla ihan ketä vaan!

      Että runkkaa! Tulikohan sana selväksi? Ei varmaan, se nimittäin katos suurilta verbaalikoilta taas sanan ymmärrys! On ollut kateissa jo pitkään, mut aina vaan on yks topic! Ei pääse, ei pääse eroon. Niin oli hyvät vitsit, vaan mitäs niitä vitsejä vaan yhteen liitetään! On se kivaa, kun pääsee tuntemattomana solvaamaan, herjaamaan, heittämään hetulaa, hehehhehe, ei tunne, mut sepä poika vaan soittelee!

      • sanantaju katos.

        tämän tähän vielä laitan:
        Alkuperäisten vitsien esittäjät kyllä nauttivat, että näin saivat kaikkea kivaa aikaan!

        Että joo, vuodesta 2006! Samat asiat jatkuvasti, herjaa lentää, herjaa tulee sellaisilta joita nämä alkuperäiset asiat eivät edes koske! Kyllä on tyytyväistä porukkaa! Suuri nautinto eräillä, hyvät oli vitsit. Ja terkkarin tätit ne nauttii, virkavalta nauttii! Että joo!

        Niin, sehän oli näin että voi, voi kun joku olis voinut vaikka kuolla! No, sitäkö olette vailla, että joku kuolis! Muutenhan tässä on jo kaikki viety, ja tollaset helvetin terkkarin arvokkaat ammattinimikkeen omistajat, ne ne ei muuta kuin ihmisarvoa kunnioittaen touhuavat, ja ovat olevinaan niin hyviä että ihan hirvittää!

        Just joo!

        No, runkattaiskos taas!


      • katos sanantaju.
        sanantaju katos. kirjoitti:

        tämän tähän vielä laitan:
        Alkuperäisten vitsien esittäjät kyllä nauttivat, että näin saivat kaikkea kivaa aikaan!

        Että joo, vuodesta 2006! Samat asiat jatkuvasti, herjaa lentää, herjaa tulee sellaisilta joita nämä alkuperäiset asiat eivät edes koske! Kyllä on tyytyväistä porukkaa! Suuri nautinto eräillä, hyvät oli vitsit. Ja terkkarin tätit ne nauttii, virkavalta nauttii! Että joo!

        Niin, sehän oli näin että voi, voi kun joku olis voinut vaikka kuolla! No, sitäkö olette vailla, että joku kuolis! Muutenhan tässä on jo kaikki viety, ja tollaset helvetin terkkarin arvokkaat ammattinimikkeen omistajat, ne ne ei muuta kuin ihmisarvoa kunnioittaen touhuavat, ja ovat olevinaan niin hyviä että ihan hirvittää!

        Just joo!

        No, runkattaiskos taas!

        Juu niin, ja kun tätä taas varmaan jotkut riemuissansa levittelevät ja jakavat ja ties mitä touhuavat...
        Niin, otapa tästä kans, oikein kunnon juttu, että pitikö sen korston, mitä lie fanitti ja kenen olemista puolusti, niin tota pitikö sen oikein niin kuin tulla näyttämään, että pidäpä sinä pystyyn kuollut emakko se pääs vaan kiinni, että sinä se olet se joka ei ole minkään arvoinen. Sinä et ole mitään. Mut nää viranomaiset ja me muut, me tehdään mitä lystätään, me päästellään mitä lystätään, ja pistetään niin pal halvalla ja pistetään pilkaksi ja herjataan, ettei ole tosikaan. Ja rohkeimmathan niistä ovat ne, jotka eivät edes naamaansa näytä, sillai.

        Hyvät jutut oli alun alkaen! Hyvät oli! Terkkarin täti nauttii....... Törkeää jos sinne vitsit käännetään, mut nämäpä itse ei oo välii, ja se teidän oma terkkarin tätinne niin vaan tuli vielä parkkipaikalle leveitä perseitänsä näyttämään että tällä perseenleveydellä mennään, mut sinä se et oo mitään! Perseet on leveät, ja työpaikallakin menee joku leveistä perseistä huutelija et ok, että semmoinen on se ammattilaisjoukkue! Kyllä on törkeää jos sinne niitä vitsejä väännetään, niitten ei tarvitse kuunnella, ei tosiaankaan! Mut runkkaus sen kun jatkuu,,,,,,,

        Olisko jotain viel? Kuuluuks ne asiat edes teille? Mitääää! Oliks jotain asiaa? Joo, ei oo, se on vaan niin kiva, kun on alkuun juttu laitettu aikoja sitten, että yhtä voi niin kuin jahdata ja pistää halvalla, että ei kun jatketaan vaan..... Ja mitäs, menee se herjaaminen jo pitemmälle kuin siihen yhteen... Mut näin on, terkkari on täynnä kunnon ihmisiä ja ne tosiaan osaa!

        Että vispaa vaan jätkää jalkoväliäs!

        Ja yks porukka ei kun nauttii,,,,, kyllä oli hyvät vitsit.... Olis muuten ollut parempi kun se henki olis tältä lähtenyt jo silloin 2006 - olis säästynyt monesta asiasta! Olis varmaan runkkaaminen jäänyt sinne yhteen paikkaan vaan,,,, että joo! Pieni on maailma, tosiaan, ja ihmisillä on sanottavaa ja aina on kiva pistää halvalla kun kerran siihen on lähdetty!
        Että joo! On hyvät ihmiset terkkarissa - hähähähähhhä


    • enjaksalukea

      Varsin sekavaa tekstiä taas.

    • utemuub

      metu. me tooo

    • Hieno aloitus

      Varsinais-Suomen sekavin ämmä, iskee taas

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    9. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe