Keskustelupalstojen Luotsit.

Stiina-04

9

97

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • (Pieni välikysymys: mikä on luotsitapaaminen *new in here*)

      • Hei!
        Olimme Hesassa kutsuttuina Suomi24:ssä,,, se on luotsitapaaminen. Mietimme asioita ja teimme joitakin päätöksiäkin niin keskustelupalstoista kun myös chatin puolelta. Saathan Sinäkin kutsun aikanaan kun on taas aika tavata! *nauraa*


    • No joo. Aikast kamalaa luettavaa.

      Nyt kun olen luotsina, olen törmännyt lähes päivittäin jollakin toisella palstalla johonkin vastaavaan karmeuteen ja tullut sellainen olo että olisipa hyvä jos voisi poistaa vaikken luotsaakkaan täällä.

      Ja nyt ehkä hieman hassu ajatus konkareiden silmissä: olen käynyt täällä tosiaan kurkkimassa toistenkin luotsien palstoilla ja joskus näkee tilanteen, jossa palstan oma luotsi on puun ja kuoren välissä saamassa haukkuja, joita ei kuitenkaan halua poistaa ettei lisää vettä myllyyn. Tuli mieleen, että tässäkin tilanteessa vierailijaluotsi voisi poistaa tälläisiä solvauksia ja jättää asiasta kuittauksen. Ei hajuakaan mitä aukkoja ideassani on.. :P Kuhan tuli mieleen.

    • Hei!

      Tosiaan uudistuksen yhteydessä on pohdittu mahdollisuutta että palstaluotsit olisivat mahdollisesti koko sivuston luotseja. Voi olla, että luotsit saavat alueita joita hallita tai että heillä on mahdollisuus puuttua joka palstalla häiriköintiin. Tässä ei ole vielä tehty mitään lopullisia päätöksiä.

      Nuo homo-aloitukset on meille tuttuja ja niitä kyllä poistetaan ihan päivittäin muualtakin. Siinä mielessä se olisi ihan hyvä että olisi vieläkin useampi silmäpari noita katsomassa. Tosin tulevaisuudessahan luotsi ei enää poistaisi, vaan piilottaa sisältöä.

      Olemme myös pohtineet että järjestelmä näyttäisi käyttäjille että nyt on ylläpito käynyt asialla, juurikin siitä syystä että luotsit eivät saisi niin paljon negatiivista palautetta tai tällaista palstakiusaamista osakseen.


      Terveisin,

      S24 Saga

      • Idea siitä, että luotsi voisi poistaa minkä tahansa alueen viestejä on hyvä. Näet häiriöt ovat enimmäkseen yleistä tyyppiä eli aiheesta riippumatta samankaltaisia.


    • Kyllä luotsit saavat palauttetta, niin chatin, kuin muillakin sivustoilla. Riippuu luotsista paljon, miten hän kestää henkilökohtaista ritiikkiä, jopa törkeääkin.

    • Henkilökohtainen mielipiteeni tässä on että luotsin on kestettävä itseään kohdistuvaa kritiikkiä. Kun aikoinaan olin Bigbrother palstan valvojana jätin aina yhden ketjun jossa kirjoittavat pystyivät arvostelemaan minua. Pääsääntöisesti en vastaillut niihin koska aiheet olivat yleensä samoja. Pointtina tässä kuitenkin oli se että tuolla tavalla oikeasti vähensin työtä itseltäni kun ei tarvinnut koko ajan poistaa samaa juttua ja toisaalta myös se että mielestäni emme oikeasti ole kaiken arvostelun yläpuolella. On hyvä ottaa vastaan kritiikkiä ja tutkia välillä onko siinä oikeaa asiaa. Se pitää nöyränä. Olemme tekemässä tätä kirjoittajia ja lukijoita varten.

    • Cesarin idean havaitsin itsekin hyödylliseksi sattumalta. Kun muistuttelin säännöistä, ketju täyttyi haukuista, mutta palsta pysyi muuten siistinä.

      Saako luotsin toimiin kohdistuvan kritiikin ja provoilut jättää ko. kaltaiseen ketjuun vaikka itse toiminta on sääntöjen vastaista? Vai pitäisikö ne poistaa?

    • Hei!

      Luotsiin kohdistuva kritiikki on kielletty säännöissä siksi, että voimme tarvittaessa poistaa kritisointia ilman että sitä pitää erikseen perustella. Se ei kuitenkaan ole välttämättä paras tapa toimia, että poistaa kaikki mahdolliset maininnat, koska käyttäjät kokevat sen helposti sensuuriksi ja sitähän se on käytännössä.

      Suosittelisin itse poistamaan ne sopimattomimmat ja tarpeettomat luotsiin henkilökohtaisesti kohdistuvat loukkaukset ja mahdollisesti juuri jättämään asiallisempia kuten esimerkiksi yhden ketjun verran. Käyttäjät ymmärtävät kyllä miksi "raiskarihuora paskaluotsi" on poistettu ja arvostavat, jos oikea kritiikki saa jäädä.

      Luotsin tehtävä kun on valvoa myös niiden kriittisten ja häiriköivien käyttäjien oikeuksia sekä vapautta keskusteluun.

      Terveisin,

      S24 ylläpito, Saga

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      375
      4397
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      282
      2463
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      140
      1759
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      103
      1534
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1453
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1297
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      60
      1295
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      58
      1196
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      39
      1132
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      345
      1050
    Aihe