Muusikolle miettimisen aihetta

Olaviko uusi Virta?

Olavi Uusivirta, olet antanut Marjatta Rädylle vihjeen tämän päivän maailmasta, maailman monimuotoisuudesta.
Ihan hyvä sillä maailmahan on monimuotoinen.
Nyt sinulle, suuressa viisaudessasi, sattui kuitenkin hyvin ikävä kömmähdys, moka suorastaan.
Sinä päästit suustasi lauseen joka suo sinulle itsellesi mahdollisuuden mieleipiteeseen ja kantasi julistamiseen, mutta kieltää sen Marjatta Rädyltä.
Minä ymmärrän sinun intosi "oikeassaolemiseen", enkä väitä, että Marjatta Räty olisi yhtään enemmän oikeassa.
Vankkaa näkemystä ja "asennetta" sinulla tuntuu piisaavan, mutta Ylelle antamassasi haastattelussa naurunpuuskahdukset kertoivat myös peitellystä epävarmuudesta, vaikka niiden oli tarkoitus toimia ihan toisin.
No sinä olet lausuntosi antanut ja takaisin sitä et enää saa. Voi olla, ettei asia sinua vaivaa enempää ja voit elää sen kanssa, mutta aina on jossakin joku joka muistaa...
Enkä nyt puhu Jumalasta, koska en tiedä onko Jumalaa olemassakaan.

9

126

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • väärää todistusta lä

      Totuuden nimissä tämän Marjatta Rädyn olisi pitänyt kirjoittaa harkitummin, hänen olisi pitänyt ensin ymmärtää, mistä kirjoittaa eikä mennä antamaan väärää todistusta lähimmäisestään Olavi Uusivirrasta. Marjatta Rädyn mielipidekirjoitus sisälsi asioita, joita hän ei ollut omassa päässään tajunnut ollenkaan.

      Oliko tämä tahallista väärin käsittämistä, jota monet politikoijat harrastavat poliittisista syistä, vai oliko hän aidosti ollut ymmärtämätön ja silti mennyt kirjoittelemaan vastoin parempaa tietoa.

      Sangen tuntematon kunnallispoliitikko tietenkin haluaa itselleen paljon huomiota julkisuudessa. Narsismi ei ole tuntematonta näissä vain minulle - minulle enemmän -piireissä, mutta tuskinpa hän silti koskaan kansanedustajaksi pääsee. Tulevia eduskuntavaaleja ajatellen olisi parempi edes esittää älykästä ja asioita tajuavaa.

      • Niinpä niinkin

        Johtuisikohan tuo siitä, että maailma on edelleenkin monimuotoinen?
        Mitä luulet?


      • kyllä tyhmyyskin kuu
        Niinpä niinkin kirjoitti:

        Johtuisikohan tuo siitä, että maailma on edelleenkin monimuotoinen?
        Mitä luulet?

        Aivan, kyllä tyhmyyskin kuuluu monimuotoisuuteen, mutta nyt pitää muistaa vielä eräs seikka.

        KD-kunnallispoliitikko on valittu hoitamaan yhteisiä asioitamme, ja juuri hänen pitäisi ymmärtää yhteiskunnan perusasiat. Ei hän voi lähteä sooloilemaan ja virheellisiin käsityksiinsä perustuen vaatimaan taiteen vapauden rajoittamista. Minkäänlaiset taiteen ja muun luovan työn ennakkotarkastukset ja sensuuri ei voi kuulua länsimaiseen yhteiskuntaan. Miten hän pystyy toimimaan kaupunginvaltuustossa, jos hänen kuullun ymmärtämisensä on näin vaillinainen.

        Äänestäjien on syytä pitää mielessä tämäkin asia.


      • Aloittaja...
        kyllä tyhmyyskin kuu kirjoitti:

        Aivan, kyllä tyhmyyskin kuuluu monimuotoisuuteen, mutta nyt pitää muistaa vielä eräs seikka.

        KD-kunnallispoliitikko on valittu hoitamaan yhteisiä asioitamme, ja juuri hänen pitäisi ymmärtää yhteiskunnan perusasiat. Ei hän voi lähteä sooloilemaan ja virheellisiin käsityksiinsä perustuen vaatimaan taiteen vapauden rajoittamista. Minkäänlaiset taiteen ja muun luovan työn ennakkotarkastukset ja sensuuri ei voi kuulua länsimaiseen yhteiskuntaan. Miten hän pystyy toimimaan kaupunginvaltuustossa, jos hänen kuullun ymmärtämisensä on näin vaillinainen.

        Äänestäjien on syytä pitää mielessä tämäkin asia.

        Tyhmmyskin kuuluu..., kyllä.

        Mites sattuikin, minä nyt satun olemaan taiteilija, mutta KYLLÄ, olen sitä mieltä, että kun puhutaan taiteen vapaudesta niin kai silloin on olemassa myös taiteen vastuu.
        Tai ehkä pikemminkin taiteilijan vastuu.
        Jokainen saa vetää viinaa kykynsä mukaan ja pusertaa vaikkapa maksansa esimerkiksi lihamyllystä läpi, mutta on kuitenkin syytä muistaa, että joku saattaa kuitenkin ottaa ihanteensa teoista mallia, siitäkin huolimatta, että se ei ole sellaiseksi tarkoitettu.
        Vaikka olisitte kuinka taiteilijoita niin älkää antako itsellenne edes unissanne sellaista vapautta joka ei sisältäsi myös vastuuta.
        Valitettavan usein se vastuu tuppaa unohtumaan juuri taiteentekijöiltä.
        Sanoisinpa, että ihan poikkeuksetta.
        Vai oletteko kuulleet yhdestäkään taiteilijasta joka olisi luopunut urastaan sen vuoksi, että tuli tehtyä jotain täysin edesvastuutonta?
        Tietysti taiteilijan vaikutus ihailijoittensa käyttäytymiseen on mahdoton osoittaa, mutta... niin mitenkäs se tuolla tv:ssä pyörivä tietoisku varoittaakaan.
        ÄLÄ ALIARVIOI ESIMERKIN VOIMAA!


    • sivupersoona

      Kaikki uskonnoilla hihhuloitsijat kannattaa kiertää kaukaa.Juosta lujaa karkuun,ei heillä ole tarkoitus kuin pönkittää oma narsismiaan ja kerätä tyhmiltä ja herkiltä rahat omiin taskuihinsa.

    • Nodemonsnoheaven

      Pahimmat tuomitsijat ja suvaitsemattomimmat ihmiset löytyvät ns. uskovaisten riveistä, se taas kerran tuli todistettua. He elävät omassa mielikuvitusmaailmassaan joka on kaukana arjen relalistisuudesta ja vain heidän maailmankatsomus on se oikea.
      Hallusinaatioissaan nämä ihmiset näkevät sen satujensa sarvipään milloin missäkin ja luulevat olevansa kanssa ihmisiä fiksumpia julistaessaan tätä ainoaa oikeaa maailmankuvaansa.
      Mutta korkealta tullaan yleensä alas, kun nyt tälle tädille on käynyt! Saammeko kohta lukea hänen tilitystaan siitä kuinka on joutunut ajojahdin kohteeksi ja hänen oma satuhahmonsa antaa hänelle voimaa kestää tämä martiirisyys?

      Neuvoni hänelle on: Elä ja anna toisten elää omien arvojen mukaan. Jokainen meistä saa muodostaa oman maailmankuvamme ja arvomme ja elää sen mukaan, mutta niitä ei tarvitse toitottaa turuilla ja toreilla!

    • boris

      Kirjoittakaa pakanat täällä mitä tahansa Marjatta Rädystä mutta kuitenkin hän on teitä tuhat kertaa viisaampi. Eikä auta teidän ajojahtinne häntä kohtaan koska jokainen ajatteleva ihminen tietää, että Rädy toi julki sen mitä moni ajattelee muttei uskalla ääneen sanoa. Hyvä, että meillä on edes yksi totuuden puhuja joka uskaltaa julkisesti sanoa mielipiteen, kaikki muut vaan mielistelevät julkisuudessa saadakseen pitää oman asemansa päättäjinä ja politikkoina. Esimerkkinä eräs piispa, -muka anteeksipyyntöineen.

      • Räty on oikeassa

        Käsittämätöntä tämä raamatun vääntäminen. Piispa voisi kirjoittaa uuden raamatun, kun vääntää omiaan. Kun tehdään syntiä niin tehdään. Mitä ruikuttajia ja raukkoja olette kun ette voi myöntää selvää asiaa, vaiko on näin laajaa luetun ymmärtämisvaikeutta?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      313
      3797
    2. 209
      3058
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      72
      2594
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      242
      2044
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1475
    6. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      176
      1388
    7. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1381
    8. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1357
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      25
      1344
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1277
    Aihe