suku on pahin

hylkiö

Äitini on koko ajan väheksynyt minua ja perhettäni,kaikki muut ja muiden lapset ovat parempia! Nyt sunnuntaina on esim tyttäreni esikisen kastejuhla johon eivät aio tulla!
Puolisono on saanut myös haukut useasti ja kaiken on äitini kääntänyt isälleni puolisoni syyksi!
Muiden lasten puolisot ja ystävättäret ovat aina rakkaampia kuin myös heidän edellisestä suhteestaan olevat lapset!
Lapseni kun olisivat tarvinneet joskus vahtia ei ole kelvanneet ja on vittuiltu et he ovat sen ikäisiä ettei kuulu heille mutta nämä esim veljeni ystävättärien lapset jotka ovat tämän naisystävän aiemmista suhteista niitä on kyllä kelvannut vahtia!
Nuorin siskoni on samanlainen ja hän on kertonut kaikkea paskaa sukulaisilleni minun päälleni johon olen täysin syytön ja näin ollen hän on pilannut välit,sillä hänen on lapsuudesta lähtien pitänyt olla tilanteessa kuin tilanteessa tämä näkyvin hahmo eli olla keskipisteenä!
Samoin hän otti yhteyttä aina kun oli jotain vailla kuten mökille pääsyä tai puolisoni ompelutaitoa vailla tai tulostamista ym sanoin hänelle et jos sinusta ei muulloin kuulu mitään nii täshän loppuu sekin vähänen sitten,no tää sisko oli menny vanhempien luokse ja sanonut taas valehdellen et minä olin kieltänyt sit kokonaan käymästä joka ei ole todellakaan menetys minulle mutta paskanpuhumista!
Siskoni kaikki tekemiset ovat hyväksyttyjä ja vika on aina muissa kuten hänen kaikissa miehissään kun hän on jokaista pettänyt ja jättänyt heidät uuden suhteensa vuoksi josta he eivät tietenkään ole tykänneet,samoin kun hän hylkäsi lapsensa isälleen jotta tämä voi jatkaa villiä elämäänsä kantamatta vastuuta kenestäkään,nyt nämä hänen lapsensa kantavat häntä kohtaan vihaa lukuisien isä ehdokkaiden takia ja tämäkin on vain lasten syytä vanhenpieni mielestä ei siskoni!
Kikesta huolimatta valitsin siskoni yhdeksi kummiksi lapselleni joka oli väärä valinta sillä hän ei ole hoitanut kummiuttaan ollenkaan,sillä kaikki synttärit hän on liki pitäen jättänyt väliin ja valehdellut pojalleni et esim kyllä hän tuo vielä lahjojakin et mitä sinä haluaisit,no niitä lahjoja ei näy edelleenkään ja tiedätte miten tuollaiset valehtelut vaikuttaa lapsiin!
Siskollani on alkoholi ongelmia ja kait jotain mielenterveysongelmiakin ja ainakin hirveä pätemisen tarve sekä apinoimisen tarve eli jos joku ostaa jotakin ja hän ei saa rahoja edes pankista hän ain on ruvennut vanhemmilleni itkemään,polkemaan jalkaa lattiaan ja uhannut ajaa rekan alle nii sit on kaikki hoitunut tai aikoinaan piti saada lapsi tehtyä jos hän kuuli jonkun lähisuvusta odottavan lasta,hänellä on ollut monta hyvääkin miestä ja ensimmäisenkin kanssa jolle lapset ovat petti hän miestään kotonaan kun lapset nukkuivat yläkerrassa ja tähän äitini on vain tuumannut et pitäähän tytöllä olla varapyörä!
Puolisoni sairastui syöpäänkin aikoinaan ja en saanut tukea läheisiltäni yhtään vaan isäni kommentti oli et itte on sen hankkinut ja äitini oli sanonut tytärelleni ettei äitissäsi ole syöpää ollutkaan!
Olen ollut pienestä pitäen se jota on potkittu päähän ja käytetty henkistäväkivaltaa ja tämän kaiken huomioon ottaen saa vain ihmetellä miten olen täne asti selvinnyt!
Aikoinaan kiusattu myös koulussa ja nytten saanut myös aivovamman ja taistelu jatkuu Pohjolan kanssa!
toivonkin että ymmärrätte kirjoitusvirheeni!

10

223

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • selvä_selvä

      Ehkä on rakentavampaa opetella myönteistä ajattelua ja katsoa eteenpäin.
      "Jos paskaa tikulla ronkkii, enempi vain haisemaan käy".
      Uskon että sinua on kohdeltu epäreilusti. OK?

      • -eräsN1-

        Voi kuule, narsistivanhempien lapsen elämä on sellaista, että siinä saa olla melkoinen taituri rakentavassamielessä ja ajatella elämää hyvin *myönteisesti*. Jotta hengissä yleensä selviää. Kun ei se tästä lapsesta ole kiinni, mitä siellä perheessa tapahtuu. Narsistin kiusaamisella ei ole todellakaan mitään määrää.


    • oppeliini1

      Olisiko nyt jo vihdoinkin aika jättää koko sukusi rauhaan? Siis vain yksinkertaisesti antaa heidän kaikkien olla vain omissa haisevissa oloissaan. Aivan kaikkien, sisarustesi xät ja xien xät ja xien xien lapset ja lastenlapset.

      Vain jätä heidät, koko konkkaronkka rauhaan.

      Sinulla on oikeus rehellisiin, kauniisiin ja ystävällisiin ihmissuhteisiin. Suurin osa ihmisistä on luotettavia, kauniita, ystävällisiä ja kaveruuden arvoisia. Käytä aikasi ja energiasi heidänlaistensa etsimiseen!
      Perheesikin hyotyy tuntiessaan hyviä ihmisiä.

      Roskasakki ja ilkeydet voit täysin eliminoida elämästäsi. Vain sinä itse voit sen tehdä. Ei kukaan toinen sinun puolesta. Jo sinun velvollisuutesi itseäsi kohtaan sanelee pahuuden poistaminen elämästäsi. Tuo suureksi osaksi tarkoitta koko sukusi rauhaan jättämistä.

    • samaa kokenut

      Oletko kenties esikoinen sillä esikoisten ajatellaan pärjäävän omillaan. Näin ainakin meillä. Kuopus on tehnyt kaikki pahat ja päästä vain silitellään. Kuopus ei saanut mitään kuritusta eikä asetettu rajoja käytöskin on sen mukaista. Esikoisena olin aina silmätikkuna ja kuritettiin toistenkin edestä ja toisten virheistä. Kuopus sai tehdä mitä vaan ja syy oli aina esikoisen.

      Sisareni on kaikki vahinko lapsensa tehnyt eikä ole kenestäkään vastuuta ottanut kuin sen ajan kun se helpointa on ollut ja sen jälkeen tuupannut vanhemmilleni niitä. Maksatuttaa muilla ihan kaiken ja itse vaan viettää lapsetonta elämää vehdaten milloin kenenkin äijän kanssa kaikkien suhteiden päättyessä pettämiseen. Vanha pidetään niin kauan kunnes uusi on tilalle.

      "Olen ollut pienestä pitäen se jota on potkittu päähän ja käytetty henkistäväkivaltaa ja tämän kaiken huomioon ottaen saa vain ihmetellä miten olen täne asti selvinnyt!
      Aikoinaan kiusattu myös koulussa ja nytten saanut myös aivovamman ja taistelu jatkuu Pohjolan kanssa!"

      Itselläni sama tilanne mutta mikä ei tapa niin se vaan vahvistaa kun koittaa kääntää kaikki vastoinkäymiset henkiseksi vahvuudeksi eikä lannistu. Itselläni tuli muu vamma ja tuntui kamalalta alkuunsa ja sen jälkeen ymmärrän vammaisia ihmisiä entistä enemmän sillä kaikilla meillä on jokin vamma mutta toisilla se näkyy ulospäin ja toisilla ei. Toisilla on syntymä vamma kuten sisaruksellasikin ja vanhemmillasikin.

      Ole oman itsesi tuki kaikista vastoinkäymisistä huolimatta ja ole taistelija ja antaa muiden ihmisten olla mitä ne ovat sillä muita ei voi muuttaa muuta kuin itseään.

    • hylkiö

      Meitä on neljä sisarta ja olen toisiksi nuorin!
      Tein mitä tahansa tai autoin en kehuja ole saanut enkä kiitosta!
      Aikoinaan valmistuin koulusta niitä ei juhlittu millään lailla ,toisin on näiden muiden kohdalla!
      En myöskään säästynyt isäni kovalta kohtelultakaan,tukistettiin tukasta,lyötiin millä milloinkin ja jopa potkittiin!

      • Oma tupa,oma lupa

        Oletko koskaan ajatellut, että olet kovin uskollinen ihmisille, jotka eivät uskollisuuttasi arvosta eivätkä kaipaa.
        Sinulla on oma perheesi, lapsesi ja toivottavasti ystäväpiiri. Keskity nykyiseen elämääsi ja ihmisiin, joiden kanssa viihdyt.
        Ei suvun kanssa ole pakko olla.


    • Sai riittää kärsimys

      Ymmärrän aloittajaa. Samanlaista kohtelua olen saanut osakseni äidiltäni ja sisaruksiltani. Äidilläni on ilmeisesti narsistinen persoonallisuushäiriö ja onko sitten periytynyt, samaa täydellistä tunneköyhyyttä ja toisen asemaan asettumisen kyvyttömyyttä on myös ainakin yhdellä sisaruksista.

      Yleensä tämä äidin malli (vääristynyt vuorovaikutus) perheessä jatkuu myös sisarusten keskinäisissä suhteissa (joita mitä perheen sisäisiin vuorovaikutussuhteisiin tulee.

      Hylätyksi tulemisen tuska, jota nyt aikuisena aloittaja tuntee, on saanut alkunsa jo lapsuuden perheessä. Sinä olet todennäköisesti ehjin ja empaattisin (kykenevä: myötätuntoon, asettumaan toisen asemaan, huomioimaan toisia.. ) lapsuuden perheestäsi.

      Nyt aikuisena vuorovaikutusyrityksesi sisarustesi ja vanhempiesi kanssa tuottavat samaa kärsimystä. Ehkä et vielä tunnista tuskasi syytä? Terveissä suhteissa toinen huomioidaan, pyritään oikeudenmukaisuuteen ja pyritään hyviin, rakastaviin tunteisiin. Nyt, sinä jatkat samaa kaavaa, vaikka joka kerta tulee turpaan. Aivan kuten lapsenakin. Ei kannata enää odottaa hymyä ja lämmintä kättä ihmisiltä (vaikka ovatkin sinulle rakkaita), joilta saat takaisin aina loukatuksi tulemista ja pahaa mieltä. Sinua ei voida hylätä, kun et enää hae hyväksyntää ja rakkautta ihmisiltä, jotka ovat tähän kykenemättömiä. (Heidän kykenemättömyydellään ei ole mitään tekemistä sinun kanssasi.)

      Anna itsesi kokea menetyksen suru. Sen jälkeen lopeta kokonaan (vaikka se aluksi tekisikin kipeää) näiden läheistesi 'oville koputtaminen'. Kuten muistat, ovet pysyvät suljettuina, sinut otetaan korkeintaan sisälle eteiseen asti ja saat taas pelkkää pahaa mieltä.

      Kun luovut tästä suljetuille oville koputtamisesta, voit eheyttäsi varjellen lähestyä ihmisiä, jotka avaavat ovensa sinulle ja perheellesi, kun koputat heidän ovellensa. He hymyilevät ja toivottavat sinut tervetulleiksi. Kohtelevat sinua ja perhettäsi hyvin ja huomaavaisesti. - Aivan kuten terveissä ihmissuhteissa toimitaan.

      Tiedän kokemuksesta, että lapsuuden perheen rakkaitten ihmisten menetys on surun aihe. On kuitenkin turhaa jatkaa kanssakäymistä, koska revit vain itseäsi rikkinäisemmäksi kerta kerran jälkeen. He eivät muutu. Sinä voit rakastaa heitä, vaikka he ovat kyvyttömiä rakkauteen. Rakasta etäältä.

      Tärkein velvollisuutesi on nyt omaa perhettäsi kohtaan. Älä riko sitä vääristyneillä vuorovaikutussuhteilla. Suojele itseäsi ja perhettäsi. Sinä et tarvitse ulkopuolisen hyväksyntää silloin kun itse hyväksyt itsesi. Sinun ei todellakaan tarvitse kerjätä hyväksyntää ja rakkautta ihmisiltä, jotka kohtelevat sinua kaltoin kun eivät muuta kurjat osaa.

      Koskaan ei ole liian myöhäistä ottaa ihan uusi suunta elämällensä.

      • Riitti kärsimys

        Toivon perheellesi kaikkea hyvää huomiselle kastejuhlalle. Oletko unohtanut, miten onnekas olet? Kiitollisuus lisää rakkautta ja hyvinvointia. Ole kiitollinen kaikesta mitä olet saanut. Sinulla on oma perhe. Älä revi omaa perhettäsi rikkinäiseksi kielteisyydellä. Kastejuhlassanne ovat läsnä ne ihmiset, joille te olette tärkeitä. Muista tämä. Osoita sinä puolestasi heille hyvällä käytökselläsi, että arvostat heitä ja olet kiitollinen heidän huomaavaisuudestansa. Kiitollisuus tuo henkistä ja materiaalista 'runsautta' perheesi elämään. Kielteisyys ajaa teidät rikkinäisyyteen ja jatkuvaan henkiseen aliravitsemuksen tilaan.

        Kiitollisuus avaa silmäsi ja sydämesi näkemään kaiken sen hyvän, mitä elämä on sinulle antanut. Älä hyvä mies riko sitä! Vaali sitä ja suojele sitä!


      • Kärsimys riitti
        Riitti kärsimys kirjoitti:

        Toivon perheellesi kaikkea hyvää huomiselle kastejuhlalle. Oletko unohtanut, miten onnekas olet? Kiitollisuus lisää rakkautta ja hyvinvointia. Ole kiitollinen kaikesta mitä olet saanut. Sinulla on oma perhe. Älä revi omaa perhettäsi rikkinäiseksi kielteisyydellä. Kastejuhlassanne ovat läsnä ne ihmiset, joille te olette tärkeitä. Muista tämä. Osoita sinä puolestasi heille hyvällä käytökselläsi, että arvostat heitä ja olet kiitollinen heidän huomaavaisuudestansa. Kiitollisuus tuo henkistä ja materiaalista 'runsautta' perheesi elämään. Kielteisyys ajaa teidät rikkinäisyyteen ja jatkuvaan henkiseen aliravitsemuksen tilaan.

        Kiitollisuus avaa silmäsi ja sydämesi näkemään kaiken sen hyvän, mitä elämä on sinulle antanut. Älä hyvä mies riko sitä! Vaali sitä ja suojele sitä!

        PS Lisään, että tiedän tarkkaan, siis TARKKAAN, miltä epäoikeudenmukainen kohtelu tuntuu. Vaikka tekisit mitä, mikään ei riitä ja on unohtunut seur päivänä. Se johtuu heidän rikkinäisyydestään ja kyvyttömyydestään, ei sinusta.


    • hylkiö

      Hylkiö kiittää asiallisista kirjoituksista!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1772
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1449
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1252
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1224
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1126
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      72
      901
    7. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      233
      872
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      855
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      99
      795
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      674
    Aihe