Kannattaako enään edes yrittää??

Turhautunut :(

Moikka!

Olen 29v yksinhuoltaja äiti vantaalta. Seurustelen ihanan romanttisen herrasmiehen kanssa nyt toista vuotta. Mies on kaikin puolin täydellinen minulle. Ottaa minut huomioon ,hemmottelee ja lellii. Yksi asia minua kuitenkin vaivaa suhteessamme. Mies ei sano koskaan niitä maagisia sanoja eli rakastan sinua.Se tekee minut hyvin epävarmaksi itsestäni. Minä olen sanonut monesti esimerkiksi yksi ilta nukkumaan mennessämme sanoin rakastavani häntä ja toinen vastasi vain : mennäänpäs nyt nukkumaan. Kun saisin edes joskus kuulla nämä ihanat sanat hänen suustaan niin kaikki olisi täydellistä. Kauan jaksan odottaa vai odotanko ihan turhaan? nyt on kuitenkin jo 2v. kulunut. En pysty elämään suhteessa missä ei ole rakkautta siksi mietin pitäisikö mennä yksin tästä eteenpäin.

8

478

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Uskoisitko

      Panee vain sinua. Säästää nuo sanat jollekin toiselle.

    • dffj

      Eikös hemmottelu ja lelliminen ole osoitus rakkaudesta? Onhan niitäkin jotka sanovat rakastavansa mutta toimivat toisin mielestäni teot ratkaisevat eivät sanat.

    • ninni9
    • helinä62

      Kyllä ne teot kertoo... Rakkaus on tekoja. Miten hän käyttäytyy sinua kohtaan,entä läheisiäsi? Lastasi? Ei tullut ilmi asutteko yhdessä? Se on monille vaikeaa sanoa,voi johtua lapsuudesta.. Onko hänen kotonaan osoitettu rakkautta miten ja myös ihmisestä...

      Aviomieheni oli vaikea puhua tunteistaan,koska liian "rehellinen" koki että menettää itsestään ja haluaa olla varma kun ne kolme maagista sanaa sanoi minulle... Ja tiesin hänen olevan tosissaan. Tekojensa puolesta en sitä hetkeäkään epäillyt,halusi minun parasta,kuunteli,kunnioitti ja arvosti. Teidän pitäisi puhua asiasta ja ratkaista,paras tapa on antaa hänelle aikaa selvittää se itse.. voimia!

    • turhaan odotat

      "Ottaa minut huomioon ,hemmottelee ja lellii"

      Nuo voivat olla pelkkiä opittuja tapoja, jolla naisen saa pidettyä itsellään, vaikka pelkkänä panona.

      Tapailin aikani kaikella tavalla minua hyysäävän miehen kanssa, hän oli todellakin herrasmies. Otinpa rakkauden puheeksi, eikä mies tiennyt siitä tunteesta mitään. Hän oli siis vain oppinut miten naisen saa petiin, mutta itse halusin lopettaa suhteen siihen, koska rakkautta ei ollut hänen puoleltaan. Yritti vielä ehdottaa josko jatkettaisiin pelkän seksin merkeissä.. huh, yökötys mikä tyyppi!!!

    • woman2

      ... Oletko itse valmis elämään ilman niitä sanoja? Riittääkö teot? Olen itse tapaillut miestä jonka koin sielunkumppanikseni,ajattelimme ja toimimme samalla tavalla ja kaikin puolin olin onnellinen hänen kanssaan MUTTA hän ei pystynyt sanomaan... Emme nähneet moneen lopulta vuoteen koska en pystynyt tyytymään pelkästään tekoihin. Laitoin poikki ja jatkoin elämääni muistellen menneitä hyvällä.. Kunnes tapasimme monen vuoden jälkeen ja olimme molemmat "valmiita". Kohtalo johdahti yhteen ja nyt naimissa ja lapsia siunaantunut kaksi,yhdessä olemme olleet 15v.

    • ei mee läpi...

      Toiset ei halua yksinhuoltajaa. Toisaalta täällä nyt mitää kannata uskoa.

    • smöf

      ... Kysy asiasta suoraan ja jos ei vastausta tule,vaihda! Ei se jankkaamalla muutu... 2v. On pitkä aina ja jos ei siinä ajassa tiedä,ei tule kyl tietämäänkään..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      99
      2870
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2430
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2210
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      2022
    5. 171
      1852
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1846
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1797
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1736
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      133
      1539
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe