Dr Yaremchuck - kokemuksia/mielipiteitä ulkomailla tehdystä toi?

Pannukakkunaama

Olen miettinyt matkustamista bostoniin ja menoa kyseiselle plastiikkakirurgille. Itsellääni ongelmana on "lättänät keskikasvot" ja englanniksi sanottuna "hollow undereyes" tai "undeveloped eye orbital rim" ja nämä saavat kasvoni näyttämään huomattavasti ikäistäni vanhemmalta ja väsyneeltä sekä myrtsiltä (olen 21- vuotias). Ainoana ratkaisuna näen siis implantit joita tietenkään ei Suomessa tai missään naapurimaassa tehdä. Rasvansiirrosta ei olisi mitään hyötyä joten sekään ei ole vaihtoehto. Kysymys kuuluukin onko kukaan käynyt tekemässä ulkomailla kasvokirurgisia toimenpiteitä tai onko jollain muulla vastaavaavadtaavaa ongelmaa johon on toiminut jokin muu toimenpide.

11

96

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 17+4

      Samanlainen ongelma täälläkin.
      Harmi kun Suomessa ei oikein oteta tosissaan meitä nuoria, jotka haluamme jonkinlaista muutosta kasvoihin.

      Kerro miten oma prosessisi on mennyt, jos päädyt leikkaukseen.
      Itsekin olen yrittänyt etsiä hyvää esteettistä kirurgia omaan ongelmaani. Etsiminen on todella vaikeata. Miten löysit kyseisen lääkärin netistä?

    • pannukakkunaama

      Moikka ei voi olla totta että löytyi nuin nopeasti joku jolla on sama ongelma =D. Melkein haluaisin ottaa sun yhteystiedot koska ite olen kärsinyt tästä jutusta jo niin monta vuotta että jos löytyy joku jolla on samanlainen juttu niin helpottuiskohan omakin fiksaatio silloin..Jos haluat niin voitko laittaa mulle viestiä sähköpostiin tiinuli93 [at] gmail.com (huomaa että [at] = @ =D) ja muutkin samasta ongelmasta kärsivät on enemmän kuin toivottua että lähetätte viestiä niin voidaan yhdessä jakaa ideoita ja kokemuksia =).

      Itellä siis tuo keskikasvojen lättänyys johtuu alapurennasta ja koska purentani on korjattu mitään leuansiirto leikkausta ei aleta julkisella puolella tekemään vaikka leuat ovat muutenkin ongelmalliset.

      Hoitopolku itelläni ainakin on mennyt niin että mulle on suomessa ehdotettu rasvansiirtoa ja jonkinlaisia poski-implantteja mehiläisessä. Toinen plastiikkakirurgi puolestaan sanoi ihan suoraan että täällä tämnkaltaisten kasvoprobleemien korjaaminen ei ole ollenkaan kehittynyttä ja koko konsultaatio oikeastaan meni vain siihen että hän esitteli tämän Yaremchukin sivustoa (olin itse löytänyt kyseisen lääkärin sivun jo muutama vuosi sitten). Lääkärin löysin googlaamalla juuri näitä omia ongelmakohtia (esim. infraorbitalrim implants before after jne.).

      Nyt siis mietin todella käyttäisinkö osan perintörahoistani Amerikan matkaan ja tähän leikkaukseen. Kävinkin sähköpostikirjeenvaihtoa tämän kyseisen lääkärin kanssa keväällä ja ilmeisesti leikkauksen hinnaksi tulisi noin 11000-12000 euroa. Asia kuitenkin on häirinnyt ja ahdistanut minua jo niin monta vuotta joka ikinen päivä että jos tuo leikkaus olisi muutaman tuhannen halvempi niin olisin jo mennyt siihen.

      Mutta joo ongelmakasvoiset yhdistykäämme =D

    • marianna666

      hei,

      Mksi mennä amerikkaan asti tekemän lekkaus, joka tehdään puolet halvemmalla koreassa?
      Etelä-koreahan on numero 1 plastiikkakirurgiassa,joten kirurgit ovat erittäin kokeneita ja asiansa osaavia.

      Itse olen menossa rintojen suurennukseen koreassa.

      http://wonjinbeauty.com/index.asp

    • pannukakkutyttö

      Hei! Olen miettinyt tuota etelä- koreaa koska olen nähnyt niin monta hyvää ennen ja jälkeen kuvaa ongelmasta mikä minulla on. Ainut asia mikä tuossa mietityttää on se että en ole löytänyt länsimaisia ihmisiä jotka olisivat siellä käyneet toimenpiteessä. Kerro ihmeessä sinun operaatiostasi =).

    • enmenisi

      Minä en mielestäni nähnyt "lättänaamaisuudessa" mitään pokkeavaa tai korjattavaa,miettikää oikeesti vielä tarkkaan menettekö operaatioon.Mitä jos operaatio menee pieleen,aiotteko matkustaa takaisin ulkomaille korjauttamaan,onko ulkomailla tehdyissä mitään vakuutusta,turvaa,jos menee pieleen?

    • hwbbb

      Itse olen menossa syksyllä the Beverly Hills instituuttiin ulkomaille hyvien lääkäreiden perässä. Suomessa ei otetan tosissaan meitä nuoria. 25v" olen kärsinyt koko ikäni ulkonäöstä ja jos sitä rahalla nykypäivänä voi muuttaa olen valmis ottamaan riskit vaikka sillä ehdolla että toinen vaihtoehto on halvaus tai kuolema. Tämmöstä rumuutta ei ihminen kestä

    • kiinnostaakuulla

      Onko joku kirjoittelijoista jo saanut tämän jossakin tehtyä? Vai vieläkö harkitsette? Kiinnostaa miten meni, ja missä. Jos joku vielä lukee tätä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 187
      2128
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1982
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      157
      1659
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      136
      1614
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1334
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1247
    7. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      11
      1214
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      12
      1155
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1148
    Aihe