Paino junnaa, mikä avuksi?

Jumitus

Olen 171cm/69kg, pudotin parin kuukauden sisässä noin viitisen kiloa kunnes paino jäi junnaamaan. Nyt olen kaksi viikkoa junnannut samassa painossa ja näyttäisi siltä että se lähtisi jopa nousuun... Syön yleensä n. 1600-2000kcal päivässä, enkä tune itseäni nälkäiseksi tällä kalorimäärällä, enkä myöskään ylensyöneeksi. Kuntoilen n. 5 kertaa viikossa rutiinilla: aamucardio n. 45min ja myöhemmin päivällä/illalla lihaskunto n. 30 min. Liikunta ei ole minulle ollut mitään pakkopullaa vaan nautin siitä kovasti! Entiedä mistä on kyse, toivoisin vastauksia niiltä jotka enemmän asiasta tietävät:) ei kiitos mitään v*ttuilua.

10

179

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 10+13

      Sinun peruskulutus on noin 2000 kcl/vrk. Syöt 2000 kcl ja odotat laihtuvasi? Liikunta on vain 20% laihtumisesta. Loput 80% on ravintoa. Syöt yksinkertaisesti liikaa. Sinun ei tulisi syödä yli 1500 kcl päivässä. Silloin kun et liiku niin 1200 riittää.

      • Juupajuuu

        En sanonut syöväni 2000kcal joka päivä, enkä yleensä edes syö noin paljoa minään päivänä, annoin vain karkean keskiarvon. Yleensä syön n.1750kcal kiloklubia kun käytän. En tajua miksi kaikki tulee pätemään täällä tolleen kuin joku tyhmä olisin. Pointtihan oli se että tolla ruokavaliolla tosiaan laihduin alkuun sen viisi kiloa.....


      • 10+13
        Juupajuuu kirjoitti:

        En sanonut syöväni 2000kcal joka päivä, enkä yleensä edes syö noin paljoa minään päivänä, annoin vain karkean keskiarvon. Yleensä syön n.1750kcal kiloklubia kun käytän. En tajua miksi kaikki tulee pätemään täällä tolleen kuin joku tyhmä olisin. Pointtihan oli se että tolla ruokavaliolla tosiaan laihduin alkuun sen viisi kiloa.....

        Kai tajuat että nuo kiloklubin ja muiden netin laskureiden kulutusluvut on arvioita ja saattavat heittää satoja kaloreita suuntaan ja toiseen riippuen ihmisen aineenvaihdunnasta ym tekijöistä.


    • M27v

      Kehosi on sopeutunut tuohon nykyiseen kalorimäärään. Kun kalorit laskee niin kulutuskin laskee. Koita laskea hiilarit max 50g per päivä, mutta syö samat kalorit ja katso mitä tapahtuu. Kun keho ei saa hiilaria, vasta sitten se alkaa polttamaan rasvaa kunnolla.

      • gagas

        ja sitten kun palaat normaaliruokaan, saat kilot tällä menetelmällä korkojen kanssa takaisin.

        Ei mitään erikoisuuksia. Sitkeää työtä vaan.


      • 3+14
        gagas kirjoitti:

        ja sitten kun palaat normaaliruokaan, saat kilot tällä menetelmällä korkojen kanssa takaisin.

        Ei mitään erikoisuuksia. Sitkeää työtä vaan.

        Ei mulla vaan kilot ole tulleet takaisin ja tosissaan karppaamisesta on 5 vuotta. Päinvastoin 10kg on vielä "urakan" jälkeen lähtenyt. Kyllä siinä sellainen inho syntyy kaikkea ruokana syötettävää paskaa kohtaan (kevyt tuotteet, einekset,viljat), että niihin ei enää koske kun hyvästä olosta ei halua luopua.


    • cirrrmores

      Laihduttaessa sinun kannattaa pitäytyä alle 2000 kalorissa, koska elimistösi on todennäköisesti jo tottunut siihen. Tuo 1600 kuulostaa ihan hyvältä määrältä mielestäni, sillä kannattaa lähteä liikkeelle. Muista, ettei kaloreita kannata pudottaa liian alas!
      Et maininnut, millaisista lähteistä kalorisi tulevat. Sillä on myös merkitystä, vaikka jossain onkin väitetty että vain kalorimäärä ratkaisee. Uskon vakaasti, että laihdut paremmin syömällä terveellisesti ja monipuolisesti (kala, kana, vihannekset, vitamiininlähteet, maitotuotteet...) kuin epäterveellisesti ja hiilaripitoisesti (vaaleaa leipää, paljon pastaa, sokeria, kovaa rasvaa...) Nimimerkillä kokemusta on!! Herkkuja tekee myös paljon vähemmän mieli kun muistaa proteiinin.
      Et myöskään menetä mitään, jos syöt kokeeksi hieman säännöllisemmin! Useampi pienempi ateria päivässä on siitä parempi kuin yksi tai kaksi isoa, että vatsalaukkusi pienenee ja veikkaisin myös aineenvaihdunnan virkistyvän.
      Mainitsit nauttivasi liikunnasta, ja se on tosi hyvä juttu! Jos sinulla on aikaa ja innostusta, liiku ihmeessä enemmän :) Se nyt ei ole mikään pakollinen juttu mutta tuo taatusti paremman mielen ja tukee painonhallintaa! Tsemppiä!

    • Ei hätää.

      Paino voi heitellä kk aikana montakin kiloa, eikä kyse ole lihomisesta tai laihtumisesta, vaan nesteistä. Syö edelleenkin mielummin lähemmäs 2000 kcal kuin 1600, sillä kulutat liikkumisella aika paljon. Tehot menevät liikunnasta, jos syöt liian vähän.

      Kilo tai pari kuukaudessa on hyvä pudotustahti, koska sinulla on niin vähän pudotettavaa. Älä sotke hormoonitoimintaasi liian vähällä syömisellä, se aiheuttaa vain jatkossa lihomista.

      Painon putoaminen hidastuu mitä kevyemmäksi tulet.

    • 90kg=>80kg

      Laihdutin itse 10kg. Siitä kun saavutin lukeman 84 (pilkku-jotain) ensimmäisen kerran, kesti 9 viikkoa siihen että olin pysyvästi alle 84.

      Viimeinen "kasineljä" lukema oli 84.2, sen jälkeen seuraavalla viikolla 83.4, viikko sen jälkeen 82, sen jälkeen 80.7. Ja sitä ennen siis aina 84, joskus takaisin 85:n, yhdeksän viikkoa ja hermot meinasi mennä. Jäi vähän mysteekriksi, mitään muutosta en tehnyt missään, liikkumisessa enkä syömisessä (mielestäni). Tuntui että 84:ssä oli joku näkymätön "lasilattia" jonka alle paino kieltäytyi menemästä. Lopulta tuntui että ko "lattia" hajosi ja paino romahti parissa viikossa tuohon 80:n.

      Kyl se siitä!

    • 1+5

      Laihduttaessa yleensä putoaa nopeasti muutama kilo, ja sn jälkeen jää junnaamaan. Sitkeyttä peliin, syömäsi kalorimäärä kuulostaa hyvältä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5035
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3177
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1275
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe