Kuinka joskus ennen kypsennettiin linnut. Keitettiinkö ne hellalla mausteisessa vedessä vai kuinka.
Linnun kypsennys
linnun kypsennys.
1
336
Vastaukset
- haisee ku pyypaisti
Mun lapsuudessa tehtiin "lintuvelliä", eli lintu pataan, hiukan suolaa ja pari pippuria. Riistaa oli silloin niin paljon eikä kulinarismi ollut vielä nostanut päätään vaan ruoka syötiin lähinnä ja vain näläntyydytykseksi.
Lapsuuden kodissani 40-50-luvuilla oli riistaa ruokana ihan kyllä kyllästymiseen asti eikä se ollut mikään eliitin curmee - kuten nykyään.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 2194197
- 1214046
- 483642
- 673059
- 2002751
- 222548
- 492538
- 202416
- 412309
Kuule rakas...
Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl412255