Yhtiömiehet kunnan kukkarolla.

Pysäyttäkää meno.

PyhäjärvenKehitys Oy
Kiinteistö Oy Rillankivi
Haa-Pyhä Oy (Lakkautettu 4.3.13)
Kiinteistö Oy Pyhäsalmen Liiketalo
Pyhäsalmen Lentokenttä Oy
PyhäNet Oy

Kiinteistöyhtiötä lisää, Lagunalle tekemään rakennuksia?

Mitä hyvää voimme sanoa muutamasta kaupungin tytäryhtiön valvonnasta, tai lähinnä yhtiön toiminnan kannattavuudesta?

Laguna-rakennusyhtiöstä tullee nyt se 25 vuotta työnalla ollut mitään antamaton rahanpumppauskohde ja jonka tulosta ( tyhjää) ei Pyhäjärven kaupungin veropohja tule kestämään, ei ikinä.

Kaikkea kuntalaisia piinaava hoviväki kehtaakin esittää huuhaa-hankkeensa tekohengitykseen.

Yhtiö on myös Monitoimihalli oy, jota kaupungin suojiin ollaan "lahjoittamassa". Ja kenenpä "rikoksen uusijoiden" tekijänimet esiintyvät yhtiöiden hallituksissa?

103

620

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Toimitusjohtaja JT

      Yhtiöittäkää kerralla koko Pyhäjärven kaupunki. Voisi samalla yhtiö-puliveivauksella ja tarkastustoiminnalla häivyttää turhanpäiväisen valtuuston.

    • Oikeaa tietoa

      Ei kait sitä Monitoimihalli Oy:tä olla kaupungille siirtämässä! Kaupunki on vain ostamassa yhden kiinteistön ko. Yhtiöltä!

    • Luulosairautta ilmas

      Voisitko aloittaja mainita minkä rikosten uusiminen? Kerro edes yksi rikos!

    • 1. "sitaattirikos"

      taloudellinen vastuu siirretään asiaan kuulumattomille.

    • 2."sittaatirikos"

      julkisyhteisön järjestelmään on "laillista" hukuttaa momentilta jos toiselta kuntalaisten huomaamatta, nauttia elämästä ja sen tarjoamasta hoviväelle kiitoksena.

    • 3."sitaattirikos"

      Ollaan tekevinään kuntalaisille työtä ja toimeentuloa. Silmänlumetta ja satuilua. demokratian suoman vallan avulla maineen aalloilla ratsastusta ja itsekästä patsastelua ja uskomatonta hyväuskoisuuden hyötykäyttöä.

    • kumikenkä-ukko

      Entäs nämä koiranpaskat,mitäs niille keksitään juuttaan joutilaat!!

    • Hommaa sekin

      Äänten laskeminen on muuttunut syytteitten lukemiseksi.

    • Muuttolintujen lähtö

      odotahan kun loska oikeasti lentää! kuulemani mukaan muutoinkin kuin syytekirjelmissä. loska lentää syyskuussa, lokakuussa, marraskuussa. Tähän saakka pörhistelleet siivet luimussa kuuntelevat, niin kotkat, tikat, korpit...

      • Päivämääräpellekö

        Kannattaisko tuo uhittelu lopettaa kun yksikään ennustus ei ole vielä toteutunut! Kirjoitat puhdasta paskaa!


    • On nikamavika

      Päivämäärillä sumpliminen on edullista, toisin se on yhteisellä kukkarolla oman edun ajattaminen ja päätöksenteolla pelleily.

    • Kelomunat

      Valtuuston kokenut kaarti on avohakkuun ikään ehtinyttä asioiden hoitokyvyn suhteen.

    • jokikylän martat

      Keskustan sontiaiset yrittävät pitää oman pesänsä puhtaana ja sontivat toisten oville. Loppuu se rahan haaskaaminen.

    • äänestysvapautus

      Oli sitä nuoruuselämä tehnyt jo valmiiksi sairaaksi, Selänne-lehdessä kerrottuna, kertomuksen henkilön kuvaa katsoessa, toisaalta valitettavasti tietävänä teoista, joutuu toteamaan, ei kumpua täältä sääliä eikä ymmärrystä!
      mies itse on täynnä katkeruutta elämälle ja valitsemilleen kohteille ja sylkee sitä yhteisiin asioihin kuten kertoo säälipisteitä kerjätessä, fiksusti heittäen "koulutuksensa ja työtaustansa innoittamana".
      Hänen tapauksessaan kipu ei ole kirkastanut sivistyneesti tekojen ja totuuden sopusointua, ei ole ohjannut viisauden etsimistä kaikkein lähimmästä ja ainoasta oikeasta kohteesta, hänestä itsestään.
      Kipu tekee hulluksi kenet tahansa, jatkuva ainakin.
      Oikeuttaako kipu harjoittamaan muiden piinaamista?
      Viisainkin joutuu luopumaan kurituksen alla.

      Oli oikein hovijuttu antaa sääliprokandaa kansalle, tuoda hänet agendalle nyt, mm seurakuntavaalien alla, mutta ettei siellä olisi muutakin tuloillaan.??

      "En ole varma, mutta joku muu voi varmaan todistaa hänen tarkoitusperänsä. Itse en voi todistaa, olen liian kipeästi jääviasemassa."

    • greengrassi

      Kipu on kauhea pääoma. Oli iso tahi pieni niin kiukkuseksi se tekee.
      Pitäisikö potea ihan vertaistensa parissa, eikä pyrkiä hästäämään taustaltakaan "terveemmistä tekemään sairaita".

    • ole armollinen

      Niin lehden otsake: " Valtuutettu vapaalla"

      Olipas taas valitusvirsi, jonka olemme eri yhteyksissä kuulleet- mennen- tullen.
      No ei se mitään. Kyllä mummot seurakuntavaaleissa äänestävät. Ihan olisi vielä paikallaan "sana sunnuntaiksi". Se kruunaisi tämän kurjuuden.

    • uskon väärti

      Oli muuten Pyhäjärven Sanomissa ehtoja kirkollisvaaliehokkaiksi pyrkiville.

      Lukaskaapa niin tiiätte onko kaikki sitten ehokkaina olevat mittapuun mukasia.

      Tuskin entisetkään kaikki täyttää ehtoja puhumattakaan istuvia.

    • ulkokultaista

      Joo, olis kivuissa ja säryissä ihan tarpeeksi, mutta se miten toimii täällä kentällä, antaa niin järkyttävän kuvan ihmisestä, joka lietsoo ja aiheuttaa poliittisesti kaikkea pahoinvointia kaupungissamme. Kun lukee tuota Selännejuttua, luulisi ihmisen löytävän elämäntehtävänään luottamushenkilönä ihan muuta kuin tätä "hajoita ja hallitse" ja eripuraa koko hallintokentässä johtajansa kanssa. Jokuhan on sanonut (oliko siskonsa?), että Jukka ei pärjää ilman Tarmoa. Kun Tarmo on ottanut elämässään tällaisen pahuuden ja pahansuovan linjan, on Pyhäjärvellä elämä tällaista. Sen lisäksi tätä kulissiaan hän pitää yllä toimimalla seurakunnassa kirkkovaltuuston puheenjohtajana. Kyllä seurakunnan toiminta on niin ulkokultaista ja epämiellyttävää toimintaa. Eli sellaista toimintaa kuin on kirkkoväen päämieskin, eli kirkkovaltuuston puheenjohtaja. Hyi h-vetti, erotaan kirkosta.

    • pittäiskö muuttaa

      Eihän täällä mittää, mutta Alavudella, siellä kaikki on toisin.

    • ketkujenhovi

      kannattaa todella pidättäytyä perustamasta kaupungin tytäryhtiöitä nykyisten hovinarrien johdolla. heidän vakuuttelujensa pohjalta on erityisen helppoa perustaa yhtiö sitä sun tätä "hoitamaan ja kokoamaan" vaan minkään maailman takuita heidän taholtaan ei tule (ei edes ole) miten viiden vuoden kuluttua syntyneet velat hoidetaan.

    • entä tikkanen

      No minkäslaisen yhtiön ne perustivat. Mitä oli lakimies Rapo mieltä?

    • Raukat ruikuttaa

      Vali, vali, kitinää, kitinää, Vali, vali, kitinää, kitinää,Vali, vali, kitinää, kitinää,Vali, vali, kitinää, kitinää,Vali, vali, kitinää, kitinää,Vali, vali, kitinää, kitinää,Vali, vali, kitinää, kitinää,Vali, vali, kitinää, kitinää,Vali, vali, kitinää, kitinää,Vali, vali, kitinää, kitinää,Vali, vali, kitinää, kitinää,Vali, vali, kitinää, kitinää,Vali, vali, kitinää, kitinää,Vali, vali, kitinää, kitinää,Vali, vali, kitinää, kitinää,Vali, vali, kitinää, kitinää,Vali, vali, kitinää, kitinää,Vali, vali, kitinää, kitinää,Vali, vali, kitinää, kitinää,Vali, vali, kitinää, kitinää,vVali, vali, kitinää, kitinää,Vali, vali, kitinää, kitinää,Vali, vali, kitinää, kitinää,Vali, vali, kitinää, kitinää,Vali, vali, kitinää, kitinää,Vali, vali, kitinää, kitinää,

      VALI VALI..KITINÄÄ

      • nhyyyyyh

        =ITKUA


    • itkuiikka

      itkujen isän, valittajien valion haastattelu selänne-lehdessä nro 32 /2014 sivulla 15 alhaalla.

      • fiksut ja vähemmän f

        Minusta ihan asiallinen haastattelu. Ei ainakaan hauku ja räkytä muiden tekosia kuten jotkut tekee. Rapo haastattelussa mainitsee omat terveysongelmat jotka ovat vaikuttaneet miehen elämään ratkaisevasti! Ei mielestäni ole millään tavalla moitittavaa! Tämä toinen porukka itkee ihan aidosti joka asiaa! Märisee ja räkyttää ja haukkuu ja itkee!


    • kulissia

      no niin voi nyyh surku voi voi voi, mies on parhaista niin ihana ja sivistynyt herrasmies, ei kirjoita pahaa eikä keksi juoruja, ei ei. viaton kuten vastasyntynyt.
      uskoo ken uskoo.
      jauhopussi.

    • Pyhäkön kunto

      No otsake jutussa oli "valtuutettu vapaalla". Siitäpä jokainen ottaa selvää, mitä kukin valtuutettu tekee. Rapo hoitaa sairauttaan. Ja siinä sivussa kehuu opintonsa, miten hyvä mees on. Ja samalla kertoo tämän laajan seurakunnallisen toiminnan ja vallan. Jopa kirkkoakin ollaan remontoimassa. Monennekohan
      kerran kirkkoa remontoidaan hänen toimiessaan kirkkovaltuuston puheenjohtajana. Ja mitä kirkon remontti valtuuston puheenjohtajapestiin ja "valtuutttu vapaalla" kuuluu. Sitä tässä saa ihmetellä. Vai oliko kuitenkin nuolaisu mummo/pappa-äänestäjille, joita voi vaikka näin höyhnäyttää.

    • Nuo

      mellastajat saavat hävetä juttujaan. Tuota marinaa kaikesta ja irivailua toisilla ihmisillä. Hyi hitto mikä sakki.

      • Ullamaija

        Pyhäjärven Sanomien kirjoitus oli henkilökuva. Hyvä, että lehti tekee niitä. Minua ainakin kiinnostaa..


    • se on valivali

      Kenestä sinä puhut?
      Tyylilaji Pyhäjärven Sanomat vst Selänne -lehti on "puhu sinä taivaista, minä puhun tuulista"
      Viimeisen selänne-lehden juttusarjan henkilö "valtuutettu vapaalla" olisi sopinut kategoriaan "valittaja vapaalla".

    • mr.besserwisser

      Mainetta se on huonokin maine, miehen kunnia on kokonaan toinen juttu.

    • huu-haata

      Miksi Pyhäjärven Sanomat ei tiedosta etusivuilla tulevaa Laguna-hanketta ja sitä, miten mahdollisesti Pyhäjärven kaupungin veronmaksajat joutuvat osallistumaan hankkeeseen.???

    • voi onneton tikanmäk

      Niin ja suunnitelmissa avataan, että kaupunki antaa rahojaan (ehkä Revon Shkön?) alkujaan ensin 1 miljoonaa euroa. Herätkää helvetissä, sano joku. Kun Pyhäjärven kaupungin varoja on käytetty jo tähän hankeeseen yli miljoona euroa, niin eikö olisi oikein, että tällainen vakavarainen yhtiö lähte mukaan suuremmilla panoksilla kuin, että Pyhäjärven osuus olisi nytkin vielä 1 miljoonaa euroa.
      Hei, herätkää päättäjät siinä "helvetissä", jossa olemme.

    • odotellaan ihmettä

      Tänään varmaankin uutinen on Pyhäjärven Sanomissa

    • että silleen

      Kuvitteleeko joku, että Pyhäjärvelle voidaan saada korvaavia työpaikkoja koskaan, jos itse ei tehdä työtä asian eteen ja ei edes vähän sijoiteta omia rahoja? Nyt jo Laguunaan on lähtenyt mukaan niin isoja tahoja, että meidän siihen tarvittavat eurot on murunen toisten sijoittamien rinnalla. Älkää nyt höpöjä puhuko. Sitten voisi valittaa, ettei kukaan edes yritä tehdä mitään, kun kukaan ei mitään tekisi. Silleen se menee.

    • kurjuutta kohti

      Ei kai asia ole Pyhäjärven. Tämän laajuinen ja laatuinen asia on Suomen ja valtion. Pyhäjärvi, pieni maaseutupaikkakunta on laittanut veroeuroja pienistä verotuloistaan jo yli 1 milj. euroa. Ja lisää pumpataan, nyt miljoona. Ja entä sitten. Seuraavassa talousarviossa varmasti on otsaa esittää taas satojatuhansia. Perusinfraan tulisi paikkakunnalla nyt satsata, kun otetaan huomioon, että kaivoksen työpaikat ja verotulot menetetään ihan alle aikayksikön. Kuka maksaa terveyspalvelut sen jälkeen, kun kustannukset kuitenkin hipovat pilviä. Eikä ole verotuloja kuin työttömyyskorvaukset ja eläketuloista tulevat verot.

      Hoh-hoijaa.

      • sokemusta

        On sulla tuota yhteiskunnallista näkemystä!


    • mr.besserwisser

      Kiinteistöyhtiötä lisää, Lagunalle tekemään rakennuksia?

      Mitä hyvää voimme sanoa muutamasta kaupungin tytäryhtiön valvonnasta, tai lähinnä yhtiön toiminnan kannattavuudesta?

      Laguna-rakennusyhtiöstä tullee nyt se 25 vuotta työnalla ollut mitään antamaton rahanpumppauskohde ja jonka tulosta ( tyhjää) ei Pyhäjärven kaupungin veropohja tule kestämään, ei ikinä.

      Kaikkea kuntalaisia piinaava hoviväki kehtaakin esittää huuhaa-hankkeensa tekohengitykseen.

      Yhtiö on myös Monitoimihalli oy, jota kaupungin suojiin ollaan "lahjoittamassa". Ja kenenpä "rikoksen uusijoiden" tekijänimet esiintyvät yhtiöiden hallituksissa?

    • uskoo ken tahtoo

      Saavat siellä valtuutetut puhua lämpimikseen. Tikanmäki ja Tikkanen shouvaavat, miten tahtovat. Tämäkin sopimus tehty ilman kenenkään lupaa.

    • osakeyhtiöitä

      Nyt on jäähallin aika???? Hah-haa

    • Rubin Huud

      Lentokenttä Oy, pelkkää tuskaa saada sääntöjen mukaan toimivaksi "lailliseksi" toiminnaksi ja ylläpito aiheuttaa aina vaan kuluja, ei omia tuloja, harraste-eliittiä.

      Monitoimihalli Oy, pelkkää tuskaa saada toimimaan yhtiömuodon mukaisesti ja tulee aiheuttamaan mittavat kunnostusmenojen kasvun jo ensi-vuoden budjettiin, harrastelua.

      Täydenkuun tanssit ry, pelkkää tuskaa saada festari kannattamaan saati tanssiopiston toimintaan riittävästi osallistujia tai muita kuntia tukemaan opiston ylläpitoa tasavertaisemmin, harrastelua.

      Laguuna-hanke, pelkkää tuskaa veronmaksajille paikkakunnalla, ei ole mitään takeita yhtään mistään ja hiukkashumpuukin unelmaelättäminen on muutaman henkilön harrastetutkimusta ja muutaman päättäjän joutsenlaulua.

      PyhäNet Oy-valokuitu on ollut pelkkää routaa ja kivistystä, tiedon valo katoaa vuoden loppuun mennessä hamaan iänkaikkisuuteen odottamaan uutta tulemusta
      4G-liikkuvan yhteyden vyöryessä Nivala-Haapajärven stk eli Jokilaaksoon.

      Oikeastaan kaupungin hallinnon paikoillaan polkevaa tilannetta kuvaa keskustassa käynnissä oleva katujen kunnostus; siellä missä kulkutietä voidaan kaventaa, se kavennetaan, missä liikkumista tavarakuljetusten osalta voidaan vaikeuttaa, sitä vaikeutetaan, missä on kuoppaa kaivettu, sitä kuoppaa kaivetaan kauan, missä on ongelma siellä ovat samat naamat taustalla.

      • voi jiesus

        On sulla tuota näkemystä!


    • mull kvist

      osuvaa näkemystä, tiedoksikin tuon voi todeta.

      • Lemmy 1

        Onkos se Lentokenttä OY taas tulossa jaolle kaupungin kukkarolle?? Mitään ei silti näytä tapahtuvan itse lentokentän hoidolle ja kunnossapidolle.


    • Veitsi kurkulla?

      Oletko tunnustanut omat syntisi toisen synteinä ?
      Oletko juoninut omat virheesi maton alle ja maksattanut omat mokasi muilla?
      Oletko valehdellut pokkana päästäksesi luikahtamaan vastuuta pakoon?
      Oletko heittäytynyt muistamattomaksi kun vaarana olisi totuus omaan silmään?

    • Tylysti EI

      Miljoona euroa humpuukiyhtiöön, joka ei kullan kuunaan valkeana tule toteuttamaan muuta kuin pipettitupettisudetti-tutkimusta.

      Miten helvetissä kunnan elinkeinotoiminnan ykköshanke saa kuolaamaan muuten kyvyttömät?
      Laguna kusetustouhu on samaa kuin hölmöläisten valon kanto säkillä tupaan, johon unohtivat tehdä ikkunoita.
      Kaupungintalolla päättäjinä ja virassa ei osata katsoa muuta kuin toisten elekieltä, ja tulkita nekin päin persettä.
      Muutamia reissuja Helsinkiin firman piikkiin, ja niin on kymmenen vuoden kuluttua laguna-yhtiöllä velkaa 20 miljoonaa ,eikä yhtään veroja kerryttävää työpaikkaa.
      Kukas lystit siivoaa?

      • Viisas kuin pöllö

        On sulla tuota näkemystä!


    • Tehtävät jakoon

      Joko osakeyhtiö Pyhäjärven jakokunta olisi myös aika lopettaa?!

    • Avointa, missä mennä

      Joo siellä Jakokunnan kukkarolla häärii vanhat pulunpaskat, kuten Tapaninahot, Laurikkalat, Lehtomäet jne.
      Ovat huomanneet, että "isojako" maaomaisuus on heidän omintaan. Taitaa olla rahaa tilillä, kun niin hiljaa, niin hiljaa. Jaetaan sitten sopiville tai.....

    • pili-paliin

      Joo katsastelkaapa Jakokunnan tilejä, mitä on viivan alla. Sieltä yksi 500 000 euroa Laguna-hankkeeseen. Ei olisi paha.
      Kenelle ne niitä jakokunnan vuokratuloja oikein keräilee? Salaseura on, etten sanoisi. Yhtiökokous ilmoitetaan niin salaa, ettei tavallinen huomaa. Annetaan sellainen "hiljainen tieto" vain eräille.
      Siis Jakokunnalta 500 000 ja kaupunki(jos on pakko!!!) 500 000. Sekin on liikaa.

      • Salaseuran loppu!

        Jakokunnanhan pitäisi olla Pyhäjärven kaupungin omistama,eikä jonkun yksityisen ihmisen Oy? Miten on mahdollista,että jakokunta on kaupungin sisällä toimiva erillinen elin,joka ei kuitenkaan kuulu kaupungille?Jakokunnan tietoja ei löydy kaupungin sivuilta,eikä esim.sähköpostiosoitetta?Miten kaupunki siis hoitaa jakokunnan asioita? Kuka niitä hoitaa ja missä osoitteessa? Nyt tietoja esille? saa tämä salaseura jo loppua! Ja jakokunnan täytyy alkaa toimia kaupungin elimenä,kuten muuallakin päin Suomea! Ja kaupunkilaisille julkisesti tiedoksi mitä tehdään ja milloin ja missä osoitteessa! Ei riitä salaseuran ilmoittelu enää Osuuspankin seinällä,vaan rehellisesti julkiseen levitykseen: Ostot,myynnit lahjoitukset!


      • Lemmy 1
        Salaseuran loppu! kirjoitti:

        Jakokunnanhan pitäisi olla Pyhäjärven kaupungin omistama,eikä jonkun yksityisen ihmisen Oy? Miten on mahdollista,että jakokunta on kaupungin sisällä toimiva erillinen elin,joka ei kuitenkaan kuulu kaupungille?Jakokunnan tietoja ei löydy kaupungin sivuilta,eikä esim.sähköpostiosoitetta?Miten kaupunki siis hoitaa jakokunnan asioita? Kuka niitä hoitaa ja missä osoitteessa? Nyt tietoja esille? saa tämä salaseura jo loppua! Ja jakokunnan täytyy alkaa toimia kaupungin elimenä,kuten muuallakin päin Suomea! Ja kaupunkilaisille julkisesti tiedoksi mitä tehdään ja milloin ja missä osoitteessa! Ei riitä salaseuran ilmoittelu enää Osuuspankin seinällä,vaan rehellisesti julkiseen levitykseen: Ostot,myynnit lahjoitukset!

        Asia vaikuttaa mielenkiintoiselta. Asiat julkiseksi ja vielä mielellään nopeasti. Vai tarvitaanko MOT?


      • Eikö pelota
        Lemmy 1 kirjoitti:

        Asia vaikuttaa mielenkiintoiselta. Asiat julkiseksi ja vielä mielellään nopeasti. Vai tarvitaanko MOT?

        Salaseura se on aina siinä missä ovat Tikanmäki, Lehtomäki ja kumppanit.
        Jakokunnan kerryttämä omaisuus on yhteistä, mutta julkista tietoa se ei ole suinkaan.
        Tikanmäki on aina ollut kaupungin manttaaleilla kokousten sanelija.


      • oisko voisko
        Eikö pelota kirjoitti:

        Salaseura se on aina siinä missä ovat Tikanmäki, Lehtomäki ja kumppanit.
        Jakokunnan kerryttämä omaisuus on yhteistä, mutta julkista tietoa se ei ole suinkaan.
        Tikanmäki on aina ollut kaupungin manttaaleilla kokousten sanelija.

        ihanko totta?


      • Kieroilut loppu!
        Lemmy 1 kirjoitti:

        Asia vaikuttaa mielenkiintoiselta. Asiat julkiseksi ja vielä mielellään nopeasti. Vai tarvitaanko MOT?

        Kyllä tarvisi nopeasti tutkintaa tämä asia!


      • manttaalit suoriksi
        Kieroilut loppu! kirjoitti:

        Kyllä tarvisi nopeasti tutkintaa tämä asia!

        Nyt kyllä näyttää siltä, että edelliset kirjailijat eivät tiedä jakokunnista enempää kuin pässi päivän koitosta. Täällä kirjoitellaan asiantuntevasti lakipykäliä vaikka mistä asiasta niin ehkäpä kannattaisi tutkia myös lait ja asetukset jakokunnista ja joku vielä puhuu jakokunnasta oy:nä, hohhoijaa.


      • Perstasku pullottaa
        Eikö pelota kirjoitti:

        Salaseura se on aina siinä missä ovat Tikanmäki, Lehtomäki ja kumppanit.
        Jakokunnan kerryttämä omaisuus on yhteistä, mutta julkista tietoa se ei ole suinkaan.
        Tikanmäki on aina ollut kaupungin manttaaleilla kokousten sanelija.

        Mikäli jakokunnan kerryttämä omaisuus "olisi" kaikkien yhteistä, silloin myös kaikki tiedot jakokunnan toiminnasta myös olisivat julkisia Kai kaupunkilaisilla on oikeus tietää mihin heidän rahojaan käytetään ja kuka niitä käyttää!


      • Tiedot julki
        manttaalit suoriksi kirjoitti:

        Nyt kyllä näyttää siltä, että edelliset kirjailijat eivät tiedä jakokunnista enempää kuin pässi päivän koitosta. Täällä kirjoitellaan asiantuntevasti lakipykäliä vaikka mistä asiasta niin ehkäpä kannattaisi tutkia myös lait ja asetukset jakokunnista ja joku vielä puhuu jakokunnasta oy:nä, hohhoijaa.

        Kuka kirjoitti lakipykälistä? Herra manttaali itse!


      • Hoh hoijaa...
        manttaalit suoriksi kirjoitti:

        Nyt kyllä näyttää siltä, että edelliset kirjailijat eivät tiedä jakokunnista enempää kuin pässi päivän koitosta. Täällä kirjoitellaan asiantuntevasti lakipykäliä vaikka mistä asiasta niin ehkäpä kannattaisi tutkia myös lait ja asetukset jakokunnista ja joku vielä puhuu jakokunnasta oy:nä, hohhoijaa.

        Kerroppa "mantaalit suoriksi"meille tavallisillekkin Pyhäjärvisille lisää jakokunnasta ja sen toiminnasta? Kun tietoa tuntuu olevan.


      • Kumpumäentie
        manttaalit suoriksi kirjoitti:

        Nyt kyllä näyttää siltä, että edelliset kirjailijat eivät tiedä jakokunnista enempää kuin pässi päivän koitosta. Täällä kirjoitellaan asiantuntevasti lakipykäliä vaikka mistä asiasta niin ehkäpä kannattaisi tutkia myös lait ja asetukset jakokunnista ja joku vielä puhuu jakokunnasta oy:nä, hohhoijaa.

        Vielä pahempaa kuin Oy on se,että Pyhäjärven jakokunta on rekisteröity yksityiselle toiminimelle!? Miten jakokunta tässä tapauksessa olisikaan kaikkien Pyhäjärvisten asialla!Ei mitenkään!


    • Laguunaan tarvitaan

      Jakokunnan varat ovat meidän kaikkien kaupunkilaisten, joilla on enemmän maata kuin "kynnen alla". Siis pitäkääpä huoli rahoistanne. Laurikkalan Seppo tietää ainakin, mikä on saldo. Ja Osuuspankissa on rahat ja sijoitukset.

      • meidän varoja

        Loput jakokunnan rahat on jaettava vanhusten hyvinvointiin ja omaishoitajien kyytimaksuihin ja sijaisapuun. Vain joku pari kymmpiä jätetään asioiden hoitoa varten.


    • jutun juurta

      Ehdotan, että Jakokunta, jonka toimijat ovat "hyvä-veli" kerhon jäseniä ostaa tuon paljon parjatun ja hyväksi esitetyn hankinnan: JÄÄHALLIN. Loppuu tuo ikuinen kitinä ja vellova jankutus ja kyräily yhdestä tönöstä. Jakokunnan vuosituloilla pidämme yhteisesti kunnossa nuorille tätä aikaansaannosta, josta tulikin kivireki, vaikka Paavo Leskinen toisin kertoi aloittaessaan tämän suururakan. Moniko viljelijä ja metsänomistaja sinne tukkejaan lahjoitti?

      • päätetty mikä päääää

        Kaupunki sen saa ostaa. Onhan se suurin yksittäinen käyttäjä. Eikös tästä ole jo päätöskin tehty?


    • rosvopaistikas

      Onko?
      Päättihän ne Rinnevaaran virkamääräyksen ykskaks päättyneeksi, vaan ei ole päätöksestä pitävää tullut.
      Halliyhtiön mies, laguuna yhtiön mies, lentokenttä yhtiön mies.

      Yhtiömies. Rosvopäällikkö

      • Yhdys sa na

        Jännä tuo sun lukihäiriö! Ymmärrät että halliyhtiö on yhdyssana mutta laguunayhtiön ja lentokenttäyhtiön kirjoitat kuitenkin väärin!


    • kuka hoitaa

      Jakokunnan rahat jakoon. Mitä niitä siellä tileillä ja rahastoissa seisottaa.
      Rahaa on, ja se pitää laittaa vanhusten hoitoon, eikä hevosiin.

    • ent. oppilas

      eläpä sarkkinen viisastele kirjoitusopetuksen kanssa.

      • Ei Sarkkinen

        Lauseet aloitetaan isolla kirjaimella kuten erisnimetkin!


      • oppia ikä kaikki
        Ei Sarkkinen kirjoitti:

        Lauseet aloitetaan isolla kirjaimella kuten erisnimetkin!

        Niinkö? Tuon perusteella seuraavassa tekstissä ei siis ole mitään virhettä:

        "Leopardi pystyy kiipeämään, Koska sillä on terävät kynnet, Joilla saa hyvän otteen puun pinnasta."

        Mikä ero on virkkeellä, lauseella ja lausekkeella? Se selviää linkissä olevasta videosta.

        https://www.youtube.com/watch?v=hIBAnS5PJ4I


    • hmmmm,,,,

      Mitenkä tuo Pilkun Nussija,,,ei ei..kirjoitetaampa oikein sen täytyy olla näin.Pilkunnussija?vai oisko Pilkunussija?

    • vesikäärme veikeä

      " Kaupunki sen saa ostaa"... Vai niin.
      Eläkeläiset ry pyysi veroja pois kesämökkinsä. Ei tullut. Että näin!Olemme katkeria tästä.Pieni kädenojennus toimintansa pääosin kahvirahoilla pystyssä pitäen olisi ollut ele. Mutta,kun herrat tarvihtevat,niin kyllä. ei kysytä summien suuruuvesta.

      • Tuskimmmmmpa

        Herrat tarvihtevat, ??? Jäähalliako?


    • antaa mennä pojat

      Hei, ei se mitään. Miljoona sinne, miljoona tänne..... Hyvä pojat!!!
      Kaivos loppuu ja Laguna tulloo. Monellekohan pyhäjärviselle kirvesmiehelle siellä on töitä. Monellekohan??
      Se ei pelaa, joka pelkää.... Etenkin, jos olisi oman perstaskun rahoja, mutta kun ei.....

    • mr.besserwisser

      Kaup hall esityslista 18.8.2014, hovi laajentaa humpuukiyhtiöön 1 milj. noin alkupotti ja toisessa pykälässä jakaa verohuojennuksia toiseen yhtiöön.

      Haistakaa ihan oma inha hikenne, hallitus ja vt. kaupunginjohtaja. Ette kykene muuhun kuin taikinaa polkemaan.

      Ja sitten TAAS HANKE oletettavasti muuhun idealismiin kykenemättömän Tikanmäen käsialaa, edelleen hiukkasen sinnepäin näkyvää.

      • nhyyyyh

        itkettääkö sua?


    • eikö sinua

      kyllä.

    • Cjulius Cjeesus

      Oikeasti, katsokaa yhtiöittämisten historiaa!

      Jokainen yhtiö, mihin on meidät kaupunkilaiset osallistettu (mm.Tikanmäen / Leskinen / Rapon ) hoviväen houkuttelemana, on jättänyt jälkensä ainoastaan olemassaolostaan kaupungin talousarvioihin lisärahoituksen merkeissä, sekä tilinpäätöksiin jotain syystä huomautettavaa sekä viivan alle miinusmerkkiä.

      EI TYÖTÄ, EI VEROTULOJA.

      Sekin tullee nähtäväksi, että velkainen vanhustenkotiyhdistys muutetaan joko kiinteistöyhtiöksi tai säätiöksi ja sitten verraton puheenjohtaja hieroo käsiään. Tullee vielä kaupungin tytäryhtiöksi.

      Monitoimihalli Oy,n verohuojennus pelittää. Yhtiö-nimellä ei ole muuta arvoa kuin patsasteluarvo hallin hallitusporukalle.

    • kaupunkilaisen

      Jakokunta ei ole yksityisen. Se on niiden joilla on omistus vesi- ja muihin alueisiin

      • manttaalit suoriksi

        Jakokunnan hallinnassa on ns. yhteisiä maa- ja vesialueita, usein ns vesijättömaita, jotka syntyivät vesiensäännöstelyn tuloksena. valtaa jakokunnan kokouksissa k'äyttävät osakkaat manttaalin mukaisessa suuruusjärjestyksessä. Maakiinteistöillä on pinta-alojensa suhteessa osuuksia jakokuntaan. Kun ostat määräalan jostakin tilasta ja kauppakirjassa mainitaan, että saat määräosalle kuuluvan osuuden kantatilan osuudesta niin saat suhteellisen osuuden jakokunnasta, puhutaan manttaalista. Osuus on laskennallinen murto-osa yhteisestä omaisuudesta. Sitä osuutta ei ole rajattu minnekkään rantaan tai järveen. Äänivaltasi ko kokouksessa on juuri tuon murto-osan suuruinen.


      • Höpölöpö...

        Pyhäjärven jakokunnan tiedot päätyvät kylläkin yksityisen toiminimen alle yritysrekisteristä! Miten lie sitten olevinaan kaikkien maanomistajien tai kaupunkilaisten edustaja! Ei ainakaan kutsuja ole tullut yhteisiin kokouksiin ...


    • varojen käyttö

      Eikö kaupungin omistamilla mailla sitten olekin suurin edustus. Eli kaupunki omistaa maata yli 2000 hehtaaria. Luulisin, että liekö kenelläkään enemmän. Liekö metsäfirmoilla- Laurikkalalla, Tapaninahoilla, Tikanmäellä? Leskisellä? vai
      kenellä.
      Siis kaupungin edustajaksi pitää valita OIKEA ihminen ja OIKEUDENMUKAINEN
      ihminen.

      • Miksi toisia syytät?

        Nyt sä kuule unohdit tästä yhden nimen? Jakokunnan puheenjohtajan Metsäkoneurakoitsija Lehtomäen!


    • mitä salataan

      Jakokunnan edustajana on AINA pyörinyt joku pitkänlinjan kepulainen/vasuri.
      Miksi se on niin mieluinen paikka?

      • Metsäkone miäs

        Varsin haluttu paikka juuri keskustalaisten piirissä.Vasureita ei juurikaan ole puheenjohtajan pallilla näkynyt.


      • Kepulaisten piiri

        Nimenomaan kepulaisten ja hyväveli kepulaisten homma!


    • vlitettavasti

      Jakokunnankin varojen hoitajaksi tarvitaan asiantuntijaa ja sijoittajaa.
      Metsäkylän miehet, joilla ei ole edes tietokonetta, eivät yllä siihen.

    • juoni gluoni

      vahvan vuorovaikutuksen kvantti on gluoni.

      Pyhäjärven kaupunginhallituksen puheenjohtajan ja hänen hoviväkensä gluoni maailmannapakaikkeuteen on Pyhäsalmen kvanttikiinteistö Oy.

      Vahva vuorovaikutus itse itsensä kanssa veronmaksajien kustannuksella.

    • ZoRRo.

      Yhtiölle valitaan hallitus ja hallitus nimeää puheenjohtajan ja toimitusjohtajan.

      Antakaas kun arvaan?
      Hallitukseen tulevat Jukka Tikanmäki, Tarmo Rapo ja Taimi Piippo.
      Puheenjohtajaksi tulee Tarmo Rapo.
      Ja toimitusjohtajaksi Asko Torssonen.
      Kuparinen jos toinen haihtuu taivaan tuuliin.

      Kvanttiteorian ympärillä on somaa isojen lasten leikkiä eli ajankulua ja valitettavasti rahaa palaa luovasti pintaa syvemmän valehtelun ja selittelyjen keksimisessä

    • Tulis tauti ja xxx

      Valtuuston 2013- 2014 rahankylvöä taivaan tuuliin -EI YHTÄÄN UUTTA EIKÄ ns. UUDISTETTUA TYÖPAIKKAA-sijoituksiin ja investointeihin.

      1. PyhäNet oy reilu 1 miljoonaa, päätetty
      2.Lastentalo reilu 5 milj, päätetty
      3. Pyhäsalmen Kvanttikiintieistöt Oy 1 milj, päätös elokuussa
      4. Terveyskeskus ainakin 15 milj, ehkä ja ehkä ei
      5.Monitoimihalli kuka loppusumman edes haluaa ääneen lausua, kuluja koko ajan
      6.laguna sitä laguna tätä hankkeita satoja tuhansia euroja, lisää elokuussa

      Valtuustolla toimiaikaa vielä yli kaksi vuotta 2014 loppuvuosi ,sekä 2015-16.

      Taivas varjele, mihin edellä mainittuihin sitoumuksiin ja vielä kirjoittamattomiin maksuihin nolla työpaikalla olemme joutuneet tahtomattamme.

    • vaikeaa

      vVoi, voi sinua ! On sulla vaikeeeta.

    • Itku ei elätä

      Niin on mullakin, ei ole työtä tarjolla eikä hakemallakaan löytynyt.

      • Rahoja on, vielä

        Vai että lakkuunaan vielä yhtyä ja sille miljoona. Tuulta paskaa ollut tähänkin saakka. Nyt kuntalaiset miettikää. Vanhustenhuolto päin P.. Tä. Vähävaraisten, sairaiden ym. Asioista ei välitetä mitään. Ja mitä tekee Kehitys Oy. On siinäkin yhtiö. Ei minkäänlaista kehittämistä näkyvissä. Kyllä on vastuuntunnotonta touhua. Samat ukkelit kaikissa yhtiöissä. Tästä ei hyvää seuraa.


    • ent.valtuutettu

      kyssyy onko valtuusto kuhtunna kuultavaks. Ennen otettiin selekoo.

    • Kyllä kyllä

      Valtuusto tietää tilanteet. Täällä vain revitellään.

    • eivät tiedä

      Muutamat valtuutetut elävät kuin " viimeistä päivää". Keskustan määrätty porukka ei ota kantaa. Peesaa...

    • höpöhöpöx

      niinkö tietää.

    • voi poijjaat

      Pankaapa nuoret keput tuulemaan!!!! Näyttäkää näille änkyröille, missä kaappi seisoo ja mitä yritystoiminnan elvyttämiseen pitää tehdä konkreettisesti Pyhäjärvellä ja pyhäjärvisille.
      Nytkin seutukuntaa pönkitettiin. Urakat kiuruvetisille ja haapavetisille ja palvelut haapajärvisille. että hyvä Pyhäjärvi.

      • Sheriff

        Kuule, ei se yhteiskunta pyöri jos lakeja aletaan rikkomaan.
        Nyt mennään lakien mukaan! Lakihan se on hankintalakikin!


    • kannattaa kysellä

      Kuuleppas sheriffi!

      Tarkoitatko, että lakeja olisi noudatettu.
      Ei todellakaan, ainakaan hirsikehikon urakassa. Hirren vahvuusvaatimus muutettiin, eikä pyydetty tarjouskierrosta kaikilta33, vaan lisättiin valitulle.

      On asiaa Markkinaoikeuteen

      • Mao Mao

        Jos olet asianosainen niin siitä vaan!


    • eikö ole taitoa

      Miten meillä tehdään AINA laittomia päätöksiä. Siinäpä aika kuluu ja nuoruus hupenee.

    • ei niin mene

      Ei ne rahat yhtiömihille mene. Osakeyhtiöillä on omat rahat, jotka eivät ole osakkaiden rahoja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. 178
      1903
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      50
      1836
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1568
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1353
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1164
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1152
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1121
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1099
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1085
    Aihe