hankalat/katkerat exät

aina ymmärtäväinen

Hmm tässä kun lueskelee juttuja mitä exät tehnyt ja milloin pahoittanut mieltä tai jotain pahempaakin alkaa ajatus hiipiä mieleen voisiko nämä "ongelma" tapaukset saada yhdessä johonkin saareen tms..Itse en pysty ymmärtämään miksei exänsä kanssa voi olla väleissä? Miksi on pakko valehdella hänen haukkuvan sinua ja yllyttävän muutkin sinua haukkumaan? Pakko soitella/tekstailla vuorotellen anoen ymmärrystä/sääliä ja vuorotellen haukkuakseen asioista joita toinen ei ole edes tehnyt. Itse olen exäni kanssa moikkaus väleissä saatanpa jopa kysyä mitä kuuluu.. Tiedän että katkeruus on kamala asia, mutta ei silti voi loputtomasti puuttua toisen elämään, varsinkaan jos itse pettämisellä tms on suhteen pilannut.. Mikähän oisi hyvä ratkaisu?..On rankkaa koittaa "ymmärtää" toisen sikamaisuuksia ja yrittää kannustaa toista jatkamaan ja olemaan välittämättä vaikka itse tekisi mieli tarttua puhelimeen ja huutaa..

8

299

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyvä idea

      No itse en kyllä soittele. Se on äijä joka kuuden vuodenkaan jälkeen ei jätä rauhaan. Olen tehnyt selväksi ettei ole mitään mahdollisuuksia että missään tilanteessa enää koskaan meistä tulisi paria eikä minulla ole yhtään minkäänlaisia tunteita häntä kohtaan. Niinpä vaan kyttää ja vahtii, ja väittää että hänellä on oikeus tietää olenko ollut muiden miesten kanssa. Väleissä olen yrittänyt pysyä, mutta ei minunkaan tarvitse sietää loukkauksia, mitätöintiä ja äijän itsensä kehuskelua loputtomiin.

      Voi kun tuon saisikin johonkin saareen :)

    • tervettävihaa tarvit

      Toiset taas käyttää sanoja "hankala katkera eksä" silloinkin, kun itse on vaikka pettänyt ja pitänyt muita miehiä/naisia samaan aikaan suhteen aikana. Valehdellut ja tai tehnyt muuta, mikä ei ihan normaalia suhteessa ole.
      Ja kun itse jää kiinni noista teoistaan ja eksä suuttuu niistä, niin eksä on hankala katkera.
      Ikäänkuin ei olisi normaalia suuttua ja olla vihainen, jos toinen on valhedellut ja pettänyt tai minkä onkaan tehnyt.
      Tällaiseen olen usein törmännyt.
      Puolustuskeino, ettei tarvitse kohdata omia vikojaan.
      Helppo vain leimata eksä katkeraksi ja hankalaksi sekopääksi.

      Toki varmasti on sellaisiakin ihan oikeasti, jotka katkeroituvat jostain vuosiksi ja jäävät kiinni siihen.

    • vwgoirnfv

      Ap:lle. Joo, ihan varmasti ihmettelet miksei sen exän kanssa voi jäädä kaveriksi. Kysyitkö tuota ihan tosissasi? Sulla on käynyt hyvä munkki, jos olette sovussa eronneet ja sitä rataa. Aina se ei ole ihan noin helppoa.

      Eipä tullut ekana mieleen jäädä kaveeraamaan exän kanssa joa mursi itsetunnon nollaan vähättelemällä jokaista tekoa,sanaa ihan mitä vaan. Joka haukkui,vähätteli, valehteli ja petti useamman kerran ja jopa kiinni jäädessään oli sitä mieltä ettei se nyt niin kaamea juttu ollut.

      Ei myöskään sen toisen exän kanssa mieli tehnyt vaihtaa sanoja muuten kuin oikeudessa sen jälkeen kun pahoinpiteli ja yritti tappaa ja vainosi vielä pitkään eron jälkeen.

      • aina "ymmärtäväinen"

        juu ei varmasti tarkoitinkin että jos itse mokaa niin pitäisi pystyä ottamaan vastuu ja olemaan mustamaalamatta toista..itsellä olisi listaa mistä haukkua exääni mutta uskon että minkä taakseen jättää edestä löytää..


    • Hyvä idea

      "vwgoirnfv", kuinka pääsit eroon noista äijistä ja kuinka hankala prosessi se oli?

    • Kenen syy...

      Haloo. Vika ei ole exissä vaan ihmisessä, joka valittelee omien exiensä katkeruudesta ja hankaluudesta. Ei kannata aloittaa seukkaamista hänen kanssaan.

      • ymmärtäväinen

        voi voi koko asian pointti oli (ei puhuta pelkästään seurustelusuhteista) se että välit menee poikki toisen ihmisen kanssa oman mokan takia, sitten aletaan haukkumaan ja valehtelemaan toisen sanomisista/tekemisistä. Tangoon tarvitaan kaksi, nimenomaan! ja en muuten valittanut omasta exästäni (huomaa MINÄ tulen hänen kanssaan toimeen)


      • anna sen jollata
        ymmärtäväinen kirjoitti:

        voi voi koko asian pointti oli (ei puhuta pelkästään seurustelusuhteista) se että välit menee poikki toisen ihmisen kanssa oman mokan takia, sitten aletaan haukkumaan ja valehtelemaan toisen sanomisista/tekemisistä. Tangoon tarvitaan kaksi, nimenomaan! ja en muuten valittanut omasta exästäni (huomaa MINÄ tulen hänen kanssaan toimeen)

        olet väärässä paikassa, sinun tulisi haukkua exääsi ja vielä enemmän hänen uutta valittuaan...ahhhh sitten pääsisit kerhoon "kiitos viestistäsi ja hyvästä kirjoituksesta " ;)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2703
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2290
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2040
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      14
      1775
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1701
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1676
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1676
    8. 92
      1602
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe