isotretinoin actavis

peksi22

Kuinka kauan menee, että kyseinen lääke vaikuttaa ihoon? Olen nyt 2 viikkoa käyttänyt, ja ainoa muutos on kuivat huulet, missään tapauksessa parempaan suuntaan akne ei ole edennyt. Onko ihmisillä kokemuksia? Alkaa jo masentaa, jos tämäkään lääke ei auta akneeni, josta olen jo lähes 7 vuotta kärsinyt.

10

290

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • koutsi95

      Itse olen nyt tasan 13pv (yksi pilleri per pv) ja selkeesti mulla alko heti tehoamaan. Noin parin päivän päästä alotuksesta leukaan puski pientä finniä reilusti ja otsassa olleet aikaisemmat finnit kuivuivat pois. Nytkun tänään kirjoitan tätä viestii nii leukaan tulleista finneistä puolet on poissa ja muutenkin iho näyttää ihan ok:lta. Pari finniä tullut niskaan mutta muuten näyttäisi siltä että pahemisvaihe on ohi ja paraneminen alkaaa!! Ja muista että syö mahdollisimman rasvaista ruokaa kun otat sen pillerin, vaikuttaa tehoon paremmin

    • tsemppiä

      Ei sitä nyt vielä saa masentua, ku olet vasta kaks viikkoa syöny tuota kuuria! Malttia nyt. Kyllä se varmasti tehoaa, kun aikaa vähän kuluu.

    • peksi22

      Joo ei tässä nyt vielä masennuta, mut jotenkin sitä ajatteli, että kun vihdoin sai itsensä ihotautilääkärille ja kunnon lääkkeet, niin sitä luuli että ne auttaisi nopeasti.

      • kaijapum

        Käytä ihmees toimii varmana.. odota rauhas tuloksia isotretoiniini on ainoo mikä kumoo sen lopullisesti! Kokemuksen syvä ääni.. jaksa odottaa muutama kk. Ei pelkästään poista finnejä vaan myös uusii ihoa ja vie arvet ja huulien kuivuminen oli mullaki alku oire..


    • peksi22

      Kuukauden olen nyt käyttäny isotretinoin actaivisia, eikä mitään positiivisia merkkejä ole vielä tullut. Onko tämä ihan normaalia?

      • KOKEMUS puhuu

        On ihan normaalia. Älä ressaa turhaa itselläni auttoi vasta 4kk päästä ja kun 6kk oli mennyt niin iho oli kun vauvalla! Sinnikkäästi syöt nyt niin kyllä hymyilyttää parin kuukauden päästä. Itselläni 3 vuotta kuurista ja näiden 3 vuoden sisällä tullut noin 5 ihan pientä finniä! Elämä helpottuu huomattavasti!


      • peksi22
        KOKEMUS puhuu kirjoitti:

        On ihan normaalia. Älä ressaa turhaa itselläni auttoi vasta 4kk päästä ja kun 6kk oli mennyt niin iho oli kun vauvalla! Sinnikkäästi syöt nyt niin kyllä hymyilyttää parin kuukauden päästä. Itselläni 3 vuotta kuurista ja näiden 3 vuoden sisällä tullut noin 5 ihan pientä finniä! Elämä helpottuu huomattavasti!

        Juu toki syödään kuuri loppuun, jos käsitin oikein niin 6kk kuuri olis. Kuukauden päästä pitää mennä labrakokeisiin ja hakee uutta reseptiä. Vähän vaan alko mietityttää mahtaako tämäkään lääke auttaa, kun tuntuu että iholle ei ole tullut mitään muutosta, ei pahemmin edes negatiivista. Hieman normaalia enemmän ehkä kuivunut, mutta sekin hyvin vähäistä, kun aina ennenkin ollut kuiva iho, ja käytän jotain apteekin voidetta. Suurin ongelma on että iho punoittaa, varsinkin nenä, sekä punaiset aknearvet.


    • Täysinnormaalia

      On todellakin normaalia, itselläki keski varmaan 2 kk ennen kuin iho parani. Se pahenemisvaihe siinä alussa kestää sen verran kuin kestää, toisilla viikon, toisilla pari, toisilla taas kuukauden tai kaks. Se ns työntää nyt kaiken p***an sun ihosta ulos, siksi voi näyttää hetken pahemmalta. Sitten onkin yhtäkkiä ihan puhdas iho.

      Ei epätoivoa. Ihan hyvin voi pari kk mennä!

    • vitun akne

      Ite päätin muutama vko sitten n.6kk kuurin. Valitettavasti taidan olla niitä harvoja joihin lääke ei sitten auttanut :( mahdollisesti omalla kohdalla akne on hormonaalista. Vituttaa todella paljon koska sivuoireet oli aika pahat mutta jaksoin niitäkin vain siksi että lopuksi sitten iho olisi viimein puhdas.. En sano etteikö auttanut ollenkaan koska kyllä lääke auttoi pahimpaan rasvasuuteen, mutta vain kuurin ajaksi. Kohta aloitan yasminit jos ei niistäkään apua masennun totaalisesti :( tarkoitus ei ollut lannistaa. Toivottavasti roa toimii sinulle!

    • peksi22

      No siis ensimmäisen kuukauden vaikutus on ollut ainoastaan se, että iho punoittaa vielä enemmän kuin normaalisti. Mulla on kyllä ennen kuuriakin ollut punoitusta, mutta nyt esim nenä ja poskipäät näyttää kun olisin palanut auringossa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe