Muutama pienen pieni muistutus!

chronoeye

Muutama muistutus kaikille, jotka kirjoittavat tällä palstalla.

Miksi jaatte Salattujen Elämien ilmaisia ennakkojaksoja täällä, kun MTV3 ja Frantlemedia on KIELTÄNYT kyseisen? Jaksot voi katsoa ennakkoon tottakai, mutta se olisi suotavinta tehdä virallisesti katsomosta, eikä alkaa rikkomaan lakia & jakamaan jaksoja ilmaiseksi. Siitä voi (ja tuleeki) kivat seuraukset kun tätä jatkuu tarpeeksi kauan, joten kyseinen kannattee lopettaa, suosittelen jos ei halua seuraamuksia Frantlemedialta.

Ja sitten myös sille eräälle, joka kirjoittaa häiriköivää tekstiä viikoittain tälle palstalle: Olen katsonut kyseistä toimintaa jo tarpeeksi, ja jos ei ala pikku hiljaa loppumaan kyseinen, niin teen rikosilmoituksen vainoamisesta, ja nostan kunnianloukkaus-syytteen minun halveksinnasta kyseisissä teksteissä. (Todisteita on tarpeeksi paljon kerättynä.)

Joten, eikö olisi parempi että pidetään kaikki yhteisvoimin tämä palsta siistinä niille, jotka tykkäävät keskustella ASIALLISESTI sarjan tapahtumista, ja juonipaljastuksista? Palsta on sitä varten, ei laittomuuksia tai häiriköintiä varten.

~ChronoEye

22

514

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Fremantle

      Samaa mieltä, olemme keskustelleet tästä studiollakin ja olemme valmiita nostamaan vaikka joukkokanteen, koska luotsin lisäksi näissä pilipaliviesteissä loukataan myös sarjan näyttelijöitä, muita tekijöitä sekä teostekstin kontekstissa olevia henkilöitä.

    • Kans

      Hyvä että saadaan ilmaseksi :'D

      • Fremantle

        Hei kans!

        Tekisitkö sinä töitä ilmaiseksi? Varastaisitko kaupasta? Se on aivan SAMA ASIA.


    • chronoeye

      Paljon loukkaavaa materiaalia sarjaa kohtaan on ollut, ja haukkumisviestit kaikki on yhdeltä henkilöltä aina tulleet.

      Ja nyt kun kerta tämä kyseinen tyyppi väittää etten luotsin hommaani tee oikein, niin puutun sitten kaikkiin tämän palstan ketjuihin tarvittaessa, ja häirikköä vastaan olisi tähän asti paljon kivaa, jos hän yllyttää minut toimimaan ihan tosissaan. ^^

      Ja juuri kuten Fremantle-nimimerkki sanoo - aivan liikaa loukattavia kohteita häiriköllä on, tähän tulee jonkinlainen loppu vielä, jos ei järkipuhe mene häneen.

    • Ihmepalsta

      Onko se just tämä, joka kirjoittaa niitä mielikuvitusjuttuja päästään ja keksii ihme nimiä hahmoista?

      Minusta siinä ei tosiaan ole mitään järkeä.

    • Ihmepalsta

      Tuo Arjanspeople on vissiin hän. Ja ne jotka vastaavat hänelle, ovat yksi ja sama henkilö?

    • chronoeye

      Jälleen kerran yksi ja sama henkilö. No, tässäpä on taas minulle yksi todiste häntä vastaan, ei kai tässä muu auta kuin tosissaan toteuttaa oma uhkaus. ;)

    • silverlight.

      Itse kyllä hyväksyn tuon linkkien jakamisen, mutta ymmärrän myös MTV3:sta ja Frantlemediaa kun vaativat niitä poistamaan niitä.
      Mutta sitten voisi MTV3 ja Frantlemedia parantaa katsomoa ja pistää jonkun muun videontoisto ohjelman kun silverlight mikä on aika rajoittunut eikä toimi kaikilla alustoilla, esim linux alustoilla. Itse olen kiitollinen näille ilmaislinkkaajille kun minä en asenna yhtään lisäohjelmaa vain voidakseni katsoa videoita.

      Oikeastaan voisi sanoa että tämä on MTV3:n ja Frantlemedian itse aiheuttama ongelma. Mitäs mieltä chronoeye on tästä?

    • Pasi :)

      Tuosta häiriköstä sen verran, että ei tätä palstaa viitsi enää lukea, kun täällä on tuo yksi trollaamassa kokoajan ja keksii omia tarinoitaan, sekä vastailee itselleen myös. Sitten, kun joku kirjoittaa jotain asiallista, niin tämä trollaaja haukkuu hänet.

      Vahinko, ettei häntä saada aisoihin, no ip-banni voisi auttaa kyllä.

    • Hienoa! Tulee järkeä tämän palstan toimintaan.

    • fremantIemedia

      Me lopeteaan Salkkareiden nauhoitukset sen vuoksi ,että täällä on kirjoiteltu meidän nimissä sontaa !

    • 67890

      Ei ole luotsia vissiin taas hetkeen näkynyt? Varmaan olisi paikallaan vaihtaa koko luotsi sellaiseen, jolla energiaa vahtia palstaa. Vahtimista meinaan riittää, kun tämä yksi vajaaälyinen on ottanut palstan hiekkalaatikokseen.

    • rumantikka

      Joo ei sillä ole näemmä lainopillisista tiedoista hajuakaan ?

    • BANNIA

      Palstan häirikkö, joka kirjoittelee myllypurojuttuja, saunaseksistä, ilmavaiva-Lasse yms yms hulluhelluista jne, joutaa kyllä banniin. Itse joskus aikoinaan jaksoin aktiivisesti ilmoittaa asiattomiksi kaikki hänen viestinsä, ja jonkin aikaa olikin rauhallista, banniin pääsi ilmeisesti.

      Viestit ovat hyvän maun vastaisia, todella kuvottavia, rivoja ja vastenmielisiä. Liian seksistisiä, ottaen huomioon että täällä on alaikäisiäkin.
      Tekstit ovat loukkaavia, kaikin puolin asiattomia.

      Kyseisen häirikön tunnistaa hyvin välimerkeistä, hän laittaa välilyönnin esim. kysymysmerkin eteen, kuten nämä otsikot;

      "Joonatanin koominen naisten popliinitakki !
      Lassella on ilmavaivoja ?
      Mariannalla oli apuri ?
      " Spoiler " Pojat muuttavat Issin nenään ?"

    • fdgfdgfgsfsd

      Aloittaja on mitä ilmeisimmin idiootti.

      "Miksi jaatte Salattujen Elämien ilmaisia ennakkojaksoja täällä" ILMAISIA, ENNAKKOON. No kuule en tiedä, täysi mysteeri. Vielä isompi mysteeri olisi, jos täällä jaettaisiin linkkejä, joissa näkisi 10 jaksoa ennakkoon, ja niiden katsomisesta maksettaisiin. En ymmärrä, miksi kukaan toimisi niin.

      "Ja sitten myös sille eräälle, joka kirjoittaa häiriköivää tekstiä viikoittain tälle palstalle"

      Suomessa on vissiinkin sananvapaus. Kuulemma. Entä jos jonkun sanat on sulle osoitettuja? Siis, random nimimerkki sanoo jotain nimimerkilliselle henkilölle. Tajuatko? Anonyymi sanoo jotain toiselle anonyymille netissä...pitäisikö sen painaa jotain? Luuletko, että ketään kiinnostaa?

      "Joten, eikö olisi parempi että pidetään kaikki yhteisvoimin tämä palsta siistinä niille, jotka tykkäävät keskustella ASIALLISESTI sarjan tapahtumista"

      Vaikka olisi 999999999999 henkilöä kanssasi samaa mieltä, niin silti yksi henkilö riittää tämän palstan roskaamaan. Eli mikään yhdistymispuhe ei oikein auta. Aina saa puhua, mutta kukaan ei tunnu asialle mitään tekevän. Ainoa keino on nimimerkkipakko, tai tehokkaat modet. Sellaisia ei ole kyllä näkynyt, tai modeja ylipäätään.

    • Hehhhehee

      Oot kyllä aika pelle pelleksi!

    • Homot
    • anonyymi7

      Voi kauheeta, anomuumi nostaa syytteen onomuumia vastaan. Eri touhua! Poista tunnukses niin vainoominen loppuu. Sullehan nauraa poliisitkin!

    • salkkaripalikka

      te olette kaikki idiootteja jotka olette ilmaisjaksoja vastaan. siis ette tajua sitä että jo pelkästään tv salkkarit tienaavat frantmedialle mainostuloina järkyttävät summat rahaa. sama tulee mtv:lle. jos riistofirma on kyseessä niin miksi en katsoisi ilmaiseksi sarjaa. tämä ihminen joka uppaa näitä jaksoja salsut.com sivustolle niin tekee myös vyffee uppaamalla jaksoja. itse katson vain ja ainoastaan ilmaiseksi kaikki ennakkojaksot koska ne on niin helposti saatavilla ja että haluan tukea piratismia. jos sarjan tuotto tuohon kusee niin saa mun puolesta kusta. se on sitten taas markkinoijien ja rahanahneiden mainostajien syytä. ei kai nyt kukaan maksaisi siitä että näkee jakson ennakkoon maksamalla siitä. tuo sarja tuottaa jo tuotesijoittelun mainostuloilla sarjaan käytetyn rahamäärän. kaikki tätä kommenttia vastaan olevat kommentit ovat fransmedian tai maikkarin trolleja. elkää koittako aivopestä 12 vuotiaita tulevia true piraatteja. keksisivät paremman tulonlähteen. henkilökohtaisesti ei haittaisi vaikka koko sarja kaatuisi kannattamattomuuteen, joka nyt ei kuitenkaan ole millään muotoa mahdollista.

    • ikuisestituunelämään

      Tähän lankaan siis suoli24:n homoimmat käyttäkät, meikä alottaa:

      chronoeye
      salkkaripalikka
      chronoeye
      fdgfdgfgsfsd
      chronoeye
      silverlight.
      chronoeye

      Joo laittakaa siis tekin teiän mielestä kaikist homoimmat, katotaan sit kuka on käyttäjien mielest eniten homo.

    • PureArjans

      Katsokaa kun säälittävä transsu-homo " Vastaus- " nikillä kirjoittava ääliö ruikuttaa täällä lima-homojen puolesta ,Ahvenanmaalle vaan kaikki homot uimalla siis !

      • olet nolo

        Hah hah.Sulla se vaan sama levy pyörii vuodesta toiseen. Aina samat typerät "argumentit", joita ei edes argumenteiksi voi kutsua.


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 176
      5209
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      127
      4686
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      2986
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1961
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1747
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      109
      1735
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1730
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1633
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1571
    Aihe