Valviralta uusia tiedotteita!

Valvira valehdellut!

Valviran ylilääkäri Tarja Holi tiedotti 17.6.2014 Lääkärilehdessä kilpirauhaskiistasta. Tiedotteessa Holi ei sanallakaan maininnut, että Valvira oli siihen mennessä jo hävinnyt yhden kilpirauhasoikeudenkäynnin, ja että monta oikeudenkäyntiä oli meneillään. Valvira peitteli totuutta ja antoi koko lääkärikunnalle virheellisen kuvan, että jutut olisivat loppuun käsiteltyjä: http://www.laakarilehti.fi/uutinen.html?opcode=show/news_id=14900/type=1

Eilen on julkaistu uusi tiedote! Nyt Valvira vihdoinkin myöntää, että oikeudenkäyntejä on meneillään, ja että Valvira jo hävinnytkin. Median paine ilmeisesti vaikuttaa niin, että Valviran on pakko myöntää totuus oikeudenkäynneistä: http://www.laakarilehti.fi/uutinen.html?opcode=show/news_id=15030/type=1

14

284

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • as.tyytyväisyys

      http://www.laakarilehti.fi/uutinen.html?opcode=show/news_id=15030/type=1
      Tuossa kirjoituksessa mainittu koko potilasturvallisuus hoitokokonaisuudessa korostuu lopussa. Jos Valvira rajoittaisi tuohon asiaan tarkastelunsa, kaikki Valviran epäillyt lääkärit saisivat vapautuksen syytteistä ja epäilyistä. Nimittäin kohdallani elämänkaareni aikana on ollut muita erikoislääkäreitä, jotka eivät ole huomioineet mitenkään esim. lääkkeiden sivuvaikutuksia, mutta eivät ole silti joutuneet Valviran kontrolliin ja oikeudenkäynteihin.

      Näitä osaavia "T3-lääkäreitä" jahdataan aivan turhaan pois hyvältä ammattiuralta. Toivottavasti he saavat jatkaa ammatinharjoittamista. Jos Valvirassa halutaan rajoittaa T3-reseptien kirjoitusoikeutta, pitäisi antaa lupa vain sisät. erikoislääkäreille ja endokrinologeille. Jos syyttäjänä on kateelliset kollegat tms., on heillä tarpeen pohtia omaa ammatillista kasvua ja oppimista työssä. Vain tyytymätön asiakas kertoo huonosta potilasturvallisuudesta.

    • Valvira valehdellut
    • lakimies kilpinen

      Taitaa nyt tuulimyllyjä löytyä joka puolella ja valviroita päälliköineen. Noissa linkitetyissä jutuissahan todetaan selvästi, että Valvira on selvittänyt joidenkin lääkärien diagnoosintekotaitoa ja hoitoseurantaa ja todennut siinä puutteita. Lääkkeistä todetaan, ettei niistä Valvira päätä. Myös todetaan, että tutkitut lääkärit ovat hoitaneet potilaitaan poikkeavalla tavalla eivätkä ole riittävästi hoitaneet potilaan seurantaan lääkehoidossa.
      Sitten Valvira viheltää näille lääkäreille pelitauon ja lääkärit valittavat saamastaan "tuomiosta". Alioikeus tulee tulokseen, että Valviran pitää perustella päätöstään lisää. Valvira perustelee ja valittaa eteenpäin. Tämähän on normaali oikeusmenettely Suomessa. Kukaan ei ole vielä hävinnyt eikä voittanut.
      Jospa Valvira ei olisi viheltänytkään pelitaukoa. Ja jospa ilmenisi myöhemmin potilaissa lisätauteja, niin kukahan istuisi käräjät. Tämän foorumin kirjoittelijatko?

      • kilpinen lakimies

        Niin ja pelitauon aikana voisivat jäähyllä olevat verisuonikirurgit lukea sisätautioppia lisää.


      • älä hulluja puhu
        kilpinen lakimies kirjoitti:

        Niin ja pelitauon aikana voisivat jäähyllä olevat verisuonikirurgit lukea sisätautioppia lisää.

        "Niin ja pelitauon aikana voisivat jäähyllä olevat verisuonikirurgit lukea sisätautioppia lisää. "

        Mitä turhia. Siinä on löydetty erittäin hyvä markkinarako keski-ikäisistä ylipainoisista matalakoulutetuista naisista, jotka haluavat diagnoosin kaikelle elämän kurjuudelleen. Mukavaahan se on kun siihen on keksitty diagnoosi. Ei edes haittaa vaikka se on tosiaan täysin tuulesta temmattu. Endokrinologit voisivat ottaa oppia ja ruveta pumppaamaan ihmisten suoniin suolaliuosta, jota ovat terästäneet jollain harmittomalla yrtillä. Sanovat vaikka, että tässäpä uusi hyvin tehokas hoito tautiin, jonka oireet ovat mahdollisimman ympäripyöreitä. Mitä siinä turhia verisuonikirurgian kouluja käymään sen enempää kuin endokrinologiankaan: internetistä kyllä löytyy kaikki tarvittava oppi.


    • Valvira uskottava??

      Potilaissa ei ole ilmennyt "lisätauteja" eikä haittoja ylipäänsä. Tällaiset tiedot voi tarkistaa, ja saa tuon vastauksen viranomaisilta.

      Valvira salasi tietoa oikeudenkäynneistä. Näin olennaisen tiedon salaamista voi pitää valehtelun veroisena. Ja kyllä nyt vain on Valvira hävinnyt oikeudenkäynnin! Valvira hävisi hallinto-oikeudelle 14.1.2014. Tästä Valvira ei halua kertoa.

      • lakimies kilpinen

        Jos poliisi antaa minulle ylinopeussakon ja minä valitan saamastani sakosta raastupaan. Niin onko "poliisi silloin hävinnyt" oikeusjutun?


    • Skinnu

      Siinä on löydetty erittäin hyvä markkinarako keski-ikäisistä ylipainoisista matalakoulutetuista naisista, jotka haluavat diagnoosin kaikelle elämän kurjuudelleen. Mukavaahan se on kun siihen on keksitty diagnoosi.

      T3 lääkettä määräävän lääkärin hoidossa alakouluikäinen lapseni on voinut hyvin. Julkisella puolella hänelle määrättiin pelkkää tyroksiinia, jonka seurauksena hänen oireensa pahenivat ja hän voi huonosti. Kun vihdoin löysin lääkärin, joka tutkii ja kuuntelee, ja jonka määräämän hoidon ansiosta lapseni vihdoin voi hyvin, viedään häneltä oikeudet hoitaa tätä sairautta!

      En tiedä mitä tehdä. Pahimmassa tapauksessa joudun viemään hänet ulkomaille hoidettavaksi.

      Haluaisin tehdä valituksen näistä lääkäreistä, jotka saivat hoidollaan lapsen voinnin niin huonoksi. Mutta tutkiiko Valvira heidän toimiaan? Ei taatusti, koska he noudattavat thyroxin-only menetelmää, joka on endokrinologiliiton suosittelema ainoa ja oikea hoitomuoto. Ja Valvira:n asiantuntijalääkärit tässä asiassa kuuluvat tähän liittoon.

      Toivottavasti oikeuslaitos pitäytyy faktoissa.

      • kilpinen laki

        No nyt menet tietenkin toiselle lääkärille. Selität kummankin lääkkeen käytön tulokset ja pyydät hoitoa.


      • noitavainoValvira
        kilpinen laki kirjoitti:

        No nyt menet tietenkin toiselle lääkärille. Selität kummankin lääkkeen käytön tulokset ja pyydät hoitoa.

        Lue adressit.com -sivuston Valvira-jutun kommenttiketjusta n:o 472

        http://www.adressit.com/keskustelu/52113/start/450

        Ei vaan löydy lääkäriä, joka jatkaisi tepsiväksi osoittautunutta hoitoa.
        _ _ _

        Ehkä jollain lääkärillä ollut yksittäinen annostus- tai seurantavirhe
        Sittenkö kymmenet tai sadat potilaat kärsimään?
        Vastuutonta valviralta. HEITTEILLEJÄTTÖ oikea termi


    • Skinnu

      Näin aion tehdä, sillä en muutakaan voi. Ennakkokäsitys siitä mitä tulee tapahtumaan on vahva.

    • lakimies kilpi

      Koitas ottaa asiaan myönteisempi kanta. Jos toivot, että kaikki menee päin peetä uudella lääkärilläsi, niin varmasti saat sen menemäänkin.
      Vie asiaasi positiivisesti eteenpäin, niin kaikki menee hyvin.

    • Skinnu

      lakimies kilpi: Olet oikeassa. Negatiivisella asenteella asia ei ainakaan etene. Joten kokeilen positiivisella :)

    • Vajaa rouva

      Skinnu, olisi mielenkiintoista tietää, mitä uusi lääkäri teki. Toivotaan parasta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 150
      4275
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      113
      3864
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      23
      2651
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1881
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1747
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1639
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1625
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1543
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1521
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1501
    Aihe