Mitä evääksi yo-kokeeseen?

utelias2+19

Mitä itse aiotte ottaa/olette ottaneet?

Itse kyvytön, rahaton ja ei ole mitään rasioita mihin pistää mitään =D

18

615

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • esg5h4

      Leipää pussiin ja muovipulloon mehua/vettä.

    • 39028768317486731489

      Mehupullo kaksi ruisleipää

    • lypäreitä

      Viinirypäleitä, siinä on syötävä ja juotava samassa. Samoin kurkussa, ehkä otan sitäkin. Molemmat kulkevat hyvin muovipussissa.

    • positiivisuuskunniaa

      Kahvia ja suklaata ja jonkun hemmetin hyvän täytepatongin tms. Kun alkaa masentaa, kun ei osaakaan vastata mihinkään, on tilanteessa edes jotain positiivista.

    • 12+2

      Vesipullo riittää evääksi ihan hyvin jos on syönyt aamulla kunnon aamiaisen. Muutenkin ihme touhua raahata kauheita eväslaatikoita saliin mukaan ja rapistella eväiden kanssa ja häiritä muiden kirjoituksia. Ja itse ainakin menen sinne saliin tekemään koetta ja keskittymään siihen enkä syömään. Syömiset ehtii hoitaa ennen ja jälkeenkin kirjoitusten.

      Toinen juttu on sen vedenkin kanssa. Kyllä se yksi vesipullo muutamaksi tunniksi riittää, ei sitä tartte käydä siellä vessassa täyttämässä puolen tunnin välein. Häiritsee muiden keskittymistä tollainen säätäminen.

      • trewert

        Tämä niin helvetisti. Jos lukioikäinen ihminen ei pärjää kuutta tuntia (tai kolmea, yleensä nämä eväsretkeilijät ovat juurikin niitä, jotka lähtevät menevään, kun kello tulee 12), on tilanne aika huolestuttava.


      • joskus kirjoittanut

        Kyllä on ihan hyvä ottaa evästä, elimistö tarvitsee muutakin kuin vettä. Lisäksi on matkat, joillakin voi mennä matkoihinkin tunti tai pari - eikä kenellekään ole hyväksi olla niin montaa tuntia ihan ilman syömisiä!


      • 9+5
        joskus kirjoittanut kirjoitti:

        Kyllä on ihan hyvä ottaa evästä, elimistö tarvitsee muutakin kuin vettä. Lisäksi on matkat, joillakin voi mennä matkoihinkin tunti tai pari - eikä kenellekään ole hyväksi olla niin montaa tuntia ihan ilman syömisiä!

        No kyllä terve ihminen pystyy olemaan sen kirjoituksissa olevan ajan syömättäkin. Muutenkaan tuossa eväsretkeilyssä ei ole mitään järkeä, eikös sinne mennä tekemään koetta eikä syömään eväitä?


      • vaan kannattaako
        9+5 kirjoitti:

        No kyllä terve ihminen pystyy olemaan sen kirjoituksissa olevan ajan syömättäkin. Muutenkaan tuossa eväsretkeilyssä ei ole mitään järkeä, eikös sinne mennä tekemään koetta eikä syömään eväitä?

        Toki pystyy, mutta suoritus kärsii. Itse aijon ainakin ottaa ihan kunnon eväät mukaan, lihaa ja kasviksia.


    • eat-fresh

      Subway leipä

    • 188

      Pieni juotavajogurtti, pieni limppari ja leipä varmuuden varalle (jos sitä edes kerkeää syödä, etenkään reaaleissa, PRKLE)

    • Mantsaa

      Viinirypäleitä, ei sotke sormia ja niitä on helppo syödä yhdellä kädellä vaikka samalla kun kirjoittaa. Ruisleivän kunnon täytteillä otan myös, ei sen syöminen montaa minuuttia vie...

      Ja luulen, että naapureita häirittis myös se, jos mulla alkaa maha mouruta ihan hulluna. Syön aamupalan seitsemältä, joten viim. klo 11 on nälkä.

      Iltapäiväksi Ässä mixejä, jos kovin venähtää kokeessa istuminen :)

    • 1+16

      Valkosipulipizza, jotta koko sali löyhkää!

    • deekis

      Pullo kossua neuvoa antavaksi

    • Petter Ohlsson

      Ensiksi pullo tequilaa, jonka jälkeen voit slurppailla ostereita niin että koko sali kaikuu. Merirapuja on myös kiva rouskuttaa.

      Meillä Sottungan lukiossa Ahvenanmaalla tarjotaan kaikille myös ilmainen bouillabaisse ja valkosipulietanoita.

      Kannattaa olla autonomia.

    • dfgdg

      Te joiden mielestä täytyy syödä niin paljon aamulla että ei tartte ottaa eväitä mukaan niin oikeesti miettikääpä että kaikki ei oo samanlaisia kuin te! Esim. mä en pysty syömään MITÄÄN ennen ku oon ollut hereillä väh. kaks tuntia. muuten tulee kaikki ylös. Tiiän että tää ei oo mitenkään harvinaista. Aamulla vatsa ei vaan vedä mitään.

      • syön evääni

        mulla on ollu ainaki kunnon eväät! normaalina päivänä söisin sen kuuden tunnin aikana sekä lämpimän lounaan että välipalan. keskittymiselle tekee hyvää, et välillä vähän syö ja sit taas jatkaa. myös verensokeri pysyy korkeemmalla. en usko, et mun leipä, hedelmät tai rahka vie keneltkään ällää. luulis, että lukiossa sen verran oppii keskittymään et jonkun syöminen ei lamaannuta suorituskykyä. tiedän myös ihmisiä, jotka ottavat korvatulpat kirjoituksiin mukaan, jos oikeesti on niin herkkä äänille.


    • puuupäää

      mulla oli 1,5 litran vesipullo ja hyvin meni...rehtori tosin kysy et onks tossa viinaa :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 176
      5209
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      127
      4686
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      2986
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1961
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1747
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      109
      1735
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1730
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1633
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1571
    Aihe