Uusi nainen pilaa kaiken

tytärparka

Minulla ja sisarellani oli aina hyvä suhde isääni. Hän auttoi aina, kun tarvitsin apua, kävi kylässä usein ja oli kaksosilleni hyvä pappa. Se kaikki muuttui, kun hän nyt eläkeläisenä löysi uuden naisen. Hyvä jos näemme häntä enää. Nyt tulee vain selitystä siitä, miten pitäisi saada remontti valmiiksi. Voiko jotain remonttia verrata lapsenlapsiin?!

Kyllä tuntui pahalta nytkin, kun olimme tulossa viettämään viikonloppua mökille, joka on suvun kesken ollut käytössä kauan. Isä on aina ennen pitänyt sitä kunnossa, ja nytkin olisi voinut, koska asuu muutaman kilometrin päässä. Mutta minun piti varta vasten pyytää, että käy lämmittämässä mökin pariin kertaan ennen tuloamme. Hänen puolestaan olisimme kai saaneet jäätyä lakanoihimme. Viime yönäkin oli sitten pakkasta, joten lämmityspyyntömme ei ollut ollenkaan kohtuuton. Hän kävi sitten lämmittämässä, mutta valitti siitäkin, kun piti ajaa kolmesti tänne. Olisi kai mieluummin jatkanut savupiippuremonttiaan. Ovathan he sitä rustanneet jo useita päiviä, ja onhan tässä syksyä. Mikä hätä heillä on. Onhan sähkölämmityskin keksitty. Ja voivathan he majailla täälläkin, jos me emme satu olemaan täällä lomailemassa.

Halusin maksaa hänen vaivastaan hiukan, ja vein pienen pussillisen omenoita. Kaveri oli antanut ne meille, mutta en oikein viitsinyt niitä lapsilleni tarjota, koska ne oli poimittu maasta, eikä sitä tiedä, mitkä rotat tai myyrät olivat ehkä käyneet tarpeillaan niiden päälle. Isä kuitenkin pitää omenoista, siis yleensä. Nyt ei tuntunut kelpaavan. Nainenkin nyrpisteli nenäänsä, ihan kuin olisin itse ollut se paha äitipuoli, joka tarjoaa myrkkyomenoita armon rouvalle.

Joskus tuntuu, etten jaksa enää pitää yhteyttä isäänkään. Mutta meilläkin on remontti tulossa jo ehkä ensi vuonna, ja ilman isän apua siitä tulisi meille kovin kallis projekti. Kai tässä pitää vain yrittää olla diplomaattinen. Mutta se on joskus niin vaikeaa. Eiväthän he koskaan edes kutsu meitä kylään. Tuntuu hölmöltä mennä aina kutsumatta, ja sitten he, nainen varsinkin, ovat niin yllättyneen näköisiä. Minä nyt kuitenkin näin hänet ensin, isän siis. Kyllä sitä haluaa uskoa, että oma isä välittää, aina.

9

290

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei kai

      Siis onko tämä tosissaan kirjoitettu? Ei kai?
      Isä on siis hyvä ja kelvollinen vain kun hän on tytärtä varten. Aina valmiina ja valmiudessa täyttämään hänen tarpeitaan.

    • kasva aikuiseksi

      Syötit sitten myyrien kusemat omenat isällesi palkaksi. Hyvä, että isäsi löysi uuden naisen!
      Tämän aloituksen täytyy olla provo, senverta härskejä yksityiskohtia oli heitetty.

    • Provo aloitus!

      Älkää ihmiset vastatko ilmiselviin provoiluihin.

    • pakkasöitä

      Ei kukaan voi olla noin itsekäs. Ehkä joku murkkuikäinen saattaisi olla, mutta isäsi iästä päätellen taidat itsekin olla "aikuinen". Ajattelepa, miten kauan aiot itse paapoa omia lapsiasi? Siihenkö asti, kun he laittavat sinut arkkuun - jos sitäkään viitsivät tehdä? Eikö jossain vaiheessa lasten tule alkaa auttaa vanhenevia vanhempiaan? Eikö roolit jossain vaiheessa käänny? Ainakin normaaleissa perheissä? Vai onko niin, että odotat lapsiltasikin apua, samalla tavalla kuin olet isältäsi aina odottanut? Oletko sinä jotenkin erityinen, jota menneiden ja tulevien sukupolvien pitää palvoa?

    • Keski-ikä pukki

      Parasta että kysyt isältäsi, että "hei, sulla on nyt päällä pelkkää seksiä", minä oon sattumalta sun lapsi. unohda se seksisi siksi aikaa kun oot minun isä".

      Voi juku mitä pukkeja nää tälläiset keski-ikäiset ukot!!!!!!!!!!!

      Inhottava pukki sun isäs!

    • oikeutta isälle

      Pitääkö sinua ja perhettäsi varten aina olla isäsi valmiina palvelemaan teitä?

      Hänellä on oma elämänsä, ja hän saa viettää sitä kenen kanssa haluaa sinulta tai sisareltasi lupaa kysymättä.

      Tietysti omassa talossa asuvan pitää huolehtia siitä, että talo on asuttavassa kunnossa. Kun siellä savupiippu ei ole käyttökelpoinen, on se syytä korjata ennen talven tuloa.

      Vapaa-ajan asunnon lämmittäminen sitä varten, että sinä ja perheesi voitte siellä mukavasti viettää aikaanne, kuuluu teille itsellenne eikä isällesi.

      Ja vielä isän pitäisi hoitaa sinunkin asuntosi remontti, että siitä ei tulisi "kallis projekti" sinulle. Se on niin, että jokainen huolehtikoon ja kustantakoon asuntonsa remontit omilla varoillaan ilman sukulaisten apua.

      • isätön

        Olet kait aikuinen, käsittääkseni, vai oletko? Isälläsi on oikeus jo nauttia omasta elämästään, eikä elää koko elämäänsä lapsia varten. Valitettavasti et tule toimeen isäsi naisysstävän kanssa, mutta elämä on...Hanki itsellesi elämä ja aikuistu.


    • Muotisana

      Oikeus ja oikeus = muotisana nykyään!

      Tottakai tytär haluaa kunnon isän eikä "kiimaista ukkoa".

      • mätä omena

        Isä on isä mutta isä saa tehdä elämässään jotain muutakin kun olla vaan isä, kasvatustyönsä tehnyt(ehkä vähän huonosti) mutta ei isän tarvitse olla vaan lapsia varten koko ikäänsä, voi muuttaa vaikka Timbuktuun. Kaikilla on oma elämä, olisi joittenkin aika aikuistua ja elää omaa elämäänsä. Vai pitäis vanhempien olla lastensa palvelijoita koko elämässä ja saada palkinnoks mätiä omenoita! Syö itte ne.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2713
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2300
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2060
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      15
      1797
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1711
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1686
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1676
    8. 92
      1612
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe