dieselvarkaudet

onks tietoo

Vieläkö polltoainetta on varasteltu Salossa? Kauhee riesa alueella. Mihin mahtaa päätyä iso osa siitä? Toivottavasti edes yksityiskäyttöön, ettei tavaran- tai henkilöiden kuljetukseen. Onks kukaan kuullu mitään?

14

280

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ladullakävelijä

      Sitä myydään SSO:n asemalle tietenkin!

    • koulukyytiä

      Opsi kisko

    • Putinin kavereita...

      Jaa meinaatko et Olli Pekka kerää naftat maailmalta? :) Kova homma, 20 autoo kuluttaa lähemmäs 1000 l päivässä eli nuppikuorman viikossa, saa siinä kerätä. Lisäksi suurin osa varastettua polttoainetta on tiloilta vietyä polttoöljyä eikä O-P niin hölmö ole et vaarantais firman sellasella leikiilä. Onhan näitä varkaita kuvattu ja saatu kiinnikkin et ei se kellekkään oo mikään ylltys mihin ilman suuntaan sitä viedään.
      Ihmettelen ettei autoilijat ole hommanneet autoihinsa ajotallentimia, ne kun saa myös liiketunnistimella varustettuna ja toimivat kätevänä kaverina kun aletaan etsiä hämäräveikkoja...lisäksi sun ip osoittees jää tänne tietoihin et älä kovin paljoo arvuuttele enää enmpää ettei OPSin lakimies ota yhteyttä, on varmasti hoitanut suurempiakin keissejä.

      • kuriin rosvot

        Osaavat varkaat enakoida koska maajuseilla on tankit täynnä koska kuivatuskausi on parhaimmillaan.
        Suomi on varmaan helvetin otollinen paikka virolaisille, kaikki paikat ovat lukitsematta.

        Maantien varteen kolme tai neljä isoa maatilatankkia syötiksi ja niihin viddeotallennin joka hälyttää heti - näin minä ajattelin.


    • Niinistön kaveri

      Jep, meillä on riistakemera pihan sisääntulossa niin että kuvaa mennen tullen, muistikorttiin mahtuu parin viikon kuvat ja alkaa automaattisesti toisesta päästä täyttämään kun kortti tulee täyteen, maksoi alle 150 € ja on hemmetin terävät kuvat. Mun mielestä on jo vähän omaa hölmöyttä ja saamattomuutta jos ei omaisuuttaan mitenkään suojaa!

    • oil

      Mitäs se kamerakuva sitten auttaa. Jokainen sen tietää mistä ilmansuunnasta nuo varkaat ovat. Vaikka kuvasta näkyy rekisterinumerot, niin mitä sitten. Jos ovat kilvet oikeita, niin eihän niitä vastuuseen saa millään. Jos ajetaan maasta pois, niin tulevat seuraavalla viikolla uudestaan. Ainoastaan lakimuutos auttaisi. Niin kovat sanktiot, että pitäisi hiukan edes miettiä. Kiinan tyyli. Niskalaukaus.

    • Niinistön kaveri

      No juu, oil on oikea maailman parantaja...noinhan nittä asioita oikessa eläässä ratkotaan!! :) Onhan näitä esimerkkejä vaikka kuinka paljon kun varkaat on saatu kamerakuvan perusteella kiinni, eikä ne varkaat ole aina rajantakaa..kyllä näitä kiikala suomusjärvi suunnan mökkimurtojakin on saatu kuvattua eikä tekijä ole ollut kovin kaukaa, tosin tyhjältä kaverilta on paha korvauksia hakea. Ainahan voi ostaa lähettävän kameran ja hoitaa sitten homma parhaaksi katsomallaan tavalla kun iso osa näistä varkauksista on tehty pihapiireistä, ja lähettävä on siitäkin hyvä että jos varas sattuu näkemään tuon kameran ja vie sen mukanaan tai rikkoo sen niin kuva on jo lähtenyt omistajan kännykkään. Ja vaikka saataisiinkin lakimuutos aikaan kovempien rangaistusten langettamisista niin kyllä ne varkaat silti pitää kiinni saada, ei se pelkkä laki auta. Omatoimisuutta hyvät ihmiset ja kamerakauppaan...

      • varoitus

        Kamerasta tulee olla ilmoitus näkyvissä.

        Muuten on rangaistava salakatselu.


    • oil

      No senverran on kokemusta kamerakuvista ja varkaista, että väkisinkin tulee pessimistiseksi. Ei paljoa auta jos kuvassa näkyy ruosteinen sprintteri ulkomaan kilvissä, mutta kilvet todetaan vuosia sitten varastetuiksi. Ja ne mustapäät ovat kaikki kuvassa saman näköisiä. No se siitä.

      • Niinistön kaveri.

        No mitä toimenpiteitä nimimerkki "oil" ehdoittaa varkaiden kiinnisaamiseksi, tähän asti et tälle palstalle ole vielä tuonut ensimmäistäkään järkevää mielipidettä. Tekstisi on lähinnä lapsellista uhoa.


    • Jösses mitä maailma

      Oletko" varoitus" ihan tosissasi!!!?? Oletko oikeasti siinä luulossa että omalla pihalla ei saa olla valvontakameraa ettei vaan kutsumattomat tulisi luvatta kuvattua!!?? Voi jessus sun kommenttia, taidat olla oikea nerouden iltatähti!

    • oil

      No mikäs oli se niinistön kaverin idea. Enpä ole muuta huomannut, kuin toisten juttujen arvostelua. Ehdotan rajojen valvontaa. Eu päätöksiä voisi hiukan kyseenalaistaa. Vai väitätkö, että ovat kotimaisia rosvoja? Joka asiassa voi jeesustella, mutta ongelmat olivat kyllä huomattavasti pienempiä ennen eu:n rajojen aukaisua. Toki kotimaisiakin varkaita on olemassa, mutta jostain kumman syystä suon senkin mieluummin kotimaisille. Uskon, että poliisikin pärjäilisi paremmin kotimaisen rikollisuuden kanssa. Jos katsellaan näitä asuntomurtoja, jotka ovat lisääntyneet räjähdysmäisesti, niin lähes aina on kyse idän ihmeistä. Noh. Jokainen saa olla asioista mieltä mitä tahansa. Sanoinpahan omani.

    • Niinistön kaveri.

      No ole nyt "oil" realisti, ei tuohon rajojen sulkemiseen eikä myöskään ehdottamaasi niskalukaukseen ole oikeessa elämässä mahdollisuuksia, herää jo tähän maailmaan!
      Ja jos et huomannut yksinkertaista ehdotusta kameroista jutussani nii opetteleppa vielä lukemisen ymmärtämistä. Itse olen toimittanut poliiseille mökkimurrosta kamerakuvat ja kaveri saatiin sen peruusteella kiinni, tosin mitään korvausta en ole murron vahingoista saanut kun kaveri oli varaton. Mutta kun näitä merkintöjä tulee tarpeeksi niin lähtee ainakin pieneksi aikaa istumaan.

    • Niinistön kaveri

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      74
      2210
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      175
      1731
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      157
      1586
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1378
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1372
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      290
      1217
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      135
      1089
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1053
    9. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1052
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      54
      912
    Aihe