miehen luottotiedot mennyt eikä saa asuntoa!

neuvoja?

mitä tehdä kun miehellä on luottotiedot mennyt ja kirjeitä tulee kokoajan käräjiltä..eikä maksa velkoja..ja ei saa asuntoa mistään kun vuokratkin jäänyt joskus edellisessä asunnosta maksamatta n 2000e velkaa vuokrasta..eikä töitäkään ole löytynyt..(tai ei etsi aktiivisesti) asunto on minun nimissä ja mies siirtänyt kirjat tähän osoitteeseen..mitään papereita ei ole siis täyttänyt..miten miehen saa lähtemään tästä asunnosta pois?avoliitossa olemme olleet ja nyt erottu mutta kun miehelle ei asuntoa löydy niin täällä lorvii..meillä on myös yhteinen lapsi..uhkailee vaan viedä lapsen mukanaan jos joutuu lähtemään...ja eikä suostuisi pelkkiin viikonloppu tapaamisiin vaan hakisi viikko/viikko systeemiä..ja jos tämä ei muka onnistuisi lastenvalvojalla niin hakisi jopa huoltajuutta itselleen....lapsi on alle 5v..tilanne on todella stressaava...!

8

425

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mek

      Sarjoitappa lukot uudestaan niin pääset eroon aika noepasti ja jos se pihalle heitetty haluaa korvauksia niin oikeuden kautta joutuu hakemaan ja se siitä. Jos et noin tee niin haeppa häätö hanelle niin lähtee aika nopeasti.

    • vanha nainen

      Kannattaisko nyt jutella miehen kanssa ja yrittää saada hänet ensin tuonne velkaneuvojalle tai edes sossuun. On meinaan niin turha sekoittaa oma elämänsä lapsensa avovaimonsa elämä vaivasen 2000 egen rästin takia joka joka kk nousee jos ei käy tekemässä sovittelua velkaneuvojan opastuksella. Se että on työtön pitäisi painaa että asiat ei kyllä hoidu noin vain unohtamalla.
      Vähän tuntuu että teillä on molemmilla ahdistus päällä ja molemminpuolista uhittelua sitten teen näin ja näin. Tuo lapsen huoltajuus on ihan eri asia . ja taatusti siinä ei edes harkita miestä hoitamaan jos se ei osaa edes talousasioitaan laittaa kuntoon tai edes suunnitella miten niistä pääsee. Itse velkaannuin 1990 luvulla ja velat oli satoja tuhansia silti siitä selvittiin kun tehtiin joku suunnitelma.
      oletko tehnyt muuttoilmoituksen miehestä silloin kun on muuttanut luoksesi. Pitäisihän tuossa teidän kummankin nyt puhua miten jatketaan eroatte asutte erillään tai miten vain mutta lapsihan edelleen jää teidän kummankin hoidettavaksi. Nykyään lapsen etu menee äidinkin edelle ja isät pyritään pitämään lapsen elämässä mukana. Vähän tuli sellainen fiilinki että sinulla on vain kiire saada lapsen isä nyt ulos elämästäsi ja asunnostasi. Jos ette ole naimisissa niin kyllä hän juridisesti vastaa omista veloista vain ja ainoastaan itse. Jos olisitte naimisissa ei toisen pois potkiminen onnistuisi ihan noin vaan vaan siihen on haettava käräjäoikeuden päätös häätöön. Jos mies kerran maksaa ja asuu luonanne niin kyllä hän on oikeutettu kattoon pään päälle ihan niin kuin sinullakin on. Omistusasunnosta kun ei taida teidän tapauksessa olla nyt kyse ?

      • neuvoja?

        velkoja miehellä on siis enemmän kuin tuo 2000e on vaan vuokra-asunnosta jossa hän aiemmin on asunut.ja lainaakin hänellä on kymppitonni ainakin..velkaneuvojalle on soittanut mut se aina jää..unohtuu eikä halua hoitaa..luottotiedot mennyt hänellä vuosia sitten jo edellisessä suhteessa.sossusta on myös yrittänyt kysyä mutta mikään asia ei etene.. ja tämä asunto on minun osaomistus asunto..ei minulla mikään kiire ole häntä ulos saada mutta asia ei vaan etene mitenkään ja voin sanoa että täällä hän varmaan on vielä vuodenkin päästä...


    • Lellu...

      Vastaavia kyselyjä on tällä palstalla säännöllisin väliajoin. Sinun pitää hakea käräjäoikeudesta häätö miehelle yhteiselämän loppumisen takia. Hakeminen vie jonkun aikaa, joten kannattaa laittaa se vireille.

      Huoltajuusasia on eri asia. Miksi luulet sosiaaliviranomaisten määräävän lapsen isälle, jolla ei edes ole asuntoa ja taloudellisia edellytyksiä elättää lasta.

    • 6+8

      Soita poliisit! Jos mies uhkailee......jos asunto on sinun nimessäsi......jos on kyseessä myös lapsen tulevaisuus.......yms.......

    • joopa joo

      Mies häätöön nyt! Ja todellakin epäilen miehen "sopivuutta" lapsen yksinhuoltajuuteen jossei ole edes asuntoa ja raha-asiat sekaisin. Kuulostaa saamattomalta mieheltä jossei ole saanut edes Kela ja sossu asioita rullaamaan. Vaikka miten hän olisi epätoivoisessa mielentilassa, masentunut, ahdistunut velasta ja työttömyydestä, niin hänen tulisi muistaa ettei ole siinä yksin. Kyse on ollut myös sinun elämästäsi ja lapsen tietenkin. Jos ei näe oman ahdingon taakse ja on vain tekemättä mitään niin en ihmettele että teille on tullut ero. Voin samaistua ahdistukseen ja masennukseen,mutta jos tilanne vaikuttaa muihinkin kuin vaan yhteen henkilöön eli mieheesi niin silloin pitäisi tehdä mahd. pian kaikkensa jotta asiat lähtee rullaamaan paremmaksi ja VASTA sitten voi tämä henkilö relata!

    • vanha nainen

      voisitko sopia miehen kanssa että yhdessä varaatte ajan sille velkaneuvojalle. Ja katso ihan oman etusi ja lapsesi edunkin vuoksi että mies ottaa kaikki velkakirjansa sinne tiliotteensa tulonsa menonsa sinne mukaan. Siit lähdetään.

      Mistä sitä tietää vaikka taustalla olisi pitkäaikaista masennusta. miehet ja naisetkin reagoi vaatimuksiin niin eri lailla. Mutta pakota nyt hyvä äiti että tuo mies käy edes selvittämässä tilannetta missä ollaan menossa. taatusti sinulla menee hermo ja kumpiinn stressaa kun asiat ei ole jonkin moisessa aikajanassa mitä tehdä nyt huomenna ensi vuonna. yrittäkää nyt saada tuo talous asia kuntoon. Siltikin olen sitä mieltä että pidä kiinni kuitenkin se että sinä vastaat lapsesta yksin ette yhdessä vaikka mies asiansa saisikin alkamaan paremmalle janalle.

      Lapsen etu ja oikeastaan teidän kummankin on että vanhat velat järjestellään. sinä et sotkeudu maksusuunnitelmiin auttavana tahona vaikka saisit lottovoiton, mutta selvitys ja aikataulu maksusuunnitelmasta on kuitenkin tehtävä.

      'sen jälkeen kun asiat alkaa selvitä. Selvittäkää siinä vaiheessa nuo tunneasiat. Ei silloin kun kaikki on pihalla ja kamat asiat siis levällään. Tämä on mun elämän ohje. Konkurssin käyneenä..

    • kirvesmiehen muija

      Avoliitto on avoliitto etkä ole elatusvelvollinen. Laita mies maantielle jos ei hoida asioitaan. Muista että sinä omistat sen missä on sinun nimesi ja mies sen missä miehen nimi. (sopimukset ja kuitit) Ole onnellinen että et ole mennyt naimisiin hänen kanssaan.

      Vaihda lukot kuten täällä jo neuvottiin ja miehen omaisuus jollekkin sen tutulle tai sukulaiselle.

      Mutta jotenkin luulen että taustalla on jotain muutakin jota et kerro. Mutta se on sinun asiasi. En vain tunne myötätuntoa sinuakaan kohtaan,sillä sinä itse päätät elämästäsi. Jos annat loisia luonasi niin toki sen tekee. Loppujen lopuksi sinun täytyy itse arvostaa itseäsi ,ellet sitä itse tee ei sitä tee muutkaan. Satunnaiset säälipisteet ei sinua auta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      67
      1706
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      163
      1411
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1232
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1204
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1106
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      70
      869
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      835
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      190
      758
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      95
      751
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      654
    Aihe