Pieni penis :/

leikkaukseen?

En ole ennen ajatellut asiaa sen tarkemmin, ja nuorempana pidin itseäni aina keskikokoisena penikseni koosta. Nyt päälle parikymppisenä en ole enään uskaltanut edes lähestyä naisia sillä jotenkin pelottaa naisten reaktio kaluni koosta :((. Olen jo liian monta kertaa kuullut eri naisilta, että "valitan olet muuten aika hyvä tyyppi, mutta seksistä nyt ei vain tule mitään ku siittimesi ei tunnu miltään" :`(. Yhden yön jutut eivät kiinnosta oikein edes sillä en tykkää siitä kännissä sohimisesta ja harvoin laukean edes silloinkaan kun 15 bissen jälkeen ja sukka munassa ei itestäkään se seksi tunnu oikein miltään :(. Toivoisin joskus löytäväni vaikka sitten "tiukan" naisen tai semmoisen jolle munan koko ei ole se tärkein kriteeri. Opiskelen korkeakoulussa ja omaan laajan kaveripiirin, mutta en yksinkertaisesti enää uskalla lähestyä edes naiskavereideni kavereita sillä se ottaa oikeasti itsetunnon päälle kun naiset juoruilevat ja kikattavat porukassa, että minkälainen tuhkamuna se jätkä on :(.

Niin ja kokoni on 16 cm pitkä (pituus ihan ok), mutta ympärysmitta vain 11,5 cm, joka on erittäin ohut ://////////////. Ja en usko, että nuo rfsu:n tekemät tutkimukset tai mitkään siittimen koko kyselyt pitää paikkaansa, vaan veikkaan, että ne on annettu alakanttiin sillä peniksen keskimääräinen ympärysmitta olisi tutkimuksissa vain ton 11,6 cm jos rfsu on uskomista.

En myöskään haluaisi lähtee leikkuuttamaan kaluani sillä en tiedä häviääkö tunto vai tuleeko erektio-ongelmia, enkä halua ottaa selvää.

http://www.rfsu.se/fi/Suomi/Seksi-ja-suhteet/Ehkaisymenetelmat/Kondomi/Kymmenen-faktaa-peniksesta-ja-kondomin-kaytosta-/FAKTA-4-Paksuus/

16

750

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 34trge5yh

      Leikkuksella ei voi vaikuttaa kuin pituuteen, ympärysmitta ei siten kasva. Jelqillä voi lisää ympärysmittaa pysyvästi mutta se on pitkä prosessi, jossa vaaditaan varovaisuutta ja kärsivällisyyttä. Tuolla tavalla on kai kuitenkin mahdollista saada 1-1,5 senttiä lisää ympärysmittaa.

      Jelqissä pitää sitten todellakin toimia ohjeiden mukaan, sillä kullin voi "tappaa" liian kovalla stressillä.

      Kokeile thudnersplace.org ja ertsi sieltä newbie routine. Suosittelen muutenkin käyttämään sen paikan keskustelupalstaa tästä ongelmasta keskusteluun ja unohtaa nämä suomi24:n trollipalstat.

      • 34trge5yh

        Siis thundersplace.org.


    • mies..

      piti sitten mitata oma: pituus 17 cm ympärysmitta 14 cm, nainen piti tätä paksuna.

      • leikkaukseen

        jep ja ympärysmitassa jo 11 cm ja 13 cm on jo aivan järkyttävä näkyvä ero :/


    • tosiasialliset

      Jätä tällaiset akat omaan arvoonsa. Kyllä heilläkin ääni kellossa muuttuu 10 v sisällä, kun ukko pitäisi jostain löytää.

      11,5 cm ympärys on muuten aika normaalia keskitasoa. 115 mm / 2 = 57,5 mm eli juuri standandinkokoinen 52-53 mm kortsu on sopiva.

      Alfamakeilla ja jännämiehillä on toki paksumpi ja pidempikin mulkku, mistä osaltaan sitä itsetunnon konsensusta saavat.

      • lasketaanpas

        Laskuoppia: Paksuus on ympärymitta jaettuna piillä 1lii 115mm/3,14 = 36,6mm.


      • asdasdas
        lasketaanpas kirjoitti:

        Laskuoppia: Paksuus on ympärymitta jaettuna piillä 1lii 115mm/3,14 = 36,6mm.

        Joo, jos haluat laskea täysin pyöreän putken ymprämysmitan. Muna ei ole lähellekään pyöreää, joten piillä jakaminen antaa aina vääristävän tuloksen.


      • näin se
        asdasdas kirjoitti:

        Joo, jos haluat laskea täysin pyöreän putken ymprämysmitan. Muna ei ole lähellekään pyöreää, joten piillä jakaminen antaa aina vääristävän tuloksen.

        Juuri näin.

        http://www.kondomikuningas.fi/koko-opas

        Merkillisiä nämä koostansa jauhajat, jolla ongelma on puhtaasti korvien välissä. Mitä sanoisitte tikustani, joka on 11 cm pitkä ja paksuimmasta kohdasta saman verran ympärys? Valitanko minä siitä, vaikka sehän on oikeasti ohut ja lyhyt tikku. En, koska olen hyväksynyt tämän tosiseikan, mihin ei etenkään ympäryksen osalta voi vaikuttaa.

        Tähänkin tikkuun toisaalta löytyy sopivia kortsuja, 47 ja 49 mm parhaimmat.


      • yksi monien puolesta
        lasketaanpas kirjoitti:

        Laskuoppia: Paksuus on ympärymitta jaettuna piillä 1lii 115mm/3,14 = 36,6mm.

        Kuinka tohon mittanauhaan asetetaan pii?


    • XXBB

      En usko, että olisit yhtään tyytyväisempi leikkauksen jälkeen jolla voi olla negatiivinen vaikutus peniksen ulkonäköön, erektioon ja tuntoherkkyyteen joka on peruuttamatonta. En ole varma tehdäänkö niitä edes suomessa. Jos olisi tehokas ja turvallinen tapa suurentaa penis jokaisella miehellä olisi iso. :)

      Pumpulla saa hetkellisesti hiukan lisää paksuutta mutta pysyvää koon kasvua sillä ei taida saada aikaan edes säännöllisessäkään käytössä.
      On myös harjoituksia (jelq ym.) joista olen lukenut, että joku olisi saanut hiukan lisää paksuutta mutta nämäkään eivät ole välttämättä kovin turvallisia tai oikeasti toimivia.

      Sanoisin, että kehitä itsessäsi niitä ominaisuuksia joita pystyt ja äläkä tee ongemaa asiasta.

    • 11+18=29

      No, sitten kun ikää alkaa olla 50 v. niin muna alkaa pienentyä kaikilla, kun verenkierto heikkenee.
      Että kyllä kaikki alkaa olla yhtä heikoilla sitten 60-vuotiaina.

      Mutta joo, opettele käyttämään sormia. Kun hierot naisen g-pistettä neljällä sormella niin yleensä tekee parempaa kuin minkään kaliberin kalu.

    • minim

      sain elinikäiset traumat, kun 18 vuotiaana eräissä kotibileissä tytöt nauroivat ja ilkkuivat penistäni. Päätin että naiset ja varsinkaan seksi ei ole minua varten.

    • pienessäkövaraparemp

      Höpö höpö. Pippaloissa voi sattua mitä tahansa ja pilkan kohde voi olla mikä tahansa. Moisesta ei kannata pultteja vetää tai minkään maailman johtopäätöksiä kaikista naisista. Peniksen koolla ei juurikaan ole merkitystä, koska naisella muutkin asiat merkitsevät todella paljon. Jos miehet ovat täysin riippuvaisia tissien koosta tai perseen leveydestä, me naiset olemme monimutkaisempia ja ajattelemme alapäämme lisäksi yläpäällä. Ihana, hyvin suuteleva, kohtelias ja huomioonottava mies on huippu peniksen koosta huolimatta. Itse pienenä naisena kammoan ajatusta, että joku työntäisi sisääni jonkun jättipeniksen. Kuitenkin ne tuntoherkät alueet sijaitsevat häpyhuulien ympärillä, eikä tarvii olla mikään hehtopeenis ylttääkseen herkille aluelle. Itse olen saanut orgasmin pelkällä suutelemisella ja läheisyydellä. Nyt vaan rohkeasti etsimään ihmistä, joka sinusta pitää sellaisenaan. Voithan jo etukäteen tiedustella, millaiset ovat neidin tarkoitusperät ja arvomaailma. Jos se nyt ihan pelkän kullin koon ympärillä pyörii, niin ei kun matka jatkukoon. Tsemppiä ja itseluottamusta sinulle!!

    • fafiyw

      trololololollolololll onko tää joku juoni selvittää palstan naisten kokeneisuutta?

      • onnellinen vaimo

        Minulla ihana mies jota rakastan paljon, rakastellaan usein, minä päällä koska niin saa parhaan tuntuman ja hieronnan vastakkain. Ja miehelläni siis erektiossakin tuskin kymmentä senttiä, ei ole tarvetta mittailla kun toimii muuten erinomaisesti. Mitä itkette naiset tai miehet, kyllä laatumies on ihan muilla mitoilla mitattava, vastuuntunnolla ja rehellisyydellä vaikkapa.


    • tiedoksi vaan

      Tiedätkö mikä on pieni?? Pieni on 5-10 cm.. tiesitkö, että sellaisiakin miehiä on?? Sinulla ei ole mitään syytä murheeseen, sullahan on ihan hyvän kokoinen!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      77
      2325
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      175
      1801
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      170
      1689
    4. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1412
    5. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1408
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      296
      1281
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      138
      1158
    8. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1094
    9. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1083
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      55
      958
    Aihe