ravintola odotus

älkää menkö jos vituttaa

Ettekö te vitun idiootit tajua jos teitä ennen on tilannu 70-100 henkee ja ruoan tuleminen kestää niin te meette sitten piipittämääm "hidasta palvelua,huono ravintola,jäkäjäkäjkäkäkäkä" pilaatte vaan tolla tietämättömyyden valituksilla työntekijöiden päivän

9

458

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Juu Pidä Tunkkis !

      No eiköhän se työntekijöiden päivä ole jo pilalla jos epäpätevä ravintoloitsija ei osaa mitoittaa henkilökuntaa niin että ei tarvitse odottaa tuntitolkulla. Tai jos epäpätevät tarjoilijat eivät osaa tilausvaiheessa arvioida asiakkaille kuinka kauan ruuan saamisessa kestää ja antaa asiakkaalle mahdollisuutta valita toista ruokapaikkaa.

      Ja viimeksi kun näin kävi, valitus tehosi ja saimme 40€ lahjakortin.

      Että valitan jatkossakin, saatte kuulla kunnianne jos olette epäpäteviä.

      • syö kotona perkele

        että sä vitun idiootti meet ravintolaan joka on täynnä ja sä näet vain itsesi siellä ekkä osaa kattoa ympärilles että siellä on muitakin ?? sitte meet kusettamaan firmalta lahjakorttia vielä kaupanpäälle !! HÄPEÄ SAATANA !!


      • etsilleen
        syö kotona perkele kirjoitti:

        että sä vitun idiootti meet ravintolaan joka on täynnä ja sä näet vain itsesi siellä ekkä osaa kattoa ympärilles että siellä on muitakin ?? sitte meet kusettamaan firmalta lahjakorttia vielä kaupanpäälle !! HÄPEÄ SAATANA !!

        Kyllä ravintolan tulee sopeutua asiakasmäärään eikä asiakkaan ravintolan henkilöstön määrään.

        Jos keittiössä on vajausta niin se on lähinnä omistajan ongelma eikä asiakkaan tai ei ainakaan pitäisi olla vaikkakin asiakas siinä kärsii huonosta ruoasta ja hitaasta palvelusta.

        10 minuuttia pöytään istumisesta tarjoilijan saapumiseen ja puoli tuntia tilauksesta alkuruokaan ovat maksimit vaikka kuinka ruuhkaista olisi ja pääruoan tulisi olla valmis 5-10 minuutin kuluttua alkuruoasta. Jälkiruokaa voikin sitten odottaa vähän kauemmin kun masu on jo täynnä vaikka raflalle tietysti olisi edullisinta hoitaa asiakass ulos mahdollisimman nopeasti eli pöytä valmiiksi uusille asiakkaille ja näin saa fyffeä taloon.

        Usein ulkomailla ravintoloissa syötyäni olen ihmetellyt laskun saannin hitautta - pelkkää osaamattomuuttako vai haluavatko he pitää minut pöydässä mahdollisimman kauan, että ravintolassa olisi asiakkaita ja näyttäisi ukospäin olevan "suosittu ja hyvä ruokapaikka".


      • YMMÄRTÄVÄINEN
        etsilleen kirjoitti:

        Kyllä ravintolan tulee sopeutua asiakasmäärään eikä asiakkaan ravintolan henkilöstön määrään.

        Jos keittiössä on vajausta niin se on lähinnä omistajan ongelma eikä asiakkaan tai ei ainakaan pitäisi olla vaikkakin asiakas siinä kärsii huonosta ruoasta ja hitaasta palvelusta.

        10 minuuttia pöytään istumisesta tarjoilijan saapumiseen ja puoli tuntia tilauksesta alkuruokaan ovat maksimit vaikka kuinka ruuhkaista olisi ja pääruoan tulisi olla valmis 5-10 minuutin kuluttua alkuruoasta. Jälkiruokaa voikin sitten odottaa vähän kauemmin kun masu on jo täynnä vaikka raflalle tietysti olisi edullisinta hoitaa asiakass ulos mahdollisimman nopeasti eli pöytä valmiiksi uusille asiakkaille ja näin saa fyffeä taloon.

        Usein ulkomailla ravintoloissa syötyäni olen ihmetellyt laskun saannin hitautta - pelkkää osaamattomuuttako vai haluavatko he pitää minut pöydässä mahdollisimman kauan, että ravintolassa olisi asiakkaita ja näyttäisi ukospäin olevan "suosittu ja hyvä ruokapaikka".

        jos ruuhka on niin sitten on ruuhkaa..mitä helvettiä sitä pitää kitistä? odotin kerran ruokaa 40 min JA EN VALITTANUT koska ymmärsin tilanteen että ravintola on täynnä..


      • Vauhtiavauhtia!
        syö kotona perkele kirjoitti:

        että sä vitun idiootti meet ravintolaan joka on täynnä ja sä näet vain itsesi siellä ekkä osaa kattoa ympärilles että siellä on muitakin ?? sitte meet kusettamaan firmalta lahjakorttia vielä kaupanpäälle !! HÄPEÄ SAATANA !!

        No tässä on semmonen hauska juttu että ravintola ei ollut täysi. Hauska puoli että paikassa on avokeittiö ja jo alusta asti pistin merkille että merkillisen hidasta toimintaa nyt kokilla, olen itse ollut kellottamassa työntekijöitä vastaaviin hommiin ja se jäbä olis saanut mun alaisuudesta auttamatta potkut. No möin firmani tosin jo vuosia sitten.

        Tottakai jos ravintola on täysi niin en sinne mene, eihän siellä ole pöytää johon mahtuisin. Jos siellä taas on vapaa pöytä, ravintola ei ole täysi vaan siellä on niinpaljon asiakkaita kuinka monelle ravintola on mitoittanut pystyvänsä tarjoilemaan. Eli, vähentäkää pöytiä jos olette hitaita !

        Kellottaminen on myös tehokasta. Sanokaa esimiehelle että kellottaa teidän suoritukset ja pistää vaikka listan seinälle josta näkee kuka on huono ja hidas ja kuka suoriutuu hommista asiallisimmin. Porkkanana palkkio parhaalle ja potkut hitaimmalle, kyllä meinaan palvelu paranee !


      • eisehelppoaole
        Vauhtiavauhtia! kirjoitti:

        No tässä on semmonen hauska juttu että ravintola ei ollut täysi. Hauska puoli että paikassa on avokeittiö ja jo alusta asti pistin merkille että merkillisen hidasta toimintaa nyt kokilla, olen itse ollut kellottamassa työntekijöitä vastaaviin hommiin ja se jäbä olis saanut mun alaisuudesta auttamatta potkut. No möin firmani tosin jo vuosia sitten.

        Tottakai jos ravintola on täysi niin en sinne mene, eihän siellä ole pöytää johon mahtuisin. Jos siellä taas on vapaa pöytä, ravintola ei ole täysi vaan siellä on niinpaljon asiakkaita kuinka monelle ravintola on mitoittanut pystyvänsä tarjoilemaan. Eli, vähentäkää pöytiä jos olette hitaita !

        Kellottaminen on myös tehokasta. Sanokaa esimiehelle että kellottaa teidän suoritukset ja pistää vaikka listan seinälle josta näkee kuka on huono ja hidas ja kuka suoriutuu hommista asiallisimmin. Porkkanana palkkio parhaalle ja potkut hitaimmalle, kyllä meinaan palvelu paranee !

        Ruokaa ei pitäisi tehdä sekunttikellon mukaan sillä raaka-aineeet ovat aina vähän erilaisia ja ne kypsyvät eri aikoihin - esim. peruna voi viedä 10 aina 45 minuuttiin, jos ei sitten esikeitettyjä kummisia käytä.

        Fisu taas ylensä tarvitsee vain pari minsaa per puoli, joten tässä on selvä aikataulutus-ongelma. Salaatti taas valmistuu nopeasti esivalmisteluiden takia ja joka keittiössä pitäisi olla keittoja ja kastikkeita valmiina porisemassa, joten alkuruoat pitäisi olla helppo ja nopea annostaa asiakkaalle.

        Jälkiruoatkin tulisi valmistaa suuremmalta osin etukäteen, jotta ne saa pöytiin nopeasti.

        Suurin ongelma rafloilla on menyy ja sen monimutkaisuus - muutama alkuruoka, neljä-viisi pääruokaa ja muutama jälkiruoka riittää hyvin oikein suunniteltuina niin että allergiat ja asiakkaan toivomukset tulee huomioiduiksi. Toki keittiön tulee myös valmistautua erikoisiinkiin pyyntöihin niin raaka-aineiden kuin myös allergioiden suhteeen - jätetään jotain pois tai lisätään jotain.

        Ruokalistan pitäisi olla jotain 10-15 annosta kattaen kaiken, mutta silti keittiön pitäisi pystyä joustamaan "vaikeiden" asiakkaiden vuoksi.


      • kellokaulako
        Vauhtiavauhtia! kirjoitti:

        No tässä on semmonen hauska juttu että ravintola ei ollut täysi. Hauska puoli että paikassa on avokeittiö ja jo alusta asti pistin merkille että merkillisen hidasta toimintaa nyt kokilla, olen itse ollut kellottamassa työntekijöitä vastaaviin hommiin ja se jäbä olis saanut mun alaisuudesta auttamatta potkut. No möin firmani tosin jo vuosia sitten.

        Tottakai jos ravintola on täysi niin en sinne mene, eihän siellä ole pöytää johon mahtuisin. Jos siellä taas on vapaa pöytä, ravintola ei ole täysi vaan siellä on niinpaljon asiakkaita kuinka monelle ravintola on mitoittanut pystyvänsä tarjoilemaan. Eli, vähentäkää pöytiä jos olette hitaita !

        Kellottaminen on myös tehokasta. Sanokaa esimiehelle että kellottaa teidän suoritukset ja pistää vaikka listan seinälle josta näkee kuka on huono ja hidas ja kuka suoriutuu hommista asiallisimmin. Porkkanana palkkio parhaalle ja potkut hitaimmalle, kyllä meinaan palvelu paranee !

        Jaha, tais mennä lafka kellotellessa... no eipä ihme tuolla menolla.
        Kellotteleppa sohvalla ja mieti lämmittäiskö mikropitsan vai maksalaatikon.
        Muista, ne ei viivy kovin kauan joten älä kellottele kovin kauan!!!


    • Kellottajat sucks

      Jos on kiire, menkää hesee tai absille. Sielt saa pikasafkaa. Ja on myös a la carte paikkoja, mis kaikki tulee valmiskamana mikron kautta lautaselle. Jos ruoka kestää tulla 40min pöytään, homma bueno. Hyväs lafkas ruoka tehdään just for you. Alusta loppuun, laskekaapa kauan ruoan tekemiin himas kestää ja pysykää siel, jos ette älyy, ett ravintolas se ruoan valmiiksi tulemiin kestää just saman ajan

    • VauhtiaVauhtia!

      No just käytiin Masussa, ruoka käsittääkseni pitkälti tehdää itse siellä eipä tarttenut kuitenkaan odottaa, 6 ruokalajia tarjoiltiin ihan asialliseen tahtiin. Eikä ole muuten C:ssä eikä Berthassakaan koskaan tarvinnut odotella.

      Kellottakaa vittu ne tarjoilijanne ja kokkinne , asiakas on ykkönen, ravintola ala on nykyään niin kilpailtu että tommoset hituvitun vinkujat ei sillä alalla pärjää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      241
      2618
    2. Mitä haluaisit sanoa hänelle

      Nyt tällä hetkellä?
      Ikävä
      120
      1559
    3. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      10
      1514
    4. TTK-tähti Saana Akiola paljasti tv-ohjelmassa tapahtuneen ahdistelun

      Olisko pitänyt suunnitella ulostulo paremmin? Nyt lehdet soittelevat kaikki 8 läpi ja kuusi sanoo ettei koskenut häntä.
      Maailman menoa
      16
      1422
    5. Elisa laskuttaa jo sähköpostilaskusta erikseen euron

      Paperilaskuista on otettu lisämaksua jo ajat sitten, mutta nyt Elisa ottaa euron siitä että lähettävät sähköisen laskun
      Maailman menoa
      96
      1315
    6. Oho! Susanna Laine kohtasi epäonnea lomareissulla Italiassa - Avaa tilannetta: "Vähän sahaavaa..."

      Ou nou! Tsemppiä kuitenkin loppulomaan Italiassa, Susanna Laine ja mahdollinen seuralainen! Lue lisää ja katso kuvat:
      Suomalaiset julkkikset
      7
      1160
    7. Väliämme on noin 6 km

      Niin lähellä ja niin kaukana. Sinä olet kotona, minä olen kotona. Olet jo unessa. Mutta kun herään, olet jo töissä ja vä
      Ikävä
      9
      913
    8. Odotatko vielä

      Häntä?????
      Ikävä
      61
      888
    9. Mikä biisi

      Kuvaa sinun ja kaivattusi tämänhetkistä tilannetta? Laittakaa biisejä tulemaan ❤️
      Ikävä
      56
      878
    10. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

      Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
      Ensitreffit alttarilla
      1
      835
    Aihe