Entisen koulun omistaja

KoulunomistajA

Olemme ostaneet n. 10 vuotta sitten entisen koulun. Heti kyläläiset saivat jostain numeromme tietoonsa ja oikein vihaisena kysyivät, eivätkö he saa käydä jumppaamassa liikuntasalissa enää. Lupasimme että tietyn ajan saavat, mutta sitten täytyy miettiä miten lämmitys asiat hoituvat. Talossa oli öljylämmitys. Huomasimme että tähän meidän hyväsydämisen lupauksen aikana öljyä oli palanut 700e edestä. Oli pakko lopettaa se liikuntasalin lämmitys siinä muodossa. Kyläläiset hyökkäsivät heti kimppuumme että mitenkä he nyt saavat järjestettyä harrastuksensa. Sanoimme että meillä ei ole mahdollisuutta lämmittää tilaa, koska emme ole niin rikkaita, että jos he haluavat maksaa öljyt asia järjestyy. He tokaisivat että ei heillä ole rahoja siihen. Sanoimme että kesäisin tilan käyttö kyllä onnistuu. Meille tokaistiin että kukaan nyt ei kesällä tiloja tarvitse. Noh, sitten tuli puhe pihasta. Jään jäädyryksestä ym. Sanoimme että jos he maksavat vedet ja hoitavat jään sekä saamme sovittua päivät ym. Ettei pihassa ole koko ajan porukkaa niin kyllä sopii. Noh ensimmäisenä vuonna jää jäädytettiin , mutta kukaan ei hoitanut sitä . He odottivat kai meidän sen hoitavan. No se jäädytys jäi siihen. Sitten alkoi se rallatus kuinka kyläseura omistaa sitä ja tätä koululta. Meille kun sanottiin kaupan tekijäisissä että kaikki kuuluu ostajalle. Sanoimme tämän ja että jos teillä on jotain omaisuutta olisi ollut hyvä hoitaa asia kunnan kanssa mehän ollaan täysin tietämättömiä siitä. Meille sanottiin että kunta möi talon salassa heiltä. ( tämä oli täysi vale, heillä oli kaikki ollut tiedossa jo vuosi etukäteen ainakin) Ymmärrän heidän turhautumisensa mutta kai heidänkin olisi pitänyt ymmärtää että me emme voi tietää näistä asioista mitään jos kaupassa meille sanottiin että kaikki kuuluu kauppaan. Heillä on varmasti ollut mahdollisuus viedä omaisuutensa pois ennen kauppoja! Noh miksi tästä nyt kirjoitan on se, että nyt vuosien jälkeen kyläläiset edelleen puhuvat omaisuudestaan. He edelleen miettivät samoja asioita liikuntasalin käytöstä yms. Olemme tunteneet itsemme vieraiksi koko tämän kymmenen vuotta täällä. Ja nyt tuntuu taas että mitä järkeä tässä on kun ei järki mene näille päähän. Olemme minusta olleet aika avoimia kaikille ehdotuksille, mutta luulisi jokaisen järjellä varustetun ihmisen tajuavan että emme voi lämmittää heille liikuntasalia, jonka lämmitys maksaa 600 e talvikuukausina!

3

80

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Luki.

      On ne tosiaan hulluja kyläläisiä.

      Tuota se on kun ,kun ostaa jotain tuollaista,oikein korpee teidän puolesta.

      Vai että pitäs vielä jumpata teidän kodissa ja ilmaiseksi,ajella vielä teidän pihalle ja jäädyttää ratoja ja kumminkin eivät kyenneet sitä hoitamaan.

      Sitten niistä tavaroista,sen ne muistaa läpi elämän,ihan hirveetä,vielä pitäs ihmisten muuttaa kyliin ja kun muutenkaan kouluja saa myytyä niin vielä tämmönen teidän kokea.

      Voi että minua korpee tuolainen ja sinuakin korpee kun kymmenvuoden päästä vasta päätit kirjoittaa tästä kun olit kaupat tehnyt.

      Et sinä sitä lämmitä niille,se on ihan selvä,voi hemmetti kaikkea sitä on,asu vaan ja hyöty käytä pidä kirppareita jne....nauti tilasta kun sitä kerran on.

    • KoulunomistajA

      Kiitos sinulle vastauksestasi. Tuntui todella piristävältä lukea sitä. Valillä on tuntunut niin että elämme täällä yksin muita vastaan. Mutta kiitos sinulle. :)

    • liian kiltti

      Sanattomaksi tuollainen tilanteesi vetää..
      Samassa tilanteessa itse en kuitenkaan olisi jäänyt sanattomaksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      981
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      980
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      976
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      974
    10. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      973
    Aihe