Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

A.Stubb kasaisi VEROJA muulin niskaan

yhä lisää

"Kokoomuksen puheenjohtajan, pääministeri Alexander Stubbin mielestä työn verotusta on ensi vaalikaudella kevennettävä kautta linjan.

Aleksander Stuu (kok) nostaisi haittaveroja ja laskisi julkisia menoja.

Myös yritys- ja pääomaveroja on syytä keventää, Stubb sanoi. Tämän seurauksena julkisia menoja on hänen mukaansa edelleen leikattava ja kulutukseen liittyviä veroja kiristettävä."


Tuloverotus ei käytännössä kevenisi, sillä se aukko täytettäisiin eläkemaksujen korotuksilla. Näin MUSSTA PORRVARI hesarissaan. Se kertoo kaiken porrrrvarin juonistaaaa.....

http://www.hs.fi/talous/a1398694775771
Nuoret nostaisivat eläkemaksuja heti


JUURI NÄINhän Katiainen kusetti teitä "veronkevennyspuheillaan", muistatko !

t. svt

18

142

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Luki.

      Minä niin monesti neuvoin kataista tuota kuminaamaa kauniisti ja tässä on tulos.

      Nyt ollaan menossa juuri siihen suuntaan mihin ei pitänyt ,meille tulee syvääkin syvempi lama nyt.

      Hän mainitsee näin:

      "Tämän seurauksena julkisia menoja on hänen mukaansa edelleen leikattava ja kulutukseen liittyviä veroja kiristettävä."


      Tämä on se suurin talous myrkky jonka voi suomen maalle saattaa eli loppu niitti.

      1)Koska leikkaaminen tapahtuu täydellisen väärin kun ei heillä ole älyä ja näkemystä.

      2)Kulutukseen liittyviä veroja ei saa nostaa vaan niitä pitää keventää rankalla kädellä,tässä on on se juttu.


      Mikäli verot nousee kulutuksen ja hyödykkeiten ohella niin edessä on paljon syvempi lama erittäin syvä lama.

      Talous ei voi nyt nousta mikäli vähätuloisia ,keskituloisia tullaan rokottamaan entistä enemmän,se olis nimen omaan laskettaa lähes olemattomiin että saadaan kulutus aikaan.

      • Luki.

        Vielä kerran kaikille kuminaamoille jotka määlläsitte suomen konkurssiin.

        Laskekaa tilapäisesti verot kansalta,tällöin saamme kauppa toiminnan toimimaan.

        Alv:on leikattava yli 50% jopa 70% ,nyt saatava kulutusta aikaan.

        Suomen talous on nyt aivan upoksissa ja siitä ei tulla nousemaan meidän elin okämme aikana jos tuo stupido ei nyt älyä heittää valtti korttia kehiin.

        Olemme oman kulutuksen varassa.


      • 445566633355555988888888

        "2)Kulutukseen liittyviä veroja ei saa nostaa vaan niitä pitää keventää rankalla kädellä,tässä on on se juttu."

        Juuri näin se minustakin on. Ja myös asumiseen, asuntorakentamiseen ja korjausrakentamiseen mätkittyjä veroja,byrokratiaa ja kaikkinaista kuppausta tulisi niitäkin keventää. Mutta kun nämä nykyään vallassa olevat politikot katsovat, että tämän lajin verotusta tulisi entisestäänkin vielä vaan kasvattaa,ja että sillä saataisiin talous nousuun. Nämä sankarit ovat valmiita nostamaan esim. alvin vaikka 50 prosenttiin, kun siitä erityisesti katsovat olevan kehitettävissä paljon fyrkkaa valtion ja kuntien pohjattomiin alati kasvaviin budjettivajeisiin.


    • luki.

      Sote uudistukset ja muut pas-ka viemärit nyt jäihin ja tarttuva oikeisiin töihin,ei niin kuin se stupido tarttui pyörän tangon sarviin, kun töitä pitäsi oikeasti tehdäkin.

    • Luki.

      Eli kun talous lepää oman kansan kulutuksen varassa ja työpaikat on katoamaisillaan kaikkialta aloilta,meidän kevennettävä verotus ja kulutettava vain oman maan hyödykkeitä,eli työlistämme varmoina ostoina näin säilyy työpaikat.

      Stupido tekee pahan virheen nyt,verotusta nostamalla että karsimalla kumminkin väärästä koska ei itse tarvinne palveluja.

      Mieti hyvä pääministeri mitä teet!

      • maksakaahan !!!!

        Työmarkkinajärjestöt sopivat eläkeratkaisun yhteydessä, että työeläkemaksu on 24,4 prosenttia palkkasummasta vuosina 2017-2019. Maksua kuitenkin lasketaan tilapäisesti vuonna 2016, jolloin TyEL-maksu on 24 prosenttia palkoista. 0,4 prosenttiyksikön maksunalennus kohdistetaan pienille työnantajille ja työntekijöille fifty-fifty-säännön mukaisesti.

        2012 työurasopimuksessa sovittiin TyEl-maksun korottamisesta 0,4 prosenttiyksikköä vuosina 2015 ja 2016, jolloin työeläkemaksu olisi noussut 25 prosenttiin. Työnantajien mieli muuttui musteen kuivuessa ja he alkoivat vastustaa korotuksia. Eläkeneuvotteluissa EK sai tahtonsa läpi. Maksu jäädytetään.

        TyEL-maksu on nyt keskimäärin 23,6 prosenttia palkkasummasta ja sopimustyönantajilla 24,2 prosenttia. Työnantajien keskimääräinen osuus on 17,75 prosenttia. Yli 53-vuotiaat maksavat nyt 5,55 prosenttia työeläkemaksua ja yli 53 vuotiaat 7,05 prosentin eläkemaksua.

        Eläketurvakeskus on arvioinut, että 24,4 prosentin TyEL-maksutaso riittää myös vuoden 2019 jälkeen. Työmarkkinaosapuolet arvioivat asiaa 2020 neuvotteluissa.


    • tahti kiihtyy vaan

      Anttilat ja Stocca jo nyt kärvistelee kun ei ole ostajia, ja tämän jälkeen tahti vaan kiihtyy. Kohta ei ole kauppoja, muita kun Lidl.

    • mitään ei tapahdu

      Puheet on puheita, se on jo nähty. Julkista sektoria ei saada kevennettyä, koska kukaan ei halua itseltään leikata. Ministeriöt pyörittelevät päätään ja ovat vaatimassa päinvastoin lisää ja sysäämässä lisää vastuuta kuntasektorille. Verotusta ei voi siten keventää, joten kulutus ei kasva vaan työttömyys lisääntyy.

    • P Puupää

      Ansiosidonnaisen aikaahan ollaan lyhentämässä kovalla kiireellä! Voi olla jo ens vuonna totta? Kyllähän näillä rahoilla ja Kelankin rahoilla pärjää, mutta muutoksia se vaatii arkielämässä. Autonkin pito tai ainakin päivittäminen on vaikeata. Kaikki tulot ja menot joutuu sopeuttamaan balanssiin. Hyvään polkupyörään kannattaa panostaa jo ajoissa! Sitten venytetään penniä, leipäjonot, kirpputorit, martoista ruokaohjeet, teeseitse hommat nousee arvoon arvaamattomaan. Tämä on jo hyvin monelle totta. No keinot aina löytyy ja kannattaahan sitä vähän ennakoida, ettei tule "yllätyksiä". Kassan 500pv kuluu muuten yllättävän nopeasti!

      Työt on hinnoiteltu ilmeisesti "ulos" ja silloin väistämätön tapahtui/tapahtuu? Lukihan puhui kulutustavaroiden arvonlisäverojen pudotuksista ja muutenkin verojen pudotuksista? Tämähän voisi toimia ja saisi kulutustavara kauppaan vauhtia! Kulutusyhteiskunta olisi siis veturina? Kuluttajahinnat laskisi, joka antaisi pelivaraa? Nythän jälleen kerran tehdään juuri toisin päin ja kaupanala näivettyy? Eli täällä siis jatkuu huonojen päätösten sarja? Johan näitä on vuostolkulla nähtykin ja tilanne nyt tämä! Tämä siis tällaista puutaheinää.

    • Luki.

      Ehdotan suurista eläkkeistä leikkausta,samoin kun eduskunnan viroista poistetaan eläkkeet nykylainsäädöksen mukaan,eli eläke ei tulisi kahden kauden jälkeen vaan on sidottu henkilön ikään.

      Samoin leikkaus tapahtuisi ettei kaikista viroista erikseen saisi eläkkeitä vain se yksi josta henkilö olisi oikeutettu saamaan ikänsä puolesta eläkkeen.(tämä koskettaisi koko eduskunnan virkoja)

      Leikkaus aloittetaisiin näistä.


      Samalla nostetaan pieneläkkeet minimistä 1400e kuitenkin vähintään 1200e.

      työttömien peruspäivähan määrä 800e kk puhtaana käteen.

      Samoin kannustetaan ottamaan vastaan jokin tukitoimi jolloin summa olisi 1200e kk.

      On saatava rattaa pyörimään,no ketkä käyttäisi sitten näitä etuja ,ne on on ne pien tulolliset jotka kantavat joka euron yleensä kauppaan tukien kauppiaita.

      Suuri tuloiset eivät kanna vaan jemmaavat kuka mihinkin.

      Kansantaloudellisesti meidän tulisi kokeila tämä versio,kun ihminen se vähäosainen saa kohtuullisen tulon jota arkielämässä myös hyödyntää ostamalla maan sisältä,parturit hyötyisivät ,kaupat ,ym.....alkaisi toisenlainen kulutus juhla suomen sisällä.

      samalla lasketaan alv vero.

      Hyödyt olisi mittavat kaikkialla ,hyvinvointi lisääntyisi köyhienkin parissa.

      Lapsi lisät postuisi kaikilta niiltä joiden vanhemmat ovat hyvä tuloisia olkoon summa vaikka 3500ekk per henkii.

      Vastaavasti lapsi lisät nostetaan vähävaraisilta joiden tulot olisi esim:alta 1600e

      Ensimmäisen lapsen lisät olisi korotettuna,ja toisesta alkaisi lasku vastaavasti jne..kun nykyään se on juuri päin vastoin.

      Näillä menetelmillä ja useilla muilla korjauksilla saisimme hyvinvointi valtion 5-10 vuoden perioidilla kasatttua.

    • ne fiksut

      Stub on nyt Nallen asialla, jolta on saanut vaalirahoitusta. On tullut taas lupausten maksun aika. Tässä sen sitten näkee, kenen etuja ajaa. Niitten FIKSUJEN :)))

      • No No

        Voi viddu! Nallekin loikkas Ruottiin! Tämä kertoo jo kaiken. Ei kyllä ole oikein luottamusta moneenkaan asiaan täällä! Homma kuitenkin toimii jotenkuten kuin Venäläinen sotilasajoneuvo, jonka ei pitänyt edes teoriassa toimia! Merkkiä en muista!


    • Voisitko svetu käyttää omaa nimimerkkiäsi, niiin ei tulisi turhaan klikattua näitä jorinoitasi auki? Ihan vain yleisen viihtyvyyden vuoksi?

      • Okt-Suurmufti

        Kyllä tässä ihan asian tynkää on. Suomalaisista 2/3 työskentelee palvelusektorilla. Ns "kulutusverojen" nosto on tyhmintä, mitä voi keksiä. Se on juuri sitä "suomalaisen työn verottamista". Lisäksi se nostaa palkankorotuspaineita, inflaatiota, Suomi-kustannuspaikan kalleutta ja ihmisten taipumusta siirtää otokset ulkomaisiin nettikauppoihin.

        Kehitys on ollut nähtävissä jo kauan ja siksi minäkin ostin ajoissa. Neljän prosentin vuositahtia nousevat vuokrat ja aina nousevat "kulutusverot" tekisivät minusta maaorjan. On kivaa kun asumisen suurin menoerä on sementoitu 13 vuoden taakse ja kohta sekin erä loppuu. Rahaa on muuhunkin kuin nousevaan vuokraan, kaurapuuroon ja "kulutusveroihin".


      • Okt-Suurmufti kirjoitti:

        Kyllä tässä ihan asian tynkää on. Suomalaisista 2/3 työskentelee palvelusektorilla. Ns "kulutusverojen" nosto on tyhmintä, mitä voi keksiä. Se on juuri sitä "suomalaisen työn verottamista". Lisäksi se nostaa palkankorotuspaineita, inflaatiota, Suomi-kustannuspaikan kalleutta ja ihmisten taipumusta siirtää otokset ulkomaisiin nettikauppoihin.

        Kehitys on ollut nähtävissä jo kauan ja siksi minäkin ostin ajoissa. Neljän prosentin vuositahtia nousevat vuokrat ja aina nousevat "kulutusverot" tekisivät minusta maaorjan. On kivaa kun asumisen suurin menoerä on sementoitu 13 vuoden taakse ja kohta sekin erä loppuu. Rahaa on muuhunkin kuin nousevaan vuokraan, kaurapuuroon ja "kulutusveroihin".

        Asiaa voi olla. En lue svetun avauksia, lähinnä siksi, että jos niisä on jotain asiaa, niin se on jostain lähteestä kopioidussa osassa.

        Tässäkin viestissä otsikko ja jälkihorina oli täysin käsittämätöntä roskaa, joka ei liittynyt itse asiaan oikein mitenkään.


      • Ok-Loordi
        Okt-Suurmufti kirjoitti:

        Kyllä tässä ihan asian tynkää on. Suomalaisista 2/3 työskentelee palvelusektorilla. Ns "kulutusverojen" nosto on tyhmintä, mitä voi keksiä. Se on juuri sitä "suomalaisen työn verottamista". Lisäksi se nostaa palkankorotuspaineita, inflaatiota, Suomi-kustannuspaikan kalleutta ja ihmisten taipumusta siirtää otokset ulkomaisiin nettikauppoihin.

        Kehitys on ollut nähtävissä jo kauan ja siksi minäkin ostin ajoissa. Neljän prosentin vuositahtia nousevat vuokrat ja aina nousevat "kulutusverot" tekisivät minusta maaorjan. On kivaa kun asumisen suurin menoerä on sementoitu 13 vuoden taakse ja kohta sekin erä loppuu. Rahaa on muuhunkin kuin nousevaan vuokraan, kaurapuuroon ja "kulutusveroihin".

        Mukavaa, että mamutaustainen ja kovakankinen Suursmuftikin paikalla, onko muita varakkaita Ok-Omistajia paikalla?
        Suursmuftin ja toisen mamun Suurvisiirin kanssa on saunottu, otettu poskeen ja aunukseen, miesten kesken, kovia poikia..
        Mufti älä hätäile, Ok-Miesten sauna järjestetään ennen joulua, Porhot tulevat taas Loordin saunaan ja syötävää ja juotavaa riittää.
        Miten kassulla, ördäys jatkuu ja Reino ja Keijo takakenossa ja sisään, ulos, Auts.


    • Stuu kusettaa kans
    • anti kari

      Suomne valtion talous on nollasummapeliä tai oikeastaan tällä hetkellä ei edes sitä vaan miinus peliä.

      Eli aina kun jotain kevennetään on jostain kiritettävä tai sitten se rahoitetaan lainalla.

      Luulisi tyhmemmänkin tämän tajuavan.

      Jouteoloa ei tule kannustaa, vaan verotusta muuttaa niin että joutenolijat voivat siirtyä pienituloisten työtä tekemään. Kun tämmöinen laki on saatu tehtyä niin joutenolijoiden tuloja voidaan pienentää ja ikäänkuin kannustaa heidät töihin. Sitä työtä tässä maassa riittää ihan tehtäväksi asti, halua ei vielä löydy koska käteenjäävä osuus on kovin kontra joutenolo. Eli joutenolosta tulee tehdä mahdollsimman epämukavaa ja työntekoa kannustaa. Verotusporkkana ja joutenolijoiden tulopienenykset lienee ainut tie tähän.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2257
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1397
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1364
    8. 52
      1268
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe