Tässä se taisi olla..

itsekäs?

Olen parikymppinen nainen ja ollut yhdessä samanikäisen miehen kanssa kohta viisi vuotta. Näistä vuosista kaksi olemme asuneet saman katon alla enemmän tai vähemmän onnellisesti. Viimeisen vuoden ajan olen miettinyt erilleen muuttamista tai lopullista eroa. Syinä ovat mm. miehen saamattomuus( ei osallistu kotitöihin, kaupassa käyntiin tms.), hän pelaa milloin milläkin pelikoneella tuntikausia ja se estää häntä elämästä "normaalia" elämää, hän ei osaa kokata tai siivota, eikä muutenkaan huolehtia omista asioistaan. Raha-asioista en edes viitsi aloittaa.. Kaikista suurin syy eron miettimiseen on kuitenkin minä itse. Tunteet ovat kuoleet viimeisen puolentoista vuoden aikana melkein kokonaan. Seksiä on hyvässä lykyssä kerran kuukaudessa koska en halua miestäni. En halua että hän koskee minuun tai hyväilee minua millään tavalla. Tämä taas johtuu siitä ettei suhteessamme ole ollut hellyyttä vuosikausiin. Olen yrittänyt halailla ja pusutella yms. mutta en saa koskaan vastakaikua. Ainoa syy miksi lähelle tullaan on seksi. Tunteista olemme (=olen) puhuneet monesti. Yksinpuheluahan tuo on kun mies ei edes pihahda. " En tiedä", "en oo varma", "no en mä osaa tohon mitään sanoa", ovat nämä tyypilliset lausahdukset. Aina puhutaan siitä miten vietetään enemmän yhteistä aikaa ja yritetään vaalia suhdetta, mutta mikään ei koskaan muutu. Olen kyllästynyt yrittämiseen ja siihen ettei toinen anna minkäänlaista vastakaikua. Aina tätä samaa paskaa. Kovasti hän väittää rakastavansa, mutta teot puhuvat toista. Hän ei auta minua arjen kanssa vaikka käymme molemmat töissä. Teen pitkää päivää, jonka jälkeen käyn kaupassa, pesen pyykit, teen ruokaa, tiskaan ja imuroin yms. jos on tarvetta sellaiseen. Edes roskat eivät mene miehen mukana ulos ellen erikseen siitä nalkuta muutamaa päivää putkeen. Nämä asiat eivät välttämättä kuulosta isoilta näin kirjotettuna, mutta olen aivan loppu. Kärsin stressistä jonka takia olen menettänyt hiuksia, saanut stressi-ihottumaa ja menettänyt kuukautiseni melkein puoleksi vuodeksi. Olen kyllästynyt olemaan äiti, palvelija ja huora. Ja silti rakastan tätä ihmistä niin valtavasti enkä halua hänelle mitään pahaa.. kai se on sitten se hoivavietti minkä takia olen yhä tässä suhteessa. Haluan vihdoinkin olla itsekäs ja hoitaa itseni kuntoon ja miettiä mitä oikeasti haluan elämältä. Silti mietin että voinko lähteä näin itsekkään syyn takia: mies ei lyö minua, ei hauku tai ole alkoholisti. Tuntuu että nuo ovat ainoat "hyvät syyt" lähteä suhteesta. Vielä kun saisin rohkeutta toteuttaa haaveeni mahdollisimman nopeasti..

7

586

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mitävastaisin

      Tiedät jo itse kaiken tarpeellisen päätösten tekemistä varten.

    • hyviä syitä eroon

      Mies pitää sinua itsestään selvyytenä. Voit sanoa, että haluat muuttaa erilleen ja katsoa jatkuuko suhde ja toimiiko se niin paremmin. Jos ei, niin sitten on lopullisesti aika erota.

    • eläkää menkää

      olet nuori elä älä siivoa kivahan se että joku äijä kotona!

    • kaikki aikanaan

      Itse odotin 20 vuotta muutosta, mitä ei koskaan tullut. Toisaalta asiat kulkee omaa latuaan, jos tuntuu ettet ole vielä valmis lähtemään, kannattaa ehkä vielä odottaa. Kyllä se selviää.

      • näytä tää hänelle

        Hei! Näytäpä tämä kirjoituksesi hänelle. Ja kerro miltä sinusta tuntuu, ja että haluat muutosta.ja kysy vaikka ihan avoimella kysymyksellä, että miten hän voi. Oliskohan ehkä masentunut? Anna hänen sitten päättää, mitä tekee.


    • KokemusK

      "Silti mietin että voinko lähteä näin itsekkään syyn takia: mies ei lyö minua, ei hauku tai ole alkoholisti. "

      Ei ole mitenkään itsekästä haluta suhteeltaan oikeita tunteita, hellyyttä ja seksiä, päinvastoin. Sen tajuaminen osoittaa että ihmisellä on hyvä itsetunto ja hän arvostaa itseään ja suhdettaan. Ja sitä kautta mysö sitä kumppania.
      Nykyisessä suhteessasi olet oikeastaan enemmän itsekäs. Roikutat miestä suhteessa joka ei voi antaa miehellekään paljon mitään. Sinulle se kuitenkin ilmeisesti jotain outoa tyydytystä antaa kun siinä vielä jaksat roikkua.

    • elämä ilman reikää

      jos hälyää erota niin antaa palaa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    6. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    7. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    8. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    10. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    Aihe