Islam on väkivaltainen

Faktoittaja

- Islam on väkivaltainen ja militantti uskonto, ei sitä käy kiistäminen, Kaleva sanoo.
Tätä Islam todellakin on, jopa islamin tutkijan Atte Kalevan mielestä. Turha kaunistella tälläistä asiaa yhtään sen enenpää.

15

121

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • toinen.

      Elämme outoja aikoja, kun väkivaltaista uskontoa ei saa sanoa väkivaltaiseksi.

      Yleensä perustelut tälle kiellolle ovat järjenvastaisia kuten oikeuden päätös Halla-ahon tapauksessa.

      "Halla-ahon perustelut väitteilleen ovat siten tosiasiassa näennäiset siitä huolimatta, että ne näyttävät loogisilta."

      Kun Halla-aho sanoi profeetta Muhammadia pedofilliksi ja islamia pedofilian pyhittämäksi uskonnoksi, hän oli AIVAN OIKEASSA.
      Myös Jaakko Hämeen-Anttila myöntää, että Muhammad nai 9-vuotiaan Aishan ja Aisha muutti Muhammadin taloon.
      Seksi alkoi siitä hetkestä kun Aisha muutti Muhammadin luokse ja avioliitto täydellistettiin. Islamissa avioliitto konsummoidaan sukupuoliyhdynnällä. Ennen yhdyntää avioliitto ei ole voimassa.
      So. Muhammad oli pedofiili.

      Islamin mukaan kaikki Muhammadin teot olivat pyhiä. So. islam pyhittää pedofilian.

    • alfa123om2222

      Etelän Kuningas on Dan. 11 mukaan hyökkäävä Pohjoisen Kuningasta vastaan. Tuo Etelän Kuningas epäilemättä omaa islamin uskonnon muodon tukenaan, vaikka ei noudata täysin Koraania. Kyse on maallisesta sodasta. Vastavuoroisesta hyökkäilystä.

      Islamilla on Koraanin mukaiset Avioliittolainsäädännöt, johon luulisin kuuluvan mm. morsiusrahan yms. Profeetan (SAAS) esikuvan seuraaminen on toissijaista kun ei muuta ratkaisua tunnu olevan. Luulisin, että se aiheuttaa vain huonoa omaatuntoa ja häpeää. Koraanin mukaan neitseellisen miehen on naitava neitseellinen nainen ja haureellisen miehen on naitava haureellinen nainen.

      Pedofilian alkuperä voisi ennemmin olla Kristillispohjaisessa Gnostilaisuudessa, joka oli Antiikin yhdessä vaiheessa valtauskonto ja jonka edustajia vieläkin on paljon.

      Jos tahdot olla Kristitty ja noudattaa Jeesuksen käskyjä, jotka ovat tiukimmat mitä maailmassa on niin Jumala rakastaa juuri sinua eniten. Joka niitä noudattaa ja ne pitää, sitä Jumala rakastaa.

      Jos pelkäät, että islam on pakkokäännyttävä uskonto niin se ei pidä paikkansa. Tämä on Etelän kuninkaan hyökkäys menossa. Varsinainen kutsu islamiin tulee Imaami Mahdin kautta kun hän saapuu.

      Koraanin mukaan: USKONNOSSA EI OLE MITÄÄN PAKKOA! Älä pelkää äläkä hätäänny tätä sotilaallista interventiota, vaan kun Imaaimi Mahdi kutsuu tosi islamiin niin kuin imperialismin hyökkäyksen aikaiset munkit kutsuivat etelän asukkaita kristinuskoon niin ota selvää mitä Imaami Mahdin tarjoama islam todella on. Se ei välttämättä ole sitä mitä sinä nyt kuulet sitä kerrottavan, vaan voi olla että se on todellinen vaihtoehto.

      Imaami Mahdi tuo totuuden, oikeudenmukaisuuden, rauhan ja rikkauden kaikkien ulottuville juuri niin kuin Viktorianismi teki sen 1800-luvulla kaikkialla maapallolla. Nyt on islamin vuoro osoittaa kykenevänsä siihen. Kristinusko kykeni omalla vuorollaan hienosti, nyt on islamin vuoro kyetä samaan.

      • .......

        Missä sanotaan että Profeetta Muhammad ja Aysha olisivat olleet sukupuolisuhteessa Ayshan ollessa 9 vuotias? Lapset voidaan naittaa jo vaikka syntyissään ja tuleva morsian viedä ennen häitä sulhasen kotiin jo vuosia ennen häitä. Näin on varsinkin Intiassa tapana sekä hurskaiden muslimien parissa.


      • huolestunut65

        Islam on täynnä valhetta ja ristiriitaa ja sen verran nyt tutkinut että lännen olisi syytä herätä todella.


      • huolestunut65
        ....... kirjoitti:

        Missä sanotaan että Profeetta Muhammad ja Aysha olisivat olleet sukupuolisuhteessa Ayshan ollessa 9 vuotias? Lapset voidaan naittaa jo vaikka syntyissään ja tuleva morsian viedä ennen häitä sulhasen kotiin jo vuosia ennen häitä. Näin on varsinkin Intiassa tapana sekä hurskaiden muslimien parissa.

        koraanissa


    • GG:1

      Kuitenkin jopa muslimien johtajat valehtelevat jatkuvasti,ja sanovat,että Islam on rauhan uskonto. Eihän sitä tarvitse kuin avata tv uutisten aikaan,niin näkee päivittäin,miten väkivaltainen uskonto Islam on. Onhan ihmisillä nyt silmät ja korvat, joilla voi itse havaita sen.

    • alfa123om2222

      Mielelläni julistaisin kristityt paremmiksi ja moraaliltaan täydelliseksi. Kuitenkaan en voi pelkästään nykyiseten tapahtumien takia niin tehdä.

      En tiedä vielä missä määrin humanismi on Ranskan vallankumouksen ja jopa sosialismin hedelmää verrattuna kristinuskoon.

      Nämä tapahtumat ja sodat joita nyt käydään on kaikki kirjoitettu raamattuun ja muihin kirjoituksiin. Sitä on kirkon vaikea hyväksyä kun se aikaa sitten pätti ottaa linjan että VT:n kaikki profetiat totetuivat jo Kristuksen aikana. Tuo on melko selkeä harha. Monet Profetiat ja näyt toteutuivat vasta 1500-luvulta lähtien.

      Danielin kirjan 8. luvussa lukee, että 2300 iltaa ja aamua jumalattomuus levittää tuhoa ja totuutta sorretaan jne. Aamoksen kirjassa lukee, että Damaskokseen heitetään tuli jne. Nämä ovat tätä päivää. Ne eivät liity siis islamiin, vaan ennemmin Jumalan valtakunnan esiin murtautumiseen. Kyse on köyhien ja rikkaiden välisestä kamppailusta.

      Islamin mukaan yksin Imaami Mahdi voi tuoda rauhan tähän tilanteeseen.
      Mutta monet kansat vetoavat, että Ilm. 13 määrittelee LOHIKÄÄRMEEN ja sen luoman LEOPARDI PEDON maailman johtajiksi eikä islamia.

      Nuo näkökannat ovat kuitenkin täysin mahdollista yhteensovittaa. Ainoa ongelma on Jumalan valtakunnan perimysjärjestys ja perimysehdot. Pääseekö rikas Jumalan valtakuntaan ja pääsekö sinne rikolliset??? Mutta tuo valtakunta tulee ajankohtaiseksi vasta vuonna 2028 ja ennen sitä pitäisi olla seitsenvuotinen Antikristuksen hallinto ja ennen Antikristuksen hallintoa seitsenvuotinen Imaami Mahdin hallinto. Ja Lohikäärme ja Leopardi on mahdollista aivan hyvin sovittaa kaikkiin kolmeen halllintoon.

      Imaami Mahdi on joka tapauksessa välttämätön rauhan edelletys sillä pyhät kirjoitukset ovat määränneet sen hänen tehtäväkseen yksin.

      • alfa123om22222

        Vaikka joku muu pystyisi rauhoittamaan ja vakiinnuttamaan tilanteen niin kaikki kunnia menee siitä jo nyt yksin Imaami Mahdille tulee hän sitten näkyvällä tavalla tai näkymättömänä hengellisenä persoonana. Hänen kauttaan on tullut paljon selitystä Iankaikkiselta Isältä sekä Allahilta.

        Muut ovat puhuneet lähinnä talouskasvun on jatkuttava tietyllä vuotuisella prosentilla ja velan takia on kiristettävä taloutta. Kaikki muu on Imaami Mahdilta tullutta uudistusta, jos jotakin uudistusta esiintyy.

        Maat painivat velan ja talouskasvun kiemuroissa ainoastaan, mutta eivät omaa mitään ideoita siihen kuinka rauha, oikeudenmukaisuus, totuus ja vauraus voisivat edetä yhä vielä entisestään. Tarkoitan, että Imaami Mahdi on jo vuoden 2011 syyskuusta lähtien ollut vaikuttamassa niin historian, nykyisyyden kuin tulevaisuudenkin kulkuun.


      • huolestunut65

        Islam on tuo peto josta dan ja ilmestyskija puhuu. Kun katsoo mitä irakissa ja syyriassa tapahtuu niin se on häpeällistä mitä pienille viattomille lapsillekin tekeevät nämä jotka sitä uskontonsa varjolla tekeevät. Islam ei ole mikään rauhan uskonto ja vaikka koraanissa onkin rauhaisia kirjoituksia niin ne kumoutuu myöhemmillä sotaisilla ja aggressiivisilla kirjoituksilla


    • alfa123om2222 9.10.2014 20:56 "Mielelläni julistaisin kristityt paremmiksi ja moraaliltaan täydelliseksi."
      Tuohon sisältyy epäkristillinen harha, tavallaan. Kristinuskoon kuuluu se, ettei kristityt ole täydellisiä, vaan Jeesus on. Tätähän tarkoittaa opit perisynnistä ja päivittäisestä armosta. Eiväthän täydelliset tarvitse armoa.
      Toki tuota harhaa opetetaan saarnastuoleistakin, että eipä sillä.

      Vaikeahan on objektiivisesti vertailla, mutta jos katsotaan, miten ihmiset äänestävät jaloillaan, niin enempi taitaa porukkaa muuttaa kristikuntaan päin kuin täältä ulos. Tämä viittaisi siihen, ettei kristillisyyden suolaama ajallinen yhteiskunta ole ehkä se huonoin vaihtoehto.

    • Totuus uutisoidaan

      Joka päivä murhauutisia. ISIS on laittanut mutkat suoriksi. Jokohan ne mahdia odottaa palaavaksi. Israeliahan nämä haluaa pyyhkiä maailman kartalta kun se on ainoa demokratia tyrannivaltioiden seassa lähi-idässä.

      Gazan tilanne osoitti että siellä muslimit valehtelevat medialle minkä ehtivät juutalaisten toimista. He saavat ansaitsemansa lopun. Näkee silmistäkin millaisia ovat ja elekielestä. Se on kuin leima heissä, joka ei lähde.

    • alfa123om2222

      Danielin kirjan tehtäväjako ei valitettavasti suosinut muslimeja.

      Dan 9:
      24. - Seitsemänkymmentä vuosiviikkoa on määrätty kansallesi ja pyhälle kaupungillesi. Sitten jumalattomuus päättyy, synnistä tulee loppu, pahat teot sovitetaan, ikuinen oikeudenmukaisuus saatetaan voimaan, näky ja profetia sinetillä vahvistetaan ja kaikkeinpyhin voidellaan.

      0-490 jumalattomuus päättyy (Kristinusko)
      490-980 synnistä tulee loppu (Islam)
      980-1470 pahat teot sovitetaan (Islam)
      1470-1960 ikuinen oikeudenmukaisuus (Kristinusko)
      1960-2450 näky ja profetia (Juutalaisuus)
      2450-2940 kaikkein pyhin (Juutalaisuus)

      Eli islam joutuu hankkimaan sovituksen pahoille teoille. Käytännössä koston. Jos nyt on juutalaiset tappaneet 70 000 palestiinalaista niin vastaisesti kuolee 70 000 juutalaista, mutta Koraanin mukaan kristityt ovat juutalaisten ystäviä joten nuo 70 000 usein voivat olla kristittyjäkin. Mikä on edullisinta tai Jumalan tahdon mukaista se ehkää ratkaisee?

      Islam sai kaikkein vaikeimman osan, koska on miehuullisin noista kolmesta. Juutalaiset ja kristityt ovat usein kuin lapsia tai keskenkasvuisia eivätkä kykene hankkimaan sovitusta pahoista teoista.

      • Shalom

        Meidän sovituksemme on Jeesus Kristus. Tiedämme, että itse emme ole mitään ansainneet emmekö voi itseänne pelastaa mutta Hän tekee sen, amen.


    • Tuula H

      islamin uskoiset pitäisi haastaa oikeuteen, koska he haukkuvat juutalaisia sian ja apinan jälkeläisiksi. siinä olisikin maailman suurin oikeudenkäynti prosessi. eihän täällä palstallakaan ketään saa haukkua. niin ne vain teidän arabi ystävänne tekevät kuitenkin. ette kuitenkaan kritisoi heitä.

    • alfa123om222

      Totta toinen puoli, mutta kunnian loukkaus ei enää ole oikeuslaitoksen hoidettavien asioiden joukossa. Joskus Jehova itse katsoo aiheelliseksi ottaa käyttöön haukkumasanat. Se on täysin hänen käsissään. Vaikeaksi asian tekee se, että kolmas osapuoli usein katsoo olevansa yläpuolella sen, jota haukutaan, vaikka onkin haukuttu vielä alhaisemmaksi.

      En kannata haukkumista missään olosuhteissa, mutta eräät haukkumasanat ovat osouttautuneet olevan oikeita ja mahdottomia välttää.

      Useimmiten haukkuminen on väliaikaista ja loppuu aikaanaan. Islam on kuitenkin siitä vaikea uskonto, että raamatun mukaan Esau kantoi ikuista vihaa tai ikuista kaunaa. Siksi Jumala rakasti enemmän Jaakobia. Jos joku on esimerkiksi alistettu orjien orjaksi niin itselleni ei tuota vaikeuksia uskoa, että selainen joskus korotetaan korkeaan arvoon. Mutta samanlaista asennetta on vaikea löytää kaikilta. Esimerkiksi Egyptin Faraolle tuotti aikanaan vaikeuksia uskoa Israelin korottaminen Egyptin orjuudesta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5025
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3177
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1645
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1255
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe