Suomeen mahtuu maahanmuuttajia?

paikat kuntoon

Suomi on harvaanasuttu maa. Maaseudut autioituvat. Väestö vanhentuu. Eläkeläisten määrä lisääntyy. Kyllä Suomeen maahanmuuttajia mahtuu.

Monikin maahanmuuttaja on löytänyt Suomesta työpaikan, rehellisen työpaikan ja maksavat verot. Se, että, jos ruotsissa on ongelmia ollut maahanmuuttajien suhteen, niin samoja ongelmia ei Suomessa ole. Suomalaiset ovat kuitenkin enemmistönä Suomessa. Suomalainen kun olen, niin kyllä väittäisin, että kyllä suomalaiset itse enemmän ongelmia aiheuttavat. Kuten rattijuopumuksia, väkivaltarikoksia, liikennerikkomuksia, pahoinpitelyjä, ilkivaltaa. On typerää tehdä maahanmuuttajista rikollisia. Suurin ongelman aiheuttaja on suomalainen itse. Lukekaa vaikka lehdistä. Enemmistönä ovat ne, jotka lakia ja järjestystä eivät noudata, ovat suomalaiset, eivät maahanmuuttajat. Kyllä suomalaisilla on peiliinkatsomisen paikka.

74

239

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mielestäni näin on

      Niitä vaan löytyy onnettomia, joiden elämäntehtävä näkyy olevan maahanmuuttajien rikosten ylös nostaminen. Kun maahanmuuttaja tekee rikoksen, niin linkittävät ja poraavat sitä sitten vähän joka palstalla. kantaväestön rikokset ei heitä kiinnosta, koska niillä ei voi maahanmuuttajia saattaa huonoon valoon.
      Näillä ihmisillä jotka tätä tekevät, ei varmaan ole omaa elämää, tai se on tosi kurjaa, koska tuollainen toiminta tuntuu olevan heistä tosi tärkeää.
      Tuolla tavalla ihminen itse katkeroituu ja hapantuu yhteiskunta kelvottomaksi, tai ehkä he ovat sitä jo valmiiksi.

      • paikat kuntoon

        Kommenttisi oli hyvä. Otit asian esille, nostit kissan pöydälle,siis maahanmuuttajien rikosten ylös nostamisen, joita tekevät onnettomat ihmiset, jotka eivät huomaa, että kuitenki kantaväestö, SIIS SUOMALAISET tekevät ne rikokset, ei siis maahanmuuttajat. Maahanmuuttajat ovat vähemmistönä yhteiskunnassamme, perustuu Suomen väkilukuun. Miksi pitää tehdä vähemmistöistä yhteiskuntamme rikollisia? Suomalaiset, kun todellisuudessa tekevät eniten rikoksia, lakia kunnioittamatta. Se on faktaa. Suomi kun on miljoonainen kansa.


    • köpö

      Juu se kannattaa kattoa mitä Helsingis just on tapahtunu näitten kans...

      • paikat kuntoon

        No, kerro mitä Helsigis on tapahtunu, mä kun en tiedä, niin kun en tiedä, en tiedä, en.


    • paikat kuntoon

      En tiedä paljon mistään mitään. Minä vain, vain, vain, vain.......

      • paikat kuntoon

        Kommenttisi oli hyvä. En tiedä mitä tuohon sanoisin...menin sanattomaksi.
        En tiedä, en , en, en, en, en, en.........


    • Late Lapista.

      Mamut näyttävän mahtuvan Suomeen, mutta kantasuomalaisilla näyttäisi jo olevan paikkapaikoin ahdasta!

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014100918731220_uu.shtml

      Kempan hyysärismiin sairastuneet kukkahattuämmätkin voisivat käydä tutustamassa mutiais problematiikkaan vaikkapa Helsingissä, Tuokholmassa, Södertäljessä ja Malmössä!
      Ottakaa kuitenkin puukkoja puntareita ja muita virvokkeita mukaanne, niitä voitte siellä jopa tarvita !

      Late Lapista.

      • paikat kuntoon

        Puukkoja, puntareita ei tarvita, vaan keskustelutaitoja. Löytyykö niitä?


    • vanhan toistoa vain

      Lapin Late se ei tiedä Helsingin asioista yhtään mitään. Helsingissä on aina ollut jengitappeluita, ei tuossa mitään uutta ole.
      1900-luvun alussa siellä oli sakilaiset, ne oli työväentaustaisia tyhjäntoimittajia, jotka pieksi ja ryösti muita kaupunkilaisia.
      1950-luvulla taas lättähatut herätti kauhua ja suurtä närkästystä. Seuraavalla vuosikymmenellä maalta muutto kaupunkiin toi mukanaan lähiöjengit. Ne tappeli toistensa kanssa ja siinä sivussa pieksi muitakin. 1970-luvulla oli omat jengitappelunsa kun kaupungin eri osien jengin taistelivat reviireistään. Sitten taisi tulla jo skinit, jotka tappeli etnisten jengien kanssa. Skinit pieksi myös "hintit, jutskut ja nek... ut "
      Joten aina noita on ollut jengejä ja tappeluja, niissä on myös kuollut ihmisiä, joten raakaa touhua se aina on ollut.

    • Kyse on tästä

      Oli miten oli mutta Suomi ei tarvitse elättejä lisää.
      Pitää olla työtä kaikille tulokkaille jolla he tienaavat leipänsä. Silloin on kaikki OK.

      Ensin omille kansalaisille työpaikka, asunto jne.....

    • köpö

      Ei kai se että suomalaiset hakkaa toisiansa joutoaikana,oo mitään uutta.
      Eikä se että mamut hakkais toisiansa,haittais ku niitä ittiänsä.
      Mutta jos mamut alkaa hakkaan suomalaisia,se on väärin.
      Ja kun suomalaiset kohta pieksää ne,heilahtaa rasistikortti heti.

      On erikoiseksi menny tämä meijän maa,kymmenessä vuojessa...totta se on alettava miettimään ja valamistautumaan jotenki...

      • Late Lapista.

        Juuri noin! Omat rötöstelijät meidän on kestettävä, mutta afrikasta värvätyt pitää lähettää kotiinsa rötöstelemään!
        Jokainen joka ei pysty työllään elättämään itseään, ei kun postimerkki perseeseen ja kotimaahansa !
        Ja minä en voi ymmärtää miksi esimerkiksi somaalit tuppaantuvat tänne, kylmään ja RASISTISEEN Suomeemme, kun kotimaassan heillä olisi lämmintä ja rasismista vapaata ilmastoa, nälänkin yllättäessä potkaisisivat vain hedelmäpuun kylkeen, jos alas tippuisi hedelmä, saisivat syötävää, jos taas apina saisivat raiskattavaa!

        Late Lapista.


    • Patiini heilahtaa
    • ETAl atsipal

      Ei niitä raukkoja pidä arvostella. Ei se ole heidän vika vaan yhteiskunnan. Jos ei nuorille tarjota harrastuksia niin kyllähän siinä turhautuu. Ensin me väen väkisin haaliminen joka paikasta tänne maahanmuuttajia tyydyttämään puuttuvan työvoiman tarvetta ja sitten emme pidä heistä huolta.

      Saamme kyllä syyttää tästä kaikesta itseämme. Meidän pitää järjestää heille harrastuksia ja rahaa että he voivat harrastaa eivätkä turhaudut!

    • voi ihme sentään

      Niin että asialla ei olisi mitään väliä, mikäli jengi olisi kantaväestöä, mutta kun on maahanmuuttajien jälkeläisiä, eli suomalaisia, mutta hiukan tummemman värisiä, niin silloin asia on tuomittava ?
      Näin voi noita Laten ja hänen kavereiden tekstistä päätellä.

      Missä ihmeen pusikossa tuollaisia kasvaa ?

      • Late Lapista.

        Mikäs hele vetin velvollisuus meillä on elättää afrikasta tänne värvättyjä rettelöitsjöitä!
        Vai että pitäisi vielä jakaa niille lisää rahaa?? kyllä sitä on niille dumpattu jo liikaakin ! Kuten kuvasta numero yksi näkyy!


        Seuraava juttu perustuu poimintaan Korkeimman oikeuden sivuilta: http://www.finlex.fi/fi/oikeus/kko/kko/2009/20090014

        Kommentit on poimittu sivulta: http://pastebin.com/m3529332



        Discorahan tarvetta? Täältä vihdoinkin infoa.

        Sitä aina kuulee kyseltävän turvapaikkaturisteille syydettävistä tuista, kun kukaan ei käy töissä... Monesti kuulee kuinka kantasuomalainen yh-äippä kituuttaa yhden lapsensa kanssa ja selviää juuri ja juuri, mutta yhdeksän jäsenen somaliperhe elelee leveästi. Siitä toki voit jo vetää tarvittavat johtopäätökset, mutta kun niitä tukitietoja ei saa julkisena mistään.

        "Saakohan ne jostakin syystä enemmän tukia eri tahoilta kuin kantaväestö?"

        Katsotaanpas. Nyt kävi niin hauskasti, että eräs huijari on korkeimman oikeuden kautta käynyt tukihuijauksiaan selvittelemässä ja se sattuukin olemaan julkista tietoa.

        http://www.finlex.fi/fi/oikeus/kko/kko/2009/20090014

        Tässäpä siis aineistoa, joka varmasti on faktaa, koska luvut ovat KKO:n päätöksestä. Kyseinen päätös löytyy edelläolevan linkin takaa.

        Tässä saatiin siis ensimmäistä kertaa tarkat tukitiedot, nekin tosin sosiaalitukien väärinkäyttöä koskevan oikeudenkäynnin yhteydessä. Korkein Oikeus antoi 24.2.2009 päätöksen, jossa väärillä tiedoilla tukia saanut maahanmuuttaja ei ollut tehnyt rikosta antaessaan vääriä tietoja viranomaisille. Sekä käräjäoikeus että hallinto-oikeus olivat tuominneet naisen törkeästä petoksesta. KKO vapautti naisen syytteistä.

        Faiza A haki oleskelulupaa itselleen ja yhdelle lapselleen Suomen Etiopian suurlähetystöön 28.4.1998 jättämällään hakemuksella perheenyhdistämisperusteella. Hakemus perustui siihen, että A oli solminut 6.4.1998 avioliiton Abdullahi B -nimisen miehen kanssa, jolla oli pysyvä oleskelulupa Suomessa, ja että lapsi oli heidän yhteinen.

        Ulkomaalaisvirasto myönsi päätöksellään 14.2.2000 oleskeluluvat ajalle 14.2.2000 - 14.2.2001 ja jatkoi niitä 28.4.2002. Oleskeluluvan voimassaoloaikana A haki toisen lapsensa Etiopiasta Suomeen ja synnytti kolmannen lapsensa.

        Oleskeluluvan saatuaan A oli hakenut yhdessä B:n kanssa Kansaneläkelaitokselta ja Helsingin kaupungilta sosiaalietuuksia ja toimeentulotukea, joita heille oli myös maksettu. Sittemmin A ja B olivat ilmoittaneet viranomaisille, etteivät he tosiasiassa olleet avioliitossa eikä B ollut A:n lasten oikea isä ja että A:n aviopuoliso ja lasten isä asui edelleen Etiopiassa.

        Ulkomaalaisvirasto myönsi päätöksellään 14.2.2000 oleskeluluvat ajalle 14.2.2000 - 14.2.2001 ja jatkoi niitä 28.4.2002. Oleskeluluvan voimassaoloaikana A haki toisen lapsensa Etiopiasta Suomeen ja synnytti kolmannen lapsensa.

        A haki yhdessä B:n kanssa sosiaalietuuksia ja toimeentulotukea seuraavasti:

        Kansaneläkelaitokselta

        · 1.4.2000 - 31.8.2002 lapsilisää yhteensä 7 488,75 euroa,

        · 3.4.2000 - 3.1.2002 lasten kotihoidon tukea yhteensä 8 708,10 euroa,

        · 20.2.2001 - 3.1.2002 äitiys- ja vanhempainrahaa yhteensä 2 654 euroa sekä

        Helsingin kaupungilta

        · 3.4.2000 - 31.1.2002 toimeentulotukea yhteensä 36 872,27 euroa.

        Etiopialainen maahanmuuttajanainen on saanut nettotuloja yhteensä 55.723 euroa. Kun rahan jakaa keskimäärin kuukausille, tulee siitä 2.570 euroa kuukaudessa. Huomioitakoon, että aluksi hänellä oli vain yksi lapsi. Vuoden tuloksi tulee 30.840 euroa netto.

        Tänä vuonna 2009 ansaitakseen kolmen lapsen äitinä tuon määrän, pitää palkan olla vuodessa 44.400 euroa eli 3.700 euroa kuukaudessa. Kun palkasta maksetaan vero ja työeläkemaksu, käteen jää Helsingissä sama summa.

        Vuoden 2002 verotilastojen mukaan ylimpään tilastoituun tuloluokkaan eli yli 200.000 markkaa (siis yli 33.600 euroa) kuuluvia veronmaksajia oli 10,6 %. Tapauksen nainen siis kuului Suomen suurituloisten joukkoon. Vuodesta 2000, jolloin hän muutti Suomeen, palkat ovat nousseet 30 % ja varmaan myös toimeentulotuki.

        Late Lapista. mamut afrikkaan Ry!


      • Late Lapista.
        Late Lapista. kirjoitti:

        Mikäs hele vetin velvollisuus meillä on elättää afrikasta tänne värvättyjä rettelöitsjöitä!
        Vai että pitäisi vielä jakaa niille lisää rahaa?? kyllä sitä on niille dumpattu jo liikaakin ! Kuten kuvasta numero yksi näkyy!


        Seuraava juttu perustuu poimintaan Korkeimman oikeuden sivuilta: http://www.finlex.fi/fi/oikeus/kko/kko/2009/20090014

        Kommentit on poimittu sivulta: http://pastebin.com/m3529332



        Discorahan tarvetta? Täältä vihdoinkin infoa.

        Sitä aina kuulee kyseltävän turvapaikkaturisteille syydettävistä tuista, kun kukaan ei käy töissä... Monesti kuulee kuinka kantasuomalainen yh-äippä kituuttaa yhden lapsensa kanssa ja selviää juuri ja juuri, mutta yhdeksän jäsenen somaliperhe elelee leveästi. Siitä toki voit jo vetää tarvittavat johtopäätökset, mutta kun niitä tukitietoja ei saa julkisena mistään.

        "Saakohan ne jostakin syystä enemmän tukia eri tahoilta kuin kantaväestö?"

        Katsotaanpas. Nyt kävi niin hauskasti, että eräs huijari on korkeimman oikeuden kautta käynyt tukihuijauksiaan selvittelemässä ja se sattuukin olemaan julkista tietoa.

        http://www.finlex.fi/fi/oikeus/kko/kko/2009/20090014

        Tässäpä siis aineistoa, joka varmasti on faktaa, koska luvut ovat KKO:n päätöksestä. Kyseinen päätös löytyy edelläolevan linkin takaa.

        Tässä saatiin siis ensimmäistä kertaa tarkat tukitiedot, nekin tosin sosiaalitukien väärinkäyttöä koskevan oikeudenkäynnin yhteydessä. Korkein Oikeus antoi 24.2.2009 päätöksen, jossa väärillä tiedoilla tukia saanut maahanmuuttaja ei ollut tehnyt rikosta antaessaan vääriä tietoja viranomaisille. Sekä käräjäoikeus että hallinto-oikeus olivat tuominneet naisen törkeästä petoksesta. KKO vapautti naisen syytteistä.

        Faiza A haki oleskelulupaa itselleen ja yhdelle lapselleen Suomen Etiopian suurlähetystöön 28.4.1998 jättämällään hakemuksella perheenyhdistämisperusteella. Hakemus perustui siihen, että A oli solminut 6.4.1998 avioliiton Abdullahi B -nimisen miehen kanssa, jolla oli pysyvä oleskelulupa Suomessa, ja että lapsi oli heidän yhteinen.

        Ulkomaalaisvirasto myönsi päätöksellään 14.2.2000 oleskeluluvat ajalle 14.2.2000 - 14.2.2001 ja jatkoi niitä 28.4.2002. Oleskeluluvan voimassaoloaikana A haki toisen lapsensa Etiopiasta Suomeen ja synnytti kolmannen lapsensa.

        Oleskeluluvan saatuaan A oli hakenut yhdessä B:n kanssa Kansaneläkelaitokselta ja Helsingin kaupungilta sosiaalietuuksia ja toimeentulotukea, joita heille oli myös maksettu. Sittemmin A ja B olivat ilmoittaneet viranomaisille, etteivät he tosiasiassa olleet avioliitossa eikä B ollut A:n lasten oikea isä ja että A:n aviopuoliso ja lasten isä asui edelleen Etiopiassa.

        Ulkomaalaisvirasto myönsi päätöksellään 14.2.2000 oleskeluluvat ajalle 14.2.2000 - 14.2.2001 ja jatkoi niitä 28.4.2002. Oleskeluluvan voimassaoloaikana A haki toisen lapsensa Etiopiasta Suomeen ja synnytti kolmannen lapsensa.

        A haki yhdessä B:n kanssa sosiaalietuuksia ja toimeentulotukea seuraavasti:

        Kansaneläkelaitokselta

        · 1.4.2000 - 31.8.2002 lapsilisää yhteensä 7 488,75 euroa,

        · 3.4.2000 - 3.1.2002 lasten kotihoidon tukea yhteensä 8 708,10 euroa,

        · 20.2.2001 - 3.1.2002 äitiys- ja vanhempainrahaa yhteensä 2 654 euroa sekä

        Helsingin kaupungilta

        · 3.4.2000 - 31.1.2002 toimeentulotukea yhteensä 36 872,27 euroa.

        Etiopialainen maahanmuuttajanainen on saanut nettotuloja yhteensä 55.723 euroa. Kun rahan jakaa keskimäärin kuukausille, tulee siitä 2.570 euroa kuukaudessa. Huomioitakoon, että aluksi hänellä oli vain yksi lapsi. Vuoden tuloksi tulee 30.840 euroa netto.

        Tänä vuonna 2009 ansaitakseen kolmen lapsen äitinä tuon määrän, pitää palkan olla vuodessa 44.400 euroa eli 3.700 euroa kuukaudessa. Kun palkasta maksetaan vero ja työeläkemaksu, käteen jää Helsingissä sama summa.

        Vuoden 2002 verotilastojen mukaan ylimpään tilastoituun tuloluokkaan eli yli 200.000 markkaa (siis yli 33.600 euroa) kuuluvia veronmaksajia oli 10,6 %. Tapauksen nainen siis kuului Suomen suurituloisten joukkoon. Vuodesta 2000, jolloin hän muutti Suomeen, palkat ovat nousseet 30 % ja varmaan myös toimeentulotuki.

        Late Lapista. mamut afrikkaan Ry!

        JA JATKOA EDELLISEEN !

        KUN TÖRKEÄ PETOS EI OLE RIKOS

        Korkeimman oikeuden mukaan ”…asiassa ei ole esitetty selvitystä siitä, minkä suuruisina sanotut sosiaalietuudet A:lle olisi oikeiden perhetietojen perusteella myönnetty. Asiassa on siten jäänyt näyttämättä, että Kansaneläkelaitokselle ja Helsingin kaupungille olisi aiheutunut vahinkoa A:n ilmoittamien virheellisten tietojen seurauksena. Näyttämättä on jäänyt sekin, että A olisi virheellisiä perhetietoja ilmoittamalla pyrkinyt saamaan suurempia etuuksia kuin mihin hän olisi ollut oikeutettu tai että hänen on pitänyt käsittää aviopuolisonsa henkilöllisyyttä koskevalla oikealla tiedolla voivan olla merkitystä hakemiensa etuuksien määrän kannalta. Näin ollen A ei ole syyllistynyt niihin petoksiin, joista hänelle on vaadittu rangaistusta.”

        KKO olisi voinut vaatia Kelaa ja Helsinkiä laskemaan, kuinka paljon vahinkoa on aiheutunut vääristä tiedoista. Kun tätä laskentaa ei ole tehty, ei ole tapahtunut rikostakaan. Varsin kummallinen ratkaisu. Sehän tarkoittaa, että uhrien on ennakoitava Korkeimman oikeuden tekemät ratkaisut ja sen mukaan tehtävä korvausvaatimukset erilaisin vaihtoehdoin. Mutta tämä rangaistuksen arvottaminenhan on juuri oikeuden tehtävä. Jos Suomen laissa on tällainen porsaanreikä, se pitäisi tukkia heti, koska se antaa mahdollisuuden kaikenlaisille avustus- ja tukihuijareille, joita etenkin nyt kun valtio kaataa tukimiljardeja sinne tänne tulee esille kuin sieniä sateella.

        EIVÄT TUET TÄHÄN LOPU

        Ennen toimeentulotukipäätöstä Faizan toimeentulo turvattiin maahanmuuttajien kotouttamisesta ja turvapaikanhakijoiden vastaanotosta annetussa laissa tarkoitetuin tavoin, mitä määrää ei käsitelty oikeudessa.

        Asumistuki on eri tukimuoto, eikä sitä käsitelty korkeimmassa oikeudessa. Ennen toimeentulotuen myöntämistä rahantarvitsija ohjataan hakemaan kaikki muut mahdolliset lakisääteiset etuudet. Tällaisia ovat muun muassa työttömyysturva, eläke- ja sairausturva, asumistuki sekä opintotukijärjestelmä (opintoraha, -laina, asumislisä).

        3-lapsinen perhe saa kaupungilta asunnoksi 4 huonetta ja keittiön. Asunnon vuokra Itä-Helsingissä on 1100-1300 euroa. Tällaiseen asuntoon saa Kelalta asumistukea 695 euroa. (Laskuri osoitteessa http://asiakas.kela.fi/aylaskenta_app/AYLaskentaApplication). Jos tuloja ei ole, vuokran omavastuun saa toimeentulotukena.

        Jotta itse itsensä elättävä väestörekisteriin kuuluva voisi maksaa 695 e vuokran ja saada käteen verojen, työeläkemaksun ja vuokran jälkeen vuodessa 30.840 euroa, hänen palkkansa tulee olla 60.000 euroa eli 5.000 euroa kuukaudessa.

        Sitäpaitsi miesystävä sai omat tukensa olivat ne sitten työvoimapoliittisia tai muita. Ne tulevat tähän päälle, eikä niitä alunperinkään haettu takaisin, koska hänellä oli laillinen oleskelulupa Suomessa.

        Työtön maahanmuuttaja saa työmarkkinatukea kotoutumistukena pääsääntöisesti 3 ensimmäisen Suomessa asumisvuoden ajan. Tuen maksuaika voidaan pidentää 5 vuoteen. Kotoutumistukena maksettava työmarkkinatuki määräytyy samoin perustein ja on saman suuruinen kuin tavallinen työmarkkinatuki. Työvoimapoliittisten toimenpiteiden ajalta kotoutumistuki maksetaan ilman tarveharkintaa. Työmarkkinatuki on 25,63 euroa päivässä, ja sitä maksetaan 5 päivältä viikossa. Vuodessa tätä tukea kertyy 6.663 euroa.



        MORAALIN RAPPEUTUMINEN

        Palkansaajien säännöllisen työajan keskiansio oli heinä-syyskuussa 2008 noin 2 800 euroa kuukaudessa, kertoo Tilastokeskus. Miehet ansaitsivat keskimäärin 3.110 ja naiset 2.520 euroa. Kuukausipalkkaisten keskiansio oli noin 2.920 euroa ja tuntipalkkaisten laskennallinen kuukausiansio 2.370 euroa. Työssä käyvä keskipalkkainen aviopari ei siis yhdessäkään ansaitse yhtä hyvin kuin kolmen lapsen maahanmuuttajaäiti yksin tukien avulla. Ero on suuri kun huomioidaan työstä aiheutuvat matka- ja päivähoitokustannukset.

        Että sellaista kivaa. Laittakaa tietoa eteenpäin edes potutuksen maksimoimiseksi.

        Late Lapista. somaalit afrikkaan Ry!


    • Sivistystä
    • !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Per××kele sitä ollaan niin terroristimaa &näitä elätetään!

      • paikat kuntoon

        Suomi ei ole terroristimaa. Suomi on yksi turvallisimmista maista asua, siis vapaa terrorismista.


    • sentoki3

      Mahtuuhan tänne, joka mies pytyy kakaroita tekemään eriasia kuka ne elättää.

    • Ei tekemään

      Siittämään!

      • Siittäjä

        Mitäpä sitten jos ei seiso eikä Viagrakaan auta?


    • Silmät ainakin seiso

      https://static.ylilauta.org/files/83/thumb/mt5u6vmv.jpg
      Olisko "hollilla"?

    • paikat kuntoon

      Käsittämätöntä, että Suomen, lähes viisimiljoonaisesta kansasta, vähemmistöstä, siis siitä, jotka ihonsa väriltä poikkeavat suomalaisista. Maahanmuuttajat, tummaihoiset. Hekö ovat ongelmien aiheuttajia kaikessa. On meissä Suomalaisissa peiliinkatsomisen paikka. Valkoihoiset suomalaiset, siis me miljoonat olemme enemmistönä kaikissa väkivalta ja muissa rikoksissa. Se on totuus. Se selviää, kun lukee päivän tai aamun lehtiä. Jos tummaihonen tekee rikoksen, nousee juttu esille heti iltapäivälehtien otsikkoihin. Kun toisaalta suomalaisten rikokset lakaistaan huomaamattomasti maton alle, niitä ei niinkään huomioida iltapäivälehtien otsikoissa.

      • Suomalainenkulttuuri

        Olen lukenut jo pitemmän aikaa iltapäivälehtiä.Yhtään otsikkoa ei ole tullut vastaan: Tummaihoinen ryösti sivan oulussa (esim)?Tummaihoinen raiskasi valkoihoisen.!
        Rikoksen tekijöitten tuntomerkeissä ei mainita;: Tummaihoinen ta valkoihoinen! Yleensä ne ovat samanvärisiä,kuin meidän "asfalttitiet",jotka rikoksia tekevät ja ne jätetään selvittämättä,koska se kuuluu heidän KULTTUURIIN!


      • paikat kuntoon
        Suomalainenkulttuuri kirjoitti:

        Olen lukenut jo pitemmän aikaa iltapäivälehtiä.Yhtään otsikkoa ei ole tullut vastaan: Tummaihoinen ryösti sivan oulussa (esim)?Tummaihoinen raiskasi valkoihoisen.!
        Rikoksen tekijöitten tuntomerkeissä ei mainita;: Tummaihoinen ta valkoihoinen! Yleensä ne ovat samanvärisiä,kuin meidän "asfalttitiet",jotka rikoksia tekevät ja ne jätetään selvittämättä,koska se kuuluu heidän KULTTUURIIN!

        Mitä olet lukennut, et ainakaan sitä, mistä puhutaan. Eräskin poliisikansanedustaja viittasi etnisiin ryhmiin, jotka aiheuttavat järjestyshäiriöitä. Mitä etniset ryhmät, jos vähän riehuvat, niin saavat otsikkotilaa iltapäivän lehdissä. Mutta jos suomalainen riehuu, niin hänen riehumisensa ei näy valtakunnallisissa iltapäivälehdissä, korkeintaan pienillä otsikoilla oman kaupunkinsa lehdissä. Siinä se ero.


    • Korkeampisivistystas
      • paikat kuntoon

        Jos oikein ymmärrän, niin suomen lakia noudatetaan samoin niin suomalaisiin kuin maahanmuuttajiin.


    • Naisenkunnia
      • Ei muuta.

        Olet kunnon Suomalainen piste.


    • Nainenonihminen
      • paikat kuntoon

        Ilmeisesti oikea tuomio. Sen päätti Afganistanin tuomiolaitos. Rikos on rikos. Joissakin valtioissa joutuu vankilaan, ja joissakin hirsipuuhun.


      • Pieni viilto

        Ei sentään ihmisiä aleta tappamaan, sen voi poistaa muutenkin.


      • Late Lapista.
        Pieni viilto kirjoitti:

        Ei sentään ihmisiä aleta tappamaan, sen voi poistaa muutenkin.

        HESAN POLIISIKIN SAIRASTUNUT HYYSÄRISMIIN ! http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288749568688.html?pos=ksk-nln
        Eilisessä Iltasanomissa 40 vuotta poliisina työskennellyt asiantunjia kertoo jotta, katuväkivalta toistuu 10 vuoden välein, ja se loppuu yleensä kun joku KUOLEE tai joutuu häkkiin!
        Siinähän on poliisilla lääke katujengi pahoinpitelyiden lopettamiseksi, käväissee vain ampumassa pahimman mustan rettelöitisjän, ampuihan poliisi taannoin haulikolla naamaan palavasta talosta konttaamalla paennutta Suomalaistakin!
        Miedompi lääkekin on kyllä olemassa tuohon mustien terrorisointiin! julistetaan ULKONALIIKKUMIS KIELTO värillisille hampeilla klo 18,00 ja 08,00 väliselle ajalle, jokainen joka tavataan ulkona irrallaan lähetetään välittömästi kotimaahansa, ilman isompia kuulusteluja ja hyysäämistä!
        Sa kopsata ja laittaa käytäntöön!


        Late Lapista.


    • TORVISET!

      SUOMEEN EI TULE ELÄTETTÄVIÄ! AA

      • paikat kuntoon

        Kyllä Suomeen tulee maahanmuuttajia. Suomi on osa Eurooppaa. Väki liikkuu maasta toiseen. Se on nykyaikaa ja se vaan pitää hyväksyä. Maahanmuuttajat eivät ole mitään elätettäviä. Monikin maahanmuuttaja on opiskellut suomenkielen ja työllistynyt työmarkkinoilla tai työllistynyt perustamalla oman yrityksen.

        Voisit tarkastella asiaa siltä kohtiin, että monikin suomalainen kuuluu elätettävien joukkoon.


      • Persu tässä
        paikat kuntoon kirjoitti:

        Kyllä Suomeen tulee maahanmuuttajia. Suomi on osa Eurooppaa. Väki liikkuu maasta toiseen. Se on nykyaikaa ja se vaan pitää hyväksyä. Maahanmuuttajat eivät ole mitään elätettäviä. Monikin maahanmuuttaja on opiskellut suomenkielen ja työllistynyt työmarkkinoilla tai työllistynyt perustamalla oman yrityksen.

        Voisit tarkastella asiaa siltä kohtiin, että monikin suomalainen kuuluu elätettävien joukkoon.

        Heh de mukka!


    • näin tällä kertaa

      Jospa tällä kertaa. Minäkin olen ollut ns. maahanmuuttaja EN kertaakaan tarvinnut sen maan sosiaaliturvaa! Töissä iltasin, päivisin muuta.
      Maahanmuttoa EI kukaan terve ihminen vastusta jos tekee töitä oman elantonsa eteen. Mutta jos tänne tullaan vuosiksi tekemättä yhtään mitään ja rahaa tulee, ettei sen eteen ole ikinä tehty mitään niin se ei ole oikein JA se ei ole RASISMIA! HOX! Ei rasismia, vaan oman kansantalouden puolustamista.
      Mitä tulee omien kansalaisten elättämiseen, se on oikein, et elätetään. Katto pään päälle ja ruoka ei ole kerjäämisessä! HOX! Kerjäämisessä!

      • paikat kuntoon

        Maahanmuuttajana olet ollut ahkera, kun et ole tarvinnut sosiaaliturvaa. Puolustat omaa talouttasi, ahkeruudella iltaisin ja päivisin. Muista kuitenkin pitää vapaapäiviä. Ihminen kun tarvitsee lepoa.

        Kun maahanmuuttajia tulee, he tarvitsevat ensin asunnon, vaatteet, ruoka-apua, hyvän ja auttavaisen ihmisverkoston, jotta itse pääsevät itsenäisesti alkuun uudessa yhteiskunnassa.


      • maassa maantavoin
        paikat kuntoon kirjoitti:

        Maahanmuuttajana olet ollut ahkera, kun et ole tarvinnut sosiaaliturvaa. Puolustat omaa talouttasi, ahkeruudella iltaisin ja päivisin. Muista kuitenkin pitää vapaapäiviä. Ihminen kun tarvitsee lepoa.

        Kun maahanmuuttajia tulee, he tarvitsevat ensin asunnon, vaatteet, ruoka-apua, hyvän ja auttavaisen ihmisverkoston, jotta itse pääsevät itsenäisesti alkuun uudessa yhteiskunnassa.

        Itse piti hoitaa työ muutkin asiat ei siinä tarvittu sosiaaliapua ja näin tääläkin pitäisi. Kieli ei ole este jos on halua pärjätä, se on kunnia itsetunnolle siinä jää kulttuuriarvot toiseksi jos olet mennyt toiseen kulttuuriin.


      • voi vitura
        paikat kuntoon kirjoitti:

        Maahanmuuttajana olet ollut ahkera, kun et ole tarvinnut sosiaaliturvaa. Puolustat omaa talouttasi, ahkeruudella iltaisin ja päivisin. Muista kuitenkin pitää vapaapäiviä. Ihminen kun tarvitsee lepoa.

        Kun maahanmuuttajia tulee, he tarvitsevat ensin asunnon, vaatteet, ruoka-apua, hyvän ja auttavaisen ihmisverkoston, jotta itse pääsevät itsenäisesti alkuun uudessa yhteiskunnassa.

        Haloo! RUOKA-APUA!


      • Se täyttä faktaa

        Suoraan lautalta kielitaidottomana tehtaisiin töihin


      • paikat kuntoon
        maassa maantavoin kirjoitti:

        Itse piti hoitaa työ muutkin asiat ei siinä tarvittu sosiaaliapua ja näin tääläkin pitäisi. Kieli ei ole este jos on halua pärjätä, se on kunnia itsetunnolle siinä jää kulttuuriarvot toiseksi jos olet mennyt toiseen kulttuuriin.

        Se vaatii paljon työtä ja ahkeruutta, jos selviää ilman sosiaaliapua. Se, että haluaa pärjätä on kunnia omalle itsetunnolle. Pitää kuitenkin muistaa ne omatkin kulttuuriarvot uudessa yhteiskunnassa, uudessa kulttuurissa. Eri kulttuureista voi jokainen oppia aina jotain uutta. Rohkeutta on sanoa. että kieli ei ole este, jos haluaa pärjätä. Pitkälle voi pärjätä, tai päästä hyvään alkuun, kun osaa tervehtiä, kiittää hymyillä, osaa antaa itsestään luotettavan ja positiivisen kuvan.


      • Ei kolhoosiin
        Se täyttä faktaa kirjoitti:

        Suoraan lautalta kielitaidottomana tehtaisiin töihin

        Suomalaiset rikastutti Sea mammaa maahanmuutolla, miten on meillä jaaa mitä Sverigessä? Vielä on niin ja näin. Ruotsalaiset kyselleet eurosta, neuvo!


    • töihin!

      Mahtuu tänne joo kuokka käteen on tilaa Utsojoelta Helsinkiin.

      • Näky ei petä

        Niinpä, mahtuu, siitähän ei kukaan voi väittää vastaan. Jos vähänkään käy liikkumassa ohi kempan niin maata ja mettää riittää, ennen, kun seuraava kylä koittaa.


      • paikat kuntoon
        Näky ei petä kirjoitti:

        Niinpä, mahtuu, siitähän ei kukaan voi väittää vastaan. Jos vähänkään käy liikkumassa ohi kempan niin maata ja mettää riittää, ennen, kun seuraava kylä koittaa.

        Junalla, kun pohjoisessta matkustaa etelä-suomeen, niin junanikkunasta kun ulos katsoo, niin metsää riittää ja varsinkin ohitse vilahtavia puita. Kuva Suomesta; metsää ja puita ja välillä peltoa, harvakseltaan.


      • Varma persu
        paikat kuntoon kirjoitti:

        Junalla, kun pohjoisessta matkustaa etelä-suomeen, niin junanikkunasta kun ulos katsoo, niin metsää riittää ja varsinkin ohitse vilahtavia puita. Kuva Suomesta; metsää ja puita ja välillä peltoa, harvakseltaan.

        Kyse ei olekkaan mahtumisesta!!!


      • Perussuomalainen
        Varma persu kirjoitti:

        Kyse ei olekkaan mahtumisesta!!!

        Eiperkele ,,,,,,elättämisestä,,,,,niitä,,,,jotka,,,,,eivät,,,,ole,,,,tätä,,,,maata ,,,rakentaneet,,,,niistä ,,,on kyse,,,,


      • paikat kuntoon
        Perussuomalainen kirjoitti:

        Eiperkele ,,,,,,elättämisestä,,,,,niitä,,,,jotka,,,,,eivät,,,,ole,,,,tätä,,,,maata ,,,rakentaneet,,,,niistä ,,,on kyse,,,,

        Tätä maata, jota eivät ole vielä rakentaneet, rakentavat sitä tulevaisuudessa, tekemällä työtö ja maksamalla veronsa tekemästään työstä. He tulevaisuudessa maksavat maksetuistaan veroista sinunkin eläkkeesi. Turhaan siis manaat ja kiroilet. Katso tulevaisuuteesi.


    • De mukka heh

      Harasoo! Persut tekee vaalityötä kimpassa100 prossaa

    • Late Lapista.

      http://www.hs.fi/hstv/uutiset/Yhä useampi yli 65-vuotias jatkaa työelämässä/v1413080528509

      Suomalaiset vanhukset töihin, jotta mamut voivat loisia ja terrorisoida kaduillamme! Eipäs vaikuta aivan rehelliseltä peliltä!

      Late Lapista.

    • Me maksamme

      Asunnottomana ei tarvi olla se järjestyy jopa Helsingissä!

      • möllö

        kyllhän tänne rupulaan voisi tuoda somaleja ,kongolaisia ym. mamuja jotka on viimeksi tulleet puusta alas .mesätyö ja risu savotta olis heidän heiniä .


      • paikat kuntoon

        Asunnottoma järjestyy? Toisten nurkissa eläminen ei tarkoita omaa asintoa. Toisten nurkissa eläminen, kun kuitenkin tarkoitaa asunnottomana olemista.


    • Mulatissimo
      • paikat kuntoon

        Velkakello raksuttaa velkaa Suomelle. Se on tosiasia. Lisää elätetteviä, vai lisää elättäjiä. Elätettävät muuttuvat jossain vaiheessa elättäjiksi. On huomioitava, että syntyvyys laskee, oli kommentti Kemin palstalla. On huomioitava, että väestöpako pohjoisten kaupungeista etelä-suomeen vain lisääntyy. Mistä lisää asukkaita korvaamaan muuttotappiota?

        Tietysti maahanmuttajista. Lisää Suomeen tarvitaan maahanmuuttajia. Jossain vaiheessa he työllistyvät ja maksavat verot, ja maksavat suurtenikäluokkien joutuessa eläkkeelle heidän veronsa.

        Pitää nähdä tulevaisuuteen. Asia pitää nähdä, että lisää elättäjiä, jotka toimeentulollaan maksavat meidän eläkkeet-


      • paikat kuntoon
        paikat kuntoon kirjoitti:

        Velkakello raksuttaa velkaa Suomelle. Se on tosiasia. Lisää elätetteviä, vai lisää elättäjiä. Elätettävät muuttuvat jossain vaiheessa elättäjiksi. On huomioitava, että syntyvyys laskee, oli kommentti Kemin palstalla. On huomioitava, että väestöpako pohjoisten kaupungeista etelä-suomeen vain lisääntyy. Mistä lisää asukkaita korvaamaan muuttotappiota?

        Tietysti maahanmuttajista. Lisää Suomeen tarvitaan maahanmuuttajia. Jossain vaiheessa he työllistyvät ja maksavat verot, ja maksavat suurtenikäluokkien joutuessa eläkkeelle heidän veronsa.

        Pitää nähdä tulevaisuuteen. Asia pitää nähdä, että lisää elättäjiä, jotka toimeentulollaan maksavat meidän eläkkeet-

        Korjaus edelliseen. Tarkoitin, että maahan muuttajat työllänsä maksavat veronsa, jotka ohjautuvat eläkeläisten eläkkeisiin.


      • Seeton
        paikat kuntoon kirjoitti:

        Korjaus edelliseen. Tarkoitin, että maahan muuttajat työllänsä maksavat veronsa, jotka ohjautuvat eläkeläisten eläkkeisiin.

        http://static.naamapalmu.com/files/lc/medium/z8vjpifn.jpg
        Tällaista työtäkö tarkoitat?
        Kelahan näille maksaa päivärahaa,eikä siinä ole kuulemma mitään väärää.


      • Eino Eläkeukko
        paikat kuntoon kirjoitti:

        Korjaus edelliseen. Tarkoitin, että maahan muuttajat työllänsä maksavat veronsa, jotka ohjautuvat eläkeläisten eläkkeisiin.

        Vain kansaneläkkeet ja osa yrittäjien eläkkeistä maksetaan valtion varoista. Työeläkkeet maksetaan työeläkeyhtiöiden kassoista. Työtätekevät ihmiset maksavat yhdessä työnantajien kanssa eläkemaksuja eläkeyhtiöiden kassoihin.

        Tämä selvennykseksi edelliseen.


      • paikat kuntoon
        Seeton kirjoitti:

        http://static.naamapalmu.com/files/lc/medium/z8vjpifn.jpg
        Tällaista työtäkö tarkoitat?
        Kelahan näille maksaa päivärahaa,eikä siinä ole kuulemma mitään väärää.

        En tarkoittanut työtä, jossa aasi ja aseet toimivat työnteon apuvälineinä. Tarkoitin ihan rehellistä työtä, jota myös maahanmuuttajat tekevät. Jotenkin tuntuu, että monillakin on asennevamma maahanmuuttajia kohtaan. Johtuu varmaan siitä, että monikaan ei tunne maahanmuuttajia keskuudessaan. Minulla ei ole ongelmaa maahanmuuttajia kohtaan. Ne jotka tunnen, tekevät rehellistä työtä ja maksavat veronsa. Jos nyt joku maahanmuuttaja eksyy sivuraiteille, niin siitä tehdään suuri uutisotsikko.

        Kyllä meillä suomalaisillakin on peiliinkatsomisn paikka. Kun teemme jotain väärin, niin ei siitä uutisoida samoin jos maahanmuuttaja tekee jotain väärin. Sanosin, toistaisin, kyllä suomalaisillakin on peiliinkatsomisenpaikka ja myöntää, että parantamisenvaraa on suomalaisissa.


    • sitä mitä mekin

      Ei kyllä ihan tavallisia töitä, bussikuskista lääkärin hommiin, niin kuin nytkin tekevät.

      • paikat kuntoon

        R. Taipale M. Alatalo ihan tuttuja suomalaisia artisteja.

        Mutta yksi yli muiden, tosin ulkomaalainen, kenties austraalialainen naisartisti, lausutaan siia ja kappale sandelir, kirjoitusvirheitä tässä voi olla artistin ja kappaleen kohdalla. Mutta on mimmillä mahtava, kantava lauluääni, ihan kylmätväreet menee pitkin selkää, kun hänen kappaleensa kuulee radion soittolistoilta. Onko se kenellekkään tuttu piisi?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5095
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3197
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1800
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1325
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1286
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1267
    Aihe