Ensi kevään eduskuntavaalit

Valveutunut

Kehoitan kaikkia harikitsemaan tarkkaan ketä äänestävät ensi kevään eduskuntavaaleissa. Haluatteko Suomen huonoimman hallituksen jatkavan?? Haluatko Suomen liittyvän natoon ja vaarantavan kansalaistensa turvallisuuden???
Vaihtoehtokin löytyy. Niin säilytämme kaupunkien elin voimaisuuden.

29

120

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ihmeellistä eikö vaan

      Eikö se ole juuri tämä nykyinen hallitus joka on ajanut sitä kaupunkien elinvoimaisuutta ja sekoittanut koko Suomen.
      Jos tarkoitat elivoimaisuudella sitä, että kaupungit on bubeja täynnä, niin äänestä Persuja. Jos taas haluat , että valtakunnan asiat hoidetaan maltillisesti älä äänestä.
      Suomi tarvitsee seuraavaksi kolmen vahvan hallituksen ja siihen ei kuulu Persut. Kovat päätökset ovat edessä, julkisen sektorin palkkoja joudutaan laskemaan, jotta palvelut toimivat ja rahoitus riittää. Populisti Persut eli entinen konkurssiin mennyt SMP ei siihen pysty ja maa velkaantuu huolestuttavan nopeasti. Verotuksella on syöty kansalaisten ostovoima, pääomaverotuksella pääomat pakenevat ulkomaille. Verotuksella ja kyttäämisellä on pyritty rahoittamaan julkista sektoria, palkkoja on maksettu myös velaksi jo pitkään.
      Virkamies vaan istuu pallillaan ja keksii uusia maksuja , sekä itselleen töitä, kansa maksaa kiltisti. Tulee työttömiä liukuhihnalta, virkamies päättää kouluttaa, taas saa itselleen töitä ja työpaikka säilyy.
      Verorahat ja maksut kerää yrittäjä, usein oma asuntokin panttina. On oikein eräpäivä, jolloin rahat on oltava pankissa tai muuten tulee sakkoa.
      Julkinen sektori uupuu 7,5 tunnin työpäivissä ja kahden kuukauden lomalla. Viimeinen niitti yrittäjälle oli vielä tämä sairasloma kesälomalla. On maailma mallillaan ja hallitus syytä vaihtaa. Suomessa on ollut kaksi hallitusta, jotka ovat olleet täysiä tunareita Holkerin ja Kataisen. Tuosta tuskin huonommaksi ainakaan voi mennä, vaikka vallassa olisi kuka tahansa.

      • 23043

        Vain rikkaiden asioita ajava Kokoomusko sitten kuuluu?


      • Huomattu on
        23043 kirjoitti:

        Vain rikkaiden asioita ajava Kokoomusko sitten kuuluu?

        Kokoomus on yrittänyt tehdä kaikista julkisen sektorin työntekijöistä rikkaita, samoin demarit. Köyhiä tulee sitten niistä, jotka yrittävät tämän julkisen sektorin palkkoja ja etuja maksella, kilpailun puristuksessa.
        25 prosenttia palkkaa lisää sairaanhoitajille ja työkintaita muille oli Kokoomuksen populistinen mainos viime vaaleihin.
        Nyt se sitten nähdään, paljonko kuluja ja verotuksen tarvetta on syntynyt Kokoomus hallinnon aikana.
        Suurikaan palkka ei pelasta, jos lähes kaikki verotetaan.


      • Vielä töissä
        23043 kirjoitti:

        Vain rikkaiden asioita ajava Kokoomusko sitten kuuluu?

        Kuka on rikas onkin vaikeampi kysymys, monilla rikkaiksi luulluilla kun tässä yhteiskunnassa on enemmän velkaa, kuin omaisuutta.
        Asuntojen hintojen laskiessa, tämä porukka vain lisääntyy.
        Monet taas saavat rahaa ainoastaan kämpässä istumalla tai bubissa kaljaa hörppiessä.
        Suomessa ei tarvitse jakaa kuin muoviämpäreitä ilmaiseksi marketissa, niin pitkä jono syntyy nopeasti, aina ei ole kyse leipäjonosta.


      • Ei-kokoomuslainen

        Yllä olevassa kirjoituksessa on lukuisia virheitä ja vääriä väittämiä!

        1. Eivät Perussuomalaiset mitään pubeja ole kannattanut! Kirjoitat pehmosia!

        2. Siis hallitus on vallassa ja tekee päätökset. Kataisen sortohallitus aloitti kesäkuussa 2011 eikä ole saanut oikeastaan mitään aikaan! No joo - tulihan vanhuspalvelulaki voimaan mutta sekin epämääräisenä, koska hoitajien määrää ei mitenkään mitoiteta. Heitä voi olla vaikka kuinka vähän. Kokoomus vaati tätä huonoutta! Kokoomuslaisilla on varaa yksityisiin vanhainkoteihin.

        3. SoTe-uudistuksesta ei tullut yhtään mitään Kataisen aikana eikä Stubbinkaan aikana! Nyt keväällä Katainen hädissään kutsui Keskustan ja Perussuomalaiset hätiin ja SoTea yritettiin saada hahmotelluksi paremmaksi. Se on vieläkin niin raakile, että se on jopa perustuslain vastaiseksi havaittu. SoTe-uudistus lykkääntyy ensi hallituskaudelle!

        4. Kataisen ja Stubbin hallitukset ovat ottaneet hallituskauden 47 miljardia lisää valtionvelkaa. Se on aivan valtava määrä! Ei ihme, että luottoluokitusyhtiö Standard & Poor´s alensi Suomen luottoluokituksen pois AAA-tasolta. Se oli kova kolaus Suomen maineelle. Kokoomus on ollut hallituksessa johdossa ja SDP:stä valtiovarainministeri viime vuodet.

        5. Kokoomusjohtoinen hallitus on syytänyt rahaa Kreikkaan, joka ei ikinä maksa velkaansa takaisin. Suomen ottamat velkarahat joutuu suomalainen veronmaksaja maksamaan. SDP:n Jutta Urpilainen sanoi saaneensa salaisina pidettävät takuukset! Kyproksen pankiireillekin annettiin miljardeja euroja.

        6. Kehitysmaihin syydetään 1100000000 euroa vuosittain. Aivan typerää! Siellä suurin osa rahoista menee korruptioon ja vallanpitäjien palatseihin sekä loisteliaaseen elämään. Kansa siellä kärsii!

        7. Siinä olen kanssasi aivan samaa mieltä, että Kataisen hallitus oli Suomen surkein hallitus. Stubb ja Rinne eivät enää ennätä tehdä pahojaan kovin pitkään! Toki he voivat antaa Kreikan velkoja anteeksi salaisesti mutta sekin tulee joskus ilmi.

        8. Suomessa Kokoomusta äänestäneet keskituloiset hoksaavat, että ei Kokoomus aja heidän asioitaan vaan rikkaiden asiaa! SDP on ollut mukana tässä hullutuksessa vuodesta 2011. Gallupeista ilmenee, että SDP on kuoleva puolue, koska sen teot ovat kansan vastaisia. SDP on hännystellyt rikkaiden asialla olevaa Kokoomusta viime vuodet.


    • Hu HHuh

      Aina (huom. siis: aina!) kun Kokoomus on ollut muutaman kauden hallitusvastuussa pääpuolueena, on maahamme "yllättäin iskenyt" ennennäkemätön lama - ja nimenomaan palkanansaitsijoille. Ajattelit siis äänestää Kokoomusta taas? Sama sääntö koskee myäs piskuista Turkua, hei!

      • ei Pertuille

        Paitsi että Turussa suurin puolue on Pertut.


    • vintala

      Turkulaista en äänestä puouleesta riippumatta se on varma

    • rosen23

      Älkää äänestäkö paskoja rasisteja. Äänet vasemmalle.

      • Tulevaisuuden ennustaja

        Eikö nyt ole jo riittävästi nähty vasenta vaihtoehtoa. Verotuksen tarve on pilvissä, etuja on jaettu kilvan jo vuosikymmeniä.
        Vasen puoli, kun tässä maassa ei tajua edes omaa etuaan. Kalliiden kustannusten vuoksi pääoma pakenee maasta, työt tehdään halvemmissa maissa.
        Tehtaiden ovet käyvät vain yhteen suuntaan.
        Tietysti on lähes sama ketä äänestää, markkinat maailmassa määräävät suunnan. Tulevat kyllä kertomaan, koska lainaa ei enää saa.
        Sitten otetaan lakki kauniiseen käteen ja toimitaan: Porttugalin, Italian, Espanjan, Kreikan, Latvian jne... malliin. Kaikesta lähes leikataan, yhteiskunnan työssä oleskelevien lähes miljoonapäisestä armeijasta ja eduista, sekä palkoista, kunnes verotuksen tarve saadaan riittävän alas.
        Lainan ottaminen palkan maksuun ja verotuksen kiristäminen äärimmilleen tässä maassa tulee kalliiksi. Hyvinvointi yhteiskunta muuttuu pahoinvointi yhteiskunnaksi.
        Todellisuudessa Suomessa on vielä vähän julkista velkaa, mutta suunta pitää kääntää nopeasti, jakopolitiikan aika on auttamattomasti ohi. Tehtaita ja työpaikkoja on vielä jäljellä, työtahti yksityisellä sektorilla on viety äärimmilleen.
        Mikäli älytään toimia oikein ja nopeasti, voidaan varmasti vielä kaikki pelastaa, Finnairin työntekijät ovat jo näyttäneet mallia rohkeasti oikeaan suuntaan. Työpaikkoja voidaan pelastaa palkkakuluja alentamalla.
        Mahtava AY liike joutuu antamaan periksi ja lopulta saneeraamaan myös kallispalkkaisia johtajiaan, sekä myymään Lapin kelomökkejään.


    • Lilius jne jne..

      Mikäli palkkoja alennetaan niin pitää alentaa myös elinkustannuksia ja sitä myöden verotusta.
      Ensimmäisinä voisi lopettaa kultaiset kädenpuristukset sekä ylisuuret bonukset.
      Vieläkin on muistissa Liliuksen kymmenien miljoonien bonukset fortumilta, häpeämätön sika.
      Häntä vielä pyydettiin luopumaan niistä yhteisen edun nimissä.
      Nyt ei ole koko ukosta kuulunut mitään, sikamaista.

    • tuhon tie

      kaikkien aikojen huonoin hallitus hymypoika johtamassa ,jaa jaa ihmiset peesaa täydellinen tuho odottaa. kepusta apua ..kyllä jos haluaa mökin mummolle kustannuksia olut rekkojen mainokset piiloon voi hyvää päivää. kepu pettää aina se on nähty

      • Yrittäjä 48

        Ikinä en ole kepua äänestänyt, mutta nykytilannetta ja takavuosia seuranneena, taitaa kuitenkin olla yrittäjälle ainoa vaihtoehto.
        Kokoomus on täysi työväenpuolue ja populistinen sellainen, työhanskojen jakeluineen.
        Tyhmempikin huomaa mihin tämä Kokoomus politiikka on johtanut, yrittäjän kyttäämisen ja hirmu verottamiseen.
        PK yrittäjän työaikaa on pidennettävä entisestään, jotta kaiken raportoinnin ehtii hoitamaan, edes joten kuten.
        Demari taas ei älyä, että työttömyys johtuu työnantajien vähyydestä. Ei ole koskaan tajunnut. Persu puhuu paljon ja arvostelee, mutta ei saa mitään aikaiseksi.
        Vihreä on verotuksen lisäämisen kannattaja, sillä hoidetaan kaikki ja näkyy asumisen törkeissä kuluissa.
        Sipilä vaikuttaa Fiksulta ja harkitsevalta taitaa jälleen tulla pääministeri vaalit.
        Mökin mummoilla on aina ollut jätevedenkäsittely laiteet, ei niistä luovuta ja kyykkypaskalla käydä. Mökin mummot ovat nykyisin työeläkeläisiä, joiden tulot ovat vakaat.
        Töitä tähän yhteiskuntaan täytyy saada aivan ensimmäiseksi ja sitä saadaan yrittäjän aseman kohentamisella. Muuten ei tule sukupolven vaihdoksia tai uusia yrittäjiä. Loppuu palkan tulo tohtoreiltakin, jos yrittäjä ei yritä.


    • pekka persu

      turha on persuja arvostella ei ikinä ollut hallituksessa kaikki muut ovat ,tämä on fakta joka toivottavasti muuttuu.

      • Tätä mieltä

        Suomen talous ei kyllä kestä Persuja hallituksessa, kun ei oikein eduskunnassakaan.
        Toni Halmeet sun muut huuvatit eivät kuulu päätöksentekoon.


    • Persujako äänestää?

      Turkulaisia perussuomalaisia iso nippu yrittämässä kansanedustajiksi.

      Onko noista ehdokkaista ketään vaalikelpoista, esim onko luottotiedot kunnossa, ulosotossa ei yhtään merkintää, ei oikeudessa tuomittuja tuomioita, ehdokkaaksi pitäisi kelvat ainoastaan puhdas rikosrekisteri. luottotiedot kunnossa.

      Jos ei osaa omaa talouttaan hoitaa, miten sitten eduskunnassa osaa maan asioita olla päättämässä?

      • Ei Persuja

        Suomenkin taloutta ohjaa markkinavoimat, sille ei Persutkaan mahda mitään, tuskin edes ymmärtävät. Ruudinkeksijöitä siinä porukassa on todella vähän.
        Suomen ongelma on liian suuret kulut ja järkyttävä verotus.
        Saksan alvi 19 prossaa ja Itävallan 20, ei autoveroa, ruoka halvempaa. Miten Suomi voi pärjätä kilpailussa tällaisia maita vastaan ?
        Suomessa kaikki aika menee viinan kanssa kikkailuun ja sen tuonnin kyttäämiseen.
        Eikö tällä ole tärkeämpiä asioita hoidettavana, esim. Työllisyys ja yrittämisen helpottaminen, jotta saadaan töitä ja toimeentuloa.
        Tässä taloustilanteessa ei todellakaan tarvita eduskunnassa mitään lekkeriksi lyöntiä pellejä.
        Äänestäessä kannattaa miettiä, kenellä on kokemusta ja näyttöä, nyt tarvitaan kokenutta porukkaa, Kokoomuksen lapsi ministerit ovat tyrineet jo tarpeeksi.
        Suomi saadaan nousuun ainoastaan työllä, ei verottamalla !


      • anna ma nauran

        Turun persuthan lupasivat rakentaa Turkuun pilvenpiirtäjiä ja kattaa samalla Aurajoen. Toooodella fiksua sakkia.


    • Kokkarit tappaa!

      Miksi 28-vuotias kokoomuspomo surmasi 58-vuotiaan naisen? - "Paljon avoimia kysymyksiä"

    • lama kunkku

      persuja hallitus nimenomaan kestää, mutta näitä nykyisiä ei todellakaan. tulokset on kaikkien nähtävillä bubin pitäjä ja sen asiakaskin olisi hoitanut asiat paremmin, mutta jos haluatte tuhoon kulkea siitä sitten vaan porvareita äänestämään

    • Vitun persut

      kuka paskapää niitä änestää

    • töita haluava

      ihmiset jotka haluavat töitä, hyvinvointia, jotain tolkkua maahanmuuttoon, eli sinunlaisesi vastakohdat .

    • typerät -

      rasistiset ihraperse JunttiJuopot

      • Sipilä fani

        Kukaan ei tiedä, onko Persu vasuri vai oikean laidan kannattaja, fasisti vai super vasuri.
        Oma veikkaukseni porukkaa katsoessa super vasuri.
        Kyseessähän on entinen Suomen maaseudun puolue SMP, jonka Soini jo aikaanaan sai konkurssiin. Periaatteena firmani ei konkaan mee, nimi vain sen muuttuu.
        Persut eivät ole saaneet Turussa kyllä mitään aikaiseksi, eikä valtakunnan politiikassa sen enempää.
        Kokoomuskin ryssi kaiken, kun lähti vasuri tyyliin työhanskoja jakelemaan. Palkkaa lisää suosikeilleen , nyt niitä maksellaan ja otetaan velkaa lisää joka minuutti.
        Sipilän vuoro yrittää ja motivoida kansaa.


      • tietoa on
        Sipilä fani kirjoitti:

        Kukaan ei tiedä, onko Persu vasuri vai oikean laidan kannattaja, fasisti vai super vasuri.
        Oma veikkaukseni porukkaa katsoessa super vasuri.
        Kyseessähän on entinen Suomen maaseudun puolue SMP, jonka Soini jo aikaanaan sai konkurssiin. Periaatteena firmani ei konkaan mee, nimi vain sen muuttuu.
        Persut eivät ole saaneet Turussa kyllä mitään aikaiseksi, eikä valtakunnan politiikassa sen enempää.
        Kokoomuskin ryssi kaiken, kun lähti vasuri tyyliin työhanskoja jakelemaan. Palkkaa lisää suosikeilleen , nyt niitä maksellaan ja otetaan velkaa lisää joka minuutti.
        Sipilän vuoro yrittää ja motivoida kansaa.

        Tietäähän sen lukemalla niiden puolueohjelmaa ja tutustumalla esimerkiki Terhon työryhmän raporttiin, Martikaisen malliin tai varjobudjetteihin- kaikki suurempia ja velkaisempia kuin nykyiset. Tekivätpä myös lakialoitteen nuorten pakkotyöllistämisestä ilman mitään korvauksia.

        http://www.tiedonantaja.fi/2013-25-1/perussuomalainen-leikkauslista-kertoo-puolueen-talouspolitiikan-juurista


        Vain idiootti kuvittelee, että persut oikeasti olisivat pienen ihmisen puolella.


    • pekka...ersu

      kepu pettää aina mummoille puhdistamot kreikalle 1 tukipaketti ym ym. ei kukaan nyt niin hölmö ole että keepulaisille äänensä antaisi.

      • Sipilä paras

        Mummoilla puhdistamot ovat olleet jo 70 luvulla, merkit Vartiainen tai Upo. Samoin maasuodatimia ja yleensäkin jäteveden käsittely on ollut jo pitkään Suomessa. Ei täällä enää metsiin paskottu aikoihin. Omakotitaloon viemärialueella liittymämaksu kymppitonnin ja osuuskunnissa 10 - 20000.
        Maksaa se kaikille muillekin ja vielä enemmän, eikä jäteveden käsittelyä voida lopettaa.
        Typerää Persupropagandaa, ei tuolla ääniä saa kuin bubista.
        Eikä ole aika kaukana, kun Suomi tarvitsee tukipakettia Euroopan unionilta. Miten Persut sitten suu pannaan, jos vaikka Kreikka ei annakaan.


    • p........ersu

      totta kait suomi tarttee apua ,kun kepun päätöksellä annettiin tukipaketti kreikalle ja muut porvarit ovat päätöksillään jatkaneet samaa sarjaa, ja ajaneet suomen maahanmuutto ym päätöksillään tuhon tielle. mitään suomen alasajo päätöksiä ejvät ole olleet persut päättämässä, se on fakta eikä muuksi muutu.....kuka tahansa huru- ukko olisi osannut asiat yhtä huonosti hoitaa.

    • idiooteille:

      www.paljastettu.fi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    6. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    7. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    8. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    10. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    Aihe