Jaksatteko nousta kilpirauhaskokeisiin?

Aamukoe

Mulla taas puoli vuotta yli vuoden mennyt yliaikaa kun olis jo pitänyt käydä tarkistuttamassa kilppariarvot. BViimeksi meni 2 vuotta ja pakotin itseni menemään enen kuin lähete vanheni. Mulla on päivärytmi aikas sekaisin eli nukahdan vasta näin kesäaikaa klo 4.30 ja herään lopullisesti n. klo11.30-12.00.

Väsyttää niin ettei meinaa jaksaa pitää silmiä auki. Kahviia kun olen juonut n. 3 tavallista kupillista aamupala eli päiväpalan lisäksi niin alkaa silmät seljetä. Kahvia ilman en pärjäisi. Kyllä vihreä tai valkoinen teekin piristää jkv mutta kahvi on se lopullinen piristäjä.

Pitäis saada päivärytmi muutettua. Kilpparikokeisiinhan pitää mennä ennen klo 10 aamulla. Kai se vielä on niin? Käyttekö itse aamulla ennen klo 10? Syödä ja juoda saa.

Vanhempi sisareni ravaa kokeissa vaikkei ole mitään kilpparisairautta, mutta pelkää kai saavansa liikatoiminnan, vaikka arvot on normaalit jatkuvasti.ja tarkistuttaa arvoa jatkuvasti.
Sydämen läppävian takia otattaa. Väitti ettei muka tarvitse mennä ennen klo 10 kokeeseen ja että hänelle on sanottu niin.
Itselläni on ollut vajis jo ainakin yli 17 vuotta.

6

95

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • struumasuspecta74

      Hei! Minulle on sanottu että pitää tulla syömättä ja juomatta labroihin... mutta kyllä täytyy käydä ennen kello 10 aamulla kilpparikokeissa. Toisaalta tuo "ravinnotta" taitaa olla liukuva käsite, sillä jotkut labrahoitsuista sanoo että pitää olla ravinnotta ja toiset että nakkikioskin kautta ei saa tulla... Tiedä tuota sitten, kummat ovat oikeassa. Itse olen mennyt paastoarvoilla kilpparikokeisiin, niin eilenkin.

      Väsymystä tekee liika - ja vajaatoiminta. Tuntuu kyllä että ei saa aamua käyntiin ilman kahvikupillista. Heti labrojen jälkeen on mentävä kanttiiniin, edes juomaan kuppi kahvia ( aina sen jälkeen muu meno ).

      Jaksamista ja voimia! Itse taistelen kilpirauhasen liikatoiminnan kanssa 75 % poistosta huolimatta! Kun thyroxinia en saanut ottaa kuukauteen liikatoiminnan vuoksi, oli vierotusoireet jotain uskomatonta! Nyt alkaa tasoittua.

    • aaargggggg9990

      Kauan lähetteet on voimassa (yksityisen endon) ???

      Mullasama ongelma...en vaan herää niihin kokeisiin ..piti mennä 3-4kk sitten..vieläkää en oo menny .. :-(((

      • Aamukoe

        Kannattaa soittaa labraan ja kysyä asiaa. En tiedä yksityisistä lähetteistä, kun itse olen saanut lähetteeni aina omalääkäriltä terveyskeskuksesta, eli laittaa sähköisen lähetteen labraan. Itsekin tarkistin silloin kun meinasi vanheta, että oli 2 vuotta tuon lähetteen voimassaoloaika.


    • jeps x

      Pakkohan se on jaksaaa ja pakko on jaksaa olal töissäkin klo 7.

    • square

      04:10 mulla herätys töihin... että kilpparikokeet aika helppo nakki siihen verrattuna. Voi syödä ja juoda labroihin, mutta ei kilpparilääkettä ennen verikoetta.

      • Aamu-uninen****

        Säälittää aina ihmiset jotka joutuvat heräämään neljän aikoihin. Itse en pystyisi siihen ja siksi kunnioituksen sekaisin tuntein kuuntelen ja luen kun jotkut siihen pystyvät. Monet radiotoimittajatkin joilla työvuoro alkaa klo 6 aamulla, joutuvat nousemaan varmaan aikas aikaisin jos työmatkaankin menee paljon aikaa.

        Joskus takavuosina olen jotunut nousemaan ennen klo 6:a ja sekin on tuntunut ihan hirveältä. Kyllähän aamulla herää kun kello soittaa, mutta minun ongelmani on se että en saisi riittävän ajoissa unta, iltaihminen kun olen luonnostani. Väkisin ylösnoustessa vain huimaa ja on oksettava olo. Väsyttää enemmän kuin illalla nukkumaan mennessä.

        Uskon siihen että ihmiset ovat joko ilta- tai aamuihmisiä luontaisesti. Pakottamalla pystyy nousemaan, mutta puolen päivän aikoihin alkaa nukuttaa ihan tolkuttomasti.

        Olen tehnyt sijaisuuksia, ja minulle sopii liukuva työaika jolloin pitää olla viimeistään klo 9.45 työpaikalla. Olen sitten tehnyt töitä monesti klo 18.30:eenkin asti jos on ollut kiirettä. Työhön keskittyminen on paljon helpompaa riittävästi nukkuneena.

        Olen tehnyt aina paperitöitä ja työt on ollut tehtävä, muuten ovat seuraavana päivänä vastassa ja määräpäivään mennessä muutenkin tehtynä. Ei mitään hoitsun hommia jossa lähdetään kotiin kun vuoro loppuu ja toinen hoitsu jatkaa siitä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    9. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe