aku ja maailman 7 ihmettä

akupak

Tyhmä ohjelma, ei jaksanut kokonaan katsoa...akua jo liikaa töllössä....

23

634

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • virranviemää

      Aku: Posse & 7 maailman ihmettä!!
      Akun vaimoke Niina Lahtinen: Vino show & Hyvät ja huonot uutiset!!

      Parina aikaisempana vuonna tv-ohjelmia hallitsivat isä ja tytär Kuustonen, nyt taasen tuntuu olevan Akun ja rouvan vuoro *lol*.

    • jhnaåasgjkåäjkoåäas

      En katsonut ohjelmaa ollenkaan koska MTV on täynnä paksaa. Olen kyllästynyt jatkuvaan Aku H:n esityksiin ja muihin MTV:n samoihin höpöohjelmiin. On se kumma ettei osata tehdä yhtään hyvää ohjelmaa.

    • Ei koukuta

      Tänään katsoin pätkän , jossa Aku oli Intiassa.
      Siis olihan se tavallaan hauska, mutta samalla tuli mieleen millaisen Suomi kuvan Aku antaa maailmalle.

      • alatyylinen alku

        Intia jakso oli huono. Miten Aku käyttäytyi halventavasti intialaisia kohtaan. Kielenkäyttö ei vaikuttanut sopivalta ja ei mennyt kaikki huumorin piikkiin. Voiko suomeksi sanoa mitä vaan mitä alkuasukas ei ymmärrä? Ei voi, eikä pidä sanoa.


    • -----.

      Vähemmälläkin tekohuumorilla olisi moisen kursinut kokoon.

      Hävetti.

    • näinon

      Munaa ittensä muka tekohauskoilla letkautuksilla. Vaan pitää rahaa raapia kokoon kun ei kestojulkkiksena kovin pitkä ura ole tiedossa. Kansa väsyy samaan naamaan ja samoihin juttuihin.

    • yäkyäkyäk

      Kylläpäs oli surkea ohjelma, niin väkisin tehty ku olla osaa ja samoiten oli tuo haapasalo goes america..hohhoijaa..hävettää!! Se vaan nyt on niin että kaikki hyvät ohjelmat tehtiin 80-90-luvulla eikä niitä enää tuu:( Maailma on menossa vain huonompaan suuntaan..

      • Vexi

        Onneksi näitä maailman huonoimpia matkailuohjelmia ei näytetä muualla maailmassa. Molemmat niin syvältä, myötähäpeääni ei voi sanoin kuvata


    • 45ytuy6t

      Eikös tämän tehnyt jo Haapasalo sekä Madventures sekä -90 luvulla Folke West. Pitää nyt sitten maikkarinkin apinoida saada oma "matkailuohjlema". Aika näköalattomuutta ja amatööritouhua (yleensäkin maikkarilla). No maikkariltahan voikin odottaa tällaista sontaa, ei sieltä muuta tulekaan. En katsonut ohjelmaa enkä katso. Aku Hirviniemi tyhmine ja samoine kaksimieleisine juttuineen ei yksinkertaisesti kiinnosta. Ei taida kaveri oikein saada kun jutut sen tasoisia.
      Kohtapa se Aku Hirvipaisti on maikkarin kymmenen uutisten uusi uutisankkuri.

    • Riippii

      Niin turha ohjelma

    • hessutti

      Hyvä ohjelma, ei ylen natsi paska pakkovero sontaa kannata ainakaan kottoa!

    • ei uppoo

      Ohjelmassa ärsyttää jatkuva omien Putous-hahmojen käyttö. Olisi kehittänyt tähän edes uudet vitsit ja roolinsa, niin ehkä tätä voisi katsoakin. Monessa haastattelussa olen huomannut, että tämä mies ei vaan osaa olla vitsailematta. Kohta voi unohtaa roolit vähänkään vakavammissa draamoissa. Vastaava naaman vääntelijä kuin Jim Carrey, josta olen myös saanut tarpeekseni.

    • Ei kiitos

      Typerää "vitsi noi tunnistaa mut, ovat katsoneet Putousta" -läppää ja muuta itsensä jatkuvaa kehumista huumorin varjolla! Ja samalla metodilla pilkataan kyseessä olevaa kulttuuria ja kansaa! Todella mautonta pelleilyä, varsinainen matkakohde jää sivuseikaksi. Sekö lie tarkoitus? Jos on, niin miksi tehdä koko matkoja? Nuita kuivia ja mauttomia letkautuksia voi heitellä Suomen studioissakin. Olettaen, että joku jaksaa niitä vielä kuunnella, saati sitten nauraa niille..

    • Fullofshit

      Katsoin tuskaisesti sohvalla kieriskellen viime jakson. Jaksossa oli ehkä 80 vitsiä, joista "nauroin" kahdelle tai kolmelle. Niin tekemällä tehtyä roskaa ettei ole vähään aikaan nähty.

      Täyttä paskaa koko ohjelma.

      • HyväAku

        Mitä ihmettä porukka narisee hyvä ohjelma ja ennen kaikkea hauska! En ymmärrä.


    • kyllästynyt lihiksii

      täällä ihmiset kitisevät millaisen kuvan aku antaa suomesta,kun muutaman vitsin murjauttaa. Ennemminkin olisin huolissani millaisen kuvan sinä nakkidonitsi sieltä kotisohvaltasi annat...

    • sakd

      Oletteko te suomikuvasta huolestuneet kommentoijat tulleet ajatelleeksi, että Hirviniemi nimenomaan tuo julki sen, miltä me länsimaalaiset (tässä tapauksessa suomalaiset) kaikkitietävät maailmanmatkaajat näytämme tuolla kulttuurirajojemme ulkopuolella?
      Se mitä pilkkaamiseen tulee, katsojille näytetään kuvausryhmän matkasta vain murto-osa. Kyseessä on käsikirjoitettu viihdeohjelma. Jos kuvittelette tuon tunnin pätkän viikossa kertovan totuuden heidän käyttäytymisestään tai kunnioituksestaan ihmisiä ja kulttuureja kohtaan, olette pahasti herättelyn tarpeessa...

    • ilmaismatka

      Ihme "matkaohjelmia" jossa pääosassa on aina joku turha julkkis!?!

      Peter Nyman, Aku Hirvinaama, Ville pipopää Haapasalo jne.

      Koko ohjelma keskittyy tuohon "tähteen" ja kaikki mitä ympärillä tapahtuu on sivuseikka. Suurimman osan ruutuajasta täyttää kulloisenkin itserakkaan julkimon naama. Itse ovat oman tuotantoyhtiönsä kautta keksineet keinon matkustaa ympäri maailmaa ja saada siitä vielä sievoisen summan rahaa.

    • katselin

      Samaa mieltä. Idea ihan ok. vaikka noita maailmalla muiden rahoilla mällästäjiä on ihan liikaa.
      Aku mesoaa ihan liikaa, resuisena, kiroilee ihan liikaa. Sääli.

      V Haapasalon USA:n keikka oli paljon mielenkiintosempi. Mies hattuineen (ei villpamyssy nyt) buutseineen ja tupsupartoineen, taisi amerikalaisiakin huvittaa.

    • Riittää jo!

      Aku Hirviniemi on niiiiin itteään täynnä!! Virnottaa ja ilmeilee ja varmasti luulee, että kaikki tietävät hänet "pelleksi Suomesta"! Paikalliset "oppaat" kertovat ylpeänä historiaansa ja Aku virnuilee vieressä, kuin vajaaälyinen! EPÄKOHTELIASTA!!
      Akun naama on kulunut! Lopeta jo!

    • Pidä taukoa 5vee!

      Haapasalo oli kiinnostunut muustakin, kuin itsensä esittämisestä ja osasi olla sydämellinen ja kohtelias kaikille, samaa ei Aku osaa! Naama tosi kyllästyttävä! Marja Tyrni vielä meni, sen jälkeen ollut liikaa TV:ssä!!

    • Ei enää Akua !

      Miten helvetissä MTV vielää uusii Aku ja 7 imettä, joka limbojen limbo. Katsoin aiemmin yhden jakson ja se oli huonoista huonoin seitsemään vuoteen. Aivan kamottavaa jos joku katsoo vielä uusintoja. Kyllä paska pysyy paskana ja haisee vaan enemmän.

    • hirveehirviniemi

      Vielä kerran uusinta. Tosi nolot jaksot. Ei mitään järkeä, huonot vitsit ja ei toden perää jutuissa. Halon Baylla mukamas James Bond kuvattu. Ei todellakaan. Olisi varmaan kuula tullut otsaa Bondille oikeesti. Elokuva ilmesty 1974, Vietnamin sodan aikaan, sota päätty 1975. Elokuva kuvatttu Thaimaassa, jossa saman tyyppinen merenlahti. Siellä varmaankin tuhannet suomalaiset käyneet. Itse olin käynyt molemmissa, siksi jakso kiinnosti mutta, voi ei voinut ihmetellä lapsellista juttua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      313
      3797
    2. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      209
      3058
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      72
      2594
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      242
      2044
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1475
    6. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      176
      1388
    7. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1381
    8. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1357
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      25
      1344
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1277
    Aihe