onko kiinnostavia asioita hallituksen listalla 20.10.2014

uskomaton juttu...

Oli mielenkiintoista, että nyt vasta käsitellään Parkkisen oikaisupyyntöä siitä, että kaupunki antoi ja palautti monitoimihallille lähes 70 000 euroa veroja, jotka ovat ihan oikein osakeyhtiön maksettavia.

Mutta ihme ja kumma. kaupunki oli veroasiasta tehnyt/palautuksesta sopinut monitoimin hallituksen kanssa, ennen kuin käsitteli Parkkisen oikaisupyyntöä, mikä oikeus, Kuntalaki antaa.?? Uskomaton juttu. Oliko Parkkisen oikaisupyyntö hukassa??Nyt vasta käsittelyssä.Huh, Huh!! katso esityslistaa 20.10.2014. tai katso pöytäkirjaa 13.10.2014/ tiedoksisaatot

Mikä sopimus??

30

172

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lemmy 1

      Komujärven rannan varjoparlamentti on "säätänyt".

    • Hälytyskello

      Kiinnostava on vesi-ja viemärilaitoksen yhtiöittäminen. Jääkö kaupungin suoraan päätösvaltaan enää muuta kuin koululaitos? Suurimmasta osasta päätetään kuntayhtymissä ja osakeyhtiöissä. Henkilökuntaakaan ei enää tarvita nykyistä määrää.

    • keskusta vastaa!!

      Nyt on tehtävä jotain.
      Eikö tosiaan löydy niitä keskustalaisia , jotka lähtevät viemään asiaa eteenpäin.
      Näin häikälemätöntä toimintaa, miten voitte sen hyväksyä..

      Ottakaa nyt joku " Päivärinta", joka ymmärtää asian muutoinkin kuin poliittisesti, missä kaikki asiat selvitetään- miten vain??
      Hallituksen on erottava, tämän kaiken jälkeen

      Tehdään nyt, Tulokset myöhemmin. Näin toimien menemme ihan suohon!!.

    • vauhtia käsittelyyn

      Onhan se toisaalta positiivista, että oikaisuvaatimus käsitellään JO nyt - vain noin kaksi kuukautta myöhässä. Hallituksen listassa kohta 15 oikaisuvaatimus 22.7.2013
      käsitellään vasta NYT. Myös edellisessä hallituksen kokouksessa käsiteltiin oikaisuvaatimuksia huhtikuun 2014 alusta. PÄÄTÖS-prosessiedellysten johdosta jätetään tutkimatta????

    • Lemmy 1

      Se on vain hallituksen pj:n valikoitua dementiaa. Prosessiedellytys on "uusi" sana, mikä on nyttemmin hallituksessa ymmärretty. HOKA, HOKA.

    • työtoveri x kaks

      Onhan siellä myös yhtiöittäminen? kaupunginhallituksessa maanantaina 20,10.2014
      vesilaitos, viemärilaitos ja kaukolämpölaitos
      Kun listaa luin. Miten menee nykyisen liikelaitoksen johtajan asema. Hän on parhaiten hoitanut näitä toimintoja niin, että käyttäjät ovat saaneet mahdoillisimman taloudellisesti palveluja . Mutta katsokaa FCG:ltä tilattua selvitystä (hallituksen lista).
      Katsokaa ja ihmetelkää.??? Näette tai ymmärrätte, ottakaa kantaa.? Haluatteko, että toimitusjohtajaksi valitaan joku "kynänpyörittäjä", joka maksaa Teille kuluttajille FCG:n suunnitelmien mukaan 50 000 euroa/vuosi. Nyt tämän liikkelaitoksen on hoitanut käyttöpäällikön viran ohella sama henkilö, eikä kustannuksia ole syntynyt kahteen kertaan toimitusjohtaja/käyttöpäällikkö.
      Nyt näyttää, että vesilaitoksen, viemärilaitoksen ja kaukolämpölaitoksen maksajat joutuvat myös maksamaan puolipäiväisen toimitusjohtajan palkan kulut.
      Hei, olen sitä mieltä, että jos käyttöpäällikkö on tämän kymmenen/ehkä yli vuosia hoitanut näitä laitoksia niin, ettei veronmaksajien varoja ole käytetty (kuten Vuopion aikaan käytettiin), vaan että liikelaitosta on hoidettu niin taloudellisesti, että käyttäjät, palvelujen saajat, ovat maksuillaan tämän hoitaneet, eikä veronmaksajien eruoja ole käytetty. Aikaisemmin veronmaksajat pönkittivät näitä laitoksia. Niin miksi FCG- esittää, että tarvitaan toimitusjohtaja, joka hoitaa numeraalisesti. Emme tarvitse sellaista( 50 00 0 e/vuosi)On selvästi sanottava kaupunkilaisen mielipiteenä, että nykyinen käyttöpäällikkö siirretään kaupungin vesi-, viemäri- ja kaukolämpöjaitoksen toimitusjohtajan toimeen, ilman että, jotain 50 000 euroa/vuosikulua tarvitaan jossain toimistovirassa.
      On sanottava taas, että " herätkää Helvetissä", siis Te, jotka maksatte kaukolämpöä, vesilaitosta ja viemärilaitoksen kustannuksia. Haluatteko maksaa siitä, että Nurmista vainotessa Te käyttäjät maksatte 50 000 euroa/vuosi siitä, että Nurmista vainotaan. Ihminen, joka on hoitanut nytkin liikelaitosta niin, että se on tuottanut /¨¨ , mieluummin tuottoa ja kaikki on mennyt kaupungin muuhun toimintaa. Varaus, joka on säästynyt ei ole siirretty vararahastona tähän toimintaan. Kaiken aikaa on tosi, että menneet 50- luvun rakennelmat ovat kiivaasti uutisoitavana, mutta me käytämme rahaa ihan tähän glamuuriin, mitä se sitten onkin. Se mikä näkyy on mahtavaa, mutta se mikä on hoidetavan on TÄYTTÄ TOTTA.
      jOS HALLITUS JA VALTUUSTO PÄÄTTÄÄ, ETTÄ ILKKA NURMINEN EI OLE TOIMITUSJOHTAJA YHTIÖSSÄ, MAKSATTE TÄSTÄ VIHANPIDOSTA NYT ESITETYN 50 000 EUROA/VUOSI. NURMINEN ON HOITANUT ASIAT LIIKELAITOSTEN JOHTAJANA NYT KAIKEN TÄMÄN. AJAN TALOUDELLISESTI . KAIKEN AIKAA AJATELLEN KÄYTTÄJÄN KUSTANNUKSIA. Te maksajat ajatelkaa esimerkiksi, että 10 vuotta x 50 000 euroa, teillä on vastuu 500 000 euroa olevasta kuluerästä, mitä Te maksatte, jos tätä vihanpitoa haluatte jatkaa.

      En tietenkään ole sukua Nurmisille, en kummin kaimakaan, mutta haluan Tuoda Teille pyhäjärviset esille mistä olette maksamassa, jos tämän hyväksytte.,Toinen vaihtoehto, että 50 000 euroa kuluerä on tulemassa sen vuoksi/VUODESSA, että NUrminen ajetaan sivuraiteille. Haluatteko, olla sen maksajina?? Siis meillä on ammattilainen, jolla on senlaatuinen ammattitaito työkokemus ja työvuosien kokemus ajalta, kuten NUrmisella Ehkä on harvemmassa. . On uskomatonta, että Nurmisen ammmatitaito ja asiantuntemus on täysin jätetty huomiotta asian valmistelussa.

      Maksajat, oletteko valmiita maksamaan siitä, että ILkka Nurminen hoitaa , kuten tähänkin saaka, ne asiat, jotka hänelle kuuluvat, kuten liikelaitosten johtajan tehtävät.
      Vai oletteko halukkaita maksamaan 50 000 euroa/vuosi siitä, että Ilkka Nurminen syrjäytetään ammattitaitoisena tästä tehtävästä.
      Asia on 20.10.2014 esityslistalla. Lue ja ymmärtänet asian, varsinkin, jos olet maksaja.
      Päätöksenä tulee olla: Käyttöpäällikkö Nurminen siirretään yhtiöitettävien laitosten toimitusjohtajaksi Lue esityslistaa kaupunginhallitus 20.10.2014 ja vaikuta.

    • nurmilintu

      Kovaa asiaa ja oikeaa.
      Uskosin silti että kaupungin yhtiön toimitusjohtajana tulee kysymykseen Aila Kauranen. Hänhän on jo Lentokenttä Oy johdossa, Sote-ryhmän johdossa, ja luonnepsykologian todistajalausunnon asiantuntija nro 1.

      • Lemmy 1

        No Lentokenttä Oy. Sepähän se. Nyt on taas kaikki kehityspalikat kohdillaan.


    • vin tivas katona

      sanonpa, että " voi hyvä jumala" Sekin on pyhäjärvisten "ehkä nähtävä"
      hÄNKÖ. aILA kAURANEN ON VESILAITOKSEN, VIEMÄRILAITOKSEN JA KAUKOLÄMPÖLAITOKSEN JOHTAJA --- VOI ANNA MINUN KESKITTYÄ

      • annetan anteksi jee

        Herra rouva tai Herra. Oletko ottanut enemmän kuin sallitun??


      • voi että vielä tämäk
        annetan anteksi jee kirjoitti:

        Herra rouva tai Herra. Oletko ottanut enemmän kuin sallitun??

        On pakko sanoa, että
        ota kantaa
        olet maksaja
        olet vihan lietsoja--- jos puolustaja (maksaja)
        haluat,
        että
        ammattitaito on jotain muuta
        kuin mistä haluat maksaa!!!


      • kannatan Sinua
        voi että vielä tämäk kirjoitti:

        On pakko sanoa, että
        ota kantaa
        olet maksaja
        olet vihan lietsoja--- jos puolustaja (maksaja)
        haluat,
        että
        ammattitaito on jotain muuta
        kuin mistä haluat maksaa!!!

        On hyvä sanoa, että
        Jumal´auta
        Muuta ei voi sanoa.
        On vain kysyttävä. Miksi Ilkka NUrmista vainotaan. Ihminen , ihmisten joukossa, Ystävällinen ja sympaattinen. On tämä outoa. Ilkka on aina valmis auttamaan. Ja tärkeä asia esim. minulle, että saan kraanasta vettä, että' viemäri(WC) ei ole tukossa ja lämpöä riittää. Sitä MINÄ haluan ja saan Ilkan toimesta. Mitä nämä kirjoitukset ovat, kysyy HÄN
        Kiitos ILkka NUrminen, ymmärrät meitä vanhoja ja vaivaisia, et ole ylimielinen.


    • unohtumaton elmeri

      Kieroilijat, vihan lietsojat, kostajat. Ja se, että Ilkka ei lähtenyt ajamaan takaa-ajoa Tita Rinnevaaraa kohtaan. Tämäkö/tässäkö on se palkka , että pysyy pois kaikesta ihmisten ajojahdista. Hän ajatteli, että hoidan työni, en osallistu tällaiseen. Sekö aiheuttaa tällaista kostoa Hänen toiminta on myös työsuojelupoäällikkön virka. Ajattele, mitä se velvoittaa, mitä se tarkoittaa. Täytyy olla ryhtiä, puolustaa vainottua,. nähdä asiat objektiivisesti-.
      Ymmärtäkää jo, Te veronmaksajat, Te vesilaitoksen, viemärilaitoksen ja kaukolämpölaitoksen käyttäjät. Tässä on ihminen-- ihmiselle. viimeisen päälle.
      '
      Älkää lähtekö tähän kaupunginhallituksen esittämään 20.10 savottaan mukaan. Olette maksajia!! Antakaa tukea siihen, että toiminta Pyhäjärvellä on samankaltaista kuin muissakin samassa tilanteessa oilevissa kunnissa .
      Kerokaa kaupunginhallituksen jäsenille, että haluatte että asia hoidetaan niin, ettei maksajille tulee uusia kuluja, kun yhtiöittäminen lainmukaan hoidetaan.
      Käyttöpäällikkö on tulevan yhtiön toimitusjohtaja. Hänellä on tietoa, taitoa ja ammatillista kokemusta. Hänen toimintansa on taloudellista ja sellaista, ettei maksaja, sinä ja minä, joudu uskomattomien maksujen eteen.

      • Eteenpäin

        Ihan rauhassa eteenpäin. Päättäjät päättää ja seuraavat valitaan sitten seuraavissa vaaleissa!


    • Lemmy 1

      Ehdottomasti Tita Rinnevaara takaisin(toivottavasti Tita jaksat) ja nämä tunnottomat kollot pellolle. Ei uskoisi, että on noin kostonhimoista porukkaa pelkästään lentokentän tähden. No, lentokenttäyhtiössä lienee paljon salattavaa kaupunkilaisilta.

    • I think and who are

      Joo näyttää että papereita pyörittelee kaupungissa samat "jäbät" kuin Hankila sopimuksessa. Kylläpäs Selänne lehessä Laukkanen kertoili kuin satus suoraan ihmemaasta lastentalon kohalta.OhitettiinPeura talot ja kertoman mukaan töissäkin on ollut urakoitsialla Ulkolaiset työmiehet. So what and go go and you can think what are you doing.
      Miksi kaikki tässä kaupungissa on niin väärin päin ja tehdään väärin koko ajan. Kysynkin menikö työt ja hinnat nyt urakkatarjouksen mukaan, valtuutetut kysykää asioiden perään ja vaatikaa paperit nähtäväksi. Laskut tarjouksien mukaan ei saa ylittää senttiäkään kaupungin kassasta. Laskija ei oo ajan tasalla jos hinnat heittää, kustannusarvio on taitolaji ja tarkan miehen tai naisen taitolaji, hutilot ei sitä hallitse.
      Outo asia tämä yhtiöittämisasia, kahtotaampa kuka ohjaa hallituksen kantaa , vaan jatkuuko sama tahti kuin tähänkin asti. Luulis nyt aiankin Tikkasen Kaukon jo ymmärtävän kun on ollut käräjilläkin, ja pistävän uun loppuun T hommiin .

      • mäkikylänen

        ettei olis liijjan paljon menetettävää että parempi vaan peesailla?


    • yön hiljainen hetki

      Täältä yötyöläinen

      Kaupunkilaisten etua on valtuutttujen ajettava. Ja samalla omaa etua.
      Käyttöpäällikkö pitää merkitä tämän yhtiön toimitusjohtajaksi. Siihen ei tarvita uutta miestä/naista. Tähänkin asti Nurminen on hoitanut nämä asiat- Mikä tuommonen FCG? tutkimus.. Onko kaupungilta tällaista uutta menoerää esitetty . Mitä sanoo Nurminen?
      Yhtiöittämisen yhteydessä
      Henkilöstö siirretään liikelaitosperiaatteella vanhoina työntekijöinä uuteen yhtiöön. Miksi nyt tarvittaisiin eri henkilö toim.johtajaksi , kun asian on tähänkin asti hoitanut yks ja sama. käyttöpäällikkö. Tämähän on kustannuserä, jos henkilöstöä lisätään hallintopuolelle. Ennemminkin tyhöntekijöihin. Käyttäjät Sinä ja Minä sen maksamme.
      Onko työntekijöillä työsuhdeturva, kun henkilöstöä siirretään kaupungista yhtiön palvelukseen?. Viisivuotta se olla pitää..
      Hallitus näyttää käsittelevän asiaa maanantaina. Asia on varmasti valtuustoasia.
      Lienenkö käsittänyt asian ihan väärin?

    • porukan puolesta

      Kuka keksi, että vain kahden vuoden työsuhdeturva kun yhtiöitetään..
      Kuntayhtymäänkin mentiin viiden vuoden työsuhdeturvalla. Mitenkäs nyt?

      Ei ollu liitteenä henkilöluetteloa, joka on siirtymässä. Minkä vuoksi?palkkatoimisto tämmöisen luettelon olis voinut kirjottaa
      Onko ammattiliitot asian käsitelleet?.

    • nyt itkettää

      Miksi Rinnevaaraa ei päästetä hoitamaan virkaansa. L;uin tuossa Leppäharjun ja Liuskan oikaisuvaatimuksen. Tätä varmaan puitiin käräjillä. Miksi rinnevaaraa syrjitään. Ja kaupunki maksaa kahta kaupunginjohtajan palkkaa. On ihan päivänselvää, että virkavapaalta palaavalla on oikeus palata työhönsä. Tästä lähtien ei kannata Pyhäjärvellä kenenkään mennä työvapaille. Saattaa olla, että ei ole enää pallia, kun palaa työhönsä.
      Toisilla on työsuhdeturva, toisilla taas ei.

    • aamukahvin aikaan

      Eeva-lehdessä Hilkka Ahde kertoo, kuinka häntä työpaikalla kiusattiin.
      Karua luettavaa tämän päivän Suomesta. Työpaikka oli ammattiliiton toimisto ja johtaja kiusasi alaistaan.
      Puhutaan koulukiusaamisesta, mutta samanaikaisesti on puhuttava yhä suuremmalla suulla työpaikkakiusaamisesta. Sitä esiintyy meidänkin kaupungin työpaikoilla. Saattaa olla, että yksityisen työnantajan työntekijät ovat paremmin turvassa, koska tällaista ei kuulu.

      Jos et kuulu joukkoon "patologiset valehtelijat" tai "perseennuolijat", ei elämä ole helppoa.

      Hyvä johtaja voi tehdä paljon tässä asiassa ja puuttua tilanteisiin.

      • selvä se.

        onneksi meillä ei tuollaista tapahdu.


      • Ei kiusaamiselle

        Ei tartte hakea kiusaamisesimerkkiä Ahteesta, löytyy lähempää ja ihan livenä eli täältä Pyhältä järveltä. Vertaistaan saa hakea!!!! Pitäs olla tapoja käyttäytyä ja olla ihmisiks.


    • umpiliero

      Oletko kiusaaja, kun et tällaista ole havainnut

      • kieroja.

        proot saattaa olla sellaisiakin piilokiusaajia.


    • pro kaupunki

      teknisessä on silloin monta proota väittämäsi perusteella, ja keskushallinnossa samoin.

    • todella ikävää

      ja... ihan johtoportaissa...... niin on .

    • kunto

      Eikös se Rinnevaara ole kuntoutuslomalla...

      • pedofiiliaa

        Mitäs sitten. Olisit varmasti itsekin sen tarpeessa, jos olisit kokenut saman. Taidatpa olla ihan sisäpiiri virkamies? Siis kiusaaja.


    • kokouseste

      joo, yksi hänen kiusaajistaan on seminaarimatkalla. pelosta vissiin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      258
      2746
    2. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      11
      1703
    3. Mitä haluaisit sanoa hänelle

      Nyt tällä hetkellä?
      Ikävä
      120
      1609
    4. TTK-tähti Saana Akiola paljasti tv-ohjelmassa tapahtuneen ahdistelun

      Olisko pitänyt suunnitella ulostulo paremmin? Nyt lehdet soittelevat kaikki 8 läpi ja kuusi sanoo ettei koskenut häntä.
      Maailman menoa
      16
      1492
    5. Elisa laskuttaa jo sähköpostilaskusta erikseen euron

      Paperilaskuista on otettu lisämaksua jo ajat sitten, mutta nyt Elisa ottaa euron siitä että lähettävät sähköisen laskun
      Maailman menoa
      96
      1355
    6. Oho! Susanna Laine kohtasi epäonnea lomareissulla Italiassa - Avaa tilannetta: "Vähän sahaavaa..."

      Ou nou! Tsemppiä kuitenkin loppulomaan Italiassa, Susanna Laine ja mahdollinen seuralainen! Lue lisää ja katso kuvat:
      Suomalaiset julkkikset
      7
      1200
    7. Väliämme on noin 6 km

      Niin lähellä ja niin kaukana. Sinä olet kotona, minä olen kotona. Olet jo unessa. Mutta kun herään, olet jo töissä ja vä
      Ikävä
      9
      963
    8. Odotatko vielä

      Häntä?????
      Ikävä
      61
      928
    9. Mikä biisi

      Kuvaa sinun ja kaivattusi tämänhetkistä tilannetta? Laittakaa biisejä tulemaan ❤️
      Ikävä
      56
      908
    10. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

      Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
      Ensitreffit alttarilla
      1
      895
    Aihe