Hyvä Diili!

riskitennakoi

Tässä on jollekkin henkilölle hyvä diili sekä samalla hyvä diili suomalaisille.

Haluatko tienata reilusti rahaa?
Tai
Haluatko auttaa Suomea saamaan verotuloja enemmän ja nopeammin?

Voit ehkä auttaa siinä vastaamalla kysymykseeni.

Ensin kerron vähän taustaa.

Minulla on ollut kohta kaksi vuotta oma yritys, osakeyhtiö jonka omistan 100%.
Liikeidea on erittäin hyvä, (kysyntää löytyy paljon) koska markkinoilla ei ole vastaavaa ja asiakkaat säästävät sen avulla paljon rahaa.
Mutta Yrityksen toimintaa en ole voinut vielä aloittaa koska 4 vuotta kestävä häiriömerkintä luottotiedoissani on estänyt lainan saamista tarvittaviin investointeihin (pakollisiin vakuutuksiin, työntekijöiden työvälineisiin, varaston vuokraan ym.) n. 25 000e

Tämän kuun lopulla häiriömerkintä poistuu, ja pystyn saamaan lainaa.

Vaihtoehtoina Pankki, Finnvera ja tietyt muut tahot vaativat perinpohjaisen liiketoimintasuunnitelman, jossa suurimmat liikesalaisuudet on paljastettava.

Olen kuullut että ihmisten ideoita on niissä varastettu ja kopioitu sillä niissä on kuulema paljon "haita". Yrittäjät ovat niiden jälkeen kuulema huomanneet samana vuonna pari muutakin samoilla ideoilla ja konsepteilla ponnahtanutta uutta yritystä, joten he ovat suositelleet olemaan varovaisia noiden kanssa, sillä kilpailuriskit pitää ottaa hyvin huomioon.

Toista osakasta en myöskään halua ottaa yritykseeni, koska se tulee liian kalliiksi ja aikaa vieväksi monella tavalla.

Haluan siis saada lainan, mutta olla paljastamatta perinpohjaisesti liiketoimintasuunnitelmiani kilpailuriskien välttämiseksi.

Minulla tai läheisilläni ei ole tarpeeksi rahaa eikä omaisuutta mitä pystyy lainan takaukseksi jättää mutta voin henkilökohtaisesti taata lainan.

Lainaajan valitseman parhaan mahdollisen (vaikka videoidun) allekirjoitetun lainakirjan todistajien läsnäollessa voin tehdä, jotta lainaaja voi varmistua 99% varmuudella lainan saamisesta takaisin korkoineen sopimuksen mukaan. Eli 25000e max 20% korkoa, viimeistään tasan vuoden päästä takaisin. Tässä ei ole mielestäni lainaajalle mitään riskiä, sillä kuka haluaisi parinkymmenen tonnin takia heittää loppuelämäänsä hukkaan.

Lainaaja voi vaikka paikan päällä varmistaa henkilötietoni, terveystietoni, perheeni osoitteen, osoitteeni ja että suurin osa lainasta menee tiettyihin investointeihin (vakuutukset, vuokrat tietyt työvälineet).

Itse olen virheistä oppineena jatkossa vastoinkäymiset ennakoinut erittäin hyvin ja 99% varma tässä että molemmat reilusti voittaa.

Ainut ongelma on että
Mistä voisin saada tämänlaisen lainan? Olen 21-vuotias jolla ei ole Vielä vakituisia tuloja.

Jos tiedät, (ja haluat auttaa minua, itseäsi, perhettäsi, kavereitasi, yhteiskuntaa ja ympäristöäsi)
niin kerrothan tässä tai laitathan minulle sähköpostia, kiitos!
([email protected])

22

142

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Voittajan Asenne

      Hyvä tuo 99%. Hullu ei ota kaikkia mahdollisuuksia huomioon.
      Liiketoiminnan alottaessa Ikinä ei voi olla 100% varma.
      Salama voi vaikka tappaa tai rosvokopla voi odottaa oven takana.
      Rosvojenkin saalista voi minimoida, mutta Kellään ei ole silmiä selässä.

      Lisäksi Hyvältä takaukselta tuo minusta kyllä kuulostaa.
      Kuka laittaisi asumisensa, perheensa, sekä koko elämänsä ja tulevaisuutensa vaaraan kusettamalla pienet parikymmentä tuhatta?

      Jos rikollisesta olisi kysymys niin varmaan repisi nuo rahat jostain pikku rikoksesta mielummin kuin asettaisi nuo edellä mainitut vaaraan. Ei tarvitsisi myöskään todistaa kenellekkään mihin ne rahat menee.

      Myöskin lainan ottajalla uhkana olisi todistajia ja muita (epätodennäköisissä) mahdollisessa "käsiperinnässä" tai oikeuskäsittelyssä, jos AP olisi niin tyhmä että haluaisi pilata parin kymmenen tonnin takia loppu elämänsä.

      Lisäksi ihmisen teot kertoo enemmän kuin sanat.
      Jos joku on ylpäänsä noin itsevarma että hän on luottavaisesti valmis antamaan lainaajan käsiin tähän koko elämänsä, niin eiköhän se kerro jo paljon.

      Lainan muiksi vakuuksiksi, henkilökohtaisten luottotietojensa (jotka vaikuttaa kaikkeen) ja elämänsä lisäksi hän varmaan voisi laittaa lisäksi noita "tiettyjä työvälineitä" -papereineen,
      joiden ostamista hän on luvannut lainan antajan seurata.
      Lainan antajahan sai päättää parhaan mahdollisen velkakirjan.

      Uskon että hänen suunnitelmansa tulee onnistumaan, tuskin hän olisi päättänyt tulla tänne pilaamaan elämänsä ja tulevaisuutensa.

      Jos ei uskalla katsoa niin ei myöskään voita. Todennäköistä on että sitten myöhemmin isosti kaduttaa kun joku toinen uskaltava osteleekin maksimissaan vuoden päästä noin isoilla korkovoitoilla itselleen kaikkea kivaa.

      • Helpot 25000

        Kyllä tällaisessa tapauksessa aloittaja on ainoa, joka ostelee kaikenlaista kivaa. Siihenpä ne lainatut rahat sitten menevätkin ja vuoden kuluttua lainan antaja odottelee omiaan.

        Eikä vakuuksia ole, joten saa odotella turhaan. Allekirjoituksilla ja papereilla ei ole mitään arvoa.


      • Luetun Ymmärtäminen
        Helpot 25000 kirjoitti:

        Kyllä tällaisessa tapauksessa aloittaja on ainoa, joka ostelee kaikenlaista kivaa. Siihenpä ne lainatut rahat sitten menevätkin ja vuoden kuluttua lainan antaja odottelee omiaan.

        Eikä vakuuksia ole, joten saa odotella turhaan. Allekirjoituksilla ja papereilla ei ole mitään arvoa.

        ^^Ihan järjetön väite. (Et varmaan edes lukenut) Aloittaja ostaa yritykseensä tiettyjä investointeja (joiden ostoa lainaaja sai paikan päällä seurata).

        Sinä mustamaalaamis-yrittäjä trolli joka (ehkä tahallaan) et ymmärrä viestiä oikein, minä kerron selkeämmin jotta kykenet näkemään vähän pintaa syvemmälle, miten paljon tällä diilillä on vakuuksia ja vaikutusta.

        Sanotaan että jos hypoteettisesti,
        postaaja toimisi liian tyhmänrohkeasti, (ottaisi turhan ison riskin edellä mainittujen luottotietojen [jotka vaikuttaa kaikkeen],
        kymmenien muiden asioiden menetykselle)
        eikä olisi suunnitellut toimintaansa tarpeeksi hyvin ja jostain idioottimaisesta syistä mokaisi toimintansa, eikä vuoteen saisikaan tuottoa.

        Niin silloin hänen perheensä voisi olla mahdollisten "käsivelkojien" takia vaarassa. Hänen ja hänen vanhempien sekä pienempien sisarusten joutuisi vaihtaa nimeä. He joutuisivat muuttaa ehkä neljään uuteen asuntoon.

        Lisäksi oikeus voisi (velkakirjan ehtojen mukaan) ulosmitata suurimman osan velasta eli ne ostetut työvälineet, (joiden ostoa lainaaja saisi seurata)sekä vaikka lainan ottajan kotona olevasta irtaimistosta jos lainakirjassa olevissa lainaehdoissa niin lukee. (Lainaaja sai päättää parhaan mahdollisen lainakirjan)
        Loput menisivät säännöllisesti kyttäämään lainanottajan pankkitileille jos sieltä voisi välillä napsia.

        En usko että joku olisi niin tyhmä mokaaja että olisi valmis ottamaan niin isoa riskiä että parinkymmenen tonnin takia menettäisi perheensä, elämänsä ja tulevaisuutensa.
        Ei saisi ikinä enää muualta lainaa, ei asuntolainaa, ei aloittaneena yrittäjänä moneen moneen vuoteen valtion ilmaisia asumis- toimeentulo- ym. tukia, ei edes uutta vuokra-asuntoa, yritys joutuisi konkurssiin, ei voisi moneen moneen vuoteen perustaa uutta yritystä. Ei mitään osamaksulla, ei edes puhelinliittymää ym.. Ihmiset pitäisivät luuserina. Hänen koko elämänsä olisi pilalla.

        Pelkästään sen takia että hän oli huolimaton tai parinkymmenen tonnin kusettaja. En usko.

        Tämä henkilö on aito ja tietää mitä tekee, tässä on niin paljon kyseessä.


    • sjoituksen logiikka

      Aivan aluksi. Tuo aivan järjetön ja vailla realivakuuksia olevan lainan kerjääminen on aivan väärällä palstalla.

      Tämä palsta käsittele listatuilla pörssiyrityksillä kaupankäyntiä.

      Toiseksi. Oletettavasti Suomesta ei löydy yhtä ainoatakaan niin pahoin aivonsa narikkaan laittanutta, joka avauksessa kuvattuun kuvitelmaan edes harkitsisi rahojaan "lainata".

      Yksi perussääntö. Mkäli jokin "yrityksen perustaja" ei saa virallisilta tahoilta tukea ja lainaa hankkeellen tarkoittaa se sitä, ettei se edes kestä lainoituksen peruskriteerejä.

      Mikään rehellinen ja realistinen hanke ei kestä 20%:n rahoituskustannuksia. Toisekseen tuolaisilla nappisummilla ei mitään todellista liiketoimintaa voi edes aloittaa ja pitää yllä.

      Miksi ihmeessä "lainata" jollekin pers'aukiselle ja maksukyvyttömälle huijarille rahojaan?

      Heti kun aloituksen "yrittäjä" olisi rahat saanut, niin perävalot katoisivat rahojen kanssa.

      Aloittajalle. Ei ole fiksua ja älykästä pitää kanssaihmisiään edesvatuuttomina ja aivottomina ja suorastaan idiootteina.

      Ps. Helsingin pörssissä on runsaasti valinnanvaraa ja vakavaraisia, varsin turvallisia, sekä vuosittaista osikoakin maksavia kohteita sijoituksilleen.

      Lisäksi ne ovat likvidejä ja sijotuspääomansa on aina toisaalle saatavilla jos tarvetta syntyy.

      • Järkevää(kö)

        Nuo ennakkoluulosi ja "ei voi" ,"mikään" sekä "heti" kaltaiset yleistyksesi kertoo paljon rajoittuneesta ajatusmaailmastasi. Siksi ohitsesi menee mahdollisesti jatkuvasti paljon mahdollisuuksia ohi, koska et kykene näkemään jokaista yksilönä ja jokaista tilannetta uutena.

        Häviäjän asenne on tehdä lopullisen kielteisen tuomion, ilman että ottaa
        asioista Tarpeeksi selvää ja olla varmistamatta Tarpeeksi asioita lainanpyytäjältä. (Järkevä olisi jo ottanut yhteyttä)

        Vasta Niiden Jälkeen on fiksua laskea todennäköisyyksiä. (:

        "vailla realivakuuksia "
        ^^Omistus asuntoa ei ole mutta
        Edelleenkin Lainaajan tekemään parhaan mahdolliseen
        lainakirjaanhan voi tulla relivakuuksiksi ne tietyt laiteinvestoinnit kuitteineen (joiden ostoa lainaaja sai paikan pällä seurata) jotka oli suurin osa velasta. Voin lisäksi laittaa siihen lisäksi realivakuudeksi kaiken muun kotonani olevani omaisuuden josta on kuitti.
        Lisäksi lainaaja saa tietää osoitteeni, vanhempieni ja sisarusteni osoitteet.
        (Voi vaikka käydä kylässä nekin varmistamassa.)

        Niiden lisäksi yritys Voi edellenkin saada virallisilta tahoilta tukea mutta edelleenkin virallisilla tahoilla on paljon "haita" jotka ovat liikesalaisuuksien tietämisen jälkeen hyvin isoja riskejä tulevan markkinatilanteen kannalta.
        Suomeksi siis, saattaisin saada heidän kauttaan paljon kilpailijoita ja vähemmän, paljon paljon vähemmän asiakkaita,. Joutuisin laskemaan hintoja kilpailun kiristyessä, vaikka paremmin ennakoiden asiat menee niinkuin pitääkin.

        Ymmärrän että sinulla ei ole mahdollisesti tähän varaa sijoittaa ja olet mahdollisesti kateellinen trolli joka yrittää mustamaalata tätä omista säälittävistä syistään. Tuo on vaan aikasi hukkausta. Et tule kumoamaan tai sabotoimaan meidän voittoamme yhtään koska joku noista järjettömistä väittämistäsi huolimatta kiinnostuu, ottaa asioista enemmän selvää ja voittaa.


      • sjoituksen logiikka
        Järkevää(kö) kirjoitti:

        Nuo ennakkoluulosi ja "ei voi" ,"mikään" sekä "heti" kaltaiset yleistyksesi kertoo paljon rajoittuneesta ajatusmaailmastasi. Siksi ohitsesi menee mahdollisesti jatkuvasti paljon mahdollisuuksia ohi, koska et kykene näkemään jokaista yksilönä ja jokaista tilannetta uutena.

        Häviäjän asenne on tehdä lopullisen kielteisen tuomion, ilman että ottaa
        asioista Tarpeeksi selvää ja olla varmistamatta Tarpeeksi asioita lainanpyytäjältä. (Järkevä olisi jo ottanut yhteyttä)

        Vasta Niiden Jälkeen on fiksua laskea todennäköisyyksiä. (:

        "vailla realivakuuksia "
        ^^Omistus asuntoa ei ole mutta
        Edelleenkin Lainaajan tekemään parhaan mahdolliseen
        lainakirjaanhan voi tulla relivakuuksiksi ne tietyt laiteinvestoinnit kuitteineen (joiden ostoa lainaaja sai paikan pällä seurata) jotka oli suurin osa velasta. Voin lisäksi laittaa siihen lisäksi realivakuudeksi kaiken muun kotonani olevani omaisuuden josta on kuitti.
        Lisäksi lainaaja saa tietää osoitteeni, vanhempieni ja sisarusteni osoitteet.
        (Voi vaikka käydä kylässä nekin varmistamassa.)

        Niiden lisäksi yritys Voi edellenkin saada virallisilta tahoilta tukea mutta edelleenkin virallisilla tahoilla on paljon "haita" jotka ovat liikesalaisuuksien tietämisen jälkeen hyvin isoja riskejä tulevan markkinatilanteen kannalta.
        Suomeksi siis, saattaisin saada heidän kauttaan paljon kilpailijoita ja vähemmän, paljon paljon vähemmän asiakkaita,. Joutuisin laskemaan hintoja kilpailun kiristyessä, vaikka paremmin ennakoiden asiat menee niinkuin pitääkin.

        Ymmärrän että sinulla ei ole mahdollisesti tähän varaa sijoittaa ja olet mahdollisesti kateellinen trolli joka yrittää mustamaalata tätä omista säälittävistä syistään. Tuo on vaan aikasi hukkausta. Et tule kumoamaan tai sabotoimaan meidän voittoamme yhtään koska joku noista järjettömistä väittämistäsi huolimatta kiinnostuu, ottaa asioista enemmän selvää ja voittaa.

        >> Ymmärrän että sinulla ei ole mahdollisesti tähän varaa sijoittaa ja olet mahdollisesti kateellinen trolli joka yrittää mustamaalata tätä omista säälittävistä syistään.

        Oletko ketjun avaaja, vai sivusta ad hominemilla kommentoiva multinikki?

        Hyviin foorumeiden perustapoihin kuuluu käyttää yhtä nikkiä per ketju. Puhumattakaan jos vielä on väitetysti kyse jostakin vakavasti otettavaksi tarkoitetusta asiasta.


    • Tarkista ja Lunasta

      En ole täällä ketään huijaamassa. Miksi haluaisin mahdollisesti vankilaan, asettaisin perheeni vaaraan, en saisi yrittäjänä valtion ilmaisia toimeentulo- asumis- ym. tukia. Firma joutuisi konkurssiin, en saisi sen takia moneen moneen vuoteen perustettua uutta. En saisi myöskään muualta töitä koska rikolliset harvoin saa töitä. En saisi luottotietojen menetyksen takia uutta vuokra-asuntoa, en mitään osamaksulla, puhelinliittymää, enkä mistään muualta lainaa. Kukaan ei huolisi mieheksi, ja kaikki pitäisivät luuserina. Pilaisin elämäni, läheisteni elämän, tulevaisuuteni ja kaikki siltä väliltä. Ainoastaan parinkymmenen tonnin takia.

      En todellakaan riskeeraa kaikkea tuonlaisen summan takia. En lähtisi tähän mukaan jos en olisi 99.99% varma suunnitelmieni onnistumisesta.

      Tällä alalla riskit olen ennakoinut kiitettävän hyvin, olen oppinut jopa monen hyvin menestyneen virheistä ja pääsen heidän liikevaihtoluokkaansa jopa paljon nopeammin kuin he.

      Kun lainaaja tutustuu minuun ja tilanteeseeni paremmin niin hän huomaa että riski tässä on hänelle kutakuinkin olematon ja näkee miten helppo reilu voitto tässä hänelle on koska hän pystyy luottamaan osaamiseeni ja onnistumiseeni.

      Tarvittaessa myös lainaaja saa nähdä yrityksen nettisivut, esittelyvideoita, ja muita materiaaleja.

    • sjoituksen logiikka

      >> Toista osakasta en myöskään halua ottaa yritykseeni, koska se tulee liian kalliiksi ja aikaa vieväksi monella tavalla.

      Siis lainanantaja, eli koko hankkeen 100%:n rahoittaja kantaa todellisuudessa koko busineksen riskin ilman todellista hyötyä toiminnan hypoteettisestä tutosta ja vomatta lainkaan vaikuttaa päätöksentekoon.

      >> Mutta Yrityksen toimintaa en ole voinut vielä aloittaa koska 4 vuotta kestävä häiriömerkintä luottotiedoissani on estänyt lainan saamista tarvittaviin ...

      Kokematon ja kypsymätön nuori 21-vuotias, jolla jo on 4 vuotta kestävä luttotietomerkintä esteenä.

      >> investointeihin (pakollisiin vakuutuksiin, työntekijöiden työvälineisiin, varaston vuokraan ym.) n. 25 000e

      Tuollaisella summalla ei edes makseta kaikkia tarvitavia juoksevia kuluja palkkoineen. Pelkät kiinteät kulut varastoineen syövät lainan hetkessä ja sitten ollaan laittamasa lappua luukulle.

      >> Haluan siis saada lainan, mutta olla paljastamatta perinpohjaisesti liiketoimintasuunnitelmiani kilpailuriskien välttämiseksi.

      Eli lainaajan ja koko hankkeen 100%:n rahoittajan tulisi kaiken lisäksi sitoutua yksipuolisesti riskiin kuin sikaa säkissä ostaen.

      Kaiken sijoittamisen perussääntö. Koskaan ei tule investoida sellaiseen, jonka toimintamekanismia ei täysin tunne.

      >> Minulla tai läheisilläni ei ole tarpeeksi rahaa eikä omaisuutta mitä pystyy lainan takaukseksi jättää mutta voin henkilökohtaisesti taata lainan.

      Realiteetti. Tyhjätaskun henkilötakauksella lainanantaja voi pyyhkiä takalistoa.

      >> Eli 25000e max 20% korkoa, viimeistään tasan vuoden päästä takaisin.

      Jo pelkästään se, että joku haluaa lähteä liiketoimeen 20% korolla osittaa henkilön olevan täysin edesvatuuton ja / tai epärealistinen taivaanrannan maalari.

      Lähtökohtana 25000 e, joka sulaa nopeasti jo kiinteisiin kuluihin ja saman aikaan vuodessa busineksen tulisi votollisesti kattaa kaikki kiinteät kulut varastoineen, palkkoineen ym. kuluineen ja lankeavine veroineen, sekä lisäksi tuottaa niin hyvin, että kykenee maksamaan koko lainapääoman korkoineen takaisin. Vuodessa.

      Monenko sadan prosentin vuosituotosta tuolloin on kyse? Montako sellaista firmaa löytyy Suomesta edes korkeiden katteiden softapuolella? Yksikin?

      >> Mistä voisin saada tämänlaisen lainan? Olen 21-vuotias jolla ei ole Vielä vakituisia tuloja.

      Rehelisesti sanoen yllä olevilla "ehdoilla" ja spekseillä yksi ainokaan täysissä hengen ja sielun voimissa oleva vähääkään taloudsta ja sijoittamisesta ymmärtävä ei tuoliseen hankeeseen lähde rahoittajaksi.

    • Harhainen Logiikkasi

      Kaikki erilaiset oikeasti järkevimmät näkökulmat täällä ovat joko minun (aloittajan) tai (halukkaan auttajan) äitini viestejä.


      ""Jo pelkästään se, että joku haluaa lähteä liiketoimeen 20% korolla osittaa henkilön olevan täysin edesvatuuton ja / tai epärealistinen taivaanrannan maalari. ""

      Minusta se näyttää siltä että yksitynen lainaaja ei ole isolla todennäköisyydellä kilpailuriski ja siksi se on pieni summa minulle vuoden päästä, mutta riittävä lainaajalle.

      ""Tuollaisella summalla ei edes makseta kaikkia tarvitavia juoksevia kuluja palkkoineen. Pelkät kiinteät kulut varastoineen syövät lainan hetkessä ja sitten ollaan laittamasa lappua luukulle.""

      ^^On hölmöä olettaa tuonlaista koska et edelleenkään tiedä toiminnasta mitään, koska et osaa kysyä, et tuotosta, et toimialasta, et työntekijöiden määrästä tai työsopimuksista, saatika muista kiinteistä kuluista. Yritys tulee viemään monen yrityksen asiakkaita koska sen ammattitaitoiset palvelut ja (tietyt) muut jutut täyttää hyvin monien asiakkaiden (tietyt) pakolliset tarpeet paremmin kuin heidän nykyiset palvelut, säästäen heiltä paljon rahaa.
      (enempää vihjeitä täällä foorumilla en kuitenkaan anna, todistan väitteeni henkilökohtaisesti sitten lainaajalle.)

      Pysyn siis edelleenkin vahvasti kannoissani, nuo aikaisemmat harhoihin perustuvat väitteesi eivät tule edelleenkään kumoamaan niitä.

      ""jolla jo on 4 vuotta kestävä luttotietomerkintä esteenä.""

      ^^Myönnän että alaikäisenä silloisen huolimattomuuden ja muuton takia tullut pieni UMV merkintä poistuu tämän kuun lopulla koska lasku on maksettu jo vuosia sitten. Mitä sitten?

      ""Kokematon ja kypsymätön nuori 21-vuotias""

      ^^Itse vaikutat olevan monella tavalla epäkypsä monilla rajoittavalla logiikoillasi, oletuksillasi sekä ennakkoluulollasi. (tai mustamaalaamis-yrityksilläsi)

      Näyttää myös siltä että yrität kiinnittää (hienovaraisilla mustamaalauksilla) huomiota epäolennaisiin asioihin. Myöskään oletettavasti sinua nuorempi ei tarkoita kokematonta tai kypsymätöntä.

      Et voi tietää tällä hetkellä tietää minkälainen koulutus minulla on, minkälaisia oppimisKokemuksia olen saanut, minkä taitojen kehittämiseen olen kuluttanut aikaani, (mahdollisesti et tiedä edes monen niiden taidon olemassaolosta) minkälaisia työkaluja sekä ideoita olen saanut, saatika sitä miten paljon ne tulee vaikuttamaan tulevaan, yrityksen menestykseen.
      Väitteesi perustuu omiin subjektiivisiin harhoihisi (tai mustamaalamis yrityksiin) eikä mitenkään objektiivisiin totuuksiin.

      ""Rahoittaja kantaa todellisuudessa koko busineksen riskin ilman todellista hyötyä toiminnan hypoteettisestä tutosta ja vomatta lainkaan vaikuttaa päätöksentekoon.""

      ^^Tilanteessani ei ole järkevää ottaa toista osakasta koska se tulisi osingoissa ja muissa liian kalliiksi sekä liikaa aikaa vieväksi. Osakkaassa on omat riskinsä ja siihen menisi liikaa resursseja sekä voimavarojani. Siksi olen päättänyt että on parempi jättää se vaihtoehto pois.
      Silloin kun lainan antaja on ottanut Tarpeeksi selvää asioista, niin silloin hän huomaa että riski on lähes mitätön samalla pystyen luottaa siihen että Hänen Ei Tarvitse Vaivautumaan vaikuttamaan yrityksen sisällä päätöksentekoihin, koska hän pystyy silloin Hyvin Luottamaan siihen että asiat hoituu sovituilla tavoilla.

      Moni ajattelee että 20% tuosta lainasta on erittäin hyvä tuotto ainoastaan vuodessa, verrattuna moneen moneen muuhun. Vielä kun on varmistunut ja varmistanut asioita Tarpeeksi niin hän pystyy jo realistisesti ruveta suunnittelemaan mitä voitoilla ostaisi.

      Rehellisesti sanoen joku osaa olla avarakatseisempi kuin sinä, osaa tutkia tapausta paremmin ja ottaa asioista enemmän selvää ennen lopullista tuomiota.

    • sjoituksen logiikka

      >> Rehellisesti sanoen joku osaa olla avarakatseisempi kuin sinä, osaa tutkia tapausta paremmin ja ottaa asioista enemmän selvää ennen lopullista tuomiota.

      On hyvä olla sekoittamatta peräänkuulutettua "avarakatseisuutta" todellisen yrittämisen ja sijoituskriterien realiteetteihin.

      Miloinkaan ei tule investoida sellaiseen, jonka mekanikka ei tunne riittävästi.

      Vastavasti ei myöskään tule sijoittaa yritykseen, jonka johdon pätevyyteen ei voi luottaa.

      Multinikkiesi takaa kirjoittamasi, esille tuomasi asiat ja kypsymätön (jopa täysin asiattoman kakaramainen ja henkilöön käyvä) asenne- ja regointitapasi eivät anna katetta viimeksimanitulle (-kaan).

      Ps. Sijoitan suoraan listattuihin yrityksiin lähinnä EU-alueella ja pienellä hrrasteellisella panoksella niiden johdannaisiin. Viimeisimät kaksi johdannaiskauppaa (longi-warrantit) toivat n. 140% ja n. 125%:n tuoton / 12kk. Ne toivat pelkkää tulosta suunnilleen vastaavan summan kuin tuo kaipaamasi lainasumma.

      Avauksesi kuuluu lähinnä oheisille palstoille, ei listatattujen pörssiyrityksien yhteyteen.

      Yrittäjyys: http://keskustelu.suomi24.fi/debate/3645

      Yrityksen perustaminen: http://keskustelu.suomi24.fi/debate/5612

      PsPs. Mikäli et ole, niin kannustan aivan aluksi hakutumaan yrittäjyyskoulutukseen jossa käsitellään mm. yritäjän vastuita kokonaisuudessaan, taloutta, rahoitusta, riskienhallintaa jne. jonka avulla saattaa välttää aloittelevan yrittäjän monia virheitä.

      Kiinteät ja itsessään tuottamattomat kulut kannataa ratinalisoida ja minimoida maksimiinsa.

      Moni lähtee henkeseiltä paukutellen tulosta tekemään ja sitten realiteetit osoittautuvat toisiksi.

      Toisaalta onhan toki moni jopa kansainvälinen suuri liiketoimi lähtenyt liikkeelle autotallista, joskin usein yrittäjähenkisessä USA:ssa.

      • Parempi Logiikka

        Luulen että taisit vähän loukkaantua kun minä ja äitini tuotiin esille aikaisemmin näkökulmiamme ja mielipiteitämme. Tuotiin myös esiin joitakin Monen Mielestä Järjettömiä- "kaavoihin kangistuneita" rajoittuneita oletuksiasi, väittämiäsi sekä liiallisia yleistyksiäsi ja puutteita logiikoissasi, päätelmissäsi (tietämättömyyksiäsi)
        Niitä asioita joita et kyennyt tekemään sekä kyennyt kysymään, vaan teit ennen asioista selvää ottamista, omia rajoittuneita päätelmiäsi, vieläpä loukkaavaan sävyyn. Paljastettiin myös mustamaalaavat näkökulmasi, jota selvästi halveksit.

        Luulen että loukkaantumisesi takia varmaan yrität häpeissäsi peitellä niitä, ja mustamaalata paljastavat kommentit "kypsymättömäksi" "asiattoman kakaramaiseksi" asenne- ja reagointitavoiksi.

        Yritit mustamaalata että epämääräiset asiat (Ilmoitukset ja Kommentit) mukamas poistavat johdon pätevyyden katteet. Sehän on ihan selvää että Ilmoitukset ja Kommentit Eivät Poista kykyjäni tehdä firmalla paljon rahaa ja hoitaa turvallisesti sovittua velkaa, sovituin ehdoin, (ison koron kanssa) sovittuun aikaan mennessä takaisin. Kysymisen, varmistumisen ja varmistamisien Jälkeen selviää vasta pätevyyden katteet sekä muut todennäköisyydet.

        ""On hyvä olla sekoittamatta peräänkuulutettua "avarakatseisuutta" todellisen yrittämisen ja sijoituskriterien realiteetteihin.""

        ^^Yrittäjyyden realiteetit on hyvin selvillä.
        Yrittäjä-koulutukset ja muut tarpeeliset koulutukset on käyty.
        Kohta neljä vuotta on työkokemusta alalta.
        Resursseja, työkaluja, neuvoja, vinkkejä ja kykyjä tämän alan sekä muiden alojen yrittäjiltä, YritysHelsingistä sekä monesta muusta paikasta on saatu hyvillä tiedonhankinta taidoilla "enemmän kuin tarpeeksi", puuttuvat olen avoimesti kertonut.

        Tulevat Mahdolliset "kompastuskivet" on yrityksen pyöritykseen liittyvien asioiden-, taloushallinnon-, myynnin-, markkinoinnin-, ja henkilöstönjohdon- "karttoihin" merkattu asianmukaisilla tavoilla käsiteltäviksi "riskienhallinta suodattimilla". Myöskiin "toimivat rutiinit" on tehtävälistoilla ja
        "karttojen muistiinpanoissa".
        Riskit On Ennakoitu Erittäin Hyvin, niinkuin aikaisemmin kirjoitin mutta näköjään sinulla meni taas tietoa ohi tajuntasi koska "neuvot" jo tiedossa olevia asioita.

        Mielestäni eri tavoin opettelemisen ja kasvun paikka on Siellä sinun suunnassa. Tässä kun tuotiin vikoja käytöksessäsi esiin niin voisit oppia niistä kiukuttelemisen sijaan ja tulevaisuudessa saada parempaa poistamalla nuo liian "kangistuneet kaavat". -- Voisit nähdä jatkossa jokaisen tilanteen ja ihmisen avarakatseisemmin enemmän uutena ilman liikaa etukäteen maalaamatta, liikaa olettamatta ja liikaa päätelmiä tehden.
        Suosittelen ottamaan ensin asioista tarpeeksi selvää ennen isoja päätelmiä sekä olla heijastamatta uusiin tilanteisiin liikaa menneitä kokemuksiasi. Kannattaa olla niitten kanssa jatkossa hyvin tarkkana, koska Silloin sinulta säästyy paljon aikaa etkä jatkossa vahingossa (liian hitaana) menetäkkään hyviä mahdollisuuksia, koska osaatkin kysyä ja ottaa selvää ajoissa, oikeasti tietämättömät aukot, selkeyttääksesi mitä edessäsi todennäköisimmin on.


      • Ehkä Kyllä
        Parempi Logiikka kirjoitti:

        Luulen että taisit vähän loukkaantua kun minä ja äitini tuotiin esille aikaisemmin näkökulmiamme ja mielipiteitämme. Tuotiin myös esiin joitakin Monen Mielestä Järjettömiä- "kaavoihin kangistuneita" rajoittuneita oletuksiasi, väittämiäsi sekä liiallisia yleistyksiäsi ja puutteita logiikoissasi, päätelmissäsi (tietämättömyyksiäsi)
        Niitä asioita joita et kyennyt tekemään sekä kyennyt kysymään, vaan teit ennen asioista selvää ottamista, omia rajoittuneita päätelmiäsi, vieläpä loukkaavaan sävyyn. Paljastettiin myös mustamaalaavat näkökulmasi, jota selvästi halveksit.

        Luulen että loukkaantumisesi takia varmaan yrität häpeissäsi peitellä niitä, ja mustamaalata paljastavat kommentit "kypsymättömäksi" "asiattoman kakaramaiseksi" asenne- ja reagointitavoiksi.

        Yritit mustamaalata että epämääräiset asiat (Ilmoitukset ja Kommentit) mukamas poistavat johdon pätevyyden katteet. Sehän on ihan selvää että Ilmoitukset ja Kommentit Eivät Poista kykyjäni tehdä firmalla paljon rahaa ja hoitaa turvallisesti sovittua velkaa, sovituin ehdoin, (ison koron kanssa) sovittuun aikaan mennessä takaisin. Kysymisen, varmistumisen ja varmistamisien Jälkeen selviää vasta pätevyyden katteet sekä muut todennäköisyydet.

        ""On hyvä olla sekoittamatta peräänkuulutettua "avarakatseisuutta" todellisen yrittämisen ja sijoituskriterien realiteetteihin.""

        ^^Yrittäjyyden realiteetit on hyvin selvillä.
        Yrittäjä-koulutukset ja muut tarpeeliset koulutukset on käyty.
        Kohta neljä vuotta on työkokemusta alalta.
        Resursseja, työkaluja, neuvoja, vinkkejä ja kykyjä tämän alan sekä muiden alojen yrittäjiltä, YritysHelsingistä sekä monesta muusta paikasta on saatu hyvillä tiedonhankinta taidoilla "enemmän kuin tarpeeksi", puuttuvat olen avoimesti kertonut.

        Tulevat Mahdolliset "kompastuskivet" on yrityksen pyöritykseen liittyvien asioiden-, taloushallinnon-, myynnin-, markkinoinnin-, ja henkilöstönjohdon- "karttoihin" merkattu asianmukaisilla tavoilla käsiteltäviksi "riskienhallinta suodattimilla". Myöskiin "toimivat rutiinit" on tehtävälistoilla ja
        "karttojen muistiinpanoissa".
        Riskit On Ennakoitu Erittäin Hyvin, niinkuin aikaisemmin kirjoitin mutta näköjään sinulla meni taas tietoa ohi tajuntasi koska "neuvot" jo tiedossa olevia asioita.

        Mielestäni eri tavoin opettelemisen ja kasvun paikka on Siellä sinun suunnassa. Tässä kun tuotiin vikoja käytöksessäsi esiin niin voisit oppia niistä kiukuttelemisen sijaan ja tulevaisuudessa saada parempaa poistamalla nuo liian "kangistuneet kaavat". -- Voisit nähdä jatkossa jokaisen tilanteen ja ihmisen avarakatseisemmin enemmän uutena ilman liikaa etukäteen maalaamatta, liikaa olettamatta ja liikaa päätelmiä tehden.
        Suosittelen ottamaan ensin asioista tarpeeksi selvää ennen isoja päätelmiä sekä olla heijastamatta uusiin tilanteisiin liikaa menneitä kokemuksiasi. Kannattaa olla niitten kanssa jatkossa hyvin tarkkana, koska Silloin sinulta säästyy paljon aikaa etkä jatkossa vahingossa (liian hitaana) menetäkkään hyviä mahdollisuuksia, koska osaatkin kysyä ja ottaa selvää ajoissa, oikeasti tietämättömät aukot, selkeyttääksesi mitä edessäsi todennäköisimmin on.

        Jos oikeasti ajattelit noin, edellä mainituilla tavoilla rajoittuneesti, niin haluan siis kannustamaan siitä eroon, koska mielestäni on selkeästi tehokkaampaa ja hyödyllisempää toimia toisin.

        Toivottavasti et loukkaantunut / katkeroitunut, sinua nuoremman
        (joiltain tavoilta, kyvyiltä, taitoalueilta ja -tasoilta erilaisen)
        henkilön tilanteesta, menestymisen aikeista, ja Hyvää Tarkoittavista haastavista rakentavista palautteista
        (sekä niiden takia halua jatkossa taas sabotoida lisää)
        ,koska en halua sitä.

        Voihan siis myös toki olla että Osaatkin noita asioita paremmin, pystyt ottaa selvää, sinulla onkin osaamista ja oikeasti (eikä vain väitetysti) on varaa lainata sekä ainoastaan testasit aitouttani. Halusitkin ehkä nähdä vain miten reagoin viesteihisi, oletuksiisi, päätelmiisi, mustamaalauksiisi ja muihin.

        ^^Jos niin on niin se on ihan ok. Mutta mielestäni se ei ollut kivaa koska sen takia joku toinen mahdollinen lainaaja on/olisi voinut käsittää tilanteen mustamaalauksiesi takia väärin.
        Paras olisi ollut testata henkilökohtaisesti.

        Jatkossa kehotan kiinnostunutta ottamaan selvää ilmoitusteni todenmukaisuudesta, ja tehdä mitä sinun täytyy tehdä, varmistuaksesi että tämä hyvä diili tapahtuu hyvin reilusti, sinun riskit minimoiden, niin että voit hyvin luottaa siihen että diili menee niinkuin on sovittu.
        (Kumminkin Maksimissaan lainalle reilut 20% korkoa. Muut ehdot saat päättää reilusti itse, mutta ihan kaikkea en kumminkaan hyväksy)


        Kaksi vaihtoehtoa:

        1) Ota yhteyttä ja Varmista kaikin mahdollisin tavoin että hommat menee niinkuin pitääkin. Silloin voitat varmasti.

        2) Keksi tekosyitä, mustamaalaa oikeasti tietämätön, näe tämä tahallaan väärin. Älä ota asioista enempää selvää. Älä ota yhteyttä, häviä varmasti. Menetä mahdollisuus tietää totuus ja itke suuresti muiden hitaiden osaamattomien pelkureiden kanssa sitten kun näet vuoden päästä uudestaan tämän viestiketjun.


      • Korjaus
        Ehkä Kyllä kirjoitti:

        Jos oikeasti ajattelit noin, edellä mainituilla tavoilla rajoittuneesti, niin haluan siis kannustamaan siitä eroon, koska mielestäni on selkeästi tehokkaampaa ja hyödyllisempää toimia toisin.

        Toivottavasti et loukkaantunut / katkeroitunut, sinua nuoremman
        (joiltain tavoilta, kyvyiltä, taitoalueilta ja -tasoilta erilaisen)
        henkilön tilanteesta, menestymisen aikeista, ja Hyvää Tarkoittavista haastavista rakentavista palautteista
        (sekä niiden takia halua jatkossa taas sabotoida lisää)
        ,koska en halua sitä.

        Voihan siis myös toki olla että Osaatkin noita asioita paremmin, pystyt ottaa selvää, sinulla onkin osaamista ja oikeasti (eikä vain väitetysti) on varaa lainata sekä ainoastaan testasit aitouttani. Halusitkin ehkä nähdä vain miten reagoin viesteihisi, oletuksiisi, päätelmiisi, mustamaalauksiisi ja muihin.

        ^^Jos niin on niin se on ihan ok. Mutta mielestäni se ei ollut kivaa koska sen takia joku toinen mahdollinen lainaaja on/olisi voinut käsittää tilanteen mustamaalauksiesi takia väärin.
        Paras olisi ollut testata henkilökohtaisesti.

        Jatkossa kehotan kiinnostunutta ottamaan selvää ilmoitusteni todenmukaisuudesta, ja tehdä mitä sinun täytyy tehdä, varmistuaksesi että tämä hyvä diili tapahtuu hyvin reilusti, sinun riskit minimoiden, niin että voit hyvin luottaa siihen että diili menee niinkuin on sovittu.
        (Kumminkin Maksimissaan lainalle reilut 20% korkoa. Muut ehdot saat päättää reilusti itse, mutta ihan kaikkea en kumminkaan hyväksy)


        Kaksi vaihtoehtoa:

        1) Ota yhteyttä ja Varmista kaikin mahdollisin tavoin että hommat menee niinkuin pitääkin. Silloin voitat varmasti.

        2) Keksi tekosyitä, mustamaalaa oikeasti tietämätön, näe tämä tahallaan väärin. Älä ota asioista enempää selvää. Älä ota yhteyttä, häviä varmasti. Menetä mahdollisuus tietää totuus ja itke suuresti muiden hitaiden osaamattomien pelkureiden kanssa sitten kun näet vuoden päästä uudestaan tämän viestiketjun.

        "" Menetä mahdollisuus tietää totuus ja itke suuresti muiden hitaiden osaamattomien pelkureiden kanssa sitten kun näet vuoden päästä uudestaan tämän viestiketjun.""

        ^^Okei, myönnän tuo oli vähän liikaa. :D Aina en osaa niin hyvin kuin on tarkoitus, mutta Yleensä pyrin korjaamaan virheen heti kun huomaan sen.
        Tulin hetki sitten juuri kaverin syntymäpäivä juhlilta ja on hiukan väsynyt olo, tuo oli kyllä aika nopeasti huolimattomasti hutaistu viesti, korjaan siis tuon loppu-kohdan, parempi mielestäni siihen kohtaan olisi siis:

        ""Jos et ota selvää asioista enemmän niin hyvin iso todennäköisyys on että kadut myöhemmin kun näet tämän viestiketjun uudestaan vuoden pästä. ""


      • jepsjuu
        Ehkä Kyllä kirjoitti:

        Jos oikeasti ajattelit noin, edellä mainituilla tavoilla rajoittuneesti, niin haluan siis kannustamaan siitä eroon, koska mielestäni on selkeästi tehokkaampaa ja hyödyllisempää toimia toisin.

        Toivottavasti et loukkaantunut / katkeroitunut, sinua nuoremman
        (joiltain tavoilta, kyvyiltä, taitoalueilta ja -tasoilta erilaisen)
        henkilön tilanteesta, menestymisen aikeista, ja Hyvää Tarkoittavista haastavista rakentavista palautteista
        (sekä niiden takia halua jatkossa taas sabotoida lisää)
        ,koska en halua sitä.

        Voihan siis myös toki olla että Osaatkin noita asioita paremmin, pystyt ottaa selvää, sinulla onkin osaamista ja oikeasti (eikä vain väitetysti) on varaa lainata sekä ainoastaan testasit aitouttani. Halusitkin ehkä nähdä vain miten reagoin viesteihisi, oletuksiisi, päätelmiisi, mustamaalauksiisi ja muihin.

        ^^Jos niin on niin se on ihan ok. Mutta mielestäni se ei ollut kivaa koska sen takia joku toinen mahdollinen lainaaja on/olisi voinut käsittää tilanteen mustamaalauksiesi takia väärin.
        Paras olisi ollut testata henkilökohtaisesti.

        Jatkossa kehotan kiinnostunutta ottamaan selvää ilmoitusteni todenmukaisuudesta, ja tehdä mitä sinun täytyy tehdä, varmistuaksesi että tämä hyvä diili tapahtuu hyvin reilusti, sinun riskit minimoiden, niin että voit hyvin luottaa siihen että diili menee niinkuin on sovittu.
        (Kumminkin Maksimissaan lainalle reilut 20% korkoa. Muut ehdot saat päättää reilusti itse, mutta ihan kaikkea en kumminkaan hyväksy)


        Kaksi vaihtoehtoa:

        1) Ota yhteyttä ja Varmista kaikin mahdollisin tavoin että hommat menee niinkuin pitääkin. Silloin voitat varmasti.

        2) Keksi tekosyitä, mustamaalaa oikeasti tietämätön, näe tämä tahallaan väärin. Älä ota asioista enempää selvää. Älä ota yhteyttä, häviä varmasti. Menetä mahdollisuus tietää totuus ja itke suuresti muiden hitaiden osaamattomien pelkureiden kanssa sitten kun näet vuoden päästä uudestaan tämän viestiketjun.

        "varmistuaksesi että tämä hyvä diili tapahtuu hyvin reilusti, sinun riskit minimoiden, niin että voit hyvin luottaa siihen että diili menee niinkuin on sovittu."

        Tämähän tapahtuu vain, kun lainalle on reaalivakuus, jonka arvosta max 50 % huomioidaan vakuusarvoon (eli vakuuden kokonaisarvo pitää olla 2x lainan arvo), ja panttina on joko kiinteä omaisuus tai hyvin arvonsa säilyttävä irtain, jota säilytetään lukitussa tilassa 3. osapuolen hallussa.

        Vaihtoehtoisesti kahden varakkaan henkilön omavelkainen takaus.


      • Mieti Vähän
        jepsjuu kirjoitti:

        "varmistuaksesi että tämä hyvä diili tapahtuu hyvin reilusti, sinun riskit minimoiden, niin että voit hyvin luottaa siihen että diili menee niinkuin on sovittu."

        Tämähän tapahtuu vain, kun lainalle on reaalivakuus, jonka arvosta max 50 % huomioidaan vakuusarvoon (eli vakuuden kokonaisarvo pitää olla 2x lainan arvo), ja panttina on joko kiinteä omaisuus tai hyvin arvonsa säilyttävä irtain, jota säilytetään lukitussa tilassa 3. osapuolen hallussa.

        Vaihtoehtoisesti kahden varakkaan henkilön omavelkainen takaus.

        ^^Kaikki eivät ole syntyneet "kultalusikka kämmenell'ä" rikkaaseen perheeseen tai ehtineet elämänsä aikana säästämään niin paljon omaisuutta.

        Jos lainan pyytäjän lähipiirissä olii kaksi varakasta henkilöä tai vakuuksia 2x lainan kokonaisarvosta niin hän olisi varmaan pyytänyt ja saanut lainaa ihan muualta. (ei tarvitsisi silloin edes todistaa mihin ne rahat menevät)

        Vakuuttuminen siitä että laina on tulossa todella takaisin isone korkoneen
        selviää Vain Silloin kun lainaaja on osannut ottaa selvää enemmän asioita lainan pyytäjältä.

        Työvälineet jotka on 4/5 lainasta, voi pysyä puolestani lukitussa tilassa varastossa Helsingissä lähellä kotiani kolmannen osapuolen hallussa lainan aikana, kunhan kolmas osapuoli on valmis tulemaan avaamaan varaston keikkapäivinä kaksi kertaa, silloin kun työntekijät tai minä tarvitsemme työvälineitä ja silloin kuin keikkojen jälkeen työvälineet palautetaan ne sinne takaisin. (Varaston ulkopuolella on lisaksi tallentava videovalvonta)

        Lainaaja voi asentaa varaston sisäpuolelle liiketunnistavan tallentavan kameran, jota voi seurata netistä livenä, lisäksi lainan ottaja soittaa aina ennen varastolle mennessä lainaajalle.

        Toinen vaihtoehto on toinen varasto lähellä kotiani, (myöskin tallentava videovalvonta) jonka ovi aukeaa vain soittamalla tietystä numerosta tiettyyn numeroon.

        Myöskin lainaaja saa ottaa lisäksi lainaajan kaikki FB yhteystiedot (511kpl), ja saa luvan pilata luottotietojen [jotka vaikuttaa kaikkeen] lisäksi lainanottajan sekä hänen yrityksensä maineen, kaikille tutuille (kavereille, tutuille, exille, hoidoille sukulaisille ja ynnä muille) sekä netissä kaikille palstoille jos lainanottaja ei pitäisi lupauksestaan kiinni.

        Silloin myöskin lainakirjan oikeuden avulla parissa päivässä hän saa takaisin
        -työvälineistä minimissään 3,5/5 takaisin velastaan
        -minimissään 3000E, ulosotettavasta lainanottajan henkilökohtaisesta omaisuudesta (kuitit saa omaisuudesta pantiksi)
        -vaikka lisäksi 80% korkoa koko lainasta lainaajan tileiltä ulosoton avulla ulosmitattuna myöhemmin

        Jos joku ei kykene ottamaan pientä hetkeä vaivautumaan varmistamaan ilmaiseksi enemmän, siitä että tämä on oikea ja kannattava diili, niin silloin ei todennäköisesti ole muutenkaan varaa, tai sitten voittoa rajoittavan mielen ansiosta ei osaa suhtautua asiaan järkevästi.


      • jepsjuu
        Mieti Vähän kirjoitti:

        ^^Kaikki eivät ole syntyneet "kultalusikka kämmenell'ä" rikkaaseen perheeseen tai ehtineet elämänsä aikana säästämään niin paljon omaisuutta.

        Jos lainan pyytäjän lähipiirissä olii kaksi varakasta henkilöä tai vakuuksia 2x lainan kokonaisarvosta niin hän olisi varmaan pyytänyt ja saanut lainaa ihan muualta. (ei tarvitsisi silloin edes todistaa mihin ne rahat menevät)

        Vakuuttuminen siitä että laina on tulossa todella takaisin isone korkoneen
        selviää Vain Silloin kun lainaaja on osannut ottaa selvää enemmän asioita lainan pyytäjältä.

        Työvälineet jotka on 4/5 lainasta, voi pysyä puolestani lukitussa tilassa varastossa Helsingissä lähellä kotiani kolmannen osapuolen hallussa lainan aikana, kunhan kolmas osapuoli on valmis tulemaan avaamaan varaston keikkapäivinä kaksi kertaa, silloin kun työntekijät tai minä tarvitsemme työvälineitä ja silloin kuin keikkojen jälkeen työvälineet palautetaan ne sinne takaisin. (Varaston ulkopuolella on lisaksi tallentava videovalvonta)

        Lainaaja voi asentaa varaston sisäpuolelle liiketunnistavan tallentavan kameran, jota voi seurata netistä livenä, lisäksi lainan ottaja soittaa aina ennen varastolle mennessä lainaajalle.

        Toinen vaihtoehto on toinen varasto lähellä kotiani, (myöskin tallentava videovalvonta) jonka ovi aukeaa vain soittamalla tietystä numerosta tiettyyn numeroon.

        Myöskin lainaaja saa ottaa lisäksi lainaajan kaikki FB yhteystiedot (511kpl), ja saa luvan pilata luottotietojen [jotka vaikuttaa kaikkeen] lisäksi lainanottajan sekä hänen yrityksensä maineen, kaikille tutuille (kavereille, tutuille, exille, hoidoille sukulaisille ja ynnä muille) sekä netissä kaikille palstoille jos lainanottaja ei pitäisi lupauksestaan kiinni.

        Silloin myöskin lainakirjan oikeuden avulla parissa päivässä hän saa takaisin
        -työvälineistä minimissään 3,5/5 takaisin velastaan
        -minimissään 3000E, ulosotettavasta lainanottajan henkilökohtaisesta omaisuudesta (kuitit saa omaisuudesta pantiksi)
        -vaikka lisäksi 80% korkoa koko lainasta lainaajan tileiltä ulosoton avulla ulosmitattuna myöhemmin

        Jos joku ei kykene ottamaan pientä hetkeä vaivautumaan varmistamaan ilmaiseksi enemmän, siitä että tämä on oikea ja kannattava diili, niin silloin ei todennäköisesti ole muutenkaan varaa, tai sitten voittoa rajoittavan mielen ansiosta ei osaa suhtautua asiaan järkevästi.

        "Työvälineet jotka on 4/5 lainasta, voi pysyä puolestani lukitussa tilassa varastossa Helsingissä lähellä kotiani kolmannen osapuolen hallussa lainan aikana, kunhan kolmas osapuoli on valmis tulemaan avaamaan varaston keikkapäivinä kaksi kertaa, silloin kun työntekijät tai minä tarvitsemme työvälineitä ja silloin kuin keikkojen jälkeen työvälineet palautetaan ne sinne takaisin. (Varaston ulkopuolella on lisaksi tallentava videovalvonta) "


        Sinä et nyt selvästikään ymmärrä yksinkertaista asiaa. Mikä kyllä vahvistaa aikaisempaa käsitystäni siitä, että kyseessä on harvinaisen sinnikäs ja tuottelias trolli.

        Mutta vielä kerran rautalangasta: Panttina olevat tavarat ovat lukkojen takana 24/7, eikä niitä sieltä oteta esiin ennen kuin laina on kokonaan takaisin maksettu. Jos tämä ei joltakin osin onnistu, kyseinen tavara ei sovi pantattavaksi.

        Usko jo, noilla sinun ehdoillasi kukaan ei anna sinulle rahaa.


      • Tieto Rivien Välistä
        jepsjuu kirjoitti:

        "Työvälineet jotka on 4/5 lainasta, voi pysyä puolestani lukitussa tilassa varastossa Helsingissä lähellä kotiani kolmannen osapuolen hallussa lainan aikana, kunhan kolmas osapuoli on valmis tulemaan avaamaan varaston keikkapäivinä kaksi kertaa, silloin kun työntekijät tai minä tarvitsemme työvälineitä ja silloin kuin keikkojen jälkeen työvälineet palautetaan ne sinne takaisin. (Varaston ulkopuolella on lisaksi tallentava videovalvonta) "


        Sinä et nyt selvästikään ymmärrä yksinkertaista asiaa. Mikä kyllä vahvistaa aikaisempaa käsitystäni siitä, että kyseessä on harvinaisen sinnikäs ja tuottelias trolli.

        Mutta vielä kerran rautalangasta: Panttina olevat tavarat ovat lukkojen takana 24/7, eikä niitä sieltä oteta esiin ennen kuin laina on kokonaan takaisin maksettu. Jos tämä ei joltakin osin onnistu, kyseinen tavara ei sovi pantattavaksi.

        Usko jo, noilla sinun ehdoillasi kukaan ei anna sinulle rahaa.

        " kyseessä on harvinaisen sinnikäs ja tuottelias trolli."
        ^^Läpinäkyvän mustamaalauksesi takia moni huomaa
        että itse olet itse juuri sitä mitä yrität syytellä

        '"kyseinen tavara ei sovi pantattavaksi."
        ^^niin yität väittää (omista syistäsi), jonkun järkevämmän mielestä se on hyvä takavarmistaja kaikkien muiden ehtojen ja varmistelujen lisäksi.

        Viisaamman mielestä on järkevää varmistaa ensin todeksi lainaajan tausta, kaikki vaikuttavat tekijät ja muut valaisevat jutut sekä epäonnistuneen lupauksen todelliset seuraukset lainaajalle, jonka jälkeen hän vasta huomaa todennäköisimmän totuuden onko mukaan lähteminen kannattavaa vai ei.
        Ilmaista on ottaa enemmän selvää.

        Tyhmemmillä suodattimilla varustettu tekee tässä tilanteessa lopullisen tuomion ennen sitä.


    • sjoituksen logiikka

      Anteeksi vain, mutta nuo multinikin takaa tulevat sekavat ja toistuvat ad hominem-vuodatuksesi alkavat olla enempikin "henkisen hvinvoinnin" palstalle kuuluvaa, kuin yrittäjyyteen kuuluvia.

      Ongelmallisuutta vaikuttaa olevaan muallakin kuin vain rahoittajan löytämisessä.

      Toistetaan, olet edelleenkin aivan väärällä palstalla. Tällä palstalla on kyse listtauilla pörssiyrityksillä kaupankäynnistä.

      Yrittäjyys: http://keskustelu.suomi24.fi/debate/3645

      Yrityksen perustaminen: http://keskustelu.suomi24.fi/debate/5612

      • Hukkaat Aikaasi

        Kommenttisi on enemmänkin katkeran ja kateellisen mustamaalaus yrityksiä, kuin
        potentiaalisen lainaajan asiallisia testauksia.

        Toistetaan, suurin osa väittämistäsi ei ole vakavasti otettuja koska niitä ei voi yhdistää objektiiviseen totuuteen.

        Mustavalkoiset ajattelutapasi ei tuo sinulle voittoa.
        On hyvä nähdä muutkin värit siinä välissä, eikä kategorisoida tai lokeroida liikaa.

        Kaupankäyntiä tämänkin on, ehkä joku juuri tämän palstan avulla saa tämän hyvän diilin ja voittaa.


      • Realismia peliin
        Hukkaat Aikaasi kirjoitti:

        Kommenttisi on enemmänkin katkeran ja kateellisen mustamaalaus yrityksiä, kuin
        potentiaalisen lainaajan asiallisia testauksia.

        Toistetaan, suurin osa väittämistäsi ei ole vakavasti otettuja koska niitä ei voi yhdistää objektiiviseen totuuteen.

        Mustavalkoiset ajattelutapasi ei tuo sinulle voittoa.
        On hyvä nähdä muutkin värit siinä välissä, eikä kategorisoida tai lokeroida liikaa.

        Kaupankäyntiä tämänkin on, ehkä joku juuri tämän palstan avulla saa tämän hyvän diilin ja voittaa.

        Sinähän et enää edes mitään 25 000 euron lainaa tarvitse koska olet jo tehnyt 20 000 euroa kuukaudessa tämän kuukauden aikana.

        https://ylilauta.org/satunnainen/31606313

        "Siksi vaihdoin "tilapäisesti" alaa ja ryhdyin hankkimaan rahaa aivan toisin keinoin. Nyt se on osoittautunut paljon tuottavammaksi kuin alkuperäinen Liikeidea.

        Nyt haluan jakaa muiden ihmisten kanssa tämän uuden idean jonka avulla olen tehnyt jopa 20000€ kuukaudessa rahaa ilman mitään investointeja. Tämä idea tulee siis jakoon aivan ilmaiseksi, tiettyjä ehtoja vastaan."

        Kaikki nämä sinulle tässä ja muissa ketjuissa vastanneet ovat siis olleet 100 % oikeassa. Olet sekaisin kuin seinäkello eikä sinulle kenenkään kannata antaa senttiäkään rahaa.


    • Lisää Mustamaalausta

      Viestit "mukamas minulta"
      ylilaudalle on tehty tänään pari tuntia kommenttisia ennen.

      Mustamaalauksi ovat edelleenkin väärässä ja typeriä, eikä ne muutu
      "vastaajiksi jotka on oikeassa" vaikka niin yrität väittää.

      Idioottimaista olisi tehdä petos ja joutua sen takia heti vankilaan sekä
      saada muita edellä mainittuja vakavasti elämiä pilaavia rangaistuksia
      minulle sekä läheisilleni. Tarkoitus on edelleenkin hyvin ennakoiden luoda paremman tulevaisuuden monelle. Jos en osaisi toteuttaa ilman että yrittäjyyden riskejä en olisi ennakoinut hyvin, niin tyhmää olisi edes aloittaa.
      Hyvä idea, tilaa markkinoilla, hyvä koulutus ja riskien ennakointi on olennaisimpia onnistumisessa.

      Muutenkin petoksen tapahtuminen on ihan mahdotonta koska lainaaja ennakoi hyvin ja varmistaa edellä mainitsemiani asioita ennen lainapäätöksen tekemistä.

      Lainaaja saa edelleenkin itse päättää ehtoja. Lisäksi lainan antajan on edelleenkin mahdollista olla paikanpäällä seuraamassa työvälineiden ostoa sekä ottaa omistustodistukset ja muut varmistimet niistä itselleen.
      (Työvälineiden myynti 4/5 velasta olisi siis mahdotonta minun asemassa.)
      Voin myös näyttää kaikkien pankkitilini uusimmat tiliotteet todistaakseni että lainannut mitään en ole muualta, muita varmistimia lainan antaja saa siis edelleenkin ehdottaa.

      Täällä en jaksa enää päivitellä, koska siitä vasta nämä aikaansa tuhlaavat naurettavat mustamaalaavat trollit innostuvat,
      joten lisätietoja saa sähköpostin kautta. Kannattaa tarkistaa ja kaikin Mahdollisin (minulle sopivin) tavoin varmistaa niin silloin pakosti voitat.

      ([email protected])

      • typerää

        Minusta jo tekstiesi kammottavan surkea kieliasu kertoo paljon. En oikein sijoittaisi yritykseen, jonka johtaja ei edes osaa kirjoittaa. Lisäksi, koulutus ei merkitse mitään, yritys menestyy tai epäonnistuu täysin riippumatta koulutuksesta. Suomessakin monien suurten ja menestyneiden yritysten omistajat eivät ikinä ole käyneet mitään yrittäjäkoulutusta. Ja työkalut panttina on täysin typerä idea, työkalut kuluvat käytössä ja muuttuvat nopeasti arvottomiksi. Jos työkalujen arvo ostettaessa on 10000 euroa, on ne vuoden kuluttua ehkä 3-4000 euron arvoisia, jos niitä käytetään ahkerasti. Muutaman vuoden kuluttua työkaluista suuri osa kelpaa lähinnä kaatopaikalle. Eli sinulla ei ole mitään järkevää ja arvonsa pitävää panttia.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      0
      7877
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      174
      1705
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1104
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1103
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      55
      968
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      186
      906
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      181
      888
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      876
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      793
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      704
    Aihe